אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 1961 לייקים
הבעיה עם מינצברג שיש לו לו"ז משל עצמו והוא לא ממהר לשום מקום (בדיוק כמו בתהליך הרכישה שנמשך חודשים).
הזוי שספרא עוד לא התייאש וירד מהעסקה, אם כי אני לא רואה כמה זמן זה עוד יכול להימשך ככה
הזוי שספרא עוד לא התייאש וירד מהעסקה, אם כי אני לא רואה כמה זמן זה עוד יכול להימשך ככה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4769 לייקים
אשכרה אתם עוד קוראים כתבות על מינצברג ספרא ותושב, על מתווה חדש, הצעה נדיבה, פלונטר, התרחקות, התקרבות.
באמת שאני כבר ויתרתי מלעקוב אחרי השטויות האלה וחוץ מהכתבים שמקבלים קליקים אין מה לעשות עם המידע המפוקפק הזה.
די ברור שגם אם ספרא יגיע אין לזה רלוונטיות לחלון הנוכחי ומי שיבנה את הקבוצה ללאומית זה מינצברג ונציגיו.
תעירו אותי שספרא ומפעיליו רוכשים או מוותרים סופית.
עד אז מעניין רק איזה קבוצה בונים פה ללאומית.
באמת שאני כבר ויתרתי מלעקוב אחרי השטויות האלה וחוץ מהכתבים שמקבלים קליקים אין מה לעשות עם המידע המפוקפק הזה.
די ברור שגם אם ספרא יגיע אין לזה רלוונטיות לחלון הנוכחי ומי שיבנה את הקבוצה ללאומית זה מינצברג ונציגיו.
-
- קיבל.ה 860 לייקים
אם אין ספרא אז גם זה לא מענייןרדפוקס כתב: ↑20 יוני 2024, 10:53 אשכרה אתם עוד קוראים כתבות על מינצברג ספרא ותושב, על מתווה חדש, הצעה נדיבה, פלונטר, התרחקות, התקרבות.
-
- קיבל.ה 940 לייקים
בולredrony כתב: ↑20 יוני 2024, 11:47אם אין ספרא אז גם זה לא מענייןרדפוקס כתב: ↑20 יוני 2024, 10:53 אשכרה אתם עוד קוראים כתבות על מינצברג ספרא ותושב, על מתווה חדש, הצעה נדיבה, פלונטר, התרחקות, התקרבות.
-
- קיבל.ה 2414 לייקים
מועדון גמור , בטח נשמע גם על עוד התקדמויות במומ ושטויות כאלה עוד שנתיים
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
עברנו כבר הרבה סוגיות מאוסות במהלך הקיץ.
אבל זו לוקחת את כולם בקלות.
לא מסוגל לשמוע לא על מיצברג, לא על תושב, לא על ספרא ולא על המועדון הזה שהלוואי כבר יצא מחיי וישחרר אותי.
אבל זו לוקחת את כולם בקלות.
לא מסוגל לשמוע לא על מיצברג, לא על תושב, לא על ספרא ולא על המועדון הזה שהלוואי כבר יצא מחיי וישחרר אותי.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4769 לייקים
95% שספרא זה לא שינוי מהותי מבחינה כלכלית ממינצברג ומשקיעיו.redrony כתב: ↑20 יוני 2024, 11:47אם אין ספרא אז גם זה לא מענייןרדפוקס כתב: ↑20 יוני 2024, 10:53 אשכרה אתם עוד קוראים כתבות על מינצברג ספרא ותושב, על מתווה חדש, הצעה נדיבה, פלונטר, התרחקות, התקרבות.
-
- קיבל.ה 860 לייקים
זה כבר מידע שאני לא מכיר אבל זה לא רק עניין התקציב, אלא בעיקר הרצון להיות מעורב ויכולות הניהול שעושה רושם שלבעלים הנוכחי פחות ישרדפוקס כתב: ↑20 יוני 2024, 14:2495% שספרא זה לא שינוי מהותי מבחינה כלכלית ממינצברג ומשקיעיו.redrony כתב: ↑20 יוני 2024, 11:47אם אין ספרא אז גם זה לא מענייןרדפוקס כתב: ↑20 יוני 2024, 10:53 אשכרה אתם עוד קוראים כתבות על מינצברג ספרא ותושב, על מתווה חדש, הצעה נדיבה, פלונטר, התרחקות, התקרבות.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מאיפה הידיעה?רדפוקס כתב: ↑20 יוני 2024, 14:2495% שספרא זה לא שינוי מהותי מבחינה כלכלית ממינצברג ומשקיעיו.redrony כתב: ↑20 יוני 2024, 11:47אם אין ספרא אז גם זה לא מענייןרדפוקס כתב: ↑20 יוני 2024, 10:53 אשכרה אתם עוד קוראים כתבות על מינצברג ספרא ותושב, על מתווה חדש, הצעה נדיבה, פלונטר, התרחקות, התקרבות.
