הקבוצה האמריקאית
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
אז אחרי שהורידו אותנו ליגה עם כל המשמעויות הכלכליות של זה הם רוצים למכור את לאיוס למכבי כדי לסגור חובות? החבר'ה האלה חשבתם שיקחו אותנו למעלה? כוונות טובות.. אם הם עושים את זה אז הצדיקו לגמרי את הכינוי ניסנוב באנגלית.. מקווה שספרא יטיל על זה וטו
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
כפי שכתבתי בעבר, אלה אנשים בלי שום זיקה להפועל ולא מעניין אותם הישגיות ספורטיבית, נצחון בדרבי, וכו. הם לא הפועל בשום צורה.
מבחינתם לחטוף 5 בדרבי זה עוד משחק. למנות מאמן ליגה ג' כי אנחנו "בעונה פיננסית" זה מהלך כלכלי נכון.
הם מנהלים את הקבוצה כאילו זה כל חברה אחרת (ועושים גם בזה חרא עבודה) וזאת הדרך הטובה והמהירה ביותר לגמור מועדון כדורגל ענק
מבחינתם לחטוף 5 בדרבי זה עוד משחק. למנות מאמן ליגה ג' כי אנחנו "בעונה פיננסית" זה מהלך כלכלי נכון.
הם מנהלים את הקבוצה כאילו זה כל חברה אחרת (ועושים גם בזה חרא עבודה) וזאת הדרך הטובה והמהירה ביותר לגמור מועדון כדורגל ענק
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
איך עקצו אותנו האמריקאים האלה
OMG עווופררר
נקווה לפחות שכל הסאגה של חובות עבר ובוררות עליהן, הסתיימה מבחינת המועדון עצמו. ויחד עם המצב החדש שאיש מאוד אמיד הוא בקרוב הבעלים של המועדון, אז אפשר לפחות לזקוף את זה לזכות המינצברגים. ממש לא בטוח שאם הניסנובס היו עדיין בעלי המועדון, אז שני הדברים הללו היו קורים.
הבעיה כמובן היא התוצאה של העונה האחרונה: ירידת ליגה. נקווה שתוך שנה אחת המועדון יחזור להיות מועדון מוביל בכדורגל הישראלי ובשנים שלאחר מכן יחזור להתמודד על תארים ויחזור לשחק באירופה.
הבעיה כמובן היא התוצאה של העונה האחרונה: ירידת ליגה. נקווה שתוך שנה אחת המועדון יחזור להיות מועדון מוביל בכדורגל הישראלי ובשנים שלאחר מכן יחזור להתמודד על תארים ויחזור לשחק באירופה.
נערך לאחרונה על ידי ofer23 ב 13 יולי 2024, 09:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
מישהו היה מעדיף להישאר בליגה, עם חובות ועם האמריקאים (שלדעתי אגב כן שמו כסף, פשוט עשו טעויות ענק), על פני זה שספרא אמור להגיע עכשיו ואנחנו בלאומית?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אם לא תושב שהעביר מיליונים וכנ' גם הסכמה של הניסנובים לוותר על כסף שמגיע להם בדין לא הייתה שום עסקהטכנית לארז כתב: ↑13 יולי 2024, 11:13 מישהו היה מעדיף להישאר בליגה, עם חובות ועם האמריקאים (שלדעתי אגב כן שמו כסף, פשוט עשו טעויות ענק), על פני זה שספרא אמור להגיע עכשיו ואנחנו בלאומית?
קבוצת ניסנוב השקיעה פה כמה מיליונים מעבר לחובה החוקית שלהם בשביל שמינצברג וספרא יוכלו לסגור
המינצברגים הם ללא ספק הבעלים הגרועים ביותר
גם יצרו בלגן וחובות
גם הורידו את הקבוצה ליגה
וגם עוד דורשים מספרא לכסות להם את ההשקעה עד השקל האחרון
חייב להגיד שלא התחברתי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
שמע אין לך מושג.ההוא מפעם כתב: ↑13 יולי 2024, 11:43אם לא תושב שהעביר מיליונים וכנ' גם הסכמה של הניסנובים לוותר על כסף שמגיע להם בדין לא הייתה שום עסקהטכנית לארז כתב: ↑13 יולי 2024, 11:13 מישהו היה מעדיף להישאר בליגה, עם חובות ועם האמריקאים (שלדעתי אגב כן שמו כסף, פשוט עשו טעויות ענק), על פני זה שספרא אמור להגיע עכשיו ואנחנו בלאומית?
קבוצת ניסנוב השקיעה פה כמה מיליונים מעבר לחובה החוקית שלהם בשביל שמינצברג וספרא יוכלו לסגור
גם יצרו בלגן וחובות
גם הורידו את הקבוצה ליגה
חייב להגיד שלא התחברתי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הכי חובבנים , הכי כושלים שהיו ויהיו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
״קבוצת ניסנוב״ זה רק תושבההוא מפעם כתב: ↑13 יולי 2024, 11:43אם לא תושב שהעביר מיליונים וכנ' גם הסכמה של הניסנובים לוותר על כסף שמגיע להם בדין לא הייתה שום עסקהטכנית לארז כתב: ↑13 יולי 2024, 11:13 מישהו היה מעדיף להישאר בליגה, עם חובות ועם האמריקאים (שלדעתי אגב כן שמו כסף, פשוט עשו טעויות ענק), על פני זה שספרא אמור להגיע עכשיו ואנחנו בלאומית?
גם יצרו בלגן וחובות
גם הורידו את הקבוצה ליגה
חייב להגיד שלא התחברתי
האחים וגרינברג לא יכניסו שום יד לכיס גם אם הפועל תתפרק.
מי שיצר את מרבית החובות הם הניסנובים(ספציפית ההתנהלות של שרון ואיציק) ולא ה3-5 מיליון של מינצברג
כסף שמגיע להם באיזה דין? היתה כבר בוררות? היה משפט?
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
תגיד על מה אתה מדבר....ההוא מפעם כתב: ↑13 יולי 2024, 11:43אם לא תושב שהעביר מיליונים וכנ' גם הסכמה של הניסנובים לוותר על כסף שמגיע להם בדין לא הייתה שום עסקהטכנית לארז כתב: ↑13 יולי 2024, 11:13 מישהו היה מעדיף להישאר בליגה, עם חובות ועם האמריקאים (שלדעתי אגב כן שמו כסף, פשוט עשו טעויות ענק), על פני זה שספרא אמור להגיע עכשיו ואנחנו בלאומית?
גם יצרו בלגן וחובות
גם הורידו את הקבוצה ליגה
חייב להגיד שלא התחברתי
מילה שיקרת בעבר והמצאת תביעות ופסקי דין.
אבל הניסנובים לא ויתרו על כלום. תושב העביר מליונים לנאמות כי גם הוא יודע שהחובות שהוא והחברים שלו השאירו הם מעבר להסכם ובאחריותם.. השאלה היא רק כמה...
לא סתם את החברים שלך איתיק שרון וזאביק לא שומעים בחודשיים האחרונים הם גם יודעים שהשקר שלהם נגמר... העיקר ניסו חמשוך כספים בצורה לא חוקית מהמועדון ולתת לכולנו לשלם על זה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא חרטטן..dino כתב: ↑13 יולי 2024, 13:16״קבוצת ניסנוב״ זה רק תושבההוא מפעם כתב: ↑13 יולי 2024, 11:43אם לא תושב שהעביר מיליונים וכנ' גם הסכמה של הניסנובים לוותר על כסף שמגיע להם בדין לא הייתה שום עסקהטכנית לארז כתב: ↑13 יולי 2024, 11:13 מישהו היה מעדיף להישאר בליגה, עם חובות ועם האמריקאים (שלדעתי אגב כן שמו כסף, פשוט עשו טעויות ענק), על פני זה שספרא אמור להגיע עכשיו ואנחנו בלאומית?
גם יצרו בלגן וחובות
גם הורידו את הקבוצה ליגה
חייב להגיד שלא התחברתי
מי שיצר את מרבית החובות הם הניסנובים(ספציפית ההתנהלות של שרון ואיציק) ולא ה3-5 מיליון של מינצברג
כבר העמדתי אותו על השקרים שהוא הפיץ כאן, הוא נרגע קצת אבל כנראה הבוסים הבינו שהכסף הלך אז שלחו אותו שוב להשמיץ....
