יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
217
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 277
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

להבנתי (אחרי בירור) , יש שתי אפשרויות על הפרק:
1. לעבור ליד אליהו כדי להרחיב את הדרייב אין.
2. להישאר בדרייב אין של 3,500 מקומות עד השד יודע מתי.
אין אופציה ריאלית אחרת
לדעתי אין פה דילמה בכלל.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

ranjef כתב: 22 יולי 2024, 23:38 זה הזיה שבלומפילד הוא בית לשתי הקבוצות, אף אחד לא אומר על זה מילה, אבל פה זה כאילו משהו שלא ייתכן כי זה "שלהם". זה איצטדיון עירוני בדיוק כמו בלומפילד.
הם מוציאים קצף מהפה ברשתות רק מהרעיון שהפועל תארח שם. ווין ווין מכ"כ הרבה בחינות.
מה עושה האולטראס? כמובן בצד של מכבי.
די לגנוב דעת.
יד אליהו זה הבית של מכבי כמו שהדריב אין זה
הבית של הפועל והבעלות לא משנה.
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

לירון האדום כתב:
ranjef כתב: 22 יולי 2024, 23:38 זה הזיה שבלומפילד הוא בית לשתי הקבוצות, אף אחד לא אומר על זה מילה, אבל פה זה כאילו משהו שלא ייתכן כי זה "שלהם". זה איצטדיון עירוני בדיוק כמו בלומפילד.
הם מוציאים קצף מהפה ברשתות רק מהרעיון שהפועל תארח שם. ווין ווין מכ"כ הרבה בחינות.
די לגנוב דעת.
ובלומפילד?
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

ימים גורליים לפנינו.
אם ייכנעו לגחמות של ארגון אוהדים אז אפשר לקפל פה הכל וחבל על הכסף שעופר זורק.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

יהלום14אדום כתב: 22 יולי 2024, 23:19 בינתיים, אם זה מדד, יוצאים עליהם יפה בהודעה שלהם בפייסבוק.
נראה לי שמעבר להודעה המדהימה של הפועל ועופר
ההודעה של האולטראס דיי סוגרת סיפור
לפי התגובות שם והקונצנוס נגדם, הפועל תשחק ביד אליהו השנה

בואו אני אגלה לכם סופיילר כבר עכשיו
האולטראס יהיו גם שם
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  345 לייקים

ינאי חייב חייב חייב לדבר איתם, ולהסדיר את הכל. ואם אכפת מהאולטראס להפועל הם גם יקשיבו ויגיעו להבנות

מלחמות אגו זה הדבר האחרון שהמועדון הזה צריך. כולנו אוהדי הפועל
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

לירון האדום כתב: 22 יולי 2024, 23:45
די לגנוב דעת.
בלומפילד היה הבית של הפועל כמו שרמת גן היה הבית של מכבי...

אם כבר מדברים על גנבי דעת....

ולא אני נגד שיהיה בית 1 לשתי קבוצות בעיר מגרש אמור להיות מזוהה עם קבוצה. אבל די כבר עם שטויות
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

עמית כתב:ינאי חייב חייב חייב לדבר איתם, ולהסדיר את הכל. ואם אכפת מהאולטראס להפועל הם גם יקשיבו ויגיעו להבנות

ינאי לא צריך לירוק לכיוון שלהם באופן רשמי.
רמי שהוא הדמות היחידה שמקובלת על שני הצדדים צריך להסביר להם שהפור נפל ולבדוק איתם כיצד ניתן ליישב את העניין ולקדם את הפיתרון בישיבת הנהלה כהצעה שלו.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

red_boy כתב: 22 יולי 2024, 23:35 אני חושש מזה שנעבור ״זמנית״ ליד ושם ואז עוד כמה שנים נהיה על 10 אלף מנויים וימכרו לנו סיפורים למה אסור לנו לחזור חזרה לדרייב אין , כי אוהדים יישארו בחוץ ואנחנו ביורוליג וכו׳ ואז ניתקע שם לנצח
נשמע כמו תסריט הגיוני לגמרי

אם בכלל יהיה שיפוץ ברגע שנעבור לשחק שם
איך תעבור אם יש 10 אלף מנויים?

איזה אוהד לא יהיה זכאי לחדש מנוי?
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

עמית כתב: 23 יולי 2024, 00:12 ינאי חייב חייב חייב לדבר איתם, ולהסדיר את הכל. ואם אכפת מהאולטראס להפועל הם גם יקשיבו ויגיעו להבנות

סהכ הגיוני. הם באמת הוכיחו אין ספור פעמים בשנים האחרונות שאכפת להם מהפועל.

ינאי גאון ואני מקווה שעכשיו הוא יקבל את הלגיטימציה מרוב הקהל השפוי שסולד מהחלאות האלה להשאיר אותם עונה שלמה בבית.
אז נכון לא יהיה טירוף במשחקים, אבל גם לא יהיו שירי שואה, רדיוסים, אלימות כלפי קהלים אחרים, זריקות חפצים, אבוקות באולם סגור, קנסות ואני גם די בטוח שרמת האלימות המשטרתית והסבל שאנחנו חווים בכל משחק גדול תצומצם משמעותית.

ואולי אולי בעולם יפה יותר יקום מהואקום הזה ארגון חדש שידחוק את הפרוקסי של שימון החוצה ונזכה גם בעידוד וגם בארגון שבאמת ובתמים רוצה את הצלחת הקבוצה.
רק טוב יכול לצאת מהמהלך הזה.
אדום אש
קיבל.ה  129 לייקים

רק הפועל כתב: 22 יולי 2024, 22:22 אי אפשר היה לבנות את הדרריב אין מלכתחילה עם תכולה של 7000 מקומות בערך ? באמת לא ברור ההחלטה הזו לבנות אותו האולם של 3000 בלבד
אני זוכר בזמנו שהיו 2 אפשרויות, ובסוף בחרו באפשרות הזריזה ביותר להקמה, שהמשמעות שלה הייתה אולם של 3500 ללא אפשרות הרחבה (לא זוכר את האלטרנטיבה אבל מן הסתם זה משהו שהיה יותר טוב מבחינה כלשהי)
Spiderman
קיבל.ה  33 לייקים

הודעה קצת לא ברורה. מתי נפתחת ההרשמה? מתי יהיה 7 אלף מקומות? העונה הזו?
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

אדום אש כתב:
רק הפועל כתב: 22 יולי 2024, 22:22 אי אפשר היה לבנות את הדרריב אין מלכתחילה עם תכולה של 7000 מקומות בערך ? באמת לא ברור ההחלטה הזו לבנות אותו האולם של 3000 בלבד
אני זוכר בזמנו שהיו 2 אפשרויות, ובסוף בחרו באפשרות הזריזה ביותר להקמה, שהמשמעות שלה הייתה אולם של 3500 ללא אפשרות הרחבה (לא זוכר את האלטרנטיבה אבל מן הסתם זה משהו שהיה יותר טוב מבחינה כלשהי)
העמודים בצדדים זה הדבר הכי אדיוטי בבניה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Spiderman כתב: 23 יולי 2024, 03:33 הודעה קצת לא ברורה. מתי נפתחת ההרשמה? מתי יהיה 7 אלף מקומות? העונה הזו?
בנקודות:

- המכירה למנויים לעונה הקרובה תיפתח השבוע. לדרייב אין
- במקביל, אוהדים יוכלו לרכוש "זכאות למנוי" ב-150 ש"ח, במידה ועוברים ליד אליהו.
- מה מקנה הזכאות? הזכאות תאפשר למי שרכש אותה להיכנס לרשימת המתנה לעשיית מנוי לפי סדר הרכישה (כמו כל רשימת המתנה בכל מקום בעולם).
- השלב הראשון למכירת הזכאויות ייפתח ל-48 שעות עבור מנויים קיימים וחברי עמותה בלבד, עד 2 זכאויות לכל אחד.
- הכמות מוגבלת ל-7,500 מנויים. לאחר מכן, המכירה תיפתח לכלל האוהדים.

במידה ובהצבעה בעמותה יוחלט לעבור להיכל מנורה מבטחים:
- עלות הזכאות תקוזז ממחיר המנוי שיירכש
- מי ששילם על הזכאות, זכה באפשרות לעשות מנוי, אבל בחר לא לעשות, יקבל זיכוי 150 ש"ח לחנות המועדון.
- מי ששילם על הזכאות אבל לא זכה באפשרות לעשות מנוי (ביקוש > היצע המנויים), יוכל לקבל 150 ש"ח זיכוי בחנות או לשמור על הזכות לעשות מנוי במקרה של ביטול של מישהו אחר אם הגיע מקומו.

במידה ויוחלט ע"י חברי העמותה להישאר בדרייב אין:
- רוכשי הזכאות יקבלו 150 ש"ח בחנות המועדון
יחד, רק יחד! :heart:
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

7even כתב:
Spiderman כתב: 23 יולי 2024, 03:33 הודעה קצת לא ברורה. מתי נפתחת ההרשמה? מתי יהיה 7 אלף מקומות? העונה הזו?
בנקודות:

- מה מקנה הזכאות? הזכאות תאפשר למי שרכש אותה להיכנס לרשימת המתנה לעשיית מנוי לפי סדר הרכישה (כמו כל רשימת המתנה בכל מקום בעולם).
- השלב הראשון למכירת הזכאויות ייפתח ל-48 שעות עבור מנויים קיימים וחברי עמותה בלבד, עד 2 זכאויות לכל אחד.

- מי ששילם על הזכאות, זכה באפשרות לעשות מנוי, אבל בחר לא לעשות, יקבל זיכוי 150 ש"ח לחנות המועדון.
- מי ששילם על הזכאות אבל לא זכה באפשרות לעשות מנוי (ביקוש > היצע המנויים), יוכל לקבל 150 ש"ח זיכוי בחנות או לשמור על הזכות לעשות מנוי במקרה של ביטול של מישהו אחר אם הגיע מקומו.

האם אני רוכש את הזכאות במקביל לחידוש המנוי? הבנתי שמחר מתחילה המכירה לבעלי המנויים. אני מקווה שאוכל לחדש ולקנות זכאות לעוד כסא, ככה הילדים לא יריבו מי בא איתי למשחקים....
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

כמה זמן יקח בערך להרחיב את האולם
שנתיים?
בר לב אדום
קיבל.ה  370 לייקים

גם מכבי באו לבלומפילד והיום זה נשכח. אסור לחשוב כמו ילדים עם אגו, אלא לטובת המועדון, תאמינו לי אם וכשיעשו את יד אליהו לאיצטדיון נייטרלי (הן מבחינת צבעים ביציעים, דרך החנויות לשתי הקבוצות וכו׳) תוך מספר שנים בודדות גם זה יהיה היסטוריה ובנתיים הגדלנו משמעותית הכנסות, הגדלנו את חוג האוהדים, גם מבחינת תפאורות וגם מבחינת אירוח בעזרת השם ביורוליג, שנהיה חייבים אולם גדול יותר מהדרייב אין.
אין מה לעשות, אם רוצים להיות מועדון מוביל ודומיננטי חייבים לעשות צעדים גדולים, משמעותיים ולא תמיד קלים (וזה אחד מהם).
בקיצור מצטער על החפירה, מקווה שקצת נתתי כאן קו מחשבה נוסף ואם נוציא את הרגש ונשים רק את טובת המועדון (כמובן בזה שכרגע לא מתכוונים לבנות לנו אולם) זה צעד חשוב ומתבקש מאין כמותו.

