בר טימור
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אני מת על בר וההנהלה צריכה לדעת להשאיר אותו מהרבה סיבות, אבל מאז שפרנקו פוטר אני מקבל ממנו וייבים חזקים של "מישהו הזיז את הגבינה שלי". אולי אני טועה, אבל לתחושתי הוא התאהב בפוזיציה שבה מדובר בקבוצה שלו קודם כל, וקשה לו לקבל את העובדה שיש מאמן חדש שמתעדף כישרון.
בסוף זאת קבוצה מקצוענית ולא מועדון חברים ובר צריך להבין את זה.
בלייזר מרוויח 130 אלף דולר, בר מרוויח 150 והציעו לו 180 (שכר דומה לפלטין), לא חושב שמגיע לו יותר.הלך המומנטום כתב: ↑03 יולי 2024, 18:58יכול לגמרי להבין אותו אחרי שפתחו חוזים של שחקנים אחרים ואחרי שהוא קרוב לוודאי ירוויח פחות מעוז בלייזר ופאקינג גיא פלטין. אני רק מקווה שמירון רוינה לא מרוויח יותר ממנו.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
הדיווח היחיד שראיתי הוא שפלטין מרוויח 250 וההנחה שלי הייתה שאין מצב שבלייזר מרוויח פחות ממנו. אולי אני טועה
-
- קיבל.ה 189 לייקים
מצד אחד מבין את בר שרואה כל מיני ילדודס שלא עשו כלום בקריירה שלהם מקבלים שכר דומה לשלו, מצד שני יש חוזה שהוא חתם עליו- על אחת כמה וכמה אם באמת הציעו לו 15% יותר. דיי לחזירות
הוא גם כבר לא ילד ומופרך לדעתי שישתלב בקבוצת יורוקאפ אחרת (ירושלים?
)
הוא גם כבר לא ילד ומופרך לדעתי שישתלב בקבוצת יורוקאפ אחרת (ירושלים?

-
- קיבל.ה 1462 לייקים
גם אצל פרנקו הוא היה גארד שלישי אחרי גייקובן ומנפורד. פשוט כי לא היה מישהו אחר חוץ מבני. הקבוצה היתה קודם כל של גייקובן.הוקיץ' כתב:אני מת על בר וההנהלה צריכה לדעת להשאיר אותו מהרבה סיבות, אבל מאז שפרנקו פוטר אני מקבל ממנו וייבים חזקים של "מישהו הזיז את הגבינה שלי". אולי אני טועה, אבל לתחושתי הוא התאהב בפוזיציה שבה מדובר בקבוצה שלו קודם כל, וקשה לו לקבל את העובדה שיש מאמן חדש שמתעדף כישרון.
פה יש גם את נועם יעקב אז זה שונה.
ועדיין, הוא דמות מאחדת בחדר הלבשה, נותן רוגע לילדים (היי יעקב), נותן תפוקה יפה של אסיסטים ונקודות. לא כל שחקן בסגל צריך לקלוע 20 נקודות כל משחק. זה גם לא אפשרי אבל חייבים מישהו כמו בר בקבוצה. בטח שיש את פלטין ויעקב הילדים
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
פרנקו נתן לבר קרדיט כמעט בלתי מוגבל, הרבה פעמים במנותק מהיכולת שלו. זה נושא שמדובר פה פעמים רבות. לגבי זה שהקבוצה הייתה שלו, זה לא אני אמרתי, זה הוא אמר. אחרי שדדאס הגיע זה השתנה ובצדק.ranjef כתב: ↑03 יולי 2024, 20:50גם אצל פרנקו הוא היה גארד שלישי אחרי גייקובן ומנפורד. פשוט כי לא היה מישהו אחר חוץ מבני. הקבוצה היתה קודם כל של גייקובן.הוקיץ' כתב:אני מת על בר וההנהלה צריכה לדעת להשאיר אותו מהרבה סיבות, אבל מאז שפרנקו פוטר אני מקבל ממנו וייבים חזקים של "מישהו הזיז את הגבינה שלי". אולי אני טועה, אבל לתחושתי הוא התאהב בפוזיציה שבה מדובר בקבוצה שלו קודם כל, וקשה לו לקבל את העובדה שיש מאמן חדש שמתעדף כישרון.
פה יש גם את נועם יעקב אז זה שונה.
ועדיין, הוא דמות מאחדת בחדר הלבשה, נותן רוגע לילדים (היי יעקב), נותן תפוקה יפה של אסיסטים ונקודות. לא כל שחקן בסגל צריך לקלוע 20 נקודות כל משחק. זה גם לא אפשרי אבל חייבים מישהו כמו בר בקבוצה. בטח שיש את פלטין ויעקב הילדים
וכמו שאמרתי, אני אוהב את בר וההנהלה צריכה לדעת להשאיר אותו, אבל גם הוא צריך להתגבר על עצמו.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
זה שזה דובר פעמים רבות לא אומר שאכן היה לו קרדיט בלתי מוגבל. על ערב חושך של מנפורד לא תהיה פה אותה כמות רעל כמו בערב בינוני של בר.
יש לו הרבה נסיון וחוכמת משחק, וגם יכולת.
לא כשחקן חמישייה. בסוף את האליפות לוקחים פה הרבה בזכות הישראלים.
ואם פלטין מקבל 250 אלף אז הגיוני שבר יבקש יותר מ-180. שיפתחו קצת וישלמו לו. זה התקציב טליתות של עופר
ואם פלטין מקבל 250 אלף אז הגיוני שבר יבקש יותר מ-180. שיפתחו קצת וישלמו לו. זה התקציב טליתות של עופר
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
לדעתי זו תהיה טועת אדירה לפספס את בר במיוחד השנה. אם ב"ה נגיע לסדרת גמר נרשום בה בסבירות גבוהה 3 גבוהים זרים ,5.5.4. נצטרך כמה שיותר ישראלים בקו האחורי, במיוחד כאלה עם נסיון במעמדים האלה, לבר יש הרבה נסיון במעמדים האלה, ונצטרך אותו שם, וגם כמוביל כדור.
בנוסף, רנגלנד כבר לא צעיר ויש צפי פציעות מראש בעמדה 1. כשג'ייקובן נעדר בר לקח אחריות על הקבוצה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
בנוסף, רנגלנד כבר לא צעיר ויש צפי פציעות מראש בעמדה 1. כשג'ייקובן נעדר בר לקח אחריות על הקבוצה.
היו לו לא מעט משחקים חושך והוא קצת חי בסרט , הוא מאוהב בכדור , והקבוצה הזאת לא שלו .
יש לו חוזה שלא יהיה חזיר
יש לו חוזה שלא יהיה חזיר
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
שוב, לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב או חשוב, רק שפרנקו נתן לו קרדיט מוגזם ומאז שדדאס הגיע וקיצץ לו בקרדיט, הוא עושה פרצופים.ranjef כתב: ↑03 יולי 2024, 21:05 זה שזה דובר פעמים רבות לא אומר שאכן היה לו קרדיט בלתי מוגבל. על ערב חושך של מנפורד לא תהיה פה אותה כמות רעל כמו בערב בינוני של בר.
ועם כל הכבוד, זו לא תכנית כבקשתך ואין פה עניין של מגיע. לפלטין היה ביקוש אז הוא קיבל הרבה כסף (אגב, אין סיכוי שהוא מקבל 250 לדעתי). אף אחד לא נתן לו סכום מופרך סתם כי הוא חמוד. בר מרוויח יפה ורוצים לצ'פר אותו כי המשכורות בקבוצה עלו. הוא מצידו צריך להתבגר ולהפסיק לחשוב שהוא מעל לקבוצה, כמו בתרגילים המטופשים שהוא עשה עם דאסטי בעונה שעברה.
נשמע שאתה חושב שהוא ילד חצוף , אז למה לא להעיף אותו למערב אירופה ?הוקיץ' כתב: ↑03 יולי 2024, 21:48שוב, לא אמרתי שהוא לא שחקן טוב או חשוב, רק שפרנקו נתן לו קרדיט מוגזם ומאז שדדאס הגיע וקיצץ לו בקרדיט, הוא עושה פרצופים.ranjef כתב: ↑03 יולי 2024, 21:05 זה שזה דובר פעמים רבות לא אומר שאכן היה לו קרדיט בלתי מוגבל. על ערב חושך של מנפורד לא תהיה פה אותה כמות רעל כמו בערב בינוני של בר.
ועם כל הכבוד, זו לא תכנית כבקשתך ואין פה עניין של מגיע. לפלטין היה ביקוש אז הוא קיבל הרבה כסף (אגב, אין סיכוי שהוא מקבל 250 לדעתי). אף אחד לא נתן לו סכום מופרך סתם כי הוא חמוד. בר מרוויח יפה ורוצים לצ'פר אותו כי המשכורות בקבוצה עלו. הוא מצידו צריך להתבגר ולהפסיק לחשוב שהוא מעל לקבוצה, כמו בתרגילים המטופשים שהוא עשה עם דאסטי בעונה שעברה.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
את בר? למה שנעיף אותו? מדובר בשחקן טוב וחשוב.
