אדמונד ספרא

פורום אוהדי הפועל תל אביב
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Hapolo כתב: 10 יולי 2024, 13:00 השאלה אם גם אם יודיעו על העברת הקבוצה לספרא אם באמת לא נשמע יותר על בעיות עם מינצברג שנים קדימה כמו ש"לא שמענו יותר" על ניסנוב. אם ספרא לא יהווה חוצץ אמיתי בין העידן הקודם לבא ומדובר בעוד חוליה בשרשרת הכושלת הזו שלא תקח את הפועל לשום מקום טוב אז חבל על הזמן, מבטיח לכם שנמשיך לשחות בחרא הזה של הפועל עם הגרורות של רמון-טביב-כבירי-ניסנוב-מינצברג-ספרא-*הכנס שמות נוספים* עוד שנים על גבי שנים והגיע הזמן ללכת לפירוק לגורמים כדי לפתוח דף חדש. להזכירכם מעבר לבעיות המוכרות כרגע הגיליוטינה של הקאס עדיין על הראש שלנו ואנחנו עלולים כל יום לשמוע על פסיקה שהפועל צריכה לשלם מיידית כמה מליוני דולרים. מקווה שהקהל יבין גם אם באיחור של כמה שנים שאין מנוס מצעדים קשים או שגם הנכדים שלנו יהנו מהפועל שאנחנו נהנים ממנה היום
ומהם הצעדים הקשים?
לפתוח קבוצה חדשה בליגה ג?
בהצלחה עם זה
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

קאס זה סתם עוד אבן ריחיים שהאוהדים מעמיסים על עצמם בלוואי וקאס יפסוק עכשיו או יותר טוב חודש אחרי שספרא קונה את הקבוצה.
מצידי גם 20 מיליון זה לא רע.
לבעלים יש אפשרות להשקיע חש פעמי את ה 20 מיליון או ללכת לפרוק ולהפסיד את כל הכסף. אם הבעלים יעדיף ללכת לפירוק ולא לשים 20 מילון עדיף לנו מקודם ממאוחר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

לירון האדום כתב: 10 יולי 2024, 13:43 ומהם הצעדים הקשים?
בהצלחה עם זה
כל דבר שיקטע סופית את הקשר בין הפועל לכל גורם וחוב שמקושר למועדון. אם לצורך העניין עופר ינאי לא יכנס לתמונה ויעשה סדר העלו פה איזה משהו לגבי מכירת חיסול וסגירת כל החובות, אם זה לא פרקטי והדרך היא קבוצת אוהדים בליגה ז' אז זו הדרך, האופציה האחרת זה להמשיך לעבור מבעלים לבעלים ולהישאר עם אותן בעיות וריקבון מתקדם ובהצלחה עם זה מה שנקרא
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

ההוא מפעם כתב: 10 יולי 2024, 13:53 קאס זה סתם עוד אבן ריחיים שהאוהדים מעמיסים על עצמם בלוואי וקאס יפסוק עכשיו או יותר טוב חודש אחרי שספרא קונה את הקבוצה.
לבעלים יש אפשרות להשקיע חש פעמי את ה 20 מיליון או ללכת לפרוק ולהפסיד את כל הכסף. אם הבעלים יעדיף ללכת לפירוק ולא לשים 20 מילון עדיף לנו מקודם ממאוחר
לא הבנתי למה חוב של 20 מליון זה "סתם עוד אבן ריחיים" , זה כנראה גיים אובר עבור המועדון במתכונתו הנוכחית והמשמעות היא פירוק וירידת ליגות. מסכים שעדיף שהפסיקה תגיע לא מחר אלא שלשום
רדיוס לבית"ר!
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

Hapolo כתב: 10 יולי 2024, 14:59
ההוא מפעם כתב: 10 יולי 2024, 13:53 קאס זה סתם עוד אבן ריחיים שהאוהדים מעמיסים על עצמם בלוואי וקאס יפסוק עכשיו או יותר טוב חודש אחרי שספרא קונה את הקבוצה.
לא הבנתי למה חוב של 20 מליון זה "סתם עוד אבן ריחיים" , זה כנראה גיים אובר עבור המועדון במתכונתו הנוכחית והמשמעות היא פירוק וירידת ליגות. מסכים שעדיף שהפסיקה תגיע לא מחר אלא שלשום
בפסיקת קאס לבעלים תהיה בסוף רק החלטה אחת, לשלם את הסכום המאוד לא גדול הזה או לוותר על החזקתו בקבוצה.
לתפיסתי בעלים שלא רוצה/יכול להשקיע את הכסף החד פעמי הזה לא ראוי ולא צריך להחזיק את הקבוצה. או שימכור או שיפרק, עדיף ללכת לפירוק מאשר 10 שנים להגרר משקל לשקל עם בעלים שהקבוצה לא מעניינת אותו
( מגדיש שזאת דעתי האישית )
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

לא חושב שיש פסיקה שאמורה להגיע מתישהו.
ממה שאני מבין הקאס קבע שצריך להתחיל את כל התהליך מהתחלה. גם אם זה יקרה זה יהיה תהליך מתמשך שייקח שנים כנראה.
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Hapolo כתב: 10 יולי 2024, 14:54
לירון האדום כתב: 10 יולי 2024, 13:43 ומהם הצעדים הקשים?
בהצלחה עם זה
כל דבר שיקטע סופית את הקשר בין הפועל לכל גורם וחוב שמקושר למועדון. אם לצורך העניין עופר ינאי לא יכנס לתמונה ויעשה סדר העלו פה איזה משהו לגבי מכירת חיסול וסגירת כל החובות, אם זה לא פרקטי והדרך היא קבוצת אוהדים בליגה ז' אז זו הדרך, האופציה האחרת זה להמשיך לעבור מבעלים לבעלים ולהישאר עם אותן בעיות וריקבון מתקדם ובהצלחה עם זה מה שנקרא
איך הגעת לזה שאם ספרא רוכש לא יהיה סדר ואם ינאי רוכש יהיה סדר?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

עופר כבר הצהיר שהוא לא ירכוש את הפועל כדורגל. כל הדיון היפותטי.
הוא כן אמר שאם לא תקרה בסוף העסקה עם ספרא הוא ינסה לעזור במציאת רוכש.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

Hapolo כתב: 10 יולי 2024, 13:00 השאלה אם גם אם יודיעו על העברת הקבוצה לספרא אם באמת לא נשמע יותר על בעיות עם מינצברג שנים קדימה כמו ש"לא שמענו יותר" על ניסנוב. אם ספרא לא יהווה חוצץ אמיתי בין העידן הקודם לבא ומדובר בעוד חוליה בשרשרת הכושלת הזו שלא תקח את הפועל לשום מקום טוב אז חבל על הזמן, מבטיח לכם שנמשיך לשחות בחרא הזה של הפועל עם הגרורות של רמון-טביב-כבירי-ניסנוב-מינצברג-ספרא-*הכנס שמות נוספים* עוד שנים על גבי שנים והגיע הזמן ללכת לפירוק לגורמים כדי לפתוח דף חדש. להזכירכם מעבר לבעיות המוכרות כרגע הגיליוטינה של הקאס עדיין על הראש שלנו ואנחנו עלולים כל יום לשמוע על פסיקה שהפועל צריכה לשלם מיידית כמה מליוני דולרים. מקווה שהקהל יבין גם אם באיחור של כמה שנים שאין מנוס מצעדים קשים או שגם הנכדים שלנו יהנו מהפועל שאנחנו נהנים ממנה היום
אני רוצה להאמין, שהסיבה שהמומ הוא כל כך ארוך ומתיש, ומתווכחים שם ״רק״ על חצי מליון דולר לפי הפרוסמים זה בדיוק בשביל זה
אני מאוד מקווה שאם באמת העסקה תצא לפועל זה אומר עידן חדש כי כל החובות הם אך ורק בין מיינצברג לניסנוב ששמו כסף בנאמנות בשביל זה
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

דיווח פורום שדים:
צפרא ג׳וניור בזבז את כל הכסף שהוקצא להפועל בשלוותא וקיבל עונש מאבא

אנחנו יכולים להסיק 3 דברים:
1. המחירים בשלוותא לא הגיוניים אנשים שמים שם אלפי שקלים על בקבוק וודקה קיקלביץ מלון שעולה בחוץ 30 שקל
2. מואיז הקטן חשב שהוא יצליח להרשים בחורות אבל בסוף נשאר בלי כסף
3. תקציב הפועל לשנה הקרובה הולך להיות בסדר גודל של חשבון בשלוותא - יש מקום לאופטימיות
long live the zapta
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

מה הסטטוס עכשיו?
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  335 לייקים

אנחנו כפסע מיומיים קריטיים לעסקה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

זהו- הכל סגור.
כנראה גם הסלולארי של ספרא
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

בז'רנו כתב: 10 יולי 2024, 17:36 זהו- הכל סגור.
שירד להטעין את המכשיר
סמל אישי של משתמש
ההוא שאמרו לו
קיבל.ה  1178 לייקים

אל באנדי כתב: 10 יולי 2024, 17:51
שירד להטעין את המכשיר
לא כזה פשוט, אין לו מתאם לארץ והלכו לקנות לו. ברכב יש USB-B ולו יש מטען מסוג USB-C לUSB-C
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

לא סגר. הוא בטיסה לארץ כרגע.
ואם אין קליטה זה אומר שהוא במחלקת תיירים, מה שאומר שאין לו כסף
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

לא נמאס לכם?
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  817 לייקים

לירון האדום כתב: 10 יולי 2024, 16:01
איך הגעת לזה שאם ספרא רוכש לא יהיה סדר ואם ינאי רוכש יהיה סדר?
לא קבעתי דברים כאלה אבל אם אתה שואל אותי אז לגבי ינאי אז אני פשוט מחזיק ממנו כאחד שיכול לעזור, יותר מכל דמות שעברה פה מאז שאני זוכר את עצמי, ולגבי ספרא יש הרבה סימני שאלה
רדיוס לבית"ר!
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  140 לייקים

עדיין לא נעלו את האשכול הזה?
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  346 לייקים

כמובן שגם שהיום שהגענו לו לכאורה מגיע זה בא אחרי חודשים מתישים וארוכים עם אלמוני בן של שאין לנו שום מושג עליו, שהולך לקחת 100 אחוז אחריות על המועדון שלנו

המועדון פשוט מקולל. אולי אלוהים לא אוהב את השמאלנים ורוצה שנהיה גזענים כהניסטים פאשיסטים כמו בצד השני
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

עמית כתב: 10 יולי 2024, 21:05 כמובן שגם שהיום שהגענו לו לכאורה מגיע זה בא אחרי חודשים מתישים וארוכים עם אלמוני בן של שאין לנו שום מושג עליו, שהולך לקחת 100 אחוז אחריות על המועדון שלנו

המועדון פשוט מקולל. אולי אלוהים לא אוהב את השמאלנים ורוצה שנהיה גזענים כהניסטים פאשיסטים כמו בצד השני
מה?
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

El dudernio כתב: 10 יולי 2024, 18:42 לא נמאס לכם?
לא רק נמאס, יצא כבר מכל החורים האפשריים.
אם יש לך פתרון או את הפרטים של מואיז באפליקציות השונות אולי גם נוכל לעשות משהו בנדון
ofer23
קיבל.ה  67 לייקים

צנציפר ynet
(11.07.2024 06:00)

סוכמה העברת הבעלות לאדמונד ספרא

החתימה הרשמית על העסקה צפויה להתקיים ביממה הקרובה
נערך לאחרונה על ידי ofer23 ב 11 יולי 2024, 06:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

לא כבר סוכם ?
מה השינוי?
שתהיה חתימה תגידו לי
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

גם ציבוטה כבר סיכם על עזיבה
El dudernio
קיבל.ה  1566 לייקים

ההוא מפעם כתב: 11 יולי 2024, 00:16
El dudernio כתב: 10 יולי 2024, 18:42 לא נמאס לכם?
לא רק נמאס, יצא כבר מכל החורים האפשריים.
אם יש לך פתרון או את הפרטים של מואיז באפליקציות השונות אולי גם נוכל לעשות משהו בנדון
אין לי מושג עם מואיז קיים.
אבל לא זאת היתה השאלה...
NARKOTIKA
קיבל.ה  110 לייקים

תודה למאיר תושב שהציל אותנו מניסנוב הנוכלים שהיו לוקחים איתם חוב של מיליון דולר גם לקבר.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

צנציפח מדווח שנסגר סופית הכרזה היום ככל הנראה

שיהיה לכולנו בהצלחה
מואיז תן בראש יא ילד גבר
long live the zapta
REDGTS
קיבל.ה  10 לייקים

הכל בגלל מויז חברים תעריכו את הילד הוא הביא את אבאלה
אל באנדי
קיבל.ה  508 לייקים

עד שאני לא רואה הודעה רשמית
כלןם לא קרה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

חכו. סוכם.
עוד לא נחתם.

מקויים שיהיה בסדר.
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 11 יולי 2024, 07:45 צנציפח מדווח שנסגר סופית הכרזה היום ככל הנראה

שיהיה לכולנו בהצלחה
מואיז תן בראש יא ילד גבר
בהתחלה הוא עוד פירסם על כיסוי חובות מלא, ומאז הוא חיפש ערבויות על החובות.
יאללה הביתה!!!
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

כל הבדיחות האלו על ספרא אלו בדיחות של ילדים קטנים. קצת ממאיס לקרוא.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

לירון האדום כתב: 11 יולי 2024, 08:21 כל הבדיחות האלו על ספרא אלו בדיחות של ילדים קטנים. קצת ממאיס לקרוא.
ציניות זאת דרך להתמודד עם המציאות
אתה יודע מה יפסיק את כל הציניקנים? פעולות בשטח
נכון, עוד לא נתנו להם צ׳אנס אבל תסכים איתי שאוהדי הפועל נותנים צ׳אנסים כבר עשור וחצי ומקבלים לאקרדות על ימין ועל שמאל

בינתיים, עולים דיווחים שילד בן 18 הוא המנוע מאחורי העיסקה ומי שזה מניח את דעתו וישן עם זה טוב שיבושם לו, אותי זה ממש לא מרגיע
long live the zapta
לירון האדום
קיבל.ה  2321 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 11 יולי 2024, 08:55
לירון האדום כתב: 11 יולי 2024, 08:21 כל הבדיחות האלו על ספרא אלו בדיחות של ילדים קטנים. קצת ממאיס לקרוא.
נכון, עוד לא נתנו להם צ׳אנס אבל תסכים איתי שאוהדי הפועל נותנים צ׳אנסים כבר עשור וחצי ומקבלים לאקרדות על ימין ועל שמאל

בינתיים, עולים דיווחים שילד בן 18 הוא המנוע מאחורי העיסקה ומי שזה מניח את דעתו וישן עם זה טוב שיבושם לו, אותי זה ממש לא מרגיע
זה לא ציני, זה סתם בדיחות קרש של ילדים.
מילא פעם אחת פעמיים, שלוש, יאללה מצחיק, אבל עכשיו זה כבר סתם לאוס ממאיס ומוציא את הכותב ילדון.
איזה פעולות בשטח אתה רוצה? הפועל הוציאו הודעה רשמית אז שיש מו"מ והם יודיעו רשמית שיהיה מה להודיע.
כתבה אחת של צנצי על זה שהילד שלו היה במתחם האימונים ולחוץ לרכוש את הקבוצה וכבר התחילו כל הקונספירציות...
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

לי אין בעיה מהותית שילד בן 18 לכאורה הוא המניע
גם לדבר כזה יכול להיות יתרונות לא מעטים. וזה באמת לא משהו שאמור לשנות לנו, בטח כשהכל לא ידוע.
מניח שהבעיה שלי תהיה היא האכזבה בין הפנטזיות מהימים הראשונים לידיעה, שהשם משפחת ספרא עם כל הפנטזיות להשוות תקציבים למיץ גולדהאר, לבין הירידה למציאות שמניח שתהיה הרבה הרבה פחות מזה.
אבל לראות את הטוב בזה- אולי בכל זאת יהיה תקציב גבוה מהמיצברגס, אופציה ליציבות וצמיחה וגם שמעבר לפינה חיכו כל מיני טביבים ואברמובים כאלה ואחרים שאז היה עדיף לפתוח קבוצה חדשה.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

לירון האדום כתב: 11 יולי 2024, 09:27
Giovanni Giorgio כתב: 11 יולי 2024, 08:55

זה לא ציני, זה סתם בדיחות קרש של ילדים.
מילא פעם אחת פעמיים, שלוש, יאללה מצחיק, אבל עכשיו זה כבר סתם לאוס ממאיס ומוציא את הכותב ילדון.
איזה פעולות בשטח אתה רוצה? הפועל הוציאו הודעה רשמית אז שיש מו"מ והם יודיעו רשמית שיהיה מה להודיע.
כתבה אחת של צנצי על זה שהילד שלו היה במתחם האימונים ולחוץ לרכוש את הקבוצה וכבר התחילו כל הקונספירציות...
פעולות בשטח זה לבנות קבוצת ליגת העל בלאומית לעלות תוך שנה ואחרי שנעלה לבנות קבוצת פלייאוף שרוצה תארים
עד אז , מבחינתי הבעלים המיועד לא רציני

ולגבי מאויז, צנצפיח שהוא מקור הידע העיקרי לעסקה טען שהוא מי שדחף את העיסקה אז אולי זה שמועות אבל אם אנחנו מתייחסים לידיעות שלו ברצינות, מה שעשינו עד עכשיו, אז אי אפשר להתעלם מזה

זה שבן אדם בן 18 יהיה בראש הקבוצה אני לא מת על זה בלשון המעטה, זה גיל קפריזי וגחמתי והפועל היא החיים שלי
long live the zapta
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

dino כתב: 11 יולי 2024, 09:32 לי אין בעיה מהותית שילד בן 18 לכאורה הוא המניע
גם לדבר כזה יכול להיות יתרונות לא מעטים. וזה באמת לא משהו שאמור לשנות לנו, בטח כשהכל לא ידוע.
מניח שהבעיה שלי תהיה היא האכזבה בין הפנטזיות מהימים הראשונים לידיעה, שהשם משפחת ספרא עם כל הפנטזיות להשוות תקציבים למיץ גולדהאר, לבין הירידה למציאות שמניח שתהיה הרבה הרבה פחות מזה.
אבל לראות את הטוב בזה- אולי בכל זאת יהיה תקציב גבוה מהמיצברגס, אופציה ליציבות וצמיחה וגם שמעבר לפינה חיכו כל מיני טביבים ואברמובים כאלה ואחרים שאז היה עדיף לפתוח קבוצה חדשה.
זה שילד בן 18 הוא המניע זה דיי צריך להפריע כי כל מי שהיה בן 18 יודע מה סדר העדיפויות שלך בגילאים האלו ויכול להיות שמאויז הוא שונה, אבל אני בן אדם של מספרים ואני הולך עם ההסתברות
long live the zapta
dino
קיבל.ה  2464 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 11 יולי 2024, 09:48
dino כתב: 11 יולי 2024, 09:32 לי אין בעיה מהותית שילד בן 18 לכאורה הוא המניע
זה שילד בן 18 הוא המניע זה דיי צריך להפריע כי כל מי שהיה בן 18 יודע מה סדר העדיפויות שלך בגילאים האלו ויכול להיות שמאויז הוא שונה, אבל אני בן אדם של מספרים ואני הולך עם ההסתברות
שוב זה לכאורה כל העניין
אבל נזרום עם זה, אתה חושב שהאבא עד כדי כך מטומטם כדי להשקיע כסף או להכנס לאופציה לחובות על דבר כזה רק כי הילד שלו בא לו באופן קפריזי מתנה
לי די ברור שהשיקולים היו הרבה יותר כבדי משקל
בטח כשהבנאדם לא מיץ גולדהאר
שליחת תגובה