לאיוס יחסינו לאן
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
אין לי ספק שאם לאיוס יגיע לקבוצת כדורגל רצינית עם מאמן יסודי הוא ישתפר פלאים ויהפוך להיות שחקן מהטובים בליגה.
למכור להם אותו תמורת 50% ממה שהם יקבלו על המילסון הזה שלהם ולא שקל פחות.
למכור להם אותו תמורת 50% ממה שהם יקבלו על המילסון הזה שלהם ולא שקל פחות.
-
- קיבל.ה 218 לייקים
-
- קיבל.ה 999 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
לאיוס במכבי תוך שנתיים נמכר ב-7 מיליון.
יש לו פי 10 יותר כדורגל מדוידה והם אפילו לא על אותה עמדה.
יש לו פי 10 יותר כדורגל מדוידה והם אפילו לא על אותה עמדה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5981 לייקים
אני לא חושב שלאיוס יהיה טוב כמו שאתם מדמיינים. הוא יהיה יותר טוב, אבל הבעיה הקשה שלו בקבלת החלטות תישאר.
אם אפשר למכור אותו ב-1.5 מיליון יורו אני מוכר.
אם אפשר למכור אותו ב-1.5 מיליון יורו אני מוכר.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
מי בכלל צריך שחקני כדורגל עם כשרון. בואו נמכור ב1.5 מליון יורו (ולא פחות!!!!!!!!) את כל מי ששווה מישהו ונשאר עם כל הדרעק שיש
ככה נכסה את החובות ונהיה קבוצת רואי החשבון הטובה ביקום
ככה נכסה את החובות ונהיה קבוצת רואי החשבון הטובה ביקום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
-
- קיבל.ה 5981 לייקים
"שחקן עם כישרון" זו הגדרה טובה ללאיוס, כי שחקן טוב הוא בטח לא.
כמו עם אוז'בולט בעונה שעברה, צריך לנסות ולהבין מי השחקנים שיש להם ערך גדול מהתרומה שלהם בפועל ולמכור אותם. אצל אוז'בולט זה היה בגלל המספרים, אצל לאיוס זה בגלל הכישרון התאורטי שלו שמעולם לא התממש בפועל.
אם אפשר למכור אותו ולהשתמש בכסף הזה לחיזוק בשחקנים שהם אשכרה טובים זה מבורך.
כמו עם אוז'בולט בעונה שעברה, צריך לנסות ולהבין מי השחקנים שיש להם ערך גדול מהתרומה שלהם בפועל ולמכור אותם. אצל אוז'בולט זה היה בגלל המספרים, אצל לאיוס זה בגלל הכישרון התאורטי שלו שמעולם לא התממש בפועל.
אם אפשר למכור אותו ולהשתמש בכסף הזה לחיזוק בשחקנים שהם אשכרה טובים זה מבורך.
-
- קיבל.ה 1177 לייקים
על סמך מה אין לך ספק?
אני לא אומר שאין תרחיש כזה כי כשרון יש לו בשפע, אבל יש פה סימן שאלה גדול- גם מבחינה מנטלית והאטטיוד שלו, ולא פחות מזה יש שאלה לגבי האיבר הזה שיש בין שתי האזניים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
ראיתי שחקנים יותר טיפשים עם פחות כישרון שמצליחים בקבוצות שהם לא הפועל.אוגוסטוס היל כתב: ↑08 יולי 2024, 14:01על סמך מה אין לך ספק?
אני לא אומר שאין תרחיש כזה כי כשרון יש לו בשפע, אבל יש פה סימן שאלה גדול- גם מבחינה מנטלית והאטטיוד שלו, ולא פחות מזה יש שאלה לגבי האיבר הזה שיש בין שתי האזניים
הוא לא איזה ראובן עובד.
-
- קיבל.ה 999 לייקים
שוב, שימו רגע את הדיון המקצועי בצד, לאף אחד פה לא מפריע שימכרו אותו למכבי?