אין הרבה ישראלים ברמתו והוא חשוב גם ברמת המנהיגות והאישיות.
אין הרבה ישראלים ברמתו והוא חשוב גם ברמת המנהיגות והאישיות.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
לפי הדיבורים הבוקר, לא הייתי קובע בכזו פסקנות לגבי מדר. בואו נחכה עוד קצת .
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
שמועות על פניה חוזרת לשחקן ע"י עופרמילפורד כתב:על איזה דיבורים מדובר?Charlie כתב: ↑04 יולי 2024, 07:26לפי הדיבורים הבוקר, לא הייתי קובע בכזו פסקנות לגבי מדר. בואו נחכה עוד קצת .oleg neduda כתב: עופר לא יביא את ים מדר, כבר נאמר על ידיו שים מדר לא רוצה לשחק פה וזה ברור.
עם בר חשוב מאוד להסתדר גם כי יש לו מה לתרום מקצועית, גם כי הוא נכס בחדר הלבשה, גם כי מרבית הסגל עוזב, וגם כי זה בר.
קשה לי להאמין אבל מצד שני, אם מוטלי פה, אז הכל אפשרי אצל עופר
Sent from my iPhone using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
ומה מדר יעשה?
יעלה מהספסל במקום פוסטר?
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אם פלטין מקבל 250 אלף דולר, אז לי קוראים רדנקו גם בתעודת הזהות.
אולי 250 אלף שקל. זה יותר סביר.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
אולי 250 אלף שקל. זה יותר סביר.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
חייב להישאר
בלי קשר לשום דבר
בר חייב לשחק בהפועל שנה הבאה
בלי קשר לשום דבר
בר חייב לשחק בהפועל שנה הבאה
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
השכר הראלי זה 250 לכל התקופה אבל אבאלה קצת משתגע
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
יש שיגעון כללי על ישראלים. לא סתם תמיר בלאט קיבל פתאום 650 אלף דולר.
קודם כל כשלהביא זרים נהיה עסק בעייתי ויקר מאד, ישראלים שלא עוזבים שווים הרבה יותר.
וגם מירוץ החימוש בין כל הגדולות מלבה את האש מן הסתם
קודם כל כשלהביא זרים נהיה עסק בעייתי ויקר מאד, ישראלים שלא עוזבים שווים הרבה יותר.
וגם מירוץ החימוש בין כל הגדולות מלבה את האש מן הסתם
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 798 לייקים
השאלה היא בסוף תמיד השאלה של התמורה. מה מקבלים מהשחקן הישראלי. בכדורגל שנים שהכדורגלן הישראלי מרוויח הרבה יותר ממה שהוא שווה או נותן בתמורה. השאלה איך בכדורסל.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני מתקשה מאוד להאמין שהוא קיבל 70 אלף דולר בקרית אתא.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
פורסם בטוויטר שהוצע טרייד לחולון- ניב משגב על בר טימור. לא יודע אם זו הטרלה.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
אם זאת לא הטרלה זה עצוב מאוד
גם בתור הטרלה זה לא נשמע כמו דיל הגיוני
גם בתור הטרלה זה לא נשמע כמו דיל הגיוני
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
די עם השטויות
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
נשמע כמו פייק ניוז מוחלט
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היום רמי דיבר בנושא מנפורד ואמר שנהיה אופייני ששחקנים עם חוזה בהפועל דורשים שידרוג כל שנה, שלח פה עקיצה מרומזת לבר שגם דורש שידרוג.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אסור היה לזה ללכת לשום מקום אחר.
-
- קיבל.ה 329 לייקים
אפשר בבקשה להפסיק להביא לינקים בלי פירוט כדי לא להיכנס ולתרום לאתר המשוקץ הזה?ranjef כתב: ↑14 יולי 2024, 15:11 ובלילות רקדתי לצליל הרוקנרול.....
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=477304
-
- קיבל.ה 511 לייקים
בהצלחה בר!
בכל זאת מדובר בקפטן הפועל...
בכל זאת מדובר בקפטן הפועל...
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
סיכם על חוזה משודרג לשנתיים נוספותjoshsoos כתב: ↑14 יולי 2024, 15:31אפשר בבקשה להפסיק להביא לינקים בלי פירוט כדי לא להיכנס ולתרום לאתר המשוקץ הזה?ranjef כתב: ↑14 יולי 2024, 15:11 ובלילות רקדתי לצליל הרוקנרול.....
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=477304
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
למה לעזאזל שנתיים נוספות? הוא בן 28?
-
- קיבל.ה 511 לייקים
הוא בן 32
אין אלוהים.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
יש! יאללה קפטן
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
החלטה נהדרת וחשובה!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא מת על זה
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!