עכשיו רק שביבי ילך לעזאזל ואפשר לראות אור בקצה המנהרה.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 17:06 מרגש בלי צחוק.
הלוואי הלוואי שיוצאים פה לדרך חדשה אחרי עשור וחצי מהגיהינום
אדמונד ספרא
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
בלי מנהרות בבקשה.SickleCell כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 17:19עכשיו רק שביבי ילך לעזאזל ואפשר לראות אור בקצה המנהרה.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 17:06 מרגש בלי צחוק.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
למזלו ומזלנו הוא מקבל 365 ימי חסד לא רק 100
כי לעלות ליגה בקלות אפילו הניסנובים הצליחו אז יש לספרא 365 יום רגועים להיכנס לתפקיד ללמוד אותו ולהכין את הקבוצה ובעיקר לבנות סגל מקצועי לקראת הדבר האמיתי
בהצלחה
כי לעלות ליגה בקלות אפילו הניסנובים הצליחו אז יש לספרא 365 יום רגועים להיכנס לתפקיד ללמוד אותו ולהכין את הקבוצה ובעיקר לבנות סגל מקצועי לקראת הדבר האמיתי
בהצלחה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- SickleCell
- קיבל.ה 470 לייקים
בתקווה שחרור החטופים.ות יקרה בפסגה הזו.רדפוקס כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 17:19בלי מנהרות בבקשה.SickleCell כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 17:19עכשיו רק שביבי ילך לעזאזל ואפשר לראות אור בקצה המנהרה.אוגוסטוס היל כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 17:06 מרגש בלי צחוק.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
לפי הדיווחים ישקיע בין 3 ל4 מליון דולר לעונה לא כולל ההכנסות הטבעיות , כמה מינצברג שם עונה שעברה לשם השוואה ?
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
ממה שאני זוכר ולפי הפרסומים, משהו כמו 17 מיליון שקל כאשר כמה מיליונים טובים (אני זוכר 8 מיליון, אבל יש מצב שאני טועה) מזה הלכו לכיסוי חובות ולא לקבוצה.
-
- קיבל.ה 56 לייקים
-
- קיבל.ה 26 לייקים
כמה חרא הניסנוב השאירו בקבוצה? אם 8 מיליון לכאורה הלכו לכיסוי חובות, ולמרות זאת הבור עוד היה עמוק כמו שהתגלה בעסקת ספרא.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ממש הכריחו אותם בחדשות הספורט לדבר על העניין של ספרא אה ?
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 15 אוגוסט 2024, 18:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
עכשיו עם ספרא נעלה ליגה בהליכה גם אם לא ישקיע הרבה העונה. השאלה מה יהיה בהמשך,
אני מאמין שנצליח לחזור למעמד של קבוצה 3-4 בארץ והלוואי שגם ליותר מזה.
יאללה הפועל
אני מאמין שנצליח לחזור למעמד של קבוצה 3-4 בארץ והלוואי שגם ליותר מזה.
יאללה הפועל

לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 472 לייקים
טביב? נוער? מוני? מי שבלבל את המוח זה היה תאומים והאקדמיה שהכניסה לו יופי של הטבות בחו"ל. טוב שלא התערבת.בר קולמוסא כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 22:54אני מוכן להתערב שגם מוני וטביב בלבלו את השכל על נוער. כל אחד אומר נוער נו, זה לא מדד לכלום, לא לטובה ולא לרעה. במקום לעשות פרשנות רש״י למסיבת עיתונאים גנרית של ילד בן 18 אפשר גם לחכות ולראות, כאילו שזה ממש חשוב ברגע זה לזהות אם ספרא הוא נוכל או משיחchimpfive כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 22:48 כל בעלים שעבר כאן, והתחיל לבלבל את המוח על "נוער, קהילה" זה נגמר במאבקי הישרדות. כבירי, ניסנובס, והאמריקאים. לפחות בתקופה של מוני, טביב, לא זיינו את המוח על הנוער ופשוט החתימו שחקנים שהביאו הישגים. אפשר להבין שאוהדים אכלו מספיק שיט ב13 שנים האחרונות שמותר להם להיות קצת סקפטים. וזה לא קשור לזה שזה הדבר הכי טוב שיכל לקרות למועדון הזה שבא בעלים יחיד.
