לא קראתי את האשכול לאורכו אבל הוא אוהד הפועל תפסתי איתו טרמפ לנהריה פעם לפני 5-6 שנעת שהייתי חייל .
בכל מקרה לדעתי אין לו כסף בכלל, יעני יותר מלאדם ממוצע כן אבל לא בשביל הפןעל
מי אתה שי שצברג?
זה אותו מועדון שהחתים את אולהה מבלי לדבר בכלל עם הקבוצה שלו. בהחלט הגיוני.נועם שחם כתב:אני מלכתחילה לא הבנתי את ה"היה אמור" הזה ולא הבנתי מה פתאום תושב יתן ערבויות כאלו.
אז הם סיכמו עם גרינברג שתושב יתן ערבות בלי לסכם עם תושב? הגיוני סה"כ..
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
כן??אז מה מונע ממנו לקנות בעצמו את החלק של גרינברג?
אוהדי הפועל,אף פעם לא מפסיקים להפתיע
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
הוא פשוט מת שיעשו לו חיקוי בבובה של לילה ואז להיעלם.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
בהתאם להסכם בין שלושתם אחוזי הבעלות יכולים להשתנות בהתאם להשקעה היחסית של כל אחד ואחד מהם במצטבר.Ron.T כתב: ↑18 אפריל 2021, 17:22אני לא חושב שהניסנובים יוותרו בקלות על הצעצוע שלהם. בכל מקרה הלוואי וזה היה נכון כנראה שהבחור מנהריה סתם מחפש פרסום או חי בסרט.El dudernio כתב: ↑18 אפריל 2021, 16:31במיוחד אם מתחשבים בזה שהוא יכל פשוט להגיד תודה זה שלי והשתלט עליה.
בתחילת השנה יכל תושב לדלל את האחוזים של האחרים ולהפוך לבעלים של 50% אחוז מהקבוצה. הוא פשוטמלא רוצה בזה.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לא מכיר את ההסכם ביניהם אבל זכור לי שכשסרסור רצה לקנות את האחוזים של השאר, הניסנובים נעמדו על הרגליים האחוריות בשביל לשמור את זכויות הניהול שלהם, אם זה היה כזה פשוט תושב היה קונה את האחוזים שלהם ומוכר לסרסור. ההודעה הראשונה נכתבה בחצי הומור והגדרתי את זה כתאוריית קונספירציה למי שלא הבין.El dudernio כתב: ↑18 אפריל 2021, 21:56בהתאם להסכם בין שלושתם אחוזי הבעלות יכולים להשתנות בהתאם להשקעה היחסית של כל אחד ואחד מהם במצטבר.Ron.T כתב: ↑18 אפריל 2021, 17:22אני לא חושב שהניסנובים יוותרו בקלות על הצעצוע שלהם. בכל מקרה הלוואי וזה היה נכון כנראה שהבחור מנהריה סתם מחפש פרסום או חי בסרט.El dudernio כתב: ↑18 אפריל 2021, 16:31
במיוחד אם מתחשבים בזה שהוא יכל פשוט להגיד תודה זה שלי והשתלט עליה.
בתחילת השנה יכל תושב לדלל את האחוזים של האחרים ולהפוך לבעלים של 50% אחוז מהקבוצה. הוא פשוטמלא רוצה בזה.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
סרסור הסכים להיכנס חצי חצי עם תושב ותושב לא רצה את זה.
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
הפועל תל אביב מחכים לכניסתו הרשמית של איש העסקים שי שצברג למועדון במקומו של זאב גרינברג. אלא שגורמים המקורבים להליך ציינו כי ההתלהבות הראשונה פגה גם אצל שצברג עצמו וגם אצל גרינברג והסיכויים להשלמת העסקה הולכים ופוחתים. הנושא, נציין, עדיין בהליך בדיקות ונכון לעכשיו שני הצדדים ממתינים כשפרקליטיהם אמורים לקבוע פגישה נוספת. מה שבטוח הוא שהדברים רחוקים מלהסתיים.
שצברג, כזכור, אמור לקחת על עצמו את התחייבויותיו של גרינברג אך כבר בסוף השבוע התברר לו כי אינו ביצע בדיקה מספיק מעמיקה, שכן גרינברג ערב אישית לחלק גדול מחוזהו של מאור בוזגלו. הבורר אמור להכריע בתוך שבועיים-שלושה לגבי הקשר שקיבל הודעת פיטורין חד צדדית בתום העונה שעברה ועשוי לתבוע את בעלי המועדון באופן אישי בבית משפט אזרחי
ספויירט 1
שצברג, כזכור, אמור לקחת על עצמו את התחייבויותיו של גרינברג אך כבר בסוף השבוע התברר לו כי אינו ביצע בדיקה מספיק מעמיקה, שכן גרינברג ערב אישית לחלק גדול מחוזהו של מאור בוזגלו. הבורר אמור להכריע בתוך שבועיים-שלושה לגבי הקשר שקיבל הודעת פיטורין חד צדדית בתום העונה שעברה ועשוי לתבוע את בעלי המועדון באופן אישי בבית משפט אזרחי
ספויירט 1
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/20-2 ... tml?ref=hp
מחלוקת על פריסת התשלומים בעסקה בין שצברג לגרינברג
נראה ששצברג לקח צעד אחורה
-
- קיבל.ה 949 לייקים
שוקינגdino כתב: ↑27 אפריל 2021, 10:42 https://m.one.co.il/Mobile/Article/20-2 ... tml?ref=hp
long live the zapta
-
- קיבל.ה 950 לייקים
אם קנינו שוער בעיסקת ליסינג למה לא לקנות את האחוזים של גרינברג באותה צורה?
יאללה הביתה!!!
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
אז בסוף לא עשה עלינו סיבוב מלא אלא רק חצי והפך להיות ספונסר של המועדון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רדפוקס
- קיבל.ה 4734 לייקים
אני הבנתי שהוא הספונסר של ראובן עובד.ההוא שאמרו לו כתב: ↑01 אוגוסט 2021, 09:23 אז בסוף לא עשה עלינו סיבוב מלא אלא רק חצי והפך להיות ספונסר של המועדון
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 774 לייקים
אין דברים מביכים כמו ה"ערוץ" הזה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל