מכירות/הגרלות כרטיסים לדרבי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

הלך המומנטום כתב: 17 יוני 2024, 10:14 שמירת הזכות לרכישה הייתה עד 10:00.
בין 10:00 ל-10:12 היה כתוב שיש כרטיסים אבל עדיין לא זמין לרכישה, פתאום נעלם הלינק ואין יותר אירוע, לא נגמרו הכרטיסים.
זה נשמע רק לי מוזר?
לי זה אמר שהכרטיסים לא זמינים, לא ראיתי משהו על לא זמין לרכישה :meh:
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

הכרטיסים לא היו זמינים, כי לא זכיתי בהגרלה, אבל היה כתוב בצד שנותרו כרטיסים אחרונים, כלומר שיש אנשים שלא ניצלו עדיין את זכאותם.
ניסיתי כל 30 שניות ללחוץ על הלינק כדי לתפוס כרטיס ופתאום הלינק נעלם. לא אזלו הכרטיסים, פשוט נעלם.
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

הלך המומנטום כתב: 17 יוני 2024, 10:25 הכרטיסים לא היו זמינים, כי לא זכיתי בהגרלה, אבל היה כתוב בצד שנותרו כרטיסים אחרונים, כלומר שיש אנשים שלא ניצלו עדיין את זכאותם.
ניסיתי כל 30 שניות ללחוץ על הלינק כדי לתפוס כרטיס ופתאום הלינק נעלם. לא אזלו הכרטיסים, פשוט נעלם.
אני נחסמתי ע"י האתר כי רפרשתי יותר מדי :rofl:
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

adom4 כתב: 17 יוני 2024, 10:28
הלך המומנטום כתב: 17 יוני 2024, 10:25 הכרטיסים לא היו זמינים, כי לא זכיתי בהגרלה, אבל היה כתוב בצד שנותרו כרטיסים אחרונים, כלומר שיש אנשים שלא ניצלו עדיין את זכאותם.
הטריק הוא ללחוץ על המשקפיים ואז חוזרים ישר לאירועים הקרובים והדרבי הוא האירוע השלישי או הרביעי.
adom4
קיבל.ה  437 לייקים

הלך המומנטום כתב: 17 יוני 2024, 10:31
הטריק הוא ללחוץ על המשקפיים ואז חוזרים ישר לאירועים הקרובים והדרבי הוא האירוע השלישי או הרביעי.
לא כאילו נחסמתי מלהיכנס לאתר בכלל, לא יכול לראות כלום חוץ מזה שה-IP שלי נחסם.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

adom4 כתב: 17 יוני 2024, 10:33
הלך המומנטום כתב: 17 יוני 2024, 10:31
לא כאילו נחסמתי מלהיכנס לאתר בכלל, לא יכול לראות כלום חוץ מזה שה-IP שלי נחסם.
כן. כי כשעושים ריפרש הרבה פעמים הוא חוסם.
הפתרון להבא במקום ריפרש זה המשקפיים בחלק העליון של העמוד, אחרי שלחצת לבדוק אם הכרטיסים זמינים באירוע עצמו.
shaharg
קיבל.ה  44 לייקים

אין לי ספק שיש שם איזה קומבינה. הצלחתי לתפוס כרטיס באיזור 9:15, אבל לא משנה איזה פרטים שמתי זה לא נתן לי לקנות כי זה אמר שכבר זכיתי (לא זכיתי, ושמתי 3 חברי עמותה אחרים שלא זכו גם, וזה לכולם סימן שהם כבר זכו בכרטיס).

כל רבע שעה ביטלתי את הכרטיס והצלחתי לתפוס אחד חדש כי חשבתי שב10:00 זה ישתחרר, וב10:30 הם פשוט סגרו את האירוע והעיפו אותי החוצה.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

קומבינות יש שם שלא יהיה לך ספק.
כל מי שנמצא ביציע ורואה משחקי חוץ בטלוויזיה מצליח לזהות את אותם פרצופים פעם אחר פעם.
אם יש למועדון אינטרס להקצות כמות כרטיסים מסוימת לאוהדים מסוימים בשביל שיהיה עידוד זה לגיטימי, אבל לפחות תהיו שקופים.
לגבי אם יש אוהדים שמנויים יותר זמן, חברי עמותה יותר זמן, תרמו כספים והם מקבלים כרטיסים, זה כבר ממש לא לגיטימי לתת להם פעם אחרי פעם אחרי פעם כרטיסים למשחקי חוץ, בטח לשניים רצופים ביד אליהו בסדרת גמר.
אני לא נאיבי, אבל הייתי שמח לראות את הסטטיסטיקות של "ההגרלות" שנערכות. אני בטוח שיש כאלה שיש להם 100% זכייה, כאלה עם 80-90% וכאלה עם 0 על כמות הגרלות לא קטנה.
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  230 לייקים

shaharg כתב: 17 יוני 2024, 10:49 אין לי ספק שיש שם איזה קומבינה. הצלחתי לתפוס כרטיס באיזור 9:15, אבל לא משנה איזה פרטים שמתי זה לא נתן לי לקנות כי זה אמר שכבר זכיתי (לא זכיתי, ושמתי 3 חברי עמותה אחרים שלא זכו גם, וזה לכולם סימן שהם כבר זכו בכרטיס).

כל רבע שעה ביטלתי את הכרטיס והצלחתי לתפוס אחד חדש כי חשבתי שב10:00 זה ישתחרר, וב10:30 הם פשוט סגרו את האירוע והעיפו אותי החוצה.
זה שרשם לך הודעת "מימשת את ההטבה", זה רגיל ורושם תמיד בכל אירוע (פשוט ההטבה שלך הייתה 0 מלחתכילה ומבחינת המערכת מימשת אותה).
זה שיש קומבינה - אלף אחוז.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

פורסם שתיהיה מכירה של מה שנשאר ב13
בהצלחה לכולם, להשחיז סכינים
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

הלך המומנטום כתב: 17 יוני 2024, 11:11 קומבינות יש שם שלא יהיה לך ספק.
כל מי שנמצא ביציע ורואה משחקי חוץ בטלוויזיה מצליח לזהות את אותם פרצופים פעם אחר פעם.
אם יש למועדון אינטרס להקצות כמות כרטיסים מסוימת לאוהדים מסוימים בשביל שיהיה עידוד זה לגיטימי, אבל לפחות תהיו שקופים.
לגבי אם יש אוהדים שמנויים יותר זמן, חברי עמותה יותר זמן, תרמו כספים והם מקבלים כרטיסים, זה כבר ממש לא לגיטימי לתת להם פעם אחרי פעם אחרי פעם כרטיסים למשחקי חוץ, בטח לשניים רצופים ביד אליהו בסדרת גמר.
אני לא נאיבי, אבל הייתי שמח לראות את הסטטיסטיקות של "ההגרלות" שנערכות. אני בטוח שיש כאלה שיש להם 100% זכייה, כאלה עם 80-90% וכאלה עם 0 על כמות הגרלות לא קטנה.
עד ה״תרמו כספים״ הייתי איתך.
לתת כרטיסים לספונסרים ותורמים משמעותיים זה בהחלט לגיטימי.
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

לאן קרס, כנראה שלא יהיו כרטיסים שיחזור

עדכון: נגמר
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1429 לייקים

מילפורד כתב: 17 יוני 2024, 12:07
הלך המומנטום כתב: 17 יוני 2024, 11:11 קומבינות יש שם שלא יהיה לך ספק.
עד ה״תרמו כספים״ הייתי איתך.
לתת כרטיסים לספונסרים ותורמים משמעותיים זה בהחלט לגיטימי.
הכוונה לא לספונסרים, אלא מעלה השערה שאולי אנשים תורמים יותר מחבר עמותה ואולי מקבלים משהו בתמורה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אולי, לא נראה לי שהיום היה מספיק כדי לחלק לאנשים כאלה.
יודע בודאות שיש לא מעט אנשים שאם היו למועדון עוד כרטיסים לחלק היו נותנים להם , ובצדק , אבל אין מספיק.
אז יכול להיות שיש קומבינות, אבל לדעתי (ואני יודע שזה קשה להרגיש את זה היום) לא מעבר למסגרת הסביר.
שליחת תגובה