אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Nati כתב: 29 יולי 2024, 11:50
לירון האדום כתב:
dino כתב: 29 יולי 2024, 11:18 זאביק תמיד היה הכי אאוטסייד
אבל צפרא כנראה גרושניק יחסית
למה גרושניק? כי הוא לא פראייר?
כי הוא רוצה קבוצה נקיה מחובות ומכל מיני טפילים?
או כי הוא לא יוצא לתקשורת וכותב בטוויטר?
מציע לך להתעלם מבכיינים
תשמע, זה מעצבן אותי.
כאילו מה הקטע הזה להיות כל הזמן פסימי ולקטול את האהבה הגדולה שלך?
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

nirgo כתב: 29 יולי 2024, 11:32 וואן:

‏חדשות טובות להפועל ת"א
המועדון בדרך להעברת הבעלות לאדמונד ספרא. המגעים מול זאב גרינברג מתקדמים לאחר שנציגי הצדדים הגיעו להבנות בנוגע לסיום הסכסוך המשפטי בין הצדדים
עד שאין חתימה+ תמונה של ספרא עם צעיף של הפועל+תמונה של מואיז מריץ שורה מוקף ב5 נערות ליווי עם תחתונים של שלום תקווה- אין אמונה
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  267 לייקים

שינו זוארץ התערב כדיי לגשר על הפערים.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

לירון האדום כתב: 29 יולי 2024, 11:29
כי לעיתים זמן שווה כסף ובזבוז זמן שווה פגיעה בהכנות וכו וכו
ואם מדובר רק בכמה גרושים(לא יחסית אליך ואליי, יחסית אליו לכאורה) אז לדעתי בעל אמצעים כמו שלו היה מסיים את הסאגה, כמו שלדעתי עופר ינאי היה מסיים הכל בשבועיים גג.
מלבד זאת, הסכמה שלו לקצץ בשכר לשחקנים בכירים או למכור ולהפטר מהם
מלבד זאת, נאמר מעיתונאים שהוא אינו מתכוון להתפזר והוא מתכנן השקעות חכמות ולהשקיע במתקן ובנוער. אפשר גם לקחת את זה לאף אחד לא יודע כלום, למי שזה נוח בהרגשה.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

dino כתב: 29 יולי 2024, 12:08
ואם מדובר רק בכמה גרושים(לא יחסית אליך ואליי, יחסית אליו לכאורה) אז לדעתי בעל אמצעים כמו שלו היה מסיים את הסאגה, כמו שלדעתי עופר ינאי היה מסיים הכל בשבועיים גג.
מלבד זאת, נאמר מעיתונאים שהוא אינו מתכוון להתפזר והוא מתכנן השקעות חכמות ולהשקיע במתקן ובנוער. אפשר גם לקחת את זה לאף אחד לא יודע כלום, למי שזה נוח בהרגשה.
הבנתי, אז הם גרושניקים, ומינצברג שעשה עסקה דיי מהירה עם ניסנוב הוא מיליארדר?
איך זה עובד?
גם גולדהאר לא רכש את מכבי ביום אחד.

זה שאתה מילארדר, לא אומר שאתה שופך סתם את הכסף שלך, אלא משקיע אותו בתבונה.
בשביל לעלות ליגה לא צריך תקציב של ליגת העל.
והנה תתפלא, כמה שהוא גרושניק כנראה שהוא יודע את העבודה...

ועכשיו תגיד את האמת, נגיד אתה בא לרכוש רכב עכשיו ב 60,000 ש"ח, בא מישהו ואומר לך שומע קח את הרכב ב 60,000
ויש עיקול על הרכב, ככה שבעתיד כנראה תצטרך אולי לשלם עוד איזה 5,000 שח על הרכב ואולי לא.
לא בטוח עוד, נדע בעתיד.
אתה קונה את הרכב?
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

לירון האדום כתב:
מציע לך להתעלם מבכיינים
שמע, זה באמת כבר פרודיה שאתה ממשיך לדבוק בגישת ה"כולם בכיינים, הכל בסדר" בזמן שהבית נשרף סביבנו כבר עשור.

לא חושב שהפועל הייתה במקום יותר נמוך ממה שהיא כרגע אף פעם. גם לא בירידות הקודמות.
אבל אל תתן לנו להפריע לך לשמור על אופטימיות.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 29 יולי 2024, 13:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

Shacham כתב: 29 יולי 2024, 12:22
לירון האדום כתב:
מציע לך להתעלם מבכיינים
שמע, זה באמת כבר פרודיה שאתה ממשיך לדבוק בגישת ה"כולם בכיינים, הכל בסדר" בזמן שליטרלי הבית נשרף סביבנו כבר עשור.

לא חושב שהפועל הייתה במקום יותר נמוך ממה שהיא כרגע אף פעם. גם לא בירידות הקודמות.
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

התקרבנו עוד 3.4 ס"מ' לתקווה. נשארו 100 ס"מ' כדי לסיים את הסאגה, ועוד 42 ק"מ כדי להחזיר את הפועל ל-4 הגדולות בישראל מקצועית.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

התקרבנו עוד 3.4 ס"מ' לתקווה. נשארו 100 ס"מ' כדי לסיים את הסאגה, ועוד 42 ק"מ כדי להחזיר את הפועל ל-4 הגדולות בישראל מקצועית.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

לירון האדום כתב:
מציע לך להתעלם מבכיינים
שמע, זה באמת כבר פרודיה שאתה ממשיך לדבוק בגישת ה"כולם בכיינים, הכל בסדר" בזמן שהבית נשרף סביבנו כבר עשור.

פעם קודמת הינו לאחר פירוק, יש יותר נמוך מזה?
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  846 לייקים

לירון האדום כתב: 29 יולי 2024, 13:17
מציע לך להתעלם מבכיינים

היינו אחרי פירוק (שהוביל להורדת נקודות ומשם לירידת ליגה), אבל במצב שאנחנו יכולים להעמיד סגל ברמה של עלייה די בטוחה מליגה לאומית.
נכון לעכשיו, שלושה שבועות לפתיחת הליגה, אני בספק גדול שהסגל הקיים מספיק לעלייה, ובינתיים רק מדברים על שחרור שחקנים (כולל ישירות למכבי, משהו שלא קרה כבר מאז 16/17) ולא על החתמות.
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

Shacham כתב:
לירון האדום כתב: למה גרושניק? כי הוא לא פראייר?
מציע לך להתעלם מבכיינים

כן,כי זה ממש עוזר לבכות פה.
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1156 לייקים

הגיעה השעה לקחת דוגמא מבורדו
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

לירון האדום כתב: 29 יולי 2024, 11:28
ההוא מפעם כתב: 29 יולי 2024, 11:14
לירון האדום כתב: 29 יולי 2024, 09:05
יש מצב לגילוי נאות?
אתה קשור לאחים ניסנוב?
הצטרפת באפריל 24, בדיוק שפורסם על ספרא ומאז רןב ההודעות שלך הם באשכול הזה...
עם יד על הלב, ספרא זה הדבר העיקרי שבאמת חשוב בפורום הכדורגל.
כל המידע שלי כמו שאמרתי הוא מהאינטרנט ומהבנת הנקרא ( או יותר נכון הנכתב ) כמי שיש לו קשר והבנה ובתקשורת קל אולי יותר לזהות מתי זה יחסי ציבור ויחסי תן קח בן הכתב לספק הידיעה.
הנושא שכתבתי שניסנובים קיבלו את הכסף בפסיקת בית משפט נכתב מספר פעמים בתקשורת ואף הבאתי לינקים באחד הדיונים פה.
מדובר על נקודה מאוד חשובה כי זה מיליונים מתוך תקציב הקבוצה לכן אני מאוד מופתע שרוב האנשים חוץ ממני לא זוכרים את זה ממש ממש טוב .

לתפיסתי בשביל להאמין שמשהו יכול לפוצץ את העסקה (כמו שמאיימים בקומוניקט ) צריך להאמין שלמינצברג יש יכולת רצון ובעיקר כסף להחזיק את הקבוצה בלאומית.
לכן ההודעה היא סתם סוג של הטרלה לאוהדים. אני מצפה מהבעלים השונים שיפסיקו לבלבל את המוח יעבירו כבר את הקבוצה ויתבעו אחד את השני באיזה בית משפט שהם רוצים.
אז הנושא יעניין אותנו אולי ברמת הרכילות לא יותר.

