אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 1766 לייקים
כנראה זה המחיר שצריך לשלם כדי לשחק כדורגל עם בועז על הדשא של וולפסון.
חבל כי הוא אולי היחיד שאפשר להעריך אותו מצבע אדום.
חבל כי הוא אולי היחיד שאפשר להעריך אותו מצבע אדום.
-
- קיבל.ה 273 לייקים
לפי מה שמדברים רק הכניסה שלו להפועל תעלה לו 30 מיליון שקל, יותר ממה ששמו על הקבוצה הזאת כל הבעלים ביחד ב20 שנה האחרונותונרקומן כתב: ↑03 יוני 2024, 14:09 האמת - חותם על שת"פ מסוים של ינאי ומינצברג מאשר אופציה לא ידועה של ספרא.
אף אחד בכלל לא יודע להגיד עליו שום דבר, ובגלל שרק חרא הגיע אלינו בשנים האחרונות - הרשו לי להניח שגם פה מדובר כנראה בנוכל במקרה הרע, או במקרה הטוב בחסר מושג ללא אמצעים.
בפועל - שת"פ של ניסנוב וטביב
-
- קיבל.ה 214 לייקים
הכי חשוב ללכלך זה נותן המון תוקף לטיעונים שלךEl dudernio כתב: ↑03 יוני 2024, 09:54אל תפריע עם עובדות.שחר כתב: ↑03 יוני 2024, 09:22רק שכחת לציין שהם בעצמם הסכימו שדלויט יערכו את הבדיקה, שהם רוצים לגרור את מינצברג למאבקים משפטיים ארוכים ולמשוך אותם עד שיצליח למכור את המועדון והם לא יצטרכו לשלם את 9 המיליון שקלים שהם אחראים עליהם לפי הדו״ח.ההוא מפעם כתב:
הדוח הוזמן לבקשת מינצברג עי מישהו שמינצברג שילם לו. הניסנובים אומרים בצדק מוחלט מבחינתם שהם לא מקבלים את מסקנות הדוח
בשביל להחליט מה באמת נכון ומה לא ( בהנהח בכדורגל אפילו אני יכול להעביר 10 מיליון מפה לשם בקלות ) צריך בורר שיחליט
הבורר החליט שדווקא ניסנוב צודקים אז מינצברג ביטל את הבוררות
כמובן שזו נבלה וזו טרפה אבל הדברים פה לא מוחלטים, אין פה צדיקים ורשעים שחור ולבן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה לא ההוא מפעם,זה ההוא מטעם
לצערי, בדיונים שלנו בנושא המניות והחובות מסתבר שצדקתי, המניות לא "עוברות" בכל מקום כבר כתוב שניסנובים צריכים להעביר אותם. לטומי חשבתי שאנחנו מנהלים דיון תיאורטי בין שותפים לגורל ולדאגה. מסתבר שיש מי שחושב שלאנשים למעלה עם הכסף אכפת מה אנחנו כותבים ומקשקשים פה בפורום
חילוקי הדעות היחידים ביננו בנושא הוא שאתה כנ' חושב שדברים נופלים ומסתדרים משמיים "המניות יעברו" "יהיה דוח שיקבע" ואני חושב שעד שאין הסכמה פשרה או החלטת שופט/בורר שום דבר לא סגור ולכן לניסנובים יש אמצעי לחץ על המינצברגים והרוכשים ואין שום מנוף לחץ אחר שיכול לחייב את הנסנובים לשלם או לוותר על מה שנפסק להם
* במודגש לא מעניין אותי מי "יצר" את החוב כי אני לא רו"ח / עו"ד שלהם ולא משלמים לי על זה
אותי מעניין מי אחראי משפטית על החוב כי אם אי אפשר לחייב מישהו לשלם, אתה ואני נשלם
אלון
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1563 לייקים
חמוד נעלבת?ההוא מפעם כתב: ↑03 יוני 2024, 15:34הכי חשוב ללכלך זה נותן המון תוקף לטיעונים שלך
לצערי, בדיונים שלנו בנושא המניות והחובות מסתבר שצדקתי, המניות לא "עוברות" בכל מקום כבר כתוב שניסנובים צריכים להעביר אותם. לטומי חשבתי שאנחנו מנהלים דיון תיאורטי בין שותפים לגורל ולדאגה. מסתבר שיש מי שחושב שלאנשים למעלה עם הכסף אכפת מה אנחנו כותבים ומקשקשים פה בפורום
חילוקי הדעות היחידים ביננו בנושא הוא שאתה כנ' חושב שדברים נופלים ומסתדרים משמיים "המניות יעברו" "יהיה דוח שיקבע" ואני חושב שעד שאין הסכמה פשרה או החלטת שופט/בורר שום דבר לא סגור ולכן לניסנובים יש אמצעי לחץ על המינצברגים והרוכשים ואין שום מנוף לחץ אחר שיכול לחייב את הנסנובים לשלם או לוותר על מה שנפסק להם
* במודגש לא מעניין אותי מי "יצר" את החוב כי אני לא רו"ח / עו"ד שלהם ולא משלמים לי על זה
אותי מעניין מי אחראי משפטית על החוב כי אם אי אפשר לחייב מישהו לשלם, אתה ואני נשלם
אלון
אני אעשה את פשוט.
1. הצטרפת לפורום לפני חודשיים.
2. מאז כל ההודעות שלך הן הודעות דובר שמשרתות את הנרטיב של הניסנובים.
3. אתה מפיץ פה מידע מוטעה פעם אחר פעם לטובת הניסנובים ונגד מינצברג, להלן מס' דוגמאות:
1. לדבריך יש פסקי דין חלוטים נגד מינצברג ותביעות נוספות בסכום כולל של 5 מליון +. במציאות אין שום פסק דין חלוט. יש תביעות של 2.4 מליון על ערבויות שמינצברג היה צריך להחליף וזה לא בוצע. מאחר ומדובר בהפרה של החוזה בית המשפט דחה את העירעור שלו.
2. טענת שמינצברג הפסיד בהליך הגישור ולכן ביטל אותו. בפועל הליך הגישור לא החל אפילו ולא היה בכלל על החובות כי דלוויט רק אתמול פרסמו את הדוח. התעלמת מהעובדה שמורן מאירי שהוא "מקורב" של הניסנובים ואיש מכבי היה המגשר ועןד טרם תחילת ההליך מבלי לדון בראיות הוא כבר הודיע במסמך מקדים שהוא איתם.
3. טענת שהעברת המניות היא באחריות הניסנובים ואתה מתעלם מהעובדה שהם חתמו על חוזה שמחייב אותם לעשות זאת בכפוף לתנאים מסויימים, וגם כאשר התנאים הושלמו אתה עדין תומך בהפרת החוזה שהם חתומים עליו בצורת חד צדדים תוך כדי פגיעה במועדון הפועל תל אביב. נתתי לך את הדוגמא שרכשת ממני רכב מבחינתך הרכב שלך גם אם לא ביצעתי העברת בעלות... אבל אפשר ללכת לענין הדירה במקום רכב. כאילו רכשתי ממני דירה אבל אני לא מעביר אותה על שמך. זה רק הופך אותך לעבריין לא לצודק.
4. האמירה עכשיו על דלוויט פתאום שזה לא מתאים אז הם לא נחשבים?
אז כן אתה כותב מטעם גם אם לא ביודעין.
נ.ב. גם אותי לא מעניין מי משלם את החוב. מבחינתי שעופר ינאי ישלם עכשיו 10 מליון ויקבל 40% מהקבוצה. שמינצברג ישלם או שספרא. אבל יש עובדות ברורות ולא ניתן לסלף אותם לפי איך שמתאים לך.
נ.ב.2 אם תקרא קצת בפורום תבין שיש לי הרבה דברים טובים להגיד על הנסנובים בהפועל. שיקום מחלקת הנוער. קבוצת הנשים, הפועל שווים ועוד... רק שעצוב לי שהם מנסים לעשות כסף לא ביושר על חשבון הקבוצה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אתעלם מהסגנון ברשותך.
אתייחס רק למניות כי על זה רוב הדיונים שלנו.
בניגוד לך ולהשמצות שלך לא אמרתי שהן לא חתמו / סיכמו / הבטיחו וכל תואר אחר שתגיד. אמרתי שהקלפים אצלם כי אי עליהם שם סנקציה גם אתה מסכים שהם יכולים לגרור את מינצברג שנים בבימ"ש .
אם אתה חושב שהטענה שהם יכולים לגרור אותנו עד מוות ואי אפשר להכריח אותם לכלום זה לטובתם כנראה לא הסברתי את עצמי טוב.
אתייחס רק למניות כי על זה רוב הדיונים שלנו.
בניגוד לך ולהשמצות שלך לא אמרתי שהן לא חתמו / סיכמו / הבטיחו וכל תואר אחר שתגיד. אמרתי שהקלפים אצלם כי אי עליהם שם סנקציה גם אתה מסכים שהם יכולים לגרור את מינצברג שנים בבימ"ש .
אם אתה חושב שהטענה שהם יכולים לגרור אותנו עד מוות ואי אפשר להכריח אותם לכלום זה לטובתם כנראה לא הסברתי את עצמי טוב.
-
- קיבל.ה 1563 לייקים
חשבתי שיש פה דיון של אנשים נורמטיבים, על בסיס אמיתות וחוזים חתומים. סליחה.
דר"א הפועל בידים שלי אם מישהו רוצה הוא מוזמן לשלם לי 100 מליון על הקבוצה
דר"א הפועל בידים שלי אם מישהו רוצה הוא מוזמן לשלם לי 100 מליון על הקבוצה
-
- קיבל.ה 214 לייקים
סליחה צודק טעות שלי
-
- קיבל.ה 219 לייקים
בסאגה הזו יש שלוש אפשרויות.
להיות קודם ודבר ראשון בעד הפועל תל אביב, נקודה.
להיות קודם ודבר ראשון בעד מינצברגים (ימח שמם) שהביאו את המועדון הזה לשפל הכי גדול שלו.
להיות קודם ודבר ראשון בעד הניסנובים (ימח שמם) שהכניסו את המועדון הזה לחובות.
אני בוחר באפשרות הראשונה.
אתה, El dudernio, אוגוסטוס היל ועוד כמה בוחרים באפשרות השניה.
ההודעות שלכם אחת אחרי השניה, לאורך כל הזמן, תומכות במינצברגים.
לא ברור איך אפשר לתמוך באנשים שהזיקו באופן הכי קשה שאפשר, למועדון הפועל תל אביב.
איך אפשר לתמוך באנשים שהולכים לבוררות ושניה לפני שיוצאות התוצאות מבטלים אותה כי זה לא לטובתם.
אני מאוד אתפלא אם המינצברגים יפנו לבית המשפט שהניסנובים לא יציגו את תוצאות הבוררות.
למען הסר ספק ניסנובים=מינצברגים. שניהם הם אסון למועדון.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אני לא חושב שהם "תומכים" אני חושב שהם חיים באיזה עולם של צדק פואטי ושל מגיעה
כאילו שהאנשים האלה ( כולם ) בכלל מעניינת אותם ככליפת השום הדיונים שלנו פה בפורום על המיליונים שהם יילחמו עליהם או יוותרו עליהם
כאילו שהאנשים האלה ( כולם ) בכלל מעניינת אותם ככליפת השום הדיונים שלנו פה בפורום על המיליונים שהם יילחמו עליהם או יוותרו עליהם
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
קובי אתה ממחזר את עצמך בלי להקשיב בכלל.
אני מת שיעוף מפה מינצברג ויבוא מישהו יותר טוב,
אבל אם זה או מינצברג או הבאסטיונרים אני בכלל לא מבין את הדילמה.
בעד הפועל נגד הפועל מה זה השטויות האלה?
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
מה ההבדל ביניהם? שואל ברצינות.אוגוסטוס היל כתב: ↑03 יוני 2024, 22:07 קובי אתה ממחזר את עצמך בלי להקשיב בכלל.
שניהם הכניסו את הפועל לחובות.
הניסנובים לא שילמו חוזים,הפרו אותם וקיבלו תביעות.
מינצברג לעומתם לא הפר חוזים( ככל הידוע לי),אבל רשם את הכשלון המקצועי הגדול ביותר בתולדות הפועל ואחד הגדולים אי פעם בליגה הישראלית.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
איזה חוב מינצברג הכניסו אותך?
הוא הוציא יותר מהתקציב אבל לוקח על זה אחריות. זה לא חוב זה גרעון.
הרוכלים יצרו חוב שהם לא מתכוונים לשלם איך אתה בכלל משווה?
חורבן מקצועי חד משמעית, עשו טעויות קשות מאוד ולדעתי אם היה נשאר הוא היה יכול לתקן, אבל לעולם לא נדע.
ובוא נזכיר לעצמנו שהחורבן המקצועי לא חדש פה.
נשארנו שנה שעברה בליגה רק בגלל גול עצמי ששער 5 שאב עם שואב אבק אנרגטי.
גול של 1 מ 1000.
חורבן מקצועי חד משמעית, עשו טעויות קשות מאוד ולדעתי אם היה נשאר הוא היה יכול לתקן, אבל לעולם לא נדע.
גול של 1 מ 1000.
-
- קיבל.ה 405 לייקים
יש פה דיון מי יותר גרוע? מה זה משנה?
מנצברג וניסנוב חתמו על הסכם מלא חורים , מינואר עד מאי 2023 היה מצב ניהולי בלתי אפשרי. הנהלה אחת ידעה שהיא מסיימת והשניה דחתה לקיחת אחריות חצי שנה. למה?
שניהם היו שותפים לאסטרטגיה של "יהיה בסדר". עכשיו שמגיע גורם חיצוני לבדוק ספרים, מתברר שלא בסדר. ממש לא בסדר.
מנצברג וניסנוב חתמו על הסכם מלא חורים , מינואר עד מאי 2023 היה מצב ניהולי בלתי אפשרי. הנהלה אחת ידעה שהיא מסיימת והשניה דחתה לקיחת אחריות חצי שנה. למה?
שניהם היו שותפים לאסטרטגיה של "יהיה בסדר". עכשיו שמגיע גורם חיצוני לבדוק ספרים, מתברר שלא בסדר. ממש לא בסדר.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
פשוט קשקוש
יש פה חבורה של באסטוינרים שהאכילו אל האמריקאים הנאיביים לקרדות.
אמריקאים יצאו קצת טיפשים ולא הבינו עם מי יש להם עסק...
הבאסטיונרים זה מחרבי הפועל על מלא. האמריקאים שחצנים נאיביים וחסרי מושג בכדורגל.
בכל אופן ממש מקווה שזה זה מאחרינוו. לא רואה סרט שמיצנרג נשאר .
יש פה חבורה של באסטוינרים שהאכילו אל האמריקאים הנאיביים לקרדות.
אמריקאים יצאו קצת טיפשים ולא הבינו עם מי יש להם עסק...
הבאסטיונרים זה מחרבי הפועל על מלא. האמריקאים שחצנים נאיביים וחסרי מושג בכדורגל.
בכל אופן ממש מקווה שזה זה מאחרינוו. לא רואה סרט שמיצנרג נשאר .
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
לא מדוייק.אוגוסטוס היל כתב: ↑04 יוני 2024, 08:13 איזה חוב מינצברג הכניסו אותך?
גול של 1 מ 1000.
זה יהיה גרעון אם הם יכסו אותו מכיסם.
אם יגלגלו את זה הלאה,לא ישלמו או ידחו תשלומים ,יקחו הלוואות וכו- זה חוב.
קודם שישלמו ואז נמשיך
-
- קיבל.ה 405 לייקים
מדהים איך מתייחסים בסלחנות לדוויד. רק כשלון מקצועי?
מנהל שלא מתבייש למשוך מקופת הקבוצה 60000 ש"ח כל חודש .
אולי דוויד מתקבל בהננה כי הוא אמריקאי, לבן, אשכנזי טהור?
מה היו אומרים על בעלים מעדה אחרת שלוקח כל חודש 60000שח ואומר שיש חוב גדול שהוא נאלץ לכסות?
מה היו אומרים על בעלים מעדה אחרת שלוקח כל חודש 60000שח ואומר שיש חוב גדול שהוא נאלץ לכסות?
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
הוא משך כסף בידיעת המשקיעים שמאחוריוהלוטוס הלבן כתב: ↑04 יוני 2024, 09:04 מדהים איך מתייחסים בסלחנות לדוויד. רק כשלון מקצועי?
לא כמו ההוא שנתן דרך קייטרינג להוא או לבת שלו כל מיני שטיקים.
וכן אני מתייחס אליו בסלחנות כי הוא אמריקאי מהגזע הארי וניסנוב הוא איראני וחצי בוכרי וטביב מהחוטים. זאת הסיבה בדיוק
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
ואין ספק שמינצי הלבנבן נכשל מקצועית, אך שופטים אותו בעונה ראשונה, מדינה עם מטליות שונה לחלוטין וגם בעולם הכדורגל בכללי הוא חדש, בטח ביחס לטביב החוטי. אבל גם אני אם זאת בחירה בין קבוצת ההשקעה האמריקאית לניסנובים, אני בוחר באמריקאים בלי גרגר של ספק.
ולא כאוהד מינצי, אלא במצב שרק אלו האפשרויות ועם מה להתקדם הלאה.
ולא כאוהד מינצי, אלא במצב שרק אלו האפשרויות ועם מה להתקדם הלאה.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
מתחילת השנה הוא כבר לא לוקח.הלוטוס הלבן כתב: ↑04 יוני 2024, 09:04 מדהים איך מתייחסים בסלחנות לדוויד. רק כשלון מקצועי?
אבל בכל מקרה זה באמת הזיה. מילא היה פה ניהול מושלם אז היינו מבינים.
והכשלון המקצועי בעיקר לאורך העונה הוא נוראי ולא נסלח. ושוב להזכיר שהכישלון המקצועי של הבאסטיונרים לא רחוק בכלל.
ועדיין זה לא בר השוואה לחורבן של הבאסטיונרים.
לא אותה ליגה בגלל.
בוא נשאל ככה אם אתה חייב לבחור בניהם את מי אתה בוחר? בלי התחכמויות
- 7even
- קיבל.ה 2702 לייקים
חשתי שהאשכול תפח עקב עדכונים על ספרא, אני רואה עוד רבים פה על הקודמים והנכוחיים.
אגב רק מזכיר שבשישי נאמר שזה עד הסופ"ש הזה עוד כלום.
נשארו 3 ימים לא כולל היום.
אגב רק מזכיר שבשישי נאמר שזה עד הסופ"ש הזה עוד כלום.
נשארו 3 ימים לא כולל היום.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 219 לייקים
אם לסבתא שלי היו גלגלים היא הייתה קורקינט.אוגוסטוס היל כתב: ↑03 יוני 2024, 22:07 אבל אם זה או מינצברג או הבאסטיונרים אני בכלל לא מבין את הדילמה.
אבל לא יהיו לה גלגלים ולעולם לא יהיו לה גלגלים.
תנוח, הניסנובים כבר לא יחזרו להיות הבעלים של הפועל וגם טביב.
אתה והאחרים פשוט ממציאים סיטואציה שלא תקרה גם ביקום מקביל.
יש רק אפשרות אחת או המינצברגים או ספרא.
לכתוב "אוי ואוי הניסנובים עלולים לחזור" זו מניפולציה ביביסטית עלובה סטייל "המצביעים הערבים נעים בכמויות אל הקלפי. עמותות השמאל מביאות אותם באוטובוסים"
השכל הישר מבין שזה נשמע רע לכתוב בפורום "אני מעדיף שהמינצברגים ימשיכו להיות הבעלים" אז ממציאים סיטואציה כאילו זה המינצברגים VS הניסנובים.
תסתכל באיזו הבנה, אמפתיה וקבלה Dino כותב על השנה של המינצברגים בהפועל.
המינצברגים שמינו אדם חסר כל ידע ונסיון מינימלי לתפקיד כחן סול.
המינצברגים שמינו אדם חסר כל ידע ונסיון מינימלי לתפקיד כמו בורחה לאמה.
מה היית אומר על מנהל בית חולים שתופס אדם ברחוב ואומר לו "יאללה כנס לחדר ניתוח ונתח חופשי"? גם היית מקבל את זה בהבנה או שהיית אומר שהמנהל הזה פושע וצריך לעוף.
זה בדיוק מה שהם עשו. זה פשע.
לאנשים האלו יש קצת נסיון בספורט. אתה חושב שהם ראו התנהלות כזו במקומות הקודמים? בטוח שלא.
אבל על הזין שלהם המועדון הזה. הם באו לעשות קופה על המועדון ורק בגלל זה הביאו אנשים בשקל ותשעים.
זה גם לא מפריע לאדון מינצברג למשוך 600,000 ש"ח בשנה מתקציב המועדון.
בתור אוהד הפועל תל אביב לא צריך לשנות לך אם זה נעשה באופן גלוי כמו מינצברג או נסתר כמו טביב. אותך צריך לענין שזה פאקינג 600,000 ש"ח פחות מתקציב המועדון.
במועדון שאין לו גרוש על התחת ונמצא בחובות.
והכל עטוף בעלק ציונות וה 07/10 שזו התנהלות ביביסטית קלאסית.
החולירות האלו הביאו את המועדון הזה לשפל הכי נמוך אי פעם בהיסטוריה שלו.
אתם תמשיכו לרייר על המינצברגים ורוב אוהדי הפועל ימשיכו להתפלל שהעסקה תצא לפועל.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אחי מה נסגר הכל טוב? מה אתה רוצה? ראית אותי כותב שהם טובים? עם מי בדיוק אתה מתווכח?
בלה בלה ולא ענית אל השאלה.
תשתה משהו תרגע. גם ככה המדינה עוד רגע מקפלת אנחנו מקשקשים על שטויות
בלה בלה ולא ענית אל השאלה.
תשתה משהו תרגע. גם ככה המדינה עוד רגע מקפלת אנחנו מקשקשים על שטויות
-
- קיבל.ה 265 לייקים
מינצברג הוא הבעלים הכי כושל שהיה פה בהיסטוריה של הפועל תל אביב, אי אפשר להשוות את העב"ם החסר מושג הזה לניסנובס?
הוא סיפק ראיונות הזויים שהוא יוביל את הפועל לאירופה, שהוא גאה ומאמין בדרך של חן סול.
אז הוא שילם משכורות בזמן, וואו בעלים השנה פשוט.
אין הבדל בינו לבין הניסנובס, אם הם נשארים הפועל מתה.
הוא סיפק ראיונות הזויים שהוא יוביל את הפועל לאירופה, שהוא גאה ומאמין בדרך של חן סול.
אז הוא שילם משכורות בזמן, וואו בעלים השנה פשוט.
אין הבדל בינו לבין הניסנובס, אם הם נשארים הפועל מתה.
- 7even
- קיבל.ה 2702 לייקים
צנצי לפני מס' דקות מצייץ:
על פי מכתב שנשלח מהמועדון אל הבעלות הקודמת, דוללו כל המניות שלהם, כבר לא חלק מהבעלות מהבוקר.
כמו כן, נחשפה ההצעה שניתנה לה אולטימטום של 48 שעות-תושב יעבור 4.5 מ׳ שקלים, יתר החובות יפרסו בתשלומים ויציב מיליון דולר בנאמנות
אז הפועל...הפועל שלנו, סיימה סופית את עידן הניסנובס?
על פי מכתב שנשלח מהמועדון אל הבעלות הקודמת, דוללו כל המניות שלהם, כבר לא חלק מהבעלות מהבוקר.
כמו כן, נחשפה ההצעה שניתנה לה אולטימטום של 48 שעות-תושב יעבור 4.5 מ׳ שקלים, יתר החובות יפרסו בתשלומים ויציב מיליון דולר בנאמנות
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 508 לייקים
חכה7even כתב: ↑04 יוני 2024, 13:08 צנצי לפני מס' דקות מצייץ:
הניסנוב לא מוותרים בחיים נשמה
כלום לט קרה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הבעיה הכי גדולה של המועדון כרגע מבחינה ניהולית ומקצועית היא ההנהלה הנוכחית , שכרגע לפחות , נראה שהיא לא משחררת את המועדון מאחזיתה האדוקה.
כל עוד זה המצב אז כל שאיפה מקצועית להתקדם היא בגדר אשליה כלפי ציבור האוהדים של המועדון.
לא תהיה שום התקדמות מקצועית איתם.דשדוש מקצועי בליגה השניה במקרה הטוב.
כל עוד זה המצב אז כל שאיפה מקצועית להתקדם היא בגדר אשליה כלפי ציבור האוהדים של המועדון.
-
- קיבל.ה 273 לייקים
בוא נשמע את השקרים, מה יגידו? שהדוח מוטעה? דוח שבוצע ע"י החברה הגדולה בעולם לתחומה(אוו אחת הגדולות) שישחררו וישלמו את מה שהם צריכים.
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אני בספק אם יש להם את הכספים האלו, אפילו אם הם היו מוכנים לשלם.
אני גם לא משוכנע שמשפטית אפשר לחייב אותם לשלם, אבל אולי מישהו אם ידע רב יותר בנושא יוכל לשפוך אור.
-
- קיבל.ה 2319 לייקים
הם כבר אמרו את זה אתמול דרך אחד השופרות שלהם, הם מסרבים לקבל את הדוח של דליוט כי לטענתם דליוט נגועים בניגוד אינטרסים ועוד שלל טענות,
רק מעניין שהם בעצם הסכימו בעת חתימת ההסכם עם מינצברג שדליוט יהיו אלו שיכריעו.
עכשיו שהם הכריעו נגדם, זה לא בא להם בטוב.
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
יאללה אם משפטית 100 אחוז של מינצברג, שיעשה עסקה הוא עם ספרא וזהו, פשוט
שהניסנובס ינבחו עד מחר
שהניסנובס ינבחו עד מחר
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אבל נותרו חובות ולא נותרו מניות לדלל.
האם ניתן לתבוע אותם באופן פרטי? האם התביעה היא בשם המועדון או בשם מינצברג?
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אתה ממש ממש לא מבין את התמונה. נראה אותך שמשכיבים עליך חוב מטורף שאתה לא קושר אליו איך תגיב. אחיזתה האדוקה? הם מתים ללכתDe Niro כתב: ↑04 יוני 2024, 13:25 הבעיה הכי גדולה של המועדון כרגע מבחינה ניהולית ומקצועית היא ההנהלה הנוכחית , שכרגע לפחות , נראה שהיא לא משחררת את המועדון מאחזיתה האדוקה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
ראשית , כלכלית אין מה לרחם על עשרות משקיעים פאסיביים ששמו כל אחד כמה דולרים במועדון כדורגל ישראלי ורצו להרוויח.אוגוסטוס היל כתב: ↑04 יוני 2024, 14:35אתה ממש ממש לא מבין את התמונה. נראה אותך שמשכיבים עליך חוב מטורף שאתה לא קושר אליו איך תגיב. אחיזתה האדוקה? הם מתים ללכתDe Niro כתב: ↑04 יוני 2024, 13:25 הבעיה הכי גדולה של המועדון כרגע מבחינה ניהולית ומקצועית היא ההנהלה הנוכחית , שכרגע לפחות , נראה שהיא לא משחררת את המועדון מאחזיתה האדוקה.
על טעויות כלכליות משלמים בכסף.
כל זאת מבלי לדבר על הטעויות המקצועיות , שהם ביצעו במועדון , ושהובילו למצב מקצועי חסר תקדים והמביש ביותר בתולדות המועדון. איך אפשר לגלות אמפתיה להנהלה כזו?
הם אולי רוצים לעזוב אבל הם גם רוצים לאכול את כל העוגה עד הסנט האחרון.
הם לא מראים שום סימן לפשרה ומוכנים להקריב את עתיד המועדון עבור כל סנט.
המועדון לא מעניין אותם.
איך הם לא נמצאים בארץ בתקופת משבר?ככה מתנהלים אנשים שאכפת להם?
בושה וחרפה.
זאת תמימות בלתי נלאית לחשוב שאכפת להם.
השורה התחתונה , שהם הכי גרועים שהיו כאן , והמועדון בפועל שובר שיאים מקצועיים שלילים ומבישים , שלא קרו מעולם.
רוב האוהדים מבינים כבר היום שאם הם ימשיכו להחזיק במועדון , המועדון ימשיך לדשדש בלאומית במקרה הטוב עד כדי מחשבות להקים קבוצת אוהדים.
המחשבות האלו עשויות להפוך למציאות תוך מספר חודשים.
זה מראה עד כמה המצב גרוע ועד כמה האמון בין הצדדים בשפל ובצדק מוחלט.
שייתביישו.הבעיה שאין בהם אפילו טיפת בושה.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
אין מה לרחם? תגיד אתה בן 17? מה זה הקשקוש הזה? הם מתבקשים לשלם חוב שהם לא קשורים אליו מה קשור על הפטפטת הזאת?De Niro כתב: ↑04 יוני 2024, 14:58ראשית , כלכלית אין מה לרחם על עשרות משקיעים פאסיביים ששמו כל אחד כמה דולרים במועדון כדורגל ישראלי ורצו להרוויח.אוגוסטוס היל כתב: ↑04 יוני 2024, 14:35אתה ממש ממש לא מבין את התמונה. נראה אותך שמשכיבים עליך חוב מטורף שאתה לא קושר אליו איך תגיב. אחיזתה האדוקה? הם מתים ללכתDe Niro כתב: ↑04 יוני 2024, 13:25 הבעיה הכי גדולה של המועדון כרגע מבחינה ניהולית ומקצועית היא ההנהלה הנוכחית , שכרגע לפחות , נראה שהיא לא משחררת את המועדון מאחזיתה האדוקה.
כל זאת מבלי לדבר על הטעויות המקצועיות , שהם ביצעו במועדון , ושהובילו למצב מקצועי חסר תקדים ומביש בתולדות המועדון .איך אפשר לגלות אמפתיה להנהלה כזו?
הם אולי רוצים לעזוב אבל הם רוצים לאכול את כל העוגה עד הסנט האחרון.
המועדון לא מעניין אותם.
איך הם לא נמצאים בארץ בתקופת משבר ככה מתנהלים אנשים שאכפת להם?
בושה וחרפה.
השורה התחתונה , שהם הכי גרועים שהיו כאן , והמועדון בפועל שובר שיאים מקצועיים שלילים ומבישים , שלא קרו מעולם.
רוב האוהדים מבינים כבר היום אם הם ימשיכו להחזיק במועדון האוהדים יקימו תוך מספר חודשים קבוצת אוהדים.
על סמך מה אתה אומר שהם לא מוכנים להתפשר?
ועל מה הם אמורים בכלל להתפשר?
רביב זה אתה?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לא על חשבון המועדון וציבור אוהדיו.אוגוסטוס היל כתב: ↑04 יוני 2024, 15:07אין מה לרחם? תגיד אתה בן 17? מה זה הקשקוש הזה? הם מתבקשים לשלם חוב שהם לא קשורים אליו מה קשור על הפטפטת הזאת?De Niro כתב: ↑04 יוני 2024, 14:58ראשית , כלכלית אין מה לרחם על עשרות משקיעים פאסיביים ששמו כל אחד כמה דולרים במועדון כדורגל ישראלי ורצו להרוויח.אוגוסטוס היל כתב: ↑04 יוני 2024, 14:35
אתה ממש ממש לא מבין את התמונה. נראה אותך שמשכיבים עליך חוב מטורף שאתה לא קושר אליו איך תגיב. אחיזתה האדוקה? הם מתים ללכת
כל זאת מבלי לדבר על הטעויות המקצועיות , שהם ביצעו במועדון , ושהובילו למצב מקצועי חסר תקדים ומביש בתולדות המועדון .איך אפשר לגלות אמפתיה להנהלה כזו?
הם אולי רוצים לעזוב אבל הם רוצים לאכול את כל העוגה עד הסנט האחרון.
המועדון לא מעניין אותם.
איך הם לא נמצאים בארץ בתקופת משבר ככה מתנהלים אנשים שאכפת להם?
בושה וחרפה.
רוב האוהדים מבינים כבר היום אם הם ימשיכו להחזיק במועדון האוהדים יקימו תוך מספר חודשים קבוצת אוהדים.
על סמך מה אתה אומר שהם לא מוכנים להתפשר?
ועל מה הם אמורים בכלל להתפשר?
רביב זה אתה?
שייפתרו את הבעיות בהמשך.
בינתיים בגישור שהיה וגם בבית המשפט הם הפסידו.עובדה שיש עיקולים על המועדון.
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
מה שנקרא תשלמו נדבר אח"כ... ממש.
וזה שיש להן משקיעים עם הגב מצד אחד מקטין את הנטל היחסי של כל אחד אבל מצד שני אני לא יודע כמה מינצברג בכלל יכול לקבל החלטות בלי אישור שלהם.
זה מבנה ניהולי דפוק.
וכל בכלל לא קשור לזה שהם ניהלו זוועה את המועדון השנה.
וזה שיש להן משקיעים עם הגב מצד אחד מקטין את הנטל היחסי של כל אחד אבל מצד שני אני לא יודע כמה מינצברג בכלל יכול לקבל החלטות בלי אישור שלהם.
זה מבנה ניהולי דפוק.
וכל בכלל לא קשור לזה שהם ניהלו זוועה את המועדון השנה.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים