יד אליהו
- גביזון
- קיבל.ה 3124 לייקים
בונים לנו אולם חלומות בדרייב אין, נעבור שנתיים לנוקיה בינתיים, המצב נורא!!1111
לא יקרה!!!!1111
העולם השתגע
Sent from my 22101320G using Tapatalk
לא יקרה!!!!1111
העולם השתגע
- Scofield
- קיבל.ה 250 לייקים
איך הגעת ל2/3 שיציע 1 אמור להיות סגור?Tals2000 כתב: ↑25 יולי 2024, 00:10 ככל שאני חושב על זה, האולטראס הראשונים שהיו צריכים לשמוח ולתמוך שנעבור העונה, כי הרי אם נשארים, הם ממילא לא היו יכולים להיכנס ל 2/3 ממשחקי הבית כי פורמלית היציע שלהם אמור להיות סגור, ככה שבעצם גם לכאן הם לא יכנסו וגם לא לשם.
או שהם בונים על שיתוף פעולה עם ההנהלה באיזו קומבינה שתאפשר להם להיכנס למשחקים על חשבון צפיפות בלתי הגיונית בשאר היציעים ( מה שכעת אני בכלל לא בטוח שכבר יכול לקרות)
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
שישה משחקים ועוד שני דרבי זה 8 משחקים וזה כמעט 2/3 מתוך 13 משחקי ביתScofield כתב: ↑25 יולי 2024, 12:47איך הגעת ל2/3 שיציע 1 אמור להיות סגור?Tals2000 כתב: ↑25 יולי 2024, 00:10 ככל שאני חושב על זה, האולטראס הראשונים שהיו צריכים לשמוח ולתמוך שנעבור העונה, כי הרי אם נשארים, הם ממילא לא היו יכולים להיכנס ל 2/3 ממשחקי הבית כי פורמלית היציע שלהם אמור להיות סגור, ככה שבעצם גם לכאן הם לא יכנסו וגם לא לשם.
או שהם בונים על שיתוף פעולה עם ההנהלה באיזו קומבינה שתאפשר להם להיכנס למשחקים על חשבון צפיפות בלתי הגיונית בשאר היציעים ( מה שכעת אני בכלל לא בטוח שכבר יכול לקרות)
אבל עכשיו כשאני כותב, אני מבין שדרבי אחד לא יהיה בליגה הסדירה אז זה קצת משפר ובמקום 2/3 סגור, המספר המדוייק 7/13 ועוד משחק בית בחצי/גמר פלייאוף
-
- קיבל.ה 1806 לייקים
זה 4 ו2 דרביםTals2000 כתב:שישה משחקים ועוד שני דרבי זה 8 משחקים וזה כמעט 2/3 מתוך 13 משחקי ביתScofield כתב: ↑25 יולי 2024, 12:47איך הגעת ל2/3 שיציע 1 אמור להיות סגור?Tals2000 כתב: ↑25 יולי 2024, 00:10 ככל שאני חושב על זה, האולטראס הראשונים שהיו צריכים לשמוח ולתמוך שנעבור העונה, כי הרי אם נשארים, הם ממילא לא היו יכולים להיכנס ל 2/3 ממשחקי הבית כי פורמלית היציע שלהם אמור להיות סגור, ככה שבעצם גם לכאן הם לא יכנסו וגם לא לשם.
אבל עכשיו כשאני כותב, אני מבין שדרבי אחד לא יהיה בליגה הסדירה אז זה קצת משפר ובמקום 2/3 סגור, המספר המדוייק 7/13 ועוד משחק בית בחצי/גמר פלייאוף
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הם לא עדכנו את עופר בכלל לפני שהוציאו את ההדועה ההזוייה שלהם, ועכשיו יהיה להם גם קשה מאוד לרדת ממנה בגלל האגו המסריח שלהם.עידן סרור כתב: ↑23 יולי 2024, 18:42 אני מבין את הביקורת ואת האכזבה מהם.
"לא יקרה" אפשר לפרש גם כעמדה מבוצרת לאחר שנעשו שיחות מאחורי הקלעים.
במידה והם יפעלו באלימות כלשהי ויפריעו לניהול התקין אז המשטרה/מועדון/וואטבר יצטרכו לנקוט נגדם בצעדים.
כל עוד הם הביעו עמדה נחרצת שלא מקובלת על רוב הקהל זה לא משהו פסול לדעתי.
פשוט מצב מבאס
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 2502 לייקים
האמת שאני רואה ברשתות החברתיות לא מעט שמתנגדים למעבר זמני ליד אליהו ואני דיי חושש מהתוצאה של זה , מוזר שהדבר שהכי מדאיג אותי בפועל זה האוהדים שלנו בלי קשר ליריבות והדון , מקווה שהמידע והיה מעבר כזה זה יעבור חלק
- גביזון
- קיבל.ה 3124 לייקים
תתחיל לסבול שימון

-
- קיבל.ה 1274 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3124 לייקים
לא יודע מה יהיה, מה שבטוח שאם עופר ישלם על זה אם יראה בזה צורך, הוא יוציא זכויות דרקוניות מהאולם החדש.
לא נראה לי שזה האיש שייתן להם שקט.
לא נראה לי שזה האיש שייתן להם שקט.
-
- קיבל.ה 820 לייקים
צודק
לדעתי לא נחזור
לא נחזור כי נהיה במקום אחר מבחינה מקצועית ולחזור לדרייב אין זה ללכת אחורה
כנראה שנישאר עוד כמה עונות ביד אליהו ואז נעבור לאולם חדש גדול יותר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 15 לייקים
לא נחזור לדרייב אין ולא נעבור לאולם גדול יותר.
אחרי חודשיים ביד אליהו נתרגל וזה ירגיש לנו בית, ולא נזכור בכלל שזה היה ״של מכבי״.
אחרי חודשיים ביד אליהו נתרגל וזה ירגיש לנו בית, ולא נזכור בכלל שזה היה ״של מכבי״.
- גביזון
- קיבל.ה 3124 לייקים
עופר הציג סקיצות של הדרייאין החדש
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3124 לייקים
כי המעבר הוא זמני?עידן סרור כתב:אז למה השיפוץ?
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אתה חושב שינאי הולך לשפוך 150 מיליון שקל בשביל לא לחזור לדרייב אין ולהחזיר את ההשקעה שלו?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1274 לייקים
עם יד על הלב אני לא רואה בזה שום בעיהitamarrose כתב: ↑25 יולי 2024, 22:34 לא נחזור לדרייב אין ולא נעבור לאולם גדול יותר.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אני חושב שאם נעבור לנוקיה השיפוץ לא יצא לפועל כי לא יהיה לכך טעם.red in blood כתב: ↑26 יולי 2024, 01:27אתה חושב שינאי הולך לשפוך 150 מיליון שקל בשביל לא לחזור לדרייב אין ולהחזיר את ההשקעה שלו?
עופר הוכיח שהוא אדם חכם מאוד ולא תהיה לו סיבה לעשות את זה.
-
- קיבל.ה 1062 לייקים
נכון זה יהיה מגוחך לעבור מאולם של 10k לאולם של 7k, זאת ירידה ברמה במקום התקדמות.עידן סרור כתב: ↑26 יולי 2024, 10:02אני חושב שאם נעבור לנוקיה השיפוץ לא יצא לפועל כי לא יהיה לכך טעם.red in blood כתב: ↑26 יולי 2024, 01:27אתה חושב שינאי הולך לשפוך 150 מיליון שקל בשביל לא לחזור לדרייב אין ולהחזיר את ההשקעה שלו?
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
עופר כבר אמר שיד אליהו מיושן והוא רוצה אולם חדש להפועל.עידן סרור כתב: ↑26 יולי 2024, 10:02אני חושב שאם נעבור לנוקיה השיפוץ לא יצא לפועל כי לא יהיה לכך טעם.red in blood כתב: ↑26 יולי 2024, 01:27אתה חושב שינאי הולך לשפוך 150 מיליון שקל בשביל לא לחזור לדרייב אין ולהחזיר את ההשקעה שלו?
בנוסף הוא הולך להשקיע באולם הזה לא מעט כי הוא כנראה רואה בו הזדמנות עיסקית ברמה כזאת שיחד עם הפועל היא כלכלית לו.
בקיצור לא רואה איך השיפוץ לא יוצא לדרך אם מחליטים על זה.
לגבי התכולה הוא ינסנ להגדיל. לדעתי לא נגיע ל 5 ספרות אבל אני לא אתפלא אם בסןף.זה יגיע לאזור ה8300
-
- קיבל.ה 2014 לייקים
אני גם חושש שהמעבר למנורה נועד לרכך את הקהל.
לא נראה לי שנשחק במנורה ובמקביל הדרייב אין ישופץ באמת.
נשחק שנה במנורה, הוא בונה על זה שהקהל יתרגל, או יראה שזה לא נורא כ"כ, שיפוץ הדרייב אין יתמסמס לו והופ העניין הופך לקבוע.
מה שיקרה בפועל לדעתי זה שללא עידוד ובלי אווירה, משחקי ליגה סתמיים נגד עפולה ואילת בהיכל מנורה יהיו חוויה לא כיפית בכלל, החזון של ינאי שהולך להיות שם איזה פסטיבל עם פטריק בברלי מדי שבוע ואיזה יופי לא באמת יתגשם, הקהל של הפועל לא יבוא באמת באלפים כל שבועיים לראות משחקים נגד הרצליה וכל הסיפור הזה ייגמר לא טוב.
נשחק שנה במנורה, הוא בונה על זה שהקהל יתרגל, או יראה שזה לא נורא כ"כ, שיפוץ הדרייב אין יתמסמס לו והופ העניין הופך לקבוע.
מה שיקרה בפועל לדעתי זה שללא עידוד ובלי אווירה, משחקי ליגה סתמיים נגד עפולה ואילת בהיכל מנורה יהיו חוויה לא כיפית בכלל, החזון של ינאי שהולך להיות שם איזה פסטיבל עם פטריק בברלי מדי שבוע ואיזה יופי לא באמת יתגשם, הקהל של הפועל לא יבוא באמת באלפים כל שבועיים לראות משחקים נגד הרצליה וכל הסיפור הזה ייגמר לא טוב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1440 לייקים
יש אוהדים שאם זה היה תלוי בהם היינו משחקים עדיין באוסישקין.Red_man כתב:עם יד על הלב אני לא רואה בזה שום בעיהitamarrose כתב: ↑25 יולי 2024, 22:34 לא נחזור לדרייב אין ולא נעבור לאולם גדול יותר.
מבחינתם, שלא נתפתח לעולם.
- גביזון
- קיבל.ה 3124 לייקים
כלומר השרטוטים שהשקיע בהם משרד אדריכלים, האמירה שלו שיד אליהו מתקן מיושן, פירוט שלו על הסכום שישקיע מהםגישה כן העיריה, מבין שצריך לנסות להרחיב את הדרייבאין יותר מ7 אלף, כל זה מזימה שהשקיע בה כסף עד עכשיו?טכנית לארז כתב:אני גם חושש שהמעבר למנורה נועד לרכך את הקהל.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אם תצליח עונה אחת בנוקיה ותחזור לארח את אירופה, מספר המנויים יגדל.
דרייב אין משופץ לא יהווה אופציה.
כל מה שראיתי זה תכנית אדריכל וזה לא קונה אותי.
שוב, חלוק בדעתי על המעבר ואקבל כל תוצאה.
פשוט אני מסתכל על התמונה הרחבה וזה שנהפוך את נוקיה לאולם קבוע מהשנה הזאת, אלא אם כן יבנו אולם חדש בסדר גודל של נוקיה(שלא יקרה.)
דרייב אין משופץ לא יהווה אופציה.
כל מה שראיתי זה תכנית אדריכל וזה לא קונה אותי.
שוב, חלוק בדעתי על המעבר ואקבל כל תוצאה.
פשוט אני מסתכל על התמונה הרחבה וזה שנהפוך את נוקיה לאולם קבוע מהשנה הזאת, אלא אם כן יבנו אולם חדש בסדר גודל של נוקיה(שלא יקרה.)
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
הוא גם כמראה הולך לחתום על חוזה מחייב להשקיע 150 מליוןגביזון כתב: ↑26 יולי 2024, 12:19כלומר השרטוטים שהשקיע בהם משרד אדריכלים, האמירה שלו שיד אליהו מתקן מיושן, פירוט שלו על הסכום שישקיע מהםגישה כן העיריה, מבין שצריך לנסות להרחיב את הדרייבאין יותר מ7 אלף, כל זה מזימה שהשקיע בה כסף עד עכשיו?טכנית לארז כתב:אני גם חושש שהמעבר למנורה נועד לרכך את הקהל.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
ברור. הכל מזימה שנועדה להפוך את הפועל למכבי. עדיף להיות הפועל ולהמשיך להפסיד ולהתבסס על 2000 חברי עמותה ו-3000 מנויים.
ד״א, הצד ההפוך של להישאר בדרייב אין, להיפרד מעופר המשמעות שלו זה 1000 מנויים ו-1000 חברי עמותה וגסיסה של הפועל.
אף אחד לא ישקיע שקל בקבוצה הזו בחיים.
ד״א, הצד ההפוך של להישאר בדרייב אין, להיפרד מעופר המשמעות שלו זה 1000 מנויים ו-1000 חברי עמותה וגסיסה של הפועל.
אף אחד לא ישקיע שקל בקבוצה הזו בחיים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2426 לייקים
לא זכור לי פעם אחת שכתבת משהו אופטימי עם תקווה, הכל אצלך שחור , מייאש ואבוד מראש.טכנית לארז כתב: ↑26 יולי 2024, 12:13 אני גם חושש שהמעבר למנורה נועד לרכך את הקהל.
קח משפט שאני אומר לילדים שלי בערך פעמיים ביום: מי שרוצה להצליח חייב קודם כל לנסות, בלי לנסות בחיים לא תצליח, זה בטוח.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
לצפות שטכנית לארז יהיה בעד מעבר ליד אליהו.. בוא.. זה לא קשור לרואה שחורות. זה הפאקינג טיקט שלו.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
אני מחבב אותך מאוד זאת הסיבה שאני לא מציע לך להתערב על 10000 שקל.
לא יהיה אולם עוד שנתיים בוודאות של 1000 אחוז, סביר מאוד להניח שגם לא יהיה אולם עוד 5 שנים
* זה לא זלזול בעופר, זה הכרה של המציאות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- גביזון
- קיבל.ה 3124 לייקים
אוקי, נניח ואתה צודק.ההוא מפעם כתב:אני מחבב אותך מאוד זאת הסיבה שאני לא מציע לך להתערב על 10000 שקל.
לא יהיה אולם עוד שנתיים בוודאות של 1000 אחוז, סביר מאוד להניח שגם לא יהיה אולם עוד 5 שנים
מה האפשרויות? אם לא יהיה אולם עוד 20 שנה, בדרייב אין אי אפשר להשאר.
זה לא משנה כלום.
- מילפורד
- קיבל.ה 2426 לייקים
מזכיר לי את הדברים שאמרו על המעבר מהדר יוסף לבית מכבי בראשון עד שיבנה הדרייב אין במתכונתו הנוכחית.
היינו שתי עונות בראשון ועברנו לדרייב אין.
-
- קיבל.ה 954 לייקים
הדרייב אין יבנה ויבנה מהר כי יש פה אינטרסים כספיים
מנורה זה לא קללה, צאו מהסרט הזה כבר
נהפוך את זה להיות הבית שלנו, הכל אפשרי עם כסף
חלאס לשים את השנאה למכבי מעל לאהבה להפועל, פשוט חלאס עם זה, זה מטריף לי את הדעת
מנורה זה לא קללה, צאו מהסרט הזה כבר
נהפוך את זה להיות הבית שלנו, הכל אפשרי עם כסף
חלאס לשים את השנאה למכבי מעל לאהבה להפועל, פשוט חלאס עם זה, זה מטריף לי את הדעת
long live the zapta
- Scofield
- קיבל.ה 250 לייקים
צודק אחטכנית לארז כתב: ↑26 יולי 2024, 12:13 אני גם חושש שהמעבר למנורה נועד לרכך את הקהל.
בוא נישאר בדרייב אין, ולא אכפת לי מהקהל הנוסף אפילו, אלא מזה שיש בעלים שבחיים לא היה פה מישהו קרוב אליו מבחינת מה שהוא נותן והנכונות שהוא מראה, עונה לאוהדים, קשוב לקהל (יום אחרי שהיו קולות שהמחירים יקרים פרסם הנחה ועזרה למילואימניקים), יוזם ועושה, ואומר לך בפירוש בכמה הזדמנויות - אם לא יהיה מעבר, הכל בסדר, אבל לא תיהיה לי מוטיבציה לקחת את הקבוצה קדימה - למה לא לתת לו לנסות?
מי יקרה אם נבלע את הצפרדע הזו?
גם לי המעבר לא עובר חלק בגרון.
אז יהיו משחקים נגד הרצליה שיהיו קרחות (רוצה להאמין שאת הטבעת התחתונה תמיד אי כמעט תמיד תמלא). אם תיהיה טוב גם תמיד תביא מספרים יפים.
אם יהיה כישלון חרוץ תמיד אפשר לחזור והוא גם אמר את זה.
