אני גם חושב שהוא לא יגיע, אבל בלי קשר לכסף, מקום בטוח שיש לו. תומר יכול לשחק רק 4 (או 3 בהרכבים גבוהים), מוטלי הרבה פעמים נקלע לבעיית עבירות, ובנטיל לאורך הקריירה שלו שיחק באזור העשרים דקות למשחק. הצטרפות שלו, ועוד כישראלי, סוגרת לנו קו קדמי מטורף לחלוטין. לא יודע אם זו הטרלה, עופר זרק דברים לגביו. גם מכבי שיחקו בעונה שעברה באירופה עם קו קדמי של ניבו, ריברו, ווב, סורקין וגייק כהן, וגם בליגה הם שיחקו עם לפחות שני זרים גבוהים רשומים. החתמה שלו ואנחנו פייבוריטים לאליפות, אפילו בלי לדעת מי שאר הזרים שהם יביאו
סגל לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 61 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
זו ההצעה שהציעו לו??Niro כתב:לא 3 פותח שמקבל 750k? לא סביר לדעתי
בכל מקרה נראה באמת סוג של קולסון, יד טובה מבחוץ, חזק מאד פיזית,, נראה קצת בעודף משקל/בהמה לאו דווקא בקטע רע.
ואם יש לו באמת הגנה ריבאונד וקליעה מבחוץ זה מה צריך.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
להגיד שלסורקין אין מקום זה מצחיק. מי שיפגע מהגעה של סורקין זה כמובן לא מוטלי, אלא בעיקר גינת ובנטיל. הוא כבר הוכיח העונה שאין לו בעיה לשחק 4 והוא פיתח קליעה מצוינת מבחוץ.
העניין בסורקין מעצבן את מכבי וזה נחמד, אני רק מקווה שאין מישהו במערכת שמאמין בזה ברצינות וחושב להתעכב עם ההחתמה של סנטר כדי לחכות לו.
העניין בסורקין מעצבן את מכבי וזה נחמד, אני רק מקווה שאין מישהו במערכת שמאמין בזה ברצינות וחושב להתעכב עם ההחתמה של סנטר כדי לחכות לו.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
חלילה לא אמרתי שאין מקום לסורקין, רק אמרתי שהוא יצפה לקבל מספר דקות מסוים ולא בטוח שזה יעבוד עם השחקנים האחרים שהחתמנו.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2024, 20:03 להגיד שלסורקין אין מקום זה מצחיק. מי שיפגע מהגעה של סורקין זה כמובן לא מוטלי, אלא בעיקר גינת ובנטיל. הוא כבר הוכיח העונה שאין לו בעיה לשחק 4 והוא פיתח קליעה מצוינת מבחוץ.
בכל אופן אני מסכים כמו שכבר אמרו שההצעה הזאת היא ווין-ווין מבחינתנו, זה שם לחץ גדול על מכבי ואם במקרה זה גם יצא לפועל ועופר מסכים לממן את זה נרוויח את הישראלי הטוב בליגה.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אין לי מושג על מה אתם מדברים. סורקין הוא חלום מכל הבחינות. זה פשוט לא ריאלי ולא יקרה.
לגבי הדקות הוא לא יקבל 13 דקות, אלא 20. ואם לא הוא אז גבוה זר אחר. יש 80 דקות לרביעית הגבוהים ואין סיבה שלא יתחלקו. מוטלי למיטב הבנתי לא שחקן של 30 דקות וטוב שיהיה לו גיבוי משמעותי כמו סורקין.
לגבי הדקות הוא לא יקבל 13 דקות, אלא 20. ואם לא הוא אז גבוה זר אחר. יש 80 דקות לרביעית הגבוהים ואין סיבה שלא יתחלקו. מוטלי למיטב הבנתי לא שחקן של 30 דקות וטוב שיהיה לו גיבוי משמעותי כמו סורקין.
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 950 לייקים
ההצעה על סורקין חשובה רק בשביל לזיין את מכבי ולהביא אותה לשלם לו סכומים שייפגעו שהיא לא רוצה
נגיד ויבוא, אני לא מבין איך שומרים גם על גינת וגם על עליו שמחים
מזל שזה לא ייקרה
מזל שזה לא ייקרה
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
בסכומים שהם מקבלים שמחים מאד מאדצ'ימבויקה כתב:ההצעה על סורקין חשובה רק בשביל לזיין את מכבי ולהביא אותה לשלם לו סכומים שייפגעו שהיא לא רוצה
מזל שזה לא ייקרה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
הוא לא יגיע. סתם סוחטים ממכבי כספים שאין להם כדי לצמצם להם אפשרויות לרכוש שחקנים אחרים. או שאולי הסוכן של סורקין דואג לזה..
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
יש לו חוזה שם לעוד שנה אחת נכון? בגלל זה מכבי בלחץ כי הם רוצים להחתים אותו לעוד כמה שנים.
הייתי עושה להם שימון, לזיין אותם איך שהבני זונות האכילו את כל הפאקינג ליגה 40 שנה.
לקראת סדרת הגמר בתקווה שנהיה שם, להביא פיצה או סושי (רצוי בלי שליח ...) ולהציע לו חוזה כזה:
סוכם איקס אם הפועל לא תהיה אלופה
סכום 5 איקס אם הפועל כן תהיה אלופה
אגב, התגובות של אוהדי מכבי ברשת זה פשוט עצום עצום עצום, כמה פחד ונאצות לעופר, ענק
הייתי עושה להם שימון, לזיין אותם איך שהבני זונות האכילו את כל הפאקינג ליגה 40 שנה.
לקראת סדרת הגמר בתקווה שנהיה שם, להביא פיצה או סושי (רצוי בלי שליח ...) ולהציע לו חוזה כזה:
סוכם איקס אם הפועל לא תהיה אלופה
סכום 5 איקס אם הפועל כן תהיה אלופה
אגב, התגובות של אוהדי מכבי ברשת זה פשוט עצום עצום עצום, כמה פחד ונאצות לעופר, ענק

- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים

- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
ערכתי את הודעת הפתיחה של האשכול הזה אי שם לפני 20 ומשהו עמודים עם המצב הנוכחי של מי סגור לשנה הבאה, מי חתום אבל עוד לא עידכנו כלום לשנה הבאה , מי שוחרר ומי מדובר עליו כמועמד.
אשתדל לעדכן שם כשיש שינויים , עשיתי את זה כי רציתי שיהיה לי מקום נוח לעבור על זה, לפחות עד שיובל יישלח את האקסל שלו על מצב הסגלים בכל הליגה…
אשתדל לעדכן שם כשיש שינויים , עשיתי את זה כי רציתי שיהיה לי מקום נוח לעבור על זה, לפחות עד שיובל יישלח את האקסל שלו על מצב הסגלים בכל הליגה…
-
- קיבל.ה 61 לייקים
לא זה פשוט אדיר! הם מאיימים לתבוע אותנו על זה שפנינו לשחקן תחת חוזה! מכבי באים בטענות על זה שפנינו לשחקן שלהם תחת חוזה! עוד אין לנו תואר, אנחנו עדיין בבניה, אבל לא פחות מהקבוצות והסכומים האדירים שהוא משקיע פה, עופר ינאי גורם למכבי להזיע, ולפחד. וזה פשוט נהדר
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אם אני מבין נכון הטענה היא לפניה לשחקן כדי שיפר חוזה. הרי פניה לשחקן תחת חוזה הם עשו לפני רגע עם הורד. ואם הם טוענים לדבר כזה, שעופר ינאי יקח אותם לבית משפט על הוצאת דיבה.גולובורודקו כתב: ↑02 יולי 2024, 22:29לא זה פשוט אדיר! הם מאיימים לתבוע אותנו על זה שפנינו לשחקן תחת חוזה! מכבי באים בטענות על זה שפנינו לשחקן שלהם תחת חוזה! עוד אין לנו תואר, אנחנו עדיין בבניה, אבל לא פחות מהקבוצות והסכומים האדירים שהוא משקיע פה, עופר ינאי גורם למכבי להזיע, ולפחד. וזה פשוט נהדר
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
-
- קיבל.ה 508 לייקים
יש הבדל בין שחקן עם אופציה לשחקן בלי...Frenzy כתב: ↑02 יולי 2024, 22:40אם אני מבין נכון הטענה היא לפניה לשחקן כדי שיפר חוזה. הרי פניה לשחקן תחת חוזה הם עשו לפני רגע עם הורד. ואם הם טוענים לדבר כזה, שעופר ינאי יקח אותם לבית משפט על הוצאת דיבה.גולובורודקו כתב: ↑02 יולי 2024, 22:29לא זה פשוט אדיר! הם מאיימים לתבוע אותנו על זה שפנינו לשחקן תחת חוזה! מכבי באים בטענות על זה שפנינו לשחקן שלהם תחת חוזה! עוד אין לנו תואר, אנחנו עדיין בבניה, אבל לא פחות מהקבוצות והסכומים האדירים שהוא משקיע פה, עופר ינאי גורם למכבי להזיע, ולפחד. וזה פשוט נהדר
-
- קיבל.ה 61 לייקים
צביעות זו מחמאה בשבילם. הם פנו לשחקנים תוך כדי סדרות ( צ'ורצ'יץ, הורד, מרסר...), וגם לשחקנים תחת חוזה. היה בזמנו איזה סיפור עם פניני, שירושלים סירבו בצדק לשתף עם זה פעולה, והוא נאלץ לשחק בסרביה או משהו בסגנון כדי לצאת מהחוזה איתם, כולם ידעו שהולך למכבי. שיחנקו, באמת. עשרות שנים הם עושים מה שבא להם, מפרים איזה חוק שמתאים להם, שולטים בהכול. כל הכבוד לעופר על זה. באמת. חשוב לא פחות מעוד שחקן יורוליג אצלנו, להעמיד אותם במקוםFrenzy כתב: ↑02 יולי 2024, 22:40אם אני מבין נכון הטענה היא לפניה לשחקן כדי שיפר חוזה. הרי פניה לשחקן תחת חוזה הם עשו לפני רגע עם הורד. ואם הם טוענים לדבר כזה, שעופר ינאי יקח אותם לבית משפט על הוצאת דיבה.גולובורודקו כתב: ↑02 יולי 2024, 22:29לא זה פשוט אדיר! הם מאיימים לתבוע אותנו על זה שפנינו לשחקן תחת חוזה! מכבי באים בטענות על זה שפנינו לשחקן שלהם תחת חוזה! עוד אין לנו תואר, אנחנו עדיין בבניה, אבל לא פחות מהקבוצות והסכומים האדירים שהוא משקיע פה, עופר ינאי גורם למכבי להזיע, ולפחד. וזה פשוט נהדר
נערך לאחרונה על ידי גולובורודקו ב 02 יולי 2024, 22:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 960 לייקים
להורד יש סעיף יציאה לקבוצת יורוליג, זה תקף גם לגביהםFrenzy כתב: ↑02 יולי 2024, 22:40אם אני מבין נכון הטענה היא לפניה לשחקן כדי שיפר חוזה. הרי פניה לשחקן תחת חוזה הם עשו לפני רגע עם הורד. ואם הם טוענים לדבר כזה, שעופר ינאי יקח אותם לבית משפט על הוצאת דיבה.גולובורודקו כתב: ↑02 יולי 2024, 22:29לא זה פשוט אדיר! הם מאיימים לתבוע אותנו על זה שפנינו לשחקן תחת חוזה! מכבי באים בטענות על זה שפנינו לשחקן שלהם תחת חוזה! עוד אין לנו תואר, אנחנו עדיין בבניה, אבל לא פחות מהקבוצות והסכומים האדירים שהוא משקיע פה, עופר ינאי גורם למכבי להזיע, ולפחד. וזה פשוט נהדר
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מה הסיכויי לגנוב להם את קאבוקלו הזה ?
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
לא רלוונטי לנו,זה סנטר מרכזי פותח.רק הפועל כתב:מה הסיכויי לגנוב להם את קאבוקלו הזה ?
-
- קיבל.ה 1227 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
לא, אין.אוהד כורסא כתב: ↑02 יולי 2024, 22:46יש הבדל בין שחקן עם אופציה לשחקן בלי...Frenzy כתב: ↑02 יולי 2024, 22:40אם אני מבין נכון הטענה היא לפניה לשחקן כדי שיפר חוזה. הרי פניה לשחקן תחת חוזה הם עשו לפני רגע עם הורד. ואם הם טוענים לדבר כזה, שעופר ינאי יקח אותם לבית משפט על הוצאת דיבה.גולובורודקו כתב: ↑02 יולי 2024, 22:29
לא זה פשוט אדיר! הם מאיימים לתבוע אותנו על זה שפנינו לשחקן תחת חוזה! מכבי באים בטענות על זה שפנינו לשחקן שלהם תחת חוזה! עוד אין לנו תואר, אנחנו עדיין בבניה, אבל לא פחות מהקבוצות והסכומים האדירים שהוא משקיע פה, עופר ינאי גורם למכבי להזיע, ולפחד. וזה פשוט נהדר
הם עדיין צריכים לפנות אלינו קודם, להודיע שבתור קבוצת יורוליג הם מעוניינים להפעיל את סעיף היציאה, לקבל אישור מאיתנו ורק אז לפנות אליו למו״מ.
זה שיש לו סעיף יציאה לא אומר שהוא לא שחקן תחת חוזה. אם רוצים לשחק על פנייה לשחקן תחת חוזה, הם לחלוטין in the wrong במקרה הזה.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
חייב להביא גבוה ריבאונדר ושחקן הגנה טוב, שלא נבכה על זה בסוף העונה אחר כך.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ועכשיו יש דיווחים שוונציה רוצה את מנפורד ..
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 521 לייקים
מה עם זאק הנקינס שעזב את ירושלים?
אני לא יודע אם הוא חתם במקום אחר, אבל הוא בנזונה גדול שיכול להתאים למשבצת
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
-
- קיבל.ה 47 לייקים
עזב בעקבות המלחמה, מתקשה להאמין שיחזור במצב הזה.
בטח שלא בשביל להיות סנטר מחליף.
כנראה שינחת פה זר בפרופיל יחסית נמוך, מה שאלכסנדר לגמרי יכל לתת. מתבאס על העזיבה שלו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אם הם ייאלצו לשלם לקבוצות על פנייה לשחקן תחת חוזה, גם רטרואקטיבית, יחד עם העונה הפיננסית שלהם יש מצב שהקפטן שלהם בשנה הבאה הוא אייל שולמן.red in blood כתב: ↑03 יולי 2024, 03:58לא, אין.
הם עדיין צריכים לפנות אלינו קודם, להודיע שבתור קבוצת יורוליג הם מעוניינים להפעיל את סעיף היציאה, לקבל אישור מאיתנו ורק אז לפנות אליו למו״מ.
זה שיש לו סעיף יציאה לא אומר שהוא לא שחקן תחת חוזה. אם רוצים לשחק על פנייה לשחקן תחת חוזה, הם לחלוטין in the wrong במקרה הזה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מרגיש צורך לציין שלא ממש מרוצה מההתנלות עם השחקנים שלנו , חותכים פה על ימין על שמאל שחקנים עם חוזה מתוך רצון לבנות דרים טים אבל זו לא הדרך , האוייב של הטוב זה הטוב ביותר , בינתיים נראה שלהשאיר את אלכסנדר יכל לסגור לנו הרבה פינות וגם לוותר על מנפורד זו טעות
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
איזה שחקן תחת חוזה חתכו ?
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
נראה לי שאנשים קצת התבלבלו מהטירוף של עופר. להחזיק את אלכסנדר כסנטר מחליף (ועוד רק לאירופה, כי 4 הוא לא ממש יכול לשחק, בטח לא בשיטה של דדאס) בשכר של חצי מיליון דולר נראה לכם מציאותי? ואני עוד בכלל לא נכנס לשאלה אם הוא בכלל מעוניין להיות במעמד הזה. את אלכסנדר החליף מוטלי, את הורד החליף בנטיל, ואת זלי יחליף זר שיהיה במעמד של זלי (וכנראה בסכומים דומים או קצת יותר גבוהים), כשאם אלכסנדר היה נשאר זה היה במשבצת הזאת. איפה הלכתם תגידו לי?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
עם הסכומים שרצים פה, אם יגיע סנטר מחליף, הוא יהיה בסכומים של 400 אלף דולר לעונה.
לא חצי מזה.
לא חצי מזה.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
מה קשור בין הסכומים לסנטר מחליף לבין הסכומים ששולמו עד כה לזרים שהגיעו? זה ששילמו הרבה מאוד על מוטלי והרבה (כנראה) על פוסטר ובנטיל, אומר בהכרח שגם הזר שיחליף את זלי יגיע בכסף כזה?
בוא נגיד שהלוואי שיגיע לכאן 5 מחליף בתקציב של 400 אלף דולר. זה להערכתי ממש לא יהיה המצב.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
-
- קיבל.ה 412 לייקים
ערוץ הספורט מדווחים על בחינת מועמדותו של ג'אקורי וויליאמס.
-
- קיבל.ה 15 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
להביאאונישנקו כתב:ערוץ הספורט מדווחים על בחינת מועמדותו של ג'אקורי וויליאמס.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
לא לא לא.
זה נכון שהוא פייטר גדול ובכלל אחלה שחקן, אבל הוא סוגר לריבאונד מהגרועים שראיתי וזה משהו שאנחנו לא יכולים לקבל מהשחקן בעמדה הזאת.
בסדרה נגד מכבי הוא היה הסנטר היחיד של ירושלים והוא לקח 8 ריבאונדים במצטבר בשני המשחקים. זה היה מביך מה שעשו לו שם.
גם הייתי מעדיף שחקן עם איום חסימה.
זה נכון שהוא פייטר גדול ובכלל אחלה שחקן, אבל הוא סוגר לריבאונד מהגרועים שראיתי וזה משהו שאנחנו לא יכולים לקבל מהשחקן בעמדה הזאת.
בסדרה נגד מכבי הוא היה הסנטר היחיד של ירושלים והוא לקח 8 ריבאונדים במצטבר בשני המשחקים. זה היה מביך מה שעשו לו שם.
גם הייתי מעדיף שחקן עם איום חסימה.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
-
- קיבל.ה 196 לייקים
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
אם רוצים ללכת על משהו מקומי, כבר הייתי מעדיף את מתיאנג שהיה ברמת גן ואילת.
ריבאונדר וחוסם הרבה יותר טוב.
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
להביא אחושרמוטה, השאלה אם ריבאונדר כזה יבוא רק לאירופה וכמחליףהוקיץ' כתב:אם רוצים ללכת על משהו מקומי, כבר הייתי מעדיף את מתיאנג שהיה ברמת גן ואילת.
- גביזון
- קיבל.ה 3111 לייקים
מישהו בקבוצה חושב קדימה או הכל או כלום על העונה הזאת?
עכשיו גם עם בר יש עניינים?
כל הזרים חתומים לעונה אחת בלבד?
עכשיו גם עם בר יש עניינים?
כל הזרים חתומים לעונה אחת בלבד?