האדס כתב: ↑14 אוגוסט 2024, 21:58
אני לא מדבר על מה אני רואה. אני מדבר על מה שאני שומע. תנסה לעקוב.
הבחור אמר אין כסף כרגע. בונים תהליך. מחלקות נוער. מתקנים. שיטות.
זה מה שהוא אמר, לא אני. לא המצאתי. לא מסלף. רק דואג.
לא אמר שאין כסף, אמר שהם לא הבעלים שאנו חולמים, כלומר לא בקליבר של הקנדי או של הקסקט. אבל כן תיהיה השקעה כספית.
מה אתה מצפה שהכסף ילך רק לשכר שחקנים? איפה תשתיות, מעטפת, פיתוח וכו'..
תפסיקו עם הליצנות ולהיות ניזונים ממה שמנסים לפמפם לכם כל הכתבי חצר.
הכסף שלך הוא תמיד המשוואה בינך לבין המתחרים. 10 מיליון שקל זה המון כסף כשאתה קונה דירה בהרצליה. 10 מיליון שקל זה חמוצים כשאתה בונה קבוצת כדורגל.
אני מצפה שתהיה קבוצה תחרותית ושיפסיקו לסבן אותי עם חרטוטים על מחלקות נוער.
אני לא ניזיון משום כתב, אני ניזון מהספייס של מואיז. אני יודע שקשה לך להתמודד עם זה שיש לאנשים שאלות ובביקורת, וזה שאנשים לא מסכימים איתך לא אומר שהם ליצנים.
לא אמר שאין כסף, אמר שהם לא הבעלים שאנו חולמים, כלומר לא בקליבר של הקנדי או של הקסקט. אבל כן תיהיה השקעה כספית.
הכסף שלך הוא תמיד המשוואה בינך לבין המתחרים. 10 מיליון שקל זה המון כסף כשאתה קונה דירה בהרצליה. 10 מיליון שקל זה חמוצים כשאתה בונה קבוצת כדורגל.
אני לא ניזיון משום כתב, אני ניזון מהספייס של מואיז. אני יודע שקשה לך להתמודד עם זה שיש לאנשים שאלות ובביקורת, וזה שאנשים לא מסכימים איתך לא אומר שהם ליצנים.
אני מצטט אותך "הבחור אמר אין כסף כרגע".
איפה שמעת בספייס שמואיז אמר דבר כזה אם אתה ניזון מהספייס?
ביקורת נותנים שמתחילים תהליך, לא על דברים שבתאוריה שלך נשמעים מגוחכים. שיתחילו לעבוד, להזרים כסף, למנות אנשי מקצוע וכו' תתחיל לבקר.
זה ביקורת? אתה פוסל אותו, אולי הדרישות שלך מוגזמות? אולי אתה מחפש מישהו שישפוך פה 15 מיליון דולר כאילו מחכים מילארדרים כאלה בתור בכדורגל הישראלי שלא נדבר על מי שנדבק למועדון הזה בשנים האחרונים, אולי זה הבעלים שבאמת יקדם אותנו? יחזור לצמרת גם אם זה לא אליפות תוך שנתיים,
אתה אומר שאתה לא מסלף? כתבתה שאין כסף ואז כתבתה שהוא ישים "רק" 10 מיליון שקל כאילו שזה כסף של משחק קופסא.
ומה זה חמוצים? כסף שלך? הבנאדם שם 10 מיליון שקל בשנה מהכיס הפרטי שלו(שיש מצב גם יותר כן?) שב8 שנים האחרונות שמו סכום במועדון של אולי 15-20 מיליון שקל סה"כ.
דרך אגב, מאויז אמר שעד עכשיו "כשרונות" (כל ילד ז' שנותן 2-3 משחקים נחשב כשרון) מיהרו לברוח מהקבוצה, ואצלהם ברגע שיכנסו זה יפסק. אם נראה כשרון בורח בעד נזיד עדשים, כן תשפוט את ספרא ותבקר אותו על זה.
