Daniel כתב: ↑25 יולי 2024, 12:56
אם מצליחים לקבל עליו 1.5 מיליון יורו
ואחוזים ממכירה עתידית זה עסקה טובה,
הוא אחרי עונה מזעזעת.
מתחת לזה זה יהיה חרפה
השאלה פה היא האם הכסף הזה יעזור לנו כאוהדי הפועל, זאת אומרת שנראה ממנו רכש משמעותי. כי לאיוס אכזבה או לא, זה שחקן טופ ליגת העל פחות בסגל שלך.
ואני לא מסתמך על חולשת קבוצות הלאומית. אני רוצה שכבוד צפרא יתכנן את העונה בליגת העל כבר בפברואר. זה גם כלכלית יותר ישתלם.
אם יש לו שכל הוא יעבור לקוריאה. שם יהיה כוכב. במכבי לא מובטח לו הרכב וגם האופי הדפוק שלו יוביל אותו לדעתי לכישלון שם. לי זה ממש לא משנה, אין לי כלפיו שום סנטימנטים. עזבו את זה שהמדינה בחוסר יציבות והגזענות פה ברמה של כמה משחקים לא טובים והוא סובל ממש. קיצר אם הוא סוגר שם הם משפחה של מטומטמים.
SickleCell כתב: ↑25 יולי 2024, 13:13
אם יש לו שכל הוא יעבור לקוריאה. שם יהיה כוכב. במכבי לא מובטח לו הרכב וגם האופי הדפוק שלו יוביל אותו לדעתי לכישלון שם. לי זה ממש לא משנה, אין לי כלפיו שום סנטימנטים. עזבו את זה שהמדינה בחוסר יציבות והגזענות פה ברמה של כמה משחקים לא טובים והוא סובל ממש. קיצר אם הוא סוגר שם הם משפחה של מטומטמים.
Daniel כתב: ↑25 יולי 2024, 12:56
אם מצליחים לקבל עליו 1.5 מיליון יורו
ואחוזים ממכירה עתידית זה עסקה טובה,
הוא אחרי עונה מזעזעת.
מתחת לזה זה יהיה חרפה
השאלה פה היא האם הכסף הזה יעזור לנו כאוהדי הפועל, זאת אומרת שנראה ממנו רכש משמעותי. כי לאיוס אכזבה או לא, זה שחקן טופ ליגת העל פחות בסגל שלך.
ואני לא מסתמך על חולשת קבוצות הלאומית. אני רוצה שכבוד צפרא יתכנן את העונה בליגת העל כבר בפברואר. זה גם כלכלית יותר ישתלם.
לא הבנתי, אתה חושב שצריך להשאיר את לאיוס?
שחקן שלא רוצה להיות פה וכל עונה עושה בלגנים?
לדרוש ממכבי סכום גבוה , יש להם כסף ולהגיד ללאיוס ייאלה ביי
Shacham כתב: ↑25 יולי 2024, 14:04
אם הוא נמכר למכבי בפחות מ1.5 מיליון יורו זו הצהרת כוונות של ספרא, בקטע רע מאוד.
בכתבה אשר פורסמה בתאריך 12/07/2025 ע"י כלפי, נטען כי הכסף על מכירת לאיוס יעבור למינצברג https://m.one.co.il/mobile/Article/467527.html
"(...) נקבע שאם אכן תושלם עסקת מכירת הישאם לאיוס למכבי ת"א, מינצברג יקבל את הכסף והסכום יעזור לו לסגור את כל הקצוות"
לא חושב שיש פה עניין לספרא.
לא הבנתי, הוא עזב את המחנה כדי לחתום בליגת שקרכלשהו ובסוף הוא בכלל חותם במכבי?
למה בכלל הוא יצא למחנה אם ככה?
מה כל המשחקים האלה?
והמצב הזה ממש מתסכל, כי יש לו סעיף יציאה לחו"ל ולא לארץ ובסוף בגלל כל הבלאגן הזה ימכרו אותו לקבוצה בארץ.
אני לא רוצה שהוא ישאר כי הוא לא רוצה אבל בגדול הוא שחקן טוב וחבל ששחקן טוב שהראה דריבל או שניים יעבור למכבי ושוב בגלל שחייבים למכור אותו אצלנו
וואלה סיוט על
Shacham כתב: ↑25 יולי 2024, 14:04
אם הוא נמכר למכבי בפחות מ1.5 מיליון יורו זו הצהרת כוונות של ספרא, בקטע רע מאוד.
בכתבה אשר פורסמה בתאריך 12/07/2025 ע"י כלפי, נטען כי הכסף על מכירת לאיוס יעבור למינצברג https://m.one.co.il/mobile/Article/467527.html
"(...) נקבע שאם אכן תושלם עסקת מכירת הישאם לאיוס למכבי ת"א, מינצברג יקבל את הכסף והסכום יעזור לו לסגור את כל הקצוות"
לא חושב שיש פה עניין לספרא.
נשמע לי תמוה ולא הגיוני שלספרא אין יכולת להטיל וטו על מעבר דווקא למכבי אם הוא רוצה.
הוא כנראה פשוט לא רוצה.
7even כתב: ↑25 יולי 2024, 09:42
נשארו שחקני הפועל שלא עברו למכבי, בין אם ישירות או לא?
מהמר שהבאים הם למקין וליידנר, שיעברו לשם בטח שנה הבאה. אין סיבה להתחבר לשחקנים אצלנו יותר, חבל על הכאב לב הזה כבר כל פעם מחדש.
במקרה של לאיוס חייב להגיד שאף פעם לא אהבתי את הישראל זגורי 2 הזה.
מה שכן, מאכזב לראות שאין שום ווטו על העניין מהצד של ספרא. אני בטוח שהוא חלק מקבלת ההחלטות כבר.
לא צריך שום ווטו.
רוצה לעבור למכבי? אהלן וסהלן.
1.3-1.5 מיליון יורו
ההצעה שלהם נמוכה יותר? בעיה של לאיוס ובעיה של מכבי.
לפי הפרסומים אתה תרוויח מעיסקת קוריאה 250 אלף + 1.1 מליון.
אם מכבי רוצים אולו שישימו לפחוץ 1.8.
כן לא מבין את הלחץ למכור למכבי אלא אם זה מינצברג עדיין במושכות והוא רוצה עוד לירה וחצי לפני שהוא הולך
לדעתי לא למכור להם גם אם זה אומר שישב ביציע עד ינואר ואז ימכר לטורקיה או שטוית כלשהי
כנראה שהוא פשוט לא רוצה לעבור לקוריאה וזה הגיוני. זאת לא מקפצה לשום מקום אחר וקשה מאוד להתאקלם שם כזר.
מניח שחוץ ממכבי אין שום הצעה קונקרטית אחרת ובגלל זה הם האופציה המובילה.
קשה לי לראות אותם לא מביאים זר להתקפה, בטח אם ימכרו את מילסון ב-6 מיליון יורו. לדעתי יחמם שם את הספסל.
ואם לא, תהיה להם התקפה מאוד חלשה העונה.
שיהיה מלך שם כמו זהבי מצידי. שיטוס מהפועל!
לא היה שחקן שכל כך לא הערכתי את האישיות שלו כמו לאיוס.
שילך קיבינימט ועל הדרך נשתחרר מהחוזה שלו ונקבל עוד כמה דינרוס, עכשיו כשחזרנו להיות שוב רו"ח של הפועל במקום אוהדים.
Niro כתב: ↑28 יולי 2024, 16:24
יש לו סעיף שחרור לחו״ל במיליון יורו והוא נמכר ב900 למכבי.
שום הבדל בין מינצברג לניסנובים, שניהם גרושניקים ממולחים.
לדעתי זאת טעות בכתובת זה לא הם זה ספרא. מבחינתו שמינצברגים ימכרו את האיש עם הפטיש והמגל העיקר שיסגרו את החובות
זה צריך להדאיג הרבה יותר ממכירה של שחקן כזה או אחר.
לדעתי זאת טעות בכתובת זה לא הם זה ספרא. מבחינתו שמינצברגים ימכרו את האיש עם הפטיש והמגל העיקר שיסגרו את החובות
מה שמדאיג שגם אם ספרא לא יבוא וימכרו עוד 2 שחקנים במיליון יורו כל אחד יגידו בסוף העונה שסיימנו בגירעון
מה שמדאיג שגם אם ספרא לא יבוא וימכרו עוד 2 שחקנים במיליון יורו כל אחד יגידו בסוף העונה שסיימנו בגירעון
אנחנו עוד מתאוששים כלכלית מהחובות של הקבוצות שבנו פה במהלך השנים האחרונות, החוזים של רווה אסייג, רז טוויזר ודן עזריה יזכרו לדראון עולם
כמו שמכבי נראו אתמול- הם חייבים קיצוניים.זה הזמן לא לוותר על שקל לגבי לאיוס.בנוסף הם גם מחפשים להתפטר מאדו.
אין לי מושג אם הוא שווה משהו בכלל,אבל אולי אפשר לשים להם את זה כתנאי.כמה גרוע הוא יהיה לליגה הלאומית?