לאף אחד אין מושג . אנע מעריך לא מידיעה שהוא ישים כסף ולא מעט
-
- קיבל.ה 405 לייקים
מעבר לספקות שבטח יש, בהצלחה לבעלים החדש.
זו אולי ההזדמנות האחרונה להציל את המועדון מבלי להגיע למתכונת של קבוצת אוהדים.
זו אולי ההזדמנות האחרונה להציל את המועדון מבלי להגיע למתכונת של קבוצת אוהדים.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אופ טופיק קטלני שלא ממש קשור לאשכול -
למי שלא עקב אז לגאנס הידועה לשמצה סיימה בעונה הקודמת במקום הראשון בליגת המשנה בספרד ועלתה ללה ליגה
למי שלא עקב אז לגאנס הידועה לשמצה סיימה בעונה הקודמת במקום הראשון בליגת המשנה בספרד ועלתה ללה ליגה
-
- קיבל.ה 184 לייקים
עד עכשיו זה נראה כמו בדיחה
לא יצא לתקשורת , לא דיבר על התוכניות , לא אמר כלום .
שלח את הילד בן ה 18 לדבר עם הקהל ל 20 דקות ושכל מה שאפשר לזכור מהשיחה איתו שהם לא הולכים לתת כסף ,
אה , ושהם מתישהו יגיעו לארץ
אפילו מיצברג דיבר
האיש קנה את הפועל ולא אמר מילה .
נראה לא טוב בכלל
שלח את הילד בן ה 18 לדבר עם הקהל ל 20 דקות ושכל מה שאפשר לזכור מהשיחה איתו שהם לא הולכים לתת כסף ,
אפילו מיצברג דיבר
נראה לא טוב בכלל
-
- קיבל.ה 274 לייקים
דיברו על תוכניותRed roy כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 01:49 עד עכשיו זה נראה כמו בדיחה
אפילו מיצברג דיבר
נראה לא טוב בכלל
לא אמר שהם לא הולכים לתת כסף זה פרשנות מעוותת ולא נכונה בעליל.
בפירוש אמר שרוצים למנות מנהל מקצועי ועוד מספר תפקידי ניהול, אמר שרוצים להפוך את המועדון לדומיננטי בליגה בתוך 5 שנים ויודעים שזה גם ידרוש המון השקעה.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
די נוAdom_Adom כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 02:43דיברו על תוכניותRed roy כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 01:49 עד עכשיו זה נראה כמו בדיחה
אפילו מיצברג דיבר
נראה לא טוב בכלל
לא אמר שהם לא הולכים לתת כסף זה פרשנות מעוותת ולא נכונה בעליל.
בפירוש אמר שרוצים למנות מנהל מקצועי ועוד מספר תפקידי ניהול, אמר שרוצים להפוך את המועדון לדומיננטי בליגה בתוך 5 שנים ויודעים שזה גם ידרוש המון השקעה.
המינימום זה מסיבת עיתונאים קצרה שלו , לא של הבן דלו בן ה 18
להגיד לנו האוהדים שיש פה בעלים חדש שאפשר לסמוך עליו ויש לו תוכניות .
כל חברה אפילו הקטנה ביותר שמישהו קונה , המישהו הזה ידבר לעובדים ויעשה מינימום של הכרות.
