להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

אהההמ, לא.
אני אוהד של הפועל תל אביב.
אם אתה מחפש קבוצת כדורסל עם שם אחר, שמשחקת ביורוליג ביד אליהו כבר יש אחת כזאת, תהנה.
אם זה הכיוון, בקטע הזה אני אהיה עם האולטראס.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רק הפועל כתב:לדעתי הפתרון הכי טוב (כמה שהזויי להגיד את זה ) זה פשוט לשנות את שם המועדון , ככה האולטראס ירדו מאיתנו ויקימו קבוצת אוהדים חדשה ולא יהרסו עם השטויות שלהם למנוע מעבר ליד ליד אליהו מצידי ששם המועדון יהיה הפועל מבטחים מה אכפת לי אי מעבר ליד אליהו פוגע בקבוצה ברמה המקצועית בצורה ניכרת בטח אם יש כוונה להרחיב את הדרייב אין , שיעופו מפה
מקווה בשבילך שאתה צוחק,או שאתה עייף כי לא ישנת כל הלילה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1583 לייקים

Red roy כתב:
מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 19:19 בכל מקרה, הטענה של האולטראס כאילו הם אלו שהקימו את הקבוצה מהחדש, איך נאמר, קצת מנותק מהמציאות.
את רדנקו ועוד אנשים פה אני מכיר יותר מ 20 שנה
גם הם יודעים בפנים עמוק , בלי להודות , שבלי האולטראס לא היתה קמה הפועל אוסישקין .
הם יודעים שבלי האולטראס בליגה ב היינו קבוצה מתה .

לא אומר שרק האולטראס ,
אבל בדברי הימים של הפועל סל , אולטראס הפועל הוא הגורם העיקרי לזה שהקמנו קבוצת כדורסל אחרי הרס אוסישקין .
אני יודע גם עמוק וגם לא עמוק שלאולטראס לא היה שום קשר להקמת הפועל אוסישקין.
אבל תמשיך להאמין אחרת.
והפועל היתה עולה לפחות עד לליגה הלאומית גם בלי קהל, כי היא היתה תמיד אפשר לעשות רמות מעל שאר הליגה. אבל אין ספק שהיה הרבה יותר כיף עם קהל מעודד.
אולי צריך להזכיר לך שכבר במשחק האימון הראשון שלנו אם אני לא טועה הם עמדו להתחיל מכות עם אוהדים של הקבוצה היריבה או אולי שחקנים. כבר לא זוכר בדיוק.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 02 אוגוסט 2024, 13:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

לא הבנתי את הדיון בין אם היה להם קשר או לא. נגיד שכן...
אם הייתי מורה נהדר לתלמידים שלי אבל ב-5 שנים האחרונות אני רק יורד עליהם ונכנס בהם בלי הפסקה רק כי בא לי, מן הסתם אזכר כמורה גרוע ביותר. זה בכלל לא ישנה מה הייתי קודם לכן.

עזרתם להקים? נהדר
מאז החרבתם בערך כל דבר שקשור לשם הפועל, את השם הפועל, ומעולם לא טרחתם להתנצל.

פנו את מקומכם. שונאים אתכם מכל הלב. תודה.
יחד, רק יחד! :heart:
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

מילפורד כתב: 02 אוגוסט 2024, 11:37 אהההמ, לא.
אם אתה מחפש קבוצת כדורסל עם שם אחר, שמשחקת ביורוליג ביד אליהו כבר יש אחת כזאת, תהנה.
לא הבנתי מה הבעיה
מכבי עברו לבלומפילד ויש שערים שממש מזןהים איתם. ברוממה שיחקו שתי הקבוצות של חיפה.
מה הבעיה לעבור ליד אליהו ולהרחיב מעגל מנויים?
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

תא מרבוטא כתב: 03 אוגוסט 2024, 13:24
לא הבנתי מה הבעיה
מכבי עברו לבלומפילד ויש שערים שממש מזןהים איתם. ברוממה שיחקו שתי הקבוצות של חיפה.
אין בעיה. אם האולטראס היו "מחליטים" את זה אז הכל היה טוב פתאום.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

