זה כל כך מאכזב אותי.
עופר דיבר כשהגיע על עבודה בשיתוף פעולה. אבל כנראה שבתחום הזה הוא לא ממש מקיים.
ממש עצוב לי שהאיש המקסים הזה מוצא את עצמו מחוץ לקבוצה. וחייב לומר שאם עד עכשיו הערצתי את עופר, היום אני מתחיל לחשוש וקצת להיות מודאג.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
זיידנברג עוזב
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מכר את המניות לעופר שמחזיק עכשיו ב-81%.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
זה מבאס אותי שעופר לא עובד בהרמוניה עם זיידנברג ורמי. בעיקר כי הם אוהדים והוא לא. וגם כי הם ותיקים בעסק והוא לא.
אבל קשה לי לאמר שאני מופתע, ואני מופתע שהם מופתעים.
זאת בדיוק המשמעות של 51%. הוא קובע, והם לא. וזאת הסיבה שהוא התעקש על זה.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אבי ורמי זה ממש לא אותו דבר.הפועל כתב:זה מבאס אותי שעופר לא עובד בהרמוניה עם זיידנברג ורמי. בעיקר כי הם אוהדים והוא לא. וגם כי הם ותיקים בעסק והוא לא.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
רמי מתאים להפועל של מקומות 8-10 .
הגיע הזמן שיעזוב ולהביא מנהל שלא מחתים את הורד שהוא יכול לעבור למכבי בגרוש וחצי
הגיע הזמן שיעזוב ולהביא מנהל שלא מחתים את הורד שהוא יכול לעבור למכבי בגרוש וחצי
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
החתמות נוצצות זה לא הכל בחיים. אכן ההתנהלות של ינאי מדאיגה לדעתי.
העזיב את השותף הבכיר זיידנברג, ולכאורה (לפי התקשורת) מקבל הרבה החלטות לבדו. הקטין את חלקו של רמי בהחלטות.
מתנהל בצורה לא כלכלית בהקשר לחוזי עתק של שחקנים בלי שיהיו לקבוצה הכנסות מתאימות, נכנס למלחמות מול מכבי על שחקנים, לפעמים יורה מהמותן.
הכל טוב ויפה כל זמן שהקבוצה מצליחה, אבל אם דברים לא מתחברים ו-'ההשקעה' עבור עליה ליורוליג וזכיה בתארים לא תצליח - ינאי עשוי לעזוב תוך שנה-שנתיים (ע"ע גיידמאק, אגיאר ועוד) ולהשאיר את הקבוצה בבור ענקי.
מכבי אמנם מקרטעת בשנים האחרונות מבחינה פיננסית / ניהולית / מקצועית, אבל יש שם ניהול פיננסי אחראי ומאוזן, וקבוצה של בעלים.
הייתי מצפה מינאי לבנות לקבוצה חוסן לא רק ע"י הזרמת כספים, אלא ע"י גיוס עוד בעלים / משקיעים חוץ ממנו, שיתוף אחרים בקבלת החלטות, ואימוץ התנהלות פיננסית יותר שפויה ביחס לפוטנציאל ההכנסות של הקבוצה.
העזיב את השותף הבכיר זיידנברג, ולכאורה (לפי התקשורת) מקבל הרבה החלטות לבדו. הקטין את חלקו של רמי בהחלטות.
מתנהל בצורה לא כלכלית בהקשר לחוזי עתק של שחקנים בלי שיהיו לקבוצה הכנסות מתאימות, נכנס למלחמות מול מכבי על שחקנים, לפעמים יורה מהמותן.
הכל טוב ויפה כל זמן שהקבוצה מצליחה, אבל אם דברים לא מתחברים ו-'ההשקעה' עבור עליה ליורוליג וזכיה בתארים לא תצליח - ינאי עשוי לעזוב תוך שנה-שנתיים (ע"ע גיידמאק, אגיאר ועוד) ולהשאיר את הקבוצה בבור ענקי.
מכבי אמנם מקרטעת בשנים האחרונות מבחינה פיננסית / ניהולית / מקצועית, אבל יש שם ניהול פיננסי אחראי ומאוזן, וקבוצה של בעלים.
הייתי מצפה מינאי לבנות לקבוצה חוסן לא רק ע"י הזרמת כספים, אלא ע"י גיוס עוד בעלים / משקיעים חוץ ממנו, שיתוף אחרים בקבלת החלטות, ואימוץ התנהלות פיננסית יותר שפויה ביחס לפוטנציאל ההכנסות של הקבוצה.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני מסכים שיש פה עניין מאוד מטריד, גאידמק סטייל והפחד שיום אחד יימאס לו והוא יעזוב.קפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2024, 08:52 החתמות נוצצות זה לא הכל בחיים. אכן ההתנהלות של ינאי מדאיגה לדעתי.
אני רוצה לקוות שהוא מחפש את עצמו במועדון ולאט לאט הדברים יתאזנו.
-
- קיבל.ה 490 לייקים
בחיים לא ראיתי דרישה כזו מגולדהאר לדוגמא. הפוך הוא מנסה להגדיל הכנסות: יד אליהו ויורוליג.קפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2024, 08:52 החתמות נוצצות זה לא הכל בחיים. אכן ההתנהלות של ינאי מדאיגה לדעתי.
צריך להיזהר מביקורת בלי לדעת מה הרקע.
השנקל שלי על הרכב הבעלות :
קבוצות ספורט מקצועניות לא יכולות להתנהל ע״י מספר בעלים (ראה ערך את הבעיות של במכבי בכל שנה)
כאשר יש בעלים דומיננטי מן הסתם הוא צריך לקבל את כל ההחלטות כי בסופו של דבר ההשקעה היא שלו
אני סומך על עופר שיידע לבנות צוותים מקצועיים החל ממנהל מקצועי (בוצע), שיווק, מכירות, ניהול יום יום וכו׳
לגבי רמי, אכן יש לו ניסיון רב אבל החשיבה שלו מוגבלת להפועל של פעם וניראה שהוא מפחד מהשינויי והצמיחה המהירה. כולי תקווה שלא יהווה מחסום בפני השינויי שזה כולל גם מעבר לאולם גדול יותר וגם פחות התחשבות בדעות המקצועיות שלו
קבוצות ספורט מקצועניות לא יכולות להתנהל ע״י מספר בעלים (ראה ערך את הבעיות של במכבי בכל שנה)
כאשר יש בעלים דומיננטי מן הסתם הוא צריך לקבל את כל ההחלטות כי בסופו של דבר ההשקעה היא שלו
אני סומך על עופר שיידע לבנות צוותים מקצועיים החל ממנהל מקצועי (בוצע), שיווק, מכירות, ניהול יום יום וכו׳
לגבי רמי, אכן יש לו ניסיון רב אבל החשיבה שלו מוגבלת להפועל של פעם וניראה שהוא מפחד מהשינויי והצמיחה המהירה. כולי תקווה שלא יהווה מחסום בפני השינויי שזה כולל גם מעבר לאולם גדול יותר וגם פחות התחשבות בדעות המקצועיות שלו
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
הפחד שהוא יעזוב היה קיים עוד לפני שהוא הגיע.הלך המומנטום כתב:אני מסכים שיש פה עניין מאוד מטריד, גאידמק סטייל והפחד שיום אחד יימאס לו והוא יעזוב.קפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2024, 08:52 החתמות נוצצות זה לא הכל בחיים. אכן ההתנהלות של ינאי מדאיגה לדעתי.
אי אפשר להשפיע על זה, חוץ מלנסות לא למרר לו את החיים ולקוות לטוב.
צריך לנצל ולהנות כל עוד פה ולנסות לקחת תארים בכל הכוח, כי בלעדיו נחזור להיות מקום 8
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מצד שני אם יעשה פה כמה שנים יפות מאוד ברמת יורוליג אפשר לקוות שביחד עם הקהל יגיע רוכש חדש במידה וירצה לעזוב.ranjef כתב: ↑19 יולי 2024, 11:24הפחד שהוא יעזוב היה קיים עוד לפני שהוא הגיע.הלך המומנטום כתב:אני מסכים שיש פה עניין מאוד מטריד, גאידמק סטייל והפחד שיום אחד יימאס לו והוא יעזוב.קפטן ג'ק כתב: ↑19 יולי 2024, 08:52 החתמות נוצצות זה לא הכל בחיים. אכן ההתנהלות של ינאי מדאיגה לדעתי.
צריך לנצל ולהנות כל עוד פה ולנסות לקחת תארים בכל הכוח, כי בלעדיו נחזור להיות מקום 8
-
- קיבל.ה 753 לייקים
תודה לזיידנברג על מה שנתן להפועל כבעלים!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 798 לייקים
הוא מתחיל את עונת המלפפונים הראשונה שלו (שנה שעברה הוא נכנס באמצע הקיץ כשחלק מהסגל כבר היה סגור) וכבר אנשים פה מדברים על מתי יעזוב ומה יהיה....הלך המומנטום כתב:מצד שני אם יעשה פה כמה שנים יפות מאוד ברמת יורוליג אפשר לקוות שביחד עם הקהל יגיע רוכש חדש במידה וירצה לעזוב.ranjef כתב: ↑19 יולי 2024, 11:24הפחד שהוא יעזוב היה קיים עוד לפני שהוא הגיע.הלך המומנטום כתב: אני מסכים שיש פה עניין מאוד מטריד, גאידמק סטייל והפחד שיום אחד יימאס לו והוא יעזוב.
לפי עופר - הוא כאן להרבה שנים
Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
אחלה זיידנברג, רק לא הבנתי למה אנשים מציגים את האחוזים שעופר רכש כבעיה.
הפוך, אם כבר. עד עכשיו עופר לדעתי פועל מדהים. זה שהוא מגדיל אחוזי בעלות ממש לא אומר שאין לו חבר'ה שעובדים איתו בשיתוף פעולה ומייעצים לו.
כולנו הרי יודעים שלהתחלק בבעלות עם יותר מאדם אחד זה די מתכון לבעיות בהמשך. בין אם בהפועל ת"א או בחברת סטראטאפ שהקמת לפני שנה.
הפוך, אם כבר. עד עכשיו עופר לדעתי פועל מדהים. זה שהוא מגדיל אחוזי בעלות ממש לא אומר שאין לו חבר'ה שעובדים איתו בשיתוף פעולה ומייעצים לו.
כולנו הרי יודעים שלהתחלק בבעלות עם יותר מאדם אחד זה די מתכון לבעיות בהמשך. בין אם בהפועל ת"א או בחברת סטראטאפ שהקמת לפני שנה.
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הלוואי ואיתו נכבוש פסגות. אבל תמיד קיים החשש. אולי הריפלקס של אוהד הפועל שלא יודע להכיל את כל הטוב הזה.Charlie כתב: ↑19 יולי 2024, 14:15הוא מתחיל את עונת המלפפונים הראשונה שלו (שנה שעברה הוא נכנס באמצע הקיץ כשחלק מהסגל כבר היה סגור) וכבר אנשים פה מדברים על מתי יעזוב ומה יהיה....הלך המומנטום כתב:מצד שני אם יעשה פה כמה שנים יפות מאוד ברמת יורוליג אפשר לקוות שביחד עם הקהל יגיע רוכש חדש במידה וירצה לעזוב.
לפי עופר - הוא כאן להרבה שנים
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 213 לייקים
בחברה שלו הוא מאוד מאוד ( ועוד שני מאוד ) התחלק גם בחברה ובעיקר בניהול ובקבלת ההחלטות, לכן ההפתעה שבהפועל זה שלטון יחיד מאוד אינטנסיבי ומאוד אפשר לומר אובססיבי.7even כתב: ↑19 יולי 2024, 14:51 אחלה זיידנברג, רק לא הבנתי למה אנשים מציגים את האחוזים שעופר רכש כבעיה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
אז ינאי לא יכול לשחק ביד אליהו ולהיות מאוזן כלכלית ועכשיו הוא אובססיבי?ההוא מפעם כתב:בחברה שלו הוא מאוד מאוד ( ועוד שני מאוד ) התחלק גם בחברה ובעיקר בניהול ובקבלת ההחלטות, לכן ההפתעה שבהפועל זה שלטון יחיד מאוד אינטנסיבי ומאוד אפשר לומר אובססיבי.7even כתב: ↑19 יולי 2024, 14:51 אחלה זיידנברג, רק לא הבנתי למה אנשים מציגים את האחוזים שעופר רכש כבעיה.
אחי, בחייאת
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 213 לייקים
כנ' לא הובנתי נכון אסביר שוב.גביזון כתב: ↑19 יולי 2024, 21:24אז ינאי לא יכול לשחק ביד אליהו ולהיות מאוזן כלכלית ועכשיו הוא אובססיבי?ההוא מפעם כתב:בחברה שלו הוא מאוד מאוד ( ועוד שני מאוד ) התחלק גם בחברה ובעיקר בניהול ובקבלת ההחלטות, לכן ההפתעה שבהפועל זה שלטון יחיד מאוד אינטנסיבי ומאוד אפשר לומר אובססיבי.7even כתב: ↑19 יולי 2024, 14:51 אחלה זיידנברג, רק לא הבנתי למה אנשים מציגים את האחוזים שעופר רכש כבעיה.
הפוך, אם כבר. עד עכשיו עופר לדעתי פועל מדהים. זה שהוא מגדיל אחוזי בעלות ממש לא אומר שאין לו חבר'ה שעובדים איתו בשיתוף פעולה ומייעצים לו.8
אחי, בחייאת
בן אדם בחברה שלו שהוא בנה ומכיר מהיסוד כל בורג עובד בהרמוניה מתעייץ משתף מאציל סמכויות ברמה נדירה
דווקא בהפועל עסק שהוא פחות מכיר הוא נכנס ב 200 קמ"ש קובע מנהל מוביל "לא רואה בעיניים" די בניגוד לסגנון הניהול העסקי שלו.
זה שהוא לא יכול לצאת מהפועל מאוזן זה ברור לכולם גם לינאי. לדעתי הוא בכלל לא מחפש להיות מאוזן.
אבל כשהוא מכריז הכרזות מוגזמות ויהירות ומפזר צ'קים שיהיה מאוד קשה לכסות ( אולם, פיינל פור.. ) ומוסיף על זה את ההחתמה האחרונה שהיא יותר החתמת שופוני מהחתמה מקצועית
יש בזה מין האובססיה יותר מאשר מההגיון העסקי והספורטיבי.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
הוא הביא לפה את טוני פארקר אחד האנשים החזקים ביורוליג
הוא נפגש עם בעלי קבוצות יורוליג כי הוא יודע שמכבי תצביע נגדנו אם זה יהיה תלוי הצבעה
הוא מארגן טורניר בארץ.
אני לא רואה פה אובססיה, להיפך, הבנאדם זרק הצהרה בומבסטית שהפועל תהיה ביורוליג, לפני כמה חודשים בלבד זה נראה הזייתי, היום קצת פחות.
יש לו תכנית עבודה סדורה, לא ברור אם הוא יצליח, אבל הוא עושה הכל כדי לתת להצהרה שלו כיסוי.
אני לא רואה פה אובססיה, אני רואה אופרציה.
הוא נפגש עם בעלי קבוצות יורוליג כי הוא יודע שמכבי תצביע נגדנו אם זה יהיה תלוי הצבעה
הוא מארגן טורניר בארץ.
אני לא רואה פה אובססיה, להיפך, הבנאדם זרק הצהרה בומבסטית שהפועל תהיה ביורוליג, לפני כמה חודשים בלבד זה נראה הזייתי, היום קצת פחות.
יש לו תכנית עבודה סדורה, לא ברור אם הוא יצליח, אבל הוא עושה הכל כדי לתת להצהרה שלו כיסוי.
אני לא רואה פה אובססיה, אני רואה אופרציה.
-
- קיבל.ה 237 לייקים
מאחל לכולנו להיות אובססיבים בצורה בריאה, בשביל לעמוד במטרות שלנו.
זכינו! חלאס לחפש רע, סוף סוף בעלים בהפועל ששם כסף בלי אבל.
זכינו! חלאס לחפש רע, סוף סוף בעלים בהפועל ששם כסף בלי אבל.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
כן, לא ברור...
יחד, רק יחד!