אדמונד ספרא
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
לא יודע כמה הוא מתכנן להשקיע פה אבל מניסיון העבר בכדורגל הישראלי הבעלים שבאו להשקיע סכומים גדולים לא נמרחו חודשים על גבי חודשים בתהליך רכישת הקבוצה (גיידמאק,גולדהאר,אלונה) .
יהיה מפתיע מאוד אם בסוף ירכוש אותנו ויהיה מדובר במישהו ש"היה שווה לחכות לו"
יהיה מפתיע מאוד אם בסוף ירכוש אותנו ויהיה מדובר במישהו ש"היה שווה לחכות לו"
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 472 לייקים
הכל מסובך אבל ככה זה שקונים אותך קבוצת רוכשים מקבוצת נוכלים, צריך להתפלל שיבוא בעלים יחיד לטוב ולרע,
- Carajo
- קיבל.ה 338 לייקים
זה לא בדיוק נכון.
ממעבר על כתבות ישנות (גם הבאתי קישורים באשכול הזה לפני איזה חודש/חודשיים) המו״מ של גולדהאר לכניסה למכבי (קיבל בחינם) התנהל בערך 4 חודשים ושל ברקת לב״ש לא היה מצוין זמן מדויק אבל היה כתוב שהיה מו״מ ״ארוך ומתיש״.
אין ספק שגודל ההון שלו וגודל ההשקעה שהוא מתכנן פה הם לא ידועים וקצת מפוקפקים, אבל מו״מ ארוך זו לא בהכרח האינדיקציה לזה.
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
יש פה כאלה שחושבים שלקנות קבוצת כדורגל( ועוד אחת עם הרבה בעיות) זה כמו לקנות כרטיס למשחק.Carajo כתב:זה לא בדיוק נכון.
ממעבר על כתבות ישנות (גם הבאתי קישורים באשכול הזה לפני איזה חודש/חודשיים) המו״מ של גולדהאר לכניסה למכבי (קיבל בחינם) התנהל בערך 4 חודשים ושל ברקת לב״ש לא היה מצוין זמן מדויק אבל היה כתוב שהיה מו״מ ״ארוך ומתיש״.
אין ספק שגודל ההון שלו וגודל ההשקעה שהוא מתכנן פה הם לא ידועים וקצת מפוקפקים, אבל מו״מ ארוך זו לא בהכרח האינדיקציה לזה.
-
- קיבל.ה 407 לייקים
כל עוד רק פה חושבים שזה כמו לקנות כרטיס למשחק, לא נורא. הבעיה מתחילה כאשר מי שרוצה לקנות את המועדון חושב שזה כמו לקנות כרטיס למשחק.Nati כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 20:57יש פה כאלה שחושבים שלקנות קבוצת כדורגל( ועוד אחת עם הרבה בעיות) זה כמו לקנות כרטיס למשחק.Carajo כתב:זה לא בדיוק נכון.
פעם, בימים היפים של ה-ICQ והמסנג'ר של מיקרוסופט, היו לי חברים אמריקאים מטקסס וניו-יורק. מדי פעם, כשהייתי שואל אותם - WASSUP? הם היו עונים לי - SSDD.
ר"ת - SAME SHIT, DIFFERENT DAY. לגמרי המצב שלנו בחודשים האחרונים ולדעתי לגמרי המצב שלנו בשנים הקרובות, אלא אם באמת נלך לפירוק בסוף ואז זה יהיה LOTS OF SHIT, BRAND NEW DAY, אולי ...
ר"ת - SAME SHIT, DIFFERENT DAY. לגמרי המצב שלנו בחודשים האחרונים ולדעתי לגמרי המצב שלנו בשנים הקרובות, אלא אם באמת נלך לפירוק בסוף ואז זה יהיה LOTS OF SHIT, BRAND NEW DAY, אולי ...
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
מי שמייעץ לו,ייעץ לו לא להיות כבירי החדשהלוטוס הלבן כתב:כל עוד רק פה חושבים שזה כמו לקנות כרטיס למשחק, לא נורא. הבעיה מתחילה כאשר מי שרוצה לקנות את המועדון חושב שזה כמו לקנות כרטיס למשחק.Nati כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 20:57יש פה כאלה שחושבים שלקנות קבוצת כדורגל( ועוד אחת עם הרבה בעיות) זה כמו לקנות כרטיס למשחק.Carajo כתב: זה לא בדיוק נכון.
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
אפילו לא קראתי את הטקסט. ראיתי שזה פורסם עכשיו והעתקתי הנה.גם הפלונטר שנוצר בסוף השבוע בנוגע לעסקת ספרא בדרך לפתרון. הפלונטר נוצר למעשה בעקבות הנחתו של ספרא, שעוגנה גם בהסכם ההבנות בינו לבין מינצברג, שהוא יוכל לעשות שימוש בכספי הנאמנות שמינצברג ותושב יפקידו כעירבון לחובות המועדון עד אשר יסתיים הליך הבוררות.
במצב כזה, מאיר תושב דרש להעמיד בטוחות אחרות לכסף שלו, כדי שאם בסופו של דבר יתברר שהחובות הם על מינצברג, לא יצא מצב שאי אפשר לגבות את הכסף. אתמול התנהלו שיחות בין הצדדים כשגם שינו זוארץ יור ההתאחדות מעורב מאוד ומנסה לעזור לפתור כל סוגיה שצצה ומאיימת להפיל את העסקה.
כעת מסתמן שנמצא פתרון במסגרתו מינצברג יתן ערבות בנקאית שתהווה בטוחה לכסף במידה וספרא יעשה בו שימוש. הצדדים יצטרכו לחתום על הסכם נוסף, כשהפעם גם ספרא יהיה צד בהסכם, ולא רק מינצברג בתושב. ההסכם החדש לא יבטל את הסכם היציאה לבוררות שנחתם בין תושב למינצברג, אלא יעשה בו תיקון מסויים.
על פי הערכות חתימה על ההסכם הנוסף תקח כשבוע, מה שיעכב שוב את כניסתו הרישמית של ספרא למועדון שכרגע מתקשה להתחזק בצורה משמעותית לקראת עונה בלאומית.
כל האייטמים האלה נשמעים זהים כבר חודשיים לפחות.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
לגבי גולדהר כתבו סתם שטויותCarajo כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 20:52זה לא בדיוק נכון.
לקח שם זמן לשכנע אותו שכדורגל זה מעניין ולקח לו אישית זמן להבין מה זה כדורגל ואם זה מעניין אותו
מאז הוא רצה את הקבוצה לקח להם כלום זמן לסגור, מצד שני זה לא אותו קנה מידה והדרישה של הקנדי שמכר לו הייתה רק שהוא ישקיע וידאג לקבוצה
כמובן שמדובר על שני טייקונים לא הסדר הגדול שאנחנו מדברים עליו
אבל אם נשווה למשל לאברמוב, הוא וחוגג ניהלו מכירה מאוד לא פשוטה של בית"ר עם אינסוף חובות עיקולים בעיות בבקרה וכד'.
זה הרבה יותר רלוונטי לצערי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1178 לייקים
ההוא שאמרו לו כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 11:09עם כמות ההודעות פה בכל פעם שלצנצי חסר קליקים זה יהיה בעמוד 200
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Carajo
- קיבל.ה 338 לייקים
מצד שני אברמוב הסכים לקחת על עצמו את כל החובות של בית״ר ולדוגמא העונה מתוך תקציב של 55 מיליון (לפי פירסומים), 11 מיליון אברמוב שם רק על כיסוי חובות (שוב, לפי פירסומים).ההוא מפעם כתב: ↑05 אוגוסט 2024, 11:16לגבי גולדהר כתבו סתם שטויותCarajo כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 20:52זה לא בדיוק נכון.
לקח שם זמן לשכנע אותו שכדורגל זה מעניין ולקח לו אישית זמן להבין מה זה כדורגל ואם זה מעניין אותו
מאז הוא רצה את הקבוצה לקח להם כלום זמן לסגור, מצד שני זה לא אותו קנה מידה והדרישה של הקנדי שמכר לו הייתה רק שהוא ישקיע וידאג לקבוצה
כמובן שמדובר על שני טייקונים לא הסדר הגדול שאנחנו מדברים עליו
אבל אם נשווה למשל לאברמוב, הוא וחוגג ניהלו מכירה מאוד לא פשוטה של בית"ר עם אינסוף חובות עיקולים בעיות בבקרה וכד'.
זה הרבה יותר רלוונטי לצערי
כשאתה רוצה לקבל קבוצה נקייה מחובות ולא לקחת על עצמך את הניהול הכושל של אלה לפנייך זה טיפה יותר מורכב ולוקח יותר זמן, במיוחד בקבוצה שכבר עשור מנוהלת בשכונתיות.
שוב, לא שאני ״מגן״ על ספרא או מצדיק, אני פשוט יכול להבין את המו״מ המורכב ובסוף אנחנו מדברים פה על 3/3 וחצי חודשים זה לא כמות זמן מוגזמת.
מה שמוגזם פה זה פשוט כמות החורים בכל ההסכמים שנעשו בין האמריקאים לאלה שלפניהם והעובדה שלא מצליחים לסגור את כל החורים ביחד, אלא כל פעם מגלים חור נוסף.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
ספרא יהיה הבעלים.
אני בימים האחרונים דברתי עם כמה ספקים שעובדים עם הפועל ועם כולם מתנהל צוות של ספרא ולא של מינצברג.
הכל קשקושי תקשורת כנראה.
מאמין שעד סוף השבוע זה יהיה רשמי.
אבל בוודאות הצוות של ספרא כבר סוג של מנהל את המועדון מאחורי הקלעים
אני בימים האחרונים דברתי עם כמה ספקים שעובדים עם הפועל ועם כולם מתנהל צוות של ספרא ולא של מינצברג.
הכל קשקושי תקשורת כנראה.
מאמין שעד סוף השבוע זה יהיה רשמי.
אבל בוודאות הצוות של ספרא כבר סוג של מנהל את המועדון מאחורי הקלעים
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
עסקת הפועל תל אביב והמעבר שלה לאדמונד ספרא מדייויד מינצברג שוב נתקלת בקשיים ונמצאת על סף פיצוץ. הסיפור הוא שמאיר תושב, מבעלי הקבוצה, מוכן לשים ערבות בסך מיליון דולר לגבי חובות העבר, אך אמר לאנשי הקבוצה: “אם אני אפסיד בבוררות אתם לא נוגעים בכסף הזה”.
ספרא עצבני מאוד מהבקשה הזאת של תושב, ואמר לאנשי הקבוצה: “אם עד סוף השבוע לא נפתר העניין, אני יורד מרכישת הקבוצה, מספיק”. ספרא דורש שברגע שהכסף של תושב יופקד בנאמנות, הוא יהיה שרירותי ואפשר יהיה להשתמש בו בכל פסק דין שיתקבל נגד הקבוצה ויחייבו את קבוצת ספרא לשלם בגין חובות בעבר
בתחילה ספרא בכלל דרש לקבל ערבות של שני מיליון דולר על חובות העבר ולאחר שהופעלו עליו לחצים הוא השתכנע להוריד למיליון דולר בלבד, אך כעת מספרים בסביבת הנוגעים בדבר בהפועל ת”א שתושב הציב עכשיו מכשול חדש, ושעם המכשול הזה אי אפשר להמשיך הלאה בעסקה
כולם מצפים שתושב יסיר את התנאי, אחרת הפועל תל אביב לא תוכל להימכר. יש לציין שכאשר הפועל תל אביב נמכרה דרך בית המשפט בחינם, השופט איתן אורנשטיין אמר בזמנו לאנשי הקבוצה שהם צריכים לדאוג לחובות העבר של הקבוצה, וכאשר הם זכו במועדון מבית המשפט הם ידעו בדיוק את התנאים ובגלל זה גם בית המשפט נתן את הקבוצה ללא תמורה
הכדור נמצא כעת אצל מאיר תושב, האיש מארצות הברית שעד כה נחשב לאיש שעוזר למועדון ותמיד היה שם בשעת רע. כעת, הוא זה שיכריע כעת האם הסאגה הארוכה תסתיים סופית או ששוב הפועל תל אביב תיכנס למערבולת
One
ספרא עצבני מאוד מהבקשה הזאת של תושב, ואמר לאנשי הקבוצה: “אם עד סוף השבוע לא נפתר העניין, אני יורד מרכישת הקבוצה, מספיק”. ספרא דורש שברגע שהכסף של תושב יופקד בנאמנות, הוא יהיה שרירותי ואפשר יהיה להשתמש בו בכל פסק דין שיתקבל נגד הקבוצה ויחייבו את קבוצת ספרא לשלם בגין חובות בעבר
בתחילה ספרא בכלל דרש לקבל ערבות של שני מיליון דולר על חובות העבר ולאחר שהופעלו עליו לחצים הוא השתכנע להוריד למיליון דולר בלבד, אך כעת מספרים בסביבת הנוגעים בדבר בהפועל ת”א שתושב הציב עכשיו מכשול חדש, ושעם המכשול הזה אי אפשר להמשיך הלאה בעסקה
כולם מצפים שתושב יסיר את התנאי, אחרת הפועל תל אביב לא תוכל להימכר. יש לציין שכאשר הפועל תל אביב נמכרה דרך בית המשפט בחינם, השופט איתן אורנשטיין אמר בזמנו לאנשי הקבוצה שהם צריכים לדאוג לחובות העבר של הקבוצה, וכאשר הם זכו במועדון מבית המשפט הם ידעו בדיוק את התנאים ובגלל זה גם בית המשפט נתן את הקבוצה ללא תמורה
הכדור נמצא כעת אצל מאיר תושב, האיש מארצות הברית שעד כה נחשב לאיש שעוזר למועדון ותמיד היה שם בשעת רע. כעת, הוא זה שיכריע כעת האם הסאגה הארוכה תסתיים סופית או ששוב הפועל תל אביב תיכנס למערבולת
One
גם נשבר הזין שרשום כל פעם הכדור נמצא
הכדור נמצא כעת אצל מאיר תושב
הכדור נמצא כעת אצל מאיר תושב
-
- קיבל.ה 369 לייקים
פלא שאלי טביב ומוני הראל לא נזכרו עדיין לדרוש משהו מספרא
- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
עד לאחרונה חשבתי שהטעות הכי גדולה של האמריקאים היתה המינוי של חן סול.
אני כבר לא בטוח אם זה חן סול או העובדה שנראה שהם לא באמת רכשו את הפועל, אלא היא סוג של הושאלה להם כשהם פשוט בפרונט.
יכול להיות שהם גם רצו לרכוש את הקבוצה, להעביר שנה שקטה, ואז להמשיך בתהליך הרכישה הסופי. לא פוסל.
פשוט העובדה שנראה שיש כ"כ הרבה חורים וכ"כ הרבה דברים מהעבר חסרת היגיון.
מיום ליום אני מבין את ספרא יותר. הוא רוצה או 100% או כלום. אם ירכוש אפילו ב-99.7% וצוץ לו משהו מתישהו כמו שרואים עכשיו.
וגם אני חושב שהעסקה סגורה וזה סתם מכשולים עם כותרות מפוצצות של עיתונאים חסרי מנת משכל.
אני כבר לא בטוח אם זה חן סול או העובדה שנראה שהם לא באמת רכשו את הפועל, אלא היא סוג של הושאלה להם כשהם פשוט בפרונט.
יכול להיות שהם גם רצו לרכוש את הקבוצה, להעביר שנה שקטה, ואז להמשיך בתהליך הרכישה הסופי. לא פוסל.
פשוט העובדה שנראה שיש כ"כ הרבה חורים וכ"כ הרבה דברים מהעבר חסרת היגיון.
מיום ליום אני מבין את ספרא יותר. הוא רוצה או 100% או כלום. אם ירכוש אפילו ב-99.7% וצוץ לו משהו מתישהו כמו שרואים עכשיו.
וגם אני חושב שהעסקה סגורה וזה סתם מכשולים עם כותרות מפוצצות של עיתונאים חסרי מנת משכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 276 לייקים
אז מפסע לחתימה אנחנו במצב של כפסע מפיצוץ?
-
- קיבל.ה 2476 לייקים
רגע, לא נאמר תחילה שצפרא מתחייב לקחת על עצמו את החובות? לפני כל הבלגן
מה השתנה?
מה השתנה?
-
- קיבל.ה 407 לייקים
ההסכם המקורי בין האמריקאים לבין ההנהלה הקודמת גרוע, מלא חורים, מבוסס על עקרון הידוע "יהיה בסדר"
ספרא ניגש למו"מ עם מטרה כמעט בלתי אפשרית : לקבל את המועדון עם 100% מניות כאשר עמד לרשותו כחודשיים להשלמת המהלך.
ספרא לא ידע כנראה כמה מורכב מבנה הבעלות של המועדון וכמה דם רע יש בין הצדדים.
ספרא הגיע עם מודיעין חסר לגבי היקף הערבויות שיצטרך להציג וגודל הגרעון בתקציב המועדון.
כרגע : בלי מכירה לספרא הקבוצה תתפרק.
גם אם ספרא יגיע, המועדון לא מוכן בצורה טובה למאבקי עליה.
ספרא ניגש למו"מ עם מטרה כמעט בלתי אפשרית : לקבל את המועדון עם 100% מניות כאשר עמד לרשותו כחודשיים להשלמת המהלך.
ספרא הגיע עם מודיעין חסר לגבי היקף הערבויות שיצטרך להציג וגודל הגרעון בתקציב המועדון.
-
- קיבל.ה 319 לייקים
-
- קיבל.ה 517 לייקים
גם אם נניח וספרא הזה הוא יואב כץ 2, במידה והוא אשכרה יצליח להוציא את כל הרעל הזה, לנתק אותו מהפועל משפטית ובאמת להחזיק במאה אחוז מהקבוצה, זה כבר שווה הכל. יהיה הרבה יותר קל בעתיד להעביר הלאה את הקבוצה ממצב כזה.
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
אז שוב בעלים שיגרום לכך שיהיה "קל" יותר להעביר את הקבוצה הלאה.. יפה לנו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 960 לייקים
הסאגה הכי מעיקה ובלתי נסבלת מאז ומעולם. שייגמר החרא הזה לכאן או לכאן. נמאס כבר
יאללה הביתה!!!
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
אחדד את עצמי, מעבר לזמן, אני לא זוכר בעלויות הנ"ל עם כל כך הרבה זיגזגים ותפניות במו"מ של כן רוכש לא רוכשCarajo כתב: ↑04 אוגוסט 2024, 20:52
זה לא בדיוק נכון.
רדיוס לבית"ר!
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
בינתיים כלפי מעדכן שהעסק בדרך לפתרון והצדדים מחליפים טיוטות. אבל העיקר הקלייקבייט.
-
- קיבל.ה 803 לייקים
איזה לחץ . נו תחתמו. תקח כבר את הקבוצה החולה הזו.
(הלחץ שלי נובע מכל הדיבורים של עופר ינאי על עזרה והשקעה בקבוצת הכדורגל. חס ושלום שאגורה שחוקה לא תיחסך מקבוצת הכדורסל השנה או בשנה הבאה בגלל שקל שהלך לכדורגל)
(הלחץ שלי נובע מכל הדיבורים של עופר ינאי על עזרה והשקעה בקבוצת הכדורגל. חס ושלום שאגורה שחוקה לא תיחסך מקבוצת הכדורסל השנה או בשנה הבאה בגלל שקל שהלך לכדורגל)
-
- קיבל.ה 1965 לייקים
צנצי עם עוד ציוץ מטריל של שעון חול
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
הוא התכוון בכלל למתקפה המשולבת של איראן וחיזבאללה
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 369 לייקים
תרשו לי לנחש שיום-יומיים אחרי שנקרא על "ספרא יורד מהעסקה", תושב יתפשר.
-
- קיבל.ה 369 לייקים
דבר אחד הבנתי מכל הסאגה הארוכה:
ספרא לא רוצה את הפועל, אולי הוא רצה ואולי הוא מסכים לרכוש את הפועל כי מואיז ביקש יפה, רוצה - הוא לא.
ספרא לא רוצה את הפועל, אולי הוא רצה ואולי הוא מסכים לרכוש את הפועל כי מואיז ביקש יפה, רוצה - הוא לא.
-
- קיבל.ה 1776 לייקים
הלוטוס הלבן כתב:ההסכם המקורי בין האמריקאים לבין ההנהלה הקודמת גרוע, מלא חורים, מבוסס על עקרון הידוע "יהיה בסדר"
חשבו שתפסו פראייר שיפילו עליו את כל החובות כמו שהפילו על כבירי.הלוטוס הלבן כתב:ההסכם המקורי בין האמריקאים לבין ההנהלה הקודמת גרוע, מלא חורים, מבוסס על עקרון הידוע "יהיה בסדר"
-
- קיבל.ה 276 לייקים
לפי וואן הגיעו להבנות, שוב אנחנו כפסע מחתימה....
עד לפיצוץ הבא
עד לפיצוץ הבא
-
- קיבל.ה 172 לייקים
בצהריים כתבו על סף פיצוץ נקודה.
אחרי שעתיים תיקנו לסימן שאלה .
עוד שעתיים - מחר חתימה.
בדיחה של עיתונות.
אחרי שעתיים תיקנו לסימן שאלה .
עוד שעתיים - מחר חתימה.
בדיחה של עיתונות.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
עסקת ספרא אמורה להיחתם/להתפוצץ תוך 24 שעות
ואם זה לא קרה ב24 שעות, תקראו את ההודעה שוב.
ואם זה לא קרה ב24 שעות, תקראו את ההודעה שוב.