אוהב את הקבוצה הזאת

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
שליחת תגובה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אין פה חצי מהכישרון שיש אצל מכבי. האמת שגם אין פה חצי מהכישרון שהיה בקבוצה בעונה שעברה.
ועם כל זה, הצליחו לגרור את מכבי עד דקות הסיום של משחק מספר 3, עד שהם אשכרה נפלו מהרגליים.
חבורה של פייטרים אחד אחד שאני יוצא איתם לכל קרב.
:heart: :heart: :heart:
gershon
קיבל.ה  294 לייקים

אוהב את הקבוצה הזאת, אבל הלב נשבר כל כך הרבה פעמים שלא נשאר כבר לב :brokenheart:
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

לאיזה קרב בדיוק יוצאים איתם?
קרסו בכל משחק שהוא מאני טיים בעונה הזאת.
אפשר לתרץ עד מחר מלחמה ופציעות ורכבת זרים, בשורה התחתונה יש פה שלד של ישראלים מחוזק בזרים בלי אופי ובלי רוע שלא מסוגלים לנשוך כשצריך ולקחת משחק חשוב.
אם לא יביאו לפה בעונה הבאה שניים או שלושה רעים ורעבים זה יסתיים באותה צורה שוב ושוב.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אז תפסיד כל קרב חשוב.

אבל העיקר שתהיה מלא באהבה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

פומפה כתב: 18 יוני 2024, 00:04 לאיזה קרב בדיוק יוצאים איתם?
אפשר לתרץ עד מחר מלחמה ופציעות ורכבת זרים, בשורה התחתונה יש פה שלד של ישראלים מחוזק בזרים בלי אופי ובלי רוע שלא מסוגלים לנשוך כשצריך ולקחת משחק חשוב.
אם לא יביאו לפה בעונה הבאה שניים או שלושה רעים ורעבים זה יסתיים באותה צורה שוב ושוב.
איזה שטויות.
היה פה שילוב של פציעות ובניית סגל גרועה של פרנקו שהשאירה אותך בלי מספיק כלים. אופי זו הבעיה האחרונה פה.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 00:08
פומפה כתב: 18 יוני 2024, 00:04 לאיזה קרב בדיוק יוצאים איתם?
איזה שטויות.
היה פה שילוב של פציעות ובניית סגל גרועה של פרנקו שהשאירה אותך בלי מספיק כלים. אופי זו הבעיה האחרונה פה.
תן לי שחקן אחד מכל השחקנים שעברו פה השנה למעט גייקובן שיש לו אופי והוא מופיע במאני טיים. שחקן אחד
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

תגיד אתה אמיתי? כמה משחקים ניצח לך מנפורד? לפני יומיים הבן אדם נתן פה הצגה משוגעת.
תומר גינת לא הופיע היום? איזה שטויות.
וינסנט
קיבל.ה  387 לייקים

שמח שהפסדת אליפות העיקר שגרמת למכבי להתעייף? איזה שאיפות
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 00:28 תגיד אתה אמיתי? כמה משחקים ניצח לך מנפורד? לפני יומיים הבן אדם נתן פה הצגה משוגעת.
עוד פעם אני אומר, אני מדבר על מאני טיים לא על משחקים נגד הפועל חיפה ובני הרצליה. מנפורד נתן משחק ענק לפני יומיים, אבל איפה הוא היה שנה שעברה בגביע מול ירושלים, במשחק האחרון מול מכבי, השנה בגביע מול ירושלים, היום?
כנל לגבי תומר. היום היה לו משחק טוב ביחס לשאר הקבוצה אבל זה לא משחק שאתה אומר וואו הנה שחקן שבא לקחת תואר היום עם כל הכבוד.
לא מעניין אותי המשחקים כלום האלה במהלך העונה שלא קובעים שום דבר. אני רוצה שחקנים רעים שבאים ולוקחים תארים.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

כולם אוהבים את הקבוצה הזו אחרת לא היינו פה , אני עדיין לא זכיתי לראות תואר (של קבוצת הכדורסל ) ואני מפחד שגם לא אזכה אבל אין מה לעשות נמשיך להאמין ולקוות שיהיה טוב יותר
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

די נו.. כבר היינו שם בתירוצים הקוגנטיבים האלה
אפשר גם להגיד שבאסה, כי באסה
כל מי שפה אוהב את הקבוצה תהיה בטוח, לא צריך לנסות להתעודד כ"כ מהר בכוח אחרי שאתה פאקינג 0/3 בגמרים ב3 שנים, ועוד כולם בדקות האחרונות.
מבאס חבר, וכנראה גם דורש שינוי תקליט.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

אני ממש לא מתעודד. אני שבור.
ועדיין יש לי הערכה ואהבה לאנשים שנתנו את כל מה שיש להם בסדרה שאף אחד לא חשב שהם יצליחו לעשות בה משהו.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 00:44 אני ממש לא מתעודד. אני שבור.
ועדיין יש לי הערכה ואהבה לאנשים שנתנו את כל מה שיש להם בסדרה שאף אחד לא חשב שהם יצליחו לעשות בה משהו.
אל תתבלבל. זה שאני חושב שהם לא מספיק טובים ולא מספיק רעים בשביל לקחת אותנו צעד קדימה לתארים לא אומר שאני לא אוהב אותם ומעריך אותם. אבל עם אהבה והערכה לא הולכים למכולת בספורט. אני רוצה קבוצה הישגית ולא חבורה של ילדים טובים שימשיכו להיכשל במאני טיים.
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

באסה כן 0 מ3 בגמרים כן
הכל נכון.. אבל אם נמשיך להגיע לגמרים אנחנו ניקח
ואם לא שנה הבאה אז עוד שנתיים.
בואו עדיין לא שיחקנו בגמר נגד רמת גן או גליל עליון.
יש למכבי זרים כמו ווב וקליבלנד שכמעט שווים לזר הכי יקר שלנו. קצת פרופורציות. אנשים חשבו שנחטוף פה 20 הפרש ב2 משחקים "ואולי עדיף לא להגיע לגמר".
הובלנו 55-50 כדור שלנו ולא נכנס השלשות ואז נפלנו מהרגלים.
להפך, אני חושב שעופר ינאי קיבל תיאבון ושנה הבאה נבוא חזקים יותר ונעשה את ההתאמות שצריך
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

חוץ מאנגולה
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

פומפה כתב: 18 יוני 2024, 00:47
אל תתבלבל. זה שאני חושב שהם לא מספיק טובים ולא מספיק רעים בשביל לקחת אותנו צעד קדימה לתארים לא אומר שאני לא אוהב אותם ומעריך אותם. אבל עם אהבה והערכה לא הולכים למכולת בספורט. אני רוצה קבוצה הישגית ולא חבורה של ילדים טובים שימשיכו להיכשל במאני טיים.
חלקם לא מספיק טובים זה נכון, הרבה מהם כן.
זו לא אשמתם של אקס, תומר וג'יילן שהחתימו את אנגולה בקיץ או שג'ייקובן נפצע. הם צריכים לשחק על יד שחקנים דומיננטיים ואז ניקח אליפות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1707 לייקים
יצירת קשר:

קשה לי לאמר שאני אוהב את הקבוצה הזאת. קודם כל כי היא עברה אלף שינויים השנה.
ומלבד זאת אני לא יכול לשכוח את המלטדאונים שהיו השנה, שהיו מביכים מאד.
בשורה התחתונה הצליחו להגיע לסדרת גמר מותחת עד כמעט הסוף, לרמה שעם ניהול סגל פחות חובבני גם היינו לוקחים אליפות כנראה. זה יותר ממה שציפיתי מהם לפני חודש, וזה הציל את העונה הזאת מתחושה של אכזבה גמורה. אז זה גם משהו.

אבל אוהב? עד פה. הייתי מחליף חצי קבוצה בערך. בניגוד לשנה שעברה, שהרגיש שצריך רק כיוונונים קלים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 00:59
פומפה כתב: 18 יוני 2024, 00:47
חלקם לא מספיק טובים זה נכון, הרבה מהם כן.
זו לא אשמתם של אקס, תומר וג'יילן שהחתימו את אנגולה בקיץ או שג'ייקובן נפצע. הם צריכים לשחק על יד שחקנים דומיננטיים ואז ניקח אליפות.
על זה אנחנו כן מסכימים. אני לא הסכמתי עם האמירה שזאת חבורה אחד אחד ללכת איתם למלחמה. כי זאת חד משמעית לא. יש פה מספר שחקנים שהייתי ממשיך איתם לשנה הבאה -
תומר, הורד, אקס, בר עם דילול משמעותי בדקות, אלכסנדר אך ורק בתור סנטר שני ודאסטי במידה ויספרו אותו ויבנו לו תרגילים שמתאימים לו.
הייתי משחרר את זלי, בני, אנגולה, מיילס והולנד.
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

הכוונה שלי ממש לא הייתה שצריך להשאיר את כולם.
אלכסנדר לדוגמה, לא מספיק טוב בעיני, אבל הוא פייטר ענק והוא נתן את כל מה שיש לו. אוהב אותו גם אם הוא לא מספיק טוב.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

סגל בינוני מאוד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  437 לייקים

פומפה כתב: 18 יוני 2024, 00:34
הוקיץ' כתב: 18 יוני 2024, 00:28 תגיד אתה אמיתי? כמה משחקים ניצח לך מנפורד? לפני יומיים הבן אדם נתן פה הצגה משוגעת.
עוד פעם אני אומר, אני מדבר על מאני טיים לא על משחקים נגד הפועל חיפה ובני הרצליה. מנפורד נתן משחק ענק לפני יומיים, אבל איפה הוא היה שנה שעברה בגביע מול ירושלים, במשחק האחרון מול מכבי, השנה בגביע מול ירושלים, היום?
כנל לגבי תומר. היום היה לו משחק טוב ביחס לשאר הקבוצה אבל זה לא משחק שאתה אומר וואו הנה שחקן שבא לקחת תואר היום עם כל הכבוד.
לא מעניין אותי המשחקים כלום האלה במהלך העונה שלא קובעים שום דבר. אני רוצה שחקנים רעים שבאים ולוקחים תארים.
יש הרבה משחקי מאני טיים בעונת כדורסל, ואם אתה מחפש מישהו שמופיע לכל משחק כזה ללא יוצא מן הכלל, תתכונן לאכזבות.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

גם כשיש כסף אין תארים. איזה מועדון גמור.
ארז שדה
קיבל.ה  1038 לייקים

רק הפועל כתב: 18 יוני 2024, 00:35 כולם אוהבים את הקבוצה הזו אחרת לא היינו פה , אני עדיין לא זכיתי לראות תואר (של קבוצת הכדורסל ) ואני מפחד שגם לא אזכה אבל אין מה לעשות נמשיך להאמין ולקוות שיהיה טוב יותר
התחושה היא לפעמים שהסיפור בינינו לבין המחלה הוא לופ אינסופי שבו הם תמיד זוכים בסוף , מאז ששימון הגיע אליהם ב1970, כמו שעופר אמר יש כאן מונופול שנלחם על חייו
אני באמת רוצה להאמין שזה ישתנה בשנים הקרובות אבל גם אותי מלווה הפחד הזה שהלופ לא יסתיים לעולם או שהוא יסתיים ואז תגיע איזו קבוצה אחרת שתזכה במקומנו.
בכל מקרה אני אוהב את הקבוצה הזאת לא משנה מה שיקרה בחרתי בך הפועל :hapoel:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

זה יגיע.
עם שינוי מוקדם יותר(ואולי אפילו שונה) בקוים היינו גם יכולים לעלות לגמר הגביע.
שנה הבאה תהיה עוד אפשרות.

בפעם הקודמת שמכבי שיחקו נגדינו ביד אליהו בלי יתרון ביתיות שלהם הם הפסידו.
הבעיה שלנו זה שאנחנו מאפשרים להם את יתרון הביתיות בפלייאוף.
יחד, רק יחד! :heart:
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

כל מילה.
חבורה של גברים.
להגיע למשחק אחד מול מכבי בעונה כזו זה הישג ענק והשחקנים התאבדו על זה.
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

צפוי. קיוויתי אחרת, אבל זה היה צפוי. תגידו לי אם מישהו פה הופתע ממשהו.
היה צפוי כל הבלגן בתחילת המשחק עם המשטרה.
היה צפוי האבוקות והפסקת המשחק והאווירה הבאמת מגעילה.
היה צפוי משחק צמוד עם הפיאסקו של הרבע הרביעי שמשאיר אותנו עם כלום ביד.
היה צפוי שחקני מפתח שנעלמים ברגע האמת, ומאמן (שבשגרה דווקא סבבה) שהופך חסר אונים.
היה צפוי הקטנות על חשבוננו מהשופטים, מהתקשורת...

העניין הוא שאחרי 0 מ-3 משחקי תואר בשנים האחרונות (ועוד הדחות כואבות במאני טיים באירופה), אם הכל צפוי ולא עובד, אז צריך לנסות לעשות דברים קצת אחרת.
לא בהקשר לסגל השחקנים, שהיה לאורך העונה המקסימלי האפשרי מבחינת תקציב ומבחינת שינויים נדרשים על הדרך.
אני מתכוון בהקשר לגישה, למותג, לרוח המועדון. יודע שאני חוזר על עצמי ומעצבן פה אנשים, אבל אני מתוסכל בעצמי.
שיחשבו האולטראס, שיחשבו ההנהלה, שיחשבו אנשי השיווק של המועדון (אם יש כאלו בכלל)... הדרך לתואר עוברת אצלם. יש יותר מדי גורמים שמפריעים לשחקנים להתעלות במאני טיים האמיתי.

אם - מצד שני - זה הכל עניין של תקציב, אז אין לנו על מה להתלונן. למכבי תקציב גבוה מאיתנו בלא יודע כמה, פי 5? אז הגיוני שתמיד נפסיד להם כי הסגל שלהם תמיד יהיה יותר עמוק ויותר איכותי משלנו.
ככה הם יגיעו גם לאליפות ה-100 ברצף, אם עוד תהיה פה מדינה.
במקרה הזה או שיקרה לנו נס ועופר ינאי ישפוך פה עוד מיליונים טובים כדי להשוות את גובה התקציב למכבי, או שהדרך היחידה לשנות את גורלנו עוברת במשרדי ההתאחדות ובמהפכה בכללי המשחק התקציביים תוך הגבלת חופש הפעולה הצהוב (ושאלת ייצוג משוריין ביורוליג וכו'). אלו הדברים שאני אומר כל פאקינג שנה. זהו סיימתי לפרוק.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
האדס
קיבל.ה  3214 לייקים

גישה לא מנצחת פי 4 תקציב.
גישה היא הסיבה שאנחנו בכלל מגיעים למשחק אחד מאליפות.
אין בעיה בגישה של הפועל, יש בעיה בזה שהפועל פחות טובה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 18 יוני 2024, 08:11 צפוי. קיוויתי אחרת, אבל זה היה צפוי. תגידו לי אם מישהו פה הופתע ממשהו.
היה צפוי שחקני מפתח שנעלמים ברגע האמת, ומאמן (שבשגרה דווקא סבבה) שהופך חסר אונים.

העניין הוא שאחרי 0 מ-3 משחקי תואר בשנים האחרונות (ועוד הדחות כואבות במאני טיים באירופה), אם הכל צפוי ולא עובד, אז צריך לנסות לעשות דברים קצת אחרת.
לא בהקשר לסגל השחקנים, שהיה לאורך העונה המקסימלי האפשרי מבחינת תקציב ומבחינת שינויים נדרשים על הדרך.
אני מתכוון בהקשר לגישה, למותג, לרוח המועדון. יודע שאני חוזר על עצמי ומעצבן פה אנשים, אבל אני מתוסכל בעצמי.
שיחשבו האולטראס, שיחשבו ההנהלה, שיחשבו אנשי השיווק של המועדון (אם יש כאלו בכלל)... הדרך לתואר עוברת אצלם. יש יותר מדי גורמים שמפריעים לשחקנים להתעלות במאני טיים האמיתי.

אם - מצד שני - זה הכל עניין של תקציב, אז אין לנו על מה להתלונן. למכבי תקציב גבוה מאיתנו בלא יודע כמה, פי 5? אז הגיוני שתמיד נפסיד להם כי הסגל שלהם תמיד יהיה יותר עמוק ויותר איכותי משלנו.
במקרה הזה או שיקרה לנו נס ועופר ינאי ישפוך פה עוד מיליונים טובים כדי להשוות את גובה התקציב למכבי, או שהדרך היחידה לשנות את גורלנו עוברת במשרדי ההתאחדות ובמהפכה בכללי המשחק התקציביים תוך הגבלת חופש הפעולה הצהוב (ושאלת ייצוג משוריין ביורוליג וכו'). אלו הדברים שאני אומר כל פאקינג שנה. זהו סיימתי לפרוק.
אני איתך.
רק...מי יחשב מסלול מחדש? ארגון האולטראס שבכלל לא מעניין אותו הפועל אלא נטו להראות למי יש יותר גדול?
כבר רשמתי כאן לא מזמן - אם תתן להם לבחור בין 2 אפשרויות
1. הפועל זוכה ב-3 אליפויות ברצף והם לא יוצרים מהומות
2. הפועל ממשיכה עם 0 תארים והם מדליקים אבוקות, רבים עם המשטרה וזוכים לתשומי
כלל הארגון מגדול עד קטן בוחר באפשרות השניה. ההצלחה של הפועל מעולם לא עניינה אותם. לא חושב שמזיז להם ההפסד אתמול בכלל. סתם אנרכיסטים שנדבקו אלינו. נגע.

לדעתי אם זה ממשיך ככה עופר לא שורד איתם. הם יעשו לו לה פאמיליה ויבריחו אותו, ולנו יישאר רק לצפות.
מישהו באמת חושב שהוא ימשיך לשלם קנסות כמו כלום ולהיו תבמוקד העניינים כמעט אך ורק בדברים שליליים? זו פגיעה פסיכית בתדמית.
יחד, רק יחד! :heart:
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

שיחקו כמו גברים ונתנו הכל. פערי הרמות היו גבוהים מאוד וכמעט לא הורגשו.
שנה שנייה ברצף להיות מרחק של דקות ספורות מאליפות מעיד על התקדמות אדירה של המועדון בעידן החדש. בסוף זה יגיע
:rose: :rose: :rose:
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

קפטן ג'ק כתב: 18 יוני 2024, 08:11 צפוי. קיוויתי אחרת, אבל זה היה צפוי. תגידו לי אם מישהו פה הופתע ממשהו.

כל מילה.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

קפטן ג'ק כתב:צפוי. קיוויתי אחרת, אבל זה היה צפוי. תגידו לי אם מישהו פה הופתע ממשהו.

אם לפני 4 שנים הייתי אומר לך שאנחנו נהייה ב3 משחקים על תואר,ששניים מהם על אליפות,היית צוחק ממני.
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

הפועל כתב: 18 יוני 2024, 01:16 קשה לי לאמר שאני אוהב את הקבוצה הזאת. קודם כל כי היא עברה אלף שינויים השנה.
ומלבד זאת אני לא יכול לשכוח את המלטדאונים שהיו השנה, שהיו מביכים מאד.
בשורה התחתונה הצליחו להגיע לסדרת גמר מותחת עד כמעט הסוף, לרמה שעם ניהול סגל פחות חובבני גם היינו לוקחים אליפות כנראה. זה יותר ממה שציפיתי מהם לפני חודש, וזה הציל את העונה הזאת מתחושה של אכזבה גמורה. אז זה גם משהו.

אבל אוהב? עד פה. הייתי מחליף חצי קבוצה בערך. בניגוד לשנה שעברה, שהרגיש שצריך רק כיוונונים קלים.
כל מילה. סיימנו את העונה הקודמת עם סגל כמעט מושלם. כל מה שהיה צריך, זה להביא רכז תותח לצד ג׳קובן (במקום לבנות על שחקן פציע ומבוגר). זה הכל. היו לך בקבוצה גם את מנפורד וגם את מקריי, שהם הכי ווינרים ובד-בויז שיש.
ביחד עם ההתקדמות שעשה הורד בקיץ, שילוב שלו ושל אונואקו, היה יכול להיות מדהים.
אבל לא, פרנקו היה חייב לחרבן ולחרב את הכל, בדיוק כמו שהוא כבר עשה בעבר עם ג׳ף אלן ועם אדריאן בנקס.
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

שום התייחסות לעובדה שג׳ייקובן בראון לא יכל לסבול את אונאווקו.
תוסיף לזה את הזכרון הקצר של אנשים שמתבלבלים בין מקרי למייקל ג׳ורדן ושוכחים משחקים שלמים שהוא חירבן לנו (ד״א לא עדה עונה להיט ביוון.
אנחנו הגענו לשיא שלנו מוקדם מדיי ואני ממש לא בטוח שהקבוצה של תחילת העונה לא היתה לוקחת אליפות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Karl Marx
קיבל.ה  220 לייקים

Asafasraf כתב: 22 יוני 2024, 17:38 שום התייחסות לעובדה שג׳ייקובן בראון לא יכל לסבול את אונאווקו.
תוסיף לזה את הזכרון הקצר של אנשים שמתבלבלים בין מקרי למייקל ג׳ורדן ושוכחים משחקים שלמים שהוא חירבן לנו (ד״א לא עדה עונה להיט ביוון.
אנחנו הגענו לשיא שלנו מוקדם מדיי ואני ממש לא בטוח שהקבוצה של תחילת העונה לא היתה לוקחת אליפות.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אני ממש לא מחסידי אונואקו (שחקן טיפש ודי עצלן), אבל זה אולי הטיעון הכי הזוי שאפשר להביא. ג׳קובן בראון הוא שחקן. מי בכלל שואל אותו את מי הוא מחבב ועם מי הוא עושה מנגל בשבתות? הוא צריך לשחק הכי טוב עם מי שהמאמן אומר לו לשחק. גם לי יש עמיתים בעבודה שאני לא סובל, אז מה, זה נותן לי את הפריבילגיה לעבוד פחות טוב?
לגבי מקריי, נו באמת, לקחת שחקן שניצח לך משחקים לבד, לפעמים בווירטאוזיות בלתי נתפסת, שהיה מחובר לקבוצה בכל רמ״ח אבריו, ושמדי פעם תפס משחק רע, והחלפת אותו בשחקן שבמשך עונה שלמה לא נתן אפילו משחק אחד שבו התקרב למקריי בגדולתו. אז בחיאת.
נערך לאחרונה על ידי Karl Marx ב 26 יוני 2024, 09:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

וואו, איזה שטויות. קח את ריברו, שיחק עם אלכסנדר שנה שעברה בולנסיה. הוא שחקן יותר טוב מאלכסנדר, ועדיין עולה בתור מחליף במכבי מאחורי ניבו וסורקין. אז מה הקשר עם אלכסנדר שחקן רע או שחקן טוב? הוא
הסנטר המוביל שלך והשחקן הכי יקר שלך יחד עם אנגולה והוא לא מספיק טוב כדי להיות סנטר מחליף מכבי. ועדיין, הוא נלחם עד הסוף, והיה חלק מהסיבה שהיינו קרובים.

אז כן, יש הרבהה סיבות להיות מאוהב בקבוצה הזאת.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 22 יוני 2024, 18:51
וואו, איזה שטויות. קח את ריברו, שיחק עם אלכסנדר שנה שעברה בולנסיה. הוא שחקן יותר טוב מאלכסנדר, ועדיין עולה בתור מחליף במכבי מאחורי ניבו וסורקין. אז מה הקשר עם אלכסנדר שחקן רע או שחקן טוב? הוא
הסנטר המוביל שלך והשחקן הכי יקר שלך יחד עם אנגולה והוא לא מספיק טוב כדי להיות סנטר מחליף מכבי. ועדיין, הוא נלחם עד הסוף, והיה חלק מהסיבה שהיינו קרובים.

אתה פשוט כותב בלי לקרוא אה?

לא רשמתי שאני לא אוהב את הקבוצה הזאת. ההפך, גם באחת ההודעות רשמתי שזה שאני חושב שהם לא מספיק טובים לא אומר שאני לא אוהב אותם.

כתבתי בתגובה לפותח האשכול שרשם ״יוצא איתם לכל קרב״ שלאיזה קרב יש לצאת עם שחקנים שכשלו בכל מאני טיים בשנתיים האחרונות. אפשר לחשוב כך ועדיין לאהוב את השחקנים, זה לא שולל.
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  113 לייקים

פומפה כתב: 22 יוני 2024, 19:59

לא רשמתי שאני לא אוהב את הקבוצה הזאת. ההפך, גם באחת ההודעות רשמתי שזה שאני חושב שהם לא מספיק טובים לא אומר שאני לא אוהב אותם.

כתבתי בתגובה לפותח האשכול שרשם ״יוצא איתם לכל קרב״ שלאיזה קרב יש לצאת עם שחקנים שכשלו בכל מאני טיים בשנתיים האחרונות. אפשר לחשוב כך ועדיין לאהוב את השחקנים, זה לא שולל.
קודם כל, לא אותם שחקנים שיחקו בשנתיים האחרונות. דבר שני, מה זה אומר כשלו? עד להודעה חדשה, אנחנו נחותים כלכלית בהרבה ממכבי, וזה מתבטא בפערים בסגל, וזה למה למשל אנחנו בחרנו להסתמך על רכז שעשוי מזכוכית והם על רכז שכל אירופה רצה אחריו. עדיין, זה ממש לא נראה ככה על המגרש.

זה שצריך לעשות שינויים בסגל זה ברור, אבל הקור שלנו מצויין, גם ברמה וגם במנטליות.
פומפה
קיבל.ה  430 לייקים

סכין_בבטן_האומה כתב: 23 יוני 2024, 17:24
פומפה כתב: 22 יוני 2024, 19:59

קודם כל, לא אותם שחקנים שיחקו בשנתיים האחרונות. דבר שני, מה זה אומר כשלו? עד להודעה חדשה, אנחנו נחותים כלכלית בהרבה ממכבי, וזה מתבטא בפערים בסגל, וזה למה למשל אנחנו בחרנו להסתמך על רכז שעשוי מזכוכית והם על רכז שכל אירופה רצה אחריו. עדיין, זה ממש לא נראה ככה על המגרש.

זה שצריך לעשות שינויים בסגל זה ברור, אבל הקור שלנו מצויין, גם ברמה וגם במנטליות.
כשלו זה אומר כשלו. זה אומר שהפסדת לבשיקטאש אחרי שהובלת ב20 הפרש וקרסת ברבע האחרון. זה אומר שהפסדת פעמיים לירושלים (שהיא בטח לא מכבי) בגביע. והפסדת שני משחקי אליפות. נכון זה היה בבית שלהם אבל שנה שעברה היית יתרון 2 וכדור ביד שתי דקות
לסיום ועשית במכנסיים ברגע האמת ואותו דבר השנה. אז כן זה לא אותם שחקנים אחד לאחד, אבל כמו שאמרת זאת אותה הליבה - תומר, בר, זלי, אקס והורד. אליהם הצטרף אלכסנדר שאמנם נותן הכל אבל סנטר ראשון הוא לא, אנגולה שזה הבלוף הכי גדול שהיה פה, ושחקן ששיקול דעת זה לא הצד החזק שלו ובגלל דאנק דבילי במשחק גמור השאיר אותנו בלי אופציות לגמר. כל אלה הם שחקנים טובים ונחמדים מדי בעיניי (למעט זלי שהוא לא ברמה לדעתי). השחקן היחידי שהיה לו ביצים בפלייאוף הזה זה הרכז שהבאת חודש וחצי לפני סוף עונה.

אז תרשה לי לחלוק עלייך שהקור שלנו ממש לא מצויין מבחינה מנטלית.
שליחת תגובה