תא מרבוטא כתב: 03 אוגוסט 2024, 13:24
לא הבנתי מה הבעיה
נראה לי פיספסת את הקטע שהתגובה הזאת היתה על ההצעה לשנות את שם הקבוצה כדי שהאולטראס ילכו להקים לעצמם קבוצה בליגה ב׳.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אלוהים ישמור, כמה בן גבירים נדבקו אלינו
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

KingAlpaca כתב:אלוהים ישמור, כמה בן גבירים נדבקו אלינו
אתה מדבר על הבן גבירים שקובעים במי מותר לתמוך, איזה דגל מותר להרים, מתנערים מדמוקרטיה ורצון הקהל, פוגעים בהפועל מתוך התרסה, מחליטים באלימות למי מותר להכנס ומתי לאולמות? אחי הם נדבקו אלינו כבר מזמן

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אתה יודע טוב מאוד שגם את אלה אני לא סובל.
(אגב, הרבה פעמים אחד הם)
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

KingAlpaca כתב:אתה יודע טוב מאוד שגם את אלה אני לא סובל.
(אגב, הרבה פעמים אחד הם)
יודע יודע, (נכון)

Asafasraf
קיבל.ה  1395 לייקים

תא מרבוטא כתב:
לא הבנתי מה הבעיה
הבעיה היא שלא שאלו אותם, ולתפיסתם, רק הם הפועל האמיתית.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

Red roy כתב: 01 אוגוסט 2024, 00:16
מילפורד כתב: 27 יולי 2024, 19:19 בכל מקרה, הטענה של האולטראס כאילו הם אלו שהקימו את הקבוצה מהחדש, איך נאמר, קצת מנותק מהמציאות.
את רדנקו ועוד אנשים פה אני מכיר יותר מ 20 שנה
גם הם יודעים בפנים עמוק , בלי להודות , שבלי האולטראס לא היתה קמה הפועל אוסישקין .
הם יודעים שבלי האולטראס בליגה ב היינו קבוצה מתה .

לא אומר שרק האולטראס ,
אבל בדברי הימים של הפועל סל , אולטראס הפועל הוא הגורם העיקרי לזה שהקמנו קבוצת כדורסל אחרי הרס אוסישקין .
גורם משמעותי, מאוד, ואני מסכים שבלעדיהם זה לא היה קם.
אבל לא הגורם המרכזי. יחד איתם היו רבים שלא מהאולטראס, אנשים שגם הם היו משמעותיים ומאוד, ושבלעדיהם זה לא היה קם, אנשים שעכשיו תומכים במעבר.

וכך או כך, זה לא מקנה להם זכויות יתר מאוהדים אחרים. הוקרת תודה, כן, אבל לא זכויות יתר.
חלק מהעניין של העמותה זה שכל אוהד שווה לאוהד אחר. לאף אחד אין אפשרות לקנות או לקבל מספר קולות, מספר הצבעות, וכל מי שמצטרף לעמותה שווה לכל האחרים.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

כפי שנכתב פה, כל הדיון בין אם בלעדיהם היה קם או לא, לא רלוונטי. מאז הם עשו אך ורק צרות. הפועל הקבוצה השנואה במדינה אך ורק בלעדיהם.
לא, אני לא מחפש שאחרים יאהבו את הפועל, אבל כן רואה מה קורה במרחב (מתי ראיתם לאחרונה ילד בשכונה שלכם שלא שונא הפועל?)

אז אם שאלתם את עצמיכם למה כמעט כל כותרת על הפועל(מעבר לקטע המקצועי) היא במובן שלילי, זה כנראה לא בגלל הבן שלכם שיושב לידכם או בגלל הסבא שבא איתכם.
אתם ידעים בגלל מי.
תא מרבוטא
קיבל.ה  573 לייקים

Asafasraf כתב: 03 אוגוסט 2024, 18:19
תא מרבוטא כתב:
לא הבנתי מה הבעיה
הבעיה היא שלא שאלו אותם, ולתפיסתם, רק הם הפועל האמיתית.

:facepalm:
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

7even כתב: 04 אוגוסט 2024, 09:34 כפי שנכתב פה, כל הדיון בין אם בלעדיהם היה קם או לא, לא רלוונטי. מאז הם עשו אך ורק צרות. הפועל הקבוצה השנואה במדינה אך ורק בלעדיהם.
לא, אני לא מחפש שאחרים יאהבו את הפועל, אבל כן רואה מה קורה במרחב (מתי ראיתם לאחרונה ילד בשכונה שלכם שלא שונא הפועל?)

אז אם שאלתם את עצמיכם למה כמעט כל כותרת על הפועל(מעבר לקטע המקצועי) היא במובן שלילי, זה כנראה לא בגלל הבן שלכם שיושב לידכם או בגלל הסבא שבא איתכם.
אתם ידעים בגלל מי.
הפועל הקבוצה השנואה במדינה בגלל ארגון האוהדים? :devil-shock: :whome:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

עידן סרור כתב: 04 אוגוסט 2024, 14:00
7even כתב: 04 אוגוסט 2024, 09:34 כפי שנכתב פה, כל הדיון בין אם בלעדיהם היה קם או לא, לא רלוונטי. מאז הם עשו אך ורק צרות. הפועל הקבוצה השנואה במדינה אך ורק בלעדיהם.

אתם ידעים בגלל מי.
יש ספק?

רק לציין שזה ארגון טרור, לא ארגון אוהדים.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

לה פמיליה עדיין יותר גרועים, זה לא הופך את בית״ר לקבוצה השנואה בארץ.
רוב מי ששונא את הפועל, זה לא בגלל האולטראס, אולי זה עוזר אבל זה לא השורש.
מה שכן, לפני 20-25 שנה הקהל של הפועל היה נחשב ל״קהל מספר אחד בארץ״ לא היתה בכלל תחרות.
האולטראס יכולים לקחת קרדיט מכובד על זה שהיום אנחנו רחוקים מהמעמד הזה.
בני12
קיבל.ה  1609 לייקים

אנחנו לא הכי שנואים בגלל האולטראס אבל הכי קל לתת נגדנו עונשים או להתעמר בקהל בזכות האולטראס
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1710 לייקים
יצירת קשר:

הפועל היתה הקבוצה השנואה במדינה הרבה לפני שהאולטראס נולדו בכלל, מסיבות פוליטיות. עלי מוהר כתב כבר ב1975
ואם יפקפק המפקפק בטיב הקשר בין הקבוצה כשהיא לעצמה לבין פועלי תל-אביב, יתכבד ויסור אל האיצטדיון, וישמע כיצד שם, במגרש הביתי (!) מקדמות את הקבוצה צעקות בוז וקריאות הלאה האדומים, הלאה בית ברנר, (ברנר!) הלאה ההסתדרות. כך בפירוש. קהל חובבי הספורט לא בור ולא בער הוא, ולנגד עיניו קיימת וחקוקה זהותה הפועלית של הקבוצה, ורק נשאלת השאלה כיצד הצמיחה העיר העברית הראשונה, ויש אומרים הלבנה, קהל שונאים נורא שכזה."
קשה לאמר אם זה היה נשאר ככה גם אלמלא האלימות שנלווית לקהל שלנו ב20 השנה האחרונות. אבל אין ספק שזה עוזר לשמר את זה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

7even כתב: 04 אוגוסט 2024, 14:24

אתם ידעים בגלל מי.
יש ספק?

אני חוזה שתהנה מאוד מקמפיין הבחירות הבא של בן גביר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

עידן סרור כתב: 04 אוגוסט 2024, 15:14
7even כתב: 04 אוגוסט 2024, 14:24

יש ספק?

אני חוזה שתהנה מאוד מקמפיין הבחירות הבא של בן גביר.
כרגיל, כשאין מה להגיד, בורחים למחוזות לא קשורים.
תודה שאתה מוכיח למה אני צודק. :heart:

אל תשכחו לקלל את צה"ל, השוטרים, היס"מ, אהובה תומר, וכל מי ששומר עלינו, כמו שאתם יודעים הכי טוב לעשות.
אפשר גם דגל פלסטין ביציע ושירי הלל לסינוואר ומוחמד דף. את החלק השני אתם כבר ממילא עושים.