שיחקנו בבית מכבי ובהדר יוסף. עושים מזה יותר ממה שזה.
גילוי נאות -
יש לי מנוי לשער 1, חידשתי, תמיד הייתה לי את הבלטה שלי, תמיד היה חבר עמותה, תמיד היה פועל צעיר עוד באולם של הפורמייקות בהדר יוסף (מציין את זה כי מסתבר שיש כאלה שחושבים שלמי שלא היה אין זכות להגיד מה שהוא חושב).
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 218 לייקים
לא זה היה הדיוןגביזון כתב: ↑26 יולי 2024, 13:02אוקי, נניח ואתה צודק.ההוא מפעם כתב:אני מחבב אותך מאוד זאת הסיבה שאני לא מציע לך להתערב על 10000 שקל.
מה האפשרויות? אם לא יהיה אולם עוד 20 שנה, בדרייב אין אי אפשר להשאר.
זה לא משנה כלום.
היו לי בחיים גם קטעים קשים ותמיד העדפתי את האמת וזה שניסו למכור לי מעשיות תמיד הדאיג אותי
לדעת את האמת תמיד עזר לי לפתור בעיות, לנצח ולהתקדם למקומות טובים יותר. כנראה שזאת עוד סיבה שאני מעדיף אמת על מעשיות
מי שרוצה לעבור זה לגיטימי שיבוא ויראה X כרטיסים יכניסו לנו Y כסף הבעיות הן כאלה והיתרונות הם כאלה, זה לגיטמי ומכובד
לבוא להציג סקיצות של בניון ולספר שעוד שנתיים חוזרים זאת גישה שאני הרבה פחות אוהב
כשזה קורה פעם אחר פעם עם הצהרות חסרות שחר אני אישית לא אוהב את ולא מתחבר
במודגש: בנייה של קבוצה כזאת אפילו בלי ההחתמה של בברלי ( שהיא יותר הצהרתית ממקצועית ) מספיק לי להיות בשמיים
כשעל המעשים המבורכים מוסיפים הצהרות לא מציאותיות מיותרות. לי זה מוריד ואפילו מדאיג ( ועדיין מתלהב ומכבד ומפנטז כמו כולם )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
גם שיהיה שם מנוף וטרקטור ויבנו אתם תגידו שזה רמאות.
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
יתרונות סמויים במעבר ליד אליהו.
1. מכבי והעיריה יצטרכו להגיע להסדר על תאי הצפיה ובכך הוא יהפוך לפחות צהוב ויותר עירוני.
2. מכבי יצרכו להתאמן יותר פעמים מחוץ לאולם כדי לאפשר לנו להתאמן ולשחק.
3. אנחנו נהיה מוכנים יותר לד אליהו לקראת מכבי.
4. יהיה ניתן להושיב את הקהל שלהם למעלה ביציע מאחורי רשתות.
5. יהיה לשאקו יותר לקוחות
1. מכבי והעיריה יצטרכו להגיע להסדר על תאי הצפיה ובכך הוא יהפוך לפחות צהוב ויותר עירוני.
2. מכבי יצרכו להתאמן יותר פעמים מחוץ לאולם כדי לאפשר לנו להתאמן ולשחק.
3. אנחנו נהיה מוכנים יותר לד אליהו לקראת מכבי.
4. יהיה ניתן להושיב את הקהל שלהם למעלה ביציע מאחורי רשתות.
5. יהיה לשאקו יותר לקוחות
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
@האדס
הדרייב אין לאחר שיפוץ יוכל להכיל 6300 מנויים במקרה הטוב.
1.האם להיכל נוקיה תהיה הגבלה של מכירת מנויים עד הכמות הזו?
2.לאחר העונה הזו ככל הנראה נחזור לארח בארץ את אירופה ואינשאללה גם נראה תואר, מה תגיד לעוד 4000 אוהדים שירצו לרכוש מנוי?
3.איש עסקים חכם כמו עופר ינאי לא יתרום לעיריית תל אביב 150 מיליון שקל כשהפוטנציאל העתידי באולם הזה יהיה נמוך בהרבה מלהשאר בנוקיה.
ושוב ארשום שמעבר לנוקיה יעזור לי לרכוש מנוי שאין לי עכשיו ככה שזה סוג של אינטרס שלי.
וכן אני עדיין חושב שהדרייב אין לבסוף לא ישופץ ולא נחזור לשם.
