לא ידוע לי כלום, כל מה שאני יודע שאנשים מאמינים לא עושים שום התחלה חדשה בתקופה הזאת
אני רק מניח שאחרי התקופה עופר יזיז עניינים
לא ידוע לי כלום, כל מה שאני יודע שאנשים מאמינים לא עושים שום התחלה חדשה בתקופה הזאת
חחח עופר בהחלט משהו מיוחד שונה ממה שהכירו פהGiovanni Giorgio כתב:בחיים לא חיכיתי לסוף תקופת בין המצרים
תותח! שלא יבלבל אותם עם עובדות. יש מתנגדי מעבר זמני שעוד לא נולדו כשפטרוביץ' שיחק.סומך כתב:עופר ינאי מטריל את מתנגדי המעבר ליד אליהו
הייתי במשחק הזהגביזון כתב:תותח! שלא יבלבל אותם עם עובדות. יש מתנגדי מעבר זמני שעוד לא נולדו כשפטרוביץ' שיחק.סומך כתב:עופר ינאי מטריל את מתנגדי המעבר ליד אליהו
יותר מזה, יש מתנגדים שלא נולדו כששיחקנו באוסישקין.
אז מה זה אומר? שהדעה שלהם לא נחשבת רק בגלל שהם צעירים? זה נשמע לי מאוד ענייני.
אולי בגלל שהדעה שלהם מבוססת על הרעיון שיד אליהו הוא אצטדיון של מכבי.Leeorjuve כתב:אז מה זה אומר? שהדעה שלהם לא נחשבת רק בגלל שהם צעירים? זה נשמע לי מאוד ענייני.
גילוי נאות: אני מתנגד למעבר ונולדתי ארבעה ימים אחרי נפילת חומת ברלין.
זה אומר שהדעה שלהם נחשבת בדיוק כמו שהדעה של כל אחד אחר לא משנה מה הוא בוחר, ולהגיד "לא יקרה" זו קביעת עובדה שאומרת לא מעניין אותי מה הרוב המוחלט רוצה, אני ואפסי עוד.
לא ידעתי שהפועל תל-אביב והעמותה היא הפוליטבורו החדש שהחלטותיו מחייבות גם במקרה של דעה. אם זה לא כך, יש לאנשים - גם כאלה שהם לא באולטראס (כמוני) - זכות להיות נגד המעבר לאולם הזה ויתרה מכך, זכות לומר שהם לא רוצים לתת לזה יד. בין אם מדובר בצעירים או במבוגרים. יחידים או קבוצה של אנשים. אני נגד המעבר כי אני מאמין שכל ההצהרות על הרחבת האולם בדרייב-אין הן היפוטתיות ומעבר שרוצים למכור אותו כזמני, יתקבע עם השנים.גביזון כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 12:24זה אומר שהדעה שלהם נחשבת בדיוק כמו שהדעה של כל אחד אחר לא משנה מה הוא בוחר, ולהגיד "לא יקרה" זו קביעת עובדה שאומרת לא מעניין אותי מה הרוב המוחלט רוצה, אני ואפסי עוד.
עמותה ומועדון שמתנהל בבחירות, עד שתוצאת הבחירות לא הולכת בקו אחד עם מה שאני מעדיף , זה נשמע מאד ענייני.
אתה לא שומע אוהדים שרוצים לעבור לאולם גדול אומרים "לא יקרה" אם נשאר דרייב אין למרות שזה יפגע בנו, יקבלו את זה כעובדה ללא שום איומים
השאלה מה זה אומר מבחינתך "לא לתת לזה יד".Leeorjuve כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:27לא ידעתי שהפועל תל-אביב והעמותה היא הפוליטבורו החדש שהחלטותיו מחייבות גם במקרה של דעה. אם זה לא כך, יש לאנשים - גם כאלה שהם לא באולטראס (כמוני) - זכות להיות נגד המעבר לאולם הזה ויתרה מכך, זכות לומר שהם לא רוצים לתת לזה יד. בין אם מדובר בצעירים או במבוגרים. יחידים או קבוצה של אנשים. אני נגד המעבר כי אני מאמין שכל ההצהרות על הרחבת האולם בדרייב-אין הן היפוטתיות ומעבר שרוצים למכור אותו כזמני, יתקבע עם השנים.גביזון כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 12:24זה אומר שהדעה שלהם נחשבת בדיוק כמו שהדעה של כל אחד אחר לא משנה מה הוא בוחר, ולהגיד "לא יקרה" זו קביעת עובדה שאומרת לא מעניין אותי מה הרוב המוחלט רוצה, אני ואפסי עוד.