אבל לא, כרגיל אנשים מחפש את השלילי, הוא בן 18, והוא דיבר בספייס, והוא לא בא לשפוך פה עשרות מליוני שקלים, יש לו נזלת באף והוא לובש תחתוני בובספוג.
בשום הודעה שלי לא אמרתי שיש לו נזלת באף או התייחסתי למראה שלו.
כמו שלא ציטטתי עיתונאי חצר ובכל זאת ייחסת את זה להודעות שלי.
אני מבין שאתה רץ מהר על המקלדת, ודווקא יש לך אחלה סגנון, אבל תדייק.
בכל מקרה, כרגיל, מבחן ההוכחה הוא לא עלי או עליך אלא על ספרא.
אם ישאיר שחקנים בכירים, יבנה את הפועל למעלה וישקיע כסף - הוא יזכה באמון הקהל.
עד אז, מותר לשאול שאלות. זה לא מכשיל את האירוע.
הצבי ישראל כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 10:06
דרך אגב, מאויז אמר שעד עכשיו "כשרונות" (כל ילד ז' שנותן 2-3 משחקים נחשב כשרון) מיהרו לברוח מהקבוצה, ואצלהם ברגע שיכנסו זה יפסק. אם נראה כשרון בורח בעד נזיד עדשים, כן תשפוט את ספרא ותבקר אותו על זה.
אבל לא, כרגיל אנשים מחפש את השלילי, הוא בן 18, והוא דיבר בספייס, והוא לא בא לשפוך פה עשרות מליוני שקלים, יש לו נזלת באף והוא לובש תחתוני בובספוג.
שמענו ססמאות כאלה גם בעונה הקודמת.
אני חושב שהרבה אנשים סקפטים כי הציגו לנו מילים מפוצצות והבטחות אין ספור בשנים האחרונות.
הגיע הזמן לשפוט על מעשים ולא על מילים יפות. לדבר לא עולה כסף.
נחיה ונראה מה הם יעשו פה.
כשהם יצליחו להביא לפה בחזרה תכשיטי נוער שלנו שעזבו לאירופה, ונראה שהם חוזרים אלינו ולא למכבי/חיפה או בש נוכל להרגע.
האדס כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 10:18
בשום הודעה שלי לא אמרתי שיש לו נזלת באף או התייחסתי למראה שלו.
כמו שלא ציטטתי עיתונאי חצר ובכל זאת ייחסת את זה להודעות שלי.
אני מבין שאתה רץ מהר על המקלדת, ודווקא יש לך אחלה סגנון, אבל תדייק.
בכל מקרה, כרגיל, מבחן ההוכחה הוא לא עלי או עליך אלא על ספרא.
אם ישאיר שחקנים בכירים, יבנה את הפועל למעלה וישקיע כסף - הוא יזכה באמון הקהל.
עד אז, מותר לשאול שאלות. זה לא מכשיל את האירוע.
אדייק אותך, לא אמרתי שאתה אמרת, כתבתי אנשים.
הבן אדם עוד לא שם שקל אחד בקבוצה כבר פוסלים בגלל הגיל (למרות שאמר שהוא לא יהיה מעורב מקצועית) ובגלל שהוא דיבר בספייס (ולא במסיבת עיתונאים רשמית)כאילו עשירי העולם עמדו בתור לרכוש.
לשאול שאלות תמיד מותר, אני עד עכשיו שואל מה באמת משך אותו להפועל? ואיך הם לא התייאשו מתהליך הרכישה?. אבל יש הבדל בין להעביר ביקורת לבין לשאול שאלות ולתהות תהיות.
אגב, היום ב14:00 אמורה להתקיים הוועדה להעברת זכויות.
אני חושב שהרבה אנשים סקפטים כי הציגו לנו מילים מפוצצות והבטחות אין ספור בשנים האחרונות.
כשהם יצליחו להביא לפה בחזרה תכשיטי נוער שלנו שעזבו לאירופה, ונראה שהם חוזרים אלינו ולא למכבי/חיפה או בש נוכל להרגע.
אם לא השנה שעברה,היינו משתחווים למילים האלו שלו.מאז סגול אנחנו חולמים על בנאדם בדרגה שלו.
