סגל לעונה הבאה
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
בהצלחה ליובל!
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
שאל אותו.ranjef כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 15:25לא הבנתי למה היה צריך לאבד אותו מהפורום אחרי שהפסיק להיות בהפועל.מילפורד כתב:שיהיה בהצלחה.
למרות שפעם שעברה שלקחו משתמש מהפורום להיות סקאוט , גם איבדנו משתמש שתרם המון לתוכן בפורום וגם היתה קבוצה חלשה מאוד.
מקוה שהפעם זה יעבוד יותר טוב.
ובנוסף, נראה שאפשר לברך כאן גם את @הוקיץ' שלאור זאת הופך כנראה לבכיר העכברים בפורום…
ובאותה הזדמנות, תגיד לו שהוא תמיד מוזמן לחזור.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
משתמש נהדר , לא מכיר אותו אישית כמובן אבל ממש היה כיף לקרוא את הסקירות שלו למשחקים ועל שחקנים , אין ספק שהוא יכול להצליח בתפקיד שלו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
קודם כל המון בהצלחה!! תמיד היה תענוג לקרוא את הסקירות וגם להתעמת איתו.
מעניין שהוא נבחר לסקאוט דווקא אחרי שהסגל כמעט והושלם.
מעניין אם התפקיד הוא סקאוטינג על יריבות, הכרת השוק מבחינת שחקנים פוטנציאליים לשנים הבאות / למקרה של פציעות / קנאביס.
מעניין שהוא נבחר לסקאוט דווקא אחרי שהסגל כמעט והושלם.
מעניין אם התפקיד הוא סקאוטינג על יריבות, הכרת השוק מבחינת שחקנים פוטנציאליים לשנים הבאות / למקרה של פציעות / קנאביס.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
פורסם היום שהוא הסקאוט.
יחד עם זה שלא כתב פה כבר איזה חודשיים, לא הייתי שולל את זה שבפועל הוא מתעסק בזה כבר איזה חודש/חודשיים.
יחד עם זה שלא כתב פה כבר איזה חודשיים, לא הייתי שולל את זה שבפועל הוא מתעסק בזה כבר איזה חודש/חודשיים.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
לא מכיר אותו ולא יודע מי הבן אדם מחוץ לפורוםמילפורד כתב:שאל אותו.ranjef כתב: ↑01 אוגוסט 2024, 15:25לא הבנתי למה היה צריך לאבד אותו מהפורום אחרי שהפסיק להיות בהפועל.מילפורד כתב:שיהיה בהצלחה.
למרות שפעם שעברה שלקחו משתמש מהפורום להיות סקאוט , גם איבדנו משתמש שתרם המון לתוכן בפורום וגם היתה קבוצה חלשה מאוד.
מקוה שהפעם זה יעבוד יותר טוב.
ובנוסף, נראה שאפשר לברך כאן גם את @הוקיץ' שלאור זאת הופך כנראה לבכיר העכברים בפורום…
ובאותה הזדמנות, תגיד לו שהוא תמיד מוזמן לחזור.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אני זוכר שהוא עבר להיות סקאוט. ואז הפסיק לכתוב פה. מה קורה איתו?! למה לא חזר מאז?!KingAlpaca כתב:הכי מצחיק אם Fez יחזור עכשיו ושוב יורידו אותך בדירוג.
אם יובל יפסיק לכתוב פה, כל הסקירות של היורוקאפ וכו', זה יהיה חבל
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מעניין כסקאוט מותר לו להגיב פה ? מניח שיש לו מידע שאי אפשר לחשוף כל עוד דברים הופכים לרשמיים ונוכחות פה מקשה על העניין הזה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
מניח שאת הדברים שלו נקרא בסקירות הרשמיות של הקבוצה…
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
לפז יש מקצוע קצת יותר רציני ותובעני מלהיות סקאוט בהפועל. וגם הלימודים למקצוע הזה הם תובעניים מאוד.Charlie כתב:אני זוכר שהוא עבר להיות סקאוט. ואז הפסיק לכתוב פה. מה קורה איתו?! למה לא חזר מאז?!KingAlpaca כתב:הכי מצחיק אם Fez יחזור עכשיו ושוב יורידו אותך בדירוג.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 802 לייקים
לא מכיר אותורדנקו כתב:לפז יש מקצוע קצת יותר רציני ותובעני מלהיות סקאוט בהפועל. וגם הלימודים למקצוע הזה הם תובעניים מאוד.Charlie כתב:אני זוכר שהוא עבר להיות סקאוט. ואז הפסיק לכתוב פה. מה קורה איתו?! למה לא חזר מאז?!KingAlpaca כתב:הכי מצחיק אם Fez יחזור עכשיו ושוב יורידו אותך בדירוג.
לכן שאלתי....
תמסור לו בהצלחה (באשר הוא עושה)
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
לא דיברנו בערך מאז שעזב את הפעילות בפורום. ואז הוא היה סטודנט.Charlie כתב:לא מכיר אותורדנקו כתב:לפז יש מקצוע קצת יותר רציני ותובעני מלהיות סקאוט בהפועל. וגם הלימודים למקצוע הזה הם תובעניים מאוד.Charlie כתב: אני זוכר שהוא עבר להיות סקאוט. ואז הפסיק לכתוב פה. מה קורה איתו?! למה לא חזר מאז?!
לכן שאלתי....
תמסור לו בהצלחה (באשר הוא עושה)
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
קאבוקלו סיים היום בנצחון ברזיל מול יפן באולימפיאדה:
33 נקודות (!!!)
17 ריבאונדים (!!!!!!!!!!!)
13 מ 19 מהשדה (!!!)
4 מ4 לשלוש (!!!!!)
הוא נ.ב.א קל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
33 נקודות (!!!)
17 ריבאונדים (!!!!!!!!!!!)
13 מ 19 מהשדה (!!!)
4 מ4 לשלוש (!!!!!)
הוא נ.ב.א קל
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
תודה על הברכות והאיחולים.
אכן, אני לא אוכל לכתוב יותר בכל מה שקשור לכדורסל.
לצערי Fez בחר להתמקד בתחום הרבה פחות חשוב ומשמעותי (רפואה), אז אל תבנו עליו.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
תעשה עופר ואל תכתוב ישירות על כדורסל, תעלה תמונה של מתכת או מטאטא ואנחנו נשבור את הראש ונפרש למי אתה מתכווןיובל כתב:תודה על הברכות והאיחולים.

וכמובן:
הודעה על נתונים פסיכים לקבוקלו, ומיד אחרי זה יובל מגיב אחרי שלא הגיב פה איזה חצי שנה.
coincidence? i think not!
(אני צוחק)
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
הוא יכול לכתוב בקנסו ואף אחד לא ישים לבגביזון כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 08:38תעשה עופר ואל תכתוב ישירות על כדורסל, תעלה תמונה של מתכת או מטאטא ואנחנו נשבור את הראש ונפרש למי אתה מתכווןיובל כתב:תודה על הברכות והאיחולים.
וכמובן:
הודעה על נתונים פסיכים לקבוקלו, ומיד אחרי זה יובל מגיב אחרי שלא הגיב פה איזה חצי שנה.
(אני צוחק)
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בכינוי חדש אלי - ר"ת "אני לא יובל", חרמש אתה חסרבני12 כתב:הוא יכול לכתוב בקנסו ואף אחד לא ישים לבגביזון כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 08:38תעשה עופר ואל תכתוב ישירות על כדורסל, תעלה תמונה של מתכת או מטאטא ואנחנו נשבור את הראש ונפרש למי אתה מתכווןיובל כתב:תודה על הברכות והאיחולים.
וכמובן:
(אני צוחק)

- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בהתחשב בעובדה שרוב (כל?) הטיסות לארץ בוטלו, והשרמוטות עוד לא החליטו מתי הם תוקפים פה, אז די בטוח שאתה צודק. החשש שלי שהם לא ירצו להגיע לארץ אחר כך אם תהיה פה תקיפה מקבילה מכמה "מדינות". אשתו של בברלי גם ככה לא רוצה, ויינרייט שונא לשחק מחוץ לארה"ב בגלל המשפחה בלי קשר למלחמה, בלאגן אפשרי וחשש אמיתי שלי , ברגע שאחד לא יבוא יכולה להיות מפולתCharlie כתב:חחחחגביזון כתב:ואני גר בצפון כן?
הפועל הרסת אותי
(הגעה ישירות למחנה בבולגריה - הערכה שלי בלבד)
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
יש פה מישהו שלא מבין שעד שהפועל בונה קבוצה כזאת ולמכבי יהיה סגל יחסית חלש בסדרי הגודל שלה, לא תהיה פה ליגה?
בסוף נגלה ששימון לוקח חלק בקבינט המלחמה.
- רווי
- קיבל.ה 759 לייקים
אם נגלה שהוא בקבינט ומנסה להשבית פה את הכדורסל כי הוא פוחד מהפועל זה גם יעשה לי טוב על הלב. רק שיהיה לו רע לבזבוז של נשמה בעולם הזה.הלך המומנטום כתב: ↑03 אוגוסט 2024, 17:19 יש פה מישהו שלא מבין שעד שהפועל בונה קבוצה כזאת ולמכבי יהיה סגל יחסית חלש בסדרי הגודל שלה, לא תהיה פה ליגה?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 129 לייקים
מה בעצם חסר לנו כדי להשלים את הסגל?
שתי זרים?
3 ו5?
שתי זרים?
3 ו5?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
רק 5, לפתיחת העונה.
סביר להניח שבערך חודש לתוך העונה יגיע עוד זר בהתאם לפציעה/כושר כזה או אחר.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אנגולה די פה בינתייםמילפורד כתב:רק 5, לפתיחת העונה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
הרבה זמן בלי וולקאם (ביחס לעופר ) , מקווה שלא ירדה לו המוטיבציה בגלל האולטראס או משהו כזה
- Mr.china
- קיבל.ה 204 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
השוק שחקנים עובר זעזוע בימים , כל ההיצע והביקוש משתנה אחרי המחנות קיץ של הnba ויהיו עוד שיחרורים.
חסר לנו שחקן אחד לסגור את הסגל לפתיחת העונה ואין לחץ מיוחד לחכות להזדמנות הנכונה להביא את השחקן הנכון במחיר הנכון.
חסר לנו שחקן אחד לסגור את הסגל לפתיחת העונה ואין לחץ מיוחד לחכות להזדמנות הנכונה להביא את השחקן הנכון במחיר הנכון.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
עופר ספרדי.
אצלנו רוב האיסורים מתחילים בראש חודש אב ובעיקר בשבוע שט' חל בו.
אצל האשכנזים אכן לא מתגלחים כבר מי"ז בתמוז וכו'.
עם זאת האיסור על חתימת הסכמים וכו' זה בתשעת הימים ולא בכל תקופת שלושת השבועות (בין המיצרים).
לכן ככל ועופר יקפיד על כך בכל הקשור להפועל - אז היום עוד ניתן לחתום והחל ממחר לא נוהגים לסגור עסקאות וזאת עד למחרת ט' באב שהשנה זה 14.8 (ה-13.8 זה צום ט באב).
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לא מאמין, שאם היה מישהו ברמות הגבוהות רלוונטי שעופר היה נמנע מלהחתים אותו בגלל זה.
כמו שאני בטוח שבנופר אין בעיה לחתום על חוזים רציניים בתקופה הזאת.
כמו שאני בטוח שבנופר אין בעיה לחתום על חוזים רציניים בתקופה הזאת.
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
בשביל 2 מיליון דולר אפשר לתת למוטלי להיות גם גוי של שבת שיחתום בשביל עופר
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 802 לייקים
תומר גבעתי מפרסם ב"ישראל היום":
ל"ישראל היום" נודע כי אחד המועמדים לתפקיד סנטר מחליף שנמצא ברשימות של האדומים הוא הסנטר האמריקני-ניגרי ג׳ון אוגבונו. אוגבונו (29, 2.11 מ') החל את העונה הקודמת בווילרבאן הצרפתית אך באמצע העונה עזב את הקבוצה וחתם בשורות ניגבו רוקטס מהליגה הסינית, במדיה העמיד ממוצעים של 15.3 נקודות ו-11.7 כדורים חוזרים.
שחקן הפנים מוכר לאוהדי הכדורסל מישראל מתקופתו בהפועל ירושלים שאת מדיה לבש בעונת 2021/22 ובשורותיה העמיד ממוצעים של 7.7 נקודות ו-4.7 כדורים חוזרים ב-16 דקות בממוצע למשחק. בעברו שיחק הסנטר בין היתר גם בגאזנטיפ הטורקית ו-ווראזה האיטלקית.
כבר היה פעם בכדורגל אוגבונה
עכשיו אולי בכדורסל יהיה אוגבונו
ל"ישראל היום" נודע כי אחד המועמדים לתפקיד סנטר מחליף שנמצא ברשימות של האדומים הוא הסנטר האמריקני-ניגרי ג׳ון אוגבונו. אוגבונו (29, 2.11 מ') החל את העונה הקודמת בווילרבאן הצרפתית אך באמצע העונה עזב את הקבוצה וחתם בשורות ניגבו רוקטס מהליגה הסינית, במדיה העמיד ממוצעים של 15.3 נקודות ו-11.7 כדורים חוזרים.
שחקן הפנים מוכר לאוהדי הכדורסל מישראל מתקופתו בהפועל ירושלים שאת מדיה לבש בעונת 2021/22 ובשורותיה העמיד ממוצעים של 7.7 נקודות ו-4.7 כדורים חוזרים ב-16 דקות בממוצע למשחק. בעברו שיחק הסנטר בין היתר גם בגאזנטיפ הטורקית ו-ווראזה האיטלקית.
