סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

עכשיו יש דיבורים על הצעה לתמיר בלאט כולל השאלה לירוליג
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

יאללה לזיין את מכבי.. אם ינאי לוקח להם את בלאט זה נוקאוט.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

הגיוני שהוא ירצה לבוא כי לפי הפרסום ההצעה כפולה והוא סיים את החוזה במכבי בשביל להרוויח יותר כסף רק לא ברור לי עניין ההשאלה , נראה מה יהיה
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

לדעתי זה סיפור סורקין נצבע מחדש.
הצעה שעיקר מטרתה היא לגרום למכבי לקרוע את הכיס.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אם הם יוציאו עליו מליון לעונה זה יבוא על חשבון שחקן אחר , win win במקרה הזה
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

די אפשר לסיים עם זה? אני רוצה לראות אותנו משחקים וסוגרים את הסגל
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
XM
קיבל.ה  64 לייקים

אפשר להשאיר את מנפורד במקום בלאט? אפילו שהוא לא ישראלי. בלאט לא שווה חצי מזה ומעדיף שיירקב בצהבת ולא יבוא
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  521 לייקים

מיליונים על תמיר בלאט? זה ששיחק בהפועל לפני כמה עונות וקיבל קריאות בוז והיו מי ששמחו שהוא עזב?
תמיר בלאט הרכז? כשיש לנו כבר מספיק רכזים בסגל?
אולי ינאי רוצה לקנות גם את מאמן הכושר רגב פנאן? או להציע משרה ניהולית בשכר מכובד לאחד חתן פרס ישמעל מר מזרחי שמעון? מה עם הצעת מפתה של כמה עשרות מיליונים לסטף קרי?
יש לי הצעה יותר טובה - שיתלה שלט בדרייב אין / יד אליהו: קרקס הבזבוזים של הברון הנדיב הידוע ע. ינאי
יאללה, כמה אפשר? שלא תגיע דיפרסיה אחרי המאניה הזו
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

בעצם המשמעות היא :
או לקרוע למכבי את הכיס במקום 600 שתיכננו הם יציעו לו 800 כזה (שנה שעברה עלה 350)
או שהוא חותם אצלנו ויושאל ליורוליג (וילירבאן?) ושנה הבאה אלוהים גדול.
הוא שחקן חופשי, כבר שיחק באירופה והיה לא רע ואם זה הצעה אמיתית לא רואה סיבה שלו לסרב.
נוקאוט רציני למכבי שישארו בגזרת הישראלים עם גונדי שהוא לא רכז, מנקו שלא שחקן יורוליג וסורקין שעדיין לא חתם שם. וגק כהן החלש
feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

בלאט לא קרוב ללהיות שווה את הסכומים האלה...
מנחש שיש רצון לשלוח להם מסר להפסיק עם התרגילים שלהם, במיוחד אחרי הורד, כי זה לא ישתלם להם. יש שחקן חדש בליגה וכללים חדשים, שיתיישרו.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1335 לייקים

הוקיץ' כתב: 20 יולי 2024, 19:15 לדעתי זה סיפור סורקין נצבע מחדש.
אבל הרגע שדרגו לו את החוזה, באיזה תסריט הוא נשאר שם ועוד פותחים את החוזה מחדש?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

למהלך שמטרתו היא לגרום למכבי לשלם יותר. כמו על סורקין.
הלוואי וייצא לפועל ויחתום שם בסביבות 750 ומעלה, זה יבוא על חשבון תקציב הזרים שלהם או החזר למנויים שלהם.
הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

סומך כתב: 20 יולי 2024, 19:45
הוקיץ' כתב: 20 יולי 2024, 19:15 לדעתי זה סיפור סורקין נצבע מחדש.
אבל הרגע שדרגו לו את החוזה, באיזה תסריט הוא נשאר שם ועוד פותחים את החוזה מחדש?
זה לא נחתם.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

אני מקווה מאד שבלאט לא יגיע להפועל. אין לנו מה לעשות איתו בשיט, יש את רנגלנד ויעקב כרכזים מעולים, יעקב גם נותן הגנה בניגוד בלאט. יש גם כנראה את בר שיכול להוביל כדור.
אם זה תרגיל של ינאי להמשיך להטריל את מכבי תל אביב כדורסל, אם כל שנאות חיי הספורטיבים, אז שלא יפסיק לעולם.
פרשן נ.ב.א זקן אמר פעם: "כל כוס ויריקה שהם פגעו בעופר השרמיטות ישלמו".
עופר כנראה גם קולט שהם יצביעו נגדינו לכניסה ךיורוליג, מבין שמכבי עשתה ותעשה לנו רק רע ואין בה ח'יר ומתנהל בהתאם.
מה הכוונה להשאיל לקבוצת יורוליג? שנשלם לו רק שלא ישחק שם? אם כן אז אם אפשר לזיין אותם זו חובה מוסרית לזיין אותם.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

הוקיץ' כתב:לדעתי זה סיפור סורקין נצבע מחדש.
מקווה מאד שזה זה.

shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

אם בלאט בורח להם זה גם פגיעה בריברו שאכל יפה השנה מהפיק אנד רולים של בלאט.
shaharot
קיבל.ה  554 לייקים

גביזון כתב: 20 יולי 2024, 19:58
מה הכוונה להשאיל לקבוצת יורוליג? שנשלם לו רק שלא ישחק שם? אם כן אז אם אפשר לזיין אותם זו חובה מוסרית לזיין אותם.

לדעתי כן. יקבל מקבוצה x שכר מסויים והפועל תשלים לו לכמה שהוא חתם.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

גביזון כתב: 20 יולי 2024, 19:58 אני מקווה מאד שבלאט לא יגיע להפועל. אין לנו מה לעשות איתו בשיט, יש את רנגלנד ויעקב כרכזים מעולים, יעקב גם נותן הגנה בניגוד בלאט. יש גם כנראה את בר שיכול להוביל כדור.
אם זה תרגיל של ינאי להמשיך להטריל את מכבי תל אביב כדורסל, אם כל שנאות חיי הספורטיבים, אז שלא יפסיק לעולם.
עופר כנראה גם קולט שהם יצביעו נגדינו לכניסה ךיורוליג, מבין שמכבי עשתה ותעשה לנו רק רע ואין בה ח'יר ומתנהל בהתאם.

אתה לא באמת משווה את יעקב לבלאט.. ההשפעה של בלאט על הקבוצה עצומה. אם איכשהו יש תסריט שבלאט רוצה להגיע לפה ולא להיות מושאל אי אפשר לסרב לשחקן כזה גם על חשבון אחרים.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 20 יולי 2024, 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

shaharot כתב: 20 יולי 2024, 19:59 אם בלאט בורח להם זה גם פגיעה בריברו שאכל יפה השנה מהפיק אנד רולים של בלאט.
ופגיעה פוטנציאלית בהורד
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

לא אוהב את הסיפר עם בלאט...
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1714 לייקים
יצירת קשר:

הסיפור עם בלאט זה בכלל שלא יבוא אלינו. עופר מנסה לנצח את המלחמות של עוד שנה ועוד שנתיים. מנסה לגרום למכבי להוציא מאות אלפי דולרים שלא תיכננו כבר עכשיו, כדי לדפוק אותם בבניית הסגל והחלפות זרים במהלך העונה + לסכסך בינם לקהל שיכעס עליהם שהם קמצנים.
ועל הדרך אם תצליח התוכנית שלו, אז גם דפק את מכבי בלי ישראלי מוביל, וגם אם נצליח להגיע ליורוליג עוד שנה סידר לעצמו ישראלי ברמת יורוליג על חשבון מכבי.
הטרלה טופ. ציון 10 :bow:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

lior777 כתב:
גביזון כתב: 20 יולי 2024, 19:58 אני מקווה מאד שבלאט לא יגיע להפועל. אין לנו מה לעשות איתו בשיט, יש את רנגלנד ויעקב כרכזים מעולים, יעקב גם נותן הגנה בניגוד בלאט. יש גם כנראה את בר שיכול להוביל כדור.

אתה לא באמת משווה את יעקב לבלאט.. ההשפעה של בלאט על הקבוצה עצומה. אם איכשהו יש תסריט שבלאט רוצה להגיע לפה ולא להיות מושאל אי אפשר לסרב לשחקן כזה גם על חשבון אחרים.
אם יעקב בחר בנו העונה, ואנחנו היינו ברבעק עליו, להגיד לו עכשיו ביי זו בעיה רצינית לדעתי, שיכולה להשפיע על עתיד המשותף שלנו יחד. כי יעקב רואה בנו מקפצה חףךנ.ב.א (ככה הוא אמר) ואם לא אז הוא ירצה לשחק תמיד אצלנו עם עופר ממשיך להרים אותנו, אולי אני לא רואה את זה נכון אבל זו ההרגשה שלי.
בגלל שאין הרבה רכזים ישראלים בארץ ומכבי תאלץ להביא זר כי כרגע בלאט הרכז היחיד שלה לדעתי אז חשוב מאד מאד מאד להעביר אותו לקבוצה אחרת.
אם הוא יהיה על חשבון יעקב אצלנו תהיה לזה גם משמעות מבחינת הקהל לדעתי, שוב אולי אני טועה.
אני לא מאמין בכלל שיש כוונה להביא אותו להפועל.
עופר עושה למכבי שימון.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

הפועל כתב:הסיפור עם בלאט זה בכלל שלא יבוא אלינו. עופר מנסה לנצח את המלחמות של עוד שנה ועוד שנתיים. מנסה לגרום למכבי להוציא מאות אלפי דולרים שלא תיכננו כבר עכשיו, כדי לדפוק אותם בבניית הסגל והחלפות זרים במהלך העונה + לסכסך בינם לקהל שיכעס עליהם שהם קמצנים.
ועל הדרך אם תצליח התוכנית שלו, אז גם דפק את מכבי בלי ישראלי מוביל, וגם אם נצליח להגיע ליורוליג עוד שנה סידר לעצמו ישראלי ברמת יורוליג על חשבון מכבי.
הטרלה טופ. ציון 10 תמונה
ככה גמני רואה את זה, עופר ברבעק על אמא שלהם, אני מתמוגג.

גולובורודקו
קיבל.ה  61 לייקים

גביזון כתב: 20 יולי 2024, 20:17
lior777 כתב:

אם יעקב בחר בנו העונה, ואנחנו היינו ברבעק עליו, להגיד לו עכשיו ביי זו בעיה רצינית לדעתי, שיכולה להשפיע על עתיד המשותף שלנו יחד. כי יעקב רואה בנו מקפצה חףךנ.ב.א (ככה הוא אמר) ואם לא אז הוא ירצה לשחק תמיד אצלנו עם עופר ממשיך להרים אותנו, אולי אני לא רואה את זה נכון אבל זו ההרגשה שלי.
בגלל שאין הרבה רכזים ישראלים בארץ ומכבי תאלץ להביא זר כי כרגע בלאט הרכז היחיד שלה לדעתי אז חשוב מאד מאד מאד להעביר אותו לקבוצה אחרת.
אם הוא יהיה על חשבון יעקב אצלנו תהיה לזה גם משמעות מבחינת הקהל לדעתי, שוב אולי אני טועה.
עופר עושה למכבי שימון.

הוא לא ישחק אצלנו העונה גם אם הדבר הלא יאמן הזה יקרה והוא יחתום אצלנו, הוא יושאל לקבוצת יורוליג, כי שם הוא רוצה לשחק, ובעונה הבאה אם אנחנו איכשהו נגיע ליורוליג (הלוואי), הוא יבוא אלינו אולי. ברור שזה מהלך שנועד לפגוע במכבי, למרות השכר שמדובר עליו הזוי בהקשר שלו, ואם זה נכון אז קשה לי להאמין שמכבי יעלו לו אפילו למיליון (היום ההצעה שלהם עומדת על 600 אלף), ובמצב כזה יש מצב טוב שהוא יחתום אצלנו. תמיר בלאט הוא אמנם לא ישראלי בכיר כמו סורקין, אבל בכיר מאוד, ובפיקנרול של קטש הוא בכלל קריטי, ואם נצליח להוציא אותו משם, הם יתקעו מאוד ויצטרכו לשנות את מערך הגארדים שלהם כדי לחפות על זה.
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

גביזון כתב: 20 יולי 2024, 20:19
הפועל כתב:הסיפור עם בלאט זה בכלל שלא יבוא אלינו. עופר מנסה לנצח את המלחמות של עוד שנה ועוד שנתיים. מנסה לגרום למכבי להוציא מאות אלפי דולרים שלא תיכננו כבר עכשיו, כדי לדפוק אותם בבניית הסגל והחלפות זרים במהלך העונה + לסכסך בינם לקהל שיכעס עליהם שהם קמצנים.
הטרלה טופ. ציון 10 תמונה

באמת שאלה האם זה לא להחתים שחקן כדי שלא ישחק ביריבה?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

El dudernio כתב:
גביזון כתב: 20 יולי 2024, 20:19
הטרלה טופ. ציון 10 תמונה

באמת שאלה האם זה לא להחתים שחקן כדי שלא ישחק ביריבה?
למכבי? זו אם כל המצוות, מכבי כדורסל????
באמת שאין לי כח לפרט את כל העוולות שהגוף המסואב רקוב והפשיסטי הזה עשה, מחלוקת כרטיסים לשופטים, פרשת פנאן, סמי בכר, מאות מליוני שקלים שקיבלו מכספי מיסים לרשות השידור.
כל מה שאפשר אבל כל מה שאפשר בשביל לפגוע בהם ספורטיבית לגיטמי רצוי ומוסרי.
אם עופר יכול לעשות למכבי שימון,אם יש לו את האמצעים חזקה עליו לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

גולובורודקו כתב:
גביזון כתב: 20 יולי 2024, 20:17
lior777 כתב: אתה לא באמת משווה את יעקב לבלאט.. ההשפעה של בלאט על הקבוצה עצומה. אם איכשהו יש תסריט שבלאט רוצה להגיע לפה ולא להיות מושאל אי אפשר לסרב לשחקן כזה גם על חשבון אחרים.
עופר עושה למכבי שימון.

הוא לא ישחק אצלנו העונה גם אם הדבר הלא יאמן הזה יקרה והוא יחתום אצלנו, הוא יושאל לקבוצת יורוליג, כי שם הוא רוצה לשחק, ובעונה הבאה אם אנחנו איכשהו נגיע ליורוליג (הלוואי), הוא יבוא אלינו אולי. ברור שזה מהלך שנועד לפגוע במכבי, למרות השכר שמדובר עליו הזוי בהקשר שלו, ואם זה נכון אז קשה לי להאמין שמכבי יעלו לו אפילו למיליון (היום ההצעה שלהם עומדת על 600 אלף), ובמצב כזה יש מצב טוב שהוא יחתום אצלנו. תמיר בלאט הוא אמנם לא ישראלי בכיר כמו סורקין, אבל בכיר מאוד, ובפיקנרול של קטש הוא בכלל קריטי, ואם נצליח להוציא אותו משם, הם יתקעו מאוד ויצטרכו לשנות את מערך הגארדים שלהם כדי לחפות על זה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

מקווה שזה יגרום להם להוציא עוד כסף מהכיס על בלאט.
אבל חשוב הרבה יותר - מעכשיו כל ישראלי שיהפוך ל רלבנטי עבור הרמות האלה יסתכל על הפועל כאופציה הראשונה להגיע אליה מבחינת השכר.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

האם בסכומים האלה (פלוס מס) אנחנו לא יכולים להביא שחקנים טופ יורוליג שישפיעו עלינו לטובה הרבה יותר ממה שתשפיע העזיבה של בלאט את מכבי? (יש לו שם ערך, אבל הוא לא כוכב עליון).
בשונה מסורקין שאם הוא היה בא אלינו באמת היה לזה ערך מאוד גדול בליגה, לגבי בלאט, אם בטעות הוא כן יבוא, זה יכול לעשות בדיוק ההפך. עלינו לא ממש ישפיע לטובה כי מה שיש לנו לא נופל ממנו ולמכבי זה ישחרר תקציב להביא זר ברמה.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

בלאט לא מתוכנן לבוא אלינו, עסקה לטווח ארוך אם וכאשר. אם בלאט הולך להם, זה מכה לא פחות מסורקין, בעיקר בגלל שהוא מרכזי במשחק שלהם ושל קטש בעיקרון כמובן, ואין עוד רכז בכלל. אם הוא הולך מכבי צריכה להביא שני רכזים, כשהיא לא מצליחה למצוא אפילו אחד. החשיבות של בלאט וסורקין בליגה היא עצומה.
אני עדיין מעדיף את נועם יעקב עליו כי הוא הרבה יותר מגוון, אבל גם אם בלאט עוזב אותם, זה בכל מקרה שאלות של העונה הבאה.
עופר אני רוצה לשחק איתך פוקר (לא נגדך כמובן)
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

חייב להגיד שאני לא מת על זה.
אם מביאים אותו כי אנחנו רוצים אותו, אחלה.
אבל להביא אותו ולהשאיל אותו לקבוצה אחרת, רק כדי שהוא לא ישחק שם?
אנחנו צריכים להתחיל לשחק נגד מכבי, אבל לא לפעול בפעולות שהם היו עושים. מקווה שזה רק הטרלה כדי לגרום להם לשלם יותר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

כל האמצעים נגדם כשרים, כולל אמצעים שעוד לא הומצאו
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

ranjef כתב: 20 יולי 2024, 21:04 כל האמצעים נגדם כשרים, כולל אמצעים שעוד לא הומצאו
כולל לשחד שופטים נגדם כמו שהם שיחדו?
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

אפשר יהיה לעשות הצבעת עמותה על זה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

red in blood כתב:
ranjef כתב: 20 יולי 2024, 21:04 כל האמצעים נגדם כשרים, כולל אמצעים שעוד לא הומצאו
בטח, עופר ישחד שופטים, זה מה שהוא עושה. החשש שהוא יתחיל לרצוח מאמני כושר של יריבים.

הוקיץ'
קיבל.ה  5940 לייקים

red in blood כתב: 20 יולי 2024, 21:06
לא בדיוק השוואה לגיטימית. מה שהפועל עושה הוא חוקי לחלוטין, מה שאתה מתאר פה הוא עבירה פלילית.
בכל אופן, כמו במקרה סורקין מדובר בווין-ווין. או שמכבי יצטרכו לפתוח את הארנק ולשלם סכומים שהם לא התכוונו, או שדפקנו אותם בגדול ועל הדרך הרווחנו ישראלי בכיר בשוק.
בואו נזכור שנועם יעקב וג'ו רגלנד ככל הנראה לא יהיו פה שנה מעכשיו.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  521 לייקים

אם זו הצעה רצינית, אז זה מיותר לגמרי מבחינה תקציבית ומקצועית, וממחיש איבוד שליטה של עופר ינאי.
אם מצד שני זו 'הטרלה' נגד מכבי, או איזה משחק כוח מגלומני, אז זה כבר לא מצחיק, לא מועיל בכלום, ורק יזיק למועדון בטווח הרחוק להיכנס לקרבות מחיר / הטרלות כאלו.
אני שונא את מכבי מכל הלב, אבל לפני זה אכפת לי מהפועל, ואני מחפש שבראש המועדון יעמוד בנאדם רציני ולא ליצן.
לא כל האמצעים כשרים כדי לפגוע בצהובים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

גביזון כתב: 20 יולי 2024, 21:12
red in blood כתב:
בטח, עופר ישחד שופטים, זה מה שהוא עושה. החשש שהוא יתחיל לרצוח מאמני כושר של יריבים.

הוא הרגע אמר שכל האמצעים כשרים נגדם, אז שאלתי על אמצעים שהם כבר ביצעו.

סורי, לקנות שחקנים שאתה לא צריך ושאתה יודע שלא ישחקו אצלך רק כדי שלא ישחקו אצל היריבה זה דבר פסול בעיני. יצאתי בטירוף נגד מכבי כשהם עשו את זה, ואני נגד שאנחנו נעשה את זה.
אם זה כדי שישחק אצלנו - מדהים. אני בעד לחזק אותנו כמה שאפשר, במיוחד בדרך שתשבור את המונופול שלהם. אבל לא לעשות את הדברים הפסולים שהם עשו כדי להגיע למצב הזה.
- עומר חרמש ז״ל
NARKOTIKA
קיבל.ה  110 לייקים

לעשות כל מה שחוקי.
מצדי שיקנה את המגרש אימונים שלהם וישנה לכולם את המפתחות ללוקר וגם יחליף בברז את הכיוון של המים החמים והקרים.

שילכו ל***** החבורת מושחתים האלה. כל מה שחוקי ואם יש דברים שהם על הקשקש גם אותם לעשות.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר פה?
מציעים הצעה לשחקן שלא חתום בחוזה(!!!) מהיריבה ישירה ושנואה שלנו, מה שאותה שנואה עושה עשרות שנים ושולטת בין היתר ככה עשרות שנים, ואנחנו עושים את זה רק להם. כי זה יחליש אותם. חוקית, יגרום להם לחפש רכז זר, חוקית. ולתפוס מקום של זר, חוקית.
שחקן ללא חוזה, חוקי לחלוטין.
עופר דיבר עם לויד כי דדאס ביקש ובסוף לויד בחר במכבי בגלל היורוליג, מישהו כתב שקרה פה משהו לא בסדר?
צ'יל.
רוצים תמונה של הורד במדי מכבי זה יעזור להחליק?

שליחת תגובה