יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1726 לייקים
יצירת קשר:

ושוב, זה שאפשר היה לשבת ביציעים ביחד יותר מהיום לא משנה את העובדה שהיתה יותר אלימות במגרשים פעם. אלימות אלימות. בקבוקים, אבנים, מקלות. ירו פעם בשחקן. רדפו אחרי שחקנים עם אלות הביתה. דקרו עיתונאי. שמו מטען חבלה ליד בתים של שופטים. משחקים התפוצצו לא מעט עם מהומות ענק מסביב.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Nati
קיבל.ה  1805 לייקים

Asafasraf כתב:
הפועל כתב:
Asafasraf כתב: 01 אוגוסט 2024, 07:16
מזל שיש את הטלויזייה שתראה לך שאתה טועה.
השידור הישיר הראשון בכדורגל הישראלי היה משחק האליפות ב-86 שבו אפשר לראות יציעים מעורבים באוהדים.
בעונת הירידה הראשונה היה דרבי לקראת שוף העונה שאפשר לראות בו אוהדי מכבי בשער 4.
בדרבי הראשון של ה-4-0 בתחילת שנות ה-90 ישבתי עם אבא שלי בשער 8 שהיה מעורב ולא קרה כלום.
אפרופו אוסישקין, אפשר לראות דרבים שבהם הקהל של מכבי יושב בצד ימין למטה, בתוך היציע שלנו.
המקרה החריג שאני זוכר הוא שמכבי הפסידו לגליל ב-93 והאוהדים חיכו להם.
שחקן שך מכבי תקף אוהד באגרוף ואז התחילה המהומה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מזל שיש לי את הזיכרון שלי, וגם עיתונים וספרים מהתקופה, שיראו לי שאני לא טועה.
לא היתה אלימות מאורגנת. כי לא היו ארגונים. ואפשר היה לשבת באותו יציע. אבל אני בעצמי ראיתי אחרי איזה משחק ליגה שולי בהרצליה אוהדים הולכים למגרש חניה ליד וחוזרים עם מקלות כדי לפרק אוהדים אחרים. וזה לא הגיע לעיתון ולא כלום.
גם בעיתונים היו כל הזמן דיווחים על מהומות וקטטות. סתם כי מישהו ישב ביציע מעורב (נגיד של ביתר ירושלים) וקצת עשה פיפס גדול מדי כשהיריבה הצליחה. או שהתוצאה לא מצאה חן, והתחילו לזרוק אבנים למגרש/אוטובוס יריבה. או שהיו מהומות בסיומו.
מדי פעם זה הגיע לעיתונים כאמור, אבל לרוב למעשה לא. זה פשוט לא היה יוצא דופן, וגם אף אחד לא ציפה למשהו אחר מהתחביב הזה של בבונים אלימים.

למי שזוכר את המערכונים של הגשש על ביתר ירושלים, זה לא הגיע משום מקום

אתה באמת השוות בין מקרה אחד/ כמה מקרים בודדים בכמה שנים למה שקורה פה היום?
שוב, בדרבי של ה-4-0 הראשון אני ישבתי בשער 8. היום זה יכול לקרות?
בעונת הירידה ישבו אוהדי מכבי, יחד עם אוהדי הפועל בשער 4 (המשחק משודר מדיי פעם בגולד). מה קורה היום לאוהד מכבי שבטעות נכנס לשערים 4-5? יש לי הרגשה שהוא ייצא מפורק ליותר חתיכות ממוחמד דף, אחרי החיסול האחרון.

תסתכל על שער 10 בגול של שאבי בדרבי
ההוא מפעם
קיבל.ה  218 לייקים

לא הבנתי מה הויכוח בכלל ברור שפעם היו דברים שאין היום
אבל זה לא בגלל אלה למרות, פעם הכנסת מה שאתה למגרש ויכולת לעשות פקניק ביציע אז ברור שעפו גם תפוזים.
למגרש. פעם היו 10 סדרנים בכניסות ו 3 שוטרים לא טיפלו בבעיות, לא הרחיקו אוהדים לא עשו כלום אפילו לא תעמולה. ועדיין אוהדים ישבו יחד באותו יציע והמקסימום היה הקנטות פה ושם
ברור שפה ושם היו שם מקרים ( המקרים שהבאת דוגמא זה מכל המשחקים יחד ב 50 שנות ליגה )
אבל כמו שהדגשתי גם מה שכבר היה על רקע שממש הזמין את זה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
יהלום14אדום
קיבל.ה  973 לייקים

Nati כתב: 01 אוגוסט 2024, 14:42
Asafasraf כתב:
הפועל כתב:היתה אלימות מאד קשה בעבר, לפני כל הארגונים למיניהם. יותר קשה מהיום. זה לא היה "מאורגן" פשוט כמו היום, וגם זכה לפחות תשומת לב כי באופן כללי בתרבות הישראלית (ולא רק) של אז התייחסו לכדורגל כמשהו נחות של אנשים פשוטים ואלימים. ותכלס זה היה נכון בגדול.

זאת גם לא תופעה של שנות השבעים או השמונים רק או ווטאבר. בדיוק סיימתי לקרוא את אדום צהוב שחור של חיים ברעם שמתאר את המתרחש בשנות החמישים. גם אז זה היה ככה.
מזל שיש את הטלויזייה שתראה לך שאתה טועה.
השידור הישיר הראשון בכדורגל הישראלי היה משחק האליפות ב-86 שבו אפשר לראות יציעים מעורבים באוהדים.
בעונת הירידה הראשונה היה דרבי לקראת שוף העונה שאפשר לראות בו אוהדי מכבי בשער 4.
בדרבי הראשון של ה-4-0 בתחילת שנות ה-90 ישבתי עם אבא שלי בשער 8 שהיה מעורב ולא קרה כלום.
אפרופו אוסישקין, אפשר לראות דרבים שבהם הקהל של מכבי יושב בצד ימין למטה, בתוך היציע שלנו.
המקרה החריג שאני זוכר הוא שמכבי הפסידו לגליל ב-93 והאוהדים חיכו להם.
שחקן שך מכבי תקף אוהד באגרוף ואז התחילה המהומה.

יש לי סיפור על הדרבי ההוא בעונה שהורידו אותנו ליגה.
כשבועיים לפני הדרבי חזרתי לארץ עם החברה שלי(היום אשתי)וחבר אוהד הפועל.רציתי להראות לה מה זה דרבי.והחלטנו כל החברים ומשפחה חלק אוהדי הפועל וחלק אוהדי מכבי פעם אחת ללכת ביחד לדרבי.וישבנו בשער 2.
הכול התנהל על מי מנוחות.הפועל הובילו 0-1.בכמה דקות במחצית השניה מכבי הפכו ל1-2.ואז פתאום האוהדים שלהם בשער 11 והצד של מכבי ביננו התחילו להקניט.
מאותו רגע הכל השתנה ומתח נכנס למשחק.ריבים לא היו שם.אבל פתאום שוב הרגשת אווירה של דרבי.עד שהבן של אלוהים הגיע ודפק להם שתיים בפנים.
זה היה הרגע המאושר היחיד באותה עונה מקוללת.
הדרבי עם המדים הכי מכוערים בהיסטוריה, מצד שתי הקבוצות. מדים זהים, בצבעים שונים כמובן.
יאללה הביתה!!!
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

סתם שאלה נגיד ויפול טיל על היכל שלמה ויעשה נזק שיקח שנה לתקן
ונהייה חייבים לשחק ביד אליהו
הם יגיעו?
משמאל לעץ
קיבל.ה  166 לייקים

אלון1 כתב: 03 אוגוסט 2024, 21:57 סתם שאלה נגיד ויפול טיל על היכל שלמה ויעשה נזק שיקח שנה לתקן
ונהייה חייבים לשחק ביד אליהו
הם יגיעו?
עופר די זה מוגזם
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Red roy כתב: 01 אוגוסט 2024, 00:29
Asafasraf כתב: 01 אוגוסט 2024, 00:25
Red roy כתב:
לא לא לא
אני בטוח שיש יותר אנשים שרוצים לעשות מנוי , אני בטוח שיש יותר אנשים שרוצים לבוא למשחקי חוץ ולדרבי .
אני בטוח שגם שארסנל שיחקו בהייבורי והיו בתקופה הטובה בהיסטוריה שלה , היו יכולים לעבור לשחק בוומבלי ולתת לעוד אוהדים לראות את הקבוצה ולהרוויח עוד כסף .
עכשיו ,
מעבר לזה שהם אפילו לא חשבו על זה ,ו ומבלי לא מתקרב למה שהוא יד אליהו עבור אוהדי הפועל , למרות ששניהם אצטדיונים עירוניים.
לדעתי , עד שאין לנו מגרש גדול , אנשים בלי מנוי לצערי לא יכולים להגיע והבעלים ירוויחו את מה שהמגרש שלנו נותן .
מה עשתה ברצלונה בזמן שהקאמפ נואו היה בשיפוץ?

הלכה למגרש היחיד שהיה זמין בעיר
והדרייב אין לא בשיפוץ , שיהיה טרקטור בחוץ נדבר .
וזה רק ניחוש שלי , אבל הנירמול של יד אליהו כבית להפועל והתמיכה של הקהל בזה תגרום לכך שלא יהיה שיפוץ והגדלה של הדרייב אין .
ינאי יגיד משהו על כסף ובירוקרטיה עוד שנתיים ופשוט הפועל תשאר ביד אליהו .
שוב, זה לא עובד ככה.
אם זה יעבור, ינאי אמור לחתום על הסכם בקרוב מול העירייה על לשים על זה 150 מיליון שקל. הוא לא יכול למסמס את זה - אם החוזה ייחתם, הוא יצטרך להעביר את הכסף.
אולי הוא יוכל לעכב את הבנייה, גם בצורה משמעותית, אבל זה יגיד שלא תהיה לו אפשרות להחזיר את ה-150 מיליון הללו, ואני לא רואה אף אדם שפוי עושה את זה. הוא ליטרלי מתחייב כאן להשכיב אחוז ענק מהשווי שלו כהשקעה בקבוצה, שום סיכוי שהוא ימסמס את זה כדי להשאיר אותנו במגרש עירוני אחר ולאבד את הסכום.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
ההוא מפעם
קיבל.ה  218 לייקים

red in blood כתב: 03 אוגוסט 2024, 22:31
Asafasraf כתב: 01 אוגוסט 2024, 00:25
מה עשתה ברצלונה בזמן שהקאמפ נואו היה בשיפוץ?

וזה רק ניחוש שלי , אבל הנירמול של יד אליהו כבית להפועל והתמיכה של הקהל בזה תגרום לכך שלא יהיה שיפוץ והגדלה של הדרייב אין .
שוב, זה לא עובד ככה.
אם זה יעבור, ינאי אמור לחתום על הסכם בקרוב מול העירייה על לשים על זה 150 מיליון שקל. הוא לא יכול למסמס את זה - אם החוזה ייחתם, הוא יצטרך להעביר את הכסף.
אולי הוא יוכל לעכב את הבנייה, גם בצורה משמעותית, אבל זה יגיד שלא תהיה לו אפשרות להחזיר את ה-150 מיליון הללו, ואני לא רואה אף אדם שפוי עושה את זה. הוא ליטרלי מתחייב כאן להשכיב אחוז ענק מהשווי שלו כהשקעה בקבוצה, שום סיכוי שהוא ימסמס את זה כדי להשאיר אותנו במגרש עירוני אחר ולאבד את הסכום.
אני מאמין שכתבת את הדברים ברצינות ובאמונה
רק שזה מופרך ומנותק מהמציאות גם אם הדברים שעופר כתב נכונים
דברים כאלה צריכים אישורים, וועדות, ערערים צפויים פה הליכים ארוכים אל תשכח שעופר מבקש פה נתח מסחרי על קרקע ציבורית בתמורה להשקעה שלו הדברים האלה לא תמיד עוברים באהלן אהלן.
בכל מקרה את הכסף תמיד מעבירים בהתאם להתקדמות, זה וקרה בכל פרוייקט ציבורי לכן אם הפרוייקט יתקע למשל בשלב התכנון אז מה ששולם על התכנון שולם כבר אבל מעבר לזה לא יועבר שקל.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Charlie
קיבל.ה  820 לייקים

הויכוח הזה יכול להימשך לנצח.
בסופו של דבר השאלה היא האם הצד שדעתו לא תתקבל בהצבעה - יכבד את התוצאות.
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

ההוא מפעם כתב: 03 אוגוסט 2024, 22:57
red in blood כתב: 03 אוגוסט 2024, 22:31

שוב, זה לא עובד ככה.
אני מאמין שכתבת את הדברים ברצינות ובאמונה
רק שזה מופרך ומנותק מהמציאות גם אם הדברים שעופר כתב נכונים
דברים כאלה צריכים אישורים, וועדות, ערערים צפויים פה הליכים ארוכים אל תשכח שעופר מבקש פה נתח מסחרי על קרקע ציבורית בתמורה להשקעה שלו הדברים האלה לא תמיד עוברים באהלן אהלן.
בכל מקרה את הכסף תמיד מעבירים בהתאם להתקדמות, זה וקרה בכל פרוייקט ציבורי לכן אם הפרוייקט יתקע למשל בשלב התכנון אז מה ששולם על התכנון שולם כבר אבל מעבר לזה לא יועבר שקל.
אלא שהתכנונים והוועדות וכו׳, זה העירייה מנהלת או מרכזת, וזה חוזה שנחתם מול העירייה. אתה טוען שהעירייה תוותר על השקעה של 150 מיליון בשטח ציבורי סתם, כי ינאי ביקש?
ברור שדברים יכולים ליפול, אבל עופר ינאי לא יוכל למסמס את זה בגלל שיהיה רוח גבית לשחק ביד אליהו.

אני אגיד את זה אחרת - ינאי מתחייב לשים אחוז יפה מהשווי שלו בפרוייקט הזה, עובדתית, בחתימה על חוזה, נכון?
מה הוא מרוויח מלעשות את זה תוך כדי שהוא מתכנן לנסות לצאת החוזה באמצע, מול הסיכון שהוא לוקח אם הוא לא יצליח לצאת מהחוזה?

ברור שתמיד הכל יכול לקרות, אבל להגיד שהוא מתכנן למסמס את זה, זו טענה תלושה. זה לא אמירה לאוויר, אשכרה יש כאן חתימה על חוזה והתחייבות לשים את הכסף מול גורם שמקבל את ההחלטות ויש לו אינטרס מובהק שזה יקרה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Charlie כתב: 03 אוגוסט 2024, 23:11 הויכוח הזה יכול להימשך לנצח.
זו שאלה שהיא בהגדרה חד צדדית. אם יוחלט להשאר בדרייב אין, לאלו שרצו לעבוד אין אופציה לא לכבד את התוצאה.
אלו שקנו זכאות למנוי ותומכים במעבר לא יוכלו לקנות מנוי לדרייב אין במקום, ומן הסתם לא יוכלו לקנות ליד אליהו - יכפה עליהם לא לקנות מנוי.
השאלה בהגדרה מופנית רק אל צד אחד בלבד - האם אלו שמתנגדים למעבר, במידה ויוחלט לעבוד, יקבלו את התוצאה?
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3124 לייקים

אולי ההצבעה תהיה אחרי ה15? שזה יום שמירת חידוש המנויים האחרון?

Sent from my 22101320G using Tapatalk

אוהד כורסא
קיבל.ה  528 לייקים

גביזון כתב: 03 אוגוסט 2024, 23:50 אולי ההצבעה תהיה אחרי ה15? שזה יום שמירת חידוש המנויים האחרון?

ראוי שהמועדון יפרסם לוח זמנים ברור, בלי קשר למועד שלו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3124 לייקים

אוהד כורסא כתב:
גביזון כתב: 03 אוגוסט 2024, 23:50 אולי ההצבעה תהיה אחרי ה15? שזה יום שמירת חידוש המנויים האחרון?