האיש הזה , לא יודע אם מתוך זלזול או ניתוק הוא חידה בעיניי ,
מבחינתי הוא היה צריך לבוא לארץ אחרי העברת הבעלות ולדבר אלינו , אפילו מיצברג עשה את זה.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
שלא ידבר בחיים ולא יבוא בחיים מה אכפת לי?! כל עוד ויתנהל טוב וישקיע כסף אין שום בעיה. ראינו כבר מה יצא מאלה ש"מדברים" ועושים מסיבות עיתונאים מפוצצות.Red roy כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 01:49 עד עכשיו זה נראה כמו בדיחה
אפילו מיצברג דיבר
נראה לא טוב בכלל
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 184 לייקים
די עם החרא, הוא הבעלים שלךרווי כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 06:34שלא ידבר בחיים ולא יבוא בחיים מה אכפת לי?! כל עוד ויתנהל טוב וישקיע כסף אין שום בעיה. ראינו כבר מה יצא מאלה ש"מדברים" ועושים מסיבות עיתונאים מפוצצות.Red roy כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 01:49 עד עכשיו זה נראה כמו בדיחה
אפילו מיצברג דיבר
נראה לא טוב בכלל
והוא כבר לא מתנהל טוב והוא כבר הודיע שהוא לא הולך לפזר פה כסף.
תגיד שאתה מעלה אותנו ליגה השנה קיבינימאט
-
- קיבל.ה 26 לייקים
למה כל הזמן צריך שידברו אליכם?
שמדברים - שמענו את הסיסמאות האלו אצל מינצ' וכו' ...
שלא מדברים - לא טוב, למה הוא לא מדבר?
לא שבעתם מדיבורים? מה אתה רוצה שהוא יגיד?
נכון, לא הולך לפזר פה כסף לעסקונה הישראלית, כבר הבנו שמדובר בבן אדם לא פראייר. אבל תיהיה השקעה שקולה ובטוחה.
שמדברים - שמענו את הסיסמאות האלו אצל מינצ' וכו' ...
שלא מדברים - לא טוב, למה הוא לא מדבר?
לא שבעתם מדיבורים? מה אתה רוצה שהוא יגיד?
נכון, לא הולך לפזר פה כסף לעסקונה הישראלית, כבר הבנו שמדובר בבן אדם לא פראייר. אבל תיהיה השקעה שקולה ובטוחה.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
בשיא הרצינות ובלי לפגוע אתה פשוט מדבר שטויותRed roy כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 07:17די עם החרא, הוא הבעלים שלךרווי כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 06:34שלא ידבר בחיים ולא יבוא בחיים מה אכפת לי?! כל עוד ויתנהל טוב וישקיע כסף אין שום בעיה. ראינו כבר מה יצא מאלה ש"מדברים" ועושים מסיבות עיתונאים מפוצצות.Red roy כתב: ↑18 אוגוסט 2024, 01:49 עד עכשיו זה נראה כמו בדיחה
אפילו מיצברג דיבר
נראה לא טוב בכלל
והוא כבר לא מתנהל טוב והוא כבר הודיע שהוא לא הולך לפזר פה כסף.
תגיד שאתה מעלה אותנו ליגה השנה קיבינימאט
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אחלה
איזה בעל מניות או עובד או אפילו לקוח לא היה רוצה לשמוע מילה אחת , פאקינג מילה אחת מהרוכש ?
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
דבר ראשון עבר מעט זמן ואולי זה עןד יקרה.
דבר שני בתור אחד שאין לו רשתות חברתיות או טלוויזיה, כל הלדבר עם הקהל ולהוציא הודעות לתקשורת ולמתג את עצמם ושאר הבולשיט זה פשוט מעניין לי תביצה.
אם היום בן סער חותם ומחר גוני נאור ועוד יומיים משאילים את סניור ושבוע הבא עושים הפנינג לקהל ובסוף העונה עולים ליגה אז שלא ידברררר בחיים שלו וימשיך לעבוד.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הבעיה היא לא שאין דיבורים. הבעיה היא הדיבורים של מואיז בספייס.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
הבעיה היא לא שאין דיבורים אלא שכנראה הוא לא בקש רשות מהאולטראס לפני
-
- קיבל.ה 35 לייקים
על סמך מה החלטת שספרא (שעבר בבקרה והבעלים רשמית פחות מ72 שעות) עדיין לא דיבר עם אנשי הצוות? הרי דגו כן דיבר איתו ואמר את זה בראיון. מאמין שהעובדים והאנשים הרלוונטיים כן שמעו ממנו.
בלי שום קשר - עבר פחות מ72 שעות... מה הוא צריך להגיד שהוא מעלה אותנו ליגה? זה מובן מאליו.
