סגל לעונה הבאה
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
צריכים קודם להבין מי המאמן וכמה זרים רושמים. לדעתי יש צורך ב 6 ישראלים + 7 זרים או 7 ישראלים ו 6 זרים.
בהתחשב בסגל הקיים ובשמועות.
ישראלים :
נועם יעקוב, ברטי, פלטין, האנס, תומר,זלי ( אפשר ישראלי 7 בדמות ארצי / בלייזר / דאוסן)
זרים:
רנגלנד, אנגולה, מקרי, הורד, קייל + זר שהוא 5 דומיננטי, טייריק ג'ונס סטייל ( זר 7 צריך להיות לעמדה 3-4 סטיל הולנד או לעמדה 2 סטייל מנפורד).
בהתחשב בסגל הקיים ובשמועות.
ישראלים :
נועם יעקוב, ברטי, פלטין, האנס, תומר,זלי ( אפשר ישראלי 7 בדמות ארצי / בלייזר / דאוסן)
זרים:
רנגלנד, אנגולה, מקרי, הורד, קייל + זר שהוא 5 דומיננטי, טייריק ג'ונס סטייל ( זר 7 צריך להיות לעמדה 3-4 סטיל הולנד או לעמדה 2 סטייל מנפורד).
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
אתה ברצינות מציע להשאיר את שני הכישלונות המוחלטים שהם אנגולה ואלכסנדר? שני השחקנים הכי יקרים ביי פאר בהיסטוריה של המועדון, ועוד אתה מציע להשאיר אחד מהם כגיבוי מהספסל? אולי אם הם היו מקצצים 50 אחוז מהשכר שלהם הייתי שוקל את זה.
אני בכלל לא מדבר על שאר הבעיות בסגל שהרכבת פה, כמו כישרון התקפי סופר מוגבל, או היעדר קליעה מבחוץ.
אני בכלל לא מדבר על שאר הבעיות בסגל שהרכבת פה, כמו כישרון התקפי סופר מוגבל, או היעדר קליעה מבחוץ.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
!!!הוקיץ' כתב:אתה ברצינות מציע להשאיר את שני הכישלונות המוחלטים שהם אנגולה ואלכסנדר? שני השחקנים הכי יקרים ביי פאר בהיסטוריה של המועדון, ועוד אתה מציע להשאיר אחד מהם כגיבוי מהספסל? אולי אם הם היו מקצצים 50 אחוז מהשכר שלהם הייתי שוקל את זה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
א. הכסף כרגע לא מהווה מבחינתי שיקול. אני לא אגיד דברים לא הגיוניים. אבל זה לא מה שמכתיב את האמירה שלי.הוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 14:46 אתה ברצינות מציע להשאיר את שני הכישלונות המוחלטים שהם אנגולה ואלכסנדר? שני השחקנים הכי יקרים ביי פאר בהיסטוריה של המועדון, ועוד אתה מציע להשאיר אחד מהם כגיבוי מהספסל? אולי אם הם היו מקצצים 50 אחוז מהשכר שלהם הייתי שוקל את זה.
ב. אני מסתכל על הליגה. שניהם הזרים עם פלוס מינוס המצטבר הכי טוב השנה. אנגולה הוא השחקן השני הכי יעיל בהפועל השנה אחרי הורד. אלכסנד לא כ5 מוביל הוא שיחוק וזה מה שהוא עשה גם בשנותיו ביורוליג.
ג. השחקן הנוסף שהייתי מביא אמור להיות כזה שמהווה איום מ 3, אם זה ארצי / בליזר כישראלי או אקס / הולנד כזרים. רנגלנד / ברטי / אנגולה / מקרי / הנאס הם גם איום משלוש וגם גינת. להגיד על הסגל הזה שהוא מוגבל בקליעה זה לא בדיוק נכון. כנ"ל כישרון התקפי... תביא 5 דומיננטי ותהיה סופר מוכשר גם התקפית. רנגלנד, אנגולה, מקרי, תומר, טיריק זה חמישיה לא מוכשרת התקפית?
הורד + הישראלי זה לא גיבוי טוב מספיק התקפית והגנתית לליגה? אקס + קייל ביחד עם השאר זה מוגבל התקפית לאירופה?
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
1. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה. אם הכסף לא מהווה שיקול, אז למה שלא נחתים את לסור? זה הגיוני בערך כמו שסנטר של 450 אלף דולר יעלה אצלנו מהספסל.
2. למי אכפת ממדד הפלוס מינוס? גיל בני מקדים בפלוס מינוס את ג'יילן הורד. אז? מדובר בשני פלופים מהדהדים וכל בן אדם עם זוג עיניים יכול לראות את זה.
3. זה סגל סופר מוגבל מבחינת קליעה. אתה מוזמן להסתכל על האחוזים ומספר השלשות של השחקנים האלה העונה. למעשה, חוץ מהנאס אין פה אחד שהוא קלע אמיתי. אני די בטוח שקבוצה כזאת תהיה קבוצת הקליעה הגרועה בליגה.
2. למי אכפת ממדד הפלוס מינוס? גיל בני מקדים בפלוס מינוס את ג'יילן הורד. אז? מדובר בשני פלופים מהדהדים וכל בן אדם עם זוג עיניים יכול לראות את זה.
3. זה סגל סופר מוגבל מבחינת קליעה. אתה מוזמן להסתכל על האחוזים ומספר השלשות של השחקנים האלה העונה. למעשה, חוץ מהנאס אין פה אחד שהוא קלע אמיתי. אני די בטוח שקבוצה כזאת תהיה קבוצת הקליעה הגרועה בליגה.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
נשים את זה פה:
https://x.com/EuroZoneBasket/status/180 ... 86873?s=09
דיווחים על התפרקות של לונדון ליונס.
- הפועל
- קיבל.ה 1706 לייקים
- יצירת קשר:
לא נורא. דיל לירושלים יותר זול ממילאהוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 15:58 נשים את זה פה:
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1555 לייקים
א. אני מקווה שברור לכולם שצריכים 3 זרים לעמדות 4-5 שלפחות 2 מהם בכירים כדי להתמודד עם הצבע של מכבי ושל הקבוצות החזקות. הורד + אלכסנדר + זר נוסף זה העומק שאנחנו צריכים. הקטע עם הכסף הוא שאני לא אציע את בולדווין או לסור שמרוויחים 1.2 מליון דולר צפונה. כמו שאני לא אפנטז על ים מדר... להביא עוד סנטר ב 500K זה כן ראלי.הוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 15:47 1. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד פה. אם הכסף לא מהווה שיקול, אז למה שלא נחתים את לסור? זה הגיוני בערך כמו שסנטר של 450 אלף דולר יעלה אצלנו מהספסל.
ב. כי גיל שיחק בעיקר נגד מחליפים אנגולה וקייל לא. אנגולה גם מהמובילים במדד היעילות. הוא סיים את העונה עם 12 נק' 5.5 ריבאונד ו 4 אסיסטים למשחק. 36% ל 3 54% מ 2 ו 80% מהקו... אני מבין למה מאוכזבים ממנו אבל הוא ממש לא הפלופ שמציגים כאן, בטח לא כשהו פצוע חצי עונה. גם אלכסנדר עם 10 נק' ו 7 רב ו 1.3 חסימות ב23 זה לא מחריד.
ג.
אז ככה:
אנגולה עם 36% של 1.8/5.1
ברטי עם 33% של 1.15/3.4
מנפורד עם 41% של 2/4.8
דאסטי עם 44% של 1.4/3
אני יודע שלמקרי היתה עונת קליעה לא טובה לא יודע איל היתה העונה של רגלנד.
לפני שנה מקרי היה עם 42% של 1.8/4.25
ורנגלנד עם 41% של 2.5/6.25.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
1. צר לי להגיד לך, להביא עוד סנטר יקר מאלכסנדר ולהשאיר את אלכסנדר זה לחלוטין דמיוני. לא פחות מלהביא את ים מדר.
2. לא יודע מאיפה השטות הזאת שגיל בני שיחק בעיקר מול מחליפים. אנחנו לא ביורוליג ולרוב הקבוצות פה יש רוטציה של שבעה שחקנים ביום בהיר. ואם בני שיחק מול מחליפים אז כך גם הורד. בקיצור, הסטטיסטיקה הזאת לא רלוונטית לכלום.
ואני לא יודע מה אתה מנסה להוכיח עם המספרים של אנגולה ואלכסנדר. אם אלה מספרים טובים בעיניך לשחקנים של 400-500 אלף דולר לעונה, אז כנראה שאין לנו בסיס משותף לדיון.
3. לא יודע איך מנפורד נכנס לפה, כי לא כתבת אותו בסגל המקורי וגם לא ברור לי כמה שחקנים אתה חושב שיכולים להיות בסגל אחד. גם ככה הסגל המקורי שכתבת היה עמוס בצורה לא הגיונית.
בכל מקרה, אני מוכן להתערב שזה לא הולך להיות הסגל וגם לא משהו דומה, אז כל הדיון הזה די עקר.
2. לא יודע מאיפה השטות הזאת שגיל בני שיחק בעיקר מול מחליפים. אנחנו לא ביורוליג ולרוב הקבוצות פה יש רוטציה של שבעה שחקנים ביום בהיר. ואם בני שיחק מול מחליפים אז כך גם הורד. בקיצור, הסטטיסטיקה הזאת לא רלוונטית לכלום.
ואני לא יודע מה אתה מנסה להוכיח עם המספרים של אנגולה ואלכסנדר. אם אלה מספרים טובים בעיניך לשחקנים של 400-500 אלף דולר לעונה, אז כנראה שאין לנו בסיס משותף לדיון.
3. לא יודע איך מנפורד נכנס לפה, כי לא כתבת אותו בסגל המקורי וגם לא ברור לי כמה שחקנים אתה חושב שיכולים להיות בסגל אחד. גם ככה הסגל המקורי שכתבת היה עמוס בצורה לא הגיונית.
בכל מקרה, אני מוכן להתערב שזה לא הולך להיות הסגל וגם לא משהו דומה, אז כל הדיון הזה די עקר.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
הוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 15:58 נשים את זה פה:
יש סיכוי להביא את הסאם דקר הזה?
שחקן טוב לא?
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
שחקן מעולה, אבל לדעתי היה פצוע נון סטופ בשנתיים האחרונות.
- הפועל
- קיבל.ה 1706 לייקים
- יצירת קשר:
אלכסנדר ואנגולה שניהם נראים אנשים נחמדים מאד, אבל מקצועית לא סיפקו את הסחורה.הוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 17:58 1. צר לי להגיד לך, להביא עוד סנטר יקר מאלכסנדר ולהשאיר את אלכסנדר זה לחלוטין דמיוני. לא פחות מלהביא את ים מדר.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
זרים : צריך זר ל-1 (אניס/רגלנד/זר תותח), מנפורד (אם מאשרים לו קנאביס רפואי), זר ל-3, הורד, שני זרים ל-5
ישראלים: נועם יעקב, בר טימור, הנאס, פלטין, תומר גינת וזלמנסון (כי צריך סנטר מחליף לליגה)
ישראלים: נועם יעקב, בר טימור, הנאס, פלטין, תומר גינת וזלמנסון (כי צריך סנטר מחליף לליגה)
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
זה כנראה יותר דומה למה שיהיה בסופו של דבר, אבל גם כאן הסגל מאוד עמוס בעמדות הגארדים. זה הרי דומה למצב היום, רק שפלטין מחליף את בני (שגם ככה בקושי משחק) ועל זה עוד מוסיפים את נעם יעקב.
אני לא חושב שפלטין יגיע כדי להיות במעמד של בני ברוטציה, בטח שנעם יעקב לא יגיע אם לא יובטח לו מעמד בכיר.
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
הרכב ישראלי חלומי.
יש מצב שיש משחקים שאפשר יהיה לשחק לפעמים עם חמישייה כל ישראלית על המגרש לפרקים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1605 לייקים
אני מניח שנועם יעקב יגיע על חשבון ירידה בדקות של בר
-
- קיבל.ה 1456 לייקים
אם מנפורד/אניס מקבלים מנוחה פה ושם במשחקי הליגה (וזה אמור לקרות), בסגל כזה נועם יעקב יקבל דקות ולא על חשבון בר
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
ונראה לכם שבר ויעקב יסתפקו בלשחק הרבה בליגה, כשאחד מהגארדים הזרים לא ירשם? אם מי מהם יקבל פחות מ-15 דקות למשחק ביורוקאפ אנחנו נשמע את זה. אני בכלל לא מדבר על פלטין שבכל תסריט אפשרי יקבל פירורים.
לדעתי יגיע גארד ישראלי אחד במקום בני וזהו.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
אני חושב שהיינו מאוד מרוצים משניהם אם זה היה שנה אחורה והם היו מרוויחים 200 אלף דולר לעונה.הפועל כתב: ↑12 יוני 2024, 18:45אלכסנדר ואנגולה שניהם נראים אנשים נחמדים מאד, אבל מקצועית לא סיפקו את הסחורה.הוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 17:58 1. צר לי להגיד לך, להביא עוד סנטר יקר מאלכסנדר ולהשאיר את אלכסנדר זה לחלוטין דמיוני. לא פחות מלהביא את ים מדר.
בינתיים הציפיות עלו והשכר הוכפל, מה שפעם סיפק אותנו כבר לא תואם את השאיפות שלנו.
-
- קיבל.ה 1456 לייקים
פלטין צריך להגיע במקום בני. הוא יקבל את אותו מספר דקות של בני עם אופציה לעלות יפה אם יצדיק את זה.הוקיץ' כתב:ונראה לכם שבר ויעקב יסתפקו בלשחק הרבה בליגה, כשאחד מהגארדים הזרים לא ירשם? אם מי מהם יקבל פחות מ-15 דקות למשחק ביורוקאפ אנחנו נשמע את זה. אני בכלל לא מדבר על פלטין שבכל תסריט אפשרי יקבל פירורים.
נועם יעקב זה סיפור מסובך יותר במצב הנוכחי
- הפועל
- קיבל.ה 1706 לייקים
- יצירת קשר:
ברור. אבל זה לא המצב. הם מקבלים כפול מזה והיו אמורים להיות שובר השיוויון שלנו ביורוקאפ ובליגה. ובפועל מכל הזרים שעברו אצלנו בשנה אולי רק מיילס וולס תרמו פחות מהםהוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 22:37אני חושב שהיינו מאוד מרוצים משניהם אם זה היה שנה אחורה והם היו מרוויחים 200 אלף דולר לעונה.הפועל כתב: ↑12 יוני 2024, 18:45אלכסנדר ואנגולה שניהם נראים אנשים נחמדים מאד, אבל מקצועית לא סיפקו את הסחורה.הוקיץ' כתב: ↑12 יוני 2024, 17:58 1. צר לי להגיד לך, להביא עוד סנטר יקר מאלכסנדר ולהשאיר את אלכסנדר זה לחלוטין דמיוני. לא פחות מלהביא את ים מדר.
בינתיים הציפיות עלו והשכר הוכפל, מה שפעם סיפק אותנו כבר לא תואם את השאיפות שלנו.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
לדעתי נועם יעקב כבר חתום, ועם החתמת הינאס ברור שגם דדאס ממשיך.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
-
- קיבל.ה 490 לייקים
אנגולה חתום אז הוא ממשיך בכל מקרה לדעתי. יש לו קשר טוב עם דדאס לא נראה לי שירצו לשלם לו פיצויים על הפרת חוזה.
-
- קיבל.ה 1456 לייקים
בלי קשר לזה שמקריי בעונה חלשה, אם אנגולה חתום למה בדיוק צריך את מקריי?
מתכון בטוח לפיצוץ
מתכון בטוח לפיצוץ
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מי אמר שמביאים את מקריי? כל מיני עיתונאים שלמדו בכיתה ג' לעשות 1 ועוד 1?
אין אלוהים.
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
אנגולה שחקן של דדאס, אם הוא ממשיך אז גם הוא
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
וואוו

עכשיו ברור ממי האבוקות
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
הורד, מנפורד ואניס. יתר הזרים אפשר ורצוי להחליך (אלכסנדר גבולי, אבל צריך סנטר מסיבי בכל מקרה לדעתי).
ישראלים הייתי מנסה לצרף את הבחור מהסרטון, זלמנסון אפשר להיפרד כנראה.
ישראלים הייתי מנסה לצרף את הבחור מהסרטון, זלמנסון אפשר להיפרד כנראה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 113 לייקים
הצבע - אני לא שותף לדיעה שאלכסנדר הוא סנטר מזעזע, ולדעתי הוא ירוויח סכומים דומים במקום אחר בשנה הבאה, אבל ליד תומר והורד הוא לא מתאים, ואת שניהם הייתי משאיר. זלמנסון - אחד הדברים הכי מכוערים השנה זה ההשתלחויות של האוהדים בון. מעבר לכיעור זה מראה על חוסר הבנה - כמה הם מצפים שהגבוה הרביעי ברוטציה שלך יהיה טוב? זה לא אומר שלא צריך למצוא לו מחליף, אבל צריך לזכור שאם זה זר, אז הוא לא ירשם לליגה (רכז, מנפורד, אנגולה/זר בעמדה 3, הורד וסנטר חדש), ואם זה ישראלי, אז איזה 5 מביאים במקום? סורקין היה פותר את הבעיה אבל זה לא באמת יקרה.
זר בעמדה 3 - אני לא יודע מה האפשרות שלנו לצאת מהחוזה עם אנגולה. אל המצב הבריאותי המורכב שלו הצטרפו פציעות לא קצרות במהלך השנה הזו + סטט' לא מרשימה במיוחד, אז שחרור הולך להיות יקר. אם מביאים מחליף, אני חושב שצריך 3 שגם יכול לשחק 4, לאפשר לנו להפגין את העומק שלנו בקו האחורי בהרכבים של 3 גארדים. אם יש כסף הייתי מביא כזה ושם את אנגולה זר 6, יכול לתת לנו הרבה עומק, אבל זה סיפור יקר - לשיקולו של בעל המאה.
קו אחורי - בשוטף ה-80 דקות של הקו האחורי אמורים להיבלע בקלות אצל אניס (נניח), מנפורד ובר, כשדאסטי עולה שצריך התקפה ופלטין (נגיד) שצריך הגנה. אם דדאס (נניח/כנראה)
מתכוון לשחק הרבה עם 3 גארדים, אז יש גם מקום לגיל בני בתור גארד שישי - תלוי כמה אנחנו רוצים לשלם לגארד שישי/כמה גיל בני מוכן לעודד מהספסל. אם מביאים את נעם יעקב אז תיאורטית זה משדרג לך מאוד את הקו האחורי. אבל א. הוא רכז לא גבוה בלי קליעה לשלוש (אבל רק בן 19) ב. זה אומר שאין מה להביא את פלטין, כי הוא יבקש לעזוב אחרי חצי שנה.
בקיצור, רכז וסנטר (ומישהו סטייל סם דקר לעמדה 3) ויהיה בסדר
זר בעמדה 3 - אני לא יודע מה האפשרות שלנו לצאת מהחוזה עם אנגולה. אל המצב הבריאותי המורכב שלו הצטרפו פציעות לא קצרות במהלך השנה הזו + סטט' לא מרשימה במיוחד, אז שחרור הולך להיות יקר. אם מביאים מחליף, אני חושב שצריך 3 שגם יכול לשחק 4, לאפשר לנו להפגין את העומק שלנו בקו האחורי בהרכבים של 3 גארדים. אם יש כסף הייתי מביא כזה ושם את אנגולה זר 6, יכול לתת לנו הרבה עומק, אבל זה סיפור יקר - לשיקולו של בעל המאה.
קו אחורי - בשוטף ה-80 דקות של הקו האחורי אמורים להיבלע בקלות אצל אניס (נניח), מנפורד ובר, כשדאסטי עולה שצריך התקפה ופלטין (נגיד) שצריך הגנה. אם דדאס (נניח/כנראה)
מתכוון לשחק הרבה עם 3 גארדים, אז יש גם מקום לגיל בני בתור גארד שישי - תלוי כמה אנחנו רוצים לשלם לגארד שישי/כמה גיל בני מוכן לעודד מהספסל. אם מביאים את נעם יעקב אז תיאורטית זה משדרג לך מאוד את הקו האחורי. אבל א. הוא רכז לא גבוה בלי קליעה לשלוש (אבל רק בן 19) ב. זה אומר שאין מה להביא את פלטין, כי הוא יבקש לעזוב אחרי חצי שנה.
בקיצור, רכז וסנטר (ומישהו סטייל סם דקר לעמדה 3) ויהיה בסדר
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הוא חייב להיות פה בשנה הבאה
יהיה, והגיוני שהוולקאם יגיע לפני יולי.
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
לתחושתי כבר חתום
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 229 לייקים
לדעתי האידיאל זה להשאיר את מני והורד באנקר, אניס כנראה שכן אלא אם כן נצליח למצוא מישהו יותר טוב וכשאני אומר יותר טוב אני מדבר ברמת הבעל בית גייקובן אם לא להשאיר את אניס. אחלה קייל אבל זה לא מספיק, להביא במקומו סנטר מאסיבי סטייל אונואקו או ניבו ואת אנגולה כמובן למכור לטורקים ולהביא אשכרה שחקן טוב על העמדה שלו. הייתי משאיר את הולנד במשכורת זולה בתור זר שישי לגיבוי, זר שביעי זה כבר להחלטתם אם צריך בהתאם לפציעות וכו. אולי רכז מחליף כי אם אניס נפצע בזמן חשוב אין לנו באמת גיבוי. אבל לדעתי הייתי מביא עוד גבוה מאסיבי אפילו.
את זלי משאיר למרות שהוא באמת לא יכול לראות יותר מכמה דקות נגד מכבי וקבוצות חזקות אחרות ושיקבל את הדקות נגד הפועל חיפה וכאלה.
בני עם כל האהבה לצערי זה לא זה. להביא את פלטין במקומו. לדעתי הכי חשוב פה זה הישראלים ולא הזרים, כל הניצחונות של מכבי זה נטו בגלל הספסל והספסל זה ישראלים בתכלס, כשהם מעלים ישראלים דרג "ב" כמו גונדי גייק ומנקו ואנחנו את זלי בני והאנס זה לא מספיק.חייב להביא מקבילים אליהם
את זלי משאיר למרות שהוא באמת לא יכול לראות יותר מכמה דקות נגד מכבי וקבוצות חזקות אחרות ושיקבל את הדקות נגד הפועל חיפה וכאלה.
בני עם כל האהבה לצערי זה לא זה. להביא את פלטין במקומו. לדעתי הכי חשוב פה זה הישראלים ולא הזרים, כל הניצחונות של מכבי זה נטו בגלל הספסל והספסל זה ישראלים בתכלס, כשהם מעלים ישראלים דרג "ב" כמו גונדי גייק ומנקו ואנחנו את זלי בני והאנס זה לא מספיק.חייב להביא מקבילים אליהם
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני מניח שנועם יעקב כבר סגורASAFABADI כתב:לדעתי האידיאל זה להשאיר את מני והורד באנקר, אניס כנראה שכן אלא אם כן נצליח למצוא מישהו יותר טוב וכשאני אומר יותר טוב אני מדבר ברמת הבעל בית גייקובן אם לא להשאיר את אניס. אחלה קייל אבל זה לא מספיק, להביא במקומו סנטר מאסיבי סטייל אונואקו או ניבו ואת אנגולה כמובן למכור לטורקים ולהביא אשכרה שחקן טוב על העמדה שלו. הייתי משאיר את הולנד במשכורת זולה בתור זר שישי לגיבוי, זר שביעי זה כבר להחלטתם אם צריך בהתאם לפציעות וכו. אולי רכז מחליף כי אם אניס נפצע בזמן חשוב אין לנו באמת גיבוי. אבל לדעתי הייתי מביא עוד גבוה מאסיבי אפילו.
ואם הוא מגיע במקום בני ובר ישאר אז אין מקום לפלטין.
אם דדאס ישאר לא יהיה שום סנטר מסיבי אלא רק אחד שקולע מבחוץ.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2651 לייקים
לפי הסרטונים נועם יעקב כבר מתרגל שירים בדרייב אין.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
הערכה שלי - כל זר שיסיכים להישאר - ישאר.
במצב הנוכחי שאנחנו רגע לפני מלחמה בצפון, חרם עולמי וכו׳ - יהיה מאוד קשה להביא פה זרים חזקים.
הימור על הנשארים:
אנגולה
מנפורד
הולנד
הורד
יעזבו:
אלכסנדר
מיילס
אניס
בישראלים מניח שבני יעזוב.
במצב הנוכחי שאנחנו רגע לפני מלחמה בצפון, חרם עולמי וכו׳ - יהיה מאוד קשה להביא פה זרים חזקים.
הימור על הנשארים:
אנגולה
מנפורד
הולנד
הורד
יעזבו:
אלכסנדר
מיילס
אניס
בישראלים מניח שבני יעזוב.
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
אני לא בטוח שאלכסנדר ימצא קבוצה שתיקח אותו בגובה החוזה שיש לו בהפועל שנה הבאה.
אז בהמשך ללוגיקה שלך , הגיוני שגם הוא יישאר.
אז בהמשך ללוגיקה שלך , הגיוני שגם הוא יישאר.
- הפועל
- קיבל.ה 1706 לייקים
- יצירת קשר:
מה עם וולף מהעתודה? מה הסיכוי למשוך אותו עם חוזה גדול?
הוא רוצה נ.ב.א, מאירופה אפשר להגיע לא פחות בקלות מאשר המכללות.
הוא רוצה נ.ב.א, מאירופה אפשר להגיע לא פחות בקלות מאשר המכללות.
-
- קיבל.ה 3214 לייקים