היה טקס?
אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 214 לייקים
מה שמדאיג אותי זה לא אם ספרא יקנה או לא יקנה לדעתי ( הפורום זוכר הכל ) יקנה
אלה שקונה את הקבוצה אדם שרב פה על 4-5 מיליון שקל לא ברורים
עד כה מסתמן שזה סוג של יואב כץ לעניים רק אבל עם שם מיוחס
אלה שקונה את הקבוצה אדם שרב פה על 4-5 מיליון שקל לא ברורים
עד כה מסתמן שזה סוג של יואב כץ לעניים רק אבל עם שם מיוחס
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 273 לייקים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 801 לייקים
יותר בכיוון של 13 מיליון וספרא לא מוכן להיות הפראייר שישלם חובות של אחרים. לגיטימי. הוא בא לקנות קבוצה ופתאום מביאים לו עוד חובות של מיליונים ושולחים לו את החשבון. לא מקובל.
-
- קיבל.ה 303 לייקים
פשוט כמה שיותר רעש מחשיד מאוד לגבי הכוונות האמיתיות לקנות את הפועל. היו הרבה שבאו למו"מ בלי כוונה לקנות, רק בשביל כמה כותרות יפות בתקשורת ולהקפיץ את השם שלהם קצת בגוגל.
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
-
- קיבל.ה 405 לייקים
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
עכשיו שנגמר הסל, אולי ינאי יזיז דברים גם בכיוון של ספרא?
-
- קיבל.ה 508 לייקים
יום מושלם לעדכן אותנו על פיצוץ
שנוכל לקבור את עצמינו סופית
שנוכל לקבור את עצמינו סופית
-
- קיבל.ה 2411 לייקים
יותר הגיוני שיזיז דברים בלי קשר לספרא
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
הלוואי שזה יקרה ונראה חצי ממה שהפועל סל הביאו ב2 העונות האחונות
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- 7even
- קיבל.ה 2704 לייקים
- Red Wolf
- קיבל.ה 838 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2704 לייקים
-
- קיבל.ה 2411 לייקים
אם הייתי מגדיר שאיפות רחוקות מקום רביעי בליגת העל זה לא חלק מהן , עם עופר ינאי מצפה להתמודד על אליפות (מה שכן אם הוא ממוקד ב2 קבוצות זה מאוד קשה וזה שונה לגמריי מקבוצה אחת )
-
- קיבל.ה 472 לייקים
-
- קיבל.ה 389 לייקים
עוד חודשיים מתחילה הליגה ואין שום חדש עם ספרא, לא יודעים מי ישחק, מי יגיע ומי ישאר, החתמה של שחקנים הייתה צריכה להתחיל כבר בסוף מאי ואין כלום, אימון ראשון עוד פחות מחודש למי דגו יעביר אותו? לאפסנאים? מדאיג מאוד. ואם היה זז משהו עם ספרא היינו מקבלים עדכון, יצא למינצברג טוב הסדרת גמר שהסיטה את התשומת לב מהעסקה.
נערך לאחרונה על ידי וינסנט ב 18 יוני 2024, 19:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
בנתיים לא התחילו האימונים, כל עוד לא התחילו האימונים אין שום פגיעה מקצועית.
אני חי בהרבה יותר חוסר ודאות כמפונה מהעוטף מאשר החוסר ודאות של האוהדים לגבי סגל השחקנים עוד פאקינג חודש
אני חי בהרבה יותר חוסר ודאות כמפונה מהעוטף מאשר החוסר ודאות של האוהדים לגבי סגל השחקנים עוד פאקינג חודש
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
איזה חוסר ודאות יש לך כמפונה מהעוטף?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 801 לייקים
לגמרי.וינסנט כתב:עוד חודשיים מתחילה הליגה ואין שום חדש עם ספרא, לא יודעים מי ישחק, מי יגיע ומי ישאר, החתמה של שחקנים הייתה צריכה להתחיל כבר בסוף מאי ואין כלום, אימון ראשון עוד פחות מחודש למי דגו יעביר אותו? לאפסנאים? מדאיג מאוד. ואם היה זז משהו עם ספרא היינו מקבלים עדכון, יצא למינצברג טוב הסדרת גמר שהסיטה את התשומת לב מהעסקה.
אתמול ביציע ביד ושם מישהו דיבר עם חבר שלו במחצית והזכיר את ספרא. אני מודה שפשוט שכחתי מזה.... מצד אחד יש שקט מוחלט עם הסיפור הזה ומצד שני היתה הסדרה מול קרית אתא בחצי ואחריה סדרת הגמר אז כל תשומת הלב הופנתה רק לכדורסל.
מה נסגר עם זה?! ספרא ירד מהעסקה ומינצברג יחפש משקיע שיעזור לו להעמיד תקציב סביר ולהעביר את הקבוצה בבקרה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
עבודות שלנו מתי אם בכלל, בית ספר מתי ואיפה, מגורים איפה ועד מתי, וכו׳ ואם אלטמן ולאיוס ישארו בהפועל איפה ומתי ולמה
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא הבנתי.
כל התשובות זה בהתאם למקום החדש שעברת אליו.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אבל זה זמני ולא היה מובן מאליו לגבי השרידות פה כלכלית ושכירויות. ורחוק מהעבודה ולא ברור מה יהיה עכשיו אחרי סיום הלימודים פה.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
לא הבנתי, באיזה ישוב שכרת/קנית את הבית החדש שלך?
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אז מה הבעיה?
אתה גר בתל אביב, לומדים בתל אביב, ותמצא עבודה באיזור תל אביב.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
זה מסובך ומבולגן ואנחנו מחוברים לקהילה(לא גייז, קיבוץ)
אבל אני אפתח על זה אשכול מיוחד, לא רוצה להפריע פה לצפרא לבניית הסגל עם הסיפורי תל אביב שלי
אבל אני אפתח על זה אשכול מיוחד, לא רוצה להפריע פה לצפרא לבניית הסגל עם הסיפורי תל אביב שלי
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
אם הוא בחור רווק בן 25 אין בעיה.KingAlpaca כתב: ↑18 יוני 2024, 21:46 אז מה הבעיה?
אם הוא נדוי עם ילדים ועבודה שהוא עובד בה כבר מספר שנים זה סיפור אחר לגמרי
https://www.ynet.co.il/sport/article/bk8mbaylr#autoplay
התקדמות חיובית? אנחנו בדרך לעסקה או עוד ספינים?
-
- קיבל.ה 1406 לייקים
לא צועקים יש לפני הגול.REDGTS כתב:https://www.ynet.co.il/sport/article/bk8mbaylr#autoplay
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 958 לייקים
זה לא המצב שהיינו בו עד עכשיו?
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 951 לייקים
אני עדיין תוהה על קנקנו של ספרא
אין לי שום אינדיקציה שהצלחתי להשיג שמדובר פה במיליארדר שהולך לשפוך פה תקציבים של הנבלות
ההפך, ככל שאני בודק אני רק רואה נתונים שפחות מעודדים אותי
אין לי שום אינדיקציה שהצלחתי להשיג שמדובר פה במיליארדר שהולך לשפוך פה תקציבים של הנבלות
long live the zapta
-
- קיבל.ה 109 לייקים
הוא בטוח לא בא לפה עם הצהרה שהעסק שלו זה לעשות רווח ממכירת מועדון כדורגל, אחד הדברים המופרכים ששמעתי בחיים שלי.Giovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 08:34 אני עדיין תוהה על קנקנו של ספרא
כבר יותר טוב.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אני כמעט בטוח שהוא לא הולך לשפוך פה בטח לא ברמות שחר ויענקלה, מיץ וגולדהאר, אבל אשמח אם זה יהיה יותר כסף באופן משמעותי ממה שהיה עד עכשיוGiovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 08:34 אני עדיין תוהה על קנקנו של ספרא
מהכמה אגורות אצל הניסנובים, למיליונים בודדים אצל המינצברגס, אשמח אם כאן כבר זה יהיה 15 ומעלה אצל צפראל׳ה
אגב, מניח שאם ינאי היה מגיע או יגיע(עם שותפים), הסכום יהיה פלוס מינוס 15 מיליון
בקיצור מ50 מיליון תקציב, זה כבר לא רע.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
תהיה חזק
מה שעובר עליכם זה אסון מתמשך הלוואי והקבוצה תוכל לשמש לך קצת אסקפיזם טוב בעתיד
-
- קיבל.ה 214 לייקים
תמיד חלמתי להיות הפועל חיפהdino כתב: ↑19 יוני 2024, 09:08אני כמעט בטוח שהוא לא הולך לשפוך פה בטח לא ברמות שחר ויענקלה, מיץ וגולדהאר, אבל אשמח אם זה יהיה יותר כסף באופן משמעותי ממה שהיה עד עכשיוGiovanni Giorgio כתב: ↑19 יוני 2024, 08:34 אני עדיין תוהה על קנקנו של ספרא
מהכמה אגורות אצל הניסנובים, למיליונים בודדים אצל המינצברגס, אשמח אם כאן כבר זה יהיה 15 ומעלה אצל צפראל׳ה
אגב, מניח שאם ינאי היה מגיע או יגיע(עם שותפים), הסכום יהיה פלוס מינוס 15 מיליון
בקיצור מ50 מיליון תקציב, זה כבר לא רע.