ההוא מפעם כתב:סטונדטים ? חיילים ? צעירים ?
היה צריך לתמחר את זה חכם בהרבה כל אחד פה בפורום היה חושב על זה טוב יותר מאנשי העסקים שמנהלים אותנו.
מצד שני ספק גדול אם מישהו מחברי הפורום היה מוריד את הקבוצה ליגה
מה עם ילדים בני 6 8 11?
נערים שלובשים שורטס?או כאלו שלובשים מכנסיים?
בחורות עם שיער קצר?או ארוך?
האדס כתב: ↑30 יוני 2024, 09:23
מה שהיה צריך להיות בפועל זה שכל מי שעשה מנוי בשנה שעברה וראה את הביזיון הכי גדול בתולדות הפועל ת״א, היה צריך לקבל 50% הנחה.
רווי כתב: ↑28 יוני 2024, 18:42
שואל ברצינות למה שמישהו ייחדש מנוי כרגע? אין עוד שום כיוון לאן העונה הזאת הולכת בכלל.
כי אנחנו אוהדי הפועל?
כי עד המוות הפועל?
כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל?
שאלה דיי מוזרה בפורום אוהדים
מה מוזר בזה? אתה מודע לזה שיש אנשים שונים עם סדרי עדיפויות שונים? אני מחזיק כבר שנים (בכדורגל למעלה מ-30 שנה כמעט רצוף) במנויים גם לכדורגל וגם לכדורסל וזה גוזל ממני המון זמן, בעיקר עם המשפחה. השנה הזאת עוררה בי בחילה וגועל נפש ונמאס לי. אני אוהד הפועל אבל יש לי חיים ואני מעדיף לעשות הפוגה. נראה קצת בטלוויזיה ונסבול פחות. שום דבר לא מוזר בזה בפורום אוהדים
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 30 יוני 2024, 16:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
רווי כתב: ↑28 יוני 2024, 18:42
שואל ברצינות למה שמישהו ייחדש מנוי כרגע? אין עוד שום כיוון לאן העונה הזאת הולכת בכלל.
כי אנחנו אוהדי הפועל?
כי עד המוות הפועל?
מה מוזר בזה? אתה מודע לזה שיש אנשים שונים עם סדרי עדיפויות שונים? אני מחזיק כבר שנים (בכדורגל למעלה מ-30 שנה כמעט רצוף) במנויים גם לכדורגל וגם לכדורסל וזה גוזל ממני המון זמן, בעיקר עם המשפחה. השנה הזאת עוררה בי בחילה וגועל נפש ונמאס לי. אני אוהד הפועל אבל יש לי חיים ואני מעדיף לעשות הפוגה. נראה קצת בטלוויזיה ונסבול פחות. שום דבר לא מוזר בזה בפורום אוהדים
זה בסדר גמור לא לעשות, כל אחד והשיקולים שלו, אבל לשאול למה שמישהו כן יעשה זו לגמרי שאלה מוזרה.
נראה לי הגיוני שיהיו אוהדים שירצו לעשות מנוי גם כאשר מצב הקבוצה שלהם בזבל. זה לא שאהדת קבוצת כדורגל זה דבר רציונלי במיוחד.
כי אנחנו אוהדי הפועל?
כי עד המוות הפועל?
זה בסדר גמור לא לעשות, כל אחד והשיקולים שלו, אבל לשאול למה שמישהו כן יעשה זו לגמרי שאלה מוזרה.
נראה לי הגיוני שיהיו אוהדים שירצו לעשות מנוי גם כאשר מצב הקבוצה שלהם בזבל. זה לא שאהדת קבוצת כדורגל זה דבר רציונלי במיוחד.
מודה שקראתי את מה שנכתב מעל לירון בצורה שגויה. חשבתי שלירון הגיב את מה שהגיב לאפשרות שאנשים לא יעשו מנוי
ברור שלגיטימי לעשות מנוי
לירון, קבל ביטול על התגובה שלי
אולי אני סנילי, אולי אני הלום, אולי אני סתם שוקיסט...
מתישהוא קיבלתי הודעה על זיכוי / פיצוי בעקבות המשחקים ללא קהל מתחילת המלחמה
אני די בטוח שלחצתי שאני רוצה זיכוי ושאמרו שהסכום יקבע בסוף העונה.