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
הם הציעו 700 אלף יורו לפי צנציפר, הפועל רוצה מיליון.
קודש לחובות
כיף
קודש לחובות
כיף
-
- קיבל.ה 1110 לייקים
תחת מאמן טוב הוא ישתפר מאוד. הוא צעיר ואתה יודע..שחקנים בד״כ משנה לשנה משתפריםאוגוסטוס היל כתב: ↑08 יולי 2024, 14:01על סמך מה אין לך ספק?
זה פשוט עצוב שנהיינו חדרה או אשדוד שמספקת שחקנים ל״גדולות״
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 788 לייקים
האמת שכאן ספציפית לא..
לאיוס הוא כל כך מכביסט באופי שלו ובכללי אחד השחקנים המאוסים עליי במועדון הזה
ממש לא אחד שאבכה שיעזוב ועל הזין שלי גם אם הוא יהיה הכוכב כדורגל הכי גדול בליגה הזאת
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
אנחנו כפסע מסגירת החובות ויציאה לדרך חדשה שפויה ויציבה.
קדימה לעשות עסקים עם מכבי.
קדימה לעשות עסקים עם מכבי.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
אני לא חושב שהוא יעשה את הקפיצה במכבי נטו כי הוא יגיע להיות שחקן ספסל. עוד אושר דוידה כזה.
כנף שמאל שלהם תלך כנראה למילסון/דג׳נפו/זר אחר ובכנף ימין הם בונים על החתמה של שגיב יחזקאל.
תוסיפו לזה את זה שעל הספסל יש את אושר דוידה, יונאס מלדה, יונתן כהן (?) ועקרונית גם מתן חוזז (לא יודע אם יושאל שוב או יימכר) ואני לא רואה איך הוא מקבל יותר מידי דק׳.
בסוף שיחק בהפועל 55 משחקים בשנתיים, כבש 5 ובישל 11 (ואלה מספרים של שחקן שהתקפית הכל עבר דרכו).
שחקן עם דריבל טוב מאוד, לא מהיר במיוחד ועם קבלת החלטת לוקה בחסר (מאוד).
מבאס שזה דווקא למכבי? חד משמעית כן. שווה לא למכור ב1-1.5 מיליון יורו + אחוזים רק כי זאת מכבי? ממש לא.
כנף שמאל שלהם תלך כנראה למילסון/דג׳נפו/זר אחר ובכנף ימין הם בונים על החתמה של שגיב יחזקאל.
תוסיפו לזה את זה שעל הספסל יש את אושר דוידה, יונאס מלדה, יונתן כהן (?) ועקרונית גם מתן חוזז (לא יודע אם יושאל שוב או יימכר) ואני לא רואה איך הוא מקבל יותר מידי דק׳.
בסוף שיחק בהפועל 55 משחקים בשנתיים, כבש 5 ובישל 11 (ואלה מספרים של שחקן שהתקפית הכל עבר דרכו).
שחקן עם דריבל טוב מאוד, לא מהיר במיוחד ועם קבלת החלטת לוקה בחסר (מאוד).
מבאס שזה דווקא למכבי? חד משמעית כן. שווה לא למכור ב1-1.5 מיליון יורו + אחוזים רק כי זאת מכבי? ממש לא.
- 7even
- קיבל.ה 2760 לייקים
אם ללאיוס היה למי פאקינג למסור כדור כשהוא כבר מוסר אז היה מסיים עם הרבה יותר.
אפשר לעבור על האשכול ולראות כמה פעמים אנשים כבר התייאשו מאחרים ופשוט הציעו לו פה פשוט לכדרר ולא למסור לאף אחד.
למי למסור...לרז טוויזר? אייבינדר? קאיונדו? טמבאדו?
למי היה למסור בכלל?
אפשר לעבור על האשכול ולראות כמה פעמים אנשים כבר התייאשו מאחרים ופשוט הציעו לו פה פשוט לכדרר ולא למסור לאף אחד.
למי למסור...לרז טוויזר? אייבינדר? קאיונדו? טמבאדו?
למי היה למסור בכלל?
יחד, רק יחד! 

- Shacham
- קיבל.ה 856 לייקים
ספוילר לעתיד - עובר למכבי, משתלב חזק ברוטציה שם (מספיק שהם לא פוגעים בול בזר המחליף של מילסון כדי שזה יקרה מעצמו), נותן מעל 10 בישולים בעונה הראשונה והופך לשחקן נבחרת.
הוא הראה יותר אצלנו מאשר דוידה שגם השתלב שם טוב וגם בו זילזלו לפני המעבר.
לאיוס בדיוק שחקן שירוויח מסביבה טובה שתדע לעבוד איתו, מזה שיהיה לו שחקנים טובים למסור להם, ומזה שלא כל הפוקוס יהיה עליו כמו אצלנו.
לאיוס בדיוק שחקן שירוויח מסביבה טובה שתדע לעבוד איתו, מזה שיהיה לו שחקנים טובים למסור להם, ומזה שלא כל הפוקוס יהיה עליו כמו אצלנו.
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
הלו. אנחנו הולכים לשלשל לכיסנו עוד 1.5 מליון יואו על כיסוי חובותShacham כתב: ↑08 יולי 2024, 15:25 ספוילר לעתיד - עובר למכבי, משתלב חזק ברוטציה שם (מספיק שהם לא פוגעים בול בזר המחליף של מילסון כדי שזה יקרה מעצמו), נותן מעל 10 בישולים בעונה הראשונה והופך לשחקן נבחרת.
את מי מעניין שחקן כדורגל טוב?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
אם תעבור באמת על האשכול אתה תראה כמעט את אותה כמות ההודעות שאומרת שאי אפשר לראות אותו יותר, שהוא הולך תמיד עם הראש בקיר, שהוא בועט כשצריך למסור ושהוא מוסר כשצריך לבעוט.
זה לא שהוא עשה מהלכי על על הקו והמסירה שלו פגשה רחבה ריקה.
זה שהוא הלך על דריבל כשהייתה עקיפה של המגן, זה שהוא בעט מ-20 מטר כשכל ההגנה יוצאת אליו במקום להזיז את הכדור למרכז כשהוא מלא בחורים, זה שהוא ניסה לבעוט מזווית לא הגיוניות על הקו במקום להכניס כדור לרחבה אפילו רק בשביל הבלאגן שזה ייצור ועוד מלא דוגמאות.
אני לרגע לא אומר שלאיוס לא שחקן טוב.
מבחינת יכולת אישית ופוטנציאל הוא רמה מעל הסגל שלנו.
אבל מצד שני, בסיטואציה הנוכחית אני לא רואה אותו מממש את הפוטנציאל הזה בהפועל, פלוס אישיותית הוא גם קצת בעייתי (הסאגה בקיץ הקודם, שפת הגוף בכל משחק, החוסר רצון לרוץ ועוד) ולכן אני לא אבכה אם יימכר בסכומים שציינתי למעלה.
שוב, האם הייתי רוצה שיישאר בהפועל? ברור.
האם זאת העברה שהיא בכי לדורות? אני אישית חושב שלא.
זה שהוא הלך על דריבל כשהייתה עקיפה של המגן, זה שהוא בעט מ-20 מטר כשכל ההגנה יוצאת אליו במקום להזיז את הכדור למרכז כשהוא מלא בחורים, זה שהוא ניסה לבעוט מזווית לא הגיוניות על הקו במקום להכניס כדור לרחבה אפילו רק בשביל הבלאגן שזה ייצור ועוד מלא דוגמאות.
אבל מצד שני, בסיטואציה הנוכחית אני לא רואה אותו מממש את הפוטנציאל הזה בהפועל, פלוס אישיותית הוא גם קצת בעייתי (הסאגה בקיץ הקודם, שפת הגוף בכל משחק, החוסר רצון לרוץ ועוד) ולכן אני לא אבכה אם יימכר בסכומים שציינתי למעלה.
- Shacham
- קיבל.ה 856 לייקים
עצם העזיבה בפני עצמה היא לא בכייה לדורות, כי הוא השחקן האחרון שיישאר איתנו בלאומית ונראה שגם אם היינו נשארים ליגה הוא לא רוצה להיות פה. אם היה עוזב תמורת סכום יפה לטורקיה הייתי בסדר גמור עם זה.Carajo כתב: ↑08 יולי 2024, 15:34 אם תעבור באמת על האשכול אתה תראה כמעט את אותה כמות ההודעות שאומרת שאי אפשר לראות אותו יותר, שהוא הולך תמיד עם הראש בקיר, שהוא בועט כשצריך למסור ושהוא מוסר כשצריך לבעוט.
העזיבה דווקא למכבי (ובכלל לקבוצה אחרת בישראל) וזה שברור לי שנראה אותו מצליח שם כמו עוד עשרות שחקנים שעזבו אותנו לקבוצות אחרות בארץ בעשור האחרון, היא עצובה ומעידה על השפל שהמועדון נמצא בו. אשכרה עשור עבר מאז כשמכרנו שחקנים כמו שוינפלד וטב"ח ישירות למכבי בגלל צרות כלכליות, ולא התקדמנו אפילו מילימטר. עזוב לא התקדמנו, כנראה שרק הלכנו אחורה.
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
אין שום ויכוח על השפל שאנחנו נמצאים בו וכמו שכבר אמרתי, ברור שהייתי רוצה לראות אותו נשאר וגם את פאסי עוזב עם או בלי פיצוי ועוד מלא דוגמאות שהיו מעידות על יציבות כלכלית.Shacham כתב: ↑08 יולי 2024, 15:37עצם העזיבה בפני עצמה היא לא בכייה לדורות, כי הוא השחקן האחרון שיישאר איתנו בלאומית ונראה שגם אם היינו נשארים ליגה הוא לא רוצה להיות פה. אם היה עוזב תמורת סכום יפה לטורקיה הייתי בסדר גמור עם זה.Carajo כתב: ↑08 יולי 2024, 15:34 אם תעבור באמת על האשכול אתה תראה כמעט את אותה כמות ההודעות שאומרת שאי אפשר לראות אותו יותר, שהוא הולך תמיד עם הראש בקיר, שהוא בועט כשצריך למסור ושהוא מוסר כשצריך לבעוט.
העזיבה דווקא למכבי (ובכלל לקבוצה אחרת בישראל) וזה שברור לי שנראה אותו מצליח שם כמו עוד עשרות שחקנים שעזבו אותנו לקבוצות אחרות בארץ בעשור האחרון, היא עצובה ומעידה על השפל שהמועדון נמצא בו. אשכרה עשור עבר מאז כשמכרנו שחקנים כמו שוינפלד וטב"ח ישירות למכבי בגלל צרות כלכליות, ולא התקדמנו אפילו מילימטר. עזוב לא התקדמנו, כנראה שרק הלכנו אחורה.
אני ממש לא ״שמח״ מזה שהוא עובר למכבי (או ב״ש או חיפה כמו שציינת), אבל אני מנסה להסתכל על דברים מזווית אחרת כי אם לא אין טעם להתעניין בכלל במוצר אם רק אתמרמר על הזמן.
אני גם חושב שמעבר למכבי יקרה רק כי זו ההצעה הקונקרטית היחידה.
אני בטוח שגם לאיוס היה מעדיף לצאת לחו״ל ולקבל שם יותר דק׳ ממה (שלדעתי) הוא יקבל במכבי.
- Shacham
- קיבל.ה 856 לייקים
אם היה בעלים נורמלי הוא היה יכול לבלום מעבר למכבי ואפילו לקבל הצעה של קצת פחות כסף לקבוצה אחרת באירופה או אפילו לאיזה ב"ש, שמעבר אליה היה פחות צורם.Carajo כתב: ↑08 יולי 2024, 15:42אין שום ויכוח על השפל שאנחנו נמצאים בו וכמו שכבר אמרתי, ברור שהייתי רוצה לראות אותו נשאר וגם את פאסי עוזב עם או בלי פיצוי ועוד מלא דוגמאות שהיו מעידות על יציבות כלכלית.Shacham כתב: ↑08 יולי 2024, 15:37עצם העזיבה בפני עצמה היא לא בכייה לדורות, כי הוא השחקן האחרון שיישאר איתנו בלאומית ונראה שגם אם היינו נשארים ליגה הוא לא רוצה להיות פה. אם היה עוזב תמורת סכום יפה לטורקיה הייתי בסדר גמור עם זה.Carajo כתב: ↑08 יולי 2024, 15:34 אם תעבור באמת על האשכול אתה תראה כמעט את אותה כמות ההודעות שאומרת שאי אפשר לראות אותו יותר, שהוא הולך תמיד עם הראש בקיר, שהוא בועט כשצריך למסור ושהוא מוסר כשצריך לבעוט.
אני ממש לא ״שמח״ מזה שהוא עובר למכבי (או ב״ש או חיפה כמו שציינת), אבל אני מנסה להסתכל על דברים מזווית אחרת כי אם לא אין טעם להתעניין בכלל במוצר אם רק אתמרמר על הזמן.
אני בטוח שגם לאיוס היה מעדיף לצאת לחו״ל ולקבל שם יותר דק׳ ממה (שלדעתי) הוא יקבל במכבי.
בפועל אנחנו רואים שזה לא המצב ולתחושתי המועדון נואש ויסכים לכל מה שמכבי יציעו, אלא אם תגיע במפתיע הצעה גבוהה יותר ממקום אחר.
זה גם מעיד על המצב של עסקת ספרא ו/או על כמה הוא באמת גיים צ'יינג'ר כלכלית (עוד ספוילר לעתיד - הוא לא).
-
- קיבל.ה 284 לייקים
אני יודע שאתה ציני אבל צחוק צחוק יש הרגשה שגם אם נמכור השנה שחקנים ב30 מיליון שקל עדיין יגידו לנו סוף עונה שיש חובות גדוליםL.S כתב: ↑08 יולי 2024, 15:30הלו. אנחנו הולכים לשלשל לכיסנו עוד 1.5 מליון יואו על כיסוי חובותShacham כתב: ↑08 יולי 2024, 15:25 ספוילר לעתיד - עובר למכבי, משתלב חזק ברוטציה שם (מספיק שהם לא פוגעים בול בזר המחליף של מילסון כדי שזה יקרה מעצמו), נותן מעל 10 בישולים בעונה הראשונה והופך לשחקן נבחרת.
את מי מעניין שחקן כדורגל טוב?
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
על זה אין בנינו ויכוח בכללShacham כתב: ↑08 יולי 2024, 15:46אם היה בעלים נורמלי הוא היה יכול לבלום מעבר למכבי ואפילו לקבל הצעה של קצת פחות כסף לקבוצה אחרת באירופה או אפילו לאיזה ב"ש, שמעבר אליה היה פחות צורם.Carajo כתב: ↑08 יולי 2024, 15:42אין שום ויכוח על השפל שאנחנו נמצאים בו וכמו שכבר אמרתי, ברור שהייתי רוצה לראות אותו נשאר וגם את פאסי עוזב עם או בלי פיצוי ועוד מלא דוגמאות שהיו מעידות על יציבות כלכלית.Shacham כתב: ↑08 יולי 2024, 15:37
עצם העזיבה בפני עצמה היא לא בכייה לדורות, כי הוא השחקן האחרון שיישאר איתנו בלאומית ונראה שגם אם היינו נשארים ליגה הוא לא רוצה להיות פה. אם היה עוזב תמורת סכום יפה לטורקיה הייתי בסדר גמור עם זה.
בפועל אנחנו רואים שזה לא המצב ולתחושתי המועדון נואש ויסכים לכל מה שמכבי יציעו, אלא אם תגיע במפתיע הצעה גבוהה יותר ממקום אחר.
זה גם מעיד על המצב של עסקת ספרא ו/או על כמה הוא באמת גיים צ'יינג'ר כלכלית (עוד ספוילר לעתיד - הוא לא).
-
- קיבל.ה 110 לייקים
עקרונית הייתי בעד אם לא הייתי יודע שזה פשוט כסף שיתאדה על כיסוי חובות של מינצברג מהשנה האחרונה.
למה תמיד התחושה שכשחקן מגיע אלינו הוא נראה כמו בית קברות אבל כשיוצא מאיתנו הוא הופך לשחקן חשוב ופורץ?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1349 לייקים
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
למכור לטורקיה, שיעשה שם חצי עונה ואז יעבור למכבי
- Carajo
- קיבל.ה 340 לייקים
עכשיו צנציפר כותב בטוויטר שמכבי הציעו 700 אלף, בהפועל דורשים 1.3 מיליון, אחוזים ממכירה עתידית, הנרי אדו ושחקן נוער.
- רווי
- קיבל.ה 764 לייקים
-
- קיבל.ה 2520 לייקים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
לאיוס יכול לעזור מאוד לקבוצה לעלות ליגה וכמו שזה נראה כרגע זאת תהיה משימה לא פשוטה ... למה לא להשאיר אותו? יש חוזה, לפי השעות האחרונות יש ספרא.. ביזיון אם המהלך הראשון של ספרא כבעלים יהיה למכור אותו למכבי
רוצים תקווה הפועל!!
רוצים תקווה הפועל!!
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
כבר מעכשיו אין לי כוח לפרצופים שלו בלאומית.
למכור למי שמציע את העסקה הכי טובה.
למכור למי שמציע את העסקה הכי טובה.
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
השכר שלו 300 אלף אירו לעונה. אף אחד, כנראה גם לא ספרא, לא ישלם לו סכום כזה בליגה לאומית. והוא מן הסתם לא יסכים לקצץ באגורה.רק הפועל בלב כתב: ↑09 יולי 2024, 12:18 לאיוס יכול לעזור מאוד לקבוצה לעלות ליגה וכמו שזה נראה כרגע זאת תהיה משימה לא פשוטה ... למה לא להשאיר אותו? יש חוזה, לפי השעות האחרונות יש ספרא.. ביזיון אם המהלך הראשון של ספרא כבעלים יהיה למכור אותו למכבי
רוצים תקווה הפועל!!
כמו שכתבו באשכול אחר שהשם שלו עלה - החלופה הכי טובה היא להשאיל אותו לחו"ל ולהחזיר אותו בשנה הבאה (בהנחה שאף אחד לא יממש עליו את האופציה ובהנחה שאנחנו נעלה ליגה)
-
- קיבל.ה 190 לייקים
אם הוא כזה מליארדר, הדבר הנכון לעשות זה להעביר לו 50-100 או משהו לשנה הבאה (סטייל אלטמן) ולהסביר לו שבונים עליו להוביל את הקבוצה, גם בליגת העל. זה יותר גדול מכל החתמה שיכולים להביאoleg neduda כתב: ↑09 יולי 2024, 12:56השכר שלו 300 אלף אירו לעונה. אף אחד, כנראה גם לא ספרא, לא ישלם לו סכום כזה בליגה לאומית. והוא מן הסתם לא יסכים לקצץ באגורה.רק הפועל בלב כתב: ↑09 יולי 2024, 12:18 לאיוס יכול לעזור מאוד לקבוצה לעלות ליגה וכמו שזה נראה כרגע זאת תהיה משימה לא פשוטה ... למה לא להשאיר אותו? יש חוזה, לפי השעות האחרונות יש ספרא.. ביזיון אם המהלך הראשון של ספרא כבעלים יהיה למכור אותו למכבי
רוצים תקווה הפועל!!
כמו שכתבו באשכול אחר שהשם שלו עלה - החלופה הכי טובה היא להשאיל אותו לחו"ל ולהחזיר אותו בשנה הבאה (בהנחה שאף אחד לא יממש עליו את האופציה ובהנחה שאנחנו נעלה ליגה)
בסוף עם קצת יחצ, ההחלטה הזאת יחד עם עוד 2-3 פעולות נכונות זאת ההצהרת כוונות שמבדילה את ספרא באידיאל מניסנוב/מינצברג, וגם ההבדל בין 3-5 אלף ל7-9 אלף מנויים
- Shacham
- קיבל.ה 856 לייקים
הכל נכון, אבל גם בליגת העל לאיוס עשה טובה שהוא משחק וחיפש לעזוב. לא רוצה לחשוב איך זה ייראה אם יכריחו אותו להישאר בלאומית.רק הפועל בלב כתב: ↑09 יולי 2024, 13:07אם הוא כזה מליארדר, הדבר הנכון לעשות זה להעביר לו 50-100 או משהו לשנה הבאה (סטייל אלטמן) ולהסביר לו שבונים עליו להוביל את הקבוצה, גם בליגת העל. זה יותר גדול מכל החתמה שיכולים להביאoleg neduda כתב: ↑09 יולי 2024, 12:56השכר שלו 300 אלף אירו לעונה. אף אחד, כנראה גם לא ספרא, לא ישלם לו סכום כזה בליגה לאומית. והוא מן הסתם לא יסכים לקצץ באגורה.רק הפועל בלב כתב: ↑09 יולי 2024, 12:18 לאיוס יכול לעזור מאוד לקבוצה לעלות ליגה וכמו שזה נראה כרגע זאת תהיה משימה לא פשוטה ... למה לא להשאיר אותו? יש חוזה, לפי השעות האחרונות יש ספרא.. ביזיון אם המהלך הראשון של ספרא כבעלים יהיה למכור אותו למכבי
רוצים תקווה הפועל!!
בסוף עם קצת יחצ, ההחלטה הזאת יחד עם עוד 2-3 פעולות נכונות זאת ההצהרת כוונות שמבדילה את ספרא באידיאל מניסנוב/מינצברג, וגם ההבדל בין 3-5 אלף ל7-9 אלף מנויים
-
- קיבל.ה 1088 לייקים
יכריחו אותו לשחק כדורגל ב100 אלף שח נטו לחודש? יפה לוShacham כתב: ↑09 יולי 2024, 13:23הכל נכון, אבל גם בליגת העל לאיוס עשה טובה שהוא משחק וחיפש לעזוב. לא רוצה לחשוב איך זה ייראה אם יכריחו אותו להישאר בלאומית.רק הפועל בלב כתב: ↑09 יולי 2024, 13:07אם הוא כזה מליארדר, הדבר הנכון לעשות זה להעביר לו 50-100 או משהו לשנה הבאה (סטייל אלטמן) ולהסביר לו שבונים עליו להוביל את הקבוצה, גם בליגת העל. זה יותר גדול מכל החתמה שיכולים להביאoleg neduda כתב: ↑09 יולי 2024, 12:56
השכר שלו 300 אלף אירו לעונה. אף אחד, כנראה גם לא ספרא, לא ישלם לו סכום כזה בליגה לאומית. והוא מן הסתם לא יסכים לקצץ באגורה.
יש לו חוזה
שישחק או ישב ביציע
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
אף אחד לא ישלם לו משכורת כזאת כדי להושיב אותו ביציע..
בלאומית הוא לא ישחק עם הפוזות שלו.
אם זה למכבי, רק תמורת שחקנים מהם + כסף, או לטורקיה (אפילו בפחות ממה שמכבי מציעה).
בלאומית הוא לא ישחק עם הפוזות שלו.
אם זה למכבי, רק תמורת שחקנים מהם + כסף, או לטורקיה (אפילו בפחות ממה שמכבי מציעה).