אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
נדמה לי שמה שגרם למכמבי להצליח היה שמיצי הביא טונה של כסף מהבית
בואו נפסיק את הניסיון להשוות כי זה מביך, אנחנו לא שם ויש דברים טובים אחרים שאפשר למצוא.
בואו נפסיק את הניסיון להשוות כי זה מביך, אנחנו לא שם ויש דברים טובים אחרים שאפשר למצוא.
-
- קיבל.ה 517 לייקים
מואיז היה חמוד 100/100
ודיבר לעניין
למרות שהוא נשמע כאילו עדיין יש לו את הרסן הזה על השיניים, התוכן של הדברים היה אחלה. הוא סך הכל ניסה ככה לגשר ולהציג את עצמם לאוהדים בצורה מודרנית בטוויטר.
הוא אמר במפורש שאין לו ולא יהיה לו תפקיד רשמי במועדון.
אבא שלו יהיה זה שיימנה את אנשי המקצוע ואבא שלו הוא זה שמקבל את ההחלטות כבעלי הקבוצה.
דעתי לא השתנתה, זה אחלה שאין הכרזות על הזרמת כספים לא מבוקרת. אנחנו צריכים לקוות שהם במהרה יתאהבו ויהיו מחוברים רגשית לקבוצה. רעבים לתארים.. זה יספיק בכדי שהכסף ייזרום.
ודיבר לעניין
למרות שהוא נשמע כאילו עדיין יש לו את הרסן הזה על השיניים, התוכן של הדברים היה אחלה. הוא סך הכל ניסה ככה לגשר ולהציג את עצמם לאוהדים בצורה מודרנית בטוויטר.
הוא אמר במפורש שאין לו ולא יהיה לו תפקיד רשמי במועדון.
אבא שלו יהיה זה שיימנה את אנשי המקצוע ואבא שלו הוא זה שמקבל את ההחלטות כבעלי הקבוצה.
דעתי לא השתנתה, זה אחלה שאין הכרזות על הזרמת כספים לא מבוקרת. אנחנו צריכים לקוות שהם במהרה יתאהבו ויהיו מחוברים רגשית לקבוצה. רעבים לתארים.. זה יספיק בכדי שהכסף ייזרום.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
שנה אחרי זה הם היו פח אשפה, רק אחרי שהוא הביא את קרויף הגיעו התארים.ההוא מפעם כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:38השורש היחיד שהיה צריך לעקור שם זה את נימני היבלית הזה מקריית שלום, למיטב זכרוני הוא לקח אליפות שני אחרי שהוא ניקש אותו מהקבוצהלירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:33שטויות, גולדהאר בא ושפך ים כסף בהתחלה על ריק ולא הצליח כי לקח לו כמה שנים להבין שהתיקון צריך להיות מהשורש.רדפוקס כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:27 תקשיבו שורה תחתונה הם לא מתכוונים לשים פה כסף גדול והם חושבים שהם יחזרו להיות מועדון טופ 3 תוך 5 שנים אם הם ישקיעו בתשתיות ונוער. היינו שם, זאת לא הדרך.
נמשיך לראות קבוצות בינוניות עם זרים לא מספיק טובים כדי לקחת אותנו קדימה ויותר מדי שחקנים צעירים שישחקו במקום להיות מושאלים.
כל הדיבורים היפים לא מעניינים.
גם בהפועל זה אמור להיות ככה.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
“היתה פה הרבה שחיתות ואנשים לא טובים. נשנה את זה”
זה דבר חיובי
זה דבר חיובי
-
- קיבל.ה 371 לייקים
היה מאוד משעשע לגלות שאדמונד היה לידו כל הזמן הזה
-
- קיבל.ה 189 לייקים
חד משמעית. החזיק לו את היד וכתב לו מה להגיד
אבל תאכלס בלי ציניות- דיבר סבבה ועל הזין בן כמה הוא, בעיקר שהובהר שהתפקיד הוא רק לדובב את אבא ולתווך בינו לבין האוהדים ושימונו אנשי מקצוע לתפקידים מקצועיים.
כבר חתיכת שדרוג. רק שימונו אנשים מתאימים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אתה מביך דינו.
הדמות הציניקנית שלך כבר לא מצחיקה.
הרי ברור לכולם שכדי להצליח מקצועית צריך גם להשקיע ויש להם את המשאבים הכלכלים להצליח.
נערך לאחרונה על ידי לירון האדום ב 11 אוגוסט 2024, 20:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מואיז ספרא אמר בפתח דבריו: "הצוות שלי עבד מאוד קשה בשבועות האחרונים כדי שהעסקה הזאת תקרה. תודה לדייויד מינצברג שיתוף הפעולה, ותודה גדולה למאיר תושב שגרם לעסקה הזאת לקרות. אני כאן כדי להציג את עצמי ולהציג את החזון שלי למועדון".
ספרא המשיך: "העסקה נסגרה אחרי תקופה דיי ארוכה. עדיין לא קיבלנו החלטות. על פי ההערכות שעשינו, נעשתה עבודה טובה במועדון. שמרנו על רוב השחקנים הטובים ביותר שלנו".
לאחר מכן, המשיך ותיאר את מה שמתכננת הבעלות החדשה למועדון: "אנחנו לא הבעלים שחשבתם שנהיה, אבל נהיה הבעלים שאנחנו חושבים שהמועדון צריך. אנחנו לא כאן כדי לשרוף כסף כדי שהקבוצה תהיה טובה מחר. אנחנו כאן כדי להפוך את הפועל תל אביב למועדון הדומיננטי ביותר בישראל בעוד 5 שנים".
"זה לא סוד שלמועדון יש את הקהל עם הכי הרבה תשוקה בישראל. המועדון ממצה 2% מהפוטנציאל שלו. היתה שחיתות רבה במועדון בשנים האחרונות, עסקאות גרועות, אנשים לא טובים. אנחנו כאן כדי להיות מועדון נקי, נשמור על הכשרונות שלנו".
ספרא סיפר על הקשיים שהובילו לסגירת העסקה: "לקח לעסקה זמן להיסגר מכיוון שרצינו לוודא שהמועדון נקי מכל החובות שלו כדי שהכסף שנכניס במועדון יילך רק כדי לקדם את העתיד שלו ולבנייה. אנחנו מבקשים את הסבלנות שלכם הקהל, אנחנו יודעים שנעשה טעויות כי אנחנו חדשים בדבר הזה. לא נחתים שחקנים במיליארדי שקלים מחר בבוקר, אנחנו כאן להרבה זמן ובהשקעה נכונה המועדון יגיע לאן שהוא צריך להגיע".
"מה מביא אותי להפועל תל אביב? רצינו את זה הרבה זמן, זה פשוט לקח זמן. ראינו את המועדון הזה עובר זמנים קשים בשנים האחרונות. הרגשנו שעכשיו הזמן הנכון, נוכל להיבנות מחדש בליגה הלאומית ולשנות את פני המועדון הזה".
ספרא סיפר פרט משמעותי על אופן ניהול המועדון: "נביא צוות מקצועי שינהל את המועדון. אבא שלי יהיה זה שימנה את הצוות, אני מייצג אותו כרגע מול האוהדים. נגיע לישראל, לא יודע עדיין מתי, אבל אנחנו מתכננים שזה יקרה בעתיד הקרוב".
לקראת סיום, ספרא סימן מטרות: "אנחנו כאן בשביל להיות כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב. זה לא יקרה מיד, זה לא יקח שנה ואולי גם לא שנתיים. זה יקח הרבה אנרגיות, הרבה השקעה והרבה סבלנות. אני לא בעמדה לדבר על ההחלטות הניהוליות והמקצועיות שלנו. אנחנו אוהבים את מסאי דגו, שמחנו מאוד שהוא בא למועדון ואנחנו מתלהבים ממה שהוא יכול לעשות בעונה הקרובה".
"הגיל שלי? אין לי תפקיד במועדון, אני גם לא מתכוון שיהיה לי. גם אם הייתי בן 15, הייתי עדיין מסוגל לדבר כאן ברשתות עם אנשים. אני פה בשביל לקיים שקיפות מול האוהדים
ספרא המשיך: "העסקה נסגרה אחרי תקופה דיי ארוכה. עדיין לא קיבלנו החלטות. על פי ההערכות שעשינו, נעשתה עבודה טובה במועדון. שמרנו על רוב השחקנים הטובים ביותר שלנו".
לאחר מכן, המשיך ותיאר את מה שמתכננת הבעלות החדשה למועדון: "אנחנו לא הבעלים שחשבתם שנהיה, אבל נהיה הבעלים שאנחנו חושבים שהמועדון צריך. אנחנו לא כאן כדי לשרוף כסף כדי שהקבוצה תהיה טובה מחר. אנחנו כאן כדי להפוך את הפועל תל אביב למועדון הדומיננטי ביותר בישראל בעוד 5 שנים".
"זה לא סוד שלמועדון יש את הקהל עם הכי הרבה תשוקה בישראל. המועדון ממצה 2% מהפוטנציאל שלו. היתה שחיתות רבה במועדון בשנים האחרונות, עסקאות גרועות, אנשים לא טובים. אנחנו כאן כדי להיות מועדון נקי, נשמור על הכשרונות שלנו".
ספרא סיפר על הקשיים שהובילו לסגירת העסקה: "לקח לעסקה זמן להיסגר מכיוון שרצינו לוודא שהמועדון נקי מכל החובות שלו כדי שהכסף שנכניס במועדון יילך רק כדי לקדם את העתיד שלו ולבנייה. אנחנו מבקשים את הסבלנות שלכם הקהל, אנחנו יודעים שנעשה טעויות כי אנחנו חדשים בדבר הזה. לא נחתים שחקנים במיליארדי שקלים מחר בבוקר, אנחנו כאן להרבה זמן ובהשקעה נכונה המועדון יגיע לאן שהוא צריך להגיע".
"מה מביא אותי להפועל תל אביב? רצינו את זה הרבה זמן, זה פשוט לקח זמן. ראינו את המועדון הזה עובר זמנים קשים בשנים האחרונות. הרגשנו שעכשיו הזמן הנכון, נוכל להיבנות מחדש בליגה הלאומית ולשנות את פני המועדון הזה".
ספרא סיפר פרט משמעותי על אופן ניהול המועדון: "נביא צוות מקצועי שינהל את המועדון. אבא שלי יהיה זה שימנה את הצוות, אני מייצג אותו כרגע מול האוהדים. נגיע לישראל, לא יודע עדיין מתי, אבל אנחנו מתכננים שזה יקרה בעתיד הקרוב".
לקראת סיום, ספרא סימן מטרות: "אנחנו כאן בשביל להיות כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב. זה לא יקרה מיד, זה לא יקח שנה ואולי גם לא שנתיים. זה יקח הרבה אנרגיות, הרבה השקעה והרבה סבלנות. אני לא בעמדה לדבר על ההחלטות הניהוליות והמקצועיות שלנו. אנחנו אוהבים את מסאי דגו, שמחנו מאוד שהוא בא למועדון ואנחנו מתלהבים ממה שהוא יכול לעשות בעונה הקרובה".
"הגיל שלי? אין לי תפקיד במועדון, אני גם לא מתכוון שיהיה לי. גם אם הייתי בן 15, הייתי עדיין מסוגל לדבר כאן ברשתות עם אנשים. אני פה בשביל לקיים שקיפות מול האוהדים
-
- קיבל.ה 695 לייקים
זו פשוט דרך גנרית להבטיח שיפור. לא חושב שגולדהאר כשהגיע אמר משהו אחר, בטח לא הצהיר שמכבי תחזור לשלוט בליגה בעזרת חוזים מופרכים וציד של כוכבי היריבות. אמר כנראה תרבות, תשתית, נוער, מערכת…. בקיצור לא ניתן לשפוט מהתוכןרדפוקס כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:27 תקשיבו שורה תחתונה הם לא מתכוונים לשים פה כסף גדול והם חושבים שהם יחזרו להיות מועדון טופ 3 תוך 5 שנים אם הם ישקיעו בתשתיות ונוער. היינו שם, זאת לא הדרך.
נמשיך לראות קבוצות בינוניות עם זרים לא מספיק טובים כדי לקחת אותנו קדימה ויותר מדי שחקנים צעירים שישחקו במקום להיות מושאלים.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מצטער לשמוע
לא רוצה להפריע לך להפרחת הבלונים
-
- קיבל.ה 517 לייקים
אתה לא טועה.בר קולמוסא כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:51זו פשוט דרך גנרית להבטיח שיפור. לא חושב שגולדהאר כשהגיע אמר משהו אחר, בטח לא הצהיר שמכבי תחזור לשלוט בליגה בעזרת חוזים מופרכים וציד של כוכבי היריבות. אמר כנראה תרבות, תשתית, נוער, מערכת…. בקיצור לא ניתן לשפוט מהתוכןרדפוקס כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:27 תקשיבו שורה תחתונה הם לא מתכוונים לשים פה כסף גדול והם חושבים שהם יחזרו להיות מועדון טופ 3 תוך 5 שנים אם הם ישקיעו בתשתיות ונוער. היינו שם, זאת לא הדרך.
הבעלים החדש של מכבי ת"א, מיץ' גולדהאר, הגיע היום (שישי) לישראל לראשונה. מייד עם נחיתתו, נסע גולדהאר למלון קרלטון בת"א לאירוע של הקבוצה עם "מנויי הזהב".
לאחר מכן דיבר גולדהאר לראשונה מאז רכש את הקבוצה: "אני מאוד מאוד מתרגש, יש הרבה עבודה לעשות, כל התהליכים לוקחים זמן ואני רק בן אדם אחד".
"בשביל לבנות משהו כמו שצריך צריך הרבה סבלנות וזמן. אני מחכה בקוצר רוח להזדמנות הזאת, אני מחכה לפגוש את כל המאמנים, השחקנים ואת כולם, אני רוצה לבנות את הארגון הזה כמו שצריך, גם אם זה ייקח זמן, אני מאוד מתרגש, זה מסוג הדברים שאני רוצה לעשות, אני שמח שכולם קיבלו אותי כל כך יפה בישראל".
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
וקרויף סהכ רצה את כל מה שהיה להפועלadom4 כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:44שנה אחרי זה הם היו פח אשפה, רק אחרי שהוא הביא את קרויף הגיעו התארים.ההוא מפעם כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:38השורש היחיד שהיה צריך לעקור שם זה את נימני היבלית הזה מקריית שלום, למיטב זכרוני הוא לקח אליפות שני אחרי שהוא ניקש אותו מהקבוצהלירון האדום כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:33
שטויות, גולדהאר בא ושפך ים כסף בהתחלה על ריק ולא הצליח כי לקח לו כמה שנים להבין שהתיקון צריך להיות מהשורש.
גם בהפועל זה אמור להיות ככה.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני אומר וההגיון אומר כל מי שצריך זה לחשוב ולחשב ולא לקנות כל שטות שמישהו מקשקש יפה.רק הפועל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 20:37 וואלה אני רואה את התגובות פה וחוזר להיות בבאסה , מי אמר שהוא לא ישקיע בעתיד והוא לא יכול להפוך אותנו לקבוצת צמרת תוך 5 שנים ? מאיפה הבטחון הזה שאין לו יכולות כלכליות לבנות פה קבוצה חזקה ? זה מגניב תמיד להיות בחלק השלילי זה העניין ? נראה מה יהיה הוא רק עכשיו חתם פה רבאק
בואו נעשה רגע דיון מודרך ( מצידי שמישהו יפתח אשכול נפרד)
מה הדברים הכי חשובים בשביל להיות קבוצת הכדורגל המובילה בישראל בעוד 5 שנים
א. בסיס : מה נקודת ההתחלה שלך וזה כולל
1) סגל שחקנים , מעטפת, תשתית פיזית
2) אירופה, ניקוד באירופה מסורת באירופה וכד' מכל הסיבות הברורות
ב. יכולת הפיתוח שלך שתלויה
1) בבסיס ההכנסות שלך
2) באטרקטיביות של הקבוצה והמוניטין שלה כדי למשוך שחקנים מיוחדים
3) ביכולת של הבעלים לשפוך כסף ויותר מזה לצאת למלחמה כשצריך ( כמובן גם הרצון )
4) כמה המערכת שלך טובה/מתואמת ונותנת ערך מוסף לכסף ולסגל השחקנים
ברור שיש כמה נקודות נוספות ויש דברים חופפים, אני לא חושב שזה מהותי אם כן אשמח אם תפרטו דברים ותסבירו ואני אתקן.
בכל מקרה בכל אחת מהנקודות האלה אנחנו בפער שהוא בין גדול לבין אדיר ביננו לבין שתי המתחרות שלנו ושנה הזאת אנחנו בארצית ככה שהפער בחלק מהדברים רק יגדל
( אמשיך בפוסט נפרד כדי לאפשר דיון )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
אני חושב שזה נחמד שיש לנו יאיר נתניהו משלנו עכשיו.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אנשים מוכי טראומות. קשה להאמין לאנשים וזה הגיוני.
בעיני אין שום בעיה עם מה שהוא אומר.
הוא לא דיבר על סכומים אבל אמר שלא הלכים לשפוך פה כסף בלי אלא לבנות את המועדון כמו שצריך.
החלק האופטימי מבחינתי היה הסוגיה של הסדר שעשו בחובות העבר ושם גם העו"ד הוסיף כמה מילים שלו.
זה בסיס של בניית התשתית.
הלוואי שזה לא רק דיבורים והלוואי שאנחנו כקהל ניתן להם צ'אנס אמיתי
הוא לא דיבר על סכומים אבל אמר שלא הלכים לשפוך פה כסף בלי אלא לבנות את המועדון כמו שצריך.
החלק האופטימי מבחינתי היה הסוגיה של הסדר שעשו בחובות העבר ושם גם העו"ד הוסיף כמה מילים שלו.
זה בסיס של בניית התשתית.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
למה לא סביר להבטיח שהפועל תהיה הקבוצה המובילה בישראל תוך 5 שנים ( ארבע אחרי שנחזור מליגה שנייה)
כדי לסגור על הפער האדיר ביננו לבין המתחרות ברור לכולם שנאלץ להשקיע יותר מהן ( או לפחות כמוהן )
לשתי המתחרות שלנו מקורות הכנסה גדולים יותר מלהפועל ובעיקר רווחים מאוד שמנים של עשרות מיליונים מאירופה ( חיפה עשו קופת ענק )
הבעלים של מכבי עשיר פי 5 מאשר הספרא שלנו ( הערכה אופטימית ביותר) שחר גם הוא עשיר יותר אבל אצל שחר זה יותר הקשרים מהכסף. אין מה לעשות השליטה שלו בכדורגל בארץ זה משהו שקשה מאוד לקנות. אבל זה שווה הון
זה לא כמו שנכנס גיידמאק בעבר שם תקציב בלתי מוגבל ומוטט את כל הקבוצות האחרות
לגולדהר ושחר של היום גם גיידמאק לא היה יכול לבוא ולקחת שחקנים בצעה שי אפשר לסרב לה כי הם יצחקו לו בפנים ( לפחות גולדהר)
אני לא מדבר על זה רק עכשיו באישור של ספרא מכרנו למיץ את השחקן הכי טוב שלנו.
בקיצור, להבטיח מה שאי אפשר לקים הורס את הלהנות ממה שכן אפשר לקיים
כדי לסגור על הפער האדיר ביננו לבין המתחרות ברור לכולם שנאלץ להשקיע יותר מהן ( או לפחות כמוהן )
לשתי המתחרות שלנו מקורות הכנסה גדולים יותר מלהפועל ובעיקר רווחים מאוד שמנים של עשרות מיליונים מאירופה ( חיפה עשו קופת ענק )
הבעלים של מכבי עשיר פי 5 מאשר הספרא שלנו ( הערכה אופטימית ביותר) שחר גם הוא עשיר יותר אבל אצל שחר זה יותר הקשרים מהכסף. אין מה לעשות השליטה שלו בכדורגל בארץ זה משהו שקשה מאוד לקנות. אבל זה שווה הון
זה לא כמו שנכנס גיידמאק בעבר שם תקציב בלתי מוגבל ומוטט את כל הקבוצות האחרות
לגולדהר ושחר של היום גם גיידמאק לא היה יכול לבוא ולקחת שחקנים בצעה שי אפשר לסרב לה כי הם יצחקו לו בפנים ( לפחות גולדהר)
אני לא מדבר על זה רק עכשיו באישור של ספרא מכרנו למיץ את השחקן הכי טוב שלנו.
בקיצור, להבטיח מה שאי אפשר לקים הורס את הלהנות ממה שכן אפשר לקיים
-
- קיבל.ה 448 לייקים
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
בסוף לפני הכל, לפני כסף, לפני אירופה, לפני הכל - צריך מאמני כדורגל.
בלי מוטי איוונירים, בלי ניסו אביטנים, בלי קלינגרים, בלי דראפיצ׳ים ובלי בורחה לאמות.
זה כבר 60 אחוז משינוי.
בלי מוטי איוונירים, בלי ניסו אביטנים, בלי קלינגרים, בלי דראפיצ׳ים ובלי בורחה לאמות.
זה כבר 60 אחוז משינוי.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
לא אמרתי שלא ישפוך, אני שמח לתת צ'אנס אני גם אומר תודה אם ישים כמו אלונה ונתחרה על מקומות 5-3 בשנים הקרובותאוגוסטוס היל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:04 אנשים מוכי טראומות. קשה להאמין לאנשים וזה הגיוני.
זה בסיס של בניית התשתית.
אני לא אוהב הבטחות לא ריאליות שאין להן שום בסיס.
בשביל להבטיח שהפועל תל אביב תוביל את הליגה בעוד 5 שנים צריך לעשות לפחות מצ'ינג בתקציב עם מכבי וחיפה ובשביל זה צריך להביא 50-75 מיליון שקל מהבית כל שנה ( תלוי למי משווים ).
אני אשמח מאוד אבל זה נוגד את מהות הדברים שנאמרו.
אני אישית אסיר תודה גם על סכום סביר שיקדם אותנו חזרה לאט לאט לצמרת הליגה
כמובן שאהיה יותר מאסיר תודה על סכומי עתק שיקנו לנו הגמוניה מחודשת בעיר
אני פשוט לא רוצה שיחרטטו אותי
אנשים פה באופוריה, אני מתבאס להרוס, אולי גם אני נתפס פה סתם על ההבטחה של עוד 5 נהיה הקבוצה המובילה
מותר לילד להתלהב קצת ולהיסחף
בכל מקרה אני פורש להיום
-
- קיבל.ה 405 לייקים
הבחור בסה"כ חזר על הנאום של דיוויד מינצברג מ-1 ביוני 2023.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
לא כתבתי לך...ההוא מפעם כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:12לא אמרתי שלא ישפוך, אני שמח לתת צ'אנס אני גם אומר תודה אם ישים כמו אלונה ונתחרה על מקומות 5-3 בשנים הקרובותאוגוסטוס היל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:04 אנשים מוכי טראומות. קשה להאמין לאנשים וזה הגיוני.
זה בסיס של בניית התשתית.
בשביל להבטיח שהפועל תל אביב תוביל את הליגה בעוד 5 שנים צריך לעשות לפחות מצ'ינג בתקציב עם מכבי וחיפה ובשביל זה צריך להביא 50-75 מיליון שקל מהבית כל שנה ( תלוי למי משווים ).
בכל אופן גם כאן אתה רק עושה ספקולציות.
מי אמר שלא ישימו סכומים משמעותיים בהמשך?
מי בכללים יודע מה זה הרבה כסף בסטנדרטים שלו?
אני מסכים שהם ייבחנו בפעולות ובתוצאות. אם רוצים תוך 5 שנים להביא אותנו להיות מועדון דומיננטי צריך לראות שהפעולות שלהם מכוונות לשם.
נמתין
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
בסוף במצב שבו חיפה ומכבי נמצאות, הן מעמידות תקציב של 50-70 מיליון שקל בלי שהבעל בית שם שקל מהכיס (מנויים, כרטיסים, חסויות, זכויות שידור, אירופה, מענקים מהמנהלת וכו׳).ההוא מפעם כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:12לא אמרתי שלא ישפוך, אני שמח לתת צ'אנס אני גם אומר תודה אם ישים כמו אלונה ונתחרה על מקומות 5-3 בשנים הקרובותאוגוסטוס היל כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:04 אנשים מוכי טראומות. קשה להאמין לאנשים וזה הגיוני.
זה בסיס של בניית התשתית.
אנשים פה באופוריה, אני מתבאס להרוס, אולי גם אני נתפס פה סתם על ההבטחה של עוד 5 נהיה הקבוצה המובילה
מותר לילד להתלהב קצת ולהיסחף
בכל מקרה אני פורש להיום
כדי שהפועל תגיע לסיטואציה טיפה דומה צריך שתי עונות של העפלה לאירופה (ולעשות עונה אירופית בקונפרנס זה לא מופרך בכלל) ובעלים ששם 4-5 מיליון דולר בעונה.
אז אולי לא תגיע ל-120 מיליון תקציב, אבל תדגדג את ה80-90 זה מספיק בשביל להתחרות בהן.
-
- קיבל.ה 7 לייקים
רק שבניגוד למינצברג הוא הבין שהוא צריך להתנתק לחלוטין מהפיראטים האדומים ובעיקר יש לו כיסוי כספי להצהרות שלו, בשונה ממינצברג שתוך שנה הגיע לחדלות פירעון. לדבר גם אני יודע.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
-
- קיבל.ה 274 לייקים
עוד לא הגיע וכבר נראה שיש כאן כמה שיחכו לו בפינה.
מה רציתם שיגיד? "אני ישים מלא כסף שנה הבא אנחנו אלופים!!!" ??
קודם כל יש כמה דברים אופטימים
הם מבינים לאן הגיעו, דרשו לקבל שולחן נקי, ספרא לא מינבצרג שמראש ידענו שהוא בא לתקופה מגובלת לעשות כסף על מכירה, הוא יודע שצריך למנות צוות מקצועי
יש בעלים יחיד למועדון שמגיע ממשפחה מוכרת ולא איזה מאכער בסימן שאלה.
בוא נראה איזה צוות מקצועי ישים(מנהל מקצועי, מנכ"ל) וניתן איזה הזדמנות לפני ששורפים אותו.
מה רציתם שיגיד? "אני ישים מלא כסף שנה הבא אנחנו אלופים!!!" ??
קודם כל יש כמה דברים אופטימים
הם מבינים לאן הגיעו, דרשו לקבל שולחן נקי, ספרא לא מינבצרג שמראש ידענו שהוא בא לתקופה מגובלת לעשות כסף על מכירה, הוא יודע שצריך למנות צוות מקצועי
יש בעלים יחיד למועדון שמגיע ממשפחה מוכרת ולא איזה מאכער בסימן שאלה.
בוא נראה איזה צוות מקצועי ישים(מנהל מקצועי, מנכ"ל) וניתן איזה הזדמנות לפני ששורפים אותו.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
השקעה כלכלית כמו של המינצברגים עם איש מקצוע נורמלי שהוא לא חן סול זה כבר שיפור עצום.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
אם הוא רוצה להגיע לרמה של מכבי וחיפה, הוא צריך לשפוך פה סכומים גדולים, במיוחד בהתחלה כדי לתת בוסט ראשוני למעלה (משהו בסגנון של מה שעושה ינאי בכדורסל).
להביא צוות מקצועי ברמה גבוהה , 2-3 ישראלים בכירים ו- 2-3 זרים על רמה , ביחד עם הקהל הגדול של הפועל, האיצטדיון, והרעב, לליגה הזו זה יספיק ומהר מאוד ניהיה על הגל.
לא בנייה לא צעירים לא 5 שנים ולא כל הססמאות האלה. אם הוא לא ישפוך פה סכומים אז הוא לא יוכל לשמור על כשרונות, ככה פשוט.
אם זה הדיבור אז התקרה שלנו היא הפועל באר שבע של עכשיו (שזה יותר טוב ממה שהיינו בשנים האחרונות)
מקווה שאני טועה אבל עד כה לפחות בכדורגל הישראלי - 0 אחוז מהמקרים שדיברו על בנייה ולא שפכו טונות של כסף נגמרו בכלום.
להביא צוות מקצועי ברמה גבוהה , 2-3 ישראלים בכירים ו- 2-3 זרים על רמה , ביחד עם הקהל הגדול של הפועל, האיצטדיון, והרעב, לליגה הזו זה יספיק ומהר מאוד ניהיה על הגל.
לא בנייה לא צעירים לא 5 שנים ולא כל הססמאות האלה. אם הוא לא ישפוך פה סכומים אז הוא לא יוכל לשמור על כשרונות, ככה פשוט.
אם זה הדיבור אז התקרה שלנו היא הפועל באר שבע של עכשיו (שזה יותר טוב ממה שהיינו בשנים האחרונות)
מקווה שאני טועה אבל עד כה לפחות בכדורגל הישראלי - 0 אחוז מהמקרים שדיברו על בנייה ולא שפכו טונות של כסף נגמרו בכלום.
רדיוס לבית"ר!
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
לשפוך סכומים סתם לא יביא אותך לשום מקום,Hapolo כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:56 אם הוא רוצה להגיע לרמה של מכבי וחיפה, הוא צריך לשפוך פה סכומים גדולים, במיוחד בהתחלה כדי לתת בוסט ראשוני למעלה (משהו בסגנון של מה שעושה ינאי בכדורסל).
להביא שחקנים כמו סורו וטוומאסי כן.
צריך להביא אנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים לחכות להזדמנויות ולתת פייט כספי שיש ישראלי נחשק זהו. סתם להשתגע עם כספים שהשוק מעפן לא ייתן שום דבר. שיש מלפפון חם צריך להתאבד עליו זהו.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
מה זה סכומים גדולים? לשלם על איתן אזולאי 2 מיליון יורו זה סכום גדול? על טוקלומטי 3 מיליון? זה מה שיקדם אותך לצמרת? לדעתי לא, הסחיטה על כל שחקן צעיר בליגה מוגזמת, לקלוע בזרים זה המפתח אבל קודם כל לעלות ליגה זה המטרה המיידית שצריך לראות ולדבר אליה.Hapolo כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:56 אם הוא רוצה להגיע לרמה של מכבי וחיפה, הוא צריך לשפוך פה סכומים גדולים, במיוחד בהתחלה כדי לתת בוסט ראשוני למעלה (משהו בסגנון של מה שעושה ינאי בכדורסל).
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
אני לא פסימי, אני ריאלי.
בסוף כדורגל זה כסף והקבוצות שיש להן את התקציב הגדול ביותר מתחרות על אליפות.
בטווח השנים הקרוב לכל הפחות הם לא מתכוונים להשקיע פה סכומים שיביאו אותנו למקום הזה.
לדבר על לחזור להתמודד מול הגדולות שהשיטה זה להשקיע בנוער ולנקות אורוות זה לא ריאלי.
כמו אצל מינצברג - התקרה שלנו זה במידה ויהיה ניהול מקצועי מופתי מקום 3-4 ואת הרצפה כולנו מכירים ונחווה אותה בעונה הקרובה.
אין חדש תחת השמש בקיצור.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
כדי להביא את המלפפון הזה הוא יצטרך לפתוח את הארנק ולהוציא מליונים, וכדי שתיהיה קבוצה שיכולה לרוץ לאליפות אתה צריך 5-6 שחקנים כאלה בקבוצה, תעשה את החשבון לבד ותגיד לי אם אפשר להגיע לזה בלי "להשתגע"Sin Queso כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 22:00לשפוך סכומים סתם לא יביא אותך לשום מקום,Hapolo כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:56 אם הוא רוצה להגיע לרמה של מכבי וחיפה, הוא צריך לשפוך פה סכומים גדולים, במיוחד בהתחלה כדי לתת בוסט ראשוני למעלה (משהו בסגנון של מה שעושה ינאי בכדורסל).
צריך להביא אנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים לחכות להזדמנויות ולתת פייט כספי שיש ישראלי נחשק זהו. סתם להשתגע עם כספים שהשוק מעפן לא ייתן שום דבר. שיש מלפפון חם צריך להתאבד עליו זהו.
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
כל מילה בסלע.Hapolo כתב:אם הוא רוצה להגיע לרמה של מכבי וחיפה, הוא צריך לשפוך פה סכומים גדולים, במיוחד בהתחלה כדי לתת בוסט ראשוני למעלה (משהו בסגנון של מה שעושה ינאי בכדורסל).
צריך להפסיק מהרומנטיקה ולראות שבכל עולם הכדורגל הכסף מדבר.
לא מצפה שהעונה ישפוך מיליונים, כי צריך כשרון מיוחד לא לעולת, אבל עייפתי כבר מהמשפטים שמדברים על תהליך שלוקח זמן של 5 שנים.
גאיידמק הגיע והפך את בית״ר תוך חצי עונה לקבוצה לאליפות.
בליגה שבה ההשפעה של הזרים היא קריטית (שרי, מילסון, פריצה, יובאנוביץ, וואקמה ושות׳), אם נעלה חייבים 6 זרים חדשים בקליבר של רודריגז לפחות.
אם תהיה כאן בעונה הבאה השקה של 4-5 מיליון דולר לפחות, יש על מה לדבר.
אם זה יהיה סיסמאות ללא כסף, אנחנו נבלה במרכז טבלה/ תחתית.
ברוכים הבאים משפחת ספרא. מקווה שתפתיעו לטובה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 180 לייקים
זה נשמע כמו המינצברגים בשיטת עבודה ובדיבורים. השאלה לגבי ההשקעה והביצוע.
המינצברגים תוארו כאנשים שהולכים לעבוד קשה ונכון ואז הנחיתו לנו על הראש את חנצול ועזיז קאיונדו כזר שישי שזאת התנהלות של שוק הכרמל.
באמת שאני לא חושב שכזה קשה להצליח בליגה שלנו, בית"ר בקיץ הזה דוגמה מעולה, מה הם עשו בסך הכל? שמרו על השחקנים הטובים והביאו שחקנים שכולם מכירים כמו טוומאסי וסורו בקיץ שעבר והאוהדים מחזירים את ההשקעה דרך המנויים.
לא צריך להמציא את הגלגל ולא צריך מאניבול מוגזם עם זרים מליגה אסטונית, לפעמים האובייס זה הכי נכון וטוב, הבעיה שבשנים האחרונות תמיד ההנהלה שמה רגל לצוות מקצועי הלא מוצלח גם ככה, הלוואי שעכשיו זה ישתנה
המינצברגים תוארו כאנשים שהולכים לעבוד קשה ונכון ואז הנחיתו לנו על הראש את חנצול ועזיז קאיונדו כזר שישי שזאת התנהלות של שוק הכרמל.
באמת שאני לא חושב שכזה קשה להצליח בליגה שלנו, בית"ר בקיץ הזה דוגמה מעולה, מה הם עשו בסך הכל? שמרו על השחקנים הטובים והביאו שחקנים שכולם מכירים כמו טוומאסי וסורו בקיץ שעבר והאוהדים מחזירים את ההשקעה דרך המנויים.
לא צריך להמציא את הגלגל ולא צריך מאניבול מוגזם עם זרים מליגה אסטונית, לפעמים האובייס זה הכי נכון וטוב, הבעיה שבשנים האחרונות תמיד ההנהלה שמה רגל לצוות מקצועי הלא מוצלח גם ככה, הלוואי שעכשיו זה ישתנה
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
נלך צעד קדימה ונגיד שעלינו ליגה.Sin Queso כתב:לשפוך סכומים סתם לא יביא אותך לשום מקום,Hapolo כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:56 אם הוא רוצה להגיע לרמה של מכבי וחיפה, הוא צריך לשפוך פה סכומים גדולים, במיוחד בהתחלה כדי לתת בוסט ראשוני למעלה (משהו בסגנון של מה שעושה ינאי בכדורסל).
חוץ מישראלוב, בנימין, טוריאל, רוטמן ואולי עוד צעיר אחד איזה בסיס יש לנו לליגת העל?
שלושת הזרים שלנו לא מבריקים עד עכשיו בליגה הלאומית. רובי לבקוביץ׳ מעבר לשיא, ארצ׳ל בנסיגה מתמדת, סניור לא לרמה וקנצפולסקי עדין מדיי.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
לבית״ר יש את עדי יונה, חן שועה ודור מיכה.ספרא טבא כתב:זה נשמע כמו המינצברגים בשיטת עבודה ובדיבורים. השאלה לגבי ההשקעה והביצוע.
לנו לא היה כשרון כזה מקדימה מאז 2011.
-
- קיבל.ה 180 לייקים
נכון והם שמרו על שועה ויונה. אם זה היה אצלנו עם המינצברגים או ניסנובים אז היו מוכרים אחד מהם ואז לך תמצא שחקן באותה רמה. באיזה קלות איבדנו זרים טובים שהתחברו למועדון כמו רוסה ורודריגז. בין כל הזבאלה שעברה פה תנסה לחשוב על השחקנים הטובים שהיו (ורובם מהבית), אם היו שומרים עליהם עוד קצת אז היינו יכולים להיות קבוצה נהדרתAsafasraf כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 22:14לבית״ר יש את עדי יונה, חן שועה ודור מיכה.ספרא טבא כתב:זה נשמע כמו המינצברגים בשיטת עבודה ובדיבורים. השאלה לגבי ההשקעה והביצוע.
לנו לא היה כשרון כזה מקדימה מאז 2011.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
עוד לא התחלנו את הליגה וכבר החלטת שהזרים לא משהו?Asafasraf כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 22:13נלך צעד קדימה ונגיד שעלינו ליגה.Sin Queso כתב:לשפוך סכומים סתם לא יביא אותך לשום מקום,Hapolo כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 21:56 אם הוא רוצה להגיע לרמה של מכבי וחיפה, הוא צריך לשפוך פה סכומים גדולים, במיוחד בהתחלה כדי לתת בוסט ראשוני למעלה (משהו בסגנון של מה שעושה ינאי בכדורסל).
חוץ מישראלוב, בנימין, טוריאל, רוטמן ואולי עוד צעיר אחד איזה בסיס יש לנו לליגת העל?
שלושת הזרים שלנו לא מבריקים עד עכשיו בליגה הלאומית. רובי לבקוביץ׳ מעבר לשיא, ארצ׳ל בנסיגה מתמדת, סניור לא לרמה וקנצפולסקי עדין מדיי.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
כדי להיות בצמרת אתה צריך שחקני צמרת, יכול להיות שצריך לשלם סכומים מנופחים שהשחקנים האלה לא שווים אותם ובכל זאת, מי שיביא אותם יהיה בצמרת. להביא בסכומים נמוכים שחקנים זרים שפוגעים בהם, כאלה ברמה של לקחת קבוצה לאליפות זה משהו שקורה 1 לכמה עשרות , ונגיד שהצלחת לפגוע בכמה כאלה במקביל תצטרך להוציא עשרות מליונים כדי להשאיר אותם אחרי זה אחרת הם ילבשו צהוב/ירוק/יעברו לחו''ל
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 274 לייקים
הם לא שחקני צמרת, משלמים עליהם סוכמים מופזרים בגלל שוק שכמעט לא קיים, צריך להביא זרים במשכורות יפות זה כן, בלי זה ושחקנים צעירים כבר ראינו מה קרהHapolo כתב: ↑11 אוגוסט 2024, 22:22כדי להיות בצמרת אתה צריך שחקני צמרת, יכול להיות שצריך לשלם סכומים מנופחים שהשחקנים האלה לא שווים אותם ובכל זאת, מי שיביא אותם יהיה בצמרת. להביא בסכומים נמוכים שחקנים זרים שפוגעים בהם, כאלה ברמה של לקחת קבוצה לאליפות זה משהו שקורה 1 לכמה עשרות , ונגיד שהצלחת לפגוע בכמה כאלה במקביל תצטרך להוציא עשרות מליונים כדי להשאיר אותם אחרי זה אחרת הם ילבשו צהוב/ירוק/יעברו לחו''ל