אם לא השנה שעברה,היינו משתחווים למילים האלו שלו.מאז סגול אנחנו חולמים על בנאדם בדרגה שלו.
יכול להיות מאוד שאתה צודק. ויודע מה? אני התמוגגתי ממינצברג. הצליח לעבוד עליי.
אבל הגעתי לשובע. אני רוצה לראות הוכחות בשטח.
שים אותי עם מקרופון ותראה איזה מילים יפות והבטחות אני יודע להוציא.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=480817
אדמונד ספרא, הבעלים המיועד של הפועל תל אביב, ישתתף היום (חמישי) בוועדה להעברת הזכויות של ההתאחדות לכדורגל לאחר שסיכם על רכישת הקבוצה מידיו של דיוויד מינצברג.
הוועדה תמסור את ההחלטה לקבוצה תוך 21 ימים מהגשת הבקשה ותוכל לבקש מסמכים נוספים הדרושים לשם קבלת ההחלטה. הוועדה תהיה רשאית לחזור בה מההחלטה גם לאחר שאישרה את ההתקשרות או להתנות את האישור בתנאים נוספים כמו הימצאות עובדות חדשות העומדות בניגוד להוראות תקנון, פרטים כוזבים שניתנו בעת הוצאת האישור או שבוצעו שינויים פרסונליים בקבוצה שלא עונים על התנאים בתקנון.
מה 21 יום
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
היום ב14:00 יש את הזום עם הוועדה של ההתאחדות. ממה שזכור לי (ואני לא בטוח שאני זוכר נכון), מייד אחרי הפגישה המקבילה עם מינצברג, יצאה הודעה שהוא עבר את הוועדה. מניח שרק אם ספרא יעבור היום בסמוך אחרי הוועדה, הקבוצה אולי תעבור בבקרה עוד לפני חצי גמר גביע הטוטו
עמית כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 11:35https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=480817
אדמונד ספרא, הבעלים המיועד של הפועל תל אביב, ישתתף היום (חמישי) בוועדה להעברת הזכויות של ההתאחדות לכדורגל לאחר שסיכם על רכישת הקבוצה מידיו של דיוויד מינצברג.
הוועדה תמסור את ההחלטה לקבוצה תוך 21 ימים מהגשת הבקשה ותוכל לבקש מסמכים נוספים הדרושים לשם קבלת ההחלטה. הוועדה תהיה רשאית לחזור בה מההחלטה גם לאחר שאישרה את ההתקשרות או להתנות את האישור בתנאים נוספים כמו הימצאות עובדות חדשות העומדות בניגוד להוראות תקנון, פרטים כוזבים שניתנו בעת הוצאת האישור או שבוצעו שינויים פרסונליים בקבוצה שלא עונים על התנאים בתקנון.
מה 21 יום
אני מניח שזה עד 21 יום ובפועל זה יהיה תוך שבוע או אפילו פחות מזה. לא נראה לי שיש אינטרס למישהו למנוע את הדבר הזה אלא אם כן ימצאו בשעתיים הקרובות משהו חריג בטירוף ברמת אליהו אליהו
אלא אם כרגיל כשאור הזרקורים מכוון אל אנשים שמתים על זה וכותבים שהם קיימים בעולם, אז דווקא אז הם פתאום יתנהלו כאילו הם עם מוסר עבודה גרמני ויצוצו עוד בקשות שלהם
ידוע שהוא בן 18 ולפי מה שנרמז בתקשורת, כנראה הוא יהיה הבעלים האמיתי של הקבוצה שלנו. זה שקובע דברים...כן כן.
בתקווה שבתור דמות משפיעה במועדון, הוא יהיה מוצלח יותר מחן סול (התעלומה הצעירה וחסרת-הניסיון של שנה שעברה, למי שהדחיק).
אז למרות הטיסה מתחת לרדאר, חשבתי שמגיע לו פה בפורום את הכבוד של אשכול משלו, בנפרד מהאבו שלו.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
L.S כתב:
יכול להיות מאוד שאתה צודק. ויודע מה? אני התמוגגתי ממינצברג. הצליח לעבוד עליי.