הדברים שכתבתי הם לא לטובת האחים האלה או השניים אלה רק לטובת האמת והדיון, זה סוג של ה2 סנט שלי לפורום.
בדברים היותר חשובים כמו ניתוח עומק בכדורגל, אני לצערי פחות מבין אז אני מקשיב למומחים פה ( גם בכדורסל ).

בכל מקרה אם מפריע לאנשי הפורום (אתה השני שמציין) פשוט לא אכתוב על הניסנובים יותר
הרי הדברים שאנחנו כותבים בפורום נועדו לנו ולנו בלבד ההשפעה שלהם מחוץ לפורום אפסית ואם זה מפריע אפסיק
לא מפריע לי שאתה כותב.
פשוט רוב ההודעות שלך קשורות לאשכול הזה ותאריך ההצטרפות שלך היה בדיוק שפורסם לראשונה על ספרא.
תחושה שאתה כותב "מטעם".
אבל הכל טוב.
כמו שאמרתי ספרא זה הדבר הכי מעניין והכי חם כבר הרבה שנים ( לפחות כשעוד הייתה פנטזיה על ספרא מהאגדות ).
בכל מקרה, כמו שאמרתי מצידי לא לכתוב על ניסנוב.
ד.א. : תמיד הפליא אותי גם כקורא שאנשים מייחסים לפורום (לא רק זה) חשיבות כזאת כאילו מישהו ישלם למישהו אחר להשפיע על דעת הקהל.
אולי (ממש ממש אולי ) שהפורומים היו בשיא שלהם לפני 15 שנה, תאכלס כמה אנשים כותבים וקוראים היום בפורומים השונים ? אני לא חושב שמשהו שנכתב פה מעניין מישהו למעלה
( אבל זאת דעה אישית שלי שלא מגובה בנתונים )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Shacham כתב: 29 יולי 2024, 13:24

היינו אחרי פירוק (שהוביל להורדת נקודות ומשם לירידת ליגה), אבל במצב שאנחנו יכולים להעמיד סגל ברמה של עלייה די בטוחה מליגה לאומית.
נכון לעכשיו, שלושה שבועות לפתיחת הליגה, אני בספק גדול שהסגל הקיים מספיק לעלייה, ובינתיים רק מדברים על שחרור שחקנים (כולל ישירות למכבי, משהו שלא קרה כבר מאז 16/17) ולא על החתמות.
כתבתי שהינו לאחר פירוק, הינו בתחתית של התחתית.
כמעט ולא פתחו עונה בלאומית, ניסנוב הגיעו בשניה האחרונה ורכשו את המועדון בלי שחקנים ובלי כלום.
תסתכל תראה מי היה הסגל שהעלה אותך ליגה ותראה שרוב רובם של השחקנים נתקע בליגה השניה ולא בכדי.
גם בלי אלטמן לאיוס וצ'יבוטה יש לך סגל טוב יותר מכל הסגלים האחרים בלאומית.
הסגל של מי טוב יותר?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Shacham כתב: 29 יולי 2024, 13:24

כי אתה משווה מול סגלי ליגת העל.
הסגל של הפועל עולה על סגל של כל קבוצה בלאומית נו לא צריך להגזים.

זה יתחיל צולע כי לאומית זה עונה שלמה שמשחקים מולך כמו בקרבות תחתית בליגת העל...אבל זה הקבוצה תלך ותתאפס ויתאפס ככל שיעבור הזמן. כמו בפעם הקודמת.
עם או בלי ספרא, יש לך יכולת כלכלית שלא קרובה אפילו לאף קבוצת לאומית (לעזאזל! אפילו לרוב קבוצות ליגת העל! איך הם ירדו אלה איך...)
הגלמוד מלוד
קיבל.ה  426 לייקים

אין לי כוח למניה דיפרסיה של הפורום הזה

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
D&3
קיבל.ה  1010 לייקים

69 עמודים למען השם
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

לירון האדום כתב: 29 יולי 2024, 12:22
dino כתב: 29 יולי 2024, 12:08

הבנתי, אז הם גרושניקים, ומינצברג שעשה עסקה דיי מהירה עם ניסנוב הוא מיליארדר?
איך זה עובד?
גם גולדהאר לא רכש את מכבי ביום אחד.

זה שאתה מילארדר, לא אומר שאתה שופך סתם את הכסף שלך, אלא משקיע אותו בתבונה.
בשביל לעלות ליגה לא צריך תקציב של ליגת העל.
והנה תתפלא, כמה שהוא גרושניק כנראה שהוא יודע את העבודה...

ועכשיו תגיד את האמת, נגיד אתה בא לרכוש רכב עכשיו ב 60,000 ש"ח, בא מישהו ואומר לך שומע קח את הרכב ב 60,000
ויש עיקול על הרכב, ככה שבעתיד כנראה תצטרך אולי לשלם עוד איזה 5,000 שח על הרכב ואולי לא.
לא בטוח עוד, נדע בעתיד.
אתה קונה את הרכב?
אם האוטו הזה יחודי ואין לי אופציות אחרות ואני אוהב תאוטו, אז סכום כזה לא ירתיע. מה האופציה האחרת, לקחת עוד מאזדה 3 שיש אותה ל70 אנשים בכל 100 מטר?
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

ההוא מפעם כתב: 29 יולי 2024, 14:00
ההוא מפעם כתב: 29 יולי 2024, 11:14

עם יד על הלב, ספרא זה הדבר העיקרי שבאמת חשוב בפורום הכדורגל.
כל המידע שלי כמו שאמרתי הוא מהאינטרנט ומהבנת הנקרא ( או יותר נכון הנכתב ) כמי שיש לו קשר והבנה ובתקשורת קל אולי יותר לזהות מתי זה יחסי ציבור ויחסי תן קח בן הכתב לספק הידיעה.
הנושא שכתבתי שניסנובים קיבלו את הכסף בפסיקת בית משפט נכתב מספר פעמים בתקשורת ואף הבאתי לינקים באחד הדיונים פה.
מדובר על נקודה מאוד חשובה כי זה מיליונים מתוך תקציב הקבוצה לכן אני מאוד מופתע שרוב האנשים חוץ ממני לא זוכרים את זה ממש ממש טוב .

לתפיסתי בשביל להאמין שמשהו יכול לפוצץ את העסקה (כמו שמאיימים בקומוניקט ) צריך להאמין שלמינצברג יש יכולת רצון ובעיקר כסף להחזיק את הקבוצה בלאומית.
לכן ההודעה היא סתם סוג של הטרלה לאוהדים. אני מצפה מהבעלים השונים שיפסיקו לבלבל את המוח יעבירו כבר את הקבוצה ויתבעו אחד את השני באיזה בית משפט שהם רוצים.
אז הנושא יעניין אותנו אולי ברמת הרכילות לא יותר.

הדברים שכתבתי הם לא לטובת האחים האלה או השניים אלה רק לטובת האמת והדיון, זה סוג של ה2 סנט שלי לפורום.
בדברים היותר חשובים כמו ניתוח עומק בכדורגל, אני לצערי פחות מבין אז אני מקשיב למומחים פה ( גם בכדורסל ).