לדעתי עופר נמצא בשבוע של שבירת ראש וסידורים, לפי פרסום המועדון השחקנים אמורים להגיע בשבוע הקרוב, כנראה יגיעו ישר לבולגריה, אם אין טיסות איך הוא יגיע לשם? איך הישראלים? איך הוא ירגיע את הזרים אם בעצמו לא יכול לצאת מהארץ? קשה לתת לו"ז במצב הזה

סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1349 לייקים

גביזון כתב: 04 אוגוסט 2024, 08:05
אוהד כורסא כתב:

לדעתי עופר נמצא בשבוע של שבירת ראש וסידורים, לפי פרסום המועדון השחקנים אמורים להגיע בשבוע הקרוב, כנראה יגיעו ישר לבולגריה, אם אין טיסות איך הוא יגיע לשם? איך הישראלים? איך הוא ירגיע את הזרים אם בעצמו לא יכול לצאת מהארץ? קשה לתת לו"ז במצב הזה

אלעל ממשיכים לטוס לא?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
ארז שדה
קיבל.ה  1062 לייקים

סומך כתב: 04 אוגוסט 2024, 10:10
גביזון כתב: 04 אוגוסט 2024, 08:05
אוהד כורסא כתב: ראוי שהמועדון יפרסם לוח זמנים ברור, בלי קשר למועד שלו.

אלעל ממשיכים לטוס לא?
כן נכון לעכשיו
אוהד כורסא
קיבל.ה  528 לייקים

אוהד כורסא כתב: 04 אוגוסט 2024, 07:31

התכוונתי לוח זמנים ברור בעניין ההחלטה בנוגע ליד אליהו. בסופו של דבר אנשים שמו 150 ש"ח בהסתמך על המעבר.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  250 לייקים

נראה שכל שעוברים הימים, הסיכוי למעבר הולך וקטן.
גם הפועל כבר לא מדברת על זה כמו לפני שבועיים, אולי בהתאם לציוץ של עופר ינאי של ״נעשה עצירה״.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
Nate
קיבל.ה  13 לייקים

עופר דיבר על שיחות נוספות עם האדריכלים בנוגע להגדלה ל10,000 וגם על זה לא קיבלנו עדכון.
עבר שבוע פלוס כמה ימים.
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

Nate כתב: 04 אוגוסט 2024, 21:10 עופר דיבר על שיחות נוספות עם האדריכלים בנוגע להגדלה ל10,000 וגם על זה לא קיבלנו עדכון.
עבר שבוע פלוס כמה ימים.
אני חושב שזה אמור להתעדכן אחרי 9 באב
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1349 לייקים

עמית כתב: 04 אוגוסט 2024, 21:27
Nate כתב: 04 אוגוסט 2024, 21:10 עופר דיבר על שיחות נוספות עם האדריכלים בנוגע להגדלה ל10,000 וגם על זה לא קיבלנו עדכון.
עבר שבוע פלוס כמה ימים.
אני חושב שזה אמור להתעדכן אחרי 9 באב
גם אני זוכר שהוא כתב שלא יחתום על הסכם לפני 9 באב
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  250 לייקים

גם הצבעה לוקחת זמן, כל העניין מסביב לזה לוקח זמן (במידה ומחליטים כן מעריך שיקח זמן להשלים את כל המעבר של הפועל ליד אליהו וכו), ובינתיים העונה מתקרבת.
מקווה שלא ממסמסים את זה,
אני לא אומר את זה בגלל דעה כזו או אחרת על המעבר (אני עם מנוי), אלא כי אם כבר כן החלטתם להתקדם לשם וישנם 4000 + אנשים ששילמו על זכאות אי אפשר לחזור אחורה. מקווה שזוכרים את זה למעלה.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

אם לא תיהיה הצבעה אני חושב צריך להחזיר את הכסף לאותם אנשים שקנו ב150 שח אופציה למנוי .
שהמועדון יספוג את הכמה שקלים העברה ומשרד כרטיסים .
חנות אוהדים היא שוד ולא חסר לנו חולצות אדומות בארון
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1349 לייקים

IsraelM כתב: 04 אוגוסט 2024, 22:01 אם לא תיהיה הצבעה אני חושב צריך להחזיר את הכסף לאותם אנשים שקנו ב150 שח אופציה למנוי .
שהמועדון יספוג את הכמה שקלים העברה ומשרד כרטיסים .
חנות אוהדים היא שוד ולא חסר לנו חולצות אדומות בארון
בדיוק!
אני שמתי כמעט 500 מתוך אמונה שתהיה הצבעה ואתמודד עם התוצאות.
אם לא תהיה הצבעה אז לקחו ממני את הכסף בהצגת מייצג שווא.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1639 לייקים

נראה לי הגיוני שאם תהיה הצבעה היא תהיה רק אחרי שיעבור התאריך האחרון לשמירת מנויים.
אוהד כורסא
קיבל.ה  528 לייקים

