רוטמן כנראה רחוק מהמשכורות של אלטמן לאיןס וציבוטה
חסכו פה. אל תשכח שכולם שחקנים חופשיים
ושוב- 8500 מנויים, חובות להבנתי על הבעלים הקודמים
רוטמן כנראה רחוק מהמשכורות של אלטמן לאיןס וציבוטה
לכל בעלים של קבוצת ספורט בעולם יש סכומים גבוהים שהוא לא מוכן לשלם.
היריבות נראות רע, אבל זה גם גביע הטוטו ושום דבר עוד לא מחובר בערך באף קבוצה. גם בליגת העל גביע הטוטו לא אינדיקציה לכלום.הוקיץ' כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 14:12לכל בעלים של קבוצת ספורט בעולם יש סכומים גבוהים שהוא לא מוכן לשלם.
עדן שמיר, בעיני, הוא שחקן טופ ליגת העל. בשביל להביא שחקן כזה ללאומית אני משער שאתה תצטרך לשלם לו 50-60 אחוז יותר ממה שהיה מקבל בליגת העל, בחוזה לכמה עונות. למישהו כמו עופר ינאי אין בעיה לעשות דברים כאלה, אבל עופר ינאי מאוד חריג בנוף.
בכל מקרה, אני מציע שנחכה קצת. לפני חודש אנשים פה התחרפנו והיו בטוחים שאנחנו לא עולים ליגה. פתאום אנחנו רואים איך נראות היריבות שלנו ועם ההחתמות של רוטמן ואולי בן שהר ואפילו קשר נוסף, זה ברור שיהיה לנו סגל איכותי משמעותית משאר הקבוצות.
אנחנו עוד לא יודעים אם יהיה ספרא, ואם כן, מה הכוונות שלו. לא רואה טעם להתעצבן מראש.
קודם כל, החוזים הם בדרך כלל בנטו. בברוטו ההבדלים שציינת הם זניחים ואני לא חושב שהוא יקח את זה.
בנתיים אני מתייחס לזה בחשדנות לידיעההוקיץ' כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 14:12לכל בעלים של קבוצת ספורט בעולם יש סכומים גבוהים שהוא לא מוכן לשלם.
עדן שמיר, בעיני, הוא שחקן טופ ליגת העל. בשביל להביא שחקן כזה ללאומית אני משער שאתה תצטרך לשלם לו 50-60 אחוז יותר ממה שהיה מקבל בליגת העל, בחוזה לכמה עונות. למישהו כמו עופר ינאי אין בעיה לעשות דברים כאלה, אבל עופר ינאי מאוד חריג בנוף.
בכל מקרה, אני מציע שנחכה קצת. לפני חודש אנשים פה התחרפנו והיו בטוחים שאנחנו לא עולים ליגה. פתאום אנחנו רואים איך נראות היריבות שלנו ועם ההחתמות של רוטמן ואולי בן שהר ואפילו קשר נוסף, זה ברור שיהיה לנו סגל איכותי משמעותית משאר הקבוצות.
אנחנו עוד לא יודעים אם יהיה ספרא, ואם כן, מה הכוונות שלו. לא רואה טעם להתעצבן מראש.
הוא לא ישראלי. אתה מכיר ישראלי יותר טוב שנמצא על המדף שיהיה חלוץ מחליף ללאומית?7even כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 10:17מעדיף את טמבאדו. לפחות הוא מייצר קצת צחוקים.הסבתא של הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 04:51פורסם שמתקיימות שיחות עם בן שהר. אם זה רק לעונה הנוכחית, אחלה חלוץ מחליף ללאומית.
גם לי אין סימפטיה אליו, אבל איזה עוד חלוץ ישראלי יש על המדף שהוא יותר טוב לחלוץ מחליף ללאומית?לירון האדום כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 08:52לא תודה, שילך קיבינימאטהסבתא של הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 04:51פורסם שמתקיימות שיחות עם בן שהר. אם זה רק לעונה הנוכחית, אחלה חלוץ מחליף ללאומית.
מצידי תביא איזה פרוספקט צעיר.הסבתא של הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 18:59גם לי אין סימפטיה אליו, אבל איזה עוד חלוץ ישראלי יש על המדף שהוא יותר טוב לחלוץ מחליף ללאומית?לירון האדום כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 08:52לא תודה, שילך קיבינימאטהסבתא של הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 04:51
פורסם שמתקיימות שיחות עם בן שהר. אם זה רק לעונה הנוכחית, אחלה חלוץ מחליף ללאומית.
90 אחוז מהסגל זה פרוספקטים צעירים והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה עוד אחד כזה. אנחנו צריכים שחקנים מנוסים שגם יתרמו מקצועית, ובן סהר עונה על שני הצרכים. שיבוא לעונה ויישאר בלאומית בקבוצה אחרת בשנה הבאהלירון האדום כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 19:36מצידי תביא איזה פרוספקט צעיר.הסבתא של הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 18:59גם לי אין סימפטיה אליו, אבל איזה עוד חלוץ ישראלי יש על המדף שהוא יותר טוב לחלוץ מחליף ללאומית?
לבן סהר אין מקום בהפועל, מי שדופק ומבריז להפועל בשניה האחרונה אין לו מקום בהפועל.
שילך לחפש את החברים שלו
אני מאמין שאנחנו מספיק טובים כדי לעלות גם בלעדיו, אחרי ההתנהגות שלו אין לו מקום אצלנו.oleg neduda כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 20:2390 אחוז מהסגל זה פרוספקטים צעירים והדבר האחרון שאנחנו צריכים זה עוד אחד כזה. אנחנו צריכים שחקנים מנוסים שגם יתרמו מקצועית, ובן סהר עונה על שני הצרכים. שיבוא לעונה ויישאר בלאומית בקבוצה אחרת בשנה הבאהלירון האדום כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 19:36מצידי תביא איזה פרוספקט צעיר.הסבתא של הפועל כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 18:59
גם לי אין סימפטיה אליו, אבל איזה עוד חלוץ ישראלי יש על המדף שהוא יותר טוב לחלוץ מחליף ללאומית?
לבן סהר אין מקום בהפועל, מי שדופק ומבריז להפועל בשניה האחרונה אין לו מקום בהפועל.
שילך לחפש את החברים שלו
אני לא מבין את הפיגור הזה.dino כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 20:05 הפועל תל אביב בודקת אפשרות לצרף את הקשר עדן שמיר, ששיחק בעונה האחרונה בהפועל באר שבע. לאחר צירוף לירן רוטמן, המאמן מסאי דגו רוצה לצרף קשר אחורי, כשגם דן עזריה ששיחק בבית"ר ירושלים מועמד.
שמיר מרוויח סכומים גבוהים בשנים האחרונות וצירופו יהיה אפשרי רק אם מאוויס צ'יבוטה יעזוב או לאחר חתימת ההסכם עם אדמונד ספרא, שיעמיד תקציב שיאפשר את החתמת שמיר. השחקן עצמו בודק במקביל אופציות בליגת העל ובחו"ל.
אופיר סער
ספורט1/וואלה ספורט
זה פשוט לא נכון.NARKOTIKA כתב: ↑08 אוגוסט 2024, 09:35אני לא מבין את הפיגור הזה.dino כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 20:05 הפועל תל אביב בודקת אפשרות לצרף את הקשר עדן שמיר, ששיחק בעונה האחרונה בהפועל באר שבע. לאחר צירוף לירן רוטמן, המאמן מסאי דגו רוצה לצרף קשר אחורי, כשגם דן עזריה ששיחק בבית"ר ירושלים מועמד.
שמיר מרוויח סכומים גבוהים בשנים האחרונות וצירופו יהיה אפשרי רק אם מאוויס צ'יבוטה יעזוב או לאחר חתימת ההסכם עם אדמונד ספרא, שיעמיד תקציב שיאפשר את החתמת שמיר. השחקן עצמו בודק במקביל אופציות בליגת העל ובחו"ל.
אופיר סער
ספורט1/וואלה ספורט
אם זה המצב, למה מיהרתם להחתים זר שלישי? אם ייכנס תקציב רק אחרי שהעסקה תיסגר, זה טמטום לא נורמאלי. אפשר להביא גם בסוף אוגוסט זרים.
ואם מקציבים לזה 300 אלף דולר במקום 120, אפשר אשכרה לנסות הביא זר איכותי.
סניור בדרך החוצה, אל ים לא שיחק אתמול, שוקלים להיפרד מקופרמן, מסאי מבין עניין.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 14:26 לפי ספורט 5 יש התעניינות בגוני נאור ואכזבה
מקופרמן וייתכן שיעזוב
גם לא השאיר את איינבינדר בשם המנהיגות והניסיון.Niro כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 14:53סניור בדרך החוצה, אל ים לא שיחק אתמול, שוקלים להיפרד מקופרמן, מסאי מבין עניין.לירון האדום כתב: ↑09 אוגוסט 2024, 14:26 לפי ספורט 5 יש התעניינות בגוני נאור ואכזבה
מקופרמן וייתכן שיעזוב
אין אף חלוץ ישראלי פנוי שהוא עדיף מקצועית על בן סהרלירון האדום כתב: ↑10 אוגוסט 2024, 21:04 עם נאור או שמיר וחלוץ מחליף שהוא לא סהר
+ וולקאם לספרא בקרוב ואנחנו אמורים לעלות בהליכה
מי? אנחנו מדברים על חלוץ 9 ישראלי ופנוי. אני לא הצלחתי לחשוב על אף אחד מוכח יותר מבן סהר (בטח כשמדןבר גם בפיגורה שיכול לסייע עם כל הילדים)