כבר היה פעם בכדורגל אוגבונה
עכשיו אולי בכדורסל יהיה אוגבונו

-
- קיבל.ה 960 לייקים
שם נוסף שקראתי באיזו קבוצה, ביסמרק ביומבו
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
את אגבונו אני לא אוהב. מאוד חזק ואתלטי, ריבאונדר וחוסם טוב, אבל לא שחקן הגנה טוב באופן כללי ויש לו הבנת משחק נמוכה. גם נגר לא קטן, שזה פחות נורא עם הכישרון שיש לנו בקו הקדמי.
ביומבו זה סיפור אחר. אחד הנגרים הגדולים שהיו ב-NBA בעשור האחרון, אבל גם שחקן הגנה מצוין, חוסם ברמה גבוהה וריבאונדר טוב מאוד.
ביומבו זה סיפור אחר. אחד הנגרים הגדולים שהיו ב-NBA בעשור האחרון, אבל גם שחקן הגנה מצוין, חוסם ברמה גבוהה וריבאונדר טוב מאוד.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
הוקיץ׳, מישהו מרשימת המועמדים בהודעת הפתיחה של האשכול הזה חתום כבר איפשהו או שכולם עוד רלוונטיים (ניב משגב שם כי היה דיבור מוזר על טרייד עם טימור שאני מניח שכבר לא רלוונטי)?
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
היחיד מכל אלה שכבר חתם במקום אחר למיטב ידיעתי זה ג'אקורי וויליאמס שחתם בדובאי.
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
נצלש
משחק אימון ראשון ב-22 באוגוסט (מול הפועל ירושלים), מניח שרוצים להתחיל להתאמן סדר גודל שבועיים קודם מה שאומר שהזרים אמורים לנחות בשבוע הקרוב - מה הסיכוי שמישהו בכלל יגיע?
השד יתברך
משחק אימון ראשון ב-22 באוגוסט (מול הפועל ירושלים), מניח שרוצים להתחיל להתאמן סדר גודל שבועיים קודם מה שאומר שהזרים אמורים לנחות בשבוע הקרוב - מה הסיכוי שמישהו בכלל יגיע?
השד יתברך
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אם זה היה גילספי(שכבר לא רלוונטי) או ביומבו, במי היית בוחר?הוקיץ' כתב:את אגבונו אני לא אוהב. מאוד חזק ואתלטי, ריבאונדר וחוסם טוב, אבל לא שחקן הגנה טוב באופן כללי ויש לו הבנת משחק נמוכה. גם נגר לא קטן, שזה פחות נורא עם הכישרון שיש לנו בקו הקדמי.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1177 לייקים
לגבי תאריכי נחיתה צפויים דיווחו על זה בהודעה של המועדון לגבי הלו"ז עד תחילת הליגה. בימים האלה כשאין טיסות לארץ כמעט לא נראה לי שאפשר לדעת מי יגיע עכשיו ומתי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
על פניו, ברור שביומבו. שני שחקנים דומים סך הכל, רק שאחד עשה את זה בתחתית היורוליג ואחד ב-NBA.גביזון כתב: ↑05 אוגוסט 2024, 08:32אם זה היה גילספי(שכבר לא רלוונטי) או ביומבו, במי היית בוחר?הוקיץ' כתב:את אגבונו אני לא אוהב. מאוד חזק ואתלטי, ריבאונדר וחוסם טוב, אבל לא שחקן הגנה טוב באופן כללי ויש לו הבנת משחק נמוכה. גם נגר לא קטן, שזה פחות נורא עם הכישרון שיש לנו בקו הקדמי.
בכל אופן, אני לא יודע אם ביומבו זה בכלל אופציה ריאלית. לא ראיתי את זה באף מקום וצריך לזכור שהוא גם הרוויח יותר ממיליון דולר בעונה האחרונה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
ההוא שאמרו לו כתב:לגבי תאריכי נחיתה צפויים דיווחו על זה בהודעה של המועדון לגבי הלו"ז עד תחילת הליגה. בימים האלה כשאין טיסות לארץ כמעט לא נראה לי שאפשר לדעת מי יגיע עכשיו ומתי

ג'ו רגלנד ינחת בישראל מחר (שלישי) בשעה 11:00.
בן בנטיל ינחת בישראל ביום חמישי (8.8) בשעה 6:50.
מוזמנים לבוא ולקבל פניהם

יתר השחקנים הזרים יצטרפו לקבוצה בבולגריה בשבוע הבא וישובו איתה לארץ לאחר סיום מחנה האימונים.
שימו לב: מועדי הנחיתות נתונות לשינויים ואנו נעדכן במידת הצורך.