מצד אחד אני חייבת לומר שגם אותי הלחיצה המחשבה שילד בן 18 ינהל פה.. מניחה שזה שאריות משנים של בעלים הרסניים. מהצד השני עד כה נעשתה עבודת הכנה טובה בעיניי לעונה הנוכחית (דגו, רכש וכו').
לגבי הכסף וכמה ישימו מכיסם: אני מאמינה בשינוי תהליכי. הקבוצה רקובה מהיסוד ולא פחות חשוב השינוי הפנים ארגוני. נראה שלעונה הנוכחית הספרא'ס משקיעים כמה שצריך. בכל אופן המבחן האמיתי הוא הזמן כמובן, נקווה לטוב
לגבי הכסף וכמה ישימו מכיסם: אני מאמינה בשינוי תהליכי. הקבוצה רקובה מהיסוד ולא פחות חשוב השינוי הפנים ארגוני. נראה שלעונה הנוכחית הספרא'ס משקיעים כמה שצריך. בכל אופן המבחן האמיתי הוא הזמן כמובן, נקווה לטוב
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
כל פעם שאתה חושב שקראת פה הכול.כל פעם מגיעים לשיא חדש.
נראה לי שגם אם היו נותנים לאנשים פה מנוי חינם לכל החיים,הם היו מוציאים עוד סיבה להתלונן.
נראה לי שגם אם היו נותנים לאנשים פה מנוי חינם לכל החיים,הם היו מוציאים עוד סיבה להתלונן.
-
- קיבל.ה 26 לייקים
-
- קיבל.ה 110 לייקים
-
- קיבל.ה 12 לייקים
מואיז ספרא דיבר חזק. חזק מאוד.
https://sports.walla.co.il/item/3683924
הוא לא היה מעז לומר זאת בלי שאדמונד ספרא אישר זאת.
יש שהיו שקטים יותר אם הספרא הבכיר היה מדבר ישירות.
זה אינו הכרחי. להפך, נראה שהספרא הבכיר הגיע לתכלס' ואינו עוד חולה במה מצוי.
עדין
https://sports.walla.co.il/item/3683924
הוא לא היה מעז לומר זאת בלי שאדמונד ספרא אישר זאת.
יש שהיו שקטים יותר אם הספרא הבכיר היה מדבר ישירות.
זה אינו הכרחי. להפך, נראה שהספרא הבכיר הגיע לתכלס' ואינו עוד חולה במה מצוי.
עדין
-
- קיבל.ה 405 לייקים
כל אחד ונאום worldclass שלו.
נמתין למינוי מנהל מקצועי.
נמתין למינוי מנהל מקצועי.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
שמע, יצא לי לקחת בשנים האחרונות אנשים ניטרליים למשחקים והם ככ נהנו שהודיעו לי אחכ שגם אם אשלם להם הם לא יגיעו לראות את הפועל יותר
ככה שמנוי להפועל לכל החיים זה לא בהכרח איזו ברכה

רדיוס לבית"ר!
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
הבעיה היא שאין שום בעיה.
טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
מה זה MHGA?
הדבר היחיד שעלה לי זה Maccabi Haifa Green Apes…
שמישהו יגיד למואיז לפנות להתאחדות להעמיד את ראשון לדין ושיקבלו גם קנס על התרגיל הזה שהם עושים. אסור למכור מחיר אחיד מעל 50 שקל.
-
רמת הטרחנות פה של אנשים היא לא פחות ממדהימה, סליחה באמת שיש אנשים שמצפים לראות את הרוכש החדש יום יומיים אחרי הרכישה בלייב עם צעיף של הפועל, שלא יגיד כלום מצידי וזה לא קשור למעשים או דיבורים, יכול להיות שהכל טוב וזה סתם מדליק קצת נורות אדומות וגם יכול להיות שלא, ואגב גם מה שהוא כן אמר(בספייס ההזוי) אמור לפחות טיפה להדאיג כי הוא כן דיבר בול כמו כל אלה שהיו לנו עד עכשיו
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk