הוועדה המקצועית של איגוד השופטים מבקרת את אוראל גרינפלד לאחר החלטותיו במשחק אמש (שני) בין מכבי תל אביב לבני סכנין. גרינפלד שרק אתמול לפנדל שבוטל אחרי התערבות שופטי המסך ובחר להרחיק את מילסון בשני כרטיסים צהובים.
גרינפלד, שנלקח בחשבון למשחק מול הפועל ת"א לאשדוד, לא ישובץ למשחקים הקריטיים בסוף השבוע בין מכבי חיפה ומכבי ת"א ובין הפועל לאשדוד. אחד נוסף ינהל את המשחק בין חדרה לנתניה, משחק קריטי עבור הקבוצה של חיים סילבס.
הארבעה הם שניר לוי, ארז פפיר, רועי ריינשרייבר וגל לייבוביץ`. יום המשחקים אתמול היה רע מבחינת השופטים, כשמלבד גרינפלד גם אביעד שילוח ואוהד אסולין היו במשחק חלש ונעזרו בשופטי הווידאו שסייעו בהחלטות קריטיות.
שילוח במשחק נגד ביתר היה גרוע במיוחד וזה משחק שלא קרה בו כלום, למה הוא לא ״מורחק״ גם??
לא ראיתי את המשחק של הגרמנים אבל מדהים (או שלא) שלראשונה העונה הרחיקו שחקן של מכבי וישר משעים את השופט
ודאי נו.
את השופט וצוות הואר שפסלו את השער של סכנין לא מרחיקים, מגבים.
את המוטים שעשו הכל כדי שמכבי תנצח את הדרבי האחרון לא מרחיקים, מגבים.
את השופט וצוות הואר שדאגו לפסול להפועל חיפה שער של 2-2 בבלומפילד בסיום הליגה הסדירה לא משעים, מגבים.
שופט שהעז להרחיק שחקן של מכבי ת"א בפעם הראשונה העונה, אחרי יותר מ-30 משחקים בחודש מאי? לבקר אותו!
וכמובן בתקשורת פסטיבל.
את זריקת הכדור המכוונת שלהם מהספסל באמצע מתפרצת של סכנין - זה צרצרים.
איכס. כמה שהענף הזה מכור למועדון אחד.
היינו בכותרות הראשיות כשהיינו רלוונטיים, כן, ככה התקשורת והעולם עובדים.
יש קבוצות עם יותר כוח, יש עם פחות, אבל בשורה התחתונה מה שמניע את התקשורת זה רייטינג.
אופיר סער הביטריסט מוואלה נשמע קצת בלחץ הייתי אומר.
"איש שנוי במחלוקת". לא פחות.
אחד הדברים החשובים לדעתי אם אכן יוצאים לדרך חדשה, זה לדעת לטפל בסמרטוטים האלה (וכן אני יודע שזו החלטה של עורך הכותרת).
טכנית לארז כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 10:20
אחד הדברים החשובים לדעתי אם אכן יוצאים לדרך חדשה, זה לדעת לטפל בסמרטוטים האלה (וכן אני יודע שזו החלטה של עורך הכותרת).
כשירדנו ליגה הם חגגו אצלם בעמוד הראשי.
וואלה ספורט זה אתר על הפנים. סער ביטריסט, ברנובסקי מכביסט, טוכמן זה תועמלן ברמה של שנות ה-40 בכלל בלי קשרל מי שהוא אוהד, הבנתי שגם העורך שם אוהד מכבי.
וזה עוד בלי וואן ורקנטי.
הבעלים שלנו 30 שעות אחרי הודעה רשמית הוא כבר "איש שנוי במחלוקת".
ביקורת על זה שהמועדון המדהים שלהם מגיע למוקדמות צ'מפיונס עם זר וחצי ועף כצפוי לקבוצה נורמלית זה צרצרים. ודאי.
טכנית לארז כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 10:27
כשירדנו ליגה הם חגגו אצלם בעמוד הראשי.
וואלה ספורט זה אתר על הפנים. סער ביטריסט, ברנובסקי מכביסט, טוכמן זה תועמלן ברמה של שנות ה-40 בכלל בלי קשרל מי שהוא אוהד, הבנתי שגם העורך שם אוהד מכבי.
וזה עוד בלי וואן ורקנטי.
הבעלים שלנו 30 שעות אחרי הודעה רשמית הוא כבר "איש שנוי במחלוקת".
ביקורת על זה שהמועדון המדהים שלהם מגיע למוקדמות צ'מפיונס עם זר וחצי ועף כצפוי לקבוצה נורמלית זה צרצרים. ודאי.
טכנית לארז כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 10:20
אם הצליח לעצבן אותך והכניס אותך לכתבה, הוא עשה את שלו.