אז אתה אומר שכל משחק צריך להתחיל בזה שעוצרים ל20 דקות, נחנקים קצת ואז מתחילים מחדש את המשחק ?
הדווקא הזה והראש בקיר רק יזיק לנו בטווח הארוך.
התעמרו באוהדי מכבי בדיוק באותה צורהטכנית לארז כתב: ↑16 יוני 2024, 11:19 המטרה בתורים לא הייתה למנוע אבוקותף הם ידעו שיהיו אבוקות כרגיל.
המטרה הייתה להתעמר בנו כאוהדי הפועל, כמו שקרה בדרבים קודמים.
לכן הפועל הייתה צריכה שוב להודיע שאין משחק.
זה מדעי מה שאתה כותב פה?
על מה אתה מדבר?
לוידע אם יש לך את האפשרות, אבל כשאני לוקח את הילד למשחק בערב זה תמיד ילווה קודם כל בשינה של לפחות שעתיים בבית ומיד אחריה יוצאים.הפועל כתב: ↑16 יוני 2024, 11:16 אפשר לדבר על שעות המשחקים גם?!
כל הזמן עושים משחקים שמתחילים אחרי 9 בערב. זאת שעה שלא הגיונית לילדים, שפעם אחרונה שבדקתי, הם חלק די נכבד מהמנויים והצופים.
אתמול עם כל התיאטרון המיותר של הבדיקות והאבוקות, המשחק מעשית התחיל ב10. בן ה9 שלי ישב, והשתעמם, ופיהק, והשתעמם, ופיהק ובסוף שניה לפני שחידשו את המשחק אחרי האבוקות פשוט נרדם עד רבע שלישי.
למה לעזאזל עושים משחקים בשעות כאלו?! למה אי אפשר בשבת להתחיל מוקדם?
זה בגלל השבת (עופר ינאי?) תעבירו את המשחק ליום ראשון!! מה הסיפור
למה כל הזמן מתעללים בנו. מנהלת לא אכפת, למשטרה לא אכפת, לגוף המשדר לא אכפת. לאף אחד לא אכפת מהאוהדים.
אתה מביא ילד בן 9 לדבר הזה ?הפועל כתב: ↑16 יוני 2024, 11:16 אפשר לדבר על שעות המשחקים גם?!
כל הזמן עושים משחקים שמתחילים אחרי 9 בערב. זאת שעה שלא הגיונית לילדים, שפעם אחרונה שבדקתי, הם חלק די נכבד מהמנויים והצופים.
אתמול עם כל התיאטרון המיותר של הבדיקות והאבוקות, המשחק מעשית התחיל ב10. בן ה9 שלי ישב, והשתעמם, ופיהק, והשתעמם, ופיהק ובסוף שניה לפני שחידשו את המשחק אחרי האבוקות פשוט נרדם עד רבע שלישי.
למה לעזאזל עושים משחקים בשעות כאלו?! למה אי אפשר בשבת להתחיל מוקדם?
זה בגלל השבת (עופר ינאי?) תעבירו את המשחק ליום ראשון!! מה הסיפור
למה כל הזמן מתעללים בנו. מנהלת לא אכפת, למשטרה לא אכפת, לגוף המשדר לא אכפת. לאף אחד לא אכפת מהאוהדים.
הנה המשטרה הוציאה הודעה שאין ציוד עידוד כולל תופים *רק* לאוהדי הפועלטכנית לארז כתב: ↑17 יוני 2024, 11:14 מניח שהיום מי שיגיע יעבור גיהנום בתור, ושכמו שנה שעברה לא יאשרו הכנסות "ציוד עידוד".
הכל פה מכור. מדינה גמורה.
ברור שזה בולשיט
היום נכנסתי לדרבי הכי מהר בחיים שלי
נכון, אבל הסיבות לא טובות….בני12 כתב:היום נכנסתי לדרבי הכי מהר בחיים שלי
המשטרה הגיע היום כדי להילחם לא כדי לשמור ולהגן. שמעתי עכשיו את מה שעברה הדוברת של המועדון עם עוד כמה אוהדים שהיו לידה, שמעתי את אבי זיידנברג והתיאור של מה שראה בחוץ, כמו שעידו גור אמר בשידור, עבריינים במדים.
אם יש משהו שהדון מתפלל לו עכשיו זה שהפועל לא יעלו למשחק.