להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אם זה מבוטל אני רוצה את הכסף שלי בחזרה
ולא כזיכוי לחנות, הונו אותי.
ולא כזיכוי לחנות, הונו אותי.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
אם זה ככה עופר צריך להציף את זה כי זה לא תקין בעליל.מילפורד כתב:משמועה ששמעתי (לא מאומת) , בפגישות של הפועל עם היכלי הספורט , כנראה שאין התכנות לתנאים של הפועל כדי לשחק שם בשלב זה ועל כן זה די ירד מהפרק כרגע.
חבל שלא מתקשרים לנו מה קורה ושכל הסיפור הזה בסופו של דבר נוהל בצורה די חובבנית.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
היה איזה דיבור בזמנו על בלעדיות שהובטחה למכבי על תאי הצפייה אם אני לא טועה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 221 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
שאול בזמנו תבע בבית משפט על זה וזרקו אותו מכל המדרגות
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
זה אומר שכל מי ישתמש בתאי הצפיה ישלם כסף למכבי, גם אם זה הופעה של אייל גולן.
אאל"ט נשארו להם כמה שנים עם זץלקבל תמלוגים.
משהו כזה.
אאל"ט נשארו להם כמה שנים עם זץלקבל תמלוגים.
משהו כזה.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
זה לא בדיוק מה שעופר מתכוון לעשות באיינשטיין אחרי השיפוץ?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 270 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
לא טענתי שיש סימטריה, כתבו פה זה לא חוקי אז אני תוהה מה אמור להיות המתווה במקרה של איינשטיין
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 3087 לייקים
למיטב הבנתי כן, לא רק עם תאי הצפיה עם הכל שםסומך כתב:זה לא בדיוק מה שעופר מתכוון לעשות באיינשטיין אחרי השיפוץ?
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
בדיוקגביזון כתב:למה בכלל צריך מכתב לעזאזל???
אמרו שיגשו להצבעה 50 פעם, יש אלפי זכאויות שנרכשו על סמך זה, קדימה הצבעה.
על זה לקחו 150 שקל
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אם זו האמת, ללכת לבית המשפט.מילפורד כתב:משמועה ששמעתי (לא מאומת) , בפגישות של הפועל עם היכלי הספורט , כנראה שאין התכנות לתנאים של הפועל כדי לשחק שם בשלב זה ועל כן זה די ירד מהפרק כרגע.
למה לעזאזל היכל עירוני צריך לתת מענה חקבוצה אחת?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Mr.china
- קיבל.ה 203 לייקים
מאמין שזה בגלל זה:Asafasraf כתב: ↑07 אוגוסט 2024, 23:37אם זו האמת, ללכת לבית המשפט.מילפורד כתב:משמועה ששמעתי (לא מאומת) , בפגישות של הפועל עם היכלי הספורט , כנראה שאין התכנות לתנאים של הפועל כדי לשחק שם בשלב זה ועל כן זה די ירד מהפרק כרגע.
למה לעזאזל היכל עירוני צריך לתת מענה חקבוצה אחת?
והכי עלוב זה התשובה של יו"ר דריקטריון היכלי הספורט שאומר בכתבה לפני שבועיים משהו כמו : ננסה להגיע עם הפועל ומכבי להסכם, בכל מקרה נשאר למכבי "רק" 4 שנים להיות הבעלים של התאי צפייה.מבקר המדינה שערך בזמנו דו"ח ביקורת קשה על כל ההתנהלות בהיכלי הספורט עם שיפוץ ההיכל, כתב בזמנו: "עוד עולה כי בתקופת הסכם ההרשאה נתנה החברה למכבי זכות בלעדית לשימוש בחלקים מההיכל (תאי אירוח לצפייה) בכל האירועים שמתקיימים בו, אף שמדובר בנכס בבעלות עירונית האמור לעמוד לשימוש כלל הציבור".
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
חבל שאתה סתם מטעה את החברים עם קביעות עובדיות על דברים שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר.
