חצי גמר של הגביע
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אולי סוף סוף ננצח דרבי
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
העיקר שאנחנו לא יורים חצים ומסמנים מסביב לזה מטרה.
רק שאני אבין, מה הבעיה בהגרלה של מכבי מול בית"ר ת"א? הרי לכאורה לא רק שזו ההגרלה הכי קלה בשביל מכבי, אלא מדובר גם בקבוצת בת שלה ככה שהיא יכולה לשלוט בתוצאה הסופית. בכלל, אם הרעיון הוא שהכל מושחת לטובת מכבי אז איך בדיוק היא קיבלה את ההגרלה הכי קשה (ולא בפעם הראשונה)?
רק שאני אבין, מה הבעיה בהגרלה של מכבי מול בית"ר ת"א? הרי לכאורה לא רק שזו ההגרלה הכי קלה בשביל מכבי, אלא מדובר גם בקבוצת בת שלה ככה שהיא יכולה לשלוט בתוצאה הסופית. בכלל, אם הרעיון הוא שהכל מושחת לטובת מכבי אז איך בדיוק היא קיבלה את ההגרלה הכי קשה (ולא בפעם הראשונה)?
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
עכשיו יתחילו פה לספר לנו כמה קטנים וחלשים אנחנו בהתמודדות נגד האימפריה מבת ים
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אני מניח שזקני ציון שקלו את החלופות והגיעו למסקנה שזאת ההגרלה שתהיה הכי טובה למכביהוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:28 העיקר שאנחנו לא יורים חצים ומסמנים מסביב לזה מטרה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 693 לייקים
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
דרבי גמר יכול להיות מרגש
כמובן אבל שלא עוברים
כמובן אבל שלא עוברים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
מה יורים חץ ומסמנים מטרה? אמרתי פה נחרצות לפני ההגרלה שמכבי נגד מכבי ב' לא יהיה וזה אכן לא קרה.הוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:28 העיקר שאנחנו לא יורים חצים ומסמנים מסביב לזה מטרה.
לא טענתי לרגע שמחפשים לתת למכבי את ההגרלה הכי קלה (לפחות בכדורגל), אלא שירצו להימנע מהבלגאן של מכבי נגד מכבי ב' ואכן הן לא הוגרלו זו מול זו.
אתה מוזמן להראות לי איפה כתבתי שמסדרים למכבי את ההגרלות הכי קלות לפני שאתה כותב לי מילים במקלדת.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 22 אפריל 2021, 14:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
-
- קיבל.ה 693 לייקים
לא אמרת את זה גם?טכנית לארז כתב:את חיפה - מכבי הם שומרים ל"גמר הגדול", מכבי נגד רמלה לא יהיה כי ידברו על זה שזה לא ספורטיבי.
נשארה רק אפשרות אחת.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
אני רואה פה שכתבת שיש רק אפשרות אחת, קרתה אפשרות אחרת ועדיין זה לא שינה את דעתך.טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 09:29 את חיפה - מכבי הם שומרים ל"גמר הגדול", מכבי נגד רמלה לא יהיה כי ידברו על זה שזה לא ספורטיבי.
נשארה רק אפשרות אחת.
חצים - מטרה.
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
ואיך לדעתך מסדרים את ההגרלה?טכנית לארז כתב:מה יורים חץ ומסמנים מטרה? אמרתי פה נחרצות לפני ההגרלה שמכבי נגד מכבי ב' לא יהיה וזה אכן לא קרה.הוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:28 העיקר שאנחנו לא יורים חצים ומסמנים מסביב לזה מטרה.
לא טענתי לרגע שמחפשים לתת למכבי את ההגרלה הכי קלה (לפחות בכדורגל), אלא שירצו להימנע מהבלגאן של מכבי נגד מכבי ב' ואכן הן לא הוגרלו זו מול זו.
אתה מוזמן להראות לי איפה כתבתי שמסדרים למכבי את ההגרלות הכי קלות.
או שאתה באמת מאמין לאגדה על הכדורים החמים?
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
ולפני שאתה מכניס לי מילים למקלדת, תראה לי איפה כתבתי שאתה כתבת שמסדרים למכבי את ההגרלות הכי קלות.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
..
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 22 אפריל 2021, 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 693 לייקים
אז הכרטיס הנוסף באירופה במידה שמחזיקת הגביע כבר קיבלה כרטיס דרך הליגה, הולך לליגה או לפיינליסטית? שואל בשביל חבר
-
- קיבל.ה 940 לייקים
אנשים פה חיים במציאות מדומיינת.הוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:36אני רואה פה שכתבת שיש רק אפשרות אחת, קרתה אפשרות אחרת ועדיין זה לא שינה את דעתך.טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 09:29 את חיפה - מכבי הם שומרים ל"גמר הגדול", מכבי נגד רמלה לא יהיה כי ידברו על זה שזה לא ספורטיבי.
נשארה רק אפשרות אחת.
חצים - מטרה.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
לא.בר קולמוסא כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:47 אז הכרטיס הנוסף באירופה במידה שמחזיקת הגביע כבר קיבלה כרטיס דרך הליגה, הולך לליגה או לפיינליסטית? שואל בשביל חבר
למקום רביעי.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בחיאת טכנית, אתה חושב שזה תוכנן מראש שמכבי לא ישחקו נגד בית"ר ת"א?טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:34מה יורים חץ ומסמנים מטרה? אמרתי פה נחרצות לפני ההגרלה שמכבי נגד מכבי ב' לא יהיה וזה אכן לא קרה.הוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:28 העיקר שאנחנו לא יורים חצים ומסמנים מסביב לזה מטרה.
אתה מוזמן להראות לי איפה כתבתי שמסדרים למכבי את ההגרלות הכי קלות לפני שאתה כותב לי מילים במקלדת.
אתה חושב ששחר זאת שהוציאה את הכדור שלנו, והאוהדת מכבי ידעו מה הם מגרילים מראש?
איך זה עובד?
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
לא יודע. איך זה עובד בכדורסל?
כי שם מכבי וירושלים אף פעם לא נפגשות בחצי גמר, על אף ששתיהן כמעט תמיד 2 מ-4 האחרונות.
טענתי שלא יהיה מכבי נגד מכבי ב' וזה מה שקרה.
שמח שטעיתי לגבי ההנחה שלי שאת חיפה-מכבי הם רוצים בגמר.
כי שם מכבי וירושלים אף פעם לא נפגשות בחצי גמר, על אף ששתיהן כמעט תמיד 2 מ-4 האחרונות.
הרבה שנים היו עושים כל מיני מגבלות כאלה בכדורסל באופן רשמי וידוע.טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 15:06 לא יודע. איך זה עובד בכדורסל?
אחר כך הורידו את האופן הידוע ועדיין זה לא קרה.
שנה שעברה לפתע זה קרה וירושלים העיפו אותם לדעתי ברבע גמר
אגב מכבי בכדורגל קיבלה השנה הגרלות מאוד קשות. הפועל חיפה חוץ, הפועל באר שבע חוץ ומ.ס אשדוד חוץ ועכשיו מכבי חיפה (בית רק כי זה נקבע מראש9 לא פשוט בכלל.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אם הזוכה בגביע הולכת לליגת האלופות, אז לפינאליסטית. אחרת למקום רביעי בליגה.בר קולמוסא כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:47 אז הכרטיס הנוסף באירופה במידה שמחזיקת הגביע כבר קיבלה כרטיס דרך הליגה, הולך לליגה או לפיינליסטית? שואל בשביל חבר
בכלל קיבלנו רישיון אירופי?
-
- קיבל.ה 858 לייקים
בכדורסל המון שנים היה דירוג בהגרלות הגביע לפי תוצאות הגביע בשנה קודמת.טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 15:06 לא יודע. איך זה עובד בכדורסל?
אבל לא נראה לי שזה משנה לך באמת. כמות השטויות שאתה כותב פה היא כבר באמת ברמה של הטרלה
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
באמת אבל? יש מצב לערער על פסיקתך או שזה חלוט?
-
- קיבל.ה 693 לייקים
באמת?? זה אומר שבקונסטלציה מסויימת יש סיכוי שנהיה בעד אליפות של מכבי??מתן כתב:אם הזוכה בגביע הולכת לליגת האלופות, אז לפינאליסטית. אחרת למקום רביעי בליגה.בר קולמוסא כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:47 אז הכרטיס הנוסף באירופה במידה שמחזיקת הגביע כבר קיבלה כרטיס דרך הליגה, הולך לליגה או לפיינליסטית? שואל בשביל חבר

-
- קיבל.ה 858 לייקים
אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה...ֿ
אני מרגיש שאני מנהל דיון עם ילד בן 12
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
תקנון אופ"א שונה לפני כמה שנים, הפיינליסטית לא מקלת כרטיס לאירופה בשום מקרה. גם אם הזוכה בגביע הולכת לליגת האלופות, מי שמקבלת את הכרטיס הנוסף היא הקבוצה שסיימה רביעית בליגה.מתן כתב: ↑22 אפריל 2021, 15:32אם הזוכה בגביע הולכת לליגת האלופות, אז לפינאליסטית. אחרת למקום רביעי בליגה.בר קולמוסא כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:47 אז הכרטיס הנוסף באירופה במידה שמחזיקת הגביע כבר קיבלה כרטיס דרך הליגה, הולך לליגה או לפיינליסטית? שואל בשביל חבר
- יובל
- קיבל.ה 1302 לייקים
מה זה "לא יודע"? אין לך אף רעיון או השערה שיכולה להיות אפשרית בעיניך?טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 15:06 לא יודע. איך זה עובד בכדורסל?
לא רלוונטי לנו
אנחנו בכלל מורחקים מאירופה
וחייבים כסף לבן של אבדג'י
אנחנו בכלל מורחקים מאירופה
וחייבים כסף לבן של אבדג'י
-
- קיבל.ה 693 לייקים
מזל חסכו לי דילמה מוסרית קשהיובל כתב:תקנון אופ"א שונה לפני כמה שנים, הפיינליסטית לא מקלת כרטיס לאירופה בשום מקרה. גם אם הזוכה בגביע הולכת לליגת האלופות, מי שמקבלת את הכרטיס הנוסף היא הקבוצה שסיימה רביעית בליגה.מתן כתב: ↑22 אפריל 2021, 15:32אם הזוכה בגביע הולכת לליגת האלופות, אז לפינאליסטית. אחרת למקום רביעי בליגה.בר קולמוסא כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:47 אז הכרטיס הנוסף באירופה במידה שמחזיקת הגביע כבר קיבלה כרטיס דרך הליגה, הולך לליגה או לפיינליסטית? שואל בשביל חבר
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
נו יפה.הוקיץ' כתב: ↑22 אפריל 2021, 14:36אני רואה פה שכתבת שיש רק אפשרות אחת, קרתה אפשרות אחרת ועדיין זה לא שינה את דעתך.טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 09:29 את חיפה - מכבי הם שומרים ל"גמר הגדול", מכבי נגד רמלה לא יהיה כי ידברו על זה שזה לא ספורטיבי.
נשארה רק אפשרות אחת.
חצים - מטרה.
אז טעיתי בשמירת מכבי-חיפה לגמר הגדול.
ואגב גם כתבתי את זה, למה לא ציטטת?
טכנית לארז כתב: ↑22 אפריל 2021, 13:03 כן. בוא נראה מה ייצא בהגרלה. מה הבעיה?
אני חושב שמכבי ת"א נגד רמלה לא יהיה, כמו כן אני מניח שההתאחדות רוצים גמר של חיפה נגד מכבי ומכאן אני מניח שייצא דרבי. ואם לא דרבי אז רמלה.
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
בוודאי שיכול להיות, אבל אם תראה את טעויות השיפוט השערורייתיות שהיו לטובת מכבי ת"א השנה, בתוספת איך שהשופטים דפקו לא מעט פעמים את מכבי חיפה - אני לפחות לא רואה לזה הסבר אחר מעבר למשהו מגמתי ומכוון.סומך כתב: ↑22 אפריל 2021, 13:41 טכנית, באמת שאתה מגזים עם תאוריות הקונספירציה.
ולדעתי האישית, לא יכול להיות מצב שהשופטים מוטים לטובת מכבי (משלל סיבות, נטייה ללכת עם הקבוצות הגדולות, "פחד" משליטת החזקים במערכת וכו') בלי שזה יהיה משהו מערכתי מכוון עם 'מושבת זקני ציון' שמנווטת את הכל באופן מתוכנן מלמעלה?
לא תמיד הכל כל כך מורכב. ויש לנו נטיה לחפש קשרים וסיבתיות בהרבה מקומות שאין. שאל מתנגדי חיסונים ותראה ישועות
ושוב, כבר אין בליגה הישראלית באמת דבר כזה "גדולות".
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
תחליף שופטים בחיסונים ומכבי תל אביב ב'ביג פארמה' ותראה כמה לא רציני זה נשמעטכנית לארז כתב:בוודאי שיכול להיות, אבל אם תראה את טעויות השיפוט השערורייתיות שהיו לטובת מכבי ת"א השנה, בתוספת איך שהשופטים דפקו לא מעט פעמים את מכבי חיפה - אני לפחות לא רואה לזה הסבר אחר מעבר למשהו מגמתי ומכוון.סומך כתב: ↑22 אפריל 2021, 13:41 טכנית, באמת שאתה מגזים עם תאוריות הקונספירציה.
ולדעתי האישית, לא יכול להיות מצב שהשופטים מוטים לטובת מכבי (משלל סיבות, נטייה ללכת עם הקבוצות הגדולות, "פחד" משליטת החזקים במערכת וכו') בלי שזה יהיה משהו מערכתי מכוון עם 'מושבת זקני ציון' שמנווטת את הכל באופן מתוכנן מלמעלה?
לא תמיד הכל כל כך מורכב. ויש לנו נטיה לחפש קשרים וסיבתיות בהרבה מקומות שאין. שאל מתנגדי חיסונים ותראה ישועות
ושוב, כבר אין בליגה הישראלית באמת דבר כזה "גדולות".
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אפשר לקחת כל דבר לחיסונים ואז לספר שזה "לא רציני".
או במילים אחרות, מה הקשר?
או במילים אחרות, מה הקשר?