אולם הבית בעונת 24/25
-
- קיבל.ה 230 לייקים
בוויכוח האם להעביר את המשחקים ליד אליהו או להשאיר אותם בדרייב אין, לשני הצדדים יש טיעונים חזקים:
** התומכים במעבר טוענים בצדק שצריך לאפשר לכמה שיותר אוהדים של הפועל להגיע למשחקים, ושהדבר יסייע בהגדלת ההכנסות.
** המתנגדים למעבר טוענים בצדק שיד אליהו, הגם שפורמלית הוא לא שייך למכבי - הוא מזוהה איתה מאוד, ומעורר אנטגוניזם ורגשות קשים בקרב חלק מהאוהדים המסורים ביותר.
*** לכן לדעתי, הפיתרון צריך להיות יצירתי יותר, כזה בו שני הצדדים יוכלו לממש את שאיפותיהם - מעבר לארנה בירושלים. מעבר כזה גם יוכל לאפשר לכל אוהד שרוצה לעשות מנוי, וגם לא יאלץ את הפועל באולם שכל כך מזוהה תרבותית וחברתית עם מכבי.
אם יש ביקוש לאלפי מנויים גם בארנה - נהדר, הרווחנו פעמיים. אם אין, סימן שהאוהדים שנורא רוצים מנוי ומוכנים לעבור ליד אליהו בשבילו, בעצם לא עד כדי כך להוטים לעשות מנוי, וככה ניתן להשאר בדרייב אין בלי תחושת אשמה על שנמנעה מאוהדים רבים הזכות להגיע.
עריכה: הסקר נערך כדי להיות יותר ברור אחרי שמספר עונים לא הבינו נכון את השאלה ועל כן תוצאותיו התאפסו.
** התומכים במעבר טוענים בצדק שצריך לאפשר לכמה שיותר אוהדים של הפועל להגיע למשחקים, ושהדבר יסייע בהגדלת ההכנסות.
** המתנגדים למעבר טוענים בצדק שיד אליהו, הגם שפורמלית הוא לא שייך למכבי - הוא מזוהה איתה מאוד, ומעורר אנטגוניזם ורגשות קשים בקרב חלק מהאוהדים המסורים ביותר.
*** לכן לדעתי, הפיתרון צריך להיות יצירתי יותר, כזה בו שני הצדדים יוכלו לממש את שאיפותיהם - מעבר לארנה בירושלים. מעבר כזה גם יוכל לאפשר לכל אוהד שרוצה לעשות מנוי, וגם לא יאלץ את הפועל באולם שכל כך מזוהה תרבותית וחברתית עם מכבי.
אם יש ביקוש לאלפי מנויים גם בארנה - נהדר, הרווחנו פעמיים. אם אין, סימן שהאוהדים שנורא רוצים מנוי ומוכנים לעבור ליד אליהו בשבילו, בעצם לא עד כדי כך להוטים לעשות מנוי, וככה ניתן להשאר בדרייב אין בלי תחושת אשמה על שנמנעה מאוהדים רבים הזכות להגיע.
עריכה: הסקר נערך כדי להיות יותר ברור אחרי שמספר עונים לא הבינו נכון את השאלה ועל כן תוצאותיו התאפסו.
נערך לאחרונה על ידי מילפורד ב 26 יוני 2024, 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: שאלת סקר לא ברורה הובילה לבלבול
סיבה: שאלת סקר לא ברורה הובילה לבלבול
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
מה זו השאלה הזו?
הרי גמני לא סובל את יד אליהו אבל אם אי אפשר לשחק בדרייב אין או בחולון אז מה זה עוזר לי?
מי שרוצה לנסוע שעתיים לחדרה הלוך ושעה פלוס חזור 30 פעם בעונה בהצלחה לו. שיעדכן איך היה בנסיעות
הרי גמני לא סובל את יד אליהו אבל אם אי אפשר לשחק בדרייב אין או בחולון אז מה זה עוזר לי?
מי שרוצה לנסוע שעתיים לחדרה הלוך ושעה פלוס חזור 30 פעם בעונה בהצלחה לו. שיעדכן איך היה בנסיעות
יחד, רק יחד! 

- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
ארנה? ירושלים? אתה עובר אירוע מוחי ולהזמין לך אמבולנס?
אם כבר אז חולון שהוא אולם מספיק ביתי, מגדיל את כמות המנויים ב-30-40% ושומר על צביון של אולם שהוא גיהנום אבל משאיר עדיין אוהדים שממתינים בתור למנויים.
אם כבר אז חולון שהוא אולם מספיק ביתי, מגדיל את כמות המנויים ב-30-40% ושומר על צביון של אולם שהוא גיהנום אבל משאיר עדיין אוהדים שממתינים בתור למנויים.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
וואו איזה תגובה דוחה, כנראה רע לך עם עצמך מאוד.הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 12:15 ארנה? ירושלים? אתה עובר אירוע מוחי ולהזמין לך אמבולנס?
ממה שהבנתי, חולון זאת לא אפשרות כי ראש העיר מתנגד בתוקף, וגם עופר בעד שאם כבר עוברים, אז שיהיה לאולם בו כמה שיותר אוהדים יוכלו להגיע.
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
אפשר שנארח את כל המשחקים באירופה שנה הבאה? ספיציפית גרמניה או שוויץ ואפילו אוסטריה יכול להיות מאוד נוח לחברי פורום מסוימים
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
עם עצמי דווקא לא רע ומבקש את סליחתך אם נפגעת.קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 12:19וואו איזה תגובה דוחה, כנראה רע לך עם עצמך מאוד.הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 12:15 ארנה? ירושלים? אתה עובר אירוע מוחי ולהזמין לך אמבולנס?
ממה שהבנתי, חולון זאת לא אפשרות כי ראש העיר מתנגד בתוקף, וגם עופר בעד שאם כבר עוברים, אז שיהיה לאולם בו כמה שיותר אוהדים יוכלו להגיע.
אני חייב להבין באיזה עולם אתה חושב שלקחת קבוצה שהבייס שלה בתל אביב ולהעביר אותו שעה נסיעה במקרה הסביר ולאזור אחר בארץ זה הגיוני רק כדי לא לשחק ביד אליהו?
חייב להגיד שכמה שאני לא מת על יד אליהו, תמיד קיוויתי שחצאי גמר גביע + פיינל פור שהגענו אליו ייערך שם ולא בירושלים, עם כל הכבוד זה לפחות קרוב לאולם הביתי שלי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
למה צריך עוד סקר? גבולי לנעילה האשכול הזה.
לעניין, להבהיר לך את עמדתי (גם פה לא אצביע בלי לקבל את כל הנתונים הרלוונטיים).
אני מחזיק כרגע שלושה מנויים, פוטנציאלית אם אוכל , אקנה לפחות עוד שלושה.
בירושלים כנראה שלא אעשה אפילו אחד.
לעניין, להבהיר לך את עמדתי (גם פה לא אצביע בלי לקבל את כל הנתונים הרלוונטיים).
אני מחזיק כרגע שלושה מנויים, פוטנציאלית אם אוכל , אקנה לפחות עוד שלושה.
בירושלים כנראה שלא אעשה אפילו אחד.
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
לא הבנתי את הסקר והצבעתי בטעות נגד יד אליהו
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1038 לייקים

ביתן 2 אקספו ת"א מכיל עד 9000 מקומות
אולי זאת גם אופציה?
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
ומי אמר לך שבירושלים כן יאפשרו לך לארח ?קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 12:19וואו איזה תגובה דוחה, כנראה רע לך עם עצמך מאוד.הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 12:15 ארנה? ירושלים? אתה עובר אירוע מוחי ולהזמין לך אמבולנס?
בארנה יהיו עוד פחות מנויים מבדרייב אין לפני שנתיים
- רדנקו
- קיבל.ה 1573 לייקים
ברור לגמריבני12 כתב: ↑26 יוני 2024, 14:48ומי אמר לך שבירושלים כן יאפשרו לך לארח ?קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 12:19וואו איזה תגובה דוחה, כנראה רע לך עם עצמך מאוד.הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 12:15 ארנה? ירושלים? אתה עובר אירוע מוחי ולהזמין לך אמבולנס?
-
- קיבל.ה 230 לייקים
תראה, אני ממש לא חושב שזה פיתרון מושלם.בני12 כתב: ↑26 יוני 2024, 14:48ומי אמר לך שבירושלים כן יאפשרו לך לארח ?קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 12:19וואו איזה תגובה דוחה, כנראה רע לך עם עצמך מאוד.הלך המומנטום כתב: ↑26 יוני 2024, 12:15 ארנה? ירושלים? אתה עובר אירוע מוחי ולהזמין לך אמבולנס?
אבל יש בעייתיות בדיון והיא כזאת:
אנשים שיש להם מנוי ורוצים להמשיך לשחק בדרייב אין, במידה מסוימת של צדק, מקבלים ביקורת על זה שקל להם להחליט להשאר, כי יש להם מנוי.
אנשים שאין להם מנוי ורוצים לעבור ליד אליהו, במידה מסוימת של צדק, מקבלים ביקורת על כך שהסיבה שהם רוצים לעבור על אף הקושי הרגשי/ערכי של אנשים היא אינטרסנטית - הם פשוט רוצים להיות במשחקים.
אם יש אנשים שיש להם מנוי והמקום שלהם מובטח, והם לא מוכנים לעבור לא ליד אליהו ולא לארנה - מקווה שתסכים איתי שיש פה בעייתיות מסוימת. קל להחליט להשאר כשלא אתה הוא זה שנותר בחוץ במשחקים חשובים.
אם יש אנשים שאין להם מנוי וטוענים שהם מאוד מאוד רוצים אחד כזה, ומוכנים לעבור ליד אליהו ולא לארנה - תסכים איתי שיש גם פה בעייתיות מסוימת. אי אפשר לאחוז את בחבל בשני קצותיו: או שמאוד מאוד חשוב להם לעשות מנוי, והם מוכנים בשביל זה גם להקריב חלק מהנוחות שלהם, או שלא כזה חשוב להם לעשות מנוי, ובמקרה כזה אפשר להשאר בדרייב אין בלי להרגיש שנגזלה מאלפי אוהדים האפשרות להגיע.
זאת המהות של פשרה. שני הצדדים מוותרים על משהו.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
יש 3 משתנים שלדעתי הם הכי רלוונטים בהחלטה באיזה אולם לשחק:
האלמנט הרגשי/ערכי (התנגדות ליד אליהו), אלמנט הכמות של האוהדים (התנגדות לדרייב אין), אלמנט הנוחות של האוהדים (התנגדות לארנה).
אין שום סיטואציה שבה כל שלושת המשתנים האלה יכולים להתקיים בעת ובעונה אחת.
לכן, לדעתי, צריך לתעדף.
ואני חושב שהמשתנה הערכי והמשתנה הכמותי חשובים יותר ממשתנה הנוחות.
לא הוגן לדעתי לכפות על אוהדים לשחק באולם השנוא עליהם ביותר בעולם, ולא הוגן להשאיר כמות גדולה של אוהדים שרוצים לראות את הקבוצה בחוץ.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
שמע, לסכם את זה ב״נוחות״ זה אנדרסטייטמנט רציני.
כל משחק בירושלים זה על גבול היום חופש כדי להצליח להגיע, בטח לאלו שמשוחקים ב19:00 או לפני.
לחזור הביתה באזור חצות.
לדבר על להגיע עם ילדים זה בכלל סיוט (עניין של שש שעות לכל משחק).
אחרי זה מגיע הנושא שהאולם שם מבאס טילים (הרבה יותר מיד אליהו).
ונקנח בנתון הלא זניח שמשטרת ירושלים שנצטרך להתמודד איתה שם עוד פחות ״נעימה״ ממחוז מרכז.
אם חסר תיבול לארוחה הזאת , כמו שיד אליהו מפריע לי כי זה האולם הביתי של מכבי, לא רוצה גם לשחק באולם הביתי של הפועל ירושלים.
לא רואה סרט שאם משחקים בירושלים אנחנו מוכרים יותר מנויים מאשר בדרייב אין , סביר להניח שאפילו משמעותית פחות.
זה הזייה שמישהו חושב שהאולם הזה רלוונטי כאולם בייתי קבוע שלנו ואני בטוח שהרעיון הזה בכלל לא על הפרק וטוב שכך.
כל משחק בירושלים זה על גבול היום חופש כדי להצליח להגיע, בטח לאלו שמשוחקים ב19:00 או לפני.
לחזור הביתה באזור חצות.
לדבר על להגיע עם ילדים זה בכלל סיוט (עניין של שש שעות לכל משחק).
ונקנח בנתון הלא זניח שמשטרת ירושלים שנצטרך להתמודד איתה שם עוד פחות ״נעימה״ ממחוז מרכז.
אם חסר תיבול לארוחה הזאת , כמו שיד אליהו מפריע לי כי זה האולם הביתי של מכבי, לא רוצה גם לשחק באולם הביתי של הפועל ירושלים.
לא רואה סרט שאם משחקים בירושלים אנחנו מוכרים יותר מנויים מאשר בדרייב אין , סביר להניח שאפילו משמעותית פחות.
זה הזייה שמישהו חושב שהאולם הזה רלוונטי כאולם בייתי קבוע שלנו ואני בטוח שהרעיון הזה בכלל לא על הפרק וטוב שכך.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אתה צודק בכל טענותייך לגבי הבעייתיות. מסכים ומזדהה עם כולן. אבל שאר האפשרויות נראות לך טובות יותר? להשאיר אלפי אוהדים שרוצים להגיע בחוץ? או להכריח את האוהדים הנאמנים והמסורים ביותר שהיו מגיעים בעבר למשחקים ביד אליהו עם מסכות כדי להביע עד כמה הם סולדים מהמקום הזה לשחק שם?מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 15:43 שמע, לסכם את זה ב״נוחות״ זה אנדרסטייטמנט רציני.
לחזור הביתה באזור חצות, לדבר על להגיע עם ילדים זה בכלל סיוט.
אם חסר תיבול לארוחה הזאת , כמו שיד אליהו מפריע לי כי זה האולם הביתי של מכבי, לא ריצה גם לשחק באולם הביתי של הפועל ירושלים.
איזה מהאפשרויות עדיפה לדעתך?
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
יש לי מנוי לדרייב אין (אפילו חמישה).קירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 15:27תראה, אני ממש לא חושב שזה פיתרון מושלם.
אבל יש בעייתיות בדיון והיא כזאת:
אנשים שיש להם מנוי ורוצים להמשיך לשחק בדרייב אין, במידה מסוימת של צדק, מקבלים ביקורת על זה שקל להם להחליט להשאר, כי יש להם מנוי.
אנשים שאין להם מנוי ורוצים לעבור ליד אליהו, במידה מסוימת של צדק, מקבלים ביקורת על כך שהסיבה שהם רוצים לעבור על אף הקושי הרגשי/ערכי של אנשים היא אינטרסנטית - הם פשוט רוצים להיות במשחקים.
אם יש אנשים שיש להם מנוי והמקום שלהם מובטח, והם לא מוכנים לעבור לא ליד אליהו ולא לארנה - מקווה שתסכים איתי שיש פה בעייתיות מסוימת. קל להחליט להשאר כשלא אתה הוא זה שנותר בחוץ במשחקים חשובים.
אם יש אנשים שאין להם מנוי וטוענים שהם מאוד מאוד רוצים אחד כזה, ומוכנים לעבור ליד אליהו ולא לארנה - תסכים איתי שיש גם פה בעייתיות מסוימת. אי אפשר לאחוז את בחבל בשני קצותיו: או שמאוד מאוד חשוב להם לעשות מנוי, והם מוכנים בשביל זה גם להקריב חלק מהנוחות שלהם, או שלא כזה חשוב להם לעשות מנוי, ובמקרה כזה אפשר להשאר בדרייב אין בלי להרגיש שנגזלה מאלפי אוהדים האפשרות להגיע.
זאת המהות של פשרה. שני הצדדים מוותרים על משהו.
אני מוכן לעבור ליד אליהו כי אני מבין את השיקולים (מראש טענתי שבנו את הדרייב אין קטן מדי לצרכינו)
אין שום סיכוי שבעולם שאני עושה מנוי לארנה
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
כתבתי כבר כמה וכמה פעמים ואכתוב שוב.
חסר לי את כל הנתונים והמידע לגבי המשמעויות של כל אפשרות כדי להגיד מה אני מעדיף.
אם הנושא הזה יעלה להצבעה , ניחשף לכל המידע שאנחנו צריכים להיחשף אליו כדי להצביע ואז אגבש עמדה.
מה שברור לי, שירושלים זה לא אופציה.
להבנתי , זה בין הדרייב אין לבין יד אליהו אם אפשרות צדדית אולי למשהו במרכז הירידים.
בניסיון לענות על השאלה היבשה שלך בהעדר כל הנתונים, ובהיותי אחד מהמתנגדים לעבור ליד אליהו מהסיבות שמנית.
אני אעדיף כנראה לשחק ביד אליהו על פני הדרייב אין.
אם הנושא הזה יעלה להצבעה , ניחשף לכל המידע שאנחנו צריכים להיחשף אליו כדי להצביע ואז אגבש עמדה.
להבנתי , זה בין הדרייב אין לבין יד אליהו אם אפשרות צדדית אולי למשהו במרכז הירידים.
בניסיון לענות על השאלה היבשה שלך בהעדר כל הנתונים, ובהיותי אחד מהמתנגדים לעבור ליד אליהו מהסיבות שמנית.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
איזה ארנה? מי יסע לארנה? זה לא שיקול ולא יהיה שיקול
-
- קיבל.ה 230 לייקים
ברור שחסר לך כל המידע וכל הנתונים, נדירים מאוד בחיים המקרים בהם מקבלים החלטה משמעותית כאשר כל הנתונים ברורים (כי אם זה היה המקרה, אז אף החלטה לא הייתה משמעותית). לאף אחד אין את כל הנתונים כי יש עשרות משתנים רלוונטיים, וזאת יותר מהכל שאלה אידיאולוגית, ולכן ה'נתונים' הם לא האלמנט המרכזי.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 15:57 כתבתי כבר כמה וכמה פעמים ואכתוב שוב.
בנוסף, הארנה היא אופציה. אתה יכול להגיד שהיא אופציה גרועה, אבל היא אופציה. אוהדים של לא מעט מועדונים בעולם נאלצים לנסוע מרחקים לא קצרים גם למשחקי בית.
ובנוגע לטענתך שלקטלג את הסיבה כנוחות זה אנדרסטייטמנט, אז נכון. זה מאוד מאוד מאוד מאוד (!!!) לא נוח. ואני לא מזלזל בזה בכלל. אם זה יקרה יצטרכו למצוא פתרונות לוגיסטים שיקלו על האוהדים. אבל יש גם הרבה אוהדים שמאוד מאוד מאוד מאוד (!!!) לא רוצים את יד אליהו, ואוהדים שמאוד מאוד מאוד (!!!) רוצים להגיע למשחק בלי קשר למיקום של האולם. גם לסכם את זה בכמות/סיבה ערכית זה אנדרסטייטמנט.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
ושוב אתה מניח, כמו אלו שהציעו את חולון, שירושלים מסכימים שתארח שם.
איזה אינטרס יש להם להסכים?
איזה אינטרס יש להם להסכים?
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
עזוב, יש לי רעיון אחר בשבילך, הרי משחקי הבית באירופה יהיה ככל הנראה בבלגרד.
יש שם אחלה אולם, וזה יחסוך המון בטיסות וימנע פציעות שסבלנו מהן שנה שעברה אם נשחק שם גם בליגה.
נשבע לך שזה רלוונטי בערך באותה מידה שמעבר לארנה רלוונטי.
וכשאני מדבר על הנתונים , אני מתכוון להערכות וחייבות להיות כאלה שמביאים נושא כזה להצבעה לגבי כמות קהל צפויה , פער בהכנסות, משמעות מבחינת היורוליג לשנים קדימה, אבטחה, תשתיות (חנות אוהדים נורמאלית למשל) ועוד ועוד.
ועוד דבר, אנחנו הפועל תל אביב, ואין שום סיבה שנשחק כל כך רחוק מתל אביב , שום סיבה.
יש שם אחלה אולם, וזה יחסוך המון בטיסות וימנע פציעות שסבלנו מהן שנה שעברה אם נשחק שם גם בליגה.
וכשאני מדבר על הנתונים , אני מתכוון להערכות וחייבות להיות כאלה שמביאים נושא כזה להצבעה לגבי כמות קהל צפויה , פער בהכנסות, משמעות מבחינת היורוליג לשנים קדימה, אבטחה, תשתיות (חנות אוהדים נורמאלית למשל) ועוד ועוד.
ועוד דבר, אנחנו הפועל תל אביב, ואין שום סיבה שנשחק כל כך רחוק מתל אביב , שום סיבה.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
מילפורד, להגיד שאין שום סיבה זה פשוט לא נכון. יש סיבה, ויש גם כמה נימוקים לא רעים לדעתי שתומכים בהחלטה כזאת. גם אם אתה לא מסכים, אל תבטל את הטיעונים שאתה חושב שהם פחות רלוונטים.מילפורד כתב: ↑26 יוני 2024, 16:17 עזוב, יש לי רעיון אחר בשבילך, הרי משחקי הבית באירופה יהיה ככל הנראה בבלגרד.
אתה יכול להשבע שלעבור לארנה ולבלגרד זה רלוונטי באותה מידה, אבל זה לא נכון. שנינו יודעים שזה וואטאבוטיזם לא ענייני, וכמובן שגם מאוד מאוד לא נכון. הפער בין לשחק בארנה/דרייב אין הרבה פחות דרמטי מהפער בין הארנה ובלגרד.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
תגיד, למען ההבנה שלי לדחיפה שלך לשחק שם, כמה פעמים הייתה במשחק שם בכלל?
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אני ממש לא דוחף לשחק שם, או לפחות, מתנצל כי זאת לא הכוונה שלי. באופן אישי אני מעדיף לשחק בדרייב אין. הכוונה שלי היא שאני אהיה מוכן לשחק שם, או בחיפה לצורך העניין, במידה וככה שני הדברים שהכי חשובים לי בהקשר הזה יתממשו. גם שיהיו כמה שפחות אוהדים עצובים שלא השיגו כרטיס למרות שהם ממש רוצים, וגם שאוהדים שמבחינה רגשית וערכית קשה להם מאוד לשחק ביד אליהו יקבלו את מבוקשם.
ולשאלתך, אני חושב שהייתי בכל משחק של הפועל בארנה מאז הקמתו מלבד שניים. כולל גביע ווינר בעונת 14/15 יום אחרי יום.
ולשאלתך, אני חושב שהייתי בכל משחק של הפועל בארנה מאז הקמתו מלבד שניים. כולל גביע ווינר בעונת 14/15 יום אחרי יום.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אני חושב שאתה משלה את עצמך אם נראה לך שבארנה בירושלים או ברוממה בחיפה יהיו להפועל יותר מנויים ו/או קהל בכללית בהשוואה לדרייב אין.
ועל כן שניהם לא אופציות באותה המידה בדיוק שבלגרד לא אופציה, כי אם זה הכיוון , אז כבר עדיף הדרייב אין.
התשובה שלך מלמדת שאתה תיסע לכל מקום, כל הכבוד לך, כמה כאלה יש? 1,500? 2,000?
האמת, שבאופן עיקבי לאורך עונה שלמה, כנראה שפירגנתי פה במספרים.
אם השאיפה שלנו היא הגדלת הקהל שמגיע למשחקים, צריך להישאר בגוש דן.
ועל כן שניהם לא אופציות באותה המידה בדיוק שבלגרד לא אופציה, כי אם זה הכיוון , אז כבר עדיף הדרייב אין.
התשובה שלך מלמדת שאתה תיסע לכל מקום, כל הכבוד לך, כמה כאלה יש? 1,500? 2,000?
האמת, שבאופן עיקבי לאורך עונה שלמה, כנראה שפירגנתי פה במספרים.
אם השאיפה שלנו היא הגדלת הקהל שמגיע למשחקים, צריך להישאר בגוש דן.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
בגדול אני מסכים איתך מאוד.
אני פשוט חושב שצריך כמו שאמרת לגשש ולבדוק בקרב אלו שאין להם מנויים, כמה מהם יהיו מוכנים לעשות מנוי גם אם זה בארנה. אם המספר נמוך, זה יהיה אבסורד לדעתי לעבור ליד אליהו בשביל להתחשב באלה שאין להם מנוי, כשהם לא מוכנים להתחשב ולבוא לקראת האוהדים שיש להם מנוי לדרייב אין ומתנגדים ליד אליהו.
(ומהערכה לא מבוססת שלי - אני מניח שרוב מי שבעד להשאר הוא בעל מנוי ורוב מי שבעד יד אליהו בלי מנוי)
אני פשוט חושב שצריך כמו שאמרת לגשש ולבדוק בקרב אלו שאין להם מנויים, כמה מהם יהיו מוכנים לעשות מנוי גם אם זה בארנה. אם המספר נמוך, זה יהיה אבסורד לדעתי לעבור ליד אליהו בשביל להתחשב באלה שאין להם מנוי, כשהם לא מוכנים להתחשב ולבוא לקראת האוהדים שיש להם מנוי לדרייב אין ומתנגדים ליד אליהו.
(ומהערכה לא מבוססת שלי - אני מניח שרוב מי שבעד להשאר הוא בעל מנוי ורוב מי שבעד יד אליהו בלי מנוי)
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
הסקר בהודעה השניה מראה עד עכשיו 25-75 למעבר ליד אליהו ואני מניח שלרוב הפורום יש מנוי בדרייבאיןקירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 16:40 בגדול אני מסכים איתך מאוד.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
יש כאן 11 אנשים שרוצים לנסוע עד לירושלים לכל משחק בית 

-
- קיבל.ה 230 לייקים
גם אם זה נכון, ואני לא יודע אם זה נכון, זה עדיין מיעוט ניכר ביותר מקרב מחזיקי המנויים.בני12 כתב: ↑26 יוני 2024, 16:52הסקר בהודעה השניה מראה עד עכשיו 25-75 למעבר ליד אליהו ואני מניח שלרוב הפורום יש מנוי בדרייבאיןקירקגור כתב: ↑26 יוני 2024, 16:40 בגדול אני מסכים איתך מאוד.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
שוב, לפני שנה היה פה סקר לגבי ההסכם עם עופר ינאי, התוצאות היו מאוד מדויקות למה שיצא בפועל.
הפער כרגע בין שני הסקרים, נראה שמי שענה פה זה בעיקר אלו שענו בסקר השני שהם נגד יד אליהו.
אני מנוי לדרייב אין (יש לי 3 מנויים) מצד אחד, מצד שני הייתי שמח להכפיל את כמות המנויים שלי.
אני שונא את יד אליהו ולא רוצה לשחק שם.
אם וכאשר יראו לי את הערכות של מה היתרונות/חסרונות לשחק שם ויראה לי שהדבר הנכון לעתיד המועדון זה לשחק שם, אני אצביע בעד.
הדיון על הארנה , ריק מתוכן, לא רואה אופציה כזאת עולה להצבעה בכלל.
יש בירושלים קבוצה , אפילו קוראים לה הפועל, מי שרוצה לשחק שם, שיהנה.
אנחנו הפועל מתל אביב.
הפער כרגע בין שני הסקרים, נראה שמי שענה פה זה בעיקר אלו שענו בסקר השני שהם נגד יד אליהו.
אני מנוי לדרייב אין (יש לי 3 מנויים) מצד אחד, מצד שני הייתי שמח להכפיל את כמות המנויים שלי.
אני שונא את יד אליהו ולא רוצה לשחק שם.
אם וכאשר יראו לי את הערכות של מה היתרונות/חסרונות לשחק שם ויראה לי שהדבר הנכון לעתיד המועדון זה לשחק שם, אני אצביע בעד.
הדיון על הארנה , ריק מתוכן, לא רואה אופציה כזאת עולה להצבעה בכלל.
יש בירושלים קבוצה , אפילו קוראים לה הפועל, מי שרוצה לשחק שם, שיהנה.
אנחנו הפועל מתל אביב.
-
- קיבל.ה 530 לייקים
לצורך הדיון, לי יש מנוי אם נשארים בדרייב-אין ואני עדיין מצביע בעד מעבר ליד אליהו
רוב הפאניקה של אנשים במעבר ליד אליהו זה לשחק מול אולם ריק.
לירושלים אין לי ספק שאנחנו לא יכולים להביא יותר מ2000 צופים למשחקים הקטנים.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
איזה סקר מבלבל
לפחות חצי חושבים שהשאלה היא באיזה אולם לשחק וגם אני נפלתי בזה
- גביזון
- קיבל.ה 3077 לייקים
לגמרי, כנ"לXavi כתב:איזה סקר מבלבל
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אני מנוי מליגה א' בהדר יוסף, כולל האירוח בראשלצ והכל.קירקגור כתב:בגדול אני מסכים איתך מאוד.
אני חושב שהפועל חייבת לצאת מהדרייב אין, לצערי, מהרבה סיבות.
חולון היה יכול להיות מעולה, לא רלוונטי, ולכן נשאר יד אליהו.
זה גם יהיה לטובתנו, וגם יוציא עשן מהאוזניים של כל האנשים במכבי, ווין ווין.