עאלק לא ארגון טרור... :rofl: :rofl:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

למען הדיוק ההיסטורי, מי שמקלל את צה״ל יותר מכולם השבוע זה תומכיו של בן גביר.
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

מילפורד כתב: 04 אוגוסט 2024, 15:58 למען הדיוק ההיסטורי, מי שמקלל את צה״ל יותר מכולם השבוע זה תומכיו של בן גביר.
עזוב הוא לא שווה יחס תן לו שיגיד מה שבא לו
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

למה אתה מדבר אלי כחבר ארגון?
והאם אתה טוען שאני שר שירי הלל לדף וסינואר?

בן גביר כבר השתלט על המשטרה הכי אלימה שידע הספורט, בקרוב הוא יחוקק גם שאסור לקלל שוטרים במגרשים/לקלל את בירת ישראל ואז ארגון הטרור שאתה כל כך מתעב יכנס לכלא.
למה מחוזות לא קשורים?
משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

עידן סרור כתב: 04 אוגוסט 2024, 16:22 למה אתה מדבר אלי כחבר ארגון?

בן גביר כבר השתלט על המשטרה הכי אלימה שידע הספורט, בקרוב הוא יחוקק גם שאסור לקלל שוטרים במגרשים/לקלל את בירת ישראל ואז ארגון הטרור שאתה כל כך מתעב יכנס לכלא.
למה מחוזות לא קשורים?
שחרר אותו הוא לא שווה יחס
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

ובתור אחד שלא שמע אף שיר כזה עד היום, לפחות הלחן על דף הוא על "הוא לא נביא?"
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

למה מחוזות לא קשורים?
סתם בשביל הפרופורציות ( לא שאתה מראה שפרופורציות מעניינות אותך ) יש חוק שאסור לקלל שוטרים זה נקרא העלבת עובד ציבור
פעם אם היית מקלל שוטר קנס היה הבעיה האחרונה שלך, היום כמובן עולם אחר. אתה שש ושמח שאפשר לקלל שוטרים חופשי למרות החוק אני לא בטוח שאתה שש ושמח מהתוצאה של זה ומההתבהמות הכללית.
זה לא רק שוטרים, חברי כנסת ושרים שמותר לקלל להתריס ולפגוע בהם. זה גם מורים, מכבי אש, מורים, צוות רפואי, שופטים, בקיצור כולם כולל כולם.
לתפיסתך (לדוגמא) השוטרים הרוויחו את זה, אבל ההתבהמות הזאת היא אף פעם לא חד צדדית היא תמיד גורפת וכולם נפגעים ממנה.
בסופו של דבר אתה אני אנחנו כולנו נפגעים מזה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

ההוא מפעם כתב: 04 אוגוסט 2024, 16:38

למה מחוזות לא קשורים?
סתם בשביל הפרופורציות ( לא שאתה מראה שפרופורציות מעניינות אותך ) יש חוק שאסור לקלל שוטרים זה נקרא העלבת עובד ציבור
פעם אם היית מקלל שוטר קנס היה הבעיה האחרונה שלך, היום כמובן עולם אחר. אתה שש ושמח שאפשר לקלל שוטרים חופשי למרות החוק אני לא בטוח שאתה שש ושמח מהתוצאה של זה ומההתבהמות הכללית.
זה לא רק שוטרים, חברי כנסת ושרים שמותר לקלל להתריס ולפגוע בהם. זה גם מורים, מכבי אש, מורים, צוות רפואי, שופטים, בקיצור כולם כולל כולם.
לתפיסתך (לדוגמא) השוטרים הרוויחו את זה, אבל ההתבהמות הזאת היא אף פעם לא חד צדדית היא תמיד גורפת וכולם נפגעים ממנה.
טעיתי בניסוח הדוגמה שלי.
הכוונה היא על המשטרה כגוף.
"המשטרה יא בני ז..." וכו
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 02 אוגוסט 2024, 10:18
IsraelM כתב: 01 אוגוסט 2024, 16:18
7even כתב: 01 אוגוסט 2024, 08:31 לא הבנתי, יש ספק שאולטראס הפועל זה ארגון טרור ?
אפילו לא צריך לדבר על המעשים שהביאו לנו כ"כ הרבה עונשים אלא רק להביט ליציע ולהקשיב להם.