עמותה ומועדון שמתנהל בבחירות, עד שתוצאת הבחירות לא הולכת בקו אחד עם מה שאני מעדיף , זה נשמע מאד ענייני.
אתה לא שומע אוהדים שרוצים לעבור לאולם גדול אומרים "לא יקרה" אם נשאר דרייב אין למרות שזה יפגע בנו, יקבלו את זה כעובדה ללא שום איומים
זה לא רק זה.. גם להחרים את משחקי הקבוצה ולקרוא לחרם פעיל נגד המועדון זה אקט של איום ברמת טנטרום של ילד בגןבני12 כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:41השאלה מה זה אומר מבחינתך "לא לתת לזה יד".Leeorjuve כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:27לא ידעתי שהפועל תל-אביב והעמותה היא הפוליטבורו החדש שהחלטותיו מחייבות גם במקרה של דעה. אם זה לא כך, יש לאנשים - גם כאלה שהם לא באולטראס (כמוני) - זכות להיות נגד המעבר לאולם הזה ויתרה מכך, זכות לומר שהם לא רוצים לתת לזה יד. בין אם מדובר בצעירים או במבוגרים. יחידים או קבוצה של אנשים. אני נגד המעבר כי אני מאמין שכל ההצהרות על הרחבת האולם בדרייב-אין הן היפוטתיות ומעבר שרוצים למכור אותו כזמני, יתקבע עם השנים.גביזון כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 12:24
זה אומר שהדעה שלהם נחשבת בדיוק כמו שהדעה של כל אחד אחר לא משנה מה הוא בוחר, ולהגיד "לא יקרה" זו קביעת עובדה שאומרת לא מעניין אותי מה הרוב המוחלט רוצה, אני ואפסי עוד.
אתה תעמוד בכניסה ליד אליהו ותמנע מאנשים פיזית להכנס ?
תאיים על אנשים שלא להכנס ? תקלל אותם ?
כי זאת המשמעות של "לא יקרה"
כמובן שאני מתנגד לכל אלימות שמטרתה למנוע מאוהדי הפועל להיכנס למשחקי הקבוצה, בכלל זה איומים, גידופים, קללות וכהנה וכהנה.בני12 כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:41השאלה מה זה אומר מבחינתך "לא לתת לזה יד".Leeorjuve כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:27לא ידעתי שהפועל תל-אביב והעמותה היא הפוליטבורו החדש שהחלטותיו מחייבות גם במקרה של דעה. אם זה לא כך, יש לאנשים - גם כאלה שהם לא באולטראס (כמוני) - זכות להיות נגד המעבר לאולם הזה ויתרה מכך, זכות לומר שהם לא רוצים לתת לזה יד. בין אם מדובר בצעירים או במבוגרים. יחידים או קבוצה של אנשים. אני נגד המעבר כי אני מאמין שכל ההצהרות על הרחבת האולם בדרייב-אין הן היפוטתיות ומעבר שרוצים למכור אותו כזמני, יתקבע עם השנים.גביזון כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 12:24
אתה אומר מה שאנחנו אומרים כל הזמן.Leeorjuve כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 16:17כמובן שאני מתנגד לכל אלימות שמטרתה למנוע מאוהדי הפועל להיכנס למשחקי הקבוצה, בכלל זה איומים, גידופים, קללות וכהנה וכהנה.בני12 כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:41השאלה מה זה אומר מבחינתך "לא לתת לזה יד".Leeorjuve כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 15:27
לא ידעתי שהפועל תל-אביב והעמותה היא הפוליטבורו החדש שהחלטותיו מחייבות גם במקרה של דעה. אם זה לא כך, יש לאנשים - גם כאלה שהם לא באולטראס (כמוני) - זכות להיות נגד המעבר לאולם הזה ויתרה מכך, זכות לומר שהם לא רוצים לתת לזה יד. בין אם מדובר בצעירים או במבוגרים. יחידים או קבוצה של אנשים. אני נגד המעבר כי אני מאמין שכל ההצהרות על הרחבת האולם בדרייב-אין הן היפוטתיות ומעבר שרוצים למכור אותו כזמני, יתקבע עם השנים.
לא לתת לזה יד מבחינתי אומר שלא להגיע למשחקים. כך אני גם קורא את הודעות האולטראס. אני גם ככה לא מסוגל להגיע למשחקים, אבל כחבר עמותה מהרגע הראשון, אני מתנגד למעבר ליד. לא אפסיק להיות חבר עמותה אם יוחלט אחרת, אבל זה צורם לי מאוד.
הדברים יראו אחרת עבורי אם למשל יהיה תאריך להתחלת העבודות על האולם ותאריך סיום.
אבל ליטרלי אחרי ה-"אנחנו לא ניתן לזה לקרות" בהודעה של האולטראס מגיע "לא נגיע למשחקים ביד אליהו!". זאת אומרת שהאולטראס לא יגיע למשחקים. לא כתוב שהם יעמדו בשער וימנעו מאנשים להיכנס.בני12 כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 17:01אתה אומר מה שאנחנו אומרים כל הזמן.Leeorjuve כתב: ↑12 אוגוסט 2024, 16:17כמובן שאני מתנגד לכל אלימות שמטרתה למנוע מאוהדי הפועל להיכנס למשחקי הקבוצה, בכלל זה איומים, גידופים, קללות וכהנה וכהנה.
לא לתת לזה יד מבחינתי אומר שלא להגיע למשחקים. כך אני גם קורא את הודעות האולטראס. אני גם ככה לא מסוגל להגיע למשחקים, אבל כחבר עמותה מהרגע הראשון, אני מתנגד למעבר ליד. לא אפסיק להיות חבר עמותה אם יוחלט אחרת, אבל זה צורם לי מאוד.
הדברים יראו אחרת עבורי אם למשל יהיה תאריך להתחלת העבודות על האולם ותאריך סיום.
שאתה תנסה לשכנע לא לעבור אבל אם תתקבל החלטה אחרת אז אתה תקבל אותה בעצב ולא תנסה לפוצץ את הדברים
(לא לעשות מנוי / לא להגיע למשחקים היא החלטה לגיטימית).
האולטראס ממש לא אומרים את זה.
אנחנו לא ניתן לזה לקרות אומר בדיוק הפוך.
באילו שנים יד אליהו שימש כאולם ביתי שלנו ומה היו הנסיבות לכך שעברנו לשחק שם (מאיפה) ולאן עזבנו בהמשך ומדוע?Nati כתב:אולי בגלל שהדעה שלהם מבוססת על הרעיון שיד אליהו הוא אצטדיון של מכבי.Leeorjuve כתב:אז מה זה אומר? שהדעה שלהם לא נחשבת רק בגלל שהם צעירים? זה נשמע לי מאוד ענייני.
אז יש כאלו שעוד זוכרים שיד אליהו היה האצטדיון הביתי גם של הפועל.
https://www.facebook.com/WikiHapoelTLV/ ... 8QvyxxPD5lCharlie כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 02:06באילו שנים יד אליהו שימש כאולם ביתי שלנו ומה היו הנסיבות לכך שעברנו לשחק שם (מאיפה) ולאן עזבנו בהמשך ומדוע?Nati כתב:אולי בגלל שהדעה שלהם מבוססת על הרעיון שיד אליהו הוא אצטדיון של מכבי.Leeorjuve כתב:
אז מה זה אומר? שהדעה שלהם לא נחשבת רק בגלל שהם צעירים? זה נשמע לי מאוד ענייני.
אז יש כאלו שעוד זוכרים שיד אליהו היה האצטדיון הביתי גם של הפועל.
יש אולם עירוני, למה עופר צריך לבנות אוהל ולהוציא עוד כספים?אדום ותיק כתב:התחליף ליד אליהו, עד להקמת היכל ביתי\הרחבת היכל שלמה וכו, הוא להקים אוהל משחקים עם טריבונות ממבנה מסבך מוטות מתכת כמו אצטדיון הכדורעף חופים , או המגרש שהוקם בפריס מול הבית ספר הצבאי. זה משהו שניתן להקים בטווח של כחודש. ולכסות באוהל ממוזג. לא פרויקט לשנה. פרויקט שניתן להקימו בחודשים בודדים!
בחברה שעבדתי, הקמנו הקמנו (כמובן עי קבלן משנה) טריבונות לכ 5000 איש כשהיינו צריכים זאת לטקס בחודש או פחות. אני בטוח שלעופר ינאי יש מישהו שיכול ליעץ איך ולהביא הצעות רציניות.
את האוהל הזה צריך להשאיר באופן קבוע במשך השנתיים שישפצו את האולם כי אפשר לפרק ולהרכיב לפני כל משחק.אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:09 התחליף ליד אליהו, עד להקמת היכל ביתי\הרחבת היכל שלמה וכו, הוא להקים אוהל משחקים עם טריבונות ממבנה מסבך מוטות מתכת כמו אצטדיון הכדורעף חופים , או המגרש שהוקם בפריס מול הבית ספר הצבאי. זה משהו שניתן להקים בטווח של כחודש. ולכסות באוהל ממוזג. לא פרויקט לשנה. פרויקט שניתן להקימו בחודשים בודדים!
בחברה שעבדתי, הקמנו הקמנו (כמובן עי קבלן משנה) טריבונות לכ 5000 איש כשהיינו צריכים זאת לטקס בחודש או פחות. אני בטוח שלעופר ינאי יש מישהו שיכול ליעץ איך ולהביא הצעות רציניות.
זה בחיים לא יקבל אישור בטיחות. הטריבונות האלה אמנם מחזיקות יותר ממה שחושבים, אבל שטריבונה כזאת תחזיק למשל את היציע של האולטראס למשך שנה-שנתיים נשמע לי דמיוני.אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:09 התחליף ליד אליהו, עד להקמת היכל ביתי\הרחבת היכל שלמה וכו, הוא להקים אוהל משחקים עם טריבונות ממבנה מסבך מוטות מתכת כמו אצטדיון הכדורעף חופים , או המגרש שהוקם בפריס מול הבית ספר הצבאי. זה משהו שניתן להקים בטווח של כחודש. ולכסות באוהל ממוזג. לא פרויקט לשנה. פרויקט שניתן להקימו בחודשים בודדים!
אם אתה באמת מאמין שמחפשים פתרון ביניים לשנה שנתיים אתה מוזמן להציע.אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:09 התחליף ליד אליהו, עד להקמת היכל ביתי\הרחבת היכל שלמה וכו, הוא להקים אוהל משחקים עם טריבונות ממבנה מסבך מוטות מתכת כמו אצטדיון הכדורעף חופים , או המגרש שהוקם בפריס מול הבית ספר הצבאי. זה משהו שניתן להקים בטווח של כחודש. ולכסות באוהל ממוזג. לא פרויקט לשנה. פרויקט שניתן להקימו בחודשים בודדים!
זו השערה שלך, כמו הקביעה שלך שעופר לא יכול לשחק ביד אליהו מבחינה כלכלית, משהו כזה לא? או שלא הבנתי אותך נכוןההוא מפעם כתב:אם אתה באמת מאמין שמחפשים פתרון ביניים לשנה שנתיים אתה מוזמן להציע.אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:09 התחליף ליד אליהו, עד להקמת היכל ביתי\הרחבת היכל שלמה וכו, הוא להקים אוהל משחקים עם טריבונות ממבנה מסבך מוטות מתכת כמו אצטדיון הכדורעף חופים , או המגרש שהוקם בפריס מול הבית ספר הצבאי. זה משהו שניתן להקים בטווח של כחודש. ולכסות באוהל ממוזג. לא פרויקט לשנה. פרויקט שניתן להקימו בחודשים בודדים!
הסיפור הזה של הרחבת אולם תוך שנתיים זה אחלה סיפור לשקר את עצמנו לא יותר
הרי הוא גם ככה אמר שהוא רוצה לבנות אולם ברמת השרון. ייקח לבטח יותר משנתיים עד שאיזשהו שופל יתקרב לשטח. אני מניח שאפשר לבנות את האוהל בשטח המיועד אם זה העניין היחיד שמונע מהמועדון לבצע את המהלך.בני12 כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:27את האוהל הזה צריך להשאיר באופן קבוע במשך השנתיים שישפצו את האולם כי אפשר לפרק ולהרכיב לפני כל משחק.אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:09 התחליף ליד אליהו, עד להקמת היכל ביתי\הרחבת היכל שלמה וכו, הוא להקים אוהל משחקים עם טריבונות ממבנה מסבך מוטות מתכת כמו אצטדיון הכדורעף חופים , או המגרש שהוקם בפריס מול הבית ספר הצבאי. זה משהו שניתן להקים בטווח של כחודש. ולכסות באוהל ממוזג. לא פרויקט לשנה. פרויקט שניתן להקימו בחודשים בודדים!
איפה אתה מתכנן למקם אותו ?
קח בחשבון שהעיריה כבר אמרה לעופר שהיא לא מוכנה להקצות שטח עבור האוהל (הוא בדק את האפשרות הזאת)
המגרש ברמת השרון כבר הוקצה ע"י העיריה ?הלך המומנטום כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 11:24הרי הוא גם ככה אמר שהוא רוצה לבנות אולם ברמת השרון. ייקח לבטח יותר משנתיים עד שאיזשהו שופל יתקרב לשטח. אני מניח שאפשר לבנות את האוהל בשטח המיועד אם זה העניין היחיד שמונע מהמועדון לבצע את המהלך.בני12 כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:27את האוהל הזה צריך להשאיר באופן קבוע במשך השנתיים שישפצו את האולם כי אפשר לפרק ולהרכיב לפני כל משחק.אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 10:09 התחליף ליד אליהו, עד להקמת היכל ביתי\הרחבת היכל שלמה וכו, הוא להקים אוהל משחקים עם טריבונות ממבנה מסבך מוטות מתכת כמו אצטדיון הכדורעף חופים , או המגרש שהוקם בפריס מול הבית ספר הצבאי. זה משהו שניתן להקים בטווח של כחודש. ולכסות באוהל ממוזג. לא פרויקט לשנה. פרויקט שניתן להקימו בחודשים בודדים!
איפה אתה מתכנן למקם אותו ?
קח בחשבון שהעיריה כבר אמרה לעופר שהיא לא מוכנה להקצות שטח עבור האוהל (הוא בדק את האפשרות הזאת)
צודק. דוגמה פחות טובה.בני12 כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 11:35המגרש ברמת השרון כבר הוקצה ע"י העיריה ?הלך המומנטום כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 11:24הרי הוא גם ככה אמר שהוא רוצה לבנות אולם ברמת השרון. ייקח לבטח יותר משנתיים עד שאיזשהו שופל יתקרב לשטח. אני מניח שאפשר לבנות את האוהל בשטח המיועד אם זה העניין היחיד שמונע מהמועדון לבצע את המהלך.
יש כביש לשם ? חניה ? תשתיות חשמל ומים?
אז מי מעכב את זה? עופר פה עושה מעל ומעבר אבל כנראה שזה לא אפשרי אוהל.. מקווה מאוד שכל ילדי האולטראס יתעשתו ויבינו שבלי מעבר זמני (!!!) להיכל מנורה, אין עופר ינאי, אין תארים ואין אירופה.הלך המומנטום כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 13:36צודק. דוגמה פחות טובה.בני12 כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 11:35המגרש ברמת השרון כבר הוקצה ע"י העיריה ?הלך המומנטום כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 11:24
הרי הוא גם ככה אמר שהוא רוצה לבנות אולם ברמת השרון. ייקח לבטח יותר משנתיים עד שאיזשהו שופל יתקרב לשטח. אני מניח שאפשר לבנות את האוהל בשטח המיועד אם זה העניין היחיד שמונע מהמועדון לבצע את המהלך.
הפואנטה היא שאם מחפשים שטח במרכז אני בטוח שבתמורה לתשלום מסוים הפתרון יימצא ואחת העיריות תסכים לזה, אני לא חושב שהגורם המעכב הוא שטח או עיריית תל אביב.
לפחות בנוגע לתל אביב, עופר כבר אמר שעיריית תל אביב סרבה להקצות שטח לאוהלהלך המומנטום כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 13:36צודק. דוגמה פחות טובה.בני12 כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 11:35המגרש ברמת השרון כבר הוקצה ע"י העיריה ?הלך המומנטום כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 11:24
הרי הוא גם ככה אמר שהוא רוצה לבנות אולם ברמת השרון. ייקח לבטח יותר משנתיים עד שאיזשהו שופל יתקרב לשטח. אני מניח שאפשר לבנות את האוהל בשטח המיועד אם זה העניין היחיד שמונע מהמועדון לבצע את המהלך.
הפואנטה היא שאם מחפשים שטח במרכז אני בטוח שבתמורה לתשלום מסוים הפתרון יימצא ואחת העיריות תסכים לזה, אני לא חושב שהגורם המעכב הוא שטח או עיריית תל אביב.
הצרפתים בדקו את עמידות האוהל לאבוקות ?אדום ותיק כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 13:33 חברים,
אני שמח על כמות ההתיחסויות הרציניות למה שכתבתי בנושא האוהל.
אין לי תשובה לכל הערה שלכם, אבל לדעתי אם עופר שוקל את הרעיון אז הוא מספיק מנוסה ויודע למנות פרויקטור שיביא תשובות לכל הנושא (ואולי הוא עשה את זה כבר).
להזכירכם עד שבנו את בלומפילד המקורי (ואצטדיון רג) מרבית מגרשי הכדורגל התבססו על טריבונות מתכת ועץ! גם בחול!
באולימפיאדה (עדות ממראה עיניים) אוהל הכדורעף (שישמש גם לכדורגל עוורים במשחקים הפאראולימפיים), נכנסו בו בקביעות כ 12500 צופים באופן נוח ובטוח. בודאי שקיבל אישורים של הרשויות הצרפתיות, הם הרבה פחות חפיפניקים מאצלנו. נכון זה היה מבנה לא מכוסה. אישית צפיתי במשחק שהיו בו רקיעות רגליים עזות על הטריבונות כחלק מהעידוד.
אוהל אטום לגשם היה במתקן שבו נערכו תחרויות הגודו והאהבקות (CHAMP DE MARS ARENA) מול ביהס הצבאי.
הפתרון של אוהל, נועד לאלה מאיתנו שחושבם שיש לשמור על קהילת אוהדי הפועל שלמה כך שגם מתנגדי יד אליהו יוכלו לבוא ולעודד! וכמובן, בהנחה שעופר ינאי מוכן להרים כזה פרויקט.
עם כל הכבוד כמעט כל המשחקים חוץ מנגד הגדולות יהיו עם 4000 אוהדים גג וגם פה אני חושב שהגזמתימייקל23 כתב: ↑13 אוגוסט 2024, 14:19 כל השיח על מציאת חלופה לאולם הזמני אם זה אולם אחר (למה?) , אוהל או כל פתרון זמני אחר הוא מ ט ו מ ט ם במקרה הטוב.
יש אולם עירוני גדול עם חניה ומסעדות באזור והוא אפילו בתל אביב![]()
הפתרון היייד לקבוצה המדהימה והאטרקטיבית שנבנית הוא רק יד אליהו
כל השאר זה חירטוט
8,000 מינימום אןהדים באדום כל משחק זה חלום
תפסיקו להפריע לקבוצה