אדמונד ספרא
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
מכבי תל אביב ומכבי חיפה בנו בעשור האחרון פרנצ'ייזים חזקים מאוד עם בסיס הכנסות עצום.
לא משנה מי יבוא להפועל, אין אפשרות אמיתית להתחרות איתם בטווח של שנתיים - שלוש, וכל ניסיון לשפוך עשרות מיליונים בעונה ולעשות את זה דינו ככל הנראה להכשל.
השקעה קונסיסטנטית של 10-15 מיליון שקל בשנה תשים את הפועל ברף העליון של השקעות בעלים מחוץ לחיפה או תל אביב, ולאורך זמן תאפשר להכנסות הטבעיות של הפועל להגיע הרבה יותר קרוב לתקרה שלהן.
לקחת את ההכנסות של הפועל כרגע, להוסיף להן 10 מיליון שקל ולהגיד שזה כמו הפועל חיפה זה לפספס את התמונה המלאה.
כשלהפועל תהיה קבוצה תחרותית, לראשונה מזה עשור ההכנסות מכרטיסים, מנויים ולאורך זמן גם פלייאוף עליון ואירופה ירימו אותה הלאה והיא תוכל להתבסס במקום השלישי בהיררכיה.
אין קיצורי דרך בדבר הזה. לעשור שלם של התנהלות של ליגה לאומית יש השלכות.
לא משנה מי יבוא להפועל, אין אפשרות אמיתית להתחרות איתם בטווח של שנתיים - שלוש, וכל ניסיון לשפוך עשרות מיליונים בעונה ולעשות את זה דינו ככל הנראה להכשל.
השקעה קונסיסטנטית של 10-15 מיליון שקל בשנה תשים את הפועל ברף העליון של השקעות בעלים מחוץ לחיפה או תל אביב, ולאורך זמן תאפשר להכנסות הטבעיות של הפועל להגיע הרבה יותר קרוב לתקרה שלהן.
לקחת את ההכנסות של הפועל כרגע, להוסיף להן 10 מיליון שקל ולהגיד שזה כמו הפועל חיפה זה לפספס את התמונה המלאה.
כשלהפועל תהיה קבוצה תחרותית, לראשונה מזה עשור ההכנסות מכרטיסים, מנויים ולאורך זמן גם פלייאוף עליון ואירופה ירימו אותה הלאה והיא תוכל להתבסס במקום השלישי בהיררכיה.
אין קיצורי דרך בדבר הזה. לעשור שלם של התנהלות של ליגה לאומית יש השלכות.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מקווה מאוד שלטווח הרחוק הפועל תהיה יותר מקבוצת פלייאוף עליון , צריך מישהו שיכול להוביל אותנו להתמודד על תארים ואליפויות , ברור שכרגע צריך להתחיל ממשהוהוקיץ' כתב: ↑12 יולי 2024, 14:19 בוואלה מדברים על סדר גודל של 10-11 מיליון לשנה, צנצי מדבר על 15 מיליון. קניתי.
עם סכומים כאלה, כשלא צריך לכסות חובות, יחד עם התנהלות מקצועית סבירה (אפילו לא טובה במיוחד, פשוט לא למנות אנליסט חסר ניסיון למנהל המקצועי הכל יכול), אפשר לעשות פלייאוף עליון כל עונה.
זו כבר תהיה התקדמות עצומה.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מסכים לגבי הלחץ, זה למה טענתי שמועדון כמו שלנו הרבה יותר יתקשה במאבקי שרידות.NARKOTIKA כתב: ↑12 יולי 2024, 14:15 זה אולי מקום 4 בתקציב כרגע אבל כדי להגיע להיות מקום 4 בפועל צריך או כמה שנים, או השקעה גדולה יותר, כי המצב ההתחלתי פחות טוב מאחרים.
חוץ מזה, בהפועל יש הוצאות גבוהות יותר מלמועדון כמו הפועל חיפה, ולחץ גדול יותר במשחקים מול הגדולות.
להיות איתם באותו תקציב בתכלס אומר שהם מסיימים מעלינו ב4 מתוך 5 פעמים.
אבל לגבי התקציב, יש יותר הוצאות אבל גם הרבה יותר רווחים. אם הוא יביא בסביבות 10-12 מיליון שקל בעונה אנחנו נהיה בערך ב10 מיליון שקל יותר מהם בתקציב, אולי גם 15 יותר.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
נראה לך שלמישהו מהם יש באמת מושג מה הולך להיות?הוקיץ' כתב:בוואלה מדברים על סדר גודל של 10-11 מיליון לשנה, צנצי מדבר על 15 מיליון. קניתי.
עם סכומים כאלה, כשלא צריך לכסות חובות, יחד עם התנהלות מקצועית סבירה (אפילו לא טובה במיוחד, פשוט לא למנות אנליסט חסר ניסיון למנהל המקצועי הכל יכול), אפשר לעשות פלייאוף עליון כל עונה.
כל אחד מהם זורק שטויות בלי שום מושג.בדיוק כמו פה בפורום.
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
הרואי חשבון לא יוצאים לחופשת קיץ? אף אחד לא יודע מה תהיה ההשקעה שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5940 לייקים
ברור שלא, הנקודה שלי הייתה שגם השקעה "רק" בסדר גודל כזה זה עדיין שיפור עצום.Nati כתב: ↑12 יולי 2024, 14:39נראה לך שלמישהו מהם יש באמת מושג מה הולך להיות?הוקיץ' כתב:בוואלה מדברים על סדר גודל של 10-11 מיליון לשנה, צנצי מדבר על 15 מיליון. קניתי.
כל אחד מהם זורק שטויות בלי שום מושג.בדיוק כמו פה בפורום.
-
- קיבל.ה 1566 לייקים
זאת אמורה להיות המטרה... .משנה הבאה כל עונה לסיים בפליאוף עליון. תוך שלוש 4 שנים תהפוך לנציגה קבועה במוקדמות מפעלים אירופאים.. יחד עם מכירת שחקנים לחו"ל אתה אמור להעמיד החל מ2028 תקציב קבוע של 60+הוקיץ' כתב: ↑12 יולי 2024, 14:19 בוואלה מדברים על סדר גודל של 10-11 מיליון לשנה, צנצי מדבר על 15 מיליון. קניתי.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
מקווה שההכרזה של ספרא תכלול התחייבות לרכוש את גרסת הפרו של התוכנה של חנסול (עם האפשרות לסנן שחקנים לפי פרמטר 'מהירות')
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
קצת בעייתי לי לענות לתשובות כאלה. מה הבעיה שלך לבדוק לבד בגודל לפני שאתה מקליד. זה לא שאני זוכר מי משקיע כמה בעפ. הלכתי לבדוק, לא מחקר מקיף שתי 2-3 ,תשובות ראשונות זה מה שכתוב זה מה שענתי.dino כתב: ↑12 יולי 2024, 14:11לא נשמע הגיוני שיואב כץ שם בעונה יותר מ5-8 מיליון שקלההוא מפעם כתב: ↑12 יולי 2024, 14:04ההשקעה של גולדהר במכבי הייתה 50 מיליון שקל בשנה בשנים הראשוניםקוקאין ואלכוהול כתב: ↑12 יולי 2024, 13:53 לשם השוואה כמה גולדהאר השקיע במכבי בשנים הראשונות שלו?
למישהו יש את המספרים?
ו 600 מיליון שקל ב 10 שנים הראשונות
זה מה שכתוב פה : כמה זה נכון אני לא ערב
https://www.bizportal.co.il/sport/news/article/827911
בכל מקרה הסכומים שצויינו של 12-15 מיליון שקל לא מספיק לגרד את המכביות, זה בערך מה שיואב כץ השקיע בהפועל חיפה בשנים האחרונות. זה במקרה הטוב זה לתת פייט לב"ש בית"ר על המקום באירופה יחד עם קבוצה שתיים שהתחבר להם.
וביטר לא באמת עם תקציב של 40 זה כולל חובות
אם אתה חושב אחרת תבדוק ואולי תשים גם לינק יהיה יותר מכובד מאשר סתם דעה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
בדקתי חצי דקה וראיתי שרק העונה הוא שבר את השיאים עם 13 מיליון שקל השקעה בניגוד לעונה קודם, שהשקיע 6 מיליון שקל(מניח שסביב הסכום הזה זה היה הממוצע בכל שנותיו)ההוא מפעם כתב: ↑12 יולי 2024, 16:08קצת בעייתי לי לענות לתשובות כאלה. מה הבעיה שלך לבדוק לבד בגודל לפני שאתה מקליד. זה לא שאני זוכר מי משקיע כמה בעפ. הלכתי לבדוק, לא מחקר מקיף שתי 2-3 ,תשובות ראשונות זה מה שכתוב זה מה שענתי.dino כתב: ↑12 יולי 2024, 14:11לא נשמע הגיוני שיואב כץ שם בעונה יותר מ5-8 מיליון שקלההוא מפעם כתב: ↑12 יולי 2024, 14:04
ההשקעה של גולדהר במכבי הייתה 50 מיליון שקל בשנה בשנים הראשונים
ו 600 מיליון שקל ב 10 שנים הראשונות
זה מה שכתוב פה : כמה זה נכון אני לא ערב
https://www.bizportal.co.il/sport/news/article/827911
בכל מקרה הסכומים שצויינו של 12-15 מיליון שקל לא מספיק לגרד את המכביות, זה בערך מה שיואב כץ השקיע בהפועל חיפה בשנים האחרונות. זה במקרה הטוב זה לתת פייט לב"ש בית"ר על המקום באירופה יחד עם קבוצה שתיים שהתחבר להם.
וביטר לא באמת עם תקציב של 40 זה כולל חובות
אם אתה חושב אחרת תבדוק ואולי תשים גם לינק יהיה יותר מכובד מאשר סתם דעה
ולגבי אברמוב אבדוק אחר כך(אולי) אבל לא נשמע לי הגיוני שהוא אשכרה מביא כסף מהבית
זה בנאדם סופר קמצן שהוא לא מאוד עשיר שבטח עושה קומבינות
לא חושב שהכסף זה באמת שלו.
אייל סגל כל עונה מפרסם דוחות והוא פלוס מינוס על 5 מיליון בעונה השקעה
נערך לאחרונה על ידי dino ב 12 יולי 2024, 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 274 לייקים
גם אם הוא מביא כסף מהבית זה נטו לסגירת חובות, לגבי הפועל חיפה צריך לזכור שההכנסות שלהם משמעותית נמוך משלנו אז בשום מצב שאם ספרא באמת ישים פה 15 מיליון שקל התקציב יהיה דומה להפועל חיפה וביתר הוא יהיה משמעותית גדול יותר והלוואי שזה אכן הסכום שספרא ישים כל עונה.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אברמוב חייב להביא מהבית כסף כדי לסגור חובות זה דבר ראשון וכנ יאלץ להביא מהבית גם אח"כ כי בביתר לאוהדים חש דרישות קשות חושבים שם שכל אחד זה גיידמאק
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 391 לייקים
-
- קיבל.ה 1226 לייקים
יש לי חלום לראות תמונה חדשה של הבן אדם ולא אחת מהשתיים הקבועות
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
יש הודעה רשמית של הקבוצה אמנם על סיכום אבל עדיין
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אני חושב שמבחינת הון עצמי הוא במקרה הכי גרוע מקום שלישי רק לגולדהאר ושחר , על פי מה שראיתי לכל הפחות , לא שזה אומר יותר מדיי כי כרגע אנחנו בליגה הלאומית אבל סתם פרטים יבשים
-
- קיבל.ה 405 לייקים
למי שניסח את ההודעה מגיע פרס פוליצר.
הכל גמור אבל לא בדיוק.
הכל סוכם אבל צריך עוד פרטים זניחים.
בגדול מקווים לסיים הכל לפני שהליגה תתחיל.
הכל גמור אבל לא בדיוק.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
בגדול עוד אין שום דבר רשמי אבל שני הצדדים מבינים שתקופת חידוש המנויים נגמרת השבוע והמצב לא מזהיר בגזרה כנראה ולכן החליטו להוציא את ההודעה הזאת (הערכה שלי).הלוטוס הלבן כתב: ↑12 יולי 2024, 16:50 למי שניסח את ההודעה מגיע פרס פוליצר.
הכל גמור אבל לא בדיוק.
- Carajo
- קיבל.ה 335 לייקים
צנציפר ברצף השפרצות עצמאיות של ״אני הכי טוב״ ו-״ידעתי לפני כולם״ בטוויטר זה בין הדברים המצחיקים שראיתי לאחרונה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אני גם בטוח שזה הטרלה
אבל זה גאוני
אבל זה גאוני
-
- קיבל.ה 267 לייקים
יחסית לבן אדם שלא קיים, הצליחו לעשות עבודה טובה
-
- קיבל.ה 180 לייקים
למה אתם חושבים שזאת הטרלה? עברתי על החשבון שלו ונראה אותנטי
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
עוד נוכל בשרשרת הבעלים שבאים לנו על הראש..
שיהיה בהצלחה !!
שיהיה בהצלחה !!
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
מסכים איתך.רדפוקס כתב: ↑12 יולי 2024, 17:00בגדול עוד אין שום דבר רשמי אבל שני הצדדים מבינים שתקופת חידוש המנויים נגמרת השבוע והמצב לא מזהיר בגזרה כנראה ולכן החליטו להוציא את ההודעה הזאת (הערכה שלי).הלוטוס הלבן כתב: ↑12 יולי 2024, 16:50 למי שניסח את ההודעה מגיע פרס פוליצר.
הכל גמור אבל לא בדיוק.
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
אם כבר אז כלכלית המהלך החכם הוא להודיע על זה יום אחרי שנגמרת תקופת החידוש
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
ברגע שיש ציטוט מספרא זה כבר יותר מרגיע.
חברים, בואו לא נשכח - אנחנו בלאומית.
צריך לבנות קבוצה כדי לעלות ליגה. אנשים כאן מדברים על פלייאוך עליון בליגת העל.
במקרה הממש טוב פלייאוף עליון בליגת העל עבורנו יהיה עוד שנתיים מינוס 3-4 חודשים.
לקבוצה שלנו כרגע יש סגל מאד חסר, אוטוטו מתחילים משחקים רשמיים, השחקן הכי טוב בה בדרך להימכר והשני פצוע כרוני.
עד שספרא יחתום רשמית זה נראה שתתחיל הליגה.
שלא נמצא את עצמנו מדברים על פלייאוף עליון בליגת העל בשנה הבאה אבל נמצאים במקום 6 באמצע העונה בשנה הנוכחית.
חברים, בואו לא נשכח - אנחנו בלאומית.
צריך לבנות קבוצה כדי לעלות ליגה. אנשים כאן מדברים על פלייאוך עליון בליגת העל.
במקרה הממש טוב פלייאוף עליון בליגת העל עבורנו יהיה עוד שנתיים מינוס 3-4 חודשים.
לקבוצה שלנו כרגע יש סגל מאד חסר, אוטוטו מתחילים משחקים רשמיים, השחקן הכי טוב בה בדרך להימכר והשני פצוע כרוני.
עד שספרא יחתום רשמית זה נראה שתתחיל הליגה.
שלא נמצא את עצמנו מדברים על פלייאוף עליון בליגת העל בשנה הבאה אבל נמצאים במקום 6 באמצע העונה בשנה הנוכחית.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 172 לייקים
לעשות מבצע מנוי מקום מסומן לחצי בלומפילד.
אפשר להגיע כבר בעונה הבאה ל 20k מנויים.
קדימה כולם לקנות גם ללאומית. צריך לתת פה דחיפה
מהצד שלנו.
אפשר להגיע כבר בעונה הבאה ל 20k מנויים.
קדימה כולם לקנות גם ללאומית. צריך לתת פה דחיפה
מהצד שלנו.
- כרובית
- קיבל.ה 1009 לייקים
בדיוק מה שחשבתי גםרדפוקס כתב: ↑12 יולי 2024, 17:00בגדול עוד אין שום דבר רשמי אבל שני הצדדים מבינים שתקופת חידוש המנויים נגמרת השבוע והמצב לא מזהיר בגזרה כנראה ולכן החליטו להוציא את ההודעה הזאת (הערכה שלי).הלוטוס הלבן כתב: ↑12 יולי 2024, 16:50 למי שניסח את ההודעה מגיע פרס פוליצר.
הכל גמור אבל לא בדיוק.