הם מקדשים:
  • צ'ה גוואה - טרוריסט רוצח המונים
  • אנטיפה - ארגון אנטישמי שתומך ברצח יהודים והוכרז כארגון טרור בארה"ב
  • שירי הלל לשואה - לא צריך להסביר
  • שירי נאצה מכל הסוגים - לא צריך להסביר
  • ביזוי כל טקס זיכרון אפשרי בערך
  • חדש מהניילונים במחנה האימון: שירי הלל לסינוואר ומוחמד דף
אח"כ אנשים פה מעיזים לקרוא לקהל אחר גזעני. תטפלו קודם באוהדים שלנו לפני שבאים בטנות למישהו אחר.

וזה עוד לפני האליומות הפיסית, לינצ'ים, האבוקות, המצתים, הכדורים, המים לפרקט, המכות עם שוטרים בכל משחק שני, וכו'. כל מה שעוזר לקבוצה השניה ולעוד ועוד עונשים.

אולטראס הפועל = ארגון טרור
״ילדי השטן ״ פריקים מסריחים ומתועבים
הביאו אותנו להיות הקבוצה השנואה בארץ .
בובה של הבן של אובראוב ../
זה נכון שכל מיני שמאלנים קיצונים התחילו להידבק חזק להפועל בשנות ה90 אבל הם תמיד היו מיעוט שבמיעוט (לפחות 3 מהם כותבים פה קבוע ואני על מתכוון להתיחס אליהם ) ,
הסלידה מדגל ישראל .
המסע האירופי ב2001 יכל לחבר ככ הרבה אנשים להפועל ויצר עוד יותר אנטגוניזם .
לטובת הצעירים
לפני כ15 שנה כל מיני אולטאסרסים ושמאלנים קיצונים היו מהללים את חנין זועבי החכית הערביה המטונפת מהמרמה .
היא הייתה אישה ״מרגשת ״ , ככה בסינאוור אין שום חידוש
איזה שמאל קיצוני תגיד לי?
איזה מנותק

אוהבים לעשות דווקא ולשיר את מה שהכי אסור אבל לנסות להדביק לזה אידאולוגיה זה מגוחך בחייאת... יש אולי כמה בודדים שבאמת שמאל 'קיצוני' אבל בטוח לא רוב (וחבל שכך..)

ובטוח אף אחד שמעריץ את סינוואר :bang:
מבית היוצר של אני מצדיע להיטלר מעריץ את יגאל עמיר
דהודעת שאת שמאל קיצוני שזה בערך אנטי מדינה אז קצת קשה להגיב בכלל לעוכר ישראל (או חלקית )כמוך .
אם לא היו אוהדים מהשמאל הקיצוני זה לא היה עובר בשום מקום שירים הללו, היו במשחקים אירופים מאות דגלי ישראל בכל משחק , לא היו שירים כאלה מזוויעים .
הורי ודודי אומרים שהיה פסיפס רחב של אוהדי הפועל והשמאל אף פעם לא היה דבר בולט בו יותר מבעלים ושאר ירקות .
חבל שאנשים כמו יאקי שבכפה אחת מורידים אותך ואת החברים העוכרים ישראל שלך לאדמה שער 5 היה נראה אחרת . הם לפחות היו ערסים עם לב כמו מאור הראל
אבל היום כבר 20 שנה פלוס אלו סתם אנרכיסטים .
כבר בעבר אמרתי שהשעטנז בין צפונבונים לערסים מיפו ובת ים בשער 5 זה שילוב רע וקראו לי גזען .

אנשים ניטרליים ואוהדי קבוצות שאינן מכבי וביתר שונאים את הפועל בגלל שהיא מייצגת שמאל קיצוני בגלל חלק מאוהדיה שעושים מעשים גועלים .
חיים רמון אריק איינשטיין משה סיני שייע אמסלם אינם שמאל קיצוני והם אגדות ואין שום סיבה לשנוא אותם ,השנאה מגיעה בגלל תומכי חנין זועבי כמוך .
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

עידן סרור כתב: 04 אוגוסט 2024, 16:52
ההוא מפעם כתב: 04 אוגוסט 2024, 16:38

למה מחוזות לא קשורים?
טעיתי בניסוח הדוגמה שלי.
הכוונה היא על המשטרה כגוף.
"המשטרה יא בני ז..." וכו
סבבה מקבל, אבל גם בשאר הדברים לא באמת כדאי להיסחף שמירה על פרופורציות תיתן לדברים שלך גם תוקף וגם הגיון
( לא שאני תמיד מצליח לשמור על הכלל הזה בעצמי, נהפוך הוא )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
Asafasraf
קיבל.ה  1395 לייקים

עידן סרור כתב:למה אתה מדבר אלי כחבר ארגון?

למה מחוזות לא קשורים?
מה העמדה שלך לגביי שירי שואה? לגביי הקטטות עם קהלים אחרים? אתה נגד פירוטכניקה? מה אתה אומר על הנקודות שהורידו לנו בכדורגל בגלל האוהדים?
היית בדרבי בסיבוב הראשון בכדורגל שכמה ילדי כאפות איימו ורבו עם אוהדים שנכנסו למגרש?
בן גביר בקטע הזה מעניין את התחת.
לא זוכר שהוא היה שר המשטרה כשהזבלים אצלנו קיללו את אהובה תומר ז״ל.
גם השורה ״ורק מבקשים שואה למשטרה״ הגיעו הרבה לפני.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

למה מחוזות לא קשורים?
אה כי המכות של האולטראס עם המשטרה התחילו בימי בן גביר? וואלה?
אני לא מצביע לבן גביר, אבל רק נזכיר איזה מכות חטפנו בחיפה עם בר לב כשר לביטחון פנים?
מה עם האלות לפנים בימי מג'אדלה כשר הספורט? כבר שכחנו שעצרו את הספורט פה עקב אלימות גואה הרבה לפני בן גביר?
עכשיו יש מטרה קלה שלא מסתדרת עם האג'נדה אז כל הבעיות הן במשטרה?

לידע אם אתה חבר בו. אבל בלי קשר בכלל אולטראס הפועל עונה להגדרה ארגון טרור. זה ארגון שמעריץ כל מה שקשור לאנרכיה ולובש חולצות של ארגונים ושליטים תומכי טרור ורצחניים.

מה זה אם לא ארגון טרור? אם הבן שלי ילבש חולצה של צ'ה גווארה או ארגון טרור כמו אנטיפה אני אסביר לו יפה מאד מי הם האנשים האלה.
אם הוא ישיר שואה למשטרה הוא גם יקבל עונש. אבל זה בסדר, הוא לא. לעולם לא.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

משמאל לעץ כתב: 04 אוגוסט 2024, 16:25

למה מחוזות לא קשורים?
שחרר אותו הוא לא שווה יחס
האמת קשה, אני יודע.
קצת מפריע שהיא מתנגשת עם הנראטיב, אני יודע גם את זה.

תתמודד. עובדות זו לא מילה גסה.
dino
קיבל.ה  2442 לייקים

מילפורד כתב: 04 אוגוסט 2024, 15:58 למען הדיוק ההיסטורי, מי שמקלל את צה״ל יותר מכולם השבוע זה תומכיו של בן גביר.
זה בדיוק העניין שהם מפספסים
וזה העניין עם הפועל וגם עם השמאל או יותר נכון, מי שלא בקואליציית המחנה הלאומי חוץ מהחרדים.
אנחנו הפועל וגם השמאל(וגם אנשי מרכז או ימניים שמתבטאים נגד העדר) מתחילים ממינוס 10. מבחינתם זה כמו אדם שכבר עם רישום פלילי ומבקר שוב בבית משפט. המינוס הזה נקבע פוליטית ולא קשור לכל המעשים שהם מתארים שאוהדים(או קפלניסטים לצורך העניין) פורעים, שרים שירים קשים, או וואטבר. יש את אותו דבר בדיוק, בקהלים בקבוצות אחרות, רק שם, הם לא מתחילים במינוס 10, הם לא הברווזון המכוער, המשהו שונה מהקיבעון ומהשמרנות העדרית. מאות ערסים ומשיחיסטים פרצו לבסיס והלכו מכות עם חיילים, מתנחלים בשטחים על בסיס קבוע רבים עם חיילים, אבל עדיין, העדר המקובע והשמרן מחשבתית יגיד שהשמאל, הפועל או הקפלניסטים לא מכבדים את אנשי הביטחון. שונאים סמלי שלטון ועוכרי ישראל.
קפלן יחסמו כביש=אנרכיסטים
הימין יפרוץ לבסיס=כי הם אוהבי ישרואל

אז בואו אני אומר לכם משהו, אוהבי ישרואל זה כבר עניין של פרשנות

אפשר למצוא את אותם חארות בכל קהל, ההבדל הוא שאנחנו בזרקורים, והעדר לא. עוד הבדל זה שרוב הסיכויים שאבא ובנו של קבוצה יריבה יוכלו לשבת בניחותה בשער 7-8-2 ו13 יחד עם אוהדי הפועל ואני בספק מאוד מאוד, אם אבא ובנו, אוהדי קבוצה יריבה,בעיקר אוהדי הפועל, יוכלו לשבת בשקט בכל היציעים באשר הם של מכמבי, או ביטר, מבלי שיתנו להם מכות רצח. הבדל קטן ושולי ולא חשוב כל עוד זה לא שיר.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 05 אוגוסט 2024, 10:26, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1583 לייקים

dino כתב: 05 אוגוסט 2024, 10:00
זה בדיוק העניין שהם מפספסים
וזה העניין עם הפועל וגם עם השמאל או יותר נכון, מי שלא בקואליציית המחנה הלאומי חוץ מהחרדים.
אנחנו הפועל וגם השמאל(וגם אנשי מרכז או ימניים שמתבטאים נגד העדר) מתחילים ממינוס 10. מבחינתם זה כמו אדם שכבר עם רישום פלילי ומבקר שוב בבית משפט. המינוס הזה נקבע פוליטית ולא קשור לכל המעשים שהם מתארים שאוהדים(או קפלניסטים לצורך העניין) פורעים, שרים שירים קשים, או וואטבר. יש את אותו דבר בדיוק, בקהלים בקבוצות אחרות, רק שם, הם לא מתחילים במינוס 10, הם לא הברווזון המכוער, המשהו שונה מהקיבעון ומהשמרנות העדרית. מאות ערסים ומשיחיסטים פרצו לבסיס והלכו מכות עם חיילים, מתנחלים בשטחים על בסיס קבוע רבים עם חיילים, אבל עדיין, העדר המקובע והשמרן מחשבתית יגיד שהשמאל, הפועל או הקפלניסטים לא מכבדים את אנשי הביטחון. שונאים סמלי שלטון ועוכרי ישראל.
קפלן יחסמו כביש=אנרכיסטים
הימין יפרוץ לבסיס=כי הם אוהבי ישרואל

אפשר למצוא את אותם חארות בכל קהל, ההבדל הוא שאנחנו בזרקורים, והעדר לא. עוד הבדל זה שרוב הסיכויים שאבא ובנו של קבוצה יריבה יוכלו לשבת בניחותה בשער 7-8-2 ו13 יחד עם אוהדי הפועל ואני בספק מאוד מאוד, אם אבא ובנו, אוהדי קבוצה יריבה,בעיקר אוהדי הפועל, יוכלו לשבת בשקט בכל היציעים באשר הם של מכמבי, או ביטר, מבלי שיתנו להם מכות רצח. הבדל קטן ושולי ולא חשוב כל עוד זה לא שיר.
תסתכל כמה הודעות למעלה. יש לך כאלה גם בקרב אוהדי הפועל.
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

