סגל לעונה הבאה
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
העניין שהורד אצלנו תמיד יעלה מהספסל כשיש את תומר, לך תדע מה יבטיחו לו קבוצות אחרות.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
מצד אחד להגיד שאם הם לוקחים את הורד לקחת להם את סורקין וג׳ון די ומצד שני להגיד שזה דוחה שהם רוצים את הורד.
צביעות משהו, אם להורד יש אכן סעיף שמאפשר מעבר אליהם, זכותם לפנות אליו, השאלה היחידה היא כמה זה נעשה לפני או במהלך הסדרת גמר מולם.
צביעות משהו, אם להורד יש אכן סעיף שמאפשר מעבר אליהם, זכותם לפנות אליו, השאלה היחידה היא כמה זה נעשה לפני או במהלך הסדרת גמר מולם.
-
- קיבל.ה 1469 לייקים
לא סתם פניני אכל לו את הראש שנייה אחרי הדרבי.
טינופות
טינופות
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
השאלה הגדולה היא אם הסעיף ליורוליג כולל או לא כולל את מכבי
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
בכתבה כותבים שכולל אפשרות ליציאה למכבי, וכמה כתבים כבר ציינו שמכבי רוצים אותו לא מהיום.בני12 כתב:השאלה הגדולה היא אם הסעיף ליורוליג כולל או לא כולל את מכבי
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
מצד שני, פרסמו לפני זה שסעיף היציאה לא כולל את מכבי.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
כנראה שסעיף לא סגור כמו שצריך. אחרת לא נראה לי שהיו מבזבזים עליו זמן.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
ערוץ הספורט כתב:היא אמנם כבר הספיקה לעשות כמה החתמות מאז סיום עונת הכדורסל, אבל אתמול (שלישי) הפועל ת"א סיפקה הצהרת כוונות של ממש לקראת העונה הבאה עם החתמתו של ג`ונתן מוטלי, שהגיע בסכומי עתק מפנרבחצ`ה הטורקית. אחרי ההודעה המפתיעה, בדקנו כמה כסף הפועל ת"א השקיעה השנה במשכורות, מאז החלפת הבעלות.
עופר ינאי, שסוגר שנה באדום בימים אלה, הצטרף לאדומים בסוף יולי של השנה שעברה. מאז הוא הספיק לשלם סכומים גדולים בסדר גודל שאוהדי הפועל ת"א לא הכירו לפני כדי לצרף שחקנים בכירים, וכעת זה ממשיך עם ארבע החתמות מאז החל הקיץ - ג`ו רגלנד, גיא פלטין, עוז בלייזר וכאמור, ג`ונתן מוטלי. רק לצורך השוואה, ב-2022 תומר גינת חתם על חוזה עתק (במונחי הפועל הקודמת) שהוערך ב-220 אלף דולר לעונה למשך חמש שנים, אז איך נראתה חגיגת המשכורות בשנה החולפת? המספרים פה.
שכר השחקנים שחתמו על חוזים תחת עופר ינאי
ג`ון הולנד - 275 אלף דולר
קייל אלכסנדר - 450 אלף דולר
בראין אנגולה - 450 אלף דולר
ג`ייקובן בראון - 250 אלף דולר (החוזה נפתח ושודרג)
אקסבייר מנפורד - 275 אלף דולר (החוזה נפתח ושודרג)
דז וולס - 200 אלף דולר (ויתר על 100 אלף)
וויל קאמינגס - 200 אלף דולר (ויתר על 100 אלף)
דאסטי האנס - 50 אלף דולר לחודש, כארבעה חודשים וחצי (200 אלף דולר בייאאוט)
אייזאה מיילס - 50 אלף דולר לחודש, כחודשיים וחצי (160 אלף דולר בייאאוט)
סטפאנוס דדאס - 250 אלף דולר
טיילר אניס - 100 אלף דולר, כחודשיים
ג`ונתן מוטלי - 1.5 מיליון דולר לעונה, חתם לשנתיים
ג`ו רגלנד - 450 אלף דולר
גיא פלטין - 500 אלף דולר לשנתיים
עוז בלייזר - 130 אלף דולר
תומר גינת - 1.5 מיליון דולר לשלוש שנים
מהפועל תל אביב נמסר בתגובה: "הסכומים בכתבה אינם מדויקים, וזאת בלשון המעטה"
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
מישהו פה באמת חושב שפלטין מקבל 250 אלף בעונה?

- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
ראית מה גינת הולך לקבל? כבר לא יודע אם זה ייקום מקביל או הנפצה עיתונאיתרדנקו כתב:מישהו פה באמת חושב שפלטין מקבל 250 אלף בעונה?![]()
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 26 יוני 2024, 15:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 152 לייקים
אין סיכוי שבעולם שפלטין מקבל 250k בשנה, אבל בחיים.
-
- קיבל.ה 411 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=473999
אלוף היורוקאפ וורד מועמד להפועל ת"א
הגארד/פורוורד בן ה-26 (1.98 מ') שיחק השנה בפריז וזכה אשתקד ב-BCL
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
אני זוכר אותו מאוד יעיל מ-3 נגדנו. אם יגיע יסיים את העונה על 22% מ-3.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
איזה שמות רצים פה… הייתי בטוח שימשיך איתם ליורוליג.
אגב, אם כבר תלתלים על גבול האפרו מפריז, למה שלא יביאו את נדיר חיפי?
אגב, אם כבר תלתלים על גבול האפרו מפריז, למה שלא יביאו את נדיר חיפי?
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
במקום אנגולה?אונישנקו כתב:https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=473999
מצטער כבר הבטיחו לנו פה את קלייבורן
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
היה חלק חשוב מאוד במכונה של פריז. שומר מצוין, אתלט, קולע טוב, משחק עם המון אינטנסיביות. מצד שני, לא שחקן יוצר ולא ברור כמה מהיכולת שלו אפשר לשייך לסיסטם של איסלו.
משער שאם יגיע זה יהיה על תקן ג'ון הולנד.
משער שאם יגיע זה יהיה על תקן ג'ון הולנד.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
עכשיו מפורסם שאנחנו מעוניינים במרכוס פוסטר.
שחקן אדיר שהביא לריטאס את אליפות ליטא על הראש של ז'לגיריס, אבל מאחר וזה כבר שחקן שלישי שמזכירים כמועמד לעמדה מספר 2, זה כנראה אומר שאקס בדרך החוצה.
חבל מאוד אם זה המצב.
שחקן אדיר שהביא לריטאס את אליפות ליטא על הראש של ז'לגיריס, אבל מאחר וזה כבר שחקן שלישי שמזכירים כמועמד לעמדה מספר 2, זה כנראה אומר שאקס בדרך החוצה.
חבל מאוד אם זה המצב.
-
- קיבל.ה 192 לייקים
גם פוסטר וגם הייל שחקנים יותר טובים וצעירים ממנפורד..
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
איפה פורסם?
בינתיים נזרקים הרבה שמות לאוויר, בקאליבר די רציני , מן הסתם אין מקום לכולם אז אין לדעת כמה ומה רציני וצריך להתחייס לזה בהתאם.
עד שיגידו אחרת, למנפורד יש חוזה בהפועל לשנה הבאה.
בינתיים נזרקים הרבה שמות לאוויר, בקאליבר די רציני , מן הסתם אין מקום לכולם אז אין לדעת כמה ומה רציני וצריך להתחייס לזה בהתאם.
עד שיגידו אחרת, למנפורד יש חוזה בהפועל לשנה הבאה.
- מילפורד
- קיבל.ה 2320 לייקים
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 192 לייקים
איך הגעת לזה שפוסטר פחות טוב ממנפורד? הוא צעיר ממנו, אחוזים יותר טובים מכל הטווחים, וממוצעים יותר גבוהים גם בליגה וגם באירופה.. פוסטר עם 15.6 בליגה ו 18 באלופות עם אחוזים מטורפים לשלוש.נייט רובינסון כתב: ↑26 יוני 2024, 19:27כרגע שניהם פחות טובים ממנפורד.
15 נקודות בליגה ליטאית בריטאס < 15 נקודות ביורוקאפ בהפועל כולל רגעי ווינריות ו 20 נקודות בדרבי גמר
Change my mind
- Frenzy
- קיבל.ה 810 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
ברור, כוכב כדורסל צעיר צרפתי אלג'יראי יעוט על ההזדמנות לשחק בימים אלה בישראל
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
כבר הבאנו סנטר על ובטח לא רלוונטי, אבל קבוקלו שוחרר היום מפרטיזן אני חושב
-
- קיבל.ה 645 לייקים
באלופות הוא שיחק 2 משחקים העונה, לא מתייחס לזה.lior777 כתב: ↑26 יוני 2024, 20:15איך הגעת לזה שפוסטר פחות טוב ממנפורד? הוא צעיר ממנו, אחוזים יותר טובים מכל הטווחים, וממוצעים יותר גבוהים גם בליגה וגם באירופה.. פוסטר עם 15.6 בליגה ו 18 באלופות עם אחוזים מטורפים לשלוש.נייט רובינסון כתב: ↑26 יוני 2024, 19:27כרגע שניהם פחות טובים ממנפורד.
15 נקודות בליגה ליטאית בריטאס < 15 נקודות ביורוקאפ בהפועל כולל רגעי ווינריות ו 20 נקודות בדרבי גמר
Change my mind
15 נקודות ביורוקאפ שווים יותר מ 15.6 בליגה הליטאית.
מנפורד מגיע לכל משחק גדול. קלע 20 בסדרת דרבי גמר. יותר טוב מפוסטר
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
עופר ינאי טוויטר:
מדבר על האולם ובסוף: "עכשיו ברשותכם אני חוזר לבשל, יש לי כמה עמדות על האש"
מדבר על האולם ובסוף: "עכשיו ברשותכם אני חוזר לבשל, יש לי כמה עמדות על האש"
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
בואו נדבר על מחליפים פוטנציאליים להורד כדי להתמודד עם הבאסה.
דמיאן אינגליס - פורוורד צרפתי, בן 29, 2.05. פגשנו אותו לפני שנתיים במדי גראן קנאריה, בעונה האחרונה שיחק בולנסיה. שחקן מאוד חזק ופיזי עם קליעה טובה מחצי מרחק, קצת פחות משלוש. שומר מעולה שיכול לשמור גם על שחקני פנים וגם על גארדים. מאוד מנוסה ברמות האלו.
קווין יבו - פורוורד גרמני, בן 28, 2.07. עד לפני שנתיים הבחור עוד היה בליגה הגרמנית השניה ופתאום הוא דפק פריצה מטאורית כשהעונה הוא מוביל את קמניץ הקטנה עד לחצי גמר הפלייאוף בגרמניה, כשהוא מעמיד ממוצע של 17 נקודות למשחק ב-20 דקות בלבד! פורוורד עם זריזות וחתוליות של גארד, מוריד כדור לרצפה ולוקח שומרים לסל בקלילות. לא זורק הרבה מבחוץ, אבל קולע באחוזים מעולים.
ויטו בראון - בן 29, 2.03. שיחק בשנתיים האחרונות בקרשיאקה הטורקית. שחקן מאוד שלם ומגוון מבחינה התקפית. קלעי מעולה מבחוץ ומחצי מרחק, אבל מסוגל גם לקחת שחקנים בכדרור לסל או במהלכים בפוסט. אתלט טוב מאוד, מאוד חזק. שמועות על ביקוש ביורוליג.
ג'סטין סמית' - בן 25, 2.00. לכאורה השם הפחות נוצץ בחבורה. מגיע מחולון, נטול קליעה, אנדרסייזד. מצד שני, צעיר מאוד עם פוטנציאל גבוה, פריק אתלטי (אפילו ביחס לג'יילן) שטס את המגרש הפתוח ומסיים בדאנקים מהדהדים. פוטנציאל לשילוב מדהים עם רגלנד. שומר מצוין ומחויב. בנוסף, בניגוד לשמות הקודמים הוא יותר 4-5, כך שיכול לשחק גם עם תומר וגם עם מוטלי.
דמיאן אינגליס - פורוורד צרפתי, בן 29, 2.05. פגשנו אותו לפני שנתיים במדי גראן קנאריה, בעונה האחרונה שיחק בולנסיה. שחקן מאוד חזק ופיזי עם קליעה טובה מחצי מרחק, קצת פחות משלוש. שומר מעולה שיכול לשמור גם על שחקני פנים וגם על גארדים. מאוד מנוסה ברמות האלו.
קווין יבו - פורוורד גרמני, בן 28, 2.07. עד לפני שנתיים הבחור עוד היה בליגה הגרמנית השניה ופתאום הוא דפק פריצה מטאורית כשהעונה הוא מוביל את קמניץ הקטנה עד לחצי גמר הפלייאוף בגרמניה, כשהוא מעמיד ממוצע של 17 נקודות למשחק ב-20 דקות בלבד! פורוורד עם זריזות וחתוליות של גארד, מוריד כדור לרצפה ולוקח שומרים לסל בקלילות. לא זורק הרבה מבחוץ, אבל קולע באחוזים מעולים.
ויטו בראון - בן 29, 2.03. שיחק בשנתיים האחרונות בקרשיאקה הטורקית. שחקן מאוד שלם ומגוון מבחינה התקפית. קלעי מעולה מבחוץ ומחצי מרחק, אבל מסוגל גם לקחת שחקנים בכדרור לסל או במהלכים בפוסט. אתלט טוב מאוד, מאוד חזק. שמועות על ביקוש ביורוליג.
ג'סטין סמית' - בן 25, 2.00. לכאורה השם הפחות נוצץ בחבורה. מגיע מחולון, נטול קליעה, אנדרסייזד. מצד שני, צעיר מאוד עם פוטנציאל גבוה, פריק אתלטי (אפילו ביחס לג'יילן) שטס את המגרש הפתוח ומסיים בדאנקים מהדהדים. פוטנציאל לשילוב מדהים עם רגלנד. שומר מצוין ומחויב. בנוסף, בניגוד לשמות הקודמים הוא יותר 4-5, כך שיכול לשחק גם עם תומר וגם עם מוטלי.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ויטו בראון זה חלום. שחקן אדיר. מצד שני, מניח שהוא יהיה ביורוליג בשנה הבאה, וגם אם לא - הוא כנראה יעלה הרבה מאוד.
אני הייתי מהמר פה על ג'סטין סמית' שהוא יחסית תואם הורד בסגנון והמחיר שלו אמור להיות שפוי.
בסוף בעמדה של הורד יש לנו את הישראלי הבכיר. אני הייתי הולך שם על הורד 2, שחקן עם אפסייד גדול שיכול לעלות מהפסל ולשחק כמה דקות שיצטרכו ממנו בלי פוזות. ג'סטין סמית הוא כזה. את הכסף הגדול הייתי משקיע ביתר הזרים שיגיעו, ובוודאי שבעמדה 3 במקום אנגולה
אני הייתי מהמר פה על ג'סטין סמית' שהוא יחסית תואם הורד בסגנון והמחיר שלו אמור להיות שפוי.
בסוף בעמדה של הורד יש לנו את הישראלי הבכיר. אני הייתי הולך שם על הורד 2, שחקן עם אפסייד גדול שיכול לעלות מהפסל ולשחק כמה דקות שיצטרכו ממנו בלי פוזות. ג'סטין סמית הוא כזה. את הכסף הגדול הייתי משקיע ביתר הזרים שיגיעו, ובוודאי שבעמדה 3 במקום אנגולה
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 27 יוני 2024, 11:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
ההרגשה שלי - עופר ירצה "לפצות" (גם את האגו שלו עצמו) על אובדן הורד ועוד דווקא למכבי וינחית פה מחליף שפחדנו לפנטז עליו. מישהו שיגרום לך, לרדנקו ולשאר פה לשמוט את הלסת . זו תחושתי.הוקיץ' כתב:בואו נדבר על מחליפים פוטנציאליים להורד כדי להתמודד עם הבאסה.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מעניין, אתה מדבר על מחליף להורד מנקודת מבט שאלכסנדר נשאר פה?הוקיץ' כתב:בואו נדבר על מחליפים פוטנציאליים להורד כדי להתמודד עם הבאסה.
-
- קיבל.ה 5891 לייקים
כל אחד מהם מביא דברים שונים וגם התאמה שונה לשחקנים שמסביבם.
אינגליס הכי מנוסה והיחיד עם ניסיון יורוליג. הוא גם סוגר לנו את הפינה הזאת של הורד בתור הפורוורד הזה ששומר על כל העמדות והוא נכס הגנתי. מצד שני, הוא אך ורק 4. בעייתי אולי עם תומר ובלייזר.
ויטו בראון הוא גם כן רק 4, אבל מביא דברים אחרים שמאוד מתאימים לדדאס, בעיקר קליעה ברמה גבוהה ויכולת לעשות סלים באחד על אחד. מצד שני, ריבאונדר לא מרשים בלשון המעטה.
יבו זה השם יוצא הדופן בחבורה. סייז יוצא דופן, כישרון יוצא דופן, אבל גם רק עונה אחת ברמה גבוהה ברזומה והוא כבר בן 28. יש לו גם בעיות אחרות כמו רכות מתחת לסל ונטייה להיכנס לבעיית עבירות, מה שיכול להיות בעייתי לצד מוטלי שהוא גם כזה. הוא לדוגמה כן יכול לשחק 5 הודות לסייז שלו.
סמית' כמו שאמרתי, שם קצת פחות נוצץ, אבל אני חושב שהוא התאמה מעולה. גם לרגלנד עם האתלטיות המטורפת והתנועה ללא כדור, גם משלים טוב את מוטלי, גם יכול לשחק 4 ו-5, גם יכול לשמור על גארדים במקרה הצורך. הוא גם כנראה זול יותר וכבר היה פה בזמן מלחמה.
בקיצור, ארבעה שמות מאוד שונים שמביאים דברים אחרים לגמרי, מכל אחד מהם אני אהיה מרוצה.
אינגליס הכי מנוסה והיחיד עם ניסיון יורוליג. הוא גם סוגר לנו את הפינה הזאת של הורד בתור הפורוורד הזה ששומר על כל העמדות והוא נכס הגנתי. מצד שני, הוא אך ורק 4. בעייתי אולי עם תומר ובלייזר.
ויטו בראון הוא גם כן רק 4, אבל מביא דברים אחרים שמאוד מתאימים לדדאס, בעיקר קליעה ברמה גבוהה ויכולת לעשות סלים באחד על אחד. מצד שני, ריבאונדר לא מרשים בלשון המעטה.
יבו זה השם יוצא הדופן בחבורה. סייז יוצא דופן, כישרון יוצא דופן, אבל גם רק עונה אחת ברמה גבוהה ברזומה והוא כבר בן 28. יש לו גם בעיות אחרות כמו רכות מתחת לסל ונטייה להיכנס לבעיית עבירות, מה שיכול להיות בעייתי לצד מוטלי שהוא גם כזה. הוא לדוגמה כן יכול לשחק 5 הודות לסייז שלו.
סמית' כמו שאמרתי, שם קצת פחות נוצץ, אבל אני חושב שהוא התאמה מעולה. גם לרגלנד עם האתלטיות המטורפת והתנועה ללא כדור, גם משלים טוב את מוטלי, גם יכול לשחק 4 ו-5, גם יכול לשמור על גארדים במקרה הצורך. הוא גם כנראה זול יותר וכבר היה פה בזמן מלחמה.
בקיצור, ארבעה שמות מאוד שונים שמביאים דברים אחרים לגמרי, מכל אחד מהם אני אהיה מרוצה.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
ויטו בראון ירד מהפרק (לא שלדעתי הוא היה על הפרק מלכתחילה), חתם במונאקו
-
- קיבל.ה 2390 לייקים
עכשיו חייבים להשאיר את מנפורד !!!
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
יאללה עופר, תביא את יאבוסלה. עם השם הפרטי שלו אולי עוד נצליח לאזרח אותו בטעות.oleg neduda כתב: ↑27 יוני 2024, 12:49 ויטו בראון ירד מהפרק (לא שלדעתי הוא היה על הפרק מלכתחילה), חתם במונאקו
-
- קיבל.ה 186 לייקים
אני חושב שהייתי הולך על 4 שיכול להימתח ל5 (אם אין אופציה טובה יותר הייתי משאיר את אלכסנדר).
ככה מקבלים 25 דקות נגיד ממוטלי ב5 ושחקן נוסף שיכול לתת 15 דקות טובות ב5 (או גיבוי במקרה של פציעה). ועוד נגיד 10 דקות טובות ב4. זה גם מאפשר לרשום קו פנים חזק בארץ.
דבר נוסף שמאבדים עם הורד זה הגנה גדולה. הייתי מחפש לעמדה 3 שחקן שיכול לשמור טוב על גארדים.
ככה מקבלים 25 דקות נגיד ממוטלי ב5 ושחקן נוסף שיכול לתת 15 דקות טובות ב5 (או גיבוי במקרה של פציעה). ועוד נגיד 10 דקות טובות ב4. זה גם מאפשר לרשום קו פנים חזק בארץ.
דבר נוסף שמאבדים עם הורד זה הגנה גדולה. הייתי מחפש לעמדה 3 שחקן שיכול לשמור טוב על גארדים.
-
- קיבל.ה 2390 לייקים
גם איזה תזמון , יום אחד בקושי נותנים לנו לשמוח אחריי ההחתמה של מוטלי
-
- קיבל.ה 15 לייקים
אני חושב שבכדורסל של דדאס, לפחות ממה שהספקנו לראות, הורד היה הופך להרבה פחות יעיל בהתקפה (אותה בעיה גם עם תומר),
כי הוא בנוי על נקודות קלות שמגיעות ממשחק קבוצתי ופיקנרול, מה שלא ראינו בהתקפה של דדאס.
יכול להיות שזה היה שיקול נוסף, שהוא לא היה נשאר מלך הסלים של הליגה (פר דקה) בכדורסל הסטטי של דדאס.
כי הוא בנוי על נקודות קלות שמגיעות ממשחק קבוצתי ופיקנרול, מה שלא ראינו בהתקפה של דדאס.
יכול להיות שזה היה שיקול נוסף, שהוא לא היה נשאר מלך הסלים של הליגה (פר דקה) בכדורסל הסטטי של דדאס.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4727 לייקים
בשיטה שלא דדאס עדיף לנו להביא 4 עם קליעה ולא בהכרח מישהו תואם הורד.oleg neduda כתב: ↑27 יוני 2024, 11:08 ויטו בראון זה חלום. שחקן אדיר. מצד שני, מניח שהוא יהיה ביורוליג בשנה הבאה, וגם אם לא - הוא כנראה יעלה הרבה מאוד.