Segev כתב: ↑18 יוני 2024, 11:42
oleg neduda כתב: ↑18 יוני 2024, 10:29
טכנית לארז כתב: ↑18 יוני 2024, 10:08
צריך בעיני להיות ממש תמים/מנותק כדי לחשוב שההתעמרות של המשטרה באוהדי הפועל ת"א זה בגלל "האולטראס".
האולטראס עוברים כל גבול והמשטרה עוברת כל גבול. מה שהיה אתמול עם זריקת האבוקות זה לא פחות מחרפה. וזו לא החרפה היחידה השנה.
שני ארגוני מאפיה אלימים ומסוכנים
אבל ברור לך שזריקת האבוקות (הזריקה, לא ההדלקה שהיתה קוראת בכל מקרה) לא היתה קוראת אלמלא התנהלות המשטרה שהזמינה את זה ורצתה את זה
!
וזה בדיוק העניין
השוטרים באו מהרגע הראשון לחמם ולריב- לשפוך שישיות סגורות של בירה מתוך רכבים, להכנס באוהדים בכתף יעני בטעות, לבוא 20 על 3 בקטע של עבריינים וכל היתר (לדבר מסריח ולבוא באנרגיות של עושים עניין היום). יש לזה לדעתי כמה סיבות שהמרכזית היא בן גביר והמצב במדינה והאגו שלהם על זה שהכניסו להם אבוקות על הראש==נקמנות. אבל זה נושא אחר. בכל מקרה, אצלנו שמרו על איפוק (כולל האולטראס שאפילו לא הזכירו את המילה משטרה בצעדה ואחריה) ואז השוטרים ראו שאין קונטרה למרות שהם ממש ניסו לריב, אז החליטו פשוט לדפוק מכות לאוהדים, לעלות עליהם עם סוסים ולקחת את התוף עם סמויים מאנשים שהפשע שלהם הוא שתופפו על תוף מחוץ האולם. לא ניסו להכניס אותו אפילו או עשו איזשהו בלאגן או לא יודע מה.
היחס שאנחנו מקבלים זה משהו שלא היה פה אף פעם. לא ככה ולא בכזאת עקביות.
יש לי הרבה הרבה הרבה חוסר הסכמה עם פעולות של האולטראס (למשל לעמוד על אנשים שלא יכנסו וישארו בחוץ בסולידריות, אחרי שעופר הפך את העולם ונלחם שיהיה תוף והמשטרה חצי חזרה בה- החזירה אחד ולא הכול אבל גם זה משהו שלא היה עד עכשיו, אבל ברגע שהחליטו שנכנסים כל השאר על הזין. וזה כולל אנשים עם כרטיס שנשארו בחוץ כי סגרו את השערים 'כי מלא', אוהדים ששלפו וכו' וכו'. סולידריות זה רק שהקהל יעמוד בסולידריות איתם שעושים להם עוול, לא שהם יעמדו לצד הקהל כשהמצב הפוך. זה למשל צבוע ומסריח).
בכל מקרה, אחרי התנהלות המשטרע אתמול, אין פלא שיהיו את ה2-3 אהבלים שיזרקו את האבוקות על השוטרים למטה בקטע של זין בפנים. וזה הכי מתסכל כי ברור שבסוף זה בדיוק מה שהם רצו- שתדפק, והאוהדים האלה חיילים שממלאים את התפקיד שהשוטרים רצו שימלאו. אבל. חתיכת אבל. אני מבין את זה שיש אנשים פחות שקולים ממני וההתנהלות הזאת גרמה למוקד של הערב מבחינתם לזוז ממשחק על האליפות ל'בוא נעשה זין לשוטרים'. גם לי כל ההתנהלות הזאת הוציאה את החשק מהמשחק (10 דקות לתוך המשחק הצלחתי למקד שוב את הפוקוס שיש פה תואר לקחת, אבל זה לגמרי השפיע על האווירה והרצון להתעסק בכדורסל).
מצב חרא. עם זה, עופר נקודת אור והיה מרשים לראות את ההתנהלות שלו- לא עד הסוף מבין מה הקטע של הבחור אבל נקווה שכל החרא הזה לא ייאש אותו, כי עוד 2-3 שנים ככה ואני לא רואה מצב שאין לנו תואר
אגב כל זה בלי להזכיר את הודעת דוברות המשטרה 'קראו לשוטר בן זונה' וההחלטה המהוללת לא להכניס תופים כי יש בתוך החלל החלול של התוף אבוקות. הכול חוזר לנקמנות