רדנקו כתב: 05 אוגוסט 2024, 10:29 נראה לי הגיוני שאם תהיה הצבעה היא תהיה רק אחרי שיעבור התאריך האחרון לשמירת מנויים.
להעניש את מי שלא חידש?
רק הפועל בלב
קיבל.ה  190 לייקים

רדנקו כתב: 05 אוגוסט 2024, 10:29 נראה לי הגיוני שאם תהיה הצבעה היא תהיה רק אחרי שיעבור התאריך האחרון לשמירת מנויים.
אם זה קורה זה חתיכת בזיון.
סליחה אבל מאוד רבות של אוהדים מסורים מחכים לדעת איפה נשחק כדי להחליט אם לחדש או לא ולדחות את ההצבעה לאחרי מועד החידוש האחרון זה לשים להם זין בפנים. התנהגות בזויה. אם זה יהיה ככה באמת יקומו על זה אלפים ובצדק (כולל כאלה שקנו או שתומכים במעבר כמוני)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1639 לייקים

אוהד כורסא כתב: 05 אוגוסט 2024, 13:18
להעניש את מי שלא חידש?
כדי לדעת מה הביקוש למנויים. הרי המעבר האופציונאלי תלוי בביקוש למנויים, לא? הרי הטענה היא שיש ביקוש גדול שהדרייב אין לא יכול להכיל אותו.
אם יש 3000 חדשים שרוצים לרכוש אבל רק 1800 למשל חידשו, אז יש מקום לעוד קרוב ל-2000 בדרייב אין ואין אולי הצדקה למעבר.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2426 לייקים

יש לך כרגע 2,000 שחידשו ועוד 4,100 (לפחות בפעם האחרונה שפורסם לפני יותר משבוע) ברשימת המתנה.
שזה כבר 6,100 שלטעמי מצדיק מעבר.
מעבר לזה, להכריח את מי שלא רוצה לעבור (בתור אחד שכן רוצה) לשלם על מנוי ואז אם עוברים להתחיל לרדוף אחרי ביטולים והחזרים זה לא לעניין לטעמי.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2426 לייקים

רדנקו כתב: 05 אוגוסט 2024, 16:57
אוהד כורסא כתב: 05 אוגוסט 2024, 13:18
להעניש את מי שלא חידש?
כדי לדעת מה הביקוש למנויים. הרי המעבר האופציונאלי תלוי בביקוש למנויים, לא? הרי הטענה היא שיש ביקוש גדול שהדרייב אין לא יכול להכיל אותו.
אם יש 3000 חדשים שרוצים לרכוש אבל רק 1800 למשל חידשו, אז יש מקום לעוד קרוב ל-2000 בדרייב אין ואין אולי הצדקה למעבר.
אגב, כדי להבין את החשבון שלך, בדרייב אין יש מקום ל3,100 מנויים (עם מה שצריך להשאיר לקהל אורח ומוזמנים).
אם 1,800 חידשו (שבנתיים פורסם שחידשו 2,000), נשאר לך 1,300 למכור לחדשים (שבינתיים ירד ל1,100).
וכאמור, ברשימת המתנה יש כבר 4,100 ולא 3,000.
כלומר, גם אם לא יחדש יותר אף אחד אחרי היום, יש לך ברשימת המתנה 3,000 ששילמו כבר 150₪ שלא יוכלו לקנות מנוי אם נשארים בדרייב אין.
שוב למען הפרופורציה, המקסימום שאפשר למכור בדרייב אין זה 3,100, כלומר יש לך פוטנציאל להכפיל וזה נכון להיום כשיש עוד כאלה שלא חידשו.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  250 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 05 אוגוסט 2024, 16:46
אם זה קורה זה חתיכת בזיון.
סליחה אבל מאוד רבות של אוהדים מסורים מחכים לדעת איפה נשחק כדי להחליט אם לחדש או לא ולדחות את ההצבעה לאחרי מועד החידוש האחרון זה לשים להם זין בפנים. התנהגות בזויה. אם זה יהיה ככה באמת יקומו על זה אלפים ובצדק (כולל כאלה שקנו או שתומכים במעבר כמוני)
לא ברור, יקומו על מה בדיוק?
מיום תחילת החידוש (ומכירת הזכאויות) הבהירו שיכול להיות מעבר ליד אליהו.
כלומר, גם אני חידשתי מנוי לשער 1 בידיעה שמה לעשות, יש מצב ששילמתי על מנוי לשער 1 ואמצא את עצמי בנוקיה.
הכל מול העיניים שלך וצריך לקחת את זה בחשבון, להגיד ש״אלפים יקומו, חתיכת ביזיון״, קצת מוגזם.

זה שאין תאריך להצבעה, חבל ואולי היה נכון לפרסם מראש בשביל הסדר, אבל מצד שני יודעים שתיהיה אחת כזו וכנראה שזה מגיע ממקום של רוצים לדעת כמה זכאויות ירכשו כדי לדעת אם לבצע בכלל הצבעה. שכנראה שתקרה, ואמורה לקרות, כי כבר לפני מעל שבוע פרסמו שנמכרו 4,100 מתוך 4,400 זכאויות שיש סה״כ למכירה. לא יודע על כמה עומדים נכון להרגע.
וגם אם אני אוהב את זה לא ידעתי מראש את הכללים - אם אני מחדש יכול להיות שאמצע את עצמי באולם אחר.
אף אחד לא הבטיח לך שבמעמד החידוש תדע איפה נשחק בוודאות, אחרת למה פתחו את המכירה לפני הצבעה?
כל מי שחידש מנוי כרגע לא יודע בוודאות באיזה אולם יקבל מה ששילם עליו.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1456 לייקים

אם כמה שזה קצת עקום, מי שקנה מנוי ולא ירצה להגיע ליד נוקיהו אם וכאשר, יצליח למכור את המנוי שלו למישהו אחר. ככה שאף אחד לא ייצא מופסד.
אני בטוח שמי שיתעקש מול המועדון גם יקבל זיכוי וביטול המנוי.

קצת עקום אבל ממש לא סוף העולם.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2426 לייקים

ברור שיש פתרונות, אבל זה לא התנהלות שירותית מול קהל לקוחות של אלפים.
אם היינו עכשיו בליגה א׳ עם הפתקים שנועה סקלי מחלקת בכניסה להדר יוסף, עוד מילא, אבל במצב היום זה התנהלות חובבנית ולא מתאימה לשאיפות של המועדון.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Charlie כתב: 03 אוגוסט 2024, 23:11 הויכוח הזה יכול להימשך לנצח.
מה הכוונה ביכבד את התוצאות ?
אפשר לכבד ולא להגיע כי זה מרגיש לי לא נכון ?

אפשר לכבד את זה שביבי ראש ממשלה כבר 100 שנה כי הוא נבחר ועדיין לעבור לגור בקפריסין כי זה כואב בנשמה ?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2426 לייקים

ברור שאפשר.
אבל יש ״ארגון״ שהוציא הודעה שהוא ״לא יאפשר״ את זה , וזה לא לגיטימי.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 01:03 ברור שאפשר.
שוב , וכבר כתבתי את זה
ארגון אולטראס הפועל כתב שהוא לא יאפשר ואם יהיה צורך הוא יחרים את משחקי הבית .
אתה רגיש ל"לא יאפשר" ?
אתה , אני וכולם יודעים שאם יעברו ליד אליהו , מי שירצה להיכנס יכנס , מי שיעשה מנוי יעשה מנוי וכו' וכו' , הרי כל מי שאומר אחרת הוא שקרן , שונא ומסית .
אולטראס הפועל הם קודם כל ולפני הכל ( יודע שפה זה לא מובן מאליו ) אוהדי הפועל , רואים את עצמם חלק מקהילת אוהדי הפועל ורוצים בהצלחת הפועל .
הארגון כתב הכי קיצוני שהוא יכל כי זה באמת הכי קיצוני שיכול להיות עבור אנשים מסוימים - לשחק במגרש של מכבי .
אם יעברו , ומי שילך למשחקי הבית שיהיה לו טוב , יעודד ויאללה הפועל !!!
אני לא אבוא ליד אליהו , אתה כן ... נו ו ? מישהו יותר טוב ? שנינו אוהדי הפועל שרוצים בהצלחת הקבוצה .
ועדיין , מבחינתי לעשות כל מה שאפשר ולנצל כל כוח שיש לי ולמנוע את הבושה הזו במעבר ליד אליהו .
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2426 לייקים

אתה רציני?
לא ראית מימיך את האולטראס בגלל שהם החליטו חוסמים כניסה ליציעים ומאיימים באלימות על מי שיפר את ההנחיות שלהם?
שמע, אני מתחיל לחשוב שיש לך חתיכת ראייה/שמיעה סלקטיבית.
כיף לך, כי יש הרבה חרא מסביב שאתה פשוט לא שם לב/מודע אליו.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 02:45 אתה רציני?
לא ראית מימיך את האולטראס בגלל שהם החליטו חוסמים כניסה ליציעים ומאיימים באלימות על מי שיפר את ההנחיות שלהם?
שמע, אני מתחיל לחשוב שיש לך חתיכת ראייה/שמיעה סלקטיבית.
כיף לך, כי יש הרבה חרא מסביב שאתה פשוט לא שם לב/מודע אליו.
יש חרא כמו בכל קבוצה של 500 איש .
מבטיח לך אישית שאם מישהו מראשי האולטראס היה רואה שאוהד הפועל מאוים כי הוא רוצה להיכנס למגרש או לא לצאת כי יש מחאה נגד המשטרה לצורך העניין , זה לא היה קורה .
האולטראס מנסה לשכנע , משתמש בהשפעה שיש לו , בכוח שיש לו , כן הוא יכול להיות קיצוני ויכול לקלל אותך שאתה לא סולידרי כי אתה נכנס ליציע בזמן שאוהדים שלך חוטפים מכות בחוץ לדוגמא .
אבל וזה אבל גדול אולטראס הפועל הם אוהדי הפועל . כמוך וכמוני.
בפורום הזה יש אנשים שאני מתעב ומתבייש שהם אוהדי הפועל , אז ? הם עדיין אוהדי הפועל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2760 לייקים

איזה כיף!
להיכנס למשחק של הפועל עם הילדים שלך ועל הדרך לקבל קללות מ'אוהדי הפועל'.
וכל זה כי לא בא לך להשתתף בתצוגת הערסיות הקבועה במשחקים.
אתה מקשיב לעצמך בכלל? תקרא שוב מה שכתבת.

אני חושב שעוד לא הפנמת שארגון הטרור אולטראס הפועל לא אוהד הפועל. הוא אוהד את עצמו.
מקווה שתפנים מתישהו.
יחד, רק יחד! :heart:
Nati
קיבל.ה  1805 לייקים

Red roy כתב:
מילפורד כתב: 07 אוגוסט 2024, 01:03 ברור שאפשר.
שוב , וכבר כתבתי את זה
ארגון אולטראס הפועל כתב שהוא לא יאפשר ואם יהיה צורך הוא יחרים את משחקי הבית .
אתה רגיש ל"לא יאפשר" ?
אתה , אני וכולם יודעים שאם יעברו ליד אליהו , מי שירצה להיכנס יכנס , מי שיעשה מנוי יעשה מנוי וכו' וכו' , הרי כל מי שאומר אחרת הוא שקרן , שונא ומסית .
אולטראס הפועל הם קודם כל ולפני הכל ( יודע שפה זה לא מובן מאליו ) אוהדי הפועל , רואים את עצמם חלק מקהילת אוהדי הפועל ורוצים בהצלחת הפועל .
הארגון כתב הכי קיצוני שהוא יכל כי זה באמת הכי קיצוני שיכול להיות עבור אנשים מסוימים - לשחק במגרש של מכבי .
אם יעברו , ומי שילך למשחקי הבית שיהיה לו טוב , יעודד ויאללה הפועל !!!
אני לא אבוא ליד אליהו , אתה כן ... נו ו ? מישהו יותר טוב ? שנינו אוהדי הפועל שרוצים בהצלחת הקבוצה .
ועדיין , מבחינתי לעשות כל מה שאפשר ולנצל כל כוח שיש לי ולמנוע את הבושה הזו במעבר ליד אליהו .
מגרש של מכבי??
יד אליהו היה האצטדיון הביתי של הפועל לפני שהם נולדו.ומאמין שגם לפני ההורים של חלק מהם.
שליחת תגובה