אנחנו כרגע חיים בגיהנום בגלל שיש לנו ממשלה שמבחינתה כל רוב יכול לקבוע כל דבר. יש חשיבות לקונצנזוס. אפשר להתווכח איפה הגבול וכו'.
אבל לא כל דבר שעובר בהצבעה, אפילו ברוב לא קטן, הוא בהכרח משהו שצריך לעשות.
אנחנו כרגע חיים בגיהנום בגלל שיש לנו ממשלה שמבחינתה כל רוב יכול לקבוע כל דבר. יש חשיבות לקונצנזוס. אפשר להתווכח איפה הגבול וכו'.
בהצבעה התכוונתי שכך נדע אם זה בקונצנזוס או לא. לא מבחינת ש-50%+1 אומר שזה בסדר.הפועל כתב: ↑17 יולי 2024, 16:09אנחנו כרגע חיים בגיהנום בגלל שיש לנו ממשלה שמבחינתה כל רוב יכול לקבוע כל דבר. יש חשיבות לקונצנזוס. אפשר להתווכח איפה הגבול וכו'.
אבל לא כל דבר שעובר בהצבעה, אפילו ברוב לא קטן, הוא בהכרח משהו שצריך לעשות.
אם הם מחרימים אז הם ילדים קטנים.. מבטיח לך שיעבור להם עד הדרביהפועל כתב: ↑17 יולי 2024, 16:55 ואם זה יעבור ברוב של 75% אבל 10% יודיעו שמחרימים? האם זה שווה את השבר שיווצר?
אני לא מדבר במילה על האם זה מוצדק או לא. אלא פשוט על כך שאם יש חלק מרכזי בקהל שהנושא בנפשו, העובדה שיש רוב נגדם לא צריכה אוטומטית להכריע את הכף.
ברור שמצד שני גם לא צריך לתת למיעוט לקבוע הכל.
אבל בשורה התחתונה, מה שאני מנסה לאמר זה שעצם זה שיש רוב, אפילו לא קטן של 50+1 לא אומר שצריך לרוץ הלאה וזהו.
וכן בעיניי רמי ממלא את תפקידו ולא אומר הן, אפילו שכנראה שבאמת יש רוב של 70-80%
לא יבנו. אבל צריך הקצאת קרקע מהעיריה. צריך עזרה בתהליכים פנימיים. ועדות תכנון. הרבה דברים.
כל מילה.IsraelM כתב: ↑17 יולי 2024, 19:05 הבעיה שאותם 20 אחוזים גם ביורוליג יהיו נגד כמו שכתבו כאן שבלעדיהם כלום לא יכול לקרות .
הצעירים כאן חושבים שאנחנו נגדם סתם ,
אנחנו מכירים אותם ואת הילדותיןת שלהם מקרוב , בגילאי העשרה אני גם תמכתי בחלקם וישבתי מרכז שער 5 עד שהוצאתי רשיון וזה גם לי להתקרב לחלקם ולהעביר דגלים וכו והכרתי את חלקם מקרוב , רובם שם לא שווים יריקה.
מזל שהלכתי לצבא התבגרתי אוניברסיטה וכו
אחרת אולי הייתי הופך לחמור כמוהם .
מסר לצעירים - אם לא תלמד תיהיה אולטראס
אגב, מי שמוותר על שיריון ליורוליג, על התמיכה של עופר שהוא אמר שהוא יעזוב אם הקהל לא ירצה, ורוצה להשאר קבוצת אמצע טבלה לנצח גם זכותו.
לגמרי, כל אחד שיבחר מה שהוא רוצהShacham כתב:אגב, מי שמוותר על שיריון ליורוליג, על התמיכה של עופר שהוא אמר שהוא יעזוב אם הקהל לא ירצה, ורוצה להשאר קבוצת אמצע טבלה לנצח גם זכותו.
מי שמנוי לדרייב אין פריבילג? סליחה?!
חס וחלילה, אבל מרגיש שכן שווה לציין את זה אם אני מתנגד למעבר בידיעה שלי יש מנוי בשנה הבאה.
ברור שזכותו, זכותו גם לרצות שהפועל יעלו לשחק עם ארבעה שחקנים כי זה מרגש.Shacham כתב:אגב, מי שמוותר על שיריון ליורוליג, על התמיכה של עופר שהוא אמר שהוא יעזוב אם הקהל לא ירצה, ורוצה להשאר קבוצת אמצע טבלה לנצח גם זכותו.
מבין ומסכים איתך, רק אציג צד אחר
הם הצביעו נגד כניסה של עופר כן?ר.ש כתב:תגידו, האולטראס בכלל הודיעו שהם נגד? או שאנשים פה אשכרה תוקפים אותם על סמך ספקולציות?
השאלה,כמה מהם חברי עמותה?ranjef כתב:הם הצביעו נגד כניסה של עופר כן?ר.ש כתב:תגידו, האולטראס בכלל הודיעו שהם נגד? או שאנשים פה אשכרה תוקפים אותם על סמך ספקולציות?
אני מנחש מה תהיה העמדה שלהם בהצבעה כזאת. כמובן מגובה במניפסט של 2 עמודים.
אגב, להם גם אין בעיה לשחק באולם של 150 איש. הרי ברור מי יהיו ה-150 שייכנסו לשם. גם בחוץ כמובן.
ויש לי מנוי מהימים שהרכז היה רועי גופר, אז אין לי אינטרס אישי
מעט. אין לאולטראס ותומכיו ייצוג רב בעמותה.Nati כתב:השאלה,כמה מהם חברי עמותה?ranjef כתב:הם הצביעו נגד כניסה של עופר כן?ר.ש כתב:תגידו, האולטראס בכלל הודיעו שהם נגד? או שאנשים פה אשכרה תוקפים אותם על סמך ספקולציות?
אגב, להם גם אין בעיה לשחק באולם של 150 איש. הרי ברור מי יהיו ה-150 שייכנסו לשם. גם בחוץ כמובן.
נכון , וממה שראיתי ההסכם עם העמותה יצא לתקשורת ביום והשעה בה ניתן היה להצטרף כדי להצביע. כלומר נראה שלא היה ניתן להצטרף לאחר מכן.רק הפועל בלב כתב: ↑17 יולי 2024, 23:48לדעתי יש איזושהי תקופת צינון בה אי אפשר להצביע (לפחות ככה היה לפני ההצבעה על עופר אם אני לא טועה)
"מה יעשו, יפתחו קבוצת אוהדים בליגה ג' שתעניין רק אותם?! בזמן שהפועל זוכה בתארים ואולי מגיעה ליורוליג?!"Charlie כתב: ↑17 יולי 2024, 23:15מעט. אין לאולטראס ותומכיו ייצוג רב בעמותה.Nati כתב:השאלה,כמה מהם חברי עמותה?ranjef כתב:הם הצביעו נגד כניסה של עופר כן?
הם מיעוט שולי.
אני לא חושב שהם יחרימו. מה יעשו, יפתחו קבוצת אוהדים בליגה ג' שתעניין רק אותם?! בזמן שהפועל זוכה בתארים ואולי מגיעה ליורוליג?!
בסופו של דבר הם אוהדי הפועל.
רואים דברים בצורה עקומה אבל אוהבים את הקבוצה.
הם לא יפספסו עונה כמו זו.
סומך על רמי ועופר שידעו איך לדאוג שזה ירד להם בגרון.
Sent from my iPhone using Tapatalk
והנה רמי כרגיל מדברר את האולטראס.