הם פשוט אפסים , כמה אוהדים שלנו איבדו את החיים שלהם ב7 באוקטובר ולא ראו תואר אחד , אפילו לא גביע ויינר שקרי והם לא מביאים 100 אחוז מעצם כמו שהם חייבים וצריכים , העונה נגמרה לא מגיע לקבוצה הזו כלום , שיראו את הפועל ירושלים שכבר שנה שניה ברציפות לוקחת גביע על הראש של מכבי
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
כמו שרשמתי בעמוד 2או 3 פה
עם כל הצער ועם כל הכאב חייב לרשום את מיילס במקום מנפורד
וחייב להגיד למאמן הדביל הזה לתת יותר דק לאלכסנדר והורד ולשחק פנימה יותר
השיפוט לא עזר לנו היום אבל גם לא גמר אותנו
האחוזים מהקו זה פשע
אני עדין מאמין וחושב שצריך לעשות 2-1 ולעלות
אלון1 כתב: ↑06 יוני 2024, 23:18
כמו שרשמתי בעמוד 2או 3 פה
עם כל הצער ועם כל הכאב חייב לרשום את מיילס במקום מנפורד
וחייב להגיד למאמן הדביל הזה לתת יותר דק לאלכסנדר והורד ולשחק פנימה יותר
השיפוט לא עזר לנו היום אבל גם לא גמר אותנו
האחוזים מהקו זה פשע
אני עדין מאמין וחושב שצריך לעשות 2-1 ולעלות
השריקה לסל ועבירה השניה על רז אדם זו המצאה. היו הרבה כאלה שריקות הזויות. ועדיין הכי גרוע זה האידיוט על הקווים
תעיף ליציע כתב: ↑06 יוני 2024, 23:09
ננצח משחק הבא .
הלאה.
איפה מתערבים על זה ?
בווינר .
ממליץ לך אך לא מתחייב (-:
אני הולך הפועל מנצחים מעל 6.
לדעתי אפילו דו ספרתי.
אני אוליי אעשה בדיוק ההפך , אני ממש לא אוהב להמר במשחקים של הפועל (או בכלל באופן כללי ) אבל יש לי אמונה שאם אני עושה את זה זה מגדיל את הסיכויים שההפך יקרה וזה מצב קיצון שאין ממנו דרך חזרה כבר
בא לפה לפרוק שני דברים:
1) מי שהחליף את מקריי ואונוואקו בקייל ואנגולה עלה לנו בתואר. אולי בשניים
2) מישהו יכול להסביר לכרוז שאנחנו יודעים שזה לא גמור ב+7, 2 דקות לסיום? באותה מידה ש1-0 בדקה 70 זה לא גמור? כוס אמק לא האמנתי שהוא אמר את זה
הדגל האדום כתב: ↑06 יוני 2024, 23:38
בא לפה לפרוק שני דברים:
2) מישהו יכול להסביר לכרוז שאנחנו יודעים שזה לא גמור ב+7, 2 דקות לסיום? באותה מידה ש1-0 בדקה 70 זה לא גמור? כוס אמק לא האמנתי שהוא אמר את זה
מסכים , עונה שעברה הייתה לנו קבוצה ששווה אליפות (למרות שלא זכתה בסוף ) , העונה זה ממש לא המצב כפי שנראה כרגע
הדגל האדום כתב: ↑06 יוני 2024, 23:38
בא לפה לפרוק שני דברים:
מסכים , עונה שעברה הייתה לנו קבוצה ששווה אליפות (למרות שלא זכתה בסוף ) , העונה זה ממש לא המצב כפי שנראה כרגע
איפה מי שנתן לי לי יחס של 1 ל4 שמנצחים אותם 2-0 ,
איפה שצחקתם עליי על מקומות 4-6
הרי ים ומכבי ב3 חודשים האחרונים בליגה אחרת,
חולון ר״ג הפועל ק.אתא יכולות לנצח בכל יום נתון אחת את השניה והן ברמה דומה .
הפועל עשתה שורה של כשלונות והפסדים עם שדדאס הגיע וניצח בעיקר בגרבץ טיים חוץ מה.חיפה
IsraelM כתב: ↑07 יוני 2024, 00:16
איפה מי שנתן לי לי יחס של 1 ל4 שמנצחים אותם 2-0 ,
איפה שצחקתם עליי על מקומות 4-6
הרי ים ומכבי ב3 חודשים האחרונים בליגה אחרת,
חולון ר״ג הפועל ק.אתא יכולות לנצח בכל יום נתון אחת את השניה והן ברמה דומה .
הפועל עשתה שורה של כשלונות והפסדים עם שדדאס הגיע וניצח בעיקר בגרבץ טיים חוץ מה.חיפה
כל ההפסדים היו בגרביץ טיים מלבד ההפסד הזה , אם באמת נודח זה כשלון מטורף אין ספק
אגב אני ממש שונא להתלונן על שיפוט אבל אם המהלך של הסל ועבירה של הנאס (שנפסל בטענה לעבירת תוקף שגויה לחלוטין ) לא היה נפסל אז אנחנו בוודאות מנצחים את המשחק הזה , כמובן שהיו עוד כמה החלטות שגויות לרעתנו
רק הפועל כתב: ↑06 יוני 2024, 23:54
איזה קוץ.התחת ההפסד הזה , במקום להגיע בשבת שיש אפשרות לסיים את הסדרה זה משחק של להיות או לחדול. לעזאזל עם הקבוצה הזו
רק הפועל כתב: ↑07 יוני 2024, 00:25
אגב אני ממש שונא להתלונן על שיפוט אבל אם המהלך של הסל ועבירה של הנאס (שנפסל בטענה לעבירת תוקף שגויה לחלוטין ) לא היה נפסל אז אנחנו בוודאות מנצחים את המשחק הזה , כמובן שהיו עוד כמה החלטות שגויות לרעתנו
האנד וואן השני של רז אדם גם המצאה. אפילו רוח הקודש לא נגע בו, לא ברור לי על מה נשרקה שם עבירה
מילפורד כתב: ↑07 יוני 2024, 09:03
נגמר אתמול, להתכונן למחר.
היתרון שלהם עלינו הוא בעמדת המאמן, החיסרון שלהם הוא שהם יפלו מהרגלים עם משחק כל יומיים ברוטציה של 7.5 שחקנים.
עם כל הכבוד לסטיבנס, הוא השחקן היחיד שיש להם בצבע, זה לא רגיל בשביל דדאס אבל גם הוא צריך להבין שאנחנו חייבים ללכת פנימה עוד ועוד במצאפ נגדם.
החמישייה עם הפלוס מינוס הכי גבוה אתמול הייתה עם ג׳יילן ב 4.
נקווה שדדאס ילמד מזה וישחק הרבה דקות עם קו קדמי של ג׳יילן-אלכסנדר. אתמול זה לא קרה בכלל. וזה הזוי שזה לא קרה נגד קו קדמי של גיי גיי קפלן בעמדה 4