סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

אל באנדי כתב:די לא יהיו יותר וולקאמים להיום
נראה לי שהחתמת מוטלי והישארות גינת זה די והותר לשבוע

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

גביזון כתב: 25 יוני 2024, 19:02
רווי כתב:
shaharot כתב: 25 יוני 2024, 13:35

אל תדליק אנשים סתם
מאיפה המידע???
לא מדליק אבל זה מבחור אמין. לקראת הערב אדע אם זה יקרה או לא.
מה קורה וזה

Sent from my 22101320G using Tapatalk
אין לנו עשן לבן עדיין. גם לא מאמין שהיום
OMG עווופררר
הוקיץ'
קיבל.ה  5889 לייקים

Charlie כתב: 25 יוני 2024, 19:24
הוקיץ' כתב:טוויטר קורס מרוב ציוצים מלגלגים של אוהדי מכבי, ירושלים וחולון.
Music to my ears.
מלגלגים? על מי ולמה?

על מה לא? שאנחנו צבועים, שתומר גינת חמדן, שעופר ינאי סתם מפזר כספים, שהפכנו למכבי 2.
הסאבטקסט ברור, קנאה מתובלת בפחד.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

הוקיץ' כתב:
Music to my ears.
מלגלגים? על מי ולמה?

על מה לא? שאנחנו צבועים, שתומר גינת חמדן, שעופר ינאי סתם מפזר כספים, שהפכנו למכבי 2.
יראו את יד אליהו אדום וגועש, מהלגלוג תשאר קנאה ותסכול

Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

גביזון כתב:
הוקיץ' כתב:
Charlie כתב: 25 יוני 2024, 19:24 מלגלגים? על מי ולמה?

יראו את יד אליהו אדום וגועש, מהלגלוג תשאר קנאה ותסכול

זה בכלל יאכל אותם מבפנים....
יהיה נחמד לשם שינוי לארח את משחקי חצי הגמר והגמר תמונה
XM
קיבל.ה  62 לייקים

רק חסר סרטון על ג'יילן 🫶🏼
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

הוקיץ' כתב:
Music to my ears.
מלגלגים? על מי ולמה?

תומר גינת, האיש שלא הסכים לחתום במכבי בהצעה גבוהה כמעט פי 2 ממה שהצענו לו, הם אומרים שהוא חמדן, לולתמונה

שמעתי הרבה שמוטלי חתם אצלנו רק בגלל הכסף. שוב, אוהדי מכבי מסבירים שהשחקן שהם רצו הגיע אלינו בגלל הכסף, אוהדי מכבי, מסבירים שהשחקן מגיע אלינו, בגלל כסף...הם מס...העולם התהפך.

עוד משהו, עופר ינאי אוהב כדורסל, ניסה להיות אני מניח חלק מחברות בעלי מכבי, ככה אני חושב בכל אופן ולא משום ידיעה. עכשיו הם אוכלים את הלב שלא קיבלו אותו. כמו גלדהאר שלא קנה אותנו אן היתה בזה אמת.

כל הקללות והכוסות שזרקו עליו במשחק 3, זה שנכנסים בו ברשת בכל מקום אישית, זה שמגיעים אליו לעבודה, הבנאדם היה נחוש תמיד. עכשיו הוא נחוש ועצבני ולדעתי זה גם אישי. עופר רוצה לזיין אותם, הם מבינים את זה. הם רואים צעדים דה פקטו בעשיה לשם כך, הם לא מבינים מה קורה פתאום אחרי 50 שנה.

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

איך הם יכולים לדבר בכלל על חמדנות של גינת אחריי התרגיל שבלאט עשה להם?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

יש עוד כל כך הרבה, חבורת לעוסים מפוחדים תמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונהתמונה

feigenbaum99
קיבל.ה  186 לייקים

לגבי זלמנסון, אני מקווה שישחררו אותו. עם כל הכבוד, הוא לא מתאים למטרות שלנו. נראה שגם הוא מבין את זה, וכל האווירה סביבו כבר לא נעימה.

בשורה התחתונה הרעיון בלהחזיק סנטר ישראלי, הוא לחסוך רישום של זר שני בעמדה 5 מול הקבוצות הגדולות בליגה (מול הקטנות בליגה אין בעיה).
זלמנסון נתן דקה במשחק 3, וגם בה הוא עשה נזק. גם ביתר סדרת הגמר הוא רק הזיק ולא נתן כלום.

הוא לא מסוגל לתת ערך שמצדיק להחזיק אותו. אם רוצים ללכת חזק באירופה במילא צריך סנטר זר נוסף, עדיף להשקיע שם את הכסף הזה.

בקיצור - שני סנטרים זרים מאפשרים לנהל את העומסים עליהם במהלך העונה. משמעותי לאירופה. זלמנסון במילא לא נותן כלום במשחקים חשובים.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

יא אללה
מה אריק היה אומר על יום כזה?
אחלה הפועל, נקווה ששנה הבאה נצליח סוף סוף להביא תואר. שיהיה גביע, אבל תנו לחגוג תואר הפועל!!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

feigenbaum99 כתב: 25 יוני 2024, 22:00 לגבי זלמנסון, אני מקווה שישחררו אותו. עם כל הכבוד, הוא לא מתאים למטרות שלנו. נראה שגם הוא מבין את זה, וכל האווירה סביבו כבר לא נעימה.

בשורה התחתונה הרעיון בלהחזיק סנטר ישראלי, הוא לחסוך רישום של זר שני בעמדה 5 מול הקבוצות הגדולות בליגה (מול הקטנות בליגה אין בעיה).
זלמנסון נתן דקה במשחק 3, וגם בה הוא עשה נזק. גם ביתר סדרת הגמר הוא רק הזיק ולא נתן כלום.

הוא לא מסוגל לתת ערך שמצדיק להחזיק אותו. אם רוצים ללכת חזק באירופה במילא צריך סנטר זר נוסף, עדיף להשקיע שם את הכסף הזה.

בקיצור - שני סנטרים זרים מאפשרים לנהל את העומסים עליהם במהלך העונה. משמעותי לאירופה. זלמנסון במילא לא נותן כלום במשחקים חשובים.
נאמר כבר מזמן שזלי די םא רלוונטי במשחקים שבהם הרמה עולה.
אין לו שום סיכוי מול שחקנים בדרג הגבוה והוא כבד מאד הגנתית.
נגד קבוצות בינוניות הוא תמיד יככב וזה יצור הרגשה שהנה זה קורה. זה לא.

זו עונה ארוכה, הייתי ממתין עם השחרור.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

הבעיה שלי עם הקצב שדברים מתקדמים זה שעוד שבוע הסגל יהיה סגור ואז מה נעשה כל הקיץ עד שתתחיל העונה?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

מילפורד כתב:הבעיה שלי עם הקצב שדברים מתקדמים זה שעוד שבוע הסגל יהיה סגור ואז מה נעשה כל הקיץ עד שתתחיל העונה?
אתה באמת חושש שעופר לא ידאג לנו גם בזמן הזה לכותרות?
לא מופרך שיביא לפה את פיל ג'קסון כאורח במשחק ידידות, ואחרי שבוע נשמע שהפועל הוגרלה לקבל בחירה 19 בדראפט בסיבוב הראשון.

IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

7even כתב: 25 יוני 2024, 22:17
feigenbaum99 כתב: 25 יוני 2024, 22:00 לגבי זלמנסון, אני מקווה שישחררו אותו. עם כל הכבוד, הוא לא מתאים למטרות שלנו. נראה שגם הוא מבין את זה, וכל האווירה סביבו כבר לא נעימה.

אם הוא יככב נגד הקטנות זה די והותר כשיש טיסה כל שבוע לחול והשחקנים יהיו סחוטים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2662 לייקים

IsraelM כתב: 25 יוני 2024, 23:20

לכן רשמתי, אם לא מגיע עוד סנטר ברמה גבוהה יחסית או אם ג'יילן נשאר, אין סיבה שזלי לא יישאר.
כאמור, לא למשחקים מול קבוצות ברמה גבוהה ף, כבר ראינו שזה לא שייך לשם.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  747 לייקים

רק תראו איפה היינו לפני פחות משנתיים viewtopic.php?t=2167
OMG עווופררר
ארז שדה
קיבל.ה  1040 לייקים

רווי כתב: 25 יוני 2024, 23:37 רק תראו איפה היינו לפני פחות משנתיים viewtopic.php?t=2167
אכן התקדמנו מעניין איפה נהיה בעוד שנתיים
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

העניין הוא שגם את זה הוא לא עושה. פעם בכמה משחקים יש לו משחק טוב ואז הוא חוזר לסורו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

תביאו לנו עוד זר מתחת לסל/ אלכסנדר ותבשרו גם על הורד

סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

הבעיה עם ימים כמו אתמול, שלמחרת אתה מתעורר בבוקר, אומר לעצמך רציונלית שברור שלא יהיה כלום היום, ובכל זאת דבר ראשון פותח את אתרי הספורט בציפייה לראות שהחתמנו את מייק ג'יימס ובעל כורחך קצת מתאכזב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

לגבי אלכסנדר והורד, שניהם נכון לרגע זה שחקנים של הפועל, אז למודאגים כל עוד לא הודיעו ששיחררו אחד מהם , תרגעו.
לגבי זה שאין ידיעות היום בינתיים, עדיין אפשר לקוות שהיום יהיה וולקאם לנועם יעקב.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

מילפורד כתב:לגבי אלכסנדר והורד, שניהם נכון לרגע זה שחקנים של הפועל, אז למודאגים כל עוד לא הודיעו ששיחררו אחד מהם , תרגעו.
לגבי זה שאין ידיעות היום בינתיים, עדיין אפשר לקוות שהיום יהיה וולקאם לנועם יעקב.
אני זוכר שאנגולה חתום לשנתיים. גם אלכסנדר?
או וולקאם של 3 סקורר

ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אקבל בשמחה כל פירור וולקאם היום, אפילו הארכת חוזה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2320 לייקים

גביזון כתב: 26 יוני 2024, 08:55
מילפורד כתב:לגבי אלכסנדר והורד, שניהם נכון לרגע זה שחקנים של הפועל, אז למודאגים כל עוד לא הודיעו ששיחררו אחד מהם , תרגעו.
או וולקאם של 3 סקורר

כן, אלכסנדר חתם על חוזה לשנתיים ב450 אלף דולר לעונה, ממש כמו אנגולה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

מילפורד כתב:
גביזון כתב: 26 יוני 2024, 08:55
או וולקאם של 3 סקורר

כן, אלכסנדר חתם על חוזה לשנתיים ב450 אלף דולר לעונה, ממש כמו אנגולה.
מעולה, כל העונה התחרפנתי ממנו ואמרתי שהוא לא יכול להיות 5 פותח והוא לא רלוונטי בהתקפה והוא פשוט לא הסנטר שאנחנו צריכים נקודה, אבל אני בטוח שבתור 5 מחליף או אפילו בתור 4-5 שמשחק ליד מוטלי הוא יכול לתת הרבה יותר משמעות ותפוקה לקבוצה.
נקווה שיביאו מחליף סקורר לאנגולה.

סמל אישי של משתמש
Frenzy
קיבל.ה  810 לייקים

פומפה כתב: 26 יוני 2024, 08:28

העניין הוא שגם את זה הוא לא עושה. פעם בכמה משחקים יש לו משחק טוב ואז הוא חוזר לסורו.
זלמנסון השנה בליגה (בלי פלייאוף) בשלושה דרבים, סה"כ (לא ממוצע) נקודה אחת, 6 ריבאונד, 6 אסיסטים (5 מהם במשחק אחד) ב-33 דקות.
זלמנסון השנה בליגה (בלי פלייאוף) בכל המשחקים חוץ מהדרבים (22 משחקים): ממוצע 10.5 נק', 3.6 ריב', 3 אס' ב-18.8 ד'. ב-13 משחקים קלע מעל 10 נק', ב-9 משחקים מסר לפחות 4 אסיסטים. לא סטטיסטיקה רעה בכלל לסנטר ישראלי מחליף.

לצורך ההשוואה - אלכסנדר בליגה (בלי פלייאוף, 26 משחקים): ממוצע 9.9 נק', 7 ריב', 0.8 אסיסטים ב-23 ד'. בדרבים (שהכללתי פה) הוא דווקא קלע יותר, אבל הוריד פחות ריבאונד.

אז אם מורידים את הדרבים, זלמנסון אחראי על בערך 5 נק' יותר למשחק (כולל אסיסטים) ומוריד חצי מהריבאונדים, בקצת יותר מארבע דקות פחות על המגרש.
לא יודע, לי זה נשמע סטטיסטיקה בסדר גמור לגבוה ישראלי. תצמיד לו פסיכולוג ותקבל עוד קפיצת מדרגה.

*נזכרתי ברגע האחרון אז אין לי כוח להוסיף חישובים - חשוב להגיד לצורך ההשוואה שזלמנסון איבד כמעט פי שתיים כדורים מאלכסנדר וכמובן שאלכסנדר חוסם הרבה יותר.
עם הזמן הייאוש נעשה יותר נוח
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

החוזה החדש של גינת עומד על 500 אלף דולר לעונה , מטורף
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

Frenzy כתב: 26 יוני 2024, 09:21
פומפה כתב: 26 יוני 2024, 08:28
זלמנסון השנה בליגה (בלי פלייאוף) בשלושה דרבים, סה"כ (לא ממוצע) נקודה אחת, 6 ריבאונד, 6 אסיסטים (5 מהם במשחק אחד) ב-33 דקות.
זלמנסון השנה בליגה (בלי פלייאוף) בכל המשחקים חוץ מהדרבים (22 משחקים): ממוצע 10.5 נק', 3.6 ריב', 3 אס' ב-18.8 ד'. ב-13 משחקים קלע מעל 10 נק', ב-9 משחקים מסר לפחות 4 אסיסטים. לא סטטיסטיקה רעה בכלל לסנטר ישראלי מחליף.

לצורך ההשוואה - אלכסנדר בליגה (בלי פלייאוף, 26 משחקים): ממוצע 9.9 נק', 7 ריב', 0.8 אסיסטים ב-23 ד'. בדרבים (שהכללתי פה) הוא דווקא קלע יותר, אבל הוריד פחות ריבאונד.

אז אם מורידים את הדרבים, זלמנסון אחראי על בערך 5 נק' יותר למשחק (כולל אסיסטים) ומוריד חצי מהריבאונדים, בקצת יותר מארבע דקות פחות על המגרש.
לא יודע, לי זה נשמע סטטיסטיקה בסדר גמור לגבוה ישראלי. תצמיד לו פסיכולוג ותקבל עוד קפיצת מדרגה.

*נזכרתי ברגע האחרון אז אין לי כוח להוסיף חישובים - חשוב להגיד לצורך ההשוואה שזלמנסון איבד כמעט פי שתיים כדורים מאלכסנדר וכמובן שאלכסנדר חוסם הרבה יותר.
טוב שהבאת את הנתונים האלה. אמנם זה נותן קצת זווית אחרת, אבל בתחושה האישית שלי זה מהדברים האלה שלא נמדדים בסטטיסטיקה והוא עושה המון נזק כשהוא משחק. ככה זה מרגיש לי. יכול להיות שזה איזה אנטי שלי כלפיו אבל תמיד נראה לי שהוא עושה טובה שעולה לשחק ומתעסק כל הזמן בדיבורים עם שופטים. בראייה שלי הוא משפיע בצורה לא טובה על המשחק של הפועל ופוגע בשטף. המון פעולות שלו מטריפות אותי בזמן משחק וזה בעיקר מה שאני זוכר ממנו. שורה תחתונה אני הייתי שמח לראות מישהו אחר במקומו.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

בהרגשה שלי - דדאס לא אוהב אותו.
משהו בשפת הגוף של המאמן משדרת את זה ומרגישים חוסר הערכה לשחקן. לכן לא אתפלא אם ייחתך.
Charlie
קיבל.ה  798 לייקים

ארז שדה כתב:
רווי כתב: 25 יוני 2024, 23:37 רק תראו איפה היינו לפני פחות משנתיים viewtopic.php?t=2167
אכן התקדמנו מעניין איפה נהיה בעוד שנתיים
אני לא יודע איפה נהיה בעוד שנתיים אבל אני יודע מה צייץ עופר לגבי איפה נהיה בעוד 5 שנים....
tadmored
קיבל.ה  522 לייקים

https://sports.walla.co.il/item/3673544
המלחמה הבאה בין מכבי והפועל תל אביב: ג'יילן הורד
אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

tadmored כתב: 26 יוני 2024, 14:14 https://sports.walla.co.il/item/3673544
רשום שם שהסעיף יציאה ליורוליג כולל את מכבי, חשבתי שזה לא כולל
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

רק הפועל כתב:
tadmored כתב: 26 יוני 2024, 14:14 https://sports.walla.co.il/item/3673544
רשום שם שהסעיף יציאה ליורוליג כולל את מכבי, חשבתי שזה לא כולל
אני גם כבר לא מבין, לראות את הורד צהוב יעשה רע מאד

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

לא להסכים בחיים , רק אוליי עסקה תמורת סורקין ועוד שחקן שלהם (ג'ון די או משהו בסגנון )
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

למי יש כוח לזה ולמה מציירים את ההחתמה של מוטלי כניצחון שלנו ? הוא לא שיחק שם בעבר , תקשורת אשפה
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

הם משתגעים רואים את זה , אין להם מושג מה לעשות ואת מי להביא אז הם פונים לשחקנים שלנו , מביך
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

רק הפועל כתב:לא להסכים בחיים , רק אוליי עסקה תמורת סורקין ועוד שחקן שלהם (ג'ון די או משהו בסגנון )
זה תלוי בו לא בך, אם הוא רוצה הוא יכול לצאת לכל קבוצת יורוליג ולא צריך את ההסכמה שלך. נראה מה עופר ידבר.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3087 לייקים

רק הפועל כתב:הם משתגעים רואים את זה , אין להם מושג מה לעשות ואת מי להביא אז הם פונים לשחקנים שלנו , מביך
פעם ראשונה בים?
כל המהות של מכבי, דרך העבודה שלה מאז ומעולם היא להחליש קודם יריבים אפשריים. לרבות לתת לישראלים להרקב בספסל שלה שנים, ורק אחר כך לראות מה הם צריכים.

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

כן ראינו כבר מה עשו לירושלים עם רנדולף , מועדון דוחה
שליחת תגובה