אני זוכר את פרצלינה מספר לכל העולם שמכבי דרשו את הקמת התאים זה היה סלע מחלוקת עם העירייה ושלא הסכימה לממן את זה ומכבי השקיעו מכספם כמו כן הוא דיבר על התאמות מיוחדות והטבות מיוחדת שקיבלו כדי להתחייב לשחק שם
צריך לציין שרמי ( וזה הכי לזכותו בעולם ) ישב לעירייה על הוריד בנושא של הדרייב אין וסחט מהעירייה התאמות של עשרות מיליונים לצרכים של הפועל. ככה שזה לא שאנחנו מקופחים
צאו מהבכיינות כבר, אנחנו קיבלנו בול מה שרצינו ומה שהתאים לנו
זה שהצרכים שלנו משתנים לא כל העולם צריך לקפוץ לדום ובטח לא לממן את זה מכסף ציבורי
תשדלו לחשוב על זה פעמיים לפני שמתחילה פה מתקפת צדקנים
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 221 לייקים
לאן אתה רץ, איזה בכיינות?ההוא מפעם כתב: ↑10 אוגוסט 2024, 03:14חבל שאתה סתם מטעה את החברים עם קביעות עובדיות על דברים שאתה לא מבין בהם דבר וחצי דבר.
אני זוכר את פרצלינה מספר לכל העולם שמכבי דרשו את הקמת התאים זה היה סלע מחלוקת עם העירייה ושלא הסכימה לממן את זה ומכבי השקיעו מכספם כמו כן הוא דיבר על התאמות מיוחדות והטבות מיוחדת שקיבלו כדי להתחייב לשחק שם
צריך לציין שרמי ( וזה הכי לזכותו בעולם ) ישב לעירייה על הוריד בנושא של הדרייב אין וסחט מהעירייה התאמות של עשרות מיליונים לצרכים של הפועל. ככה שזה לא שאנחנו מקופחים
צאו מהבכיינות כבר, אנחנו קיבלנו בול מה שרצינו ומה שהתאים לנו
זה שהצרכים שלנו משתנים לא כל העולם צריך לקפוץ לדום ובטח לא לממן את זה מכסף ציבורי
תשדלו לחשוב על זה פעמיים לפני שמתחילה פה מתקפת צדקנים
אם מבקר המדינה קבע שיש בעייתיות בלשון המעטה בהסכם של מכבי עם העירייה לא נראה לי שדווקא אני זה שמטעה את החברים, אולי הוא מטעה? או אתה?
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 213 לייקים
דבר ראשון סליחה, הכוונה בבכיינות לא הייתה אליך אלה מאוד כללית לנושא הדרישות והטענות (אולי ארחיב).
לגבי דיברי המבקר, על אחת כמה וכמה המבקר רק מדגיש את הטעות שלך. המבקר טען שזאת טעות הוא אפילו לא המליץ לנקות בצעדים נגד האחראים. כשיש חשד לפלילים המבקר מורה/ממליץ לחקור ו/או מדגיש את הנושא הפלילי
במקרה הזה המבקר הוא סוג של חבר פורום שמעביר ביקורת בדיעבר
לגבי דיברי המבקר, על אחת כמה וכמה המבקר רק מדגיש את הטעות שלך. המבקר טען שזאת טעות הוא אפילו לא המליץ לנקות בצעדים נגד האחראים. כשיש חשד לפלילים המבקר מורה/ממליץ לחקור ו/או מדגיש את הנושא הפלילי
במקרה הזה המבקר הוא סוג של חבר פורום שמעביר ביקורת בדיעבר
נערך לאחרונה על ידי ההוא מפעם ב 10 אוגוסט 2024, 09:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 213 לייקים
ברור היה לכולם שתהיה בעיה עם "הכל" ושאי אפשר יהיה לקבל את הדברים שרמי כתב שהם MUST וכולם קיבלו כנקודת מוצא למעבר ליד אליהו. רבים מהדברים האלה כמובן מהוגנים בחוזה כמו שנהוג בהרבה מקומות.
ברור שתנאי המעבר הם AS-IS כמו שאמרתי וברור גם שלעיריה אין אינטרס שנעבור אלה הפוך.