ומאז לא זוכר שקרה משהו.
ניסיתי לחפש את זה עכשיו בכרטיס אשראי ולא ראיתי שום זיכוי מהפועל או מלאן.
זה רק אצלי? מישהו קיבל ויודע להגיד מתי זה היה?
ומאז לא זוכר שקרה משהו.
תודה
מההודעה על פתיחת מכירת המנויים:
במתווה הפיצויים לבעלי המנויים בעקבות מלחמת "חרבות ברזל" בחרתי בזיכוי על המשחקים ששוחקו ללא קהל/קהל חלקי. מתי אקבל את הזיכוי?
הזיכוי לאשראי ממנו שולם המנוי יחל ב-1.8 ויקח עד 14 ימי עסקים.
ומאז לא זוכר שקרה משהו.
תודה
אני קיבלתי. היה לי בצד שמאל למעלה בלאן "קאשבאק" על סך 166 שקל.
כשנכנסתי לקנות תמנוי הייתה לי אופציה להפעיל את הקאשבאק והמחיר של המנוי ירד ל433.
מה שכן שמעתי על הרבה שבחרו החזר ולא קיבלו כמוך, הבעיה היא שאין עם מי לדבר כי לאן זו החברה עם השירות הכי גרוע בארץ (תחרות קשה ובכל זאת). מעצבן מאוד
ומאז לא זוכר שקרה משהו.
תודה
אני קיבלתי. היה לי בצד שמאל למעלה בלאן "קאשבאק" על סך 166 שקל.
כשנכנסתי לקנות תמנוי הייתה לי אופציה להפעיל את הקאשבאק והמחיר של המנוי ירד ל433.
מה שכן שמעתי על הרבה שבחרו החזר ולא קיבלו כמוך, הבעיה היא שאין עם מי לדבר כי לאן זו החברה עם השירות הכי גרוע בארץ (תחרות קשה ובכל זאת). מעצבן מאוד
בכתבה באתר הרשמי היה כתוב שאחרי ה-1.8 אמורים לקבל את ההחזר נראה לי.
רק הפועל כתב: ↑14 יולי 2024, 13:45
שיא כל הזמנים בלאומית ? לא שזה כזה הישג להתפאר בו
נכון אבל מהמרת שקבוצה גדולה אחרת במקומנו לא מגיעה לכמות כזו, הלוואי ונצליח לחזות בדבר כזה קורה כדי לאשר את ההימור שלי
הקבוצות הגדולות בישראל (נטו מבחינת קהל) - מכבי חיפה, מכבי ת"א, הפועל ב"ש, הפועל ת"א, ביתר ירושלים.
3 מהן לא יירדו ב-30 שנה הקרובות כנראה, אז נראה אפשר לבדוק את התאוריה שלך רק על הפועל ולך תדע מה יקרה עם בית"ר.
נכון אבל מהמרת שקבוצה גדולה אחרת במקומנו לא מגיעה לכמות כזו, הלוואי ונצליח לחזות בדבר כזה קורה כדי לאשר את ההימור שלי
הקבוצות הגדולות בישראל (נטו מבחינת קהל) - מכבי חיפה, מכבי ת"א, הפועל ב"ש, הפועל ת"א, ביתר ירושלים.
3 מהן לא יירדו ב-30 שנה הקרובות כנראה, אז נראה אפשר לבדוק את התאוריה שלך רק על הפועל ולך תדע מה יקרה עם בית"ר.
קבוצות שמתנהלות כמו קבוצות גדולות לא יורדות ליגה
אין לי בעיה לבדוק אתזה גם על ביתר בהתחלה, אבל אני בת ולא בן סתם שתדע
כרובית כתב: ↑14 יולי 2024, 16:28
אין לי בעיה לבדוק אתזה גם על ביתר בהתחלה, אבל אני בת ולא בן סתם שתדע
כן משום מה חשבתי שהגבתי לרווי (שגם הוא נשמע כמו בת )
כרובית כתב: ↑14 יולי 2024, 16:28
ב״ש לא תמשיך להיות גדולה ליותר מדי זמן.
אתה חושב שאלונה תפסיק להשקיע? כבר כמה שנים אני קורא תלונות של אוהדי בש ואז מגלים שהיא השקיעה מעל 15 מיליון שקל בכל עונה, רק לפני חודש הוציאה פוסט בגלל הקהל שאמרה שהשקיעה 58 מיליון שקל ב3 שנים האחרונות והיא תמשיך להשקיע.
מה גם היא ובעלה מנסים לעלות את מספר הזרים בליגת העל אבל זה כמובן יכשל לדעתי.
7even כתב:
ב״ש לא תמשיך להיות גדולה ליותר מדי זמן.
אתה חושב שאלונה תפסיק להשקיע? כבר כמה שנים אני קורא תלונות של אוהדי בש ואז מגלים שהיא השקיעה מעל 15 מיליון שקל בכל עונה, רק לפני חודש הוציאה פוסט בגלל הקהל שאמרה שהשקיעה 58 מיליון שקל ב3 שנים האחרונות והיא תמשיך להשקיע.
מה גם היא ובעלה מנסים לעלות את מספר הזרים בליגת העל אבל זה כמובן יכשל לדעתי.
7even כתב:לדעתי היינו ב 5,000 בלי קשר.
כל מנויי 5 מחדשים בכל מקרה.
הבעייתי יותר זה השאר.
אני לא בטוח שבשאר יש איזו התפתחות דרמטית.
ספק גדול אם עוד אלפי אוהדים נוספים ירכשו מנויים.
לדעתי הרבה אוהדים יגיעו בעונה הקרובה רק אם נעפיל לשלבים מתקדמים בגביע המדינה. אולי גם, אם וכאשר, למשחק בית מכריע בסיום העונה על העפלה חזרה לליגת העל.
עוד מישהו שבחידוש המנוי לא הופיע לו ההנחה על עונה קודמת בטענה שלא נבחר צורת מימוש? לאן מעבירים אותי להפועל, טוענים שלא סימנתי למרות שבוודאות סימנתי ושלחתי את הטופס.
אני בכלל לא בטוח שזה דבר טוב
כל אוהדי הספורט הם גם אוהדי הצלחות, במכבי וחיפה אם אין אליפות ומינימום בתים בקונפרנס או לפחות גביע זה כשלון
אם תהיה שם התדרדרות קשה זה יהיה קשה לעיכול האוהדים יהיו מבואסים ובטח אם ירדו לליגה שנייה אנשים יצביעו ברגלים/במנוי
אצלנו מינצברג הוריד אותנו ליגה אנשים אומרים אחלה בעלים הביא לנו רוכש.
ואחרי הראל, טביברמון, כבירי, כנופיית ניסנוב והגאון ממינצברג... גם הנכד של ספרא מתקבל פה כמשיח.
נניח שהאוהדים כאיש אחד היו מחרימים רכישת מנויים עד לחתימה סופית של הסכם ספרא- דיוויד. בטוח שהחוזה היה סופר סגור וחתום.
כעת אחרי שלמעלה מ5000 קנו מנויים, לא דחוף לאף אחד.
הלוטוס הלבן כתב: ↑15 יולי 2024, 14:33
נניח שהאוהדים כאיש אחד היו מחרימים רכישת מנויים עד לחתימה סופית של הסכם ספרא- דיוויד. בטוח שהחוזה היה סופר סגור וחתום.
כעת אחרי שלמעלה מ5000 קנו מנויים, לא דחוף לאף אחד.
אני חושב שרוב אנשים לא מבינים שזה לא חתום סופית
יצא לי לדבר עם לא מעט אנשים (אוהדי הפועל ובטח כאלה שלא) שחושבים שזה סופי
MaorShemesh כתב: ↑15 יולי 2024, 09:18
עוד מישהו שבחידוש המנוי לא הופיע לו ההנחה על עונה קודמת בטענה שלא נבחר צורת מימוש? לאן מעבירים אותי להפועל, טוענים שלא סימנתי למרות שבוודאות סימנתי ושלחתי את הטופס.
red_boy כתב: ↑15 יולי 2024, 17:32
המסה של מחדשי שער 5 בשביל לשמור על המקום נגמרה (4800 ב 5 + 1200 בשאר השערים)
מאמין שגג גג גג נצליח לגרד עוד 1000 מנויים וגם זה לא בטוח
אומר שזאת גם התחושה שלי, רצון לשמור על המקום (והרבה אנשים שימכרו את זה פר משחק כשיבוא להם) וקצת משאר השערים