ודבר אחרון ולא פחות חשוב, תחשבו כמה יהיה כיף לראות את הפרצוף של מזרחי שיראה פעם ראשונה את יד אליהו צבוע אדום ואת הקהל שלהם תקוע למעלה בתוך רשת.
בקיצור רק דברים טובים יכולים לקרות ויאללה הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

Charlie כתב: 23 יולי 2024, 08:57
7even כתב:
בנקודות:

האם אני רוכש את הזכאות במקביל לחידוש המנוי? הבנתי שמחר מתחילה המכירה לבעלי המנויים. אני מקווה שאוכל לחדש ולקנות זכאות לעוד כסא, ככה הילדים לא יריבו מי בא איתי למשחקים....
כן, על כל מנוי תוכל לקנות שתי זכויות ברשימת המתנה.
איך זה יעבוד טכנית, נלמד שהמייל עם הפרטים הטכניים יגיע.
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

משהו שכן צריך להבטיח לכל המנויים הנוכחיים כתנאי לתמיכה במעבר וצריך לזכור להעלות את זה, זה שאם וכאשר יחזרו מאולם של 10,000 לאולם של 7,000, שתהיה זכות ראשונים למי שהיה לו מנוי לדרייב אין.
שלא ייצא מצב שלמי שיש מנוי כבר 10 שנים עוד מהימים שהיו באים למשחק 1,500 צופים, בעוד שנתיים כשהפועל אימפריה, ימצא את עצמו בלי מנוי במסגרת החזרה מ 10,000 ל 7,000 והכל בכלל שהוא הצביע כעת בעד מעבר.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אני חייב להגיד שכפיות הטובה של חלק מהאוהדים מאוד מתסכלת אותי.
קיבלנו פה בעלים מהחלומות עד כה. הוא שופך סכומי עתק על הקבוצה, קורא תיגר על מכבי בכל מובן, יוצא נגד המשטרה, עושה הכל כדי לקדם את המועדון בארץ ובאירופה, ולבסוף, גם מצליח להגיע לסיכום עם הגוף הנורא שנקרא עיריית תל אביב על הרחבת הדרייב אין, כולל מימון חלק מהשיפוץ מכיסו האישי.
עכשיו, כשיש לנו כקהל הזדמנות לעזור לו בנטל (ועל הדרך להגדיל את בסיס האוהדים וכמות האוהדים שרוצים לבוא וכרגע לא יכולים), חלק מהאוהדים לא רק שמתנגדים, אלא ברוב חוצפתם גם אומרים שאנחנו הופכים למכבי.

אני לגמרי מבין את האנטי כלפי יד אליהו וההתנגדות שהוא מעורר. זה אחד המקומות השנואים עלי בעולם הזה. לי יש מנוי וגם אני הייתי שמח להישאר בדרייב אין איפה שכיף ואנחנו עושים ליריבות את המוות. אבל להגיד שאנחנו מוכרים את עצמנו והופכים למכבי, או לקרוא לאנשים להחרים? גועל נפש ואנוכיות.
red_boy
קיבל.ה  53 לייקים

הוקיץ' כתב: 23 יולי 2024, 10:14 אני חייב להגיד שכפיות הטובה של חלק מהאוהדים מאוד מתסכלת אותי.
קיבלנו פה בעלים מהחלומות עד כה. הוא שופך סכומי עתק על הקבוצה, קורא תיגר על מכבי בכל מובן, יוצא נגד המשטרה, עושה הכל כדי לקדם את המועדון בארץ ובאירופה, ולבסוף, גם מצליח להגיע לסיכום עם הגוף הנורא שנקרא עיריית תל אביב על הרחבת הדרייב אין, כולל מימון חלק מהשיפוץ מכיסו האישי.
עכשיו, כשיש לנו כקהל הזדמנות לעזור לו בנטל (ועל הדרך להגדיל את בסיס האוהדים וכמות האוהדים שרוצים לבוא וכרגע לא יכולים), חלק מהאוהדים לא רק שמתנגדים, אלא ברוב חוצפתם גם אומרים שאנחנו הופכים למכבי.

אני לגמרי מבין את האנטי כלפי יד אליהו וההתנגדות שהוא מעורר. זה אחד המקומות השנואים עלי בעולם הזה. לי יש מנוי וגם אני הייתי שמח להישאר בדרייב אין איפה שכיף ואנחנו עושים ליריבות את המוות. אבל להגיד שאנחנו מוכרים את עצמנו והופכים למכבי, או לקרוא לאנשים להחרים? גועל נפש ואנוכיות.
אז צריך להגיד אמן לכל החלטה של עופר ינאי כי הוא שופך כסף ומקדם את המועדון ? (אני מאוד מעריך אותו ובאמת שזכינו)
אבל אם מחר הוא יחליט לשחק בכחול? או לשנות את הסמל ?
איפה עובר הגבול של עופר מקדם אותנו לכן חייבים להיות מאחוריו לא משנה מה?
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

לפי מה הדרייב אין יורחב כ"כ מהר?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

אם הוא ישחק בכחול גם אנחנו נתנגד.
אם הוא יהפוך את הסמל למכבי גם אנחנו נתנגד.
אבל אם הוא בונה להפועל אולם חדש, ומציע מעבר זמני לאולם חלופי, שעל זה הדיון, אני לא אתנגד.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

red_boy כתב:
הוקיץ' כתב: 23 יולי 2024, 10:14 אני חייב להגיד שכפיות הטובה של חלק מהאוהדים מאוד מתסכלת אותי.

אז צריך להגיד אמן לכל החלטה של עופר ינאי כי הוא שופך כסף ומקדם את המועדון ? (אני מאוד מעריך אותו ובאמת שזכינו)
הבנאדם בונה לנו אולם, אולם, בית, מגשים לכולנו חלום, בית משלנו.
איך מזה, מזה שהוא עושה הכל עבורנו ולטובתינו, איך מזה עולה תהיה על לשחק בכחול אולי לשנות סמל, איך???
דבר שני הוא מעלה את זה להצבעה ויעמוד בהחלטת ההצבעה, הוא אמר את זה אלף פעם כבר,צעד עכשיו כל מילה שלו בסלע.
כבר שאלו פה מה יקרה אם ישחד שופטים, עכשיו שואלים מה יקרה אם נשחק בכחול.
מה עובר עליכם?
אם כבר כל מילה שלנו זה אמן שלו עד עכשיו.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

איפה ראית שכתבתי שצריך להיות מאחוריו לא משנה מה? אפילו לא כתבתי שצריך לתמוך במעבר ליד אליהו. קצת הבנת הנקרא.
ועם כל הכבוד, היה לגמרי מוצדק מצידו לבקש מאיתנו לעבור ליד אליהו ללא שום הבטחה לשיפוץ בדרייב אין (למען האמת, זה מה שנשאר פה בסקר והרוב בעד). הוא עשה פליק פלאקים באוויר כדי להבטיח שנחזור לשחק בדרייב אין כולל השקעה גדולה מכיסו, ואתה משווה את זה ללשחק בכחול?
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

red_boy כתב: 23 יולי 2024, 10:22

אבל איזה קטע - הוא לא.
הוא העלה את סוגיית המעבר וזה סופר לגיטימי.
גם אני נגד לעבור, בעד להשאר עוד כמה שנים עם המנוי שלי במקום שלי בשער 1 עד שיהיה פתרון קבוע שהוא לא מכבי,
אבל נחש מה - אני גם נגד לשבור כלים ברגע שזה ״לא מתאים לי״.
אני נגד להריץ חברי ארגון או מקורבים אליו לועד המנהל, כי דמוקרטיה, אבל כשאני לא בדעת הרוב אז כבר מזיזה הדמוקרטיה.
אז מזיזה ה״הידברות״ (עקרונות הדמוקרטיה) ונשחרר הודעה שאי אפשר לחזור ממנה חד משמעית - “לא יקרה”.
ואף אחד לא אמר לו אמן והוא גם לא ציפה לקבל אמן.
יש הצבעה וצריך לכבד מה שחברי העמותה יחליטו. ככה פשוט.

הפועל תל אביב מעל להכל. גם לארגון ולדעה של כל אחד.
וברגע שהחליטו משהו כדעת הרוב - זה מה שצריך להיות.

אולטראס הפועל לא חייבים כלום לאף אחד וזכותם בסוף לשבור את הדמוקרטיה הזו ולהחליט שהם לא חלק ממנה - חבל שזה רק בא על חשבון הפועל ופילוג הקהל.
כי הפועל תל אביב מעל להכל אבל כנראה לא בעיני כולם.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

הדעה של חלק מחברי האולטראס ממה שאני שומע, היא שמי שצריך לקבוע איפה תשחק הקבוצה זה הם והם בלבד, כי פה זה לא דמוקרטיה. מי שיקבע, לטענתם, מה ומי ואיך אלו אותם אנשים שהקימו אותם (למרות שלפחות חלק מהאנשים שהקימו אותם הם ממש לא חברי אולטראס).

לך תנסה לקיים דיון עם אנשים כאלה.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ה"אולטראס" צריכים לקבל כל החלטה שתהיה, בתנאי שתתקבל בצורה דמוקרטית כמו שצריך להיות.
היה ויוחלט לעבור למנורה, זכותם המלאה להודיע שהם לא בעניין.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

oleg neduda כתב: 23 יולי 2024, 12:03 הדעה של חלק מחברי האולטראס ממה שאני שומע, היא שמי שצריך לקבוע איפה תשחק הקבוצה זה הם והם בלבד, כי פה זה לא דמוקרטיה. מי שיקבע, לטענתם, מה ומי ואיך אלו אותם אנשים שהקימו אותם (למרות שלפחות חלק מהאנשים שהקימו אותם הם ממש לא חברי אולטראס).

ואחר כך הם יטענו שהם לא לה פמיליה באדום
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

עניין אחר שמעסיק אותי בהקשר של מעבר אפשרי.
באיינשטיין היה מאוד ברור איפה יציע עמידה (2) ואיפה יציע ישיבה (4)
בהנחה שלא פותחים ביד אליהו את הטבעת העליונה, אך זה ינוהל שם? אי אפשר להגדיר יציעים מסוימים כמקומות ישיבה מסומנים ויציעים אחרים כיציעי עמידה ללא מקומות שמורים.
אם אני רוצה להיות בשער בסגנון יציע 2 שבו עומדים ומעודדים, איפה זה יקרה?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Avivisr
קיבל.ה  2 לייקים

לעודד יודעים… להרים יודעים…. פירוטכניקה מהנדירות

אבל שיקולים מקצועיים רחוקים מהם שנות אור, משאיר אותנו קבוצה בינונית עם תצוגות עידוד.
תתעלו על הבורות, מה זה משנה איזה אולם הם משחקים
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

הפועל שיחקה בהדר יוסף שהוא גם מעוז מכביסטי גם של סל יד ועף ,
וגם ״בבית מכבי״ בראשלצ .
מעניין שיד אליהו זה קו אדום למרות שזה יכניס יותר קהל ויותר הכנסות , ועוד גם הובטח להם שעופר ישים עשרות מיליונים לשפץ את האולם ״המיתולוגי״ בדרייב אין .
הם אנשים שאוהבים לריב ולשלוט נטו
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

oleg neduda כתב: 23 יולי 2024, 12:03 הדעה של חלק מחברי האולטראס ממה שאני שומע, היא שמי שצריך לקבוע איפה תשחק הקבוצה זה הם והם בלבד, כי פה זה לא דמוקרטיה. מי שיקבע, לטענתם, מה ומי ואיך אלו אותם אנשים שהקימו אותם (למרות שלפחות חלק מהאנשים שהקימו אותם הם ממש לא חברי אולטראס).

או כמו שמישהו כתב בטוויטר: בעלים באים והולכים, אולטראס הפועל נשארים.
מישהו שם התבלבל מאוד והגיע הזמן שהם יחטפו סטירה מצלצלת.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

אני חושב שמה שבעיקר חסר פה זה קצת צניעות.

מהשיח סביב זה אפשר לחשוב שבלי האולטראס אין לא היה ולא יהיה הפועל, שהם היחידים שהיו שם בזמנים הקשים, הם הקימו את הפועל אוסישקין וכן הלאה וכן הלאה.
אני הייתי שם בדרבי 54 הפרש ביד אליהו עם עוד 20 אנשים. חלקם היו אולטראס חלקם לא. אבל היו שם 20 איש. גם באוסישקין בשנים הקשות (לפני ההידרדרות הסופית לליגות נמוכות) היו 200 איש. חלקם היו אולטראס חלקם לא. להציל את הפועל זה בטוח לא הציל.
גם בשנים הראשונות של הפועל אוסישקין היו אולטראס. היו גם הרבה שלא, אפילו הרוב. וזה עלה ופרח גם בזכות האולטראס. אבל להציג את זה בתור משהו שנוצר, ופרח רק (או אפילו בעיקר) בזכותם, זה מצג שווא. היתה הפועל לפניהם, ותהיה גם אחריהם. גם להם חשוב לזכור שהפועל יותר גדולה אפילו מהם.

בקיצור מה שאני מנסה לאמר, זה שקצת צניעות לא תזיק לטיעון שלהם. וגם קצת פחות דיבור על סולידריות מצד אנשים שהתעקשו לצאת נגד רצון רוב הקהל ובגללם בילינו את שנה שעברה בטיולים ברחבי הארץ ויציעים צפופים בשל המלחמה המטופשת על הזכות להדליק אבוקות באולם סגור ולהרביץ לאנשים מול מצלמות
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

מה החזון אבל אני לא מבין, שבכל משחק בית נגד באר שבע עכשיו יהיו 9000 אוהדי הפועל במנורה? באמת?
גם עם האולטראס וגם בלעדיו, אני לא רואה את זה קורה, וגם לא קרוב לזה.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

חדשות הספורט של אתמול
ינאי הודיע שבינתיים כנראה נעבור ליד אליהו.
האוהדים של הפועל בתגובה,לא נגיע ליד אליהו.
מישהו צריך לספר לחדשות הספורט שהאולטראס זה לא כל האוהדים של הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אומר שוב, האופציה בלי לעבור ליד אליהו זה להישאר בדרייב אין של 3,500 מקומות.
אין אופציה אחרת , כל השטויות שעלו פה על חולון, ירושלים או חיפה לא קיימות אפילו במישור התיאורטי.
אם רוצים להרחיב את הדרייב אין, צריך בינתיים יד אליהו.
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

טכנית לארז כתב: 23 יולי 2024, 12:53 מה החזון אבל אני לא מבין, שבכל משחק בית נגד באר שבע עכשיו יהיו 9000 אוהדי הפועל במנורה? באמת?
גם עם האולטראס וגם בלעדיו, אני לא רואה את זה קורה, וגם לא קרוב לזה.
החזון זה להגדיל מנויים
החזון שבדרבי בית יהיו 10 אלף אוהדים
החזון שאם אתה שואף ליורוליג גם ככה הדרייב אין לא מאושר
אבל אתה צודק בוא נשאר בדרייב אין הקטן למרות שיש ביקוש לכפול, אבל איפה הזר השמיני במיליון יורו שעופר ינאי הבטיח????
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אוקיי, אתה רואה מצב שמדי שבועיים מגיעים להיכל מנורה נניח 8000 אוהדי הפועל למשחקי ליגה רגילים מול עפולה ואילת?
דרבי אפשר להביא גם 18,000.
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

טכנית לארז כתב: 23 יולי 2024, 13:55 אוקיי, אתה רואה מצב שמדי שבועיים מגיעים להיכל מנורה נניח 8000 אוהדי הפועל למשחקי ליגה רגילים מול עפולה ואילת?
דרבי אפשר להביא גם 18,000.
לא, אבל רואה מצב ל5000-5500.
שליחת תגובה