סגל לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
עכשיו יש דיבורים על הצעה לתמיר בלאט כולל השאלה לירוליג
-
- קיבל.ה 196 לייקים
יאללה לזיין את מכבי.. אם ינאי לוקח להם את בלאט זה נוקאוט.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
הגיוני שהוא ירצה לבוא כי לפי הפרסום ההצעה כפולה והוא סיים את החוזה במכבי בשביל להרוויח יותר כסף רק לא ברור לי עניין ההשאלה , נראה מה יהיה
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לדעתי זה סיפור סורקין נצבע מחדש.
הצעה שעיקר מטרתה היא לגרום למכבי לקרוע את הכיס.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אם הם יוציאו עליו מליון לעונה זה יבוא על חשבון שחקן אחר , win win במקרה הזה
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
די אפשר לסיים עם זה? אני רוצה לראות אותנו משחקים וסוגרים את הסגל
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אפשר להשאיר את מנפורד במקום בלאט? אפילו שהוא לא ישראלי. בלאט לא שווה חצי מזה ומעדיף שיירקב בצהבת ולא יבוא
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
מיליונים על תמיר בלאט? זה ששיחק בהפועל לפני כמה עונות וקיבל קריאות בוז והיו מי ששמחו שהוא עזב?
תמיר בלאט הרכז? כשיש לנו כבר מספיק רכזים בסגל?
אולי ינאי רוצה לקנות גם את מאמן הכושר רגב פנאן? או להציע משרה ניהולית בשכר מכובד לאחד חתן פרס ישמעל מר מזרחי שמעון? מה עם הצעת מפתה של כמה עשרות מיליונים לסטף קרי?
יש לי הצעה יותר טובה - שיתלה שלט בדרייב אין / יד אליהו: קרקס הבזבוזים של הברון הנדיב הידוע ע. ינאי
יאללה, כמה אפשר? שלא תגיע דיפרסיה אחרי המאניה הזו
תמיר בלאט הרכז? כשיש לנו כבר מספיק רכזים בסגל?
אולי ינאי רוצה לקנות גם את מאמן הכושר רגב פנאן? או להציע משרה ניהולית בשכר מכובד לאחד חתן פרס ישמעל מר מזרחי שמעון? מה עם הצעת מפתה של כמה עשרות מיליונים לסטף קרי?
יש לי הצעה יותר טובה - שיתלה שלט בדרייב אין / יד אליהו: קרקס הבזבוזים של הברון הנדיב הידוע ע. ינאי
יאללה, כמה אפשר? שלא תגיע דיפרסיה אחרי המאניה הזו
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 554 לייקים
בעצם המשמעות היא :
או לקרוע למכבי את הכיס במקום 600 שתיכננו הם יציעו לו 800 כזה (שנה שעברה עלה 350)
או שהוא חותם אצלנו ויושאל ליורוליג (וילירבאן?) ושנה הבאה אלוהים גדול.
הוא שחקן חופשי, כבר שיחק באירופה והיה לא רע ואם זה הצעה אמיתית לא רואה סיבה שלו לסרב.
נוקאוט רציני למכבי שישארו בגזרת הישראלים עם גונדי שהוא לא רכז, מנקו שלא שחקן יורוליג וסורקין שעדיין לא חתם שם. וגק כהן החלש
או לקרוע למכבי את הכיס במקום 600 שתיכננו הם יציעו לו 800 כזה (שנה שעברה עלה 350)
או שהוא חותם אצלנו ויושאל ליורוליג (וילירבאן?) ושנה הבאה אלוהים גדול.
הוא שחקן חופשי, כבר שיחק באירופה והיה לא רע ואם זה הצעה אמיתית לא רואה סיבה שלו לסרב.
נוקאוט רציני למכבי שישארו בגזרת הישראלים עם גונדי שהוא לא רכז, מנקו שלא שחקן יורוליג וסורקין שעדיין לא חתם שם. וגק כהן החלש
-
- קיבל.ה 186 לייקים
בלאט לא קרוב ללהיות שווה את הסכומים האלה...
מנחש שיש רצון לשלוח להם מסר להפסיק עם התרגילים שלהם, במיוחד אחרי הורד, כי זה לא ישתלם להם. יש שחקן חדש בליגה וכללים חדשים, שיתיישרו.
מנחש שיש רצון לשלוח להם מסר להפסיק עם התרגילים שלהם, במיוחד אחרי הורד, כי זה לא ישתלם להם. יש שחקן חדש בליגה וכללים חדשים, שיתיישרו.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
למהלך שמטרתו היא לגרום למכבי לשלם יותר. כמו על סורקין.
הלוואי וייצא לפועל ויחתום שם בסביבות 750 ומעלה, זה יבוא על חשבון תקציב הזרים שלהם או החזר למנויים שלהם.
הלוואי וייצא לפועל ויחתום שם בסביבות 750 ומעלה, זה יבוא על חשבון תקציב הזרים שלהם או החזר למנויים שלהם.
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אני מקווה מאד שבלאט לא יגיע להפועל. אין לנו מה לעשות איתו בשיט, יש את רנגלנד ויעקב כרכזים מעולים, יעקב גם נותן הגנה בניגוד בלאט. יש גם כנראה את בר שיכול להוביל כדור.
אם זה תרגיל של ינאי להמשיך להטריל את מכבי תל אביב כדורסל, אם כל שנאות חיי הספורטיבים, אז שלא יפסיק לעולם.
פרשן נ.ב.א זקן אמר פעם: "כל כוס ויריקה שהם פגעו בעופר השרמיטות ישלמו".
עופר כנראה גם קולט שהם יצביעו נגדינו לכניסה ךיורוליג, מבין שמכבי עשתה ותעשה לנו רק רע ואין בה ח'יר ומתנהל בהתאם.
מה הכוונה להשאיל לקבוצת יורוליג? שנשלם לו רק שלא ישחק שם? אם כן אז אם אפשר לזיין אותם זו חובה מוסרית לזיין אותם.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אם זה תרגיל של ינאי להמשיך להטריל את מכבי תל אביב כדורסל, אם כל שנאות חיי הספורטיבים, אז שלא יפסיק לעולם.
עופר כנראה גם קולט שהם יצביעו נגדינו לכניסה ךיורוליג, מבין שמכבי עשתה ותעשה לנו רק רע ואין בה ח'יר ומתנהל בהתאם.
מה הכוונה להשאיל לקבוצת יורוליג? שנשלם לו רק שלא ישחק שם? אם כן אז אם אפשר לזיין אותם זו חובה מוסרית לזיין אותם.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מקווה מאד שזה זה.הוקיץ' כתב:לדעתי זה סיפור סורקין נצבע מחדש.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
אם בלאט בורח להם זה גם פגיעה בריברו שאכל יפה השנה מהפיק אנד רולים של בלאט.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 196 לייקים
אתה לא באמת משווה את יעקב לבלאט.. ההשפעה של בלאט על הקבוצה עצומה. אם איכשהו יש תסריט שבלאט רוצה להגיע לפה ולא להיות מושאל אי אפשר לסרב לשחקן כזה גם על חשבון אחרים.גביזון כתב: ↑20 יולי 2024, 19:58 אני מקווה מאד שבלאט לא יגיע להפועל. אין לנו מה לעשות איתו בשיט, יש את רנגלנד ויעקב כרכזים מעולים, יעקב גם נותן הגנה בניגוד בלאט. יש גם כנראה את בר שיכול להוביל כדור.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 20 יולי 2024, 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1714 לייקים
- יצירת קשר:
הסיפור עם בלאט זה בכלל שלא יבוא אלינו. עופר מנסה לנצח את המלחמות של עוד שנה ועוד שנתיים. מנסה לגרום למכבי להוציא מאות אלפי דולרים שלא תיכננו כבר עכשיו, כדי לדפוק אותם בבניית הסגל והחלפות זרים במהלך העונה + לסכסך בינם לקהל שיכעס עליהם שהם קמצנים.
ועל הדרך אם תצליח התוכנית שלו, אז גם דפק את מכבי בלי ישראלי מוביל, וגם אם נצליח להגיע ליורוליג עוד שנה סידר לעצמו ישראלי ברמת יורוליג על חשבון מכבי.
הטרלה טופ. ציון 10
ועל הדרך אם תצליח התוכנית שלו, אז גם דפק את מכבי בלי ישראלי מוביל, וגם אם נצליח להגיע ליורוליג עוד שנה סידר לעצמו ישראלי ברמת יורוליג על חשבון מכבי.
הטרלה טופ. ציון 10

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
אם יעקב בחר בנו העונה, ואנחנו היינו ברבעק עליו, להגיד לו עכשיו ביי זו בעיה רצינית לדעתי, שיכולה להשפיע על עתיד המשותף שלנו יחד. כי יעקב רואה בנו מקפצה חףךנ.ב.א (ככה הוא אמר) ואם לא אז הוא ירצה לשחק תמיד אצלנו עם עופר ממשיך להרים אותנו, אולי אני לא רואה את זה נכון אבל זו ההרגשה שלי.lior777 כתב:אתה לא באמת משווה את יעקב לבלאט.. ההשפעה של בלאט על הקבוצה עצומה. אם איכשהו יש תסריט שבלאט רוצה להגיע לפה ולא להיות מושאל אי אפשר לסרב לשחקן כזה גם על חשבון אחרים.גביזון כתב: ↑20 יולי 2024, 19:58 אני מקווה מאד שבלאט לא יגיע להפועל. אין לנו מה לעשות איתו בשיט, יש את רנגלנד ויעקב כרכזים מעולים, יעקב גם נותן הגנה בניגוד בלאט. יש גם כנראה את בר שיכול להוביל כדור.
בגלל שאין הרבה רכזים ישראלים בארץ ומכבי תאלץ להביא זר כי כרגע בלאט הרכז היחיד שלה לדעתי אז חשוב מאד מאד מאד להעביר אותו לקבוצה אחרת.
אם הוא יהיה על חשבון יעקב אצלנו תהיה לזה גם משמעות מבחינת הקהל לדעתי, שוב אולי אני טועה.
אני לא מאמין בכלל שיש כוונה להביא אותו להפועל.
עופר עושה למכבי שימון.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
ככה גמני רואה את זה, עופר ברבעק על אמא שלהם, אני מתמוגג.הפועל כתב:הסיפור עם בלאט זה בכלל שלא יבוא אלינו. עופר מנסה לנצח את המלחמות של עוד שנה ועוד שנתיים. מנסה לגרום למכבי להוציא מאות אלפי דולרים שלא תיכננו כבר עכשיו, כדי לדפוק אותם בבניית הסגל והחלפות זרים במהלך העונה + לסכסך בינם לקהל שיכעס עליהם שהם קמצנים.
הטרלה טופ. ציון 10
-
- קיבל.ה 61 לייקים
הוא לא ישחק אצלנו העונה גם אם הדבר הלא יאמן הזה יקרה והוא יחתום אצלנו, הוא יושאל לקבוצת יורוליג, כי שם הוא רוצה לשחק, ובעונה הבאה אם אנחנו איכשהו נגיע ליורוליג (הלוואי), הוא יבוא אלינו אולי. ברור שזה מהלך שנועד לפגוע במכבי, למרות השכר שמדובר עליו הזוי בהקשר שלו, ואם זה נכון אז קשה לי להאמין שמכבי יעלו לו אפילו למיליון (היום ההצעה שלהם עומדת על 600 אלף), ובמצב כזה יש מצב טוב שהוא יחתום אצלנו. תמיר בלאט הוא אמנם לא ישראלי בכיר כמו סורקין, אבל בכיר מאוד, ובפיקנרול של קטש הוא בכלל קריטי, ואם נצליח להוציא אותו משם, הם יתקעו מאוד ויצטרכו לשנות את מערך הגארדים שלהם כדי לחפות על זה.גביזון כתב: ↑20 יולי 2024, 20:17אם יעקב בחר בנו העונה, ואנחנו היינו ברבעק עליו, להגיד לו עכשיו ביי זו בעיה רצינית לדעתי, שיכולה להשפיע על עתיד המשותף שלנו יחד. כי יעקב רואה בנו מקפצה חףךנ.ב.א (ככה הוא אמר) ואם לא אז הוא ירצה לשחק תמיד אצלנו עם עופר ממשיך להרים אותנו, אולי אני לא רואה את זה נכון אבל זו ההרגשה שלי.lior777 כתב:אתה לא באמת משווה את יעקב לבלאט.. ההשפעה של בלאט על הקבוצה עצומה. אם איכשהו יש תסריט שבלאט רוצה להגיע לפה ולא להיות מושאל אי אפשר לסרב לשחקן כזה גם על חשבון אחרים.גביזון כתב: ↑20 יולי 2024, 19:58 אני מקווה מאד שבלאט לא יגיע להפועל. אין לנו מה לעשות איתו בשיט, יש את רנגלנד ויעקב כרכזים מעולים, יעקב גם נותן הגנה בניגוד בלאט. יש גם כנראה את בר שיכול להוביל כדור.
בגלל שאין הרבה רכזים ישראלים בארץ ומכבי תאלץ להביא זר כי כרגע בלאט הרכז היחיד שלה לדעתי אז חשוב מאד מאד מאד להעביר אותו לקבוצה אחרת.
אם הוא יהיה על חשבון יעקב אצלנו תהיה לזה גם משמעות מבחינת הקהל לדעתי, שוב אולי אני טועה.
עופר עושה למכבי שימון.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
באמת שאלה האם זה לא להחתים שחקן כדי שלא ישחק ביריבה?גביזון כתב: ↑20 יולי 2024, 20:19ככה גמני רואה את זה, עופר ברבעק על אמא שלהם, אני מתמוגג.הפועל כתב:הסיפור עם בלאט זה בכלל שלא יבוא אלינו. עופר מנסה לנצח את המלחמות של עוד שנה ועוד שנתיים. מנסה לגרום למכבי להוציא מאות אלפי דולרים שלא תיכננו כבר עכשיו, כדי לדפוק אותם בבניית הסגל והחלפות זרים במהלך העונה + לסכסך בינם לקהל שיכעס עליהם שהם קמצנים.
הטרלה טופ. ציון 10
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
למכבי? זו אם כל המצוות, מכבי כדורסל????El dudernio כתב:באמת שאלה האם זה לא להחתים שחקן כדי שלא ישחק ביריבה?גביזון כתב: ↑20 יולי 2024, 20:19ככה גמני רואה את זה, עופר ברבעק על אמא שלהם, אני מתמוגג.הפועל כתב:הסיפור עם בלאט זה בכלל שלא יבוא אלינו. עופר מנסה לנצח את המלחמות של עוד שנה ועוד שנתיים. מנסה לגרום למכבי להוציא מאות אלפי דולרים שלא תיכננו כבר עכשיו, כדי לדפוק אותם בבניית הסגל והחלפות זרים במהלך העונה + לסכסך בינם לקהל שיכעס עליהם שהם קמצנים.
הטרלה טופ. ציון 10
באמת שאין לי כח לפרט את כל העוולות שהגוף המסואב רקוב והפשיסטי הזה עשה, מחלוקת כרטיסים לשופטים, פרשת פנאן, סמי בכר, מאות מליוני שקלים שקיבלו מכספי מיסים לרשות השידור.
כל מה שאפשר אבל כל מה שאפשר בשביל לפגוע בהם ספורטיבית לגיטמי רצוי ומוסרי.
אם עופר יכול לעשות למכבי שימון,אם יש לו את האמצעים חזקה עליו לעשות את זה.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
גולובורודקו כתב:הוא לא ישחק אצלנו העונה גם אם הדבר הלא יאמן הזה יקרה והוא יחתום אצלנו, הוא יושאל לקבוצת יורוליג, כי שם הוא רוצה לשחק, ובעונה הבאה אם אנחנו איכשהו נגיע ליורוליג (הלוואי), הוא יבוא אלינו אולי. ברור שזה מהלך שנועד לפגוע במכבי, למרות השכר שמדובר עליו הזוי בהקשר שלו, ואם זה נכון אז קשה לי להאמין שמכבי יעלו לו אפילו למיליון (היום ההצעה שלהם עומדת על 600 אלף), ובמצב כזה יש מצב טוב שהוא יחתום אצלנו. תמיר בלאט הוא אמנם לא ישראלי בכיר כמו סורקין, אבל בכיר מאוד, ובפיקנרול של קטש הוא בכלל קריטי, ואם נצליח להוציא אותו משם, הם יתקעו מאוד ויצטרכו לשנות את מערך הגארדים שלהם כדי לחפות על זה.גביזון כתב: ↑20 יולי 2024, 20:17אם יעקב בחר בנו העונה, ואנחנו היינו ברבעק עליו, להגיד לו עכשיו ביי זו בעיה רצינית לדעתי, שיכולה להשפיע על עתיד המשותף שלנו יחד. כי יעקב רואה בנו מקפצה חףךנ.ב.א (ככה הוא אמר) ואם לא אז הוא ירצה לשחק תמיד אצלנו עם עופר ממשיך להרים אותנו, אולי אני לא רואה את זה נכון אבל זו ההרגשה שלי.lior777 כתב: אתה לא באמת משווה את יעקב לבלאט.. ההשפעה של בלאט על הקבוצה עצומה. אם איכשהו יש תסריט שבלאט רוצה להגיע לפה ולא להיות מושאל אי אפשר לסרב לשחקן כזה גם על חשבון אחרים.
עופר עושה למכבי שימון.

- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
מקווה שזה יגרום להם להוציא עוד כסף מהכיס על בלאט.
אבל חשוב הרבה יותר - מעכשיו כל ישראלי שיהפוך ל רלבנטי עבור הרמות האלה יסתכל על הפועל כאופציה הראשונה להגיע אליה מבחינת השכר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
אבל חשוב הרבה יותר - מעכשיו כל ישראלי שיהפוך ל רלבנטי עבור הרמות האלה יסתכל על הפועל כאופציה הראשונה להגיע אליה מבחינת השכר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
האם בסכומים האלה (פלוס מס) אנחנו לא יכולים להביא שחקנים טופ יורוליג שישפיעו עלינו לטובה הרבה יותר ממה שתשפיע העזיבה של בלאט את מכבי? (יש לו שם ערך, אבל הוא לא כוכב עליון).
בשונה מסורקין שאם הוא היה בא אלינו באמת היה לזה ערך מאוד גדול בליגה, לגבי בלאט, אם בטעות הוא כן יבוא, זה יכול לעשות בדיוק ההפך. עלינו לא ממש ישפיע לטובה כי מה שיש לנו לא נופל ממנו ולמכבי זה ישחרר תקציב להביא זר ברמה.
בשונה מסורקין שאם הוא היה בא אלינו באמת היה לזה ערך מאוד גדול בליגה, לגבי בלאט, אם בטעות הוא כן יבוא, זה יכול לעשות בדיוק ההפך. עלינו לא ממש ישפיע לטובה כי מה שיש לנו לא נופל ממנו ולמכבי זה ישחרר תקציב להביא זר ברמה.
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
בלאט לא מתוכנן לבוא אלינו, עסקה לטווח ארוך אם וכאשר. אם בלאט הולך להם, זה מכה לא פחות מסורקין, בעיקר בגלל שהוא מרכזי במשחק שלהם ושל קטש בעיקרון כמובן, ואין עוד רכז בכלל. אם הוא הולך מכבי צריכה להביא שני רכזים, כשהיא לא מצליחה למצוא אפילו אחד. החשיבות של בלאט וסורקין בליגה היא עצומה.
אני עדיין מעדיף את נועם יעקב עליו כי הוא הרבה יותר מגוון, אבל גם אם בלאט עוזב אותם, זה בכל מקרה שאלות של העונה הבאה.
עופר אני רוצה לשחק איתך פוקר (לא נגדך כמובן)
אני עדיין מעדיף את נועם יעקב עליו כי הוא הרבה יותר מגוון, אבל גם אם בלאט עוזב אותם, זה בכל מקרה שאלות של העונה הבאה.
עופר אני רוצה לשחק איתך פוקר (לא נגדך כמובן)
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
חייב להגיד שאני לא מת על זה.
אם מביאים אותו כי אנחנו רוצים אותו, אחלה.
אבל להביא אותו ולהשאיל אותו לקבוצה אחרת, רק כדי שהוא לא ישחק שם?
אנחנו צריכים להתחיל לשחק נגד מכבי, אבל לא לפעול בפעולות שהם היו עושים. מקווה שזה רק הטרלה כדי לגרום להם לשלם יותר.
אם מביאים אותו כי אנחנו רוצים אותו, אחלה.
אבל להביא אותו ולהשאיל אותו לקבוצה אחרת, רק כדי שהוא לא ישחק שם?
אנחנו צריכים להתחיל לשחק נגד מכבי, אבל לא לפעול בפעולות שהם היו עושים. מקווה שזה רק הטרלה כדי לגרום להם לשלם יותר.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
כל האמצעים נגדם כשרים, כולל אמצעים שעוד לא הומצאו
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
לא בדיוק השוואה לגיטימית. מה שהפועל עושה הוא חוקי לחלוטין, מה שאתה מתאר פה הוא עבירה פלילית.
בכל אופן, כמו במקרה סורקין מדובר בווין-ווין. או שמכבי יצטרכו לפתוח את הארנק ולשלם סכומים שהם לא התכוונו, או שדפקנו אותם בגדול ועל הדרך הרווחנו ישראלי בכיר בשוק.
בואו נזכור שנועם יעקב וג'ו רגלנד ככל הנראה לא יהיו פה שנה מעכשיו.
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
אם זו הצעה רצינית, אז זה מיותר לגמרי מבחינה תקציבית ומקצועית, וממחיש איבוד שליטה של עופר ינאי.
אם מצד שני זו 'הטרלה' נגד מכבי, או איזה משחק כוח מגלומני, אז זה כבר לא מצחיק, לא מועיל בכלום, ורק יזיק למועדון בטווח הרחוק להיכנס לקרבות מחיר / הטרלות כאלו.
אני שונא את מכבי מכל הלב, אבל לפני זה אכפת לי מהפועל, ואני מחפש שבראש המועדון יעמוד בנאדם רציני ולא ליצן.
לא כל האמצעים כשרים כדי לפגוע בצהובים.
אם מצד שני זו 'הטרלה' נגד מכבי, או איזה משחק כוח מגלומני, אז זה כבר לא מצחיק, לא מועיל בכלום, ורק יזיק למועדון בטווח הרחוק להיכנס לקרבות מחיר / הטרלות כאלו.
אני שונא את מכבי מכל הלב, אבל לפני זה אכפת לי מהפועל, ואני מחפש שבראש המועדון יעמוד בנאדם רציני ולא ליצן.
לא כל האמצעים כשרים כדי לפגוע בצהובים.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
הוא הרגע אמר שכל האמצעים כשרים נגדם, אז שאלתי על אמצעים שהם כבר ביצעו.
סורי, לקנות שחקנים שאתה לא צריך ושאתה יודע שלא ישחקו אצלך רק כדי שלא ישחקו אצל היריבה זה דבר פסול בעיני. יצאתי בטירוף נגד מכבי כשהם עשו את זה, ואני נגד שאנחנו נעשה את זה.
אם זה כדי שישחק אצלנו - מדהים. אני בעד לחזק אותנו כמה שאפשר, במיוחד בדרך שתשבור את המונופול שלהם. אבל לא לעשות את הדברים הפסולים שהם עשו כדי להגיע למצב הזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לעשות כל מה שחוקי.
מצדי שיקנה את המגרש אימונים שלהם וישנה לכולם את המפתחות ללוקר וגם יחליף בברז את הכיוון של המים החמים והקרים.
שילכו ל***** החבורת מושחתים האלה. כל מה שחוקי ואם יש דברים שהם על הקשקש גם אותם לעשות.
מצדי שיקנה את המגרש אימונים שלהם וישנה לכולם את המפתחות ללוקר וגם יחליף בברז את הכיוון של המים החמים והקרים.
שילכו ל***** החבורת מושחתים האלה. כל מה שחוקי ואם יש דברים שהם על הקשקש גם אותם לעשות.
- גביזון
- קיבל.ה 3110 לייקים
מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר פה?
מציעים הצעה לשחקן שלא חתום בחוזה(!!!) מהיריבה ישירה ושנואה שלנו, מה שאותה שנואה עושה עשרות שנים ושולטת בין היתר ככה עשרות שנים, ואנחנו עושים את זה רק להם. כי זה יחליש אותם. חוקית, יגרום להם לחפש רכז זר, חוקית. ולתפוס מקום של זר, חוקית.
שחקן ללא חוזה, חוקי לחלוטין.
עופר דיבר עם לויד כי דדאס ביקש ובסוף לויד בחר במכבי בגלל היורוליג, מישהו כתב שקרה פה משהו לא בסדר?
צ'יל.
רוצים תמונה של הורד במדי מכבי זה יעזור להחליק?
מציעים הצעה לשחקן שלא חתום בחוזה(!!!) מהיריבה ישירה ושנואה שלנו, מה שאותה שנואה עושה עשרות שנים ושולטת בין היתר ככה עשרות שנים, ואנחנו עושים את זה רק להם. כי זה יחליש אותם. חוקית, יגרום להם לחפש רכז זר, חוקית. ולתפוס מקום של זר, חוקית.
שחקן ללא חוזה, חוקי לחלוטין.
עופר דיבר עם לויד כי דדאס ביקש ובסוף לויד בחר במכבי בגלל היורוליג, מישהו כתב שקרה פה משהו לא בסדר?
צ'יל.
רוצים תמונה של הורד במדי מכבי זה יעזור להחליק?