לא לשכוח לעשות מנויים כדיי להציל את הפועל, מעניין מתי ירשמו את זה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4769 לייקים
לא ידיעה, הערכה שמבוססת על המו״מ מתמשך ובלתי נגמר, דיווחים שונים בתקשורת על הכוונות של ספרא אם וכאשר ודברים ששמעתי מאנשים.
-
- קיבל.ה 273 לייקים
שהוא מתכוון להשקיע מה? ברמת הניסנוב? ברמת מינצברג? לא שהצלחתי להבין כמה מינצברג ומשקיעיו באמת השקיעו העונה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4769 לייקים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
-
- קיבל.ה 554 לייקים
-
- קיבל.ה 1406 לייקים
נרצה או לא, זאת הקבוצה שלנו ואנחנו מכורים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אוהדי הפועל ת״א צריכים להכיר בדבר אחד: יש סיכום בין ספרא למינצברג, מותנה במתווה עליו כבר חתם מינצברג, בוררות על אחריות חובות העבר מול תושב בניו יורק. כל תדרוכי האחיין עם אוהדים ותקשורת, הדוד שלא משיב למכתב מרביעי, ההתנערות מאחריות, יובילו לנטישת ספרא בקרוב ולעתיד שחור של המועדון "צנצי" טוויטר
תושב: רוצים שזה יסתיים בצורה הכי נכונה ורצינית
מאיר תושב מצפה לפתרון שיאפשר את העברת השרביט מקבוצת מינצברג לספרא. 5 התנאים שלו בפנים, אחד מהם: "ספרא יהיה בעלים של 100% החל מהשבוע הקרוב
בקרוב מאוד צפויים נציגיו המשפטיים של מאיר תושב להשיב על המתווה החד צדדי לפתרון חובות העבר שנשלח באמצע השבוע כדי לקדם את העברת שרביט הבעלות על הפועל תל אביב מקבוצת המשקיעים של דייויד מינצברג לאדמונד ספרא.
מבחינת תושב, האמונה היא שהתיקונים שיוחזרו למינצברג הם לטובת המועדון בלבד ולהעברת השרביט לבעלים המיליארדר שמעוניין בקבוצה. "מקווים שמינצברג יקבל את התיקונים שלנו, כולם לטובת הפועל. מאיר תומך בקבוצה מאז 2012 והוא מאמין שהקבוצה יכולה לעבור לידי ספרא מיידית כבר בימים הקרובים", אמרו בסביבתו
מאיר תושב אמר ל-ONE: "ממשיכים בתהליך מבלי לבזבז זמן, רוצים סיכום חיובי ותהליך חיובי שהקבוצה תעבור לספרא. נסגור את הדברים עם מינצברג כדי שזה יקרה כמה שיותר מהר ובצורה יפה. זה לקח עוד כמה ימים כדי לראות איך אנחנו עומדים ורוצים שזה יסתיים בצורה הכי נכונה ורצינית לטובת הפועל תל אביב"
התנאים
1. הפועל תל אביב לא תהיה בת ערובה.
2. אדמונד ספרא יהיה בעלים של 100% החל משבוע זה
3. שני הצדדים ישימו כסף בנאמנות.
4. שני הצדדים ייכנסו להליך של בוררות מחייבת כבר השבוע.
5. הבוררות תתקיים בכל מקום שיוסכם בעולם, אך לפי הדין הישראלי כי זה דין החוזה. אין בעיה לקיים את זה בניו יורק, או בכל מקום אחר בעולם.
לאחר שהמתווה המתוקן יוחזר על ידי נציגיו המשפטיים של תושב לנציגיו המשפטיים של מינצברג, הלחץ יהיה על ראש קבוצת המשקיעים האמריקאית. הם מבחינתם מעדיפים בצורה חד משמעית לצאת מבעלות המועדון עם רווח מובטח כלשהו לכאורה.
אם מינצברג ומשקיעיו לא יחליטו לבוא לקראת תושב ויחזיקו בקרנות המזבח, ספרא עשוי לרדת מהעסקה בשלב זה והעתיד של הפועל תל אביב יהיה שוב לוט בערפל
מאיר תושב מצפה לפתרון שיאפשר את העברת השרביט מקבוצת מינצברג לספרא. 5 התנאים שלו בפנים, אחד מהם: "ספרא יהיה בעלים של 100% החל מהשבוע הקרוב
בקרוב מאוד צפויים נציגיו המשפטיים של מאיר תושב להשיב על המתווה החד צדדי לפתרון חובות העבר שנשלח באמצע השבוע כדי לקדם את העברת שרביט הבעלות על הפועל תל אביב מקבוצת המשקיעים של דייויד מינצברג לאדמונד ספרא.
מבחינת תושב, האמונה היא שהתיקונים שיוחזרו למינצברג הם לטובת המועדון בלבד ולהעברת השרביט לבעלים המיליארדר שמעוניין בקבוצה. "מקווים שמינצברג יקבל את התיקונים שלנו, כולם לטובת הפועל. מאיר תומך בקבוצה מאז 2012 והוא מאמין שהקבוצה יכולה לעבור לידי ספרא מיידית כבר בימים הקרובים", אמרו בסביבתו
מאיר תושב אמר ל-ONE: "ממשיכים בתהליך מבלי לבזבז זמן, רוצים סיכום חיובי ותהליך חיובי שהקבוצה תעבור לספרא. נסגור את הדברים עם מינצברג כדי שזה יקרה כמה שיותר מהר ובצורה יפה. זה לקח עוד כמה ימים כדי לראות איך אנחנו עומדים ורוצים שזה יסתיים בצורה הכי נכונה ורצינית לטובת הפועל תל אביב"
התנאים
1. הפועל תל אביב לא תהיה בת ערובה.
2. אדמונד ספרא יהיה בעלים של 100% החל משבוע זה
3. שני הצדדים ישימו כסף בנאמנות.
4. שני הצדדים ייכנסו להליך של בוררות מחייבת כבר השבוע.
5. הבוררות תתקיים בכל מקום שיוסכם בעולם, אך לפי הדין הישראלי כי זה דין החוזה. אין בעיה לקיים את זה בניו יורק, או בכל מקום אחר בעולם.
לאחר שהמתווה המתוקן יוחזר על ידי נציגיו המשפטיים של תושב לנציגיו המשפטיים של מינצברג, הלחץ יהיה על ראש קבוצת המשקיעים האמריקאית. הם מבחינתם מעדיפים בצורה חד משמעית לצאת מבעלות המועדון עם רווח מובטח כלשהו לכאורה.
אם מינצברג ומשקיעיו לא יחליטו לבוא לקראת תושב ויחזיקו בקרנות המזבח, ספרא עשוי לרדת מהעסקה בשלב זה והעתיד של הפועל תל אביב יהיה שוב לוט בערפל
הכי גרוע נפסיד במשפט פיפ"א – ואז נשלם"
המסמכים למה שקרה בהפועל ת"א בתקופת כבירי נחשפים. בארי בן זאב פעל לפיטורי המאמן דאז סזאר: "החוצפה שלו - שערוריה שאין לעבור עליה לסדר היום
אחת הבעיות שיש בהפועל תל אביב במכירת הקבוצה לאדמונד ספרא אלו חובות העבר של הקבוצה, שעדיין לא ברור מה יפסקו לגביהן, ולגבי שחרור שחקנים בעבר שנתן לכך אור ירוק המפרק, עו"ד שאול קוטלר.
אך כעת נחשפים מסמכים במסגרת משפט בו מנסה עו"ד קוטלר להגיע לאחר שנים לפשרה מחוץ לכותלי בית המשפט, פשרה שרבים לא מוכנים להגיע אליה, ביניהם גם אמיר כבירי ששילם עשרות מיליוני שקלים מאז כדי לסגור התחייבויות. מבחינת כבירי שיתנהל משפט, בו הוא בטוח יצא הצדק לאור
כעת אנחנו חושפים מסמך מאוד מעניין שהגיע במסגרת אותו משפט שמתנהל. כולם בזמנו האשימו את כבירי בפיטורים חסרי האחריות של המאמן, מנדיונדו סזאר, שמהתחלה לא הובן איך הוחתם בכלל בקבוצה, כאשר כבירי טען לאורך כל הדרך שהוא לא זה שהביא אותו
שימו לב לאימייל שנשלח ב-15.8.2015 על ידי בארי בן זאב, שהחזיק בזמנו בזכויות הניהול בקבוצה והיה למעשה היו"ר לכבירי וניר ענבר, שהיה אז מנכ"ל הקבוצה. "אמיר וניר, אחרי שישנתי מספר שעות מזערי ולאחר שיחה ארוכה עם עדי קריספין הגעתי למסקנות. יש לפטר את סזאר לאלתר. החוצפה של קביעת הנסיעה שלו לספרד - שערוריה שניהולית אין לעבור עליה לסדר היום. זאת התנהלות לא מקובלת".
בן זאב ממשיך וכותב: "היות ונסע ללא רשות אין לשלם לו את משכורתו, הכי גרוע נפסיד במשפט פיפ"א ואז נשלם. הבעיה לא בהפסד, כשמנתחים את ההרכבים, שיטת המשחק והמרחק בין השחקנים, המעבר מהגנה להתקפה והעובדה שהוא לא מסביר באמצעות הווידאו איך לתקן, אין סיכוי לשיפור".
עוד כותב בן זאב בזמנו: "שוחחתי עם עדי (קריספין, ג.ל) כדי לקבל מושג על מה הם דיברו כשעדי היה במערכת. הוא הבטיח אימונים טקטיים, וידאו וכו'. שום דבר לא מתבצע. אמנם עדי לא תמיד מדייק ב-100% בדבריו, אבל אני מאמין לעיקרי דבריו
הפתרון של בן זאב כפי שכתב לחבריו: "גם אם מספר שבועות באדיר (ואליד באדיר, ג.ל) יאמן לבד את בעיית הפרו, אלי חייט פותר. יש לו תעודה. אני מציע להיפגש בהקדם ולקבל החלטות"
המסמכים למה שקרה בהפועל ת"א בתקופת כבירי נחשפים. בארי בן זאב פעל לפיטורי המאמן דאז סזאר: "החוצפה שלו - שערוריה שאין לעבור עליה לסדר היום
אחת הבעיות שיש בהפועל תל אביב במכירת הקבוצה לאדמונד ספרא אלו חובות העבר של הקבוצה, שעדיין לא ברור מה יפסקו לגביהן, ולגבי שחרור שחקנים בעבר שנתן לכך אור ירוק המפרק, עו"ד שאול קוטלר.
אך כעת נחשפים מסמכים במסגרת משפט בו מנסה עו"ד קוטלר להגיע לאחר שנים לפשרה מחוץ לכותלי בית המשפט, פשרה שרבים לא מוכנים להגיע אליה, ביניהם גם אמיר כבירי ששילם עשרות מיליוני שקלים מאז כדי לסגור התחייבויות. מבחינת כבירי שיתנהל משפט, בו הוא בטוח יצא הצדק לאור
כעת אנחנו חושפים מסמך מאוד מעניין שהגיע במסגרת אותו משפט שמתנהל. כולם בזמנו האשימו את כבירי בפיטורים חסרי האחריות של המאמן, מנדיונדו סזאר, שמהתחלה לא הובן איך הוחתם בכלל בקבוצה, כאשר כבירי טען לאורך כל הדרך שהוא לא זה שהביא אותו
שימו לב לאימייל שנשלח ב-15.8.2015 על ידי בארי בן זאב, שהחזיק בזמנו בזכויות הניהול בקבוצה והיה למעשה היו"ר לכבירי וניר ענבר, שהיה אז מנכ"ל הקבוצה. "אמיר וניר, אחרי שישנתי מספר שעות מזערי ולאחר שיחה ארוכה עם עדי קריספין הגעתי למסקנות. יש לפטר את סזאר לאלתר. החוצפה של קביעת הנסיעה שלו לספרד - שערוריה שניהולית אין לעבור עליה לסדר היום. זאת התנהלות לא מקובלת".
בן זאב ממשיך וכותב: "היות ונסע ללא רשות אין לשלם לו את משכורתו, הכי גרוע נפסיד במשפט פיפ"א ואז נשלם. הבעיה לא בהפסד, כשמנתחים את ההרכבים, שיטת המשחק והמרחק בין השחקנים, המעבר מהגנה להתקפה והעובדה שהוא לא מסביר באמצעות הווידאו איך לתקן, אין סיכוי לשיפור".
עוד כותב בן זאב בזמנו: "שוחחתי עם עדי (קריספין, ג.ל) כדי לקבל מושג על מה הם דיברו כשעדי היה במערכת. הוא הבטיח אימונים טקטיים, וידאו וכו'. שום דבר לא מתבצע. אמנם עדי לא תמיד מדייק ב-100% בדבריו, אבל אני מאמין לעיקרי דבריו
הפתרון של בן זאב כפי שכתב לחבריו: "גם אם מספר שבועות באדיר (ואליד באדיר, ג.ל) יאמן לבד את בעיית הפרו, אלי חייט פותר. יש לו תעודה. אני מציע להיפגש בהקדם ולקבל החלטות"
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
תודה על ההשקעה, אבל תציין מאיפה אתה מעתיק את הידיעות(ס5, וואן או אחר)
-
- קיבל.ה 1406 לייקים
אני חושב באמת שמאיר תושב הוא אדם יקר שהפועל תל אביב באמת חשובה לו.
לעמתו, אדון מינצברג חייב לעוף, ביחד עם חבורת האופורטוניסטים שהביא איתו במטרה להרוויח עלינו כסף.
לעמתו, אדון מינצברג חייב לעוף, ביחד עם חבורת האופורטוניסטים שהביא איתו במטרה להרוויח עלינו כסף.
-
- קיבל.ה 574 לייקים
-
- קיבל.ה 967 לייקים
איך שכחתי את גרסת הבטא של חן סול, עדי קריספין. האיש שהביא לנו את מנדיונדו.
-
- קיבל.ה 3 לייקים
לא, העסקה נסגרה, והתחילו לעבוד על תוכנית חומש.
שנה הבאה לוקחים את הליגה הלאומית, שנה אחרי זה ליגת העל, אח"כ ליגת האלופות ואחרי זה מסמנים את היורו כמטרה.
נערך לאחרונה על ידי חבקוק_המואבי ב 22 יוני 2024, 21:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אגב לחובבים
הדר יעקבי מעלה סטורי באינטוש ואומרת שהיא מעריכה שזה יסגר תוך שבועיים
תבלו
הדר יעקבי מעלה סטורי באינטוש ואומרת שהיא מעריכה שזה יסגר תוך שבועיים
תבלו
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני אופטימי משתי סיבות
עם כל הפוזה של מינצברג שהוא דורש לצאת ברווח קטן/בלי הפסד הסיכוי היחיד שלו לא להפסיד הכל זה ספרא
בלי ספרא ובלי הזרמה של 5 מיליון ודחיית התביעות של ניסנוב הפועל הולכת לפרוק
בפרוק ספרא אוסף את הפועל בחינם ובלי חובות - מחינתו ישקיע יותר בשחקנים וידלג על ה 9 נקודות ו/או ישאר עוד שנה בלאומית, הוא לא אוהד הפועל זה לא ממש משנה לו.
מינצברג מצידו בפירוק מפסיד הכל, ובלי פירוק צריך להביא די הרבה מיליונים גם לחובות וגם לתפעול שוטף
ככה שמינצברג מאיים באקדח ריק, בסופו של דבר ייקח מה שייתנו לו.
תושב לא ברור לי כל כך מה קורה שם. האם הוא תורם 4.5 מילין שזה חצי מהגרעון שהם יצרו
או ממלכד את מיצברג על ה 4.5 האחרים שנלקחו מהניסנובים/תושב אני מניח שתושב מדבר בשם כולם מצד שני לניסנובים יש צו על שמם. אבל אני מניח שתושב מדבר גם בשמם ובמקום התביעה שהם זכו תהיה בוררות מול מינצברג
בכל מקרה גם פה כנ' אין למיצברג הרבה ברירה, קודם כל תושב שם כסף שיכסה חלק מהחוב מה שאומר שספרא רואה כסף בקופה ולא מקזז את זה מהסיכום עםצ מיצברג ואח"כ מקסימום מינצברג יפסיד את הכסף הזה או חלקו בבוררות
* יש להדגיש כי מתווה של תושב קודם כל מי שמרוויח זה הפועל,
עם כל הפוזה של מינצברג שהוא דורש לצאת ברווח קטן/בלי הפסד הסיכוי היחיד שלו לא להפסיד הכל זה ספרא
בפרוק ספרא אוסף את הפועל בחינם ובלי חובות - מחינתו ישקיע יותר בשחקנים וידלג על ה 9 נקודות ו/או ישאר עוד שנה בלאומית, הוא לא אוהד הפועל זה לא ממש משנה לו.
מינצברג מצידו בפירוק מפסיד הכל, ובלי פירוק צריך להביא די הרבה מיליונים גם לחובות וגם לתפעול שוטף
תושב לא ברור לי כל כך מה קורה שם. האם הוא תורם 4.5 מילין שזה חצי מהגרעון שהם יצרו
או ממלכד את מיצברג על ה 4.5 האחרים שנלקחו מהניסנובים/תושב אני מניח שתושב מדבר בשם כולם מצד שני לניסנובים יש צו על שמם. אבל אני מניח שתושב מדבר גם בשמם ובמקום התביעה שהם זכו תהיה בוררות מול מינצברג
בכל מקרה גם פה כנ' אין למיצברג הרבה ברירה, קודם כל תושב שם כסף שיכסה חלק מהחוב מה שאומר שספרא רואה כסף בקופה ולא מקזז את זה מהסיכום עםצ מיצברג ואח"כ מקסימום מינצברג יפסיד את הכסף הזה או חלקו בבוררות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
- 7even
- קיבל.ה 2706 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
הדבר הכי מצחיק בעולם יהיה כשמישהו רנדומלי מברזיל יבוא ויתבע את העיתונות בארץ שהשתמשו בתמונה הקבועה שלו וטענו שהוא בן אדם שקוראים לו אדמונדו ספרא
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 1565 לייקים
כמה דבריםההוא מפעם כתב: ↑22 יוני 2024, 22:06 אני אופטימי משתי סיבות
א. אני גם אופטימי כי כולם רוצים את זה ולכן צריך רק לבחון איך מסדרים את הכל שזה יתאים.
ב. הפועל לא תלך לפירוק כל כל מהר... הגרעון שיש הוא לא כזה שיוביל לפירוק. הוא כן יכול להוביל אותך להתקע בליגה הלאומית ואז חלום האקזיט של מינצברג נמוג.
ג. יש מחלוקת לגבי החובות אבל לפי הדוח של דלוייט נראה שהניסנובים השאירו 9 מליון + שקל חובות מעבר ל 7 שכבר כוסו על ידי המינצברגים. תושב עשה בדיקה ונראה כי גם הוא מקבל את זה שהם חייבים 4.5 מליון לפחות ולכן הוא מוכן להעביר את הכסף. השאלה היא מה יוחלט בבוררות כאשר צריכים לזכור שיש עוד 2.4 מליון במחלוקת בין המינצברגים לניסנובים וגרינברג, סה"כ יש כ 12 מליון שקל גרעונות כאשר 7.5 מהם במחלוקת.
ד. מינצברג שילם עד עכשיו להבנתי מהדוחות ומהתקשורת כ17 מליון שקל. זה אומר שאם הוא "משלם" את ה 7.5 מליון ההשקעה שלו במועדון מסתכמת ב 24.5 מליון. בהנחה והוא יסגור עם ספרא על 23 מליון הרווח שלו יהיה תלוי נטו בהליך הגישור וההפסד שלו די מתקזז עד לא קיים בטח עם חלק מההשקה הקוזז עם תשלומי מיסים וקובינות של רואי חשבון.
-
- קיבל.ה 2414 לייקים
לפי הדיווחים עופר ינאי עשויי להצטרף לקבוצה במידה ועסקת ספרא לא תצא לפועל , מעניין עד כמה הוא יכול להעמיד קבוצה חזקה ביחס לכדורסל ועד כמה ההבדלים בתקציב גדולים כי בלי קשר זה קשה מאוד להיות בעלים של 2 קבוצות
-
- קיבל.ה 214 לייקים
לדעתי זה דיבורים באוויר, היכולת הכספית של עופר לא מספיקה לכדורגל בטח לא עם הכדורסל, מקסימום זה יספיק להציל את הקבוצה מפשיטת רגל.
-
- קיבל.ה 1052 לייקים
אולי הגיע הזמן שנפסיק "להציל" את הקבוצה.
לתת למות.
להקים הכל מחדש. להתחיל מ0 ע"י קבוצת אוהדים.
נכון, בעבר זה לא עבד אבל היא אינטרס לעסקנים להכנס בין הרגליים, בכל זאת קבוצה בליגת העל.
כשנתחיל מ0 בליגה ג' איזה עסקן יתקרב לדבר הזה בכלל?
בדיוק כמו בכדורסל, לבנות, לחכות שיגיע בעלים ראוי ולהכניס אותו באותה מתכונת של אוסישקין.
חלאס. אנחנו כלום ונשאר כלום. הפועל ת"א היא מכבסה ולא מעבר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
קטונתי אני לא אומר שאתה לא צודק, אבל אם יד על הלב כמה אנשים מוכנים לזה רגשית ?
-
- קיבל.ה 1052 לייקים
מה אני אגיד לך, רגשית אני בעננים בעשור האחרון.
לקבל חמישיות בדרבי ומביתר
להתבזות בכל הזדמנות בכל מגרש בכל מקום. חוויה רגשית שאין לתאר.
כדי שיהיה אחרת צריך לעשות אחרת ממה שקורה פה בעשור האחרון.
מעבירים את הקבוצה שלנו מיד ליד בין עסקנים ואנחנו כמו אהבלים נרקומנים הולכים אחרי הדבר הזה
מי יודע בכלל מי זה הספרא הזה? מה הוא הולך להשקיע? מה הכוונות שלו?
רק כשהקבוצה תיהיה בבעלות אוהדים נוכל לוודא, כמו עם ינאי שהיא מגיע לידיים טובות
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1406 לייקים
מעבר לעובדה שיש מספיק קבוצות שלקח להן המון זמן לעלות (קטמון), או שלא מצליחות לעלות (יפו), גם בכדורסל, כשהגענו לליגת העל העסקונה התחילה להתפרץ (מקרה ידידיה לדוגמא), כשמבחינתי, אדון רמי כהן כבר מזמן לא יו״ר אמיתי, אלא פחדן מהאולטראס.L.S כתב:אולי הגיע הזמן שנפסיק "להציל" את הקבוצה.
לתת למות.
להקים הכל מחדש. להתחיל מ0 ע"י קבוצת אוהדים.
נכון, בעבר זה לא עבד אבל היא אינטרס לעסקנים להכנס בין הרגליים, בכל זאת קבוצה בליגת העל.
כשנתחיל מ0 בליגה ג' איזה עסקן יתקרב לדבר הזה בכלל?
בדיוק כמו בכדורסל, לבנות, לחכות שיגיע בעלים ראוי ולהכניס אותו באותה מתכונת של אוסישקין.
חלאס. אנחנו כלום ונשאר כלום. הפועל ת"א היא מכבסה ולא מעבר
רוצה את הפועל תל אביב האמיתית, זאת שירדה ללאומית ואני אוהד אותה כ-40 שנים.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4769 לייקים
הידיים הטובות של חיים רמון עד היום מורגשות על הגופה של הפועל תל אביב.L.S כתב: ↑24 יוני 2024, 15:03מה אני אגיד לך, רגשית אני בעננים בעשור האחרון.
לקבל חמישיות בדרבי ומביתר
להתבזות בכל הזדמנות בכל מגרש בכל מקום. חוויה רגשית שאין לתאר.
כדי שיהיה אחרת צריך לעשות אחרת ממה שקורה פה בעשור האחרון.
מעבירים את הקבוצה שלנו מיד ליד בין עסקנים ואנחנו כמו אהבלים נרקומנים הולכים אחרי הדבר הזה
מי יודע בכלל מי זה הספרא הזה? מה הוא הולך להשקיע? מה הכוונות שלו?
רק כשהקבוצה תיהיה בבעלות אוהדים נוכל לוודא, כמו עם ינאי שהיא מגיע לידיים טובות
תמשיכו לרשום את השטויות האלו ואנחנו נמשיך להזכיר לכם שעמותת האוהדים הביאה את מחריב הפועל ממזמז החיילות.