אוהדים יקרים,
כחלק מההיערכות למכירת המנויים לעונת 24/25, אנו עוברים למערכת מכירה חדשה ב'לאן' שתאפשר לנו לספק לכם שירות טוב יותר ונוח יותר.
בין היתרונות של המערכת:
*התמודדות טובה יותר עם עומסים בכניסה לאתר והימנעות מתורים וזמני המתנה ארוכים.
*רכישת כרטיסים ומנויים וגישה להגרלות בממשק פשוט ונגיש יותר
*אזור אישי שבו ניתן לקבל מידע על כל הפעולות והרכישות שלכם
כדי לעבור למערכת החדשה בשבוע הקרוב על כל מנוי להיכנס ללינק הבא - ולעדכן את הפרטים האישיים שלו. שימו לב, לכל מנוי חייבת להיות כתובת מייל נפרדת, אלא אם מדובר במנוי הורה + ילד (יציע 4 משפחות בלבד).
מדובר בתהליך חד-פעמי שבסופו נוכל לתת מענה לרבות מהבעיות שעלו במהלך השנים.
תודה על ההבנה ושיתוף הפעולה.
להתחברות למערכת החדשה
https://manui.leaan.co.il/HTABSK
למדריך ->
https://hapoeluta.org/news?NewsId=32390
צריכים עזרה? פנו אלינו במייל: Hapoel4u@hapoeluta.org
או בוואטסאפ: 0548973672
מנויים לעונת 24/25
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
מנצל את האשכול לקריאה נואשת - מי שלא מתכוון לחדש מנוי יכול להציל נפשות אם יעביר את המנוי אלי.
תודהההההה
תודהההההה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
מחייבים אותי להכניס מייל של הילד (זה לא מנוי הורה+ילד) וזה ממש לא מוצא חן בעיני.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
כולי במתח, איזה פנינים תספק לנו המערכת הזאת בשנה הקרובה
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
למה אני צריך עוד מייל? רק בשביל זה?
אם המערכת יכולה להתמודד עם ילדים שקנו מנוי בהורה+ילד שיהיו על המייל של ההורה שלהם, צריך לאפשר לכל מנוי מתחת גיל 18 להיכנס למערכת הזאת עם המייל של ההורה שלו.
מי שלא אכפת לו שירשום את המייל של הילדים שלו, אני לא מתלהב מזה שהמייל של הילד שלי יהיה במערכת של לאן.
אם המערכת יכולה להתמודד עם ילדים שקנו מנוי בהורה+ילד שיהיו על המייל של ההורה שלהם, צריך לאפשר לכל מנוי מתחת גיל 18 להיכנס למערכת הזאת עם המייל של ההורה שלו.
מי שלא אכפת לו שירשום את המייל של הילדים שלו, אני לא מתלהב מזה שהמייל של הילד שלי יהיה במערכת של לאן.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אני מבין אותך גם אני לא הייתי רוצה, אבל פשוט תפתח חשבון אימייל רק בשביל זה תקרא לו tankzito2024 או משהו, בלי שום פרטים של הילד וזהו זה.מילפורד כתב: ↑15 יולי 2024, 13:17 למה אני צריך עוד מייל? רק בשביל זה?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
מסכים איתך.מילפורד כתב: ↑15 יולי 2024, 13:17 למה אני צריך עוד מייל? רק בשביל זה?
רק ניסיתי להציע פתרון
אצלי כל הילדים כבר מעל 18 אז לא רלוונטי
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בבית הספר הילד גם ככה צריך מייל.מילפורד כתב: ↑15 יולי 2024, 13:17 למה אני צריך עוד מייל? רק בשביל זה?
תפתח לו חשבון גוגל שיהיה לו גם לטלפון העתידי ותתפוס שם משתמש
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
יש לילד מייל.El dudernio כתב: ↑15 יולי 2024, 22:08בבית הספר הילד גם ככה צריך מייל.מילפורד כתב: ↑15 יולי 2024, 13:17 למה אני צריך עוד מייל? רק בשביל זה?
תפתח לו חשבון גוגל שיהיה לו גם לטלפון העתידי ותתפוס שם משתמש
הוא לא רוצה לתת אותו ללאן