הפועל כתב: ↑06 יוני 2024, 09:41
גם אני חשבתי שהוא לא מספיק יציב, אבל תכלס גם אצלנו אני רואה שיש לו 42%.
כנראה ההתרשמות מוטה בגלל כמה משחקים באמת בזמן האחרון שהוא המשיך לזרוק בכמויות גם כשלא נכנס.
יש לו משחקים של 4 מ-5 לשלוש, או 1 מ-9
אין באמצע.
זה לא נכון. היו לו רק שני משחקים מזעזעים מול רמת גן (1/8) ומכבי (1/9). כל השאר סביר לגמרי (ומעלה).
אין לי כח לעשות גרף או משהו כזה, אבל אם מסתכלים נגיד על זריקות השלוש של מנפורד שנה שעברה, שהיתה מעולה לכל הדעות, זה נראה דומה, כולל שני משחקים של 1/5 ו-1/7
זה לא נכון. היו לו רק שני משחקים מזעזעים מול רמת גן (1/8) ומכבי (1/9). כל השאר סביר לגמרי (ומעלה).
אין לי כח לעשות גרף או משהו כזה, אבל אם מסתכלים נגיד על זריקות השלוש של מנפורד שנה שעברה, שהיתה מעולה לכל הדעות, זה נראה דומה, כולל שני משחקים של 1/5 ו-1/7
רק דיברנו.
2 מ-8 היום כולל אחת שיכולה לחרוץ עונה
הולנד עם מעל ל 42% עונתי קלע 2מ 8.
תומר עם 48% עונתי קלע 0 מ 2 פנויות לחלוטין.
אקס עם 41% עונתי קלע 0 מ 5
בר עם 33% עונתי קלע 1 מ 4.
אפילו אניס שקלע ב 40% עם 4 מ 10 לא היה ביום קליעה טוב אלא יום ממוצע. עונתית הוא על 10 מ 25 שזה בדיוק אותם 40%.
בזה הכל מתחיל ונגמר ממש לא הולנד אלא כל הקבוצה היו עם ידי מרגרינה
הפועל כתב:
רק דיברנו.
אפילו אניס שקלע ב 40% עם 4 מ 10 לא היה ביום קליעה טוב אלא יום ממוצע. עונתית הוא על 10 מ 25 שזה בדיוק אותם 40%.
אולי זאת הבעיה שעם דדאס אנחנו קבוצת שלשות ,שהן נכנסות אנחנו מצליחים שהן לא נכנסות אנחנו בצרות, וחוץ מזה אתמול היינו חלשים גם מהעונשין וגם לזה היה חלק גדול בהפסד.
ranjef כתב: ↑07 יוני 2024, 00:20
רק דיברנו.
אולי זאת הבעיה שעם דדאס אנחנו קבוצת שלשות ,שהן נכנסות אנחנו מצליחים שהן לא נכנסות אנחנו בצרות, וחוץ מזה אתמול היינו חלשים גם מהעונשין וגם לזה היה חלק גדול בהפסד.
זאת לא חלק מהבעיה זאת הבעיה מהרגע שדדאס הגיע עלינו מ 20.7 זריקות ל 3 ל 28.3 זריקות ל 3. כאשר אנחנו קולעין ב 40% הכל טוב כאשר קולעים ב 24 אתה בבעיה.
נמאס כבר מהשיפוט המושחת הזה. הבלתי הכי מופרכת שראיתי, כמעט כמו הלא בלתי של בראון במשחק הראשון. קולסון עשה פעמיים במשחק את העבירה הזאת בדיוק ולא שרקו בלתי (ובצדק).
אגב, התעלמנו מזה בגלל הפדיחה של ההפסד לקרית אתא והמלטדאון של דדאס, אבל גם אתמול היה שיפוט שערוריה.
הוקיץ' כתב: ↑07 יוני 2024, 16:43
נמאס כבר מהשיפוט המושחת הזה. הבלתי הכי מופרכת שראיתי, כמעט כמו הלא בלתי של בראון במשחק הראשון. קולסון עשה פעמיים במשחק את העבירה הזאת בדיוק ולא שרקו בלתי (ובצדק).
אגב, התעלמנו מזה בגלל הפדיחה של ההפסד לקרית אתא והמלטדאון של דדאס, אבל גם אתמול היה שיפוט שערוריה.
כדורגל כדורסל. הכל פה מושחת ומכור. כמובן לאגודה של המדינה.
אין לי ספק שאם בכל זאת נפגוש אותם בגמר, הדבר הנכון לעשות יהיה לרדת מהפרקט כשאסתרון, ספי והלהקה מתחילים בהצגה שלהם.
והנה בולדווין גם הכה אוהד ירושלים אני רואה. מעניין מה האוהד אמר לו. בולדווין לא יכה סתם.
טכנית לארז כתב: ↑07 יוני 2024, 16:58
אין לי ספק שאם בכל זאת נפגוש אותם בגמר, הדבר הנכון לעשות יהיה לרדת מהפרקט כשאסתרון, ספי והלהקה מתחילים בהצגה שלהם.
והנה בולדווין גם הכה אוהד ירושלים אני רואה. מעניין מה האוהד אמר לו. בולדווין לא יכה סתם.
הדבר הנכון היה להגיב על פרשת פופלינגר, להגיב על שערוריית השיפוט ובראשה ההחלטנ המבישה של ספי שמש לא לתת בלתי על העבירה של ל. בראון, על ההחלטה לא להשעות את קולסון, על ההחלטה של הגוף המשדר לשלוח ככתבת קווים את אחותו של שחקן מכבי.
אם עכשיו נעשה את מה שאתה מציע, לא יהיה לנו גיבוי מאף אחד, ובצדק. היינו צריכים להיות סולידרים עם ירושלים, אבל לא עשינו את זה.
אלון1 כתב: ↑07 יוני 2024, 17:07
אחרי שמכבי עלו אני בספק עם בא לי לנצח ולעלות לגמר
נשמע לוזרי נשמע פחדני אבל לא בא לי ההפסד הזה בגמר
לעומת זאת שנה שעברה הייתי מת שנגיע
לא פחדתי מהם לשניה
פשוט השנה הקבוצה חלשה בהרבה מהקבוצה שנה שעברה
אני יכול להבין אותך אם נעלה לגמר אז כנראה שנפסיד להם בסוויפ ונראה אותם חוגגים אליפות בדרייב אין וזה ממש מדכא רק לחשוב על זה, אבל מה האלטרנטיבה? להיות מודחים ומושפלים על ידי קריית אתא בחצי?
הפועל צריכה לנסות להוציא את המקסימום מהעונה הזאת שהיא עד עכשיו הרבה פחות מוצלחת מהעונה הקודמת שלנו, להילחם ולנסות לנצח כל קבוצה נקווה לטוב.
טכנית לארז כתב: ↑07 יוני 2024, 16:58
הדבר הנכון היה להגיב על פרשת פופלינגר, להגיב על שערוריית השיפוט ובראשה ההחלטנ המבישה של ספי שמש לא לתת בלתי על העבירה של ל. בראון, על ההחלטה לא להשעות את קולסון, על ההחלטה של הגוף המשדר לשלוח ככתבת קווים את אחותו של שחקן מכבי.
אם עכשיו נעשה את מה שאתה מציע, לא יהיה לנו גיבוי מאף אחד, ובצדק. היינו צריכים להיות סולידרים עם ירושלים, אבל לא עשינו את זה.
ינאי הגיב בטוויטר לפרשת פופלינגר.
לא חושב שהיינו צריכים להתערב בשיפוט המוטה של הסדרה הזו, אבל אם נגיע איכשהו לגמר והבובות האלה יתחילו עם המשחקים אז פשוט לרדת מהפרקט, בלי קשר לתוצאה.
לא קצת טיפשי לקבוע נבחרי עונה לפני שהעונה מסתיימת ? רומן סורקין שחקן העונה , זה קצת מוזר לקבוע את זה לפני הגמר לא ? בקשר למאמן ספציפית נראה לי נכון הבחירה אבל עדיין
Xavi כתב: ↑18 יוני 2024, 00:14
היו עושים לנו אותו דבר אם היה לנו איזה שחקן ששווה את זה
אנגולה!
אבל אני ממש מקווה שהם לא יקחו לנו אותו.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?