סגל לעונה הבאה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
האשכול הזה נהיה אדיר.
תאוריה נוספת שלי מעבר לסטיל=גניבה למה ייתכן שמדובר בתמיר בלאט:
אני דובר את השפה הרוסית, בלאט זה סלג כללי אבל בגדול זה שם נרדף בין היתר ליצאנית.
יצאנית = יצא נית = יצא לא (ברוסית)
הסיסמה של שלמה סיקסט שעל שמו נקרא אולם שלמה זה "תמיד כן"
אם תמיד כן, אבל הפעם יצא לא -> כלומר יצא משהו מן הכלל.
הרכזים שלנו רנגלנד ובברלי נמוכים, אם תמיד כן - עוד נמוך, בלאט אכן נמוך יחסית, אבל הפעם לא - כלומר ההיפך מנמוך = גבוה = תמיר -> נסגר המעגל עם תמיר בלאט.
די ברור שלכך עופר התכוון.
(אם מצטטים את האשכול בטוויטר בהתלהבות שלפחות יהיה מעניין סטייל כובש השער שיקלבורגר)
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אני דובר את השפה הרוסית, בלאט זה סלג כללי אבל בגדול זה שם נרדף בין היתר ליצאנית.
הרכזים שלנו רנגלנד ובברלי נמוכים, אם תמיד כן - עוד נמוך, בלאט אכן נמוך יחסית, אבל הפעם לא - כלומר ההיפך מנמוך = גבוה = תמיר -> נסגר המעגל עם תמיר בלאט.
(אם מצטטים את האשכול בטוויטר בהתלהבות שלפחות יהיה מעניין סטייל כובש השער שיקלבורגר)
-
- קיבל.ה 511 לייקים
גביזון כתב: ↑24 יולי 2024, 22:50 האשכול הזה נהיה אדיר.
אתה חולה
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
שחקן הגנה גרוע.הסבתא של הפועל כתב:גם כשהיה בן 17 אצלנו ראו שיש לו יד טובה מחוץ לקשת וראיית משחק פסיכית עם אסיסטים ברמה גבוהה.
לא מסוגל לחדור לסל,ולא לקלוע מהשתיים.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אתה מתבלבל,ארבעת המופלאים כתב:גביזון כתב: ↑24 יולי 2024, 22:50 האשכול הזה נהיה אדיר.
הרכזים שלנו רנגלנד ובברלי נמוכים, תמיר בלאט.
אתה חולה
אתה חולה זה רמז לג'קירי
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
גביזון כתב: ↑24 יולי 2024, 22:50 האשכול הזה נהיה אדיר.
תמיר בלאט = 692 = "אלברט איינשטיין" = "אוהב גימטריות" = "אדם ללא כישורים" = "אחרון גיבורי הפעולה" = "אמת אמרי" = "היתר בנייה" = "המשיח יבוא בקרוב" = "השלם גדול מסך חלקיו" = "כולם שווים בעיני אלוהים" וכו' וגו'
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 186 לייקים
אני מודה שאני גם לא מתלהב מתמיר בלאט. שחקן נחמד עם חסרונות לא קטנים. לא מתלהב שיהיה הרכז שלנו, לא העונה ולא בהמשך.
נחמד לגרום למכבי לשלם עליו יותר משתכננו, אבל להתפרע עליו ולשלם סכומים של כוכב? זה שיגעון מיותר...
נחמד לגרום למכבי לשלם עליו יותר משתכננו, אבל להתפרע עליו ולשלם סכומים של כוכב? זה שיגעון מיותר...
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
בסוף אם מהלך כזה יביא לנו אליפות זה שווה את זה , בפועל אין דרך מדויקת למדוד כמה שחקן שווה אבל נראה (לדעתי לא יגיע לפה )feigenbaum99 כתב: ↑24 יולי 2024, 23:56 אני מודה שאני גם לא מתלהב מתמיר בלאט. שחקן נחמד עם חסרונות לא קטנים. לא מתלהב שיהיה הרכז שלנו, לא העונה ולא בהמשך.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
אני אומר את זה עליו כבר 8 שנים והוא גורם לי לאכול את הכובע כל פעם מחדש.
אפשר להגיד עליו מה שרוצים, אבל הוא הוכיח שהוא רכז יורוליג לגיטימי ובלעדיו הם לא זוכים באליפות.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
הוא מטומטם? חצי מהטבלה זה מתכות. לא רק מס' 45.
אם היה רוצה לתת רמז לבלאט היה אומר משהו על טראמפ (שהוא הנשיא ה45)
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
בתור רכז שני או שלישי כשהיריבות לא ממש מתרכזות בו.הוקיץ' כתב:אני אומר את זה עליו כבר 8 שנים והוא גורם לי לאכול את הכובע כל פעם מחדש.
אפשר להגיד עליו מה שרוצים, אבל הוא הוכיח שהוא רכז יורוליג לגיטימי ובלעדיו הם לא זוכים באליפות.
הלוואי שהשנה הוא יהיה הרכז שלהם.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
מעניין מי איים עליו
שום סיכוי אחר
שום סיכוי אחר
-
- קיבל.ה 195 לייקים
מעניין אם ינאי בכלל התכוון לבלאט עם המתכת הזו
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
על מי אתם מדברים? סורקין? כי הדיון פה בזמן האחרון הוא על בלאט.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
בסדר זה גרם למכבי לשלם עליו יותר ובכך לצמצם עוד את התקציב שלהם, אחלה עופר
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
איזה אפס עם שיניים של ארנב , מעצבן עדיין שהשחקנים שלהם מעדיפים להמשיך שם למרות הצעות נגדיות גבוהות יותר (או יותר נכון מוכרחים ) איזה מועדון שפל הם
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
עוד שחקן אחד טוב ויש לנו סגל עדיף עליהם בעונה הקרובה ושיקפצו עם כל השחקנים שהם מחזיקים בכוח
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אין לנו באמת יכולת להתחרות איתם ישירות על שחקנים וזה בסדר, לא צריך לקפוץ מעל הפופיק
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
די נו,זה מתחיל להישמע כמו המכוער שהזמין פצצה לצאת איתו,קיבל ברקס ואומר לכולם שהיא סתם כונפה מכוערת.
גם בלאט וגם סורקין חתמו אצל הנבלות בהרבה פחות כסף.
הלאווי שהם היו מגיעים אלינו ולא הפנסיונר ממילווקי
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
נו ברור, הם משוריינים ב"יורוליג" לנצח.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
בדיוקטכנית לארז כתב:נו ברור, הם משוריינים ב"יורוליג" לנצח.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
לאורך זמן יהיה להם יתרון עלינו, מה לעשות.
המהלכים שעופר עשה השנה באים בול, הוא ככל הנראה גרם להם להוציא מהקופה שלהם יותר כסף על הישראלים שגם ככה היו שלהם בכיס ואם לפי השמועות הם בעונה פיננסית, יש מצב גדול שזה ישפיע על זהות הזרים שיגיעו אליהם.
כל עוד עופר פה יש לנו כלים להילחם בהם. צריכים להילחם בהם בכל גזרה כדי שנוכל לצמצם כמה שיותר פערים. זה מה שיש לנו לעשות.
המהלכים שעופר עשה השנה באים בול, הוא ככל הנראה גרם להם להוציא מהקופה שלהם יותר כסף על הישראלים שגם ככה היו שלהם בכיס ואם לפי השמועות הם בעונה פיננסית, יש מצב גדול שזה ישפיע על זהות הזרים שיגיעו אליהם.
כל עוד עופר פה יש לנו כלים להילחם בהם. צריכים להילחם בהם בכל גזרה כדי שנוכל לצמצם כמה שיותר פערים. זה מה שיש לנו לעשות.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 196 לייקים
בליגה שלנו, בטח מול קבוצה כמו מכבי איכות הזרים בסוף די מתקזזת ולרוב יהיה אפילו יתרון למכבי, את ההבדל עושים בעיקר הישראלים הבכירים. בלי בלאט וסורקין מכבי לא עוברים אפילו את ירושלים עונה שעברה בחצי.. עופר בסוף גם יבין את זה שהוא חייב לקחת להם את הישראלים הבכירים כמו שאורי אלון הביא את אליהו והלפרין בזמנו אחרת יהיה להם יתרון, אלא אם כן הוא יביא לנו 5 זרים ב 2 מליון יורו כל אחד וזה כנראה לא יקרה.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
רק אני שמח שהוא לא חתם?
לדעתי גיא פלטין הראה שהוא יכול לשמור עליו(ולא רק עליו) ברמה גבוהה שנה שעברה מצד אחד.
מצד שני הבחור חור הגנתי פסיכי, עם קליעה חלשה.
אז שומר ישראלי טוב ממנו בעמדה שלו יש לנו, ורכזים ברוך השם לא חסר לנו.
לא אומר שהוא שחקן חלש חלילה והוא בהחלט השתפר, אבל לטעמי הוא לא מספיק טוב וממש לא מה שעשו ממנו פה(בכדורסל הישראלי, לא בשדים) בשבוע האחרון.
הוא יככב בכמה משחקי יורוליג מול קבוצות שגם הפועל מנצחת והפסטיבל יתחיל.
לדעתי גיא פלטין הראה שהוא יכול לשמור עליו(ולא רק עליו) ברמה גבוהה שנה שעברה מצד אחד.
מצד שני הבחור חור הגנתי פסיכי, עם קליעה חלשה.
אז שומר ישראלי טוב ממנו בעמדה שלו יש לנו, ורכזים ברוך השם לא חסר לנו.
לא אומר שהוא שחקן חלש חלילה והוא בהחלט השתפר, אבל לטעמי הוא לא מספיק טוב וממש לא מה שעשו ממנו פה(בכדורסל הישראלי, לא בשדים) בשבוע האחרון.
הוא יככב בכמה משחקי יורוליג מול קבוצות שגם הפועל מנצחת והפסטיבל יתחיל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 2435 לייקים
עכשיו מעניין מי השחקן הנוסף שנחתים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
צחקתי כמובן.oleg neduda כתב: ↑25 יולי 2024, 16:00לא חושב שזה דל״פ
עם כל הכבוד לאדון תמיר בלאט
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
בברלי לא מרוויח 2 מיליון ובלאט לא מרוויח 600. עופר אמר שבברלי מרוויח פחות מ-2, ואילו לפי הפרסומים בלאט מרוויח 700, מה שכנראה שם את עלות המעביד באזור 1.3.
בכל מקרה כמובן שצחקתי, ברור שבברלי שחקן הרבה יותר טוב מבלאט. ובכלל, די ברור שכל ההצעה לבלאט לא הייתה כי אנחנו באמת צריכים אותו, אלא בעיקר כדי לדפוק את מכבי, בין אם ע"י לגרום להם לשלם יותר ובין אם ע"י לגרום להם לאבד ישראלי בכיר.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
גם הורד הבוגד (שיקרע את המיניסקוס אמן) חתם אצל הנבלות בפחות כסףבז'רנו כתב:די נו,זה מתחיל להישמע כמו המכוער שהזמין פצצה לצאת איתו,קיבל ברקס ואומר לכולם שהיא סתם כונפה מכוערת.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מקווה שארטיום המיותר לחלוטין לא יחתום אצלנו, ונחזור לדבר על שמות בסקלאת גילספי וג'אקירי, ומתכת כלשהי.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לאור ההתפתחויות האחרונות בגזרת החתימה על חוזים, כרגע התקווה שלי היא שהסנטר שיוחתם יהיה ליף ואז הזר האחרון יוכל להיות 3, נגיד וורד.
אין אלוהים.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
לדעתי עדיף בפער זר שהוא חמש ( חמש חמש) עם אוריינטציית צבע ריבאונד והגנה.ארבעת המופלאים כתב:לאור ההתפתחויות האחרונות בגזרת החתימה על חוזים, כרגע התקווה שלי היא שהסנטר שיוחתם יהיה ליף ואז הזר האחרון יוכל להיות 3, נגיד וורד.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
על הנייר.הוקיץ' כתב: ↑25 יולי 2024, 16:26בברלי לא מרוויח 2 מיליון ובלאט לא מרוויח 600. עופר אמר שבברלי מרוויח פחות מ-2, ואילו לפי הפרסומים בלאט מרוויח 700, מה שכנראה שם את עלות המעביד באזור 1.3.
בכל מקרה כמובן שצחקתי, ברור שבברלי שחקן הרבה יותר טוב מבלאט. ובכלל, די ברור שכל ההצעה לבלאט לא הייתה כי אנחנו באמת צריכים אותו, אלא בעיקר כדי לדפוק את מכבי, בין אם ע"י לגרום להם לשלם יותר ובין אם ע"י לגרום להם לאבד ישראלי בכיר.
דבר איתי באפריל,נראה איך הוא יראה.