בכל מקרה אם מפריע לאנשי הפורום (אתה השני שמציין) פשוט לא אכתוב על הניסנובים יותר
הרי הדברים שאנחנו כותבים בפורום נועדו לנו ולנו בלבד ההשפעה שלהם מחוץ לפורום אפסית ואם זה מפריע אפסיק
לא מפריע לי שאתה כותב.
פשוט רוב ההודעות שלך קשורות לאשכול הזה ותאריך ההצטרפות שלך היה בדיוק שפורסם לראשונה על ספרא.
תחושה שאתה כותב "מטעם".
אבל הכל טוב.
כמו שאמרתי ספרא זה הדבר הכי מעניין והכי חם כבר הרבה שנים ( לפחות כשעוד הייתה פנטזיה על ספרא מהאגדות ).
בכל מקרה, כמו שאמרתי מצידי לא לכתוב על ניסנוב.
ד.א. : תמיד הפליא אותי גם כקורא שאנשים מייחסים לפורום (לא רק זה) חשיבות כזאת כאילו מישהו ישלם למישהו אחר להשפיע על דעת הקהל.
אולי (ממש ממש אולי ) שהפורומים היו בשיא שלהם לפני 15 שנה, תאכלס כמה אנשים כותבים וקוראים היום בפורומים השונים ? אני לא חושב שמשהו שנכתב פה מעניין מישהו למעלה
( אבל זאת דעה אישית שלי שלא מגובה בנתונים )
א. שום דבר לא אישי, אבל אתה באמת מאמץ על אוטומט את הנרטיב של הניסנוב שאיך לאמר בעדינות הם לא הוכיחו אמינות רבה ויכולת השקעה.

ב. בלי קשר הדיונים איתך יותר ענינים מעם רב הפורום גם אם אנחנו לא חולקים אותו בסיס עובדתי.

ג. ועכשיו לעיקר.
לגבי התביעה כי זה העיקר. כמו שרשמתי בסבירות גבוהה זה יפתר. מאחר והניסנובים תבעו את הקבוצה והחובות נרשמים על הקבוצה. הדקך ביחידה שלהם לראות כסף מהמועדוןמהוא שהוא יהיה ריווחי לפרק זמן ממושך. אם התחזיות על פירוק ללא מכירה יתבררו כנכונות לא רק שהם לא יראו גרוש הם גם יחויבו להכניס יד לכיס בגין החובות שייצרו.
מאחר והנושא מורכס בית המשפט הטיל צו של 2.3 מליון על כספי המועדון שבידי ההתאחדות ולא חייב אף אחד להעביר אליהם את הכסף. וזה בעצם מה שהם רוצים. מינצברג להבנתי הציע להם שבמקום עיקול כל 2.3 מליון הוא יפקיד את הכסף בנאמנות ועכשיו אחרי שכל החובות שיצרו נבדקו ונמצאו ניתן לגשת לבוררות.. לזה הם מסרבים.

לתחושתי מי שירד בסוף מהעץ לא יהיה מינצברג אלא הניסנובים וגרינברג.... אבל ימים או שעות יגידו
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

לסיכום:
מואיז (18) רוצה את הפועל
אדמונד (49) מסכים לרכוש את הפועל

יש הבדל ענק בין רצון להסכמה
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

סער

מעבר לבעלים הקודמים, ספרא דרש ממינצברג להפחית משמעותית את התחייבויות בעונה הקרובה והדברים נעשים לאורך הקיץ, אך עדיין לא הושלמו.

?
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

dino כתב: 30 יולי 2024, 09:33 סער

מעבר לבעלים הקודמים, ספרא דרש ממינצברג להפחית משמעותית את התחייבויות בעונה הקרובה והדברים נעשים לאורך הקיץ, אך עדיין לא הושלמו.

?
בקיצור לא רוצה להוציא שקל
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

אז שיקנה טויוטה יאריס
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

סער הקשקשן הכי גדול, רק אתמול כתב הפוך.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

לירון האדום כתב: 30 יולי 2024, 09:51 סער הקשקשן הכי גדול, רק אתמול כתב הפוך.
בעניין הקמצנות הוא דבק בזה מהיום הראשון. גם צנציפר טוען שלא ישפכו כספים רבים.
בסדר, בוא נקווה שהוא יתן לפחות 10 מיליון בעונה, כרגע אני בספק. נקעה רגלנו מהבטחות על שדרוג מתחם חודרוב ומחלקות הנוער.
בוא נקווה גם שנפסיק להתכווץ בסגל ללאומית ונרצה לעלות ליגה על סמך יכולותנו ולא על אי יכולות השאר.
oleg neduda
קיבל.ה  1963 לייקים

לא חושב שמישהו באמת יודע כמה ישקיע פה ספרא. קודם בכלל שתהיה עסקה. עצם העובדה שיהיה פה בעלים אחד ולא קבוצה של אנשים (לראשונה בתולדות המועדון , אם נשים בצד את השנה המוזרה עם אלי טביב), זו כבר תהיה התקדמות
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

כל הסיפורים על בקשה לצמצם תקציב פשוט הם ניחושים שך כתבלב שאין לו מושג.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

Asafasraf כתב: 30 יולי 2024, 10:24 כל הסיפורים על בקשה לצמצם תקציב פשוט הם ניחושים שך כתבלב שאין לו מושג.

בכלל לא בטוח
יש לזה אינדיקציה בשטח לצמצומים האלו, זה לא מופרך שזה בידיעת ובתמיכת צפרא

בוא נאמר, מלבד זאת, אם להשתמש בעולם ההיפוכונדרים, יש סימפטומים שהוא חסכן.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

Asafasraf כתב: 30 יולי 2024, 10:24 כל הסיפורים על בקשה לצמצם תקציב פשוט הם ניחושים שך כתבלב שאין לו מושג.

הלוואי…
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

oleg neduda כתב:לא חושב שמישהו באמת יודע כמה ישקיע פה ספרא. קודם בכלל שתהיה עסקה. עצם העובדה שיהיה פה בעלים אחד ולא קבוצה של אנשים (לראשונה בתולדות המועדון , אם נשים בצד את השנה המוזרה עם אלי טביב), זו כבר תהיה התקדמות
אבל סער אמר
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

dino כתב: 30 יולי 2024, 10:50

בכלל לא בטוח

אל תשאל איזה אינדיקציות... החתמת מאמן עם ניסיון וביקוש, רכישת שוער מנוסה, רכישת 2 זרים ושחרור זרים כושלים כמו פאסי.
הבאת שחקן צעיר, כמו קורין וחזוט ומנגד שחרורים של שחקנים פרימדונה שלוקחים משכורת עתק ולא שווים את הסחורה.
מה אני אגיד לך, ממש קמצנים...
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

הורדה מאסיבית של ההתחייבויות זה משהו שצריך לקרות עם ספרא או בלעדיו.
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

לירון האדום כתב: 30 יולי 2024, 11:18

בכלל לא בטוח

אל תשאל איזה אינדיקציות... החתמת מאמן עם ניסיון וביקוש, רכישת שוער מנוסה, רכישת 2 זרים ושחרור זרים כושלים כמו פאסי.
הבאת שחקן צעיר, כמו קורין וחזוט ומנגד שחרורים של שחקנים פרימדונה שלוקחים משכורת עתק ולא שווים את הסחורה.
בסדר יש 8,000 מנויים
השוער הזה זה בגרושים, קורין וחזוט זה גרושים, הזרים זה רק משכורת ולא קרוב בכלל למה ששילמת בליגת העל

עריכה: 8,300 לפי עדכון של ספורט 5 שנטען שמתבסס על מקורות במועדון
זה בטח יעזור לגרושניק החדש
נערך לאחרונה על ידי dino ב 30 יולי 2024, 12:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

El dudernio כתב: 29 יולי 2024, 18:13
ההוא מפעם כתב: 29 יולי 2024, 14:00
א. שום דבר לא אישי, אבל אתה באמת מאמץ על אוטומט את הנרטיב של הניסנוב שאיך לאמר בעדינות הם לא הוכיחו אמינות רבה ויכולת השקעה.

ב. בלי קשר הדיונים איתך יותר ענינים מעם רב הפורום גם אם אנחנו לא חולקים אותו בסיס עובדתי.

ג. ועכשיו לעיקר.
לגבי התביעה כי זה העיקר. כמו שרשמתי בסבירות גבוהה זה יפתר. מאחר והניסנובים תבעו את הקבוצה והחובות נרשמים על הקבוצה. הדקך ביחידה שלהם לראות כסף מהמועדוןמהוא שהוא יהיה ריווחי לפרק זמן ממושך. אם התחזיות על פירוק ללא מכירה יתבררו כנכונות לא רק שהם לא יראו גרוש הם גם יחויבו להכניס יד לכיס בגין החובות שייצרו.
מאחר והנושא מורכס בית המשפט הטיל צו של 2.3 מליון על כספי המועדון שבידי ההתאחדות ולא חייב אף אחד להעביר אליהם את הכסף. וזה בעצם מה שהם רוצים. מינצברג להבנתי הציע להם שבמקום עיקול כל 2.3 מליון הוא יפקיד את הכסף בנאמנות ועכשיו אחרי שכל החובות שיצרו נבדקו ונמצאו ניתן לגשת לבוררות.. לזה הם מסרבים.

לתחושתי מי שירד בסוף מהעץ לא יהיה מינצברג אלא הניסנובים וגרינברג.... אבל ימים או שעות יגידו
יש לנו מעט מחלוקת על העובדות וכנ' יותר על הסקת המסקנות מהן, אבל זה גם לגיטימי וגם סה"כ דיון מעניין שאפשר ללמוד ממנו
אני חושב ששניינו ורוב הפורום כבר מסכימים שבנושא החתימה אנחנו בדקה ה 90 או אפילו בתוספת הזמן, לכן הכושלים האלה והכושלים האלה יכולים ללכת לכושילי(ם) ראבק

* בכל מהקרה כמו שאמרתי נראה שזה מפריע לכמה אנשים אז אשתדל להימנע לכתוב על הניסנוב ( יש מספיק לחץ ודם רע מחוץ לפורום לא צריך להוסיף גם כאן )
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

dino כתב: 30 יולי 2024, 11:32
לירון האדום כתב: 30 יולי 2024, 11:18

בכלל לא בטוח

בסדר יש 8,000 מנויים
השוער הזה זה בגרושים, קורין וחזוט זה גרושים, הזרים זה רק משכורת ולא קרוב בכלל למה ששילמת בליגת העל

עריכה: 8,300 לפי עדכון של ספורט 5 שנטען שמתבסס על מקורות במועדון
זה בטח יעזור לגרושניק החדש
בינתיים אלטמן לאיוס וצ'יבוטה מקבלים משכורת מהפועל...
אין שום סיבה שבלאומית יהיה לנו תקציב כזה גבוה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

Gili כתב: 30 יולי 2024, 11:26 הורדה מאסיבית של ההתחייבויות זה משהו שצריך לקרות עם ספרא או בלעדיו.
ברור, השאלה אם אנחנו מדברים על לאיוס, צ׳יבוטה ואלטמן או גם על מכירת טוריאל, בנימין וישראלוב.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

רדפוקס כתב: 30 יולי 2024, 12:10
Gili כתב: 30 יולי 2024, 11:26 הורדה מאסיבית של ההתחייבויות זה משהו שצריך לקרות עם ספרא או בלעדיו.
ברור, השאלה אם אנחנו מדברים על לאיוס, צ׳יבוטה ואלטמן או גם על מכירת טוריאל, בנימין וישראלוב.
עפ"י התקשורת על כולם יש תג מחיר, בחיפה מתעקשים שטוריאל הוצע.
בבית"ר הודיעו שהם דחו את דרישת הפועל על ישראלוב, ( ואני זוכר גם דיבורים על בנימין )
אני די בטוח שהדרישה היא חד משמעית לנקות את השולחן לגמרי מחובות וכל האמצעים כשרים.
אני לא בטוח שזה הכי נכון לא מקצועית ולא כלכלית, אבל קטונתי
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

ההוא מפעם כתב: 30 יולי 2024, 12:26
בבית"ר הודיעו שהם דחו את דרישת הפועל על ישראלוב, ( ואני זוכר גם דיבורים על בנימין )
אני די בטוח שהדרישה היא חד משמעית לנקות את השולחן לגמרי מחובות וכל האמצעים כשרים.
מה עם דרישה קצת פחות חשובה לעלות ליגה?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4776 לייקים

ההוא מפעם כתב: 30 יולי 2024, 12:26
העניין שונה ממה שאני הבנתי, יש כיום שכר שחקנים X בהפועל וספרא מעוניין שהוא יהיה X-Y ו-Y זה לא מספר קטן.
זה במנותק מכל הסיפור חובות.
שליחת תגובה