בדיוק כמו שאם מכבי ירצו לשחק בדרייב אין אף אחד לא יצבע לכבודם את האולם בצהוב.
מה עוד שאנחנו מדגישים שאנחנו רוצים לבוא לשנתיים וחושבים שהחיים זה תוכנית כבקשתך
רמי לא טיפש ומה שאני יודע הוא יודע פי כמה, לכן בעצם הסיפור על לצבוע את יד אליהו באדום ולקבל זכויות כמו מכבי זה בעצם קבע את רף לא מציאותי שעזר לנסנדל את המהלך שלא בטוח שרמי תמך בו, ייתכן וזה היה בלון ניסוי מטעם עופר?
אין לי מושג אני בטוח שנשמע בעתיד דברים בהרחבה מצמרת המועדון
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
יש הרבה דברים מאחורי הקלעים, אני פשוט לא מצליח להבין למה האולטראס נגד עופר ינאי:
זה המעבר ליד אליהו? במידה וכן, חברי העמותה מקבלים את ההחלטה, לא הוא.
השירה שאני מעלה: האם הם הולכים לקבל פחות הטבות ביחס למה שהם קיבלו בעבר? (מחירי מנויים? כרטיסים מוזלים למשחקי חוץ? זכיה ב״הגרלות״).
עוד לא הבנתי בסוף מה מפריע להם.
השירה שאני מעלה: האם הם הולכים לקבל פחות הטבות ביחס למה שהם קיבלו בעבר? (מחירי מנויים? כרטיסים מוזלים למשחקי חוץ? זכיה ב״הגרלות״).
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
בתור אחד שממש ממש לא מסכים עם האולטראס כאן -הלך המומנטום כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:00 יש הרבה דברים מאחורי הקלעים, אני פשוט לא מצליח להבין למה האולטראס נגד עופר ינאי:
זה לא שחברי העמותה מקבלים את ההחלטה. ינאי מקבל את ההחלטה, חברי העמותה מחליטים אם להטיל ווטו על אותה החלטה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה פחות העניין של אם חברי העמותה מחליטים לא לעבור או להטיל וטו כי בסופו של דבר הרוב יקבע אם יעברו או לא.red in blood כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:58בתור אחד שממש ממש לא מסכים עם האולטראס כאן -הלך המומנטום כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:00 יש הרבה דברים מאחורי הקלעים, אני פשוט לא מצליח להבין למה האולטראס נגד עופר ינאי:
זה לא שחברי העמותה מקבלים את ההחלטה. ינאי מקבל את ההחלטה, חברי העמותה מחליטים אם להטיל ווטו על אותה החלטה.
אני באמת אשמח לדעת מה הבעיה של האולטראס, אנשים מסוימים עם עופר, האם זה רק עניין האולם או עניינים נוספים.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
בהקשר הזה, אם עופר ינאי מחליט שעוברים ליד אליהו האם בכך הוא בעצם כופה הצבעה כדי שחברי העמותה יטילו ווטו או לא?red in blood כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:58בתור אחד שממש ממש לא מסכים עם האולטראס כאן -הלך המומנטום כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:00 יש הרבה דברים מאחורי הקלעים, אני פשוט לא מצליח להבין למה האולטראס נגד עופר ינאי:
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אני לא יודע. לא חשפו את ההסכם המלא לחברי העמותה, אלא רק מצגת עם עיקרי הסכם, וזה מה שהופיע שם:בני12 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 15:13בהקשר הזה, אם עופר ינאי מחליט שעוברים ליד אליהו האם בכך הוא בעצם כופה הצבעה כדי שחברי העמותה יטילו ווטו או לא?red in blood כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:58בתור אחד שממש ממש לא מסכים עם האולטראס כאן -הלך המומנטום כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:00 יש הרבה דברים מאחורי הקלעים, אני פשוט לא מצליח להבין למה האולטראס נגד עופר ינאי:
על פניו, אם אין עוד פירוט בהסכם המלא, יכול להיות שהוועד המנהל יוכל במצב כזה להטיל ווטו.זכויות וטו לעמותה:
- שם הקבוצה
- סמל הקבוצה
- צבעי הקבוצה
- העברת משחקים ליד אליהו
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- רדנקו
- קיבל.ה 1583 לייקים
הזכות היא של העמותהred in blood כתב:אני לא יודע. לא חשפו את ההסכם המלא לחברי העמותה, אלא רק מצגת עם עיקרי הסכם, וזה מה שהופיע שם:בני12 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 15:13בהקשר הזה, אם עופר ינאי מחליט שעוברים ליד אליהו האם בכך הוא בעצם כופה הצבעה כדי שחברי העמותה יטילו ווטו או לא?red in blood כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:58 בתור אחד שממש ממש לא מסכים עם האולטראס כאן -
זה לא שחברי העמותה מקבלים את ההחלטה. ינאי מקבל את ההחלטה, חברי העמותה מחליטים אם להטיל ווטו על אותה החלטה.על פניו, אם אין עוד פירוט בהסכם המלא, יכול להיות שהוועד המנהל יוכל במצב כזה להטיל ווטו.זכויות וטו לעמותה:
- שם הקבוצה
- סמל הקבוצה
- צבעי הקבוצה
- העברת משחקים ליד אליהו
לא של הוועד.
האסיפה יכולה לקבל כל החלטה, גם אם היא הפוכה מסו של הוועד. לשם כך נועד המוסד של האסיפה והיכולת של החברים לכנס אותה גם בלי הסכמה של הוועד.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
בדיוק, הזכות של העמותה וכולי תקווה שזוכרים את זה בוועד שנבחר.רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 23:39הזכות היא של העמותהred in blood כתב:אני לא יודע. לא חשפו את ההסכם המלא לחברי העמותה, אלא רק מצגת עם עיקרי הסכם, וזה מה שהופיע שם:על פניו, אם אין עוד פירוט בהסכם המלא, יכול להיות שהוועד המנהל יוכל במצב כזה להטיל ווטו.זכויות וטו לעמותה:
- שם הקבוצה
- סמל הקבוצה
- צבעי הקבוצה
- העברת משחקים ליד אליהו
לא של הוועד.
האסיפה יכולה לקבל כל החלטה, גם אם היא הפוכה מסו של הוועד. לשם כך נועד המוסד של האסיפה והיכולת של החברים לכנס אותה גם בלי הסכמה של הוועד.
אם הם יקחו את המקום שלהם בוועד כהזדמנות להתנגח, כי החליטו ש״לא יקרה״, וכו, העמותה הזו באמת תאבד מהרלוונטיות שלה כי בסופו של דבר התפקיד של הוועד המנהל זה לשקף את העמותה ואז מה שהעמותה, אנחנו, רוצים ולא דעה של אינדיבידואל.
לכן אין פה נכון לא נכון - זה בסדר להיות בעד המעבר, זה בסדר גמור להיות נגד ולרצות לשחק בדרייב אין מול 3000 אוהדים או אפילו לקחת את זה לקיצון ולרצות לחזור להדר יוסף מול 500 - כל עוד זו דעת הרוב.
ולכן חשוב להעלות את נושא האולם להצבעה. הוועד המנהל אמור לשקף את כל חברי העמותה ולפעול בשבילם בסוף.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
נכון שלחברי העמותה יש קצת יותר זכויות מאוהדים שהם לא חברי העמותה.Scofield כתב:בדיוק, הזכות של העמותה וכולי תקווה שזוכרים את זה בוועד שנבחר.רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 23:39הזכות היא של העמותהred in blood כתב: אני לא יודע. לא חשפו את ההסכם המלא לחברי העמותה, אלא רק מצגת עם עיקרי הסכם, וזה מה שהופיע שם: על פניו, אם אין עוד פירוט בהסכם המלא, יכול להיות שהוועד המנהל יוכל במצב כזה להטיל ווטו.
לא של הוועד.
אם הם יקחו את המקום שלהם בוועד כהזדמנות להתנגח, כי החליטו ש״לא יקרה״, וכו, העמותה הזו באמת תאבד מהרלוונטיות שלה כי בסופו של דבר התפקיד של הוועד המנהל זה לשקף את העמותה ואז מה שהעמותה, אנחנו, רוצים ולא דעה של אינדיבידואל.
לכן אין פה נכון לא נכון - זה בסדר להיות בעד המעבר, זה בסדר גמור להיות נגד ולרצות לשחק בדרייב אין מול 3000 אוהדים או אפילו לקחת את זה לקיצון ולרצות לחזור להדר יוסף מול 500 - כל עוד זו דעת הרוב.
ולכן חשוב להעלות את נושא האולם להצבעה. הוועד המנהל אמור לשקף את כל חברי העמותה ולפעול בשבילם בסוף.
אבל לדעתי בהצבעה הכל כך חשובה חייבים לשתף את כול אוהדי הפועל.
אוהד הפועל ייחשב כל אחד שיש לו היסטוריה של קניית כרטיסים למשחקים של הפועל.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
דעת הרוב לא רלוונטית למעבר להדר יוסף, או לארנה או לכל מקום אחר. דעת הרוב גם לא רלוונטית על להשאר בדרייב אין, לא על זה השאלה.Scofield כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 00:02בדיוק, הזכות של העמותה וכולי תקווה שזוכרים את זה בוועד שנבחר.רדנקו כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 23:39הזכות היא של העמותהred in blood כתב: אני לא יודע. לא חשפו את ההסכם המלא לחברי העמותה, אלא רק מצגת עם עיקרי הסכם, וזה מה שהופיע שם:
על פניו, אם אין עוד פירוט בהסכם המלא, יכול להיות שהוועד המנהל יוכל במצב כזה להטיל ווטו.
לא של הוועד.
לינאי יש סמכות בלעדית על איפה משחקים, הוא יכול להעביר את הקבוצה לאיזה אולם שירצה. מלבד אחד - יד אליהו. ברגע שהוא מחליט להעביר לשם, לעמותה יש זכות להטיל ווטו. זה יכול להיות על ידי וועד מנהל, זה יכול להיות על ידי אסיפת חברים, ויכולים לבחור שלא להטיל ווטו. אבל זה הדיון היחיד, ההצבעה היחידה - לאסור על המעבר או לא לאסור על המעבר.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
הועד המנהל יכול להטיל וטו בלי הצבעה של חברי העמותה? לא נראה לי שזה יעבור בשקטred in blood כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 04:36דעת הרוב לא רלוונטית למעבר להדר יוסף, או לארנה או לכל מקום אחר. דעת הרוב גם לא רלוונטית על להשאר בדרייב אין, לא על זה השאלה.Scofield כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 00:02בדיוק, הזכות של העמותה וכולי תקווה שזוכרים את זה בוועד שנבחר.
לינאי יש סמכות בלעדית על איפה משחקים, הוא יכול להעביר את הקבוצה לאיזה אולם שירצה. מלבד אחד - יד אליהו. ברגע שהוא מחליט להעביר לשם, לעמותה יש זכות להטיל ווטו. זה יכול להיות על ידי וועד מנהל, זה יכול להיות על ידי אסיפת חברים, ויכולים לבחור שלא להטיל ווטו. אבל זה הדיון היחיד, ההצבעה היחידה - לאסור על המעבר או לא לאסור על המעבר.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הועד מחוייב בהטלת וטו.ארז שדה כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 08:13הועד המנהל יכול להטיל וטו בלי הצבעה של חברי העמותה? לא נראה לי שזה יעבור בשקטred in blood כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 04:36דעת הרוב לא רלוונטית למעבר להדר יוסף, או לארנה או לכל מקום אחר. דעת הרוב גם לא רלוונטית על להשאר בדרייב אין, לא על זה השאלה.Scofield כתב: ↑19 ספטמבר 2024, 00:02
בדיוק, הזכות של העמותה וכולי תקווה שזוכרים את זה בוועד שנבחר.
ברגע שהוא יאשר לשחק ביד אליהו ההצבעה כבר לא רלוונטית
-
- קיבל.ה 78 לייקים
הצטפתי מאוחר לדיון ויש מצב שלא ראיתי התיחסות...צריך לזכור, יד אליהו הוא אולי הבית של מ@@י, אבל הם דייר סוג ב'!!! ואני אגיד רק דבר אחד "חנוכה", החג של המ@@ים מגרש אותם מביתם כל שנה בשביל פסטיגל, פסטיבל, פסטיאל ועוד...תחשבו על ימי ושעות אימון...יש פה אופרציה לא קטנה. לגבי שאר הסעיפים, תאי צפיה, וואלה, רמי איש עסקים ואני הקטן חןשב שעופר ינאי גם עשה איזה לירה סורית דפוקה בחייו. תנו להם להוציא את ההסכם הכי טוב מבחינתם ואז "נאיים", אם נצטרך, בווטו.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מיטב בננו ובנותינו זורקים אתמול מהיציע העליון כוסות מחאות במים ובקולה על ילדים ואנשים מבוגרים.
בכל משחק בנתניה זה קורה. פשוט המיץ של החרא של הזבל.
בכל משחק בנתניה זה קורה. פשוט המיץ של החרא של הזבל.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
ארגון הפשע מנסה להביא קולות דרך וואן.
אשכרה אותו ארגון רושם:״עזבנו את העמותה כי הלשינו על אנשים״
מעניין אם הם מבינים שכולם יודעים שהפועל זה הדבר האחרון שמעניין אותם.
רואים להם…
אשכרה אותו ארגון רושם:״עזבנו את העמותה כי הלשינו על אנשים״
מעניין אם הם מבינים שכולם יודעים שהפועל זה הדבר האחרון שמעניין אותם.
רואים להם…
סך הכל כתבה בוואן שלא ברור מי העביר את המכתב ואם הוא רשמי מייצג את האולטראס
ברור שהאולטראס לא ישמחו מההחלטה , אבל ראינו כבר בעבר שיש להם כמה אנשים שיודעים להתנהל בצורה יותר בוגרת ולדבר לעניין כי הם יודעים שהודעה כזו רק תתסיס עוד נגדם, חכו להודעה בעמוד של לאה קטמין
כנראה תהיה הודעה עם ניסוח קצת יותר מכובד ובגדול הודעה שהם מחרימים ויקראו לעוד אחריהם, זכותם להחרים .
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
שלשום סוזי קסטנר, שברור לי שמישהו לחש על אוזנה, כתבה פוסט ש"לא צריך את ינאי והכסף המלוכלך שלו"
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 371 לייקים
הייתי קונה עזיבה של עופר אם זה אומר שהם יהיו עצובים עם קבוצה מקום 6-7 ויאכלו את הלב אבל זה לא באמת מזיז להם אם הפועל מצליחה או נכשלת, רק לאונן על עצמם ועל הפירו שלהם בטיק טוק
-
- קיבל.ה 320 לייקים
בולמריו פצ'אלקה כתב: ↑10 אוקטובר 2024, 14:47 הייתי קונה עזיבה של עופר אם זה אומר שהם יהיו עצובים עם קבוצה מקום 6-7 ויאכלו את הלב אבל זה לא באמת מזיז להם אם הפועל מצליחה או נכשלת, רק לאונן על עצמם ועל הפירו שלהם בטיק טוק
+ אנשים כבר שוכחים שזה ארגון שבגללו חלק ענק מהמשחקים שלנו עונה שעברה היו בבאר שבע
ושהם עשו לינצ באוהד הפועל חיפה
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
שיעזיבו את עופר ויחד איתם את כל האנשים שאשכרה אוהדים הפועל תל אביב ולא הפועל אולטראס אנטי-מכבי
תעדכנו מתי המשחק פתיחת עונה באלקנה
תעדכנו מתי המשחק פתיחת עונה באלקנה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
צריך לעשות כל מה שניתן להעיף מחיינו את הגוף העברייני שנקרא אולטראס הפועל