אחלה מינצברג למרות הכישלון המקצועי. תודה שנפטרנו בעזרתך מחבורת הנוכלים. ותודה לתושב שהחליט לשים לזה סוף ולסתום להם את הפה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
נקודה למחשבה, אני רחוק מלאהוב את מינצברג וחושב שנעשו כל הטעויות האפשריות והובילו אותנו ללאומית, אבל, וזה אבל גדול, אם הכל יילך כמצופה בשבועות הקרובים אנחנו במצב הזה:
1. יש לנו את הבעלים (יחיד) הכי עשיר שהיה אי פעם בהפועל
2. ספרא יקבל דף חלק (כמה חיכינו לזה?) כשגם תביעות עתידיות כמו קאס מגובות בכספים שנמצאים כרגע בנאמנות שקבוצת מינצברג ותושב שמו
אם לפני חודשיים היו אומרים לי שנה בלאומית וזה המצב הייתי חותם בלי לחשוב
הפואנטה שלי שבראייה היסטורית מינצברג כנראה תרם להפועל לא מעט (יש שיגידו השניידר של הפועל) והציל אותנו ממחריבי הפועל שהיו לפניו, ורק על זה, מגיעה לו הערכה
2. ספרא יקבל דף חלק (כמה חיכינו לזה?) כשגם תביעות עתידיות כמו קאס מגובות בכספים שנמצאים כרגע בנאמנות שקבוצת מינצברג ותושב שמו
הפואנטה שלי שבראייה היסטורית מינצברג כנראה תרם להפועל לא מעט (יש שיגידו השניידר של הפועל) והציל אותנו ממחריבי הפועל שהיו לפניו, ורק על זה, מגיעה לו הערכה
-
- קיבל.ה 398 לייקים
הכספים של תושב ומנצברג שהופקדו בנאמנות לא קשורות לסוגיית cas.
התרומה של האמריקאים היא שהורידו אותנו ליגה : הערך של המועדון צנח , ספרא יכול לקבל המועדון במחיר מופחת והכי חשוב : לאמריקאים אין יכולת להעמיד ערבויות לעונה הקרובה. כך שלדיוויד לא היתה ברירה למכור ומייד.
התרומה של האמריקאים היא שהורידו אותנו ליגה : הערך של המועדון צנח , ספרא יכול לקבל המועדון במחיר מופחת והכי חשוב : לאמריקאים אין יכולת להעמיד ערבויות לעונה הקרובה. כך שלדיוויד לא היתה ברירה למכור ומייד.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
ובכל זאת, כנראה בעוד 3 שבועות נהיה במצב הטוב ביותר שהיינו בו בעשור האחרון.הלוטוס הלבן כתב: ↑13 יולי 2024, 19:12 הכספים של תושב ומנצברג שהופקדו בנאמנות לא קשורות לסוגיית cas.
אגב לגבי הטענה שלך על קאס, ממה שהבנתי זה נכלל בהסעם בין מינצברג וספרא
אם לא הבנתי נכון, אז מה קורה אם מחר בבוקר מגיע חשבון מהם? מי אמור לשלם?
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
תסלח לי על האנלוגיה המזעזעת ולא הכי מדוייקת אבל ברעיון הכללי זה בערך כמו להעריך את הנאצים על כך שבזכותם יש ליהודים מדינה.בן לוז כתב: ↑13 יולי 2024, 15:38 נקודה למחשבה, אני רחוק מלאהוב את מינצברג וחושב שנעשו כל הטעויות האפשריות והובילו אותנו ללאומית, אבל, וזה אבל גדול, אם הכל יילך כמצופה בשבועות הקרובים אנחנו במצב הזה:
אין למינצברג שום תרומה חיובי ולו עקיפה ביותר לעובדה שהקבוצה עוברת לספרא (לא שאני בכלל יודע אם ספרא זה באמת חוף המבטחים שלנו).
הם באו לעשות כסף ומצדם שיתפוצץ המועדון הזה, עשו מאיתנו צחוק כשהבטיחו וורלד קלאס ואז מינו את חן סול לראש המערכת, ועושה רושם שאת הנזקים הכלכליים בעקבות הירידה הזו יספוג הקהל/ספרא.
אם מחר ספרא יורד מהעסקה ומינצברג אומר שאין להם כסף להחזיק יותר את הפועל ומפרקים אותנו, אתה גם מדבר ככה?
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. מינצברג רכש מועדון ב 15 מליון שקל לפני שנה וכנראה מכר אותו ב 20 + ככה שלהגיד שערך המועדון ירד זה לא בדיוק נכון עובדית.הלוטוס הלבן כתב: ↑13 יולי 2024, 19:12 הכספים של תושב ומנצברג שהופקדו בנאמנות לא קשורות לסוגיית cas.
ב. מינצברג לפי כל המידע שהציגו השקיע השנה מעל ל 15 מליון שקל במועדון + ערבויות לגידור החובות בהסכם מול ספרא ... להגיד שאין לו יכולת להעמיד תקציב זה נראה לי לא רציני אלא ספין לצורכי מומ מטעם....
-
- קיבל.ה 213 לייקים
עם גישה אלימה כמו שלך אני בד"כ לא מתדיין וזה גם מה שעשיתי בפעם הקודמת שבלבלת במוח, לינק שמאיימים במשפט זה לא משפט גם בריחה מבוררות רגע לפני פרסום פסק הדין זה לא.El dudernio כתב: ↑13 יולי 2024, 14:28הוא חרטטן..dino כתב: ↑13 יולי 2024, 13:16״קבוצת ניסנוב״ זה רק תושבההוא מפעם כתב: ↑13 יולי 2024, 11:43
אם לא תושב שהעביר מיליונים וכנ' גם הסכמה של הניסנובים לוותר על כסף שמגיע להם בדין לא הייתה שום עסקה
גם יצרו בלגן וחובות
גם הורידו את הקבוצה ליגה
חייב להגיד שלא התחברתי
כבר העמדתי אותו על השקרים שהוא הפיץ כאן, הוא נרגע קצת אבל כנראה הבוסים הבינו שהכסף הלך אז שלחו אותו שוב להשמיץ....
אחלה מינצברג למרות הכישלון המקצועי. תודה שנפטרנו בעזרתך מחבורת הנוכלים. ותודה לתושב שהחליט לשים לזה סוף ולסתום להם את הפה.
לאומת זאת זכייה בצו עיקול זה כן. אבל זה לא רלבנטי כי תושב סוגר לכולם את הפינה הזאת למרות שהוא לא חייב. (אני בטוח שגם על זה יהיה לך מה ללכלך )
הסיבה שאני כן עונה לך, זה שאם אתה כל בטוח באלילים שלך אולי אפשר יהיה לארגן איזה התערבות מעניינת על גורל הבוררות
* דרך אגב, לפעמים אתה כותב דברים מעניינים ולפעמים גם כשאתה ראש בקיר זה כיוון מחשבה מעניין לדיון
אבל הגישה האלימה שלך פשוט מוציאה את החשק, לא נראה שאנשים נכנסים פה לריב יש מזה כל כך הרבה בכל מקום שלא צריך את הפורום לזה.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מקבל.
סליחה.
לא הבאתי לינקים בפעם הקודמת אלא מספרי תיקים וסטטוס.
צו עיכול על כספים זה נחמד אבל זה הקפאה של כספים שהיה ברור לכולם מראש שהם הפרה של ההסכם ולא מדובר במשהו חריג.
הסברתי לך בעבר שאי החלפצ הערבויות נועד לצורכי המו"מ שמתנהל עכשיו בבוררות בין מנצברג לתושב על חובות עבר מאחר ולפי מינצברג הם גדולים מהסיכום.
הסברתי לך בעבר למה מינצברג ביטל את הבוררות לפני שהיא התחילה... לא ברח באמצע ולא רגע לפני פרסום פסק הדין... אלא לפני הדיון הראשון.
הם לא אלילים שלי, תשאל פה אנשים אחרים מה חשבתי על הניסנובים כשהיו בעלים, רמז יש לי הרבה דברים טובים להגיד עליהם, כמו שיש לי דברים פחות טובים להגיד על מינצברג...
יש לי על תושב גם להגיד הרבה דברים טובים, וגם רעים.
אני פשוט מתעסק בעובדות ולא ממציא עובדות, וכשאני מביע דעה אני מציין שזאת דעה.
סליחה.
צו עיכול על כספים זה נחמד אבל זה הקפאה של כספים שהיה ברור לכולם מראש שהם הפרה של ההסכם ולא מדובר במשהו חריג.
הסברתי לך בעבר שאי החלפצ הערבויות נועד לצורכי המו"מ שמתנהל עכשיו בבוררות בין מנצברג לתושב על חובות עבר מאחר ולפי מינצברג הם גדולים מהסיכום.
הסברתי לך בעבר למה מינצברג ביטל את הבוררות לפני שהיא התחילה... לא ברח באמצע ולא רגע לפני פרסום פסק הדין... אלא לפני הדיון הראשון.
הם לא אלילים שלי, תשאל פה אנשים אחרים מה חשבתי על הניסנובים כשהיו בעלים, רמז יש לי הרבה דברים טובים להגיד עליהם, כמו שיש לי דברים פחות טובים להגיד על מינצברג...
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
ולגבי תושב,El dudernio כתב: ↑14 יולי 2024, 18:13 מקבל.
סליחה.
מאיר הבטיח לאחיו המנוח דברים בקשר להפועל, לדעתי אם הקבוצה תעבור לספרא הוא יראה בכך כעמידה בהבטחה והוא יוכל להפסיק את ההשקעה השנתית.. לכן אין לו גם בעיה להשקיע עוד 2-3 מליון כדי שהעיסקה תקרה גם אם זה הכסף של גרינברג והניסנובים...
כמובן שאם הבוררות תקבע שמינצברג צריך לשלם הוא לא יתנדב לתת את הכסף אבל אין לו בעיה לשים אותו כרגע בערבון כדי למנוע בעיות.