אבל הגעתי לשובע. אני רוצה לראות הוכחות בשטח.
שים אותי עם מקרופון ותראה איזה מילים יפות והבטחות אני יודע להוציא.
ההבדל שמינצברג מהתחלה אמר שהם באים לזמן קצוב.
ספרא בפירוש אומר שבא לזמן בלתי מוקבל.גם אי אפשר להשוות בין היכולות הכספיות בינהם.
מינצברג גם אמר שתוך 3 עונות נהיה מועדון הישגי.
world class, זוכר?
אמרו הרבה דברים בשנים האחרונות. עשו מעט.
מצטער שמילים לא מרשימות אותי יותר ולא מזיזות אצלי כלום.
חובת ההוכחה עליהם. במעשים. לא בדיבורים.
באופן כללי אני מעדיף שישתקו.
מי חייב לך משהו? זאת השאלה
איזו חובת הוכחה? כלפי מי?
לא טוב לך- אל תקנה מנוי.
איך הגענו למצב שבמקום להגיד תודה אנחנו באם בטענות ועד למי שעוד לא עשו שום דבר שאפשר להתלונן עליו
קבוצה בליגה שניה לעזאזל מה מצפים? שמישהו ישפוך שם כסף? על מה?
Nati כתב: ↑15 אוגוסט 2024, 11:21
ההבדל שמינצברג מהתחלה אמר שהם באים לזמן קצוב.
ספרא בפירוש אומר שבא לזמן בלתי מוקבל.גם אי אפשר להשוות בין היכולות הכספיות בינהם.
world class, זוכר?
1. מי חייב לך משהו? זאת השאלה
2.איזו חובת הוכחה? כלפי מי?
3.לא טוב לך- אל תקנה מנוי.
4.איך הגענו למצב שבמקום להגיד תודה אנחנו באם בטענות ועד למי שעוד לא עשו שום דבר שאפשר להתלונן עליו
1. מי שהעמיד ציפיות. הוא חייב לי. למה? כי הוא יצר את הציפיה לקבוצת צמרת תוך 5 שנים.
2. כלפי, כלפיך, כלפי הקהל הרחב.
3. אני אקנה מנוי גם אם הפועל תהיה בליגה ג'. תודה לך על שיעור חינוך.
4. אני אגיד תודה כשאני אראה תוצאות בשטח. לא במילים.
5. אתה יצור
world class, זוכר?
1. מי חייב לך משהו? זאת השאלה
2.איזו חובת הוכחה? כלפי מי?
3.לא טוב לך- אל תקנה מנוי.
4.איך הגענו למצב שבמקום להגיד תודה אנחנו באם בטענות ועד למי שעוד לא עשו שום דבר שאפשר להתלונן עליו
1. מי שהעמיד ציפיות. הוא חייב לי. למה? כי הוא יצר את הציפיה לקבוצת צמרת תוך 5 שנים.
2. כלפי, כלפיך, כלפי הקהל הרחב.
3. אני אקנה מנוי גם אם הפועל תהיה בליגה ג'. תודה לך על שיעור חינוך.
4. אני אגיד תודה כשאני אראה תוצאות בשטח. לא במילים.
5. אתה יצור
אני יצור? הם עוד לא הגיעו לא עשו כלום מישהו ביקש ממך להגיד תודה? מי שאל אותך? פנו אליך בספייס וביקשו תודה ממך?
אתה רוצה שיעשו בשקט? היו כאלה שרק חיכו שמישהו ידבר. למה שלא תתנתק? אתה לא רוצה לשמוע אל תקרא ואל תהיה פה
אף אחד לא חייב לך כלום. בטח לא ספרא. לא מעניין הקהל ולא אף אחד. אם הם רוצים להצליח הם ינסו להצליח. אם הם לא רוצים הם ישימו אצבע בתחת ולא ינסו.
הקבוצה שלהם. הם רכשו אותה בדין. לא מתאים לך- תמצא תחביב אחר.