זה לא רק המכתב עצמו אלא גם הדיבור כלפיו בטוויטר סביב העניין של המכתב. תגובות כמו אלה:
ההרגשה שלו מוצדקת. הצ'ה גווארות האלה הם מתנה לשימון.
זה לא רק המכתב עצמו אלא גם הדיבור כלפיו בטוויטר סביב העניין של המכתב. תגובות כמו אלה:
הבן אדם עונה לכל דבר וכל איש ואישה, ועדיין טענות. כאילו פדרמן עושה דבר כזה?Gili כתב:זה לא רק המכתב עצמו אלא גם הדיבור כלפיו בטוויטר סביב העניין של המכתב. תגובות כמו אלה:
ההרגשה שלו מוצדקת. הצ'ה גווארות האלה הם מתנה לשימון.
מצטרףMic_red כתב:תתמכו בו בפרטי
כמו שכתבתי אתמולגביזון כתב:"אוהדי הפועל" מביאים צילומי מסך לכולם של עופר עונה לאוהדי מכבי בפרטי בשביל להכנס בו.
אתם המתנה הכי גדולה של שימון, אתם התקווה היחידה של שימון,מה שקורה פה עצוב, צפוי, ואנטי הפועל בצורה עצובה.
המפלצת גדלה ורוצה להתיש את הפועל, חושבת שהיא הפועל, הכל פה מבולבל
אנחנו בבעיה קשה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אז בתור מנוי אני אומר שההתנהגות שלהם היא ילדותית, סוציומטית ומגעילה. מי הם שימנעו מאוהדים שרוצים להגיע לקנות כרטיס/מנוי? מי הם שימנעו מהורים לקנות כרטיס לילד שלהם? הגיע הזמן להפסיק להיות מועדון חבריםרק הפועל בלב כתב: ↑26 יולי 2024, 04:53 עם כל הכבוד וכאחד בלי מנוי, הדעה של כל אחד מ 500 בעלי המנויים וחברי העמותה שחתמו על המכתב שווה יותכ מדעתי ומדעת כל אחד אחר ברשימת ההמתנה.
מינימום כבוד למי שהיה עקבי בשנים האחרונות
זה 500 עכשיו?רק הפועל בלב כתב:עם כל הכבוד וכאחד בלי מנוי, הדעה של כל אחד מ 500 בעלי המנויים וחברי העמותה שחתמו על המכתב שווה יותכ מדעתי ומדעת כל אחד אחר ברשימת ההמתנה.
מינימום כבוד למי שהיה עקבי בשנים האחרונות
זה אנשים שהצביעו נגד שהוא ייכנס להפועל.IsraelM כתב:הם מתייחסים אליו כאויב , נקודה
״לא נסכים להעביר את המנויים שלנו ליד אליהו״, זה בדיוק אלו שאמרו ״לא יקרה״.רק הפועל בלב כתב: ↑26 יולי 2024, 08:40 אתם מודעים לזה שאלו לא אותם חברה שהוציאו את ההודעה 'לא יקרה' כן? למרות שבר חיון ריכז את זה וחלקם כנראה חתומים על המכתב
סך הכול מעלים שאלות נכונות וטובות, מתנסחים באופן מכבד וראוי ודורשים לעשות דברים תוך דיון אמיתי ולא במחטף. סך הכול לגיטימי מאוד
לא כולם חייבים להסכים ובשביל זה בדיוק יש הצבעה. אנשים דורשים תשובות ומידע כדי להצביע אחרי שמבינים את כל המשמעויות, מה כל כך קשה לכבד את זה?
רק שהם לא מציגים חלופהלבוא ולהגיד אני מנויי כבר 50 שנה לא רוצה לאבד את הכסא שלי ועל הזיין שלי שזה עולה לך מלא כסף. ועל הזיין שלי שעוד 4000 איש ואישה שרוצים לבוא עם הילדים שלהם לרטות משחק לא יכולים כי יד אליהו זה המגרש הביתי של ההם. זאת התנהגות ילדותית.
הלך המומנטום כתב: ↑26 יולי 2024, 10:36 יש כמה סיבות לעבור ליד אליהו, מה שאני לא מקבל היא שיש אנשים שרוצים להגיע ולא יכולים. היו פה לא מעט שנים שהיו זרוקים מנויים על הרצפה ואף אחד לא הרים אותם.
האנשים שזכו ליהנות מהפועל בשנתיים האחרונות הם האנשים שהלכו איתה כמה שנים אחורה כשהמועדון לא עניין כמעט אף אחד בליגות הנמוכות או כשהוא היה מועדון סביר בליגת העל.
מה שאני הכי שונא בקהל זה שיש אוהדים שחושבים שהם "יותר הפועל" מאוהדים אחרים.הלך המומנטום כתב: ↑26 יולי 2024, 10:36 יש כמה סיבות לעבור ליד אליהו, מה שאני לא מקבל היא שיש אנשים שרוצים להגיע ולא יכולים. היו פה לא מעט שנים שהיו זרוקים מנויים על הרצפה ואף אחד לא הרים אותם.
האנשים שזכו ליהנות מהפועל בשנתיים האחרונות הם האנשים שהלכו איתה כמה שנים אחורה כשהמועדון לא עניין כמעט אף אחד בליגות הנמוכות או כשהוא היה מועדון סביר בליגת העל.
תספר את זה לשחור.הלך המומנטום כתב:יש כמה סיבות לעבור ליד אליהו, מה שאני לא מקבל היא שיש אנשים שרוצים להגיע ולא יכולים. היו פה לא מעט שנים שהיו זרוקים מנויים על הרצפה ואף אחד לא הרים אותם.
אין ספק, המועדון שייך רק למי שהיה באלקנה.הלך המומנטום כתב: ↑26 יולי 2024, 10:36 יש כמה סיבות לעבור ליד אליהו, מה שאני לא מקבל היא שיש אנשים שרוצים להגיע ולא יכולים. היו פה לא מעט שנים שהיו זרוקים מנויים על הרצפה ואף אחד לא הרים אותם.