התלהבות ממוצר חדש.
מה יקרה אם הכסף הגדול לא יביא אליפות או יורוליג?עופר שם את הכסף כדי להגיע כנראה ליורוליג.אתה חושב ששמעון מזרחי הנבלה לא יפעיל את כל קשריו וחבריו כדי להכשיל את המהלך?
התלהבות ממוצר חדש.
עופר כבר אמר שמכבי יצביעו נגד הפועל לכניסה ליורוליג באחד הםודקאסטים ששמעתי, בגלל הוא בודק את כל האפשרויות, ולא סתם פתאום פרקר הגיע לאוכל מפרום. הוא מסתכל קדימה. האם הוא ישאר פה פור גוד? הלוואי, לשם הוא מכוון בכל מקרה לפי דבריו.בז'רנו כתב:התלהבות ממוצר חדש.
מה יקרה אם הכסף הגדול לא יביא אליפות או יורוליג?עופר שם את הכסף כדי להגיע כנראה ליורוליג.אתה חושב ששמעון מזרחי הנבלה לא יפעיל את כל קשריו וחבריו כדי להכשיל את המהלך?
מזרחי יצביע בעד (הוא גם הצביע בעד הכניסה של ירושלים).גביזון כתב: ↑21 יולי 2024, 15:36עופר כבר אמר שמכבי יצביעו נגד הפועל לכניסה ליורוליג באחד הםודקאסטים ששמעתי, בגלל הוא בודק את כל האפשרויות, ולא סתם פתאום פרקר הגיע לאוכל מפרום. הוא מסתכל קדימה. האם הוא ישאר פה פור גוד? הלוואי, לשם הוא מכוון בכל מקרה לפי דבריו.בז'רנו כתב:התלהבות ממוצר חדש.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
הבנתי, תודה
אנחנו כאוהדים קצת מזוכיסטים ולוקים בתסמונת האשה המוכה שרק ממתינה מהיכן תבוא הסטירה הבא..הוקיץ' כתב: ↑21 יולי 2024, 15:05 נו ו...?
נניח שמכבי תחסום לנו את הכניסה ליורוליג (לא שזה משהו שהם יכולים לעשות במידה ואנחנו זוכים ביורוקאפ נניח) ועופר מתייאש, מה כבר יש לנו לעשות בנידון? זה לא שיש לנו בחירה בין השקעה מדודה לאורך שנים לבין זבנג וגמרנו.
יש לנו בעלים שהחליט שהוא רוצה להפוך את הכדורסל הישראלי על פיו ויכולת ההשפעה שלנו פה מוגבלת בגדול להצבעה על יד אליהו ובחירה אם לעשות מנוי או לא.
בהתחשב שעופר היה שם עם האניס לפני שבוע בערך, מאמין שהם סימנו אופציות רלוונטיות במידה וראו.
התכוונת חינאס?
יורגוס.ארבעת המופלאים כתב:ג'ורג' וזהו
הם גם צריכים להסכים לעבור לקבוצה אחרת , מעניין מה יהיה באמת
למנפורד בהחלט יש מקום מבחינה מקצועית , רק שזה הופך את מצבת הגארדים שלנו ל:
וואלה הוא דיי באנקר מבחינת קליעה ל3 , שאר הגארדים מלבד פוסטר ואוליי קצת רנגלנד (הוא לא רכז יותר ? ) לא כל כך יציבים (אוליי בברלי , לא בטוח )
למיטב ידיעתי לא. היה בליגת הקיץ בסולט לייק סיטי עם ממפיס והיה אמור להיות גם בווגאס, אבל משום מה לא היה בסגל באף משחק. אולי נפצע.
מעניין תודההוקיץ' כתב:למיטב ידיעתי לא. היה בליגת הקיץ בסולט לייק סיטי עם ממפיס והיה אמור להיות גם בווגאס, אבל משום מה לא היה בסגל באף משחק. אולי נפצע.
טיילר קוק אגב, קלע 16 נקודות ולקח 4 ריבאונדים במשחק האחרון של בוסטון.
אני יודע שהוא פחות מתאים לנו ועדיף שחקן גבוה וריבאונדר טוב יותר, אבל טיילר קוק הוא שחקן נהדר, מאוד אוהב אותו
השאלה אם קוק שיחק בבוסטון 4 או 5? כי 4 יש לנו כבר 2 וזה די והותר, וזה מבלי לקחת בחשבון את ויינרייט שיכול לשחק גם 4 בליגה. צריך מישהו שיכול לשחק ולשמור 5.הוקיץ' כתב:שחקן מעולה, בטח שאי אפשר לטעון אחרת.
בכלל, כל השמות שהועלו שחקנים מצוינים שיכולים לתרום לנו המון ואני לא אתבאס אם מי מהם יחתום. זה רק עניין של התאמה.
הגבוה שיבוא לא אמור לשחק נגד סורקין או גבריאל. הוא זר לאירופה וזר לרוטציות בליגה. נגד מכבי הגבוהים שירשמו הם מוטלי ובנטיל. כל זה במידה ולא יהיו פציעותגביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 11:44השאלה אם קוק שיחק בבוסטון 4 או 5? כי 4 יש לנו כבר 2 וזה די והותר, וזה מבלי לקחת בחשבון את ויינרייט שיכול לשחק גם 4 בליגה. צריך מישהו שיכול לשחק ולשמור 5.הוקיץ' כתב:שחקן מעולה, בטח שאי אפשר לטעון אחרת.
בכלל, כל השמות שהועלו שחקנים מצוינים שיכולים לתרום לנו המון ואני לא אתבאס אם מי מהם יחתום. זה רק עניין של התאמה.
קוק יכול לשים גוף על סורקין או גבריאל למשל? מה דעתך
אז מבחינת התאמה הוא כנראה פחות מתאים, לא ריבאונדר מדהים והרבה יותר 4 מאשר 5. אבל שחקן שחקן, יודע ליצור לעצמו, אתלט על.גביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 11:44השאלה אם קוק שיחק בבוסטון 4 או 5? כי 4 יש לנו כבר 2 וזה די והותר, וזה מבלי לקחת בחשבון את ויינרייט שיכול לשחק גם 4 בליגה. צריך מישהו שיכול לשחק ולשמור 5.הוקיץ' כתב:שחקן מעולה, בטח שאי אפשר לטעון אחרת.
אני די מסכים איתך.גולובורודקו כתב:אז מבחינת התאמה הוא כנראה פחות מתאים, לא ריבאונדר מדהים והרבה יותר 4 מאשר 5. אבל שחקן שחקן, יודע ליצור לעצמו, אתלט על.גביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 11:44השאלה אם קוק שיחק בבוסטון 4 או 5? כי 4 יש לנו כבר 2 וזה די והותר, וזה מבלי לקחת בחשבון את ויינרייט שיכול לשחק גם 4 בליגה. צריך מישהו שיכול לשחק ולשמור 5.הוקיץ' כתב:שחקן מעולה, בטח שאי אפשר לטעון אחרת.
בסוף מסתכלים על התאמות למכבי, מה לעשות. עם כל השאר בארץ אנחנו אמורים להסתדר. והיום אנחנו עם מוטלי, שהוא מפלצת, אבל כן מסתבך לפעמים עם עבירות, צריך עוד גבוה. אחרי השנתיים האחרונות, שיביאו מישהו שיקח ריבאונד, וכמה שיותר. האמת שכבר עכשיו קצת השתפרנו, כי לדעתי גם ויינרייט יכול לשים גוף על סורקין וגם על ריברו. אבל זה לא מספיק, אנחנו צריכים עוד
זה הפרש לא קטן, אבל לא רק הגובה משחק, גם בברלי ב NBA היה שומר לא מעט פעמים על פורוורדים גבוהים ממנו בהרבה... לא הייתי נותן לויינרייט לשמור משחק שלם על גבריאל לדוגמא, אבל אם יהיה חילוף והוא יקבל אותו, אני אהיה יותר שקט מאשר נניח אם גינת יקבל אותו. פי ג'יי טאקר בזמנו היה ריבאונדר אדיר ויכל לשמור כמעט על כולם, למרות שהיה אולי 1.95. ויינרייט הוא בריון.גביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 13:20אני די מסכים איתך.גולובורודקו כתב:אז מבחינת התאמה הוא כנראה פחות מתאים, לא ריבאונדר מדהים והרבה יותר 4 מאשר 5. אבל שחקן שחקן, יודע ליצור לעצמו, אתלט על.
בסוף מסתכלים על התאמות למכבי, מה לעשות. עם כל השאר בארץ אנחנו אמורים להסתדר. והיום אנחנו עם מוטלי, שהוא מפלצת, אבל כן מסתבך לפעמים עם עבירות, צריך עוד גבוה. אחרי השנתיים האחרונות, שיביאו מישהו שיקח ריבאונד, וכמה שיותר. האמת שכבר עכשיו קצת השתפרנו, כי לדעתי גם ויינרייט יכול לשים גוף על סורקין וגם על ריברו. אבל זה לא מספיק, אנחנו צריכים עוד
ויינרייט שומר מעולה ודי בטוח שהוא הולך להיות השחקן החזק פיזית בליגה, אני אישית חושב שאני הולך לאהוב אותו יותר מכל הזרים:-)
אבל הוא עדיין 1.97, לא יודע כמה הוא יכול לשמור על 2.08-210 מ' או לקחת להם ריבאונד, זה הפרש משמעותי
אני ממש לא בטוח.נייט רובינסון כתב: ↑23 יולי 2024, 11:47הגבוה שיבוא לא אמור לשחק נגד סורקין או גבריאל. הוא זר לאירופה וזר לרוטציות בליגה. נגד מכבי הגבוהים שירשמו הם מוטלי ובנטיל. כל זה במידה ולא יהיו פציעותגביזון כתב: ↑23 יולי 2024, 11:44השאלה אם קוק שיחק בבוסטון 4 או 5? כי 4 יש לנו כבר 2 וזה די והותר, וזה מבלי לקחת בחשבון את ויינרייט שיכול לשחק גם 4 בליגה. צריך מישהו שיכול לשחק ולשמור 5.הוקיץ' כתב:שחקן מעולה, בטח שאי אפשר לטעון אחרת.
תהיה פרודוקטיבי ותפסיק להביא אלג'יראים להפועל בתקופה הזאת, אלא אם כן אמא עופר מכינה גם מעקוד ולא רק מפרוםמילפורד כתב:מפה לשם, בכתבה בספורט חמש על הסגלים לאולימפיאדה (הורד בחוץ למי שתהה) כתוב שאיוון פורנייה עדיין שחקן חופשי.
אי אפשר להביא אותו בתור הגיבוי לגבוהים?