כן, תזמון זה תמיד עניין של טיימינגגביזון כתב: ↑05 אוגוסט 2024, 10:48ההוא שאמרו לו כתב:לגבי תאריכי נחיתה צפויים דיווחו על זה בהודעה של המועדון לגבי הלו"ז עד תחילת הליגה. בימים האלה כשאין טיסות לארץ כמעט לא נראה לי שאפשר לדעת מי יגיע עכשיו ומתיהגעתי שוב לקבל פנייה
ג'ו רגלנד ינחת בישראל מחר (שלישי) בשעה 11:00.
בן בנטיל ינחת בישראל ביום חמישי (8.8) בשעה 6:50.
מוזמנים לבוא ולקבל פניהם
יתר השחקנים הזרים יצטרפו לקבוצה בבולגריה בשבוע הבא וישובו איתה לארץ לאחר סיום מחנה האימונים.
שימו לב: מועדי הנחיתות נתונות לשינויים ואנו נעדכן במידת הצורך.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
סגל לעונה הבאה
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אגב, אישית לא מבין מה הטעם להביא את רנגלנד ובנטיל לארץ לכמה ימים כשהם יכולים לטעום מלחמה ולדבר על זה עם שאר הזרים ולא להטיס ישר לבולגריה ולנצל את ההזמדנות הזו.
מצד שני אני יודע שעם עופר הכל מנוהל פיקס ואני רגוע, אולי הם יגיעו לקוסקוס.
מצד שני אני יודע שעם עופר הכל מנוהל פיקס ואני רגוע, אולי הם יגיעו לקוסקוס.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
מסכים שמרגיש קצת מיותר להביא אותם לארץ עכשיו
אבל שוב, אם עופר ינאי מאחורי זה מבחינתי שישים אותם במלון בג'נין אני עדיין סומך עליו
אבל שוב, אם עופר ינאי מאחורי זה מבחינתי שישים אותם במלון בג'נין אני עדיין סומך עליו
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לא לשכוח שהם גם בני אדם, צריכים להתמקם בדירה חדשה , לראות שהכל מסודר להם.
מי שבא עם משפחה או אפילו רק מתארגן לאפשרות לארח את המשפחה שלו צריך לראות שהכל מסודר לו.
מי שבא עם משפחה או אפילו רק מתארגן לאפשרות לארח את המשפחה שלו צריך לראות שהכל מסודר לו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
תומר גבעתי, ישראל היום:
פועל תל אביב פועלת בשבועות האחרונים במרץ בשוק השחקנים על מנת לצרף סנטר זר שישמש כסנטר המחליף של הקבוצה ובכך להשלים באופן סופי את בניית הסגל לעונה הקרובה.
ל"ישראל היום" נודע כי אחד המועמדים לתפקיד שנמצא ברשימות של האדומים הוא הסנטר האמריקני-ניגרי ג׳ון אוגבונו. אוגבונו (29, 2.11 מ') החל את העונה הקודמת בווילרבאן הצרפתית אך באמצע העונה עזב את הקבוצה וחתם בשורות ניגבו רוקטס מהליגה הסינית, במדיה העמיד ממוצעים של 15.3 נקודות ו-11.7 כדורים חוזרים.
שחקן הפנים מוכר לאוהדי הכדורסל מישראל מתקופתו בהפועל ירושלים שאת מדיה לבש בעונת 2021/22 ובשורותיה העמיד ממוצעים של 7.7 נקודות ו-4.7 כדורים חוזרים ב-16 דקות בממוצע למשחק. בעברו שיחק הסנטר בין היתר גם בגאזנטיפ הטורקית ו-ווראזה האיטלקית.
הסנטר הניגרי טוניה ג׳אקירי שהיה המועמד המועדף של התל אביבים לתפקיד והיה קרוב לסיכום במועדון קיבל הצעה להארכת חוזה מקבוצתו צסק"א מוסקבה וצפוי להמשיך בקבוצה לעונה נוספת.
פועל תל אביב פועלת בשבועות האחרונים במרץ בשוק השחקנים על מנת לצרף סנטר זר שישמש כסנטר המחליף של הקבוצה ובכך להשלים באופן סופי את בניית הסגל לעונה הקרובה.
ל"ישראל היום" נודע כי אחד המועמדים לתפקיד שנמצא ברשימות של האדומים הוא הסנטר האמריקני-ניגרי ג׳ון אוגבונו. אוגבונו (29, 2.11 מ') החל את העונה הקודמת בווילרבאן הצרפתית אך באמצע העונה עזב את הקבוצה וחתם בשורות ניגבו רוקטס מהליגה הסינית, במדיה העמיד ממוצעים של 15.3 נקודות ו-11.7 כדורים חוזרים.
