1. שוב?
2. לא נכון.
1. שוב?
ראית ג׳ודו? מנפיצים לישראלים 3 עונשים חופשי
אתה טועה
אה?
לגמריKingAlpaca כתב:גנבו את שני הבריטים,
אבל לא בעיה שלנו...
לא הסבירו בשידור, אבל עשו לו משהו דומה לזאפטה, על הכיפוף בנחיתה הורידו לו דרגת קושי,
לא יודע מה ציפית... ההימורים היו על 6-8 מדליות.
אבל גם לפיליפני היו צריכים להוריד בדיוק על אותו דהר כמו שהורידו לזאפטה.KingAlpaca כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:15לא הסבירו בשידור, אבל עשו לו משהו דומה לזאפטה, על הכיפוף בנחיתה הורידו לו דרגת קושי,
אני צריך עוד כמה הילוכים חוזרים, אבל נראה לי קשוח מידי.
בגדול, נכון.El dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:17לא יודע מה ציפית... ההימורים היו על 6-8 מדליות.
כמו שרשמנו למעלה יש עוד 2 מדליות עם סיכוי יחסית גבוה.
אבישג + נבחרת ההתעמלות האומנותית.
ויש עוד כאלה עם סיכוי קטן ( כמו לפלצ'יק למשל).
בגדול חוץ מאנסטסיה שקצת פישלה ( לא חושב שהיתה באמת ריאלית למדליה) אבל הייתה חייבת להיות בגמר שלצה 400 מעורב, כל הנבחרת עד עגשיו עומדת במטרות +
אני חושב שהמקרה של יולו היה יותר קיצוני משל וויטהאוס.El dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:18אבל גם לפיליפני היו צריכים להוריד בדיוק על אותו דהר כמו שהורידו לזאפטה.KingAlpaca כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:15לא הסבירו בשידור, אבל עשו לו משהו דומה לזאפטה, על הכיפוף בנחיתה הורידו לו דרגת קושי,
אני גם חושב.KingAlpaca כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:19אני חושב שהמקרה של יולו היה יותר קיצוני משל וויטהאוס.El dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:18אבל גם לפיליפני היו צריכים להוריד בדיוק על אותו דהר כמו שהורידו לזאפטה.KingAlpaca כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:15
לא הסבירו בשידור, אבל עשו לו משהו דומה לזאפטה, על הכיפוף בנחיתה הורידו לו דרגת קושי,
לפני הגמר של אתמול הייתה לי הרגשה שאחרי היום יהיו 3 זהבEl dudernio כתב:לא יודע מה ציפית... ההימורים היו על 6-8 מדליות.
בגדול חוץ מאנסטסיה שקצת פישלה ( לא חושב שהיתה באמת ריאלית למדליה) אבל הייתה חייבת להיות בגמר שלצה 400 מעורב, כל הנבחרת עד עגשיו עומדת במטרות +
נכון.El dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:22אני גם חושב.KingAlpaca כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:19אני חושב שהמקרה של יולו היה יותר קיצוני משל וויטהאוס.El dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:18
אבל גם לפיליפני היו צריכים להוריד בדיוק על אותו דהר כמו שהורידו לזאפטה.
לכן אמרתי של שלדעתי מגיע לו הזהב...
וליולו צריך להוריד נקודות.
לג'רמין היו הרבה נחיתות בעיתיות.
הציפייה האופטימית ביותר הייתה ל6 מדליות: לניר והרשקו בג'ודו, ארטיום בהתעמלות מכשירים, נבחרת ההתעמלות האומנותית,סמברג בטקוונדו ושרון קאנטור בשייט. פיטר פלצ'יק הפתיע עם הארד ותום ראובני הפתיע מאוד מאוד עם הזהב.El dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:17לא יודע מה ציפית... ההימורים היו על 6-8 מדליות.
לא יודע אם יש את זה באולימפיאדה אבל בכל מקרה זכו כנבחרת מקום שלישי באירופה אז אם תוסיף קניה, אתיופיה, אוגנדה וכו' אז קשה לי לראות אותם לוקחים מדליהEl dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 16:01זכור לי שהיה פעם חישוב של כלל הרצים מאותה מדינה אם רצו יותר מ 3... לזכרוני יש לנו את זה והרצים שלנו די טובים אבל אולי זה אליפות עולם / אירופה ואין את זה באולימפיאדה.KingAlpaca כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 15:57 1. באומנותית יש אופציה (לא גדולה) ל2.
2. מרתון קבוצתי?
3. יש סיכוי (קטן) לעוד כמה.
אלן ההימורים הבטוחים.ארז שדה כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 18:27הציפייה האופטימית ביותר הייתה ל6 מדליות: לניר והרשקו בג'ודו, ארטיום בהתעמלות מכשירים, נבחרת ההתעמלות האומנותית,סמברג בטקוונדו ושרון קאנטור בשייט. פיטר פלצ'יק הפתיע עם הארד ותום ראובני הפתיע מאוד מאוד עם הזהב.El dudernio כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:17לא יודע מה ציפית... ההימורים היו על 6-8 מדליות.
נאחל בהצלחה לסמברג ולנבחרת ההתעמלות האומנותית ואולי יהיו עוד הפתעות בהמשך, אחלה אולימפיאדה לישראל![]()
כצפוי, היא רותחת:
החוק המטומטם הוא שאפשר לערער רק על טעות בתרגיל שלך ולא על טעות בתרגיל של היריב, ככה שאין הרבה מה לעשות.its-sick כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 17:02 https://www.mako.co.il/news-sport/olymp ... 191027.htm
שופטים בכירים בעולם הודו: הגיעה לארטיום דולגופיאט מדליית זהב
אז רגע אם היא היתה מסיימת במקום השני הכללי ואז זוכה בשיוט מדליות בזהב היא גם הייתה פורשת?יורם כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 09:28כצפוי, היא רותחת:
https://www.independent.co.uk/sport/oly ... 90678.html
צודקת לגמרי, למרות שהיא הייתה צריכה להגיד את זה לפני האולימפיאדה (או שהיא אמרה?).
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=479902