אחת מהסיבות שאנחנו באור הזרקורים היא שאוהדי הפועל קוראים לאולטראס ארגון טרור ומשחקים את המשחק של התקשורת .
הפועל והאוהדים שלה לא שמאלנים ,
מבטיח שבבלומפילד יש רוב לליכוד ולא למרצ
הפועל נתפסה כאליטה למרות שהבסיס שלנו הוא יפו ובת ים .
הפועל נתפסה כקבוצת השלטון ובצדק , ותודה לאל שזה לא ככה יותר .
הפועל ב 15 שנה האחרונות יותר או פחות תלוי בענף , היא רק הקהל שלה , אין מועדון תחרותי , אין שאיפות ויש רק אכזבות .
אולטראס הפועל וכן אולטראס הפועל הוא אחד הגורמים המרכזיים שהמועדון הזה בחיים ולא הפך להיות הפועל רמת גן .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 06 אוגוסט 2024, 22:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
Red roy
קיבל.ה  188 לייקים

Asafasraf כתב: 01 אוגוסט 2024, 07:28
Red roy כתב:
Asafasraf כתב: 01 אוגוסט 2024, 00:35
אתה והם ערימה של סמרטוטי רצפה, אנרכיסטיים שגורמים נזקים עצומים למועדון הזה- גם במגרש (הורדת נקודות בכדורגל שבסופו של דבר היו ההפרש בין הישארות לבין ליגת העל) וגם מחוצה לו (ביזוי שוטרים שנהרגו ב-7.10, שירי שואה ומה לא).
לכו תקנו דגל של צ׳ה גווארה ותדחפו אותו לחריץ. לה פמיליה באדום.
אתה תומך של ארגון טרור ואני מאחל ומייחל לרגע שהוא פשוט יפורק, כי לרוב הקהל השפוי כבר נשבר ממכם.

"אנרכיסטים" , "ארגון טרור" ...
זה גדול :rofl:
"רוב הקהל השפוי" ...
אתה כאילו שפוי ? אתה בוט טמבל שאין לו מושג מכלום.
ולדבר איתך זה כמו לדבר עם אויבי הפועל הגדולים ביותר , אז אני חוסך את זה מעצמי .
קח כדור לך לישון , ואת האגרסיות שרואים שיש לך ( אישית אוהב את זה ), תשמור למכבי ובית"ר
הגעת לכאן לפני 10 דקות ואני הבוט...
״רוב הקהל השפוי״ הוא זה שלא קובע עם קהלים אחרים קרבות רחוב, לא מבזה טקסי זכרון, לא מקלל את אהובה תומר ז״ל אחרי אסון הכרמל והרשימה עוד ארוכה.
אני לא עליתי לקבוצה שאני אוהד שקל, למרות שאני נמצא ב-95% מהמשחקים, מעודד ושר בדיוק כמו שאוהד ספורט צריך להיות.
להנחיל לילדים שלי נרמול התנהגות כמו של האולטראס? השם ישמור ויציל. וכן, הם מתנהגים כמו ארגון טרור.

מי שביתזה את הטקס בבאר שבע אדיוט
והוא הבין שהוא אדיוט
בגלל זה זה קרה בדיוק פעם אחת על ידי 10 איש גג וזהו .
וזה שאתה חושב שכל קללה או זריקת מצית היא מכוונת אולטראס, אתה פשוט טועה ולא מכיר .
תתחיל לילדים שלך מה שאתה מרגיש , אני האחרון שאגיד נכון או לא .
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

העמודים האחרונים פה גרמו לי להיות משוכנע ב100% שצריך להכניס אופציית דייסלייק כפיצ’ר פה
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

Red roy כתב: 06 אוגוסט 2024, 21:57 אולטראס הפועל וכן אולטראס הפועל הוא אחד הגורמים המרכזיים שהמועדון הזה בחיים ולא הפך להיות הפועל רמת גן .
אומר לך את זה שוב, ואמשיך עד שייקלט.
הפועל תל אביב היתה לפני שהיה אולטראס ותהיה גם אחרי שלא יהיה אולטראס.
אולטראס (כשהם מרוכזים בלעודד שזה יעודם) זה אחלה וכיף, זה לא העיקר, זה לא המרכז, זה מעולם לא היה ולעולם לא יהיה.
שליחת תגובה