הציל אותנו היום
כל הכבוד ילד תמשיך ככה

אומץ זה לא חוכמה.אונישנקו כתב:מסתמן כשחקן עם הרבה מאוד אומץ.
כבר כמה משחקים הוא דופק שלשות ברגעים חשובים של המשחק ורושם פוזשנים הגנתיים לא רעים בכלל.
כבונוס, הוא מפגין חיבור לקבוצה ולאוהדים.
הלוואי שנזכה לראות אותו ממשיך בגרף ההשתפרות שלו ונזכה ביופי של שחקן סגל.
זה בהנחה שים נשאר?Matt Haward כתב: ↑19 אפריל 2021, 16:18 אם בריסקר חוזר שנה הבאה לא יודע אם יהיה לו אותו מספר דקות כמו שיש היום
מה שכן לפחות מבחינת מחליפים בגארדים אנחנו סגורים
אם ים לא נשאר חייבים שם זר רציניBigBaller כתב: ↑19 אפריל 2021, 16:40זה בהנחה שים נשאר?Matt Haward כתב: ↑19 אפריל 2021, 16:18 אם בריסקר חוזר שנה הבאה לא יודע אם יהיה לו אותו מספר דקות כמו שיש היום
יש לנו את בר לשנה הבאהBigBaller כתב: ↑19 אפריל 2021, 16:40זה בהנחה שים נשאר?Matt Haward כתב: ↑19 אפריל 2021, 16:18 אם בריסקר חוזר שנה הבאה לא יודע אם יהיה לו אותו מספר דקות כמו שיש היום
אני פשוט חושב שהסיכוי שים יישאר לא גבוה, אולי אני טועה. זה לא מבוסס על מידע כלשהו אבל זה נראה שהוא רוצה לעבור בשנה הבאהMatt Haward כתב: ↑19 אפריל 2021, 19:17יש לנו את בר לשנה הבאהBigBaller כתב: ↑19 אפריל 2021, 16:40זה בהנחה שים נשאר?Matt Haward כתב: ↑19 אפריל 2021, 16:18 אם בריסקר חוזר שנה הבאה לא יודע אם יהיה לו אותו מספר דקות כמו שיש היום
לא רואה את רז אדם או בריסקר עולים איתם בחמישיה
אכן מזכיר אותוטכנית לארז כתב: ↑19 אפריל 2021, 10:53 מזכיר לי את רביב במבנה גוף.
אולי נרוויח פה שחקן ישראלי שמחובר למועדון ושהקהל מתחבר אליו לכמה שנים.
נותן במשחקים האחרונים את השלשות של נבחרת העתודה.
לא בהכרח שזה היה משנה את התוצאה של המשחק היום, אבל מסכים שהיה צריך בדקות מסויימות לגוון את המשחק. כי חיפה סגרה את טילמן בצבע ולחיפה היה יתרון משמעותי בצבע כטייריק לא שיחק.
הילד (שכבר לא ממש ילד) מפחד מהצל של עצמו בהתקפה. הוא אשכרה הטעה את האוויר בסל שעשה וכבר לא מעט פעמים (כולל שנה שעברה כמובן) עשה שטויות כשהגיע מתחת לסל. ממש נראה שהוא מפחד ממגע או מחסימה בהתקפה.
אתה רציני? איך בדיוק אתה אומר שרז אדם מפחד מהצל של עצמו? אחד השחקנים היחידים שהפועל שלא מפחד מכלום ונועז. בהגנה הוא נלחם נגד כל שחקן ובהתקפה לא מפחד להרים שלשות ולחדור - שנה שעברה נשארנו בליגה גם בזכות השלשות החשובות שלו
ולא הייתי אומר שהוא ממש לא ילד. בן 21 שפותח את העונה השנייה שלו בסך הכל בליגת העל.
תגיד לי, אתה קורא לפני שאתה כותב תגובות?נייט רובינסון כתב: ↑21 ספטמבר 2021, 17:08ולא הייתי אומר שהוא ממש לא ילד. בן 21 שפותח את העונה השנייה שלו בסך הכל בליגת העל.
בגלל אוהדים כמוך שחקנים צעירים מאבדים ביטחון. תן לישראלי הצעיר ביטחון גם אם הוא עושה טעויות, ואל תחפש כל הזמן רק לתקוף אותו כשהוא טועה קצת
לא סביר לדעתי שיגיע להיות ברמה של אחד מהם. הוא לא מוכשר כמוהם. אבל בשביל דקות טובות של הגנה (בעיקר בחטיפות כי אין לו רגליים טובות מספיק) ובשביל לשים את השלשה כשהוא חופשי (ובזה הוא עדיין לא קונסיסטנטי מספיק) הוא אחלה שחקן.הלך המומנטום כתב:אחלה ישראלי משלים. עוד לא ברמה של בר וזלמנסון (ברמת ההשפעה על הקבוצה).
בהגנה, גיל בני נראה הרבה יותר אפקטיבי ממנו.