מותר לתהות ולשאול שאלות לגיטימיות בפורום או שאני מפריע פה למישהו?
2.לאחר העונה הזו ככל הנראה נחזור לארח בארץ את אירופה ואינשאללה גם נראה תואר, מה תגיד לעוד 4000 אוהדים שירצו לרכוש מנוי?
3.איש עסקים חכם כמו עופר ינאי לא יתרום לעיריית תל אביב 150 מיליון שקל כשהפוטנציאל העתידי באולם הזה יהיה נמוך בהרבה מלהשאר בנוקיה.
ושוב ארשום שמעבר לנוקיה יעזור לי לרכוש מנוי שאין לי עכשיו ככה שזה סוג של אינטרס שלי.
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
1. לדעתי צריכים להגביל את המנויים ל 6300 או כמה שיהיה לדרייב אין משופץ. על זה למכור זכאות + כרטיסים בודדים זה יהיה גם כלכלי למועדון.עידן סרור כתב: ↑26 יולי 2024, 15:43 @האדס
למשל יש ביד אליהו מקום ל 10000 אוהדים של קבוצת הבית. אם תמכור 6300 מנויים במחיר ממוצע של 1270 שקל זאת הכנסה של 8 מליון. זה אומר שיש לך אבלצעוד 3700 כרטיבים למכור לדרבי + ירושלים + חולון. הכרטיסים האלו ימכרו לפי הסדר הבא:
1. חברי עמותה + זכאות ( תשלום שנתי של כ 150-100 שח)
2 חברי עמותה
3 בעלי זכאות
אם כתוצאה מזה תגדיל ב 1000 את חברי העמותה ובנוסף ירכשו עוד 5000 זכאויות... אתה בעצם מוסיף עוד 2 מליון לתזרים. לפני שמכרת כרטיס 1.
2. עופר מקווה שכבק העונה תחזור. זה עוד רווח נקי. רבע גמר ביד אליהו עם 11000 אדומים חלום.
3. עופר מקבל זכויות ושטחי מסחר אל תדאג לו.
-
- קיבל.ה 1440 לייקים
וכאן הצביעות של חלק מהקהל.מילפורד כתב:מזכיר לי את הדברים שאמרו על המעבר מהדר יוסף לבית מכבי בראשון עד שיבנה הדרייב אין במתכונתו הנוכחית.
היינו שתי עונות בראשון ועברנו לדרייב אין.
איך לא היתה להם בעיה לשחק ב״בית מכבי״ בראשון? אנחנו לא נגד כל מה שהוא מכבי?
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 26 יולי 2024, 16:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אבל נשאר עדיין גרעין רחב של אוהדים שנדחק החוצה ולא יוכל לעשות מנוי עוד שנתיים לאולם החדש.El dudernio כתב: ↑26 יולי 2024, 15:571. לדעתי צריכים להגביל את המנויים ל 6300 או כמה שיהיה לדרייב אין משופץ. על זה למכור זכאות + כרטיסים בודדים זה יהיה גם כלכלי למועדון.עידן סרור כתב: ↑26 יולי 2024, 15:43 @האדס
למשל יש ביד אליהו מקום ל 10000 אוהדים של קבוצת הבית. אם תמכור 6300 מנויים במחיר ממוצע של 1270 שקל זאת הכנסה של 8 מליון. זה אומר שיש לך אבלצעוד 3700 כרטיבים למכור לדרבי + ירושלים + חולון. הכרטיסים האלו ימכרו לפי הסדר הבא:
1. חברי עמותה + זכאות ( תשלום שנתי של כ 150-100 שח)
2 חברי עמותה
3 בעלי זכאות
אם כתוצאה מזה תגדיל ב 1000 את חברי העמותה ובנוסף ירכשו עוד 5000 זכאויות... אתה בעצם מוסיף עוד 2 מליון לתזרים. לפני שמכרת כרטיס 1.
2. עופר מקווה שכבק העונה תחזור. זה עוד רווח נקי. רבע גמר ביד אליהו עם 11000 אדומים חלום.
3. עופר מקבל זכויות ושטחי מסחר אל תדאג לו.
למה שעופר ירצה לחזור לאולם של 6300 מנויים כשיש לו אופציה קיימת ביד ל10k מנויים?
ולמה שהוא עוד ישפוך על זה 150 מיליון?
לא אומר אם זה טוב או לא, אבל זה רק אני חושב שהמעבר לנוקיה לא הולך להיות זמני?