ליגה ראשונה או שניה, בעלים כזה או אחר, הכל דינמי... אבל תמיד תמיד אפשר לסמוך על הפועל שהחולצה תהיה עם לוק של שני שקל.
ובמקום הראשון כמובן החולצה השחורה, צבע שהכי קל לא לטעות בו, אבל בהפועל יוציאו מדים של כומר.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
חולצה 24/25
- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
לא מומלץ לחולי אפילפסיה
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
איך לעזאזל החולצה שלבשו בחימום לא נבחרה להיות החולצה הרשמית?
הפועל- אני מוכן לייעץ לכם בנושא חינם ללא עלות בעתיד.
קחו אותי, תמכרו יותר
הפועל- אני מוכן לייעץ לכם בנושא חינם ללא עלות בעתיד.
קחו אותי, תמכרו יותר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
https://www.facebook.com/share/zaQcJX4k ... tid=oFDknk
מישהו מבין מה זה אומר?
הם כאילו מייצרים רק את המרצ'נדייז ונייק את החולצות הרשמיות?
מישהו מבין מה זה אומר?
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא ברור אבל יש לזה ריח של קומבינה א-לה ספורט ישיראדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 19:26 https://www.facebook.com/share/zaQcJX4k ... tid=oFDknk
מישהו מבין מה זה אומר?
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
חחח מתאימים את הפונט. זה נראה כאיילו ילד מפגר הדפיס את הפונטים. כל שחקן עם גודל אחר לפי אורך השם. האות נראית מרוחה לאורךאדום כתב: ↑02 אוגוסט 2024, 19:26 https://www.facebook.com/share/zaQcJX4k ... tid=oFDknk
מישהו מבין מה זה אומר?
מספיק לראות את התגובות לפוסט כדי להבין שזה עסק של איזה ילד שאיכשהו קיבל את התפקיד של להדפיס חולצות של מועדון הכדורגל הפועל תל אביב
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
אין שום קומבינה עם הבחור שמפעיל את החברה הזו. מידיעה.
אנחנו סובלים מהחלטות ניהוליות כושלות ניסנוביות עדיין בכל מה שקשור לחנות המועדון זה כן
אנחנו סובלים מהחלטות ניהוליות כושלות ניסנוביות עדיין בכל מה שקשור לחנות המועדון זה כן
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 384 לייקים
אחת הגרועות שאני זוכר... איך אישרו דבר כזה?
-
- קיבל.ה 328 לייקים
לדעתי חולצה לא רעה (האדומה), אפילו די יפה.
מה שמפריע לי זה שאין ספונסר וזה מרגיש ריק מדי (טעם אישי).
ועוד דבר שלא קשור דווקא לעכשיו, אלא בכלל לשנים האחרונות - נמאס שהפועל משחקים באדום מלא.
מה עם לגוון קצת? מכנסיים וגרביים לבנים? הפועל זה אדום-לבן, לא רק אדום. ולטעמי האישי זה משתלב יותר יפה. תסתכלו על המשחקים של ב"ש ובכלל תיזכרו בשנים קודמות כשהפועל שיחקה באדום-לבן.
בקשר לחולצה הלבנה ששיחקנו איתה אתמול נגד ר"ג - מה כל כך קשה לעשות את הנייק ושאר הקווים השחורים שעליה בצבע אדום? תראו קצת ייחוד במקום לקחת חולצה גנרית ולשים סמל של הפועל.
לגבי החולצה השחורה - נראית לי סבבה. לא מבין מה הטענות לגביה.
ועוד דבר שלא קשור דווקא לעכשיו, אלא בכלל לשנים האחרונות - נמאס שהפועל משחקים באדום מלא.
מה עם לגוון קצת? מכנסיים וגרביים לבנים? הפועל זה אדום-לבן, לא רק אדום. ולטעמי האישי זה משתלב יותר יפה. תסתכלו על המשחקים של ב"ש ובכלל תיזכרו בשנים קודמות כשהפועל שיחקה באדום-לבן.
בקשר לחולצה הלבנה ששיחקנו איתה אתמול נגד ר"ג - מה כל כך קשה לעשות את הנייק ושאר הקווים השחורים שעליה בצבע אדום? תראו קצת ייחוד במקום לקחת חולצה גנרית ולשים סמל של הפועל.
-
- קיבל.ה 1029 לייקים
כי אנחנו לא ריאל מדריד ולא מייצרים לנו מוצר ייחודי.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 23:31 לדעתי חולצה לא רעה (האדומה), אפילו די יפה.
הפועל קונה טמפלט קיים ורצה עליו.
אין את הלבנה עם קווים אדומים.
כן אני חושב שלא חייב לרוץ על אותו הטמפלט בשלושה צבעים.
אפשר לקנות אדומה בטמפלט מסוים
לבנה ושחורה בטמפלט אחר.
אבל עושה רושם שלא הקדישו מחשבה יותר מדיי העונה לנושא התלבושת.
אגב, נייקי לא לוקחת חסות עלינו. סה״כ קנו מהם ציוד באופן ישיר ולא מספורט ישיר.
ספורט ישיר רק מתפעלים עדיין את החנות. כמו שאמרתי, יש עדיין גרורות ניסנוביות שקיבלו בירושה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.