שחקן הפנים מוכר לאוהדי הכדורסל מישראל מתקופתו בהפועל ירושלים שאת מדיה לבש בעונת 2021/22 ובשורותיה העמיד ממוצעים של 7.7 נקודות ו-4.7 כדורים חוזרים ב-16 דקות בממוצע למשחק. בעברו שיחק הסנטר בין היתר גם בגאזנטיפ הטורקית ו-ווראזה האיטלקית.
הסנטר הניגרי טוניה ג׳אקירי שהיה המועמד המועדף של התל אביבים לתפקיד והיה קרוב לסיכום במועדון קיבל הצעה להארכת חוזה מקבוצתו צסק"א מוסקבה וצפוי להמשיך בקבוצה לעונה נוספת.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אנגולה יגיע לבולגריה?
מהסרטו הזה אני ממש מקווה שאגבונו לא יגיע אלינו. נראה קצת דביל מסורבל שהגנה והוא לא הכי חברים כמו שהוקיץ' אמר
מהסרטו הזה אני ממש מקווה שאגבונו לא יגיע אלינו. נראה קצת דביל מסורבל שהגנה והוא לא הכי חברים כמו שהוקיץ' אמר
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
אבל אמרנו שמה שחסר כרגע בקבוצה זו משאבת ריבאונדים וגוף בצבע לא ? ולאוו דווקא עוד סקורר.
אם כך נראה שהבחור עונה על ההגדרה.
אם כך נראה שהבחור עונה על ההגדרה.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
כן זה בדיוק מה שצריך, גוף נוכח שיודע לעשות הגנה וריבאונד.
תסתכל על הסרטון עד הסוף, הוא נראה לי לפחות מסורבל מאד במיוחד בהגנה.
ג'קירי, שככל הנראה ימשיך בצסק"א, עם אותם נתונים פיזים פחות או יותר, אבל הרבה פחות מסורבל ויותר אפקטיבי בהגנה ממה שראיתי בכל אופן.
אם ניקח את הקו הקדמי של מכבי (מה לעשות שכל הזמן חוזרים אליהם, כי השאיפה היא להגיע לסדרת גמר ולפגוש אותם), אז קו קדמי פותח של גבריאל וסורקין, יש להם מהספסל את ריברו, שנראה היה יותר חכם, פחות מסורבל ותורם לקבוצה מאשר אגבונו.
נכון שהנתנוים מרשימים מבחינת נוכחות וגובה, אבל תראה את ארטיום זבלין שעם כל הגובה שלו לא רלוונטי לכלום.
זו העמדה האחרונה לפאזל לפחות עד עכשיו, לדעתי כדאי להמשיך לחפור ולחכות למישהו מתאים יותר.
מצד שני, אם יביאו אותו כסנטר מחליף אני לא אבכה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
נפל לי פתאום האסימון.
ביומבו זה הנגר שהיה בפיניקס?
אני זוכר שראיתי אותו משחק ואמרתי לעצמי איך זה בnba שכל זר בינוני שהפועל מביאה יותר טוב ממנו
ביומבו זה הנגר שהיה בפיניקס?
אני זוכר שראיתי אותו משחק ואמרתי לעצמי איך זה בnba שכל זר בינוני שהפועל מביאה יותר טוב ממנו
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לא סביר לדעתי שנפגוש קו קדמי של גבריאל וריברו. לדעתי הורד ירשם יחד עם אחד משני אלה.גביזון כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 09:55כן זה בדיוק מה שצריך, גוף נוכח שיודע לעשות הגנה וריבאונד.
ג'קירי, שככל הנראה ימשיך בצסק"א, עם אותם נתונים פיזים פחות או יותר, אבל הרבה פחות מסורבל ויותר אפקטיבי בהגנה ממה שראיתי בכל אופן.
אם ניקח את הקו הקדמי של מכבי (מה לעשות שכל הזמן חוזרים אליהם, כי השאיפה היא להגיע לסדרת גמר ולפגוש אותם), אז קו קדמי פותח של גבריאל וסורקין, יש להם מהספסל את ריברו, שנראה היה יותר חכם, פחות מסורבל ותורם לקבוצה מאשר אגבונו.
נכון שהנתנוים מרשימים מבחינת נוכחות וגובה, אבל תראה את ארטיום זבלין שעם כל הגובה שלו לא רלוונטי לכלום.
זו העמדה האחרונה לפאזל לפחות עד עכשיו, לדעתי כדאי להמשיך לחפור ולחכות למישהו מתאים יותר.
ואני די אתבאס אם יביאו את אגבונו. הוא גם היה חלש מאוד בירושלים.
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
נכון, שכחתי מהמצורע.הוקיץ' כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 10:12לא סביר לדעתי שנפגוש קו קדמי של גבריאל וריברו. לדעתי הורד ירשם יחד עם אחד משני אלה.גביזון כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 09:55כן זה בדיוק מה שצריך, גוף נוכח שיודע לעשות הגנה וריבאונד.
ואני די אתבאס אם יביאו את אגבונו. הוא גם היה חלש מאוד בירושלים.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
משעמם לי. מחפש ריגוש. אפשר וולקאם?
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
עופר ינאי התארח ב"פודיום" ודיבר על הזר הנוסף שיוחתם שהוא מכוון לזר שובר שיוויון.
יש למה לצפות
יש למה לצפות

-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
וואיי וואיי וואייי מה יהיה עופרררררררמייקל23 כתב:עופר ינאי התארח ב"פודיום" ודיבר על הזר הנוסף שיוחתם שהוא מכוון לזר שובר שיוויון.
יש למה לצפות
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
ככל הנראה יהיה הזר האחרון שיחתום אז לא נפספס הזדמנות לפנטז,
חוץ מקבוקלו (פאקינג פסיכי לא פחות ממוטלי לדעתי במיוחד אחרי האולימפיאדה), איזה זר שובר שוויון יכול להיות על הכוונת? מליגת הקיץ בנ.ב.א? מחתן את סורקין עם קמרונית ומחתים אותו כמתאזרח?
הוקיץ' בוא לפה,לא יהיו לנו עוד הרבה הזדמנויות לפנטז.
יובל תן רמז משהו

חוץ מקבוקלו (פאקינג פסיכי לא פחות ממוטלי לדעתי במיוחד אחרי האולימפיאדה), איזה זר שובר שוויון יכול להיות על הכוונת? מליגת הקיץ בנ.ב.א? מחתן את סורקין עם קמרונית ומחתים אותו כמתאזרח?
יובל תן רמז משהו

-
- קיבל.ה 2435 לייקים
בגלל שמדובר בסנטר שכנראה יהיה מחליף לא חושב שהוא צריך להיות שם ברמה של מוטלי או קבוקלו בשביל להיות שובר שוויוןגביזון כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 15:36 ככל הנראה יהיה הזר האחרון שיחתום אז לא נפספס הזדמנות לפנטז,
יובל תן רמז משהו
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אני חושב שלהביא עוד סטאר יכול להיות בעוכרינו, צריך פועל חזק ונחוש, אבל עופר אמר...רק הפועל כתב:בגלל שמדובר בסנטר שכנראה יהיה מחליף לא חושב שהוא צריך להיות שם ברמה של מוטלי או קבוקלו בשביל להיות שובר שוויוןגביזון כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 15:36 ככל הנראה יהיה הזר האחרון שיחתום אז לא נפספס הזדמנות לפנטז,
יובל תן רמז משהו
-
- קיבל.ה 802 לייקים
זרק את כבדרך אגב והמראיין אפילו לא התעכב על זה.מייקל23 כתב:עופר ינאי התארח ב"פודיום" ודיבר על הזר הנוסף שיוחתם שהוא מכוון לזר שובר שיוויון.
יש למה לצפות
אבל מה שיותר נקלט אצלי היתה התשובה שלו לשאלה האם הוא בא לטווח ארוך - שהטירוף שלו יימשך אלא אם אוהדי הפועל יגידו לו שאינם רוצים מועדון בסטנדרט גבוה וטוב להם במקום שהיו עד היום....
רמז לבחירות ויד אליהו וכו'.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
קבוקלו זה אכן פסיכי ולא נראה לי שיקרה. גם משיקולים היררכיה וגם כי לדעתי הוא נשאר בפרטיזן.גביזון כתב: ↑06 אוגוסט 2024, 15:36 ככל הנראה יהיה הזר האחרון שיחתום אז לא נפספס הזדמנות לפנטז,
יובל תן רמז משהו
ביומבו, שאמנם לא ראיתי את שמו בשום מקום בתקשורת אבל מישהו פה הזכיר אותו, הוא אולי השם הכי גדול שניתן להביא מה-NBA. שחקן הגנה מצוין, אחד החוסמים הטובים ב-NBA בעשור האחרון, ריבאונדר טוב מאוד. קשה לדעת איך זה יתרגם לאירופה כי למעט עונה אחת בגיל 18 שהוא שיחק בפואנלברדה את כל הקריירה שלו הוא העביר ב-NBA, אבל על פניו מדובר בשם גדול.
טכנית גם טריסטן תומפסון, שהוא רק בן 33 מסתבר למרות שזה מרגיש שהוא כבר נצח בליגה, הוא שחקן חופשי, אבל זה לא ריאלי לדעתי.
-
- קיבל.ה 186 לייקים
קבוקלו לגמרי הוכיח שמקומו בNBA.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
בשידור היום אמרו שלובנו העניינים מול פרטיזן ושהוא צפוי להמשיך שם.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
שמעתי עכשיו את הראיון של עופר בפודיום , אמר שכל הנייר יש לנו קבוצה שיכולה להשאיר קבוצות על פחות מ50 נקודות , מה אומרים על זה ?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
רק כדי לדייק. לא קבוצה אלא חמישיית הגנה.
מניח שהוא מתכוון שאפשר להעמיד חמישיות מגוונות הגנה והתקפה בהתאם ליריבה או לשלב כזה או אחר במשחק בהתאם לצורת התפתחותו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
דיבר על זה שהביאו את בברלי כי הרגישו שחסר מישהו בקו אחורי שיכול לתת הגנה, הוקיץ' גם דיבר על זה פה לפני החתמת פטריק. עופר ציין שיש להפועל היום גם כלים התקפיים וגם הגנתיים מה שלא היה עונה שעברה. ה50 נקודות זה כאמירה כללית ולא סטטיסטית.רק הפועל כתב:שמעתי עכשיו את הראיון של עופר בפודיום , אמר שכל הנייר יש לנו קבוצה שיכולה להשאיר קבוצות על פחות מ50 נקודות , מה אומרים על זה ?
חושב על חמישיה של:
בברלי
פלטין
יעקב
בלייזר/ויינרייט
סנטר חדש הגנתי שנקווה שיבוא עם אוריינטציה כזו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אני לא יודע אם זו יד מכוונת של עופר אבל כל עוד יש אמצעים זו מחשבה טובה. לא לרוץ להביא שחקנים עם סטטיסטיקות של ספרות כפולות, אלא להיות עמוק ומגוון.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בהחלט יד מכוונת שלו יחד עם הינאס.הלך המומנטום כתב:אני לא יודע אם זו יד מכוונת של עופר אבל כל עוד יש אמצעים זו מחשבה טובה. לא לרוץ להביא שחקנים עם סטטיסטיקות של ספרות כפולות, אלא להיות עמוק ומגוון.
הוא דיבר על זה בעצמו בפוד קאסט. ציין את העומק וחשיבות ההגנה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בנטיל נחת בארץ
-
- קיבל.ה 1050 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
השם שלו לא עלה, אבל אני מעלה אותו כאן:
קאם בירץ'. אני יודע שזה דואבל אבל שואל אם הוא מספיק טוב לנו.
קאם בירץ'. אני יודע שזה דואבל אבל שואל אם הוא מספיק טוב לנו.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
חזר העונה לאירופה אחר הרבה שנים בארה"ב. שיחק 12 משחקים בג'ירונה והיה די בינוני.
יש אופציות טובות יותר בעיני.
יש אופציות טובות יותר בעיני.
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
דבר מענין שעופר הזכיר בפודקסט האחרון, הוא שהשחקן היחיד שרצינו להביא ולא הגיע הוא ג'ורדן לויד שאמר שהוא רוצה להוכיח לעצמו שהוא יכול להיות שחקן מוביל בקבוצת יורוליג.
רק אחרי שהוא סירב, עופר שאל את חינאס אם יש שחקן אחר ברמתו באירופה שאפשר להביא ונענה שלא. ואז הוא שאל אם יש מישהו שאפשר להביא מארה"ב.
חינאס אמר שכן, אבל שההבאה שלו היא לא feasible. הוא התכוון לבברלי.
ואז עופר אמר שאם יש דבר שהמנכל שלו יודע שהוא לא מוכן לשמוע זה שמשהו לא אפשרי. ככה התחיל הסיפור של הבאת בברלי.
רק אחרי שהוא סירב, עופר שאל את חינאס אם יש שחקן אחר ברמתו באירופה שאפשר להביא ונענה שלא. ואז הוא שאל אם יש מישהו שאפשר להביא מארה"ב.
חינאס אמר שכן, אבל שההבאה שלו היא לא feasible. הוא התכוון לבברלי.
ואז עופר אמר שאם יש דבר שהמנכל שלו יודע שהוא לא מוכן לשמוע זה שמשהו לא אפשרי. ככה התחיל הסיפור של הבאת בברלי.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לא בריאל?מייקל23 כתב:גרשון יאבוסלה - עדיין אפשר להביא?
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים