יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
-
- קיבל.ה 1610 לייקים
אני בעד שהם יהיו החלוץ שלפני המחנה. שילכו ויתיישבו ומתישהו צה"ל יגיע
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
הכל שפוי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
סקר דעת קהל שנערך בידי המרכז הפלסטיני לסקרים והתפרסם בעיתון "אל-ערבי אל-ג’דיד" מגלה כי 66 אחוזים הביעו תמיכה במתקפת השבעה באוקטובר נגד ישראל, ומחצית מהנשאלים סבורים שחמאס תחזור לשלטון ברצועת עזה לאחר המלחמה.
יותר מ-90 אחוזים מהנשאלים אמרו, כי חמאס לא ביצעה זוועות באזרחים ישראלים בשבעה באוקטובר.
60 אחוזים מהנשאלים תומכים בפרוק הרשות הפלסטינית ו-89 אחוזים רוצים לראות בהתפטרות יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן.
יותר מ-90 אחוזים מהנשאלים אמרו, כי חמאס לא ביצעה זוועות באזרחים ישראלים בשבעה באוקטובר.
60 אחוזים מהנשאלים תומכים בפרוק הרשות הפלסטינית ו-89 אחוזים רוצים לראות בהתפטרות יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אל תבלבל אותם עם העובדות.
הם רוצים לחיות בשלום לצידנו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הם רוצים לחיות בשלום לצידנו.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אל תיתן לעובדות הכי פשוטות לבלבל אותך, אף אחד לא אמר ש"הם רוצים לחיות בשלום לצדנו", אלא שעדיף *לנו* להפסיק את הכיבוש.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 573 לייקים
יכול להביא הלינק למקור?L.S כתב: ↑14 יוני 2024, 09:13 סקר דעת קהל שנערך בידי המרכז הפלסטיני לסקרים והתפרסם בעיתון "אל-ערבי אל-ג’דיד" מגלה כי 66 אחוזים הביעו תמיכה במתקפת השבעה באוקטובר נגד ישראל, ומחצית מהנשאלים סבורים שחמאס תחזור לשלטון ברצועת עזה לאחר המלחמה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הוא העתיק לפה מהטלגרם של איזה כהניסט.תא מרבוטא כתב: ↑14 יוני 2024, 13:08יכול להביא הלינק למקור?L.S כתב: ↑14 יוני 2024, 09:13 סקר דעת קהל שנערך בידי המרכז הפלסטיני לסקרים והתפרסם בעיתון "אל-ערבי אל-ג’דיד" מגלה כי 66 אחוזים הביעו תמיכה במתקפת השבעה באוקטובר נגד ישראל, ומחצית מהנשאלים סבורים שחמאס תחזור לשלטון ברצועת עזה לאחר המלחמה.
המקור האמיתי - https://pcpsr.org/en/node/980
אני מניח שהכהניסט לא רצה שקוראיו ייתקלו גם במספרים שפחות מתאימים לאג'נדה שלו (למשל שהתמיכה במאבק מזוין אמנם התחזקה אבל רק בעזה, כנ"ל לגבי הירידה בתמיכה בפתרון שתי המדינות, שהפלסטינים ככלל מעדיפים את ברגותי על פני הנייה ועוד).
פרט טריוויה משעשע: אתמול נתקלתי בטוויטר בדיווח על הסקר הזה אצל איזה שמאלן, שגם בחר בפינצטה את המספרים שהתאימו לו לאג'נדה.
מתברר שאם מסתכלים במקור רואים שהתמונה קצת יותר מורכבת. מה שנקרא "עובדות מבלבלות".
* אגב השינויים בדעת הקהל בעזה - לא מבין איך זה מתיישב עם מטרות המלחמה המעורפלות שהוצגו לנו, אבל די ברור שזה מתיישב עם המטרות הלא מוצהרות של אנשי "חמאס הוא נכס"
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
ניתן לקוראים בפורום לקרוא את התגובות שלך לפני ה-7.10teknoboy כתב:אל תיתן לעובדות הכי פשוטות לבלבל אותך, אף אחד לא אמר ש"הם רוצים לחיות בשלום לצדנו", אלא שעדיף *לנו* להפסיק את הכיבוש.
שאף אחד כאן לא ישכח את התגובות של מטאלי (שזכו ללייקים ממך) שבאמנת החמאס אין קריאה למלחמה ביהודים.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אל תתבייש, תשים לינקים.Asafasraf כתב: ↑14 יוני 2024, 14:55ניתן לקוראים בפורום לקרוא את התגובות שלך לפני ה-7.10teknoboy כתב:אל תיתן לעובדות הכי פשוטות לבלבל אותך, אף אחד לא אמר ש"הם רוצים לחיות בשלום לצדנו", אלא שעדיף *לנו* להפסיק את הכיבוש.
שאף אחד כאן לא ישכח את התגובות של מטאלי (שזכו ללייקים ממך) שבאמנת החמאס אין קריאה למלחמה ביהודים.
לדעתי אתה מזיין בשכל שלא לומר משקר, או שפשוט לא הבנת משהו.
לא זכור לי שאי פעם חשבתי שהפלסטינים הם אוהבי ישראל, ונדמה לי שלא פעם הסברתי למה ואיך הם הפכו לשונאי ישראל.
(שים לב: לא צריך להיות אוהבי ישראל כדי להעדיף הסכם עם ויתורים על פני המשך החיים תחת כיבוש כמו שלא צריך לאהוב ערבים כדי להעדיף הסכם עם ויתורים על פני הבטחות למוות אין סופי עד קץ הדורות ו\או על פני מילואים של מאה ימים בשנה עד גיל 50 וחיים בספרטה המודרנית, ככה שגם אם אתה\נוחבה כלשהו שונאים אחד את השני שנאת מוות, אם אתם לא מפגרים אז שניכם מבינים שעדיף לכם לחיות אחד לצד השני מאשר למות אחד לצד השני. במילים אחרות, לא צריך ששאיפת חייהם תהיה לחיות בשלום לצדך, מספיק שהם יבינו שזה עדיף על להילחם בך עד ששינויי האקלים יחריבו את האפשרות לחיות במזרח התיכון. והתובנה הזאת הייתה לא פעם חזקה בקרב הפלסטינים לא פחות ואף יותר מאשר בקרב הישראלים, ונראה לי שגם היום זה המצב, אם תסתכל בסקר שחשבת שמבלבל אותי)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
מישהו השבוע הסביר את זה בצורה פשוטה ויפה:
הוא שאל תמורת איזה סכום אריה אלדד יוותר על האמונה שלו באלוהים וימיר את דתו.
כשקיבל תשובה שאין סכום כזה, הוא הסביר שבדיוק אותו הדבר זה החמאס והג׳יהאד- מדובר בדת.
אתה יכול לספר מהיום ועד מחר סיפורים יפים. בפועל, אין יותר מדיי סיכוי לזה, עד שבשני הצדדים לא יהיו מנהיגים שהדת היא נר לרגליהם, זה לא ייגמר.
כשקיבל תשובה שאין סכום כזה, הוא הסביר שבדיוק אותו הדבר זה החמאס והג׳יהאד- מדובר בדת.
אתה יכול לספר מהיום ועד מחר סיפורים יפים. בפועל, אין יותר מדיי סיכוי לזה, עד שבשני הצדדים לא יהיו מנהיגים שהדת היא נר לרגליהם, זה לא ייגמר.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
חמאס וג'יהאד מייצגים את כלל הפלסתינים? יותר מזה- הם ייצגו לעד אותם? זה בערך כמו לומר שבן גביר מייצג את כלל הישראלים.Asafasraf כתב: ↑15 יוני 2024, 06:34 מישהו השבוע הסביר את זה בצורה פשוטה ויפה:
ומעניינת ההשוואה בין אריה אלדד לחמאס
-
- קיבל.ה 1045 לייקים
בצד שלנו יש מנהיג שהדת היא לא נר לרגליו, אלא השמירה על עכוזו היא נר לרגליו .Asafasraf כתב: ↑15 יוני 2024, 06:34 מישהו השבוע הסביר את זה בצורה פשוטה ויפה:
למרות שאני אתאיסט אני חושב שהדת היא לא הבעיה אלא הפונדמנטליזם הדתי המשיחי הוא הבעיה, יש דתיים,מוסלמים ויהודים שאינם פאנאטים ויכולים מתוך אמונה דתית להגיע לפתרון של חיים בשלום ושכנות טובה מתוך הבנה שזה האינטרס של כל בני האדם וזה רצון האל לפי תפיסתם.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
הם מייצגים את הפלסטינים בעזה, ואם ישראל לא היתה שומרת על הרש״פ, אזגם ביו״ש.תא מרבוטא כתב:חמאס וג'יהאד מייצגים את כלל הפלסתינים? יותר מזה- הם ייצגו לעד אותם? זה בערך כמו לומר שבן גביר מייצג את כלל הישראלים.Asafasraf כתב: ↑15 יוני 2024, 06:34 מישהו השבוע הסביר את זה בצורה פשוטה ויפה:
ומעניינת ההשוואה בין אריה אלדד לחמאס
לגביי ההשוואה בין אריה אלדד לחמאס- אם זכור לי נכון, זה היה בתוכנית של אריה אלדד ובן כספית ב-103FM.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
הדת היא לא נר לרגליו, אבל היא כן מחזיקה את שלטונו.ארז שדה כתב:בצד שלנו יש מנהיג שהדת היא לא נר לרגליו, אלא השמירה על עכוזו היא נר לרגליו .Asafasraf כתב: ↑15 יוני 2024, 06:34 מישהו השבוע הסביר את זה בצורה פשוטה ויפה:
למרות שאני אתאיסט אני חושב שהדת היא לא הבעיה אלא הפונדמנטליזם הדתי המשיחי הוא הבעיה, יש דתיים,מוסלמים ויהודים שאינם פאנאטים ויכולים מתוך אמונה דתית להגיע לפתרון של חיים בשלום ושכנות טובה מתוך הבנה שזה האינטרס של כל בני האדם וזה רצון האל לפי תפיסתם.
14 מנדטים מתוכה מדברים על ארץ ישראל השלמה.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
הוא כתב אחרי ה-7.10 שהוא מפסיק לכתוב/ להגיב עד יעבור זעם.תא מרבוטא כתב:אגב מה קרה לפלגס?
לבינתיים, אפשר לראות הצעה שלו לפתרון הסכסוך שיושמה בדרום ואת תוצאותיה ראינו ב-7.10.23
אולי זה יחזיר אותו להגיב כאן.

-
- קיבל.ה 1397 לייקים
לא מתכוון לבזבז את חופשת הסופ״ש שלי על חיפוש בפורום.teknoboy כתב:אל תתבייש, תשים לינקים.Asafasraf כתב: ↑14 יוני 2024, 14:55ניתן לקוראים בפורום לקרוא את התגובות שלך לפני ה-7.10teknoboy כתב:אל תיתן לעובדות הכי פשוטות לבלבל אותך, אף אחד לא אמר ש"הם רוצים לחיות בשלום לצדנו", אלא שעדיף *לנו* להפסיק את הכיבוש.
לא זכור לי שאי פעם חשבתי שהפלסטינים הם אוהבי ישראל, ונדמה לי שלא פעם הסברתי למה ואיך הם הפכו לשונאי ישראל.
(שים לב: לא צריך להיות אוהבי ישראל כדי להעדיף הסכם עם ויתורים על פני המשך החיים תחת כיבוש כמו שלא צריך לאהוב ערבים כדי להעדיף הסכם עם ויתורים על פני הבטחות למוות אין סופי עד קץ הדורות ו\או על פני מילואים של מאה ימים בשנה עד גיל 50 וחיים בספרטה המודרנית, ככה שגם אם אתה\נוחבה כלשהו שונאים אחד את השני שנאת מוות, אם אתם לא מפגרים אז שניכם מבינים שעדיף לכם לחיות אחד לצד השני מאשר למות אחד לצד השני. במילים אחרות, לא צריך ששאיפת חייהם תהיה לחיות בשלום לצדך, מספיק שהם יבינו שזה עדיף על להילחם בך עד ששינויי האקלים יחריבו את האפשרות לחיות במזרח התיכון. והתובנה הזאת הייתה לא פעם חזקה בקרב הפלסטינים לא פחות ואף יותר מאשר בקרב הישראלים, ונראה לי שגם היום זה המצב, אם תסתכל בסקר שחשבת שמבלבל אותי)
אנשים מוזמנים לקרוא.
לבינתיים, יש לי שני צילומי מסך ישנים של ידידנו היקר מטאלי, שמסביר שהאמנה של החמאס לא קוראת להשמדת היהודים.
צילום נוסף בו הוא מתלונן על ״רצח״ של חפים מפשע שהשתתפו בהפגנות ליד הגדר בעזה, כשמאוחר יותר התברר שבהפגנות כמו אלה השתמשו כדי להטמין מטענים ולעשות שיעורי בית לקראת הטבח.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 15 יוני 2024, 11:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים

-
- קיבל.ה 1045 לייקים
אני שוב אומר הדת היא לא הבעיה אלא הקנאות הדתית המשיחית, יש גם שמאלנים דתיים אומנם מעטים אבל הם קיימים.Asafasraf כתב: ↑15 יוני 2024, 11:12הדת היא לא נר לרגליו, אבל היא כן מחזיקה את שלטונו.ארז שדה כתב:בצד שלנו יש מנהיג שהדת היא לא נר לרגליו, אלא השמירה על עכוזו היא נר לרגליו .Asafasraf כתב: ↑15 יוני 2024, 06:34 מישהו השבוע הסביר את זה בצורה פשוטה ויפה:
14 מנדטים מתוכה מדברים על ארץ ישראל השלמה.
ואני מסכים איתך בכך שהממשלה שלנו שבויה בידי קנאים דתיים.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
היא שבויה כי זה מתמזג פיקס עם החרדה הקיומית של ביבי לעצמו
חשוב לציין
שהצופים בבית ידעו שיש להם ראש ממשלה שהדבר היחיד שמוביל אותו זה שרידותו, גם אם זה פועל בניגוד לשרידות המדינה
חשוב לציין
שהצופים בבית ידעו שיש להם ראש ממשלה שהדבר היחיד שמוביל אותו זה שרידותו, גם אם זה פועל בניגוד לשרידות המדינה
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אני ממש מקווה שהוא יחזור
הוא היה אחד המשתתפים הכי מנומקים, סבלניים ונחמדים בדיונים, גם אם לא מסכימים לדעות שלו.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
די ברור שמה שפלגס הציע היה מונע את ה 7.10. אם הצבא לא היה פרוס ברחבי הגדה בשמירה ספורדית על יישובי המתנחבלים, אז הגבולות היו מכוסים כמו שצריך.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
ההצעה של פלגס לא יושמה בדרום.
הוא כתב במפורש שצריך לסגור את הגבול הרמטית. במקום זה קנו כמה מצלמות ו"מקלעים חכמים" ושלחו את החיילים שהיו אמורים ויכולים לשמור על הגבול לשמור על סוכות בחווארה (הכוונה לחיילים ממעט הכוחות שבכלל הוקצו לגבול עזה, אחרי שרוב הסד"כ הצה"לי הוקצה לשמירה על טרוריסטים יהודים שחיים במקומות עם שמות כמו אשכי אשתאול ג').
הוא כתב במפורש שצריך לסגור את הגבול הרמטית. במקום זה קנו כמה מצלמות ו"מקלעים חכמים" ושלחו את החיילים שהיו אמורים ויכולים לשמור על הגבול לשמור על סוכות בחווארה (הכוונה לחיילים ממעט הכוחות שבכלל הוקצו לגבול עזה, אחרי שרוב הסד"כ הצה"לי הוקצה לשמירה על טרוריסטים יהודים שחיים במקומות עם שמות כמו אשכי אשתאול ג').
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 16 יוני 2024, 11:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אם אין לך כוונה להשקיע מאמץ בלהראות שאתה לא שקרן שמעליל דברים על אנשים כדי להתנגח בהם, מי אני שאכריח אותך.Asafasraf כתב: ↑15 יוני 2024, 11:19לא מתכוון לבזבז את חופשת הסופ״ש שלי על חיפוש בפורום.teknoboy כתב:אל תתבייש, תשים לינקים.
אנשים מוזמנים לקרוא.
לבינתיים, יש לי שני צילומי מסך ישנים של ידידנו היקר מטאלי,
כמו כן אולי אתה מתקשה לקלוט דברים כל כך מסובכים, אבל אני לא מטאלי ולא פלג.
תשמע, פעם חשבתי שאתה אמנם שוגה קשות ושתמונת העולם שלך מעוותת, אבל אתה אדם רציני ומתדיין מכובד. אני רואה שטעיתי, אתה ליצן ורמת הדיון שלך בקאנטים.
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 16 יוני 2024, 19:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 331 לייקים
מעבר לכך, ובאופן כללי, ברור שמחדלים יכולים לקרות. הם יכולים לקרות כשישראל יושבת על הגבול, והם יכולים לקרות (וקורים יום יום) כשהצבא פרוש ברחבי השטחים הכבושים.teknoboy כתב: ↑16 יוני 2024, 11:28 ההצעה של פלגס לא יושמה בדרום.
אף אחד לא טען שהמוטיבציה של החמאס תרד (בטח לא תוך כדי מצור וכיבוש), או שאין להם כוונות רצחניות.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אמל"ק: מתברר שגם צה"ל מנותק מהמציאות

https://www.ynet.co.il/news/article/bkmpbolur

https://www.ynet.co.il/news/article/bkmpbolur
דו"צ אמנם לוקה במחשבה שישראל אמורה או יכולה לקבוע לשכניה מה יקרה אצלם, את מי הם יאהבו ומי ישלוט בצד שלהם של הגבול, אבל מתברר שגם המערכת הצה"לית מסכימה עם מה שאני ואחרים כותבים פה כבר שמונה חודשים וסופגים על זה קללות.דובר צה"ל, תת-אלוף דניאל הגרי, אמר היום (רביעי) בריאיון לחדשות רשת כי אי-אפשר להשמיד את חמאס. "חמאס זה רעיון", הסביר, "מי שחושב שאפשר להעלים אותו - הוא טועה. זה האחים המוסלמים". במסר לדרג המדיני, ציין כי "מה שאפשר לעשות זה להצמיח משהו אחר. משהו שיחליף אותו (את חמאס)."
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אתה מפריע לניצחון המוחלט
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1009 לייקים
מה שהוא אומר זה לא מה שאתה ואחרים כותבים פה כבר 8 חודשים, די רחוק מזה למען האמת
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
תסביר
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1009 לייקים
הוא אומר שצריך שאם לא יהיה שלטון חלופי לחמאס לא יעזור להשמיד את התשתיות הצבאיות והשלטוניות של חמאס, הוא כן אומר שהשמדת התשתיות השלטוניות והצבאיות של חמאס זה תנאי הכרחי, פשוט לא מספיק.
זה לא מה שנאמר פה, לא קרוב
זה לא מה שנאמר פה, לא קרוב
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
אני מבקש שוב, תסביר מה ההבדל.
האדום הצורר:
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1009 לייקים
החלק של השמדת התשתיות הצבאיות והשלטוניות של החמאס
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
זאת אומרת שבדיוק כמו אנשים כמוני, הוא אומר שאין טעם בשום דבר אם לא יהיה שלטון חלופי לחמאס (ואני מוסיך: או שינוי מהותי בחמאס עצמו).
כמו כן, בדיוק כמוני הוא אומר שאי אפשר "להשמיד את החמאס", אלא רק לפגוע ביכולות שלו.
נכון, הניסוח שלו לא זהה לשלי, וחלק מהדברים שהוא אומר באמת לא מסתדרים בשום צורה עם דברים מסוימים שאני כתבתי (למשל, כאמור, הוא שוגה לחשוב שישראל יכולה לקבוע לפלסטינים איך הם יסדירו את החיים שלהם), אבל בליבת הדברים שלו הוא מאשר את ליבת הדברים שכתבתי ושכמה גאונים פה כתבו לי בגללם שאני מנותק מהמציאות.
אגב, חכה שתקרא את מה שהוא אמר על שחרור חטופים בכוח צבאי. בכלל תהיה בהלם מכמה שזה "לא קרוב", כלומר קרוב מאוד, למה שכתבתי.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1009 לייקים
אתה לא בעד מלחמת חורמה בחמאס גם אם יש לו תחליף בסוף, אז אני לא מבין למה אתה משקר לנו או לעצמך
ואין צורך גם לקשקש בענייני החטופים, המחלוקת העיקרית לא הייתה אם אפשר לחלץ באמצעים צבאים, אלא אם הלחץ הצבאי מגדיל את הסיכוי לעסקה או לא.
איזה ערבוב היסטורי מפואר
ואין צורך גם לקשקש בענייני החטופים, המחלוקת העיקרית לא הייתה אם אפשר לחלץ באמצעים צבאים, אלא אם הלחץ הצבאי מגדיל את הסיכוי לעסקה או לא.
איזה ערבוב היסטורי מפואר
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
1. כמו שכבר כתבתי פה לא פעם, אין לי בעיה עם מלחמה *בחמאס*. יש לי בעיה עם מלחמה שהיא פשע מלחמה אחד גדול בואכה רצח עם ו***לא*** תיפטר מהחמאס בשום צורה ואופן.
2. היו הרבה מחלוקות, באחת מהן קראו לי מנותק מהמציאות כי כתבתי שהצבא הרג יותר חטופים ממה שהוא שחרר ושאין סיבה לחשוב שבעתיד יהיה אחרת (העתיד הזה הוא כבר עבר, ועל פניו נראה שלא ממש טעיתי למרות הניתוק שלי מהמציאות).
לגבי הטענה על "רק לחץ צבאי יביא לעסקה", אני חושב שכבר די ברור (גם למי שלא הבין מההתחלה) שהיא מגוחכת פחות או יותר מכל בחינה אפשרית (קודם כול, כל הלחץ שבעולם לא הביא שוום עסקה, דבר שני לישראל יש חלק לא קטן בהיעדר עסקה ושום לחץ צבאי שהיא מפעילה לא יכול לשכנע אותה, בהגדרה). אפילו לא צריך לקרוא עיתונות אמיתית בשביל להבין את זה, אפשר להסתפק בתקשורת הישראלית.
3. כשאתה מעוות ומסלף את הדברים של הצד השני (או אולי סתם לא מבין אותם) אז אתה מתבלבל ומסיק שהיה "ערבוב הסטורי". לא פעם ראשונה שאתה כושל בהבנת המציאות ומסיק מזה מסקנות על מי שחושב אחרת ממך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
״מלחמה שהיא פשע מלחמה גדול בואכה רצח עם״. אתה יותר גרוע מבית הדין בהאג.
אין יותר צודקת מהמלחמה הזו, היא פשוט מנוהלת על ידי ראש הממשלה המטומטם בהיסטוריה.
לא לצאת משם עד לכריתת צינור החמצן של החמאס ממצרים- מנהרות ההברחה.
אין יותר צודקת מהמלחמה הזו, היא פשוט מנוהלת על ידי ראש הממשלה המטומטם בהיסטוריה.
לא לצאת משם עד לכריתת צינור החמצן של החמאס ממצרים- מנהרות ההברחה.