גם ברנס היה טאלנט בגילאים האלה
אם גם עליו היו מוותרים בקלות אולי היינו בליגת העל היום
גם ברנס היה טאלנט בגילאים האלה
עבר כבר מספיק זמן, מישהו יודע מה הוא עשה?
הרמן מגן ימניבר לב אדום כתב: ↑16 יולי 2024, 22:40 עכשיו קשר 6 זר ואפשר להתחיל להיות יותר אופטימיים.
ככל הנראה יראה משהו כזה -
לבקוביץ
מורגן-ישראלוב-צליץ-ארצל?
קשר 6
בנימין-ארי כהן/רוי קורן/רוחנא/אלטמן
לאיוס/ציבוטה/אלטמן-טוריאל
מילאן
לדעתי בנוסף ל6 זר, צריך מגן ימני, הייתי רוצה גם 8 (אבל נראה עמדה עמוסה בבינוניים, שלא יביאו לשם עוד) וכמובן אם ציבוטה ולאיוס עוזבים גם קיצוני שמאל.
סה״כ נראה בסדר גמור.
כן,
אני לא יכול להגיד מה הוא עשה אבל זה לא עד כדי כך פיקנטי וחמור, יותר אי הבנה מביכה, אבל השתמשו בזה כדי לחתוך אותו.
אני לא סגור מה מהעמדות האלו יותר חלשות אצלנו היום, אבל אני בטוח שלליגה הלאומית הרבה הרבה יותר חשוב שיהיה לנו מישהו שידע להניע כדור באמצע מאשר גרזן לנוכח העובדה שנהיה אלו שיוזמים בכל המשחקים שלנו העונה.רדפוקס כתב: ↑18 יולי 2024, 11:58 לפני שהתחילו משחקי האימון חשבתי שקשר אחורי זר זאת עמדה יותר חשובה לחיזוק מאשר 10/פליימייקר.
אני עדיין חושב שאל-ים וחזוט זה לא מספיק טוב אבל אני לא בטוח כבר שלא עדיף לנו להביא מישהו שינהל את המשחק בהתקפה.
לא נראה שבנימין/ארי כהן/רוחאנה מסוגלים לעשות את זה וההתקפה שלנו נראית רע.
בוא נצא מנקודת הנחה ש-2 זרים כבר נסגרו לסגל (מקאריץ׳ וצ׳ליץ), זה אומר ש-2 שחקנים בפרופיל גבוה זה אחד זר ואחד ישראלי - איזה שחקן ישראלי מבחינתך הוא תחת הקטגוריה של פרופיל גבוה?dino כתב: ↑18 יולי 2024, 18:44 מדיווחי ספורט1/וואלה
דגו רוצה עוד לפחות 5 שחקנים
ציבוטה רוצה להשאר
פאסי דורש חצי מהשכר השנתי שלו בתמורה לסיום החוזה
אני חושב-
7,000 מנויים(לפי ספורט 5 כבר 7,500) פלוס בעלים שטוענים שהוא העשיר ביותר שהיה לנו בהיסטוריה, אני חושב שצריך להפסיק לדבר על מכירות שחקנים בכירים ורק לחשוב איך מביאים עוד לפחות 2 שחקנים בפרופיל גבוה(מעבר ללירן רוטמן)
להשקיע בעיקר בזר הנוסף, להשקיע טוב, ישראלי אין לי בראש, או קשר אמצע אחורי או קשר אמצע קדמי ואת הזר למצוא בתפקיד השני(אמצע קדימה או אחורה)Carajo כתב: ↑18 יולי 2024, 23:27בוא נצא מנקודת הנחה ש-2 זרים כבר נסגרו לסגל (מקאריץ׳ וצ׳ליץ), זה אומר ש-2 שחקנים בפרופיל גבוה זה אחד זר ואחד ישראלי - איזה שחקן ישראלי מבחינתך הוא תחת הקטגוריה של פרופיל גבוה?dino כתב: ↑18 יולי 2024, 18:44 מדיווחי ספורט1/וואלה
ציבוטה רוצה להשאר
אני חושב-
7,000 מנויים(לפי ספורט 5 כבר 7,500) פלוס בעלים שטוענים שהוא העשיר ביותר שהיה לנו בהיסטוריה, אני חושב שצריך להפסיק לדבר על מכירות שחקנים בכירים ורק לחשוב איך מביאים עוד לפחות 2 שחקנים בפרופיל גבוה(מעבר ללירן רוטמן)
ולמה שאביב אברהם ירצה לבוא לשחק בלאומית כשהוא יכול בכיף לשחק בנתניה/בית״ר/הפועל חיפה או כל קבוצת אמצע ליגת העל שהיא?dino כתב: ↑19 יולי 2024, 09:21להשקיע בעיקר בזר הנוסף, להשקיע טוב, ישראלי אין לי בראש, או קשר אמצע אחורי או קשר אמצע קדמי ואת הזר למצוא בתפקיד השני(אמצע קדימה או אחורה)Carajo כתב: ↑18 יולי 2024, 23:27בוא נצא מנקודת הנחה ש-2 זרים כבר נסגרו לסגל (מקאריץ׳ וצ׳ליץ), זה אומר ש-2 שחקנים בפרופיל גבוה זה אחד זר ואחד ישראלי - איזה שחקן ישראלי מבחינתך הוא תחת הקטגוריה של פרופיל גבוה?dino כתב: ↑18 יולי 2024, 18:44 מדיווחי ספורט1/וואלה
ציבוטה רוצה להשאר
אני חושב-
לא עולה לי ישראלי כרגע. אולי אביב אברהם? להחזיר את ביברס?
אין כמעט קבוצות בליגה כולל מכבי וחיפה שפוגעת ב-5 זרים, בוא נגיד שאם נפגע ב-3 תותחים ועוד 2 עם פוטנציאל שאינם חסרי תועלת נהיה במקום טוב.ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 יולי 2024, 14:01 השלד העיקרי בליגת העל צריך להיות 6 זרים ברמה (כאילו 5 ועוד אחד שיכול לעזור כשהוא עולה מהספסל), זה כל ההבדל בין קבוצה סבירה לבור של חרא של העונות האחרונות (מתי פעם אחרונה פתחנו עם 5 זרים בהרכב?)
ברור שקודם בואו נתרכז בלעלות אני פשוט לא חושב שמה שיהיה בלאומית אמור להיות השלד שלנו לליגת העלרדפוקס כתב: ↑19 יולי 2024, 14:08אין כמעט קבוצות בליגה כולל מכבי וחיפה שפוגעת ב-5 זרים, בוא נגיד שאם נפגע ב-3 תותחים ועוד 2 עם פוטנציאל שאינם חסרי תועלת נהיה במקום טוב.ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 יולי 2024, 14:01 השלד העיקרי בליגת העל צריך להיות 6 זרים ברמה (כאילו 5 ועוד אחד שיכול לעזור כשהוא עולה מהספסל), זה כל ההבדל בין קבוצה סבירה לבור של חרא של העונות האחרונות (מתי פעם אחרונה פתחנו עם 5 זרים בהרכב?)
בינתיים בוא נתרכז בלעלות מהלאומית.
אם לא אז איפה?
מעדיף עושה משחק זר.oleg neduda כתב: ↑20 יולי 2024, 16:26 רוטמן במקום לאיוס, קשר אחורי זר + עלאי תומר או מגן ימני אחר, ואפשר מבחינתי לסגור את הסגל
בעלים שעוד לא נכנס לתפקיד, בכל מקרה נראה לי מוגזם לשלם לו 250 אלף ולציבוטה 300 וליוסי שיושב בבית 1.5 מיליון ברוטו ולפאסי פיצויים והכל מהכיס של בעלים שעוד לא נכנס רשמית.
עוד לא נכנס אבל הוא הולך על זה ועם כמעט שתי רגליים בפנים, אז מניח שהוא מודע מה מוכרים לו ומה משאירים לו